wolnyczlowiek1 15.02.06, 13:27 TERAZ MUSI FORSE DOSTAC NOWA EKIPA BO STARA JUZ DOSTALA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zibiwrocek A może naprawdę chodzi o dobrą cenę? 15.02.06, 13:37 Jak przetarg będzie jawny, z warunkami nie wykluczającymi 98% dostawców (widziałem takie ogłoszenie przetargowe - "doświadczenie w budowie podobnych obektów na terenie powiatu" a był tylko jeden taki obiekt - ikto może wygrać?), to może być uczciwy. A ty jakie łapówki bierzesz? Odpowiedz Link Zgłoś
bereciara Re: A może naprawdę chodzi o dobrą cenę? 15.02.06, 13:49 Przeczytaj do konca a pozniej pisz zibiwrocek z powiatu. Odpowiedz Link Zgłoś
bereciara Startuje ale tylko na ich zlomowanie 15.02.06, 13:46 Czy zlote klamki z Bella zakupionego dla naszego s.p. papieza ktos zdemontowal?. Odpowiedz Link Zgłoś
bereciara Czy fotel jeszcze nie jest zdemontowany? 15.02.06, 13:53 Z ta relikwia dam kazda cene. Odpowiedz Link Zgłoś
demolca Re: Będzie nowy przetarg na śmigłowce dla VIP-ów 15.02.06, 14:41 Po co przetarg? I tak kupią amerykańskie maszyny. W ramach zacieśniania współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
senny Re: Będzie nowy przetarg na śmigłowce dla VIP-ów 15.02.06, 14:43 Najlepiej marki Sikorsky Odpowiedz Link Zgłoś
te_was Re: Będzie nowy przetarg na śmigłowce dla VIP-ów 15.02.06, 14:58 A znasz lepsze ? Odpowiedz Link Zgłoś
rdb te co Bumar naprawial wziasc 15.02.06, 14:48 proponuje wziasc te co to je Bumar naprawial w kontrakcie dla Iraku Odpowiedz Link Zgłoś
anatomia-szympansa Re: Będzie nowy przetarg na śmigłowce dla VIP-ów 15.02.06, 15:20 dobry pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
bart444 Re: Będzie nowy przetarg na śmigłowce dla VIP-ów 15.02.06, 15:32 Polskim politykom nieznana jest zasada, ze... czesto lepsza niedoskonala decyzja niz zadna. Ktoryz to juz przetarg anulowany przez kolejna ekipe. Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta-kwasniewska-matka-pol PRZEMAWIA JOLANTA KWASNIEWSKA MATKA NARODU 15.02.06, 15:37 MOJ MALZONEK EX PREZYDENT,ZAWSZE BAL SIE PANICZNIE SMIGLOWCOW.TRZYMAL SIE ZAWSZE KLAMKI OD DRZWI I KOPAL NOGAMI,JAK MIAL DO NIEGO WCHODZIC.JAK SRODKI USPAKAJAJACE NIE POMAGALY,TO MUSIALAM MU NIESTETY PASKIEM PRZYLOZYC NA GOLA PUPE.PROBLEM TYLKO POLEGAL NA TYM ZE ALEKSANDER NIGDY MIE W LOZKU NIE USATYSFAKCIONOWAL,ZRESZTA NIE MIAL CZYM.A POZA TYM Z OPOWIADAN JEGO MAMY,TO BYL TRUDNYM DZIECKIEM I SIKAL DO LOZKA.MAMA PONOC NIE NADAZALA ZMIENIAC POSCIELI. NAROD NAWET NIE WIE O TYM ZE TUZ PRZED I PO WYBORACH ZASZCZAL CALA KANAPE. NAWET MIEJSCOWY PSYCHOLOG BYL BEZSILNY.ZAKLADAM MU TERAZ TAKA CERATKE,A W KROCZE PAMPERSY. JAKA SIE BIEDACZEK,MA NAPRAWDE KLOPOTY Z WYMOWA I ZANIK PAMIECI. JAKO ZONA BYLEGO PREZYDENTA,PROSZE WAS DRODZY RODACY PAMIETAJCIE O NIM. JOLANTA KWASNIEWSKA-MATKA NARODU. Odpowiedz Link Zgłoś
neiden Re: Będzie nowy przetarg na śmigłowce dla VIP-ów 15.02.06, 15:51 zapomniano dodac kto produkuje te smiglowce?putanie ;czy te smiglowce sa polskiej produkcji?.polscy politycy musza sie nauczyc urzywac trnsporyu ktory jest polskiej produkcji .gdzie jest ustawa o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
aleksander-kwasniewski-ojciec PRZEMAWIA ALEKSANDER KWASNIEWSKI-OJCIEC NARODU 15.02.06, 15:54 DRODZY RODACY.PRZEMAWIA WASZ EX-PREZYDENT,OJCIEC NARODU.-BO PREZYDENTURE MOZNA ODEBRAC,ALE OJCOWSTWA NIGDY. HELIKOPTERY SA KRAJOWI BARDZO POTRZEBNE,POMIMO ZE MAM PANICZNY STRACH DO NICH WSIADAC.ZGADZAM SIE Z JOLA MOJA ZONA,ALE PASE NA GOLA PUPE PRZYLOZYLA MI OSTATNIO ZE NIE CHCIALEM WSSIASC DO HELIKOPTERA, ALE ZA TO ZE SIKALEM DO ZLEWU,ZA CO MOJA ZONE SERDECZNIE PRZEPROSILEM,I OBIECALEM ZE JAK BEDZIE UBIKACJA ZAJETA TO ZROBIE SIUSIU DO KWIETNIKA. WIECIE CO? ZNOWU WPADLA W SZAL I ZACZELA MIE STRASZYC PSYCHOLOGIEM.I DLATEGO TAK NA OSTATNIM MOIM PRZEMOWIENIU SIE ZACZALEM JAKAC I MIALEM KLOPOTY Z WYMOWA. I ZA TO ZE MI MIKROFON Z REKI WYPADL TEZ SERDECZNIE PRZEPRASZAM. DRODZY RODACY!!! NIE ZAPOMNIJCIE O MIE. WASZ PREZYDENT ALEKSANDER KWASNIEWSKI -OJCIEC NARODU Odpowiedz Link Zgłoś