tokida To jest pikuś! Do prokuratury kwalifikowała się 18.02.06, 20:49 akcja "Faktu" w Ostródzie! Tyle, że wtedy LPR-owcy w dupie mieli , ze znieważono funkcjonariuszy publicznych tak samorządowych jak i centralnych, bo przecież burmistrz i w-ce burmistrz Ostródy to lewica. Teraz LPR-we zasr..ce powołują się na tamten incydent w świetle tego jak wyszła na jaw służalczość nowej władzuchny wobec Rydzyka. Pogardzam "Faktem" i jego "pomysłami" na super materiał na pierwszą stronę jednak tym razem trafili w dziesiątkę. W Ostródzie "Fakt" niemiłosiernie się skompromitował, ale świętojebliwe LPR ani się nie zająknęło wtedy jak haniebnych praktyk pseudodzienniokarskich się wtedy dopuszczono. Teraz straszy się "Fakt" prokuraturą tylko dlatego, że wyszło szydło z worka - PISy i ich przydupasy chcą adorować największego sekciarza i przekręta III RP niejakiego T. Rydzyka o barwnym pseudo "Ojciec dyrektor". No to teraz zafajdańcy z LPR-u huzia na "Wyborczą", która właśnie ujawniła kolejny chachmęt toruńskiego ojczulka tym razem ze Stocznią Gdańską w tle. Wstrętne Michniki za nic mają świętą toruńską rozgłośnię. Giertychu prowadź nas na świętą wojnę! Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Słuszna decyzja - dziennikarze się ... 18.02.06, 20:49 ..rozzuchwalili. Muszą zrozumieć, że nie wszystko im wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Słuszna decyzja - dziennikarze się ... 18.02.06, 20:53 adalberto3 napisał: > ..rozzuchwalili. Muszą zrozumieć, że nie wszystko im wolno. oczywiscie przeciez wiadomo ze taka pisanina to woda na mlyn wiadomych elementow i kij w szptychy rydwanu ojczystego nie zapomnij, doladuj swoj beret! dzis czwartek, rozmowy niedokonczone Odpowiedz Link Zgłoś
stefaniak78 Re: Słuszna decyzja - dziennikarze się ... 18.02.06, 21:47 nie wszystko im wolno,ale w wolnym demokratycznym panstwie media sa wlasnie od tego zeby caly czas sprawdzac wladze. w przeciwnym wypadku wladza jest rozzuchwalona. wlasnie tak jak w komentowanym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
siffridus Re: Prowokacja z autem dla o. Rydzyka w prokuratu 18.02.06, 20:50 Czy minister jest faktycznie funcjonariuszem publicznym? Ta kategoria powinna być zarezerwowana dla policjantów, strażaków, wojskowych, celników i innych pożytecznych zawodów. Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: Prowokacja z autem dla o. Rydzyka w prokuratu 18.02.06, 20:51 Najpierw skompromitował się minister, potem (przepraszam za wyrażenie) europosłowie z LPR, a teraz wplątują w to prokuraturę apelacyjną. Nie prościej i honorowo wywalić ministra za prywatę? Odpowiedz Link Zgłoś
o_gryzek Re: Prowokacja z autem dla o. Rydzyka w prokuratu 18.02.06, 21:45 Sęk w tym, że to już nie prywata... To czołobitność IV Rzeszy w kierunku ich mentalnego Führera... Odpowiedz Link Zgłoś
opt GŁUPOTA ZNIEWALA I ZNIEWAŻA,A NIE DZIENNIKARZ 18.02.06, 20:52 Przecież to własna głupota ministra znieważyła,skąd dziennikarz miał wiedzieć,że minister jest człowiekiem małorozumnym. Odpowiedz Link Zgłoś
mista_onanista Re: Prowokacja z autem dla o. Rydzyka w prokuratu 18.02.06, 20:53 chcąc jeszcze głębiej wejść mu do dupy nadajcie mu status funkcjonariusza publicznego, nadawcę publicznego już ma więc chyba nie będzie z tym problemu - a na koniec jego sekcie nadajcie status domu publicznego - wszak tam o wszystkim decyduje to kto da więcej Odpowiedz Link Zgłoś
opt Re: Prowokacja z autem dla o. Rydzyka w prokuratu 18.02.06, 21:06 Najlepiej etat kapelana PiS-u,oczywiście płatnych jak tysiące innych z budżetu. Odpowiedz Link Zgłoś
polemista_x Re: Prowokacja z autem dla o. Rydzyka w prokuratu 18.02.06, 20:54 LPR podlizuje się o.Rydzykowi i do prokuratury wysyła donos gotowy, na ministra, który przekroczył swą władzę i wysłał służbową brykę z kierowcą na etacie po ojca dyrektora, któremu samochód się zepsuł z wieczora. Lancia podjechała i zrobiło się głupio, bo dziennikarze wpuścili ministra w długą. Tak oto, moi rodacy, LPR pilnuje pieniędzy swoich braci. Jest to żenujące ponieważ nasze pieniądze marnuje się w rządzie, a LPR temu przyklaskuje i mamy w budżecie coraz większą dziurę. A o.Rydzykowi nikt się nie przeciwstawi, a on potrafi każdego na baczność postawić. Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Myslalam, ze w koncu Maybacha kupili 18.02.06, 20:55 Nedzna to prowokacja. Jak na 3,5 procentowa sluchalnosc RM prowokacje, masowe klamstwa i napasci na o. Rydzyka i sympatykow RM wskazuja na kolejne bledy sondazystow. Z moich obserwacji wynika, ze sluchaczy jest wielokrotnie wiecej - niektorzy sluchajac dostaja drgawek - i dobrze. Szybciej sie wyeliminujecie z dalszych prowokacji. Ojcow Redemptorystow i ich sympatykow - pozdrawiam dziarsko. Zdrowia zycze. Szczesc Boze. Anna Kozlowska Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas ZABIJCIE RYDZYKA. ZAMKNIJCIE KACZORÓW 18.02.06, 21:04 ...i wasz lewacki świat odzyska blask. Wtedy gazeta Wybiórcza bedzie mogła bez żadnych problemów dalej prać mózgi ćwierćinteligentom - którzy są wyznawcami tego szmatławca. Zabijcie Kaczyńskich. To nie będą robić żadnych zmian w Polsce. Ucieszą się adwokaci. Ucieszą się ubecy esbecy. Ucieszy się mafia. Ucieszy sie durne lewactwo... Znów będzie tak jak dawniej. Spokojnie , cicho i porzadnie. Bez kłótni, bez swarów , bez parlamentarnych pyskówek.... Zabijcie ich. Bo żywi - stworzą opozycje i znów wygrają wybory. A tego nie checemy . Prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Mordzinas, powiedz mi : 18.02.06, 21:12 czy znany jest ci termin " prowokacji dziennikarskiej" czy też słyszysz go pierwszy raz jak posłowie LPR ? Odpowiedz Link Zgłoś
xpander Re: Mordzinas, powiedz mi : 19.02.06, 01:51 Jest mu znany, ale to jest wynajety przez PIS krzykacz...nie przejmuj sie nim. On zawsze takie bzdury pisze i nikt tego na powaznie nie bierze. Ma z pisania pieniadze, wiec pisze co mu tylko glowka glupiego wymysli... Odpowiedz Link Zgłoś
prorok.moheret Mordzinas posluchaj tego 18.02.06, 21:07 polskaludowa.com/dzwiek/nagrania/Kania_IX_zjazd.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowyraj Re: ZABIJCIE RYDZYKA. ZAMKNIJCIE KACZORÓW 18.02.06, 21:08 Trochę to nie na temat mordzinas chodzi tylko o zdowy rozsądek kto powinien ponieść karę : ten kto źle zrobił, czy ten kto to ujawnił?? i nie chodzi tu o to że Krzysiek prywatnie puszca bąki, tylkjo że Krzysiek -minister przekroczył swoje uprawnienia --------------------------------- Ja też chcę rządową limuzynę Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: ZABIJCIE RYDZYKA. ZAMKNIJCIE KACZORÓW 18.02.06, 21:13 orzechowyraj napisał: > Trochę to nie na temat mordzinas > chodzi tylko o zdowy rozsądek > kto powinien ponieść karę : ten kto źle zrobił, czy ten kto to ujawnił?? > i nie chodzi tu o to że Krzysiek prywatnie puszca bąki, tylkjo że Krzysiek > -minister przekroczył swoje uprawnienia > > --------------------------------- > Ja też chcę rządową limuzynę Ok. Zgoda. Przekroczył uprawnienia. ALe zobacz to wszystko z innej strony. Czy gdyby o ten samochód poprosił np. towarzysz Miller - a Krzysiek wspomógłby go w potrzebie - czy myślisz że media znów zrobiłby tak i wrzask??? Tu chodzi zupełnie o coś innego, I jeśli jesteś człowiekiem inteligentnym to dobrze wiesz o co. O tępienie Radia Maryja i wszystkich którzy nie myślą tak samo jak Wybiórcza i reszta psiaków. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Wyborcza ma prawo pisać co chce. 18.02.06, 21:15 To wolna gazeta i wolny kraj - jeśli uważasz że łamie prawo podaj ich do sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: Wyborcza ma prawo pisać co chce. 18.02.06, 21:17 indeed4 napisał: > To wolna gazeta i wolny kraj - jeśli uważasz że łamie prawo podaj ich do sądu. Wolna gazeta??????? Buhahahahaaaaa!!! Aleś mnie rozbawił. Dobre . Naprawdę dobre. Gazeta Wybiórcza - wolna gazeta... Ech biedaku. Szkoda mi Cię boś pociwy ale naiwny aż żal dupe ściska. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Wyborcza ma prawo pisać co chce. 18.02.06, 21:23 Aha ... No to czyja jest ta Wyborcza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tatuss Re: Wyborcza ma prawo pisać co chce. 18.02.06, 21:21 CO chce to znaczy to co jej pasuje a co chce przemilczac to przemilcza Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Wyborcza ma prawo pisać co chce. 18.02.06, 21:25 Mają prawo - to wolna gazeta. Odpowiedz Link Zgłoś
clowley Re: ZABIJCIE RYDZYKA. ZAMKNIJCIE KACZORÓW 18.02.06, 21:18 nie ma znaczenia kto by poprosił facet nie ma prawa i tyle. Mordzinas ty się uważasz za kogoś inteligetnego ???? wpółczuję ------------------------------------------- "Śmiejmy się z głupich, choć i przewielebnych" Ignacy Krasicki Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowyraj Re: ZABIJCIE RYDZYKA. ZAMKNIJCIE KACZORÓW 18.02.06, 21:58 mordzinas napisał: > O tępienie Radia Maryja zgodzę się >i wszystkich którzy nie myślą tak samo > jak Wybiórcza i reszta psiaków. i z tym już nie, chociaż można odnieść takie wrażenie czytając niektóre posty GW jedzie po RM, a RM po GW - tylko trzeba stanąć po środku i popatrzeć krytycznie na wydarzenia a ból (sytuacja polityczna przerzuca mi się na korzonki) jest tak wielki, bo PIS uważa się za krystalicznie dobrą, patriotyczną, prawą partię i trąbi o tym co chwile, a do malutkiego potknięcia nie może się przyznać Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: ZABIJCIE RYDZYKA. ZAMKNIJCIE KACZORÓW 18.02.06, 22:32 Jestem sklonnny uwierzyc, ze, gdyby chodzilo tu o np. pana Michnika i o jakis inny rzad i jakby sobie upatrzyc w nim inna osobe, to tez mozna byloby zrobic podobna prowokacje. Ale to nie zmienia faktu, ze tak i w tej hipotetycznej sytuacji jak i w tej z ktora tu mamy do czynienia to naduzycia wladzy. Panie mordzinas, to jednak - w swietle zapowiedzi rzadu, obietnic premiera, credo ich partii etc. - jak sie to mowi kolokwialnie: syf. Odpowiedz Link Zgłoś
sentropia Re: ZABIJCIE RYDZYKA. ZAMKNIJCIE KACZORÓW 18.02.06, 22:39 Towarzysz Miller odszedł już na szczęście (i miejmy nadzieję, że na zawsze) w polityczny niebyt, a przyczyniło się do tego między innymi właśnie tego typu kolesiostwo, jak to z limuzyną. Mamy teraz nowy rząd, któremu trzeba patrzeć na ręce - właśnie po to, żeby nie było, jak za towarzysza Millera. Odpowiedz Link Zgłoś
clowley Re: ZABIJCIE RYDZYKA. ZAMKNIJCIE KACZORÓW 18.02.06, 22:42 sentropia napisał: > Towarzysz Miller odszedł już na szczęście (i miejmy nadzieję, że na zawsze) w > polityczny niebyt, a przyczyniło się do tego między innymi właśnie tego typu > kolesiostwo, jak to z limuzyną. Mamy teraz nowy rząd, któremu trzeba patrzeć na > ręce - właśnie po to, żeby nie było, jak za towarzysza Millera. z twojej wypowiedzi wynika ze nie bardzo wiesz o co biega ------------------------------------------- "Śmiejmy się z głupich, choć i przewielebnych" Ignacy Krasicki Odpowiedz Link Zgłoś
sentropia Re: ZABIJCIE RYDZYKA. ZAMKNIJCIE KACZORÓW 19.02.06, 07:13 Widac, ze nie rozumiesz, na ktory post odpowiadam. Chyba, ze zgadzasz sie z Mordzinasem. Chyba nikogo nie dziwi, ze GW kopie RM, a RM pluje na GW - niech sie tluka, jak tak im z tym dobrze, byle nie lamali prawa. Ale robienie folwarku z panstwa wkurza mnie bez wzgledu na to, kto to robi. Odpowiedz Link Zgłoś
wodzo77 Re: ZABIJCIE RYDZYKA. ZAMKNIJCIE KACZORÓW 18.02.06, 21:10 Czy tu nawołujesz do zbrodni?. A może wypowiesz się na temat który tu jest omawiany. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: ZABIJCIE RYDZYKA. ZAMKNIJCIE KACZORÓW 18.02.06, 21:15 wodzo77 napisał: > Czy tu nawołujesz do zbrodni?. > A może wypowiesz się na temat który tu jest omawiany. Omawiacie???? he he he .Chyba żarujesz. Poczytaj dokładnie posty . To jest omawianie????? he he he . Odpowiedz Link Zgłoś
wodzo77 Re: ZABIJCIE RYDZYKA. ZAMKNIJCIE KACZORÓW 18.02.06, 21:47 Nadal nie wypowiedziałeś się na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
tomassi.rollo Re: ZABIJCIE RYDZYKA. ZAMKNIJCIE KACZORÓW 18.02.06, 21:59 Kolego, a czego oczekujesz po betonie pisssssssssowskim? Myślenia? Heh :) Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Wracaj chlopie do radioodbiornika 18.02.06, 21:10 chyba przy nim zostawiles resztki swojego mozgu Odpowiedz Link Zgłoś
1korektor Re: ZABIJCIE RYDZYKA. ZAMKNIJCIE KACZORÓW 18.02.06, 22:16 mordzinas chyba nie dorastasz. Emocjonalnie głównie. Choć intelektualnie chyba też. Takie zagranie: Dobre wino jest dobre bo jest dobre i tanie. Podszyte wybuchem histerii. USpokuj się może, bo np. urzędnik państwowy czytający takie teksty może je uznać za nawoływanie i jest w obowiązku złozyć zawiadomienie. I tłumacz się potem. Odpowiedz Link Zgłoś
pykniczny_prezydent Re: ZABIJCIE RYDZYKA. ZAMKNIJCIE KACZORÓW 18.02.06, 22:17 Hmmm... Czy to prowokacja dziennikarska? Uważaj, bo to podpada pod paragraf - tak twierdzą twoi przedstawiciele do Parlamentu Europejskiego. Pozdrowienia dla kolegi histeryka, PP Odpowiedz Link Zgłoś
sentropia Re: ZABIJCIE RYDZYKA. ZAMKNIJCIE KACZORÓW 18.02.06, 22:32 To co, jest już tylko lewactwo lub prawactwo? Cynizm czerwonych albo hipokryzja czarnych? Kto nie z nami ten przeciw nam? A co mają zrobić normalni, uczciwi ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy ty chyba nie zrozumiales debilu 18.02.06, 22:59 chodzi o to, że Kaczory maja to robic czego obiecali i do czego sa zobowiazani.. nie maja robic tego co teraz zaczeli robic - to sie najwyzej na Sobieskiego kwalifikuje Odpowiedz Link Zgłoś
clowley Re: Prowokacja z autem dla o. Rydzyka w prokuratu 18.02.06, 21:02 według LPR dziennikarza Faktu :P ten wniosek jest wynikiem czystego debilizmu ze strony wymienionych. Wstyd że ktoś taki reprezentuje nas za granicą. Proponuję żeby Krupa posprzątała swoje plakaty wyborcze. Jesteśmy kilka miesięcy po wyborach a jej podobizna wisi na kilku drzewach i elewacjach. Swoją drogą zastanawiam się czy ona kiedykolwiek patrzy w domu do lustra, podobno jesteśmy stworzeni na obraz Boga, trudno uwieżyć że Bóg tak wyglada jak ona. ------------------------------------------- "Śmiejmy się z głupich, choć i przewielebnych" Ignacy Krasicki Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy niech sie angielskiego poduczy 18.02.06, 23:06 bo tak np. na jej stronce stoi: I regard my webpage as means of communication due to which I want to pass on crucial information. I am convinced that my voters should be reliably informed in order to make decisions that may serve not only to our country but also the citizens of Poland. I would be grateful to all the visitors of my webpage for spreading the information about this page among their acquaintance. Odpowiedz Link Zgłoś
sentropia Re: niech sie angielskiego poduczy 19.02.06, 07:22 Wyborne. Zatrudnili tych samych tlumaczy, co chinscy producenci i handlowcy: flickr.com/photos/quasarsglow/82422584/ Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy pani Krupa o chorobach 18.02.06, 23:10 Choroba globalizmu "Główną przyczyną obecnego stanu jest na pewno pogoń za sukcesem, pieniędzmi, a także liberalizm oraz globalizm, a przede wszystkim życie bez zasad, bez Boga, jakby Boga nie było." Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Holenderski statek stowarzyszenia "Kobiety na Fala 18.02.06, 23:15 Szanowny Panie Przewodniczący! Szanowni Parlamentarzyści! Przede wszystkim chcę podziękować Panu Bogu, że dane mi jest w Parlamencie Europejskim mówić o najważniejszym współcześnie temacie - obrony życia, szczególnie w sytuacji, gdy co roku dokonywanych jest ponad 50 milionów zabójstw dzieci w łonach ich matek, co jest znacznie większym ludobójstwem niż miliony ofiar Holocaustu. ciekawe co na to Zydzi? Odpowiedz Link Zgłoś
clowley Re: Holenderski statek stowarzyszenia "Kobiety na 18.02.06, 23:19 ja nie lubię tej babki jest jeszcze bardziej głupia niż sobecka ------------------------------------------- "Śmiejmy się z głupich, choć i przewielebnych" Ignacy Krasicki Odpowiedz Link Zgłoś
dccircle Re: Prowokacja z autem dla o. Rydzyka w prokuratu 18.02.06, 21:02 lucky_leprechaun napisała: > To kogo w końcu będą ścigać: Łojca Dyrechtora, ministra czy prowokatora??? Jurgiel to wsiok, kretyn i pijak, a Rydzyk to zboczeniec - niech mnie ścigają na tych kaczych nóżkach. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas [...] 18.02.06, 21:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
stefaniak78 Re: Prowokacja z autem dla o. Rydzyka w prokuratu 18.02.06, 22:10 najkrotsza definicja faszyzmu to narodowy socjalizm, czyli dokladnie to co tzw "okragly stol bis" (czytaj pakt stabilizacyjny) probuje nam tutaj teraz zaimplementowac. K u rwo. Odpowiedz Link Zgłoś
sentropia Re: Prowokacja z autem dla o. Rydzyka w prokuratu 18.02.06, 22:44 Hej mordzinas, zgłosiłem Twój post do skasowania. Bluzgasz na lewo i prawo zamiast dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
swoj1112 Re: Prowokacja z autem dla o. Rydzyka w prokuratu 18.02.06, 22:54 Mordzinas, u ciebie chamstwo sciga sie z glupota.Gdzies ty sie mendo wychowala.? Odpowiedz Link Zgłoś
ingrid00 Re: Prowokacja z autem dla o. Rydzyka w prokuratu 18.02.06, 21:06 Jeżeli takie śledztwo rzeczywiście zostanie wszczęte, to w moim odczuciu będzie to zupełne odwrócenie wartości!!! Pamiętam, jak narzekano, iż w polskim prawodawstwie istnieja paradoksy, iż sadzi się ofiary a nie katów. Tutaj widzę pewne podobieństwa! Czy dobrze pamiętam, iż PiS chciał reformować nasz system prawny, aby więcej nie sądzono tych, którzy w istocie powinni być oskarżycielami?! Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 Olewam każdą dziewice,zwłaszcz tę od o dyrektora 18.02.06, 21:09 Kocham te wszystkie, które utraciły dziewictwo z mężczyznami. Czyli wszystkie moherowe berety. Szczególnie kocham tę, która straciła dziewictwo z Gołębicą. Antonim. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan21 Re: Prowokacja z autem dla o. Rydzyka w prokuratu 18.02.06, 21:09 LPR to oszołomy, to sa chrześcijańscy talibowie. Jurgiel to przecież bęcwał z duszą włazidupa, kazdy kto ma oczy to widzi. To obywateli się obraża biorąc takich do rzadzenia jak on. Jak można kogoś obrazić ukazując jego służalczośc i głupotę? To LPR obraża mnie swoim istnieniem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rojczer Re: Prowokacja z autem dla o. Rydzyka w prokuratu 18.02.06, 21:11 W cywilizowanym kraju, po takiej wolcie, minister natychmiast podałby się do dymisji. W Polsce obowiązują jednak Kacze standardy politycznej moralności z naczelną zasadą: wszystko co nasze (czyt.: publiczne)) Rydzykowi oddamy, a media mordy w kubeł i nie dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Bóg użył zakupu kontrolowanego na intelekt kretyna 18.02.06, 21:13 Wszystko co się dzieje dzieje się z woli Boga. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Bóg użył zakupu kontrolowanego na intelekt kr 18.02.06, 21:24 kozaczek3 napisał: > Wszystko co się dzieje dzieje się z woli Boga. > Amen. > +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Ze cie Kozaczek jeszcze szlag nie trafil ? Czyzby czort zlego nie ruszal ??? Ale i tak dlugo ci nie zostalo :))) Chcesz jednak ksiedza przy zgonie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l bracie Katoliku, dawno cie nie było 18.02.06, 21:35 jak Ci się podoba obecna sytuacja w katolicko -faszystowskim kraju rządzonym przez transwestytów w czarnych kieckach i pederastów samo dobro? Czy zdajesz sobie sprawę z faktu iż w pierwszej kolejności na rozwałkę pójdą najgłębiej wierzący i najgłębiej biorący? Idee wymagają poświęceń a rewolucja moralna to ogień pochłaniający swe dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Bóg użył zakupu kontrolowanego na intelekt kretyna 18.02.06, 21:37 katolik_polski1 napisał: > kozaczek3 napisał: > > > Wszystko co się dzieje dzieje się z woli Boga. > > Amen. > > +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ > Ze cie Kozaczek jeszcze szlag nie trafil ? > Czyzby czort zlego nie ruszal ??? > Ale i tak dlugo ci nie zostalo :))) > Chcesz jednak ksiedza przy zgonie ??? Te krzyżyki poniżej mego amen sparaliżowały mą płeć, dziwnie zesztywniał. Jak czytasz, mam się dobrze. Po każdym wyzywaniu mnie przez katolika mam się coraz lepiej. Po ekskomunice pewnie czułbym się jak nowonarodzony. Zostało mi dziękować losowi za szczęśliwe życie. Długie bogate ciekawe i pełne pozytywnych cech i szczęśliwe. To,że długo jeszcze nie pożyję, to masz rację. Ja już długo pożyłem. Mam 60 lat i każdego Boga mam gdzieś. Hipokryty nie chcę przy umieraniu. Każdemu księdzu oddam ciepły mocz. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
swoj1112 Re: Bóg użył zakupu kontrolowanego na intelekt kr 18.02.06, 22:59 Ten "katolik" to zdrobnienie od kata? Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia prowokacja - kompromitacja LPR 18.02.06, 21:14 W LPR chyba chcą ośmieszyć jeszcze bardziej Jurgiela. Minister skompromitował się totalnie i oddawanie sprawy do sądu sprawia, że nieszczęsna wpadka Jurgiela ciągle jest nagłaśniana. Równie komiczny, jak cała sprawa, jest pozew, w którym czytamy: "Prowadzi to do gwałtownej erozji autorytetu państwa i osłabienia kluczowych urzędów oraz bezkarnego atakowania instytucji publicznych." Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: prowokacja - kompromitacja LPR 18.02.06, 21:19 Okazuje sie, ze oddawanie sluzbowych samochodow prywatnym osobom nie szkodzi panstwu ale wykrywanie tego procederu jak najbardziej. Licze na zdrowy rozsadek prokuratury i rychle oddalenie tego smiesznego pozwu. Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: prowokacja - kompromitacja LPR 18.02.06, 21:31 Masz rację, ciekawa jestem, co na to Jurgiel?! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polski ci deputowani nie są już w LPR od prawie roku 18.02.06, 21:58 tak więc źle celujecie swą złość Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: ci deputowani nie są już w LPR od prawie roku 18.02.06, 22:02 "GW" napisała, że to są europosłowie LPR, sprawdź w tekście. Skinie, zero złości, mamy niezły ubaw! pozdro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Logika rodem z 4RP... 18.02.06, 21:17 To jest wlasnie pseudo-logika: minister dal samochod nieuprawnionej osobie ale to dziennikarze maja byc sadzeni... Wszystko w tym kraju jest stawiane na glowie. PS Dziennikarzom "Faktu" naleza sie podziekowania za wykrycie potencjalnych naduzyc na szczeblu rzadowym. Teraz pewnie ten pseudo-rzad bedzie sie bardziej pilnowal. Stad tez wscieklosc tych eurodeputowanych ktorych widocznie boli, ze nie da sie tak po prostu wykorzystywac urzedu. Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Logika rodem z 4RP... 18.02.06, 21:29 LOL, tylko dodam, ze bron boze nie sugeruje, ze ci eurodeputowani chcieliby wykorzystac urzad. Chodzilo mi jedynie, ze ich akcja wydaje sie dziwna w swietle tego, ze dziennikarze "Faktu" wykryli mozliwosc takiego wykorzystania. Skladanie pozwu do prokuratury o cos takiego jest wlasnie dlatego dziwne bo przeciez ci dziennikarze chcieli wykryc potencjalne naduzycie. Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: Logika rodem z 4RP... 18.02.06, 21:35 Odpowiedż, dlaczego to zrobili, jest bardzo prosta: LPR stracił wpływy u o. Rydzyka na rzecz PiS i teraz robią wszystko, aby się przypodobać o. dyr. RM, tv trwam, "ND". Odpowiedz Link Zgłoś
tbw1 Re: Logika rodem z 4RP... 18.02.06, 22:01 potencjalnych?!!!!!Zazdroszcze Ci optymizmu.To sie dzialo dzieje i bedzie dzialo niestety realnie.A ojciec dyrektor dalej bedzie zbieral ciezka kase.Ale z drugiej strony talentu nie mozna mu odmowic.Ma chlop smykalke do interesow.Ja jestem pelna uznania,w zyciu nikt mi nic nie dal,czasami zabral,a do niego wala pieniadze . Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowyraj Re: Prowokacja z autem dla o. Rydzyka w prokuratu 18.02.06, 21:20 Trochę prowokacji na świecie ; tyle znalazłem motoforum.pl/news/fullnews.php?id=292 www.gazetylokalne.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=125 i dużo więcej z polskiej piaskownicy ; www.freepress.org.pl/syg_ludzie.html Odpowiedz Link Zgłoś
mblajek Re: Prowokacja z autem dla o. Rydzyka w prokuratu 18.02.06, 21:22 za pieniądze podatników taki życzliwy Odpowiedz Link Zgłoś
darczy Re: Prowokacja z autem dla o. Rydzyka w prokuratu 18.02.06, 21:24 Panowie eurodeputowani z LPR pan Łukaszenko czeka na takich jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
opt HIPOKRYZJA WŁADZY 18.02.06, 21:26 Złodziej u boku premiera okrada budżet,by czynić komuś prezent i tego ponoć prawi i sprawiedliwi nie widzą.Jakoś nie widzę również tego zapowioadanego porządku i tej moralnej odnowy w takim wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: HIPOKRYZJA WŁADZY 18.02.06, 21:32 No wlasnie. Dziennikarzy podaje sie do prokuratury za wykrywanie korupcjogennych tendencji w rzadzie. A wiec tak ma wygladac zwalczanie ukladow? Czy moze chodzi tylko i wylacznie o zastapienie jednych ukladow innymi? Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l rozstrzelać prowoków, to agenci Brukseli 18.02.06, 21:29 żaden porządny i rdzenny Polak nie może się zgodzić na opluwanie i oczernianie O. Rydzyka oraz członków rządu 4 RP. Nie można obrażać nawet członka prezesa. Tego ostatniego akurat nie ma bo jak wiść niesie został odgryziony przez Edgara . A więc wszelkie pomówienia są nieprawdą Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk WSPÓŁCZUJĘ TEMU PROKURATOROWI. 18.02.06, 21:30 To tak jak kopać sie z koniem. A koń to oczywiście OjDyr. Odpowiedz Link Zgłoś
tatuss Re: WSPÓŁCZUJĘ TEMU PROKURATOROWI. 18.02.06, 21:32 a jakimi końmi są MOREL WOLINSKA czy Stefan Michnik ??? Odpowiedz Link Zgłoś
jerkub Re: WSPÓŁCZUJĘ TEMU PROKURATOROWI. 18.02.06, 22:04 Myślę, że eurodeputowani mają inne zadania niż podawanie do prokuratury dziennikarza, który w moim odczuciu zrobił bardzo dobrze. Minister Jurgiel jest chyba najgorszym z ministrów jescze w III RP. Chyba nie myśli o niczym innym jak tylko nad tym jak dobrze wypaść oczywiście medialnie w Radiu Maryja. O znajomości języków obcych jak i tzw "bzdetach" na temat rolnictwa ministra raczej nie warto wspominać. Rząd Marcinkiewicza z tym nieudacznikiem ministrem chyba nie długo zakończy swoje urzędowanie. Niech premier bedzie "dumny", ze był pierwszym w tym Radiu. Myślę, że chyba już ostatnim. Odpowiedz Link Zgłoś
itziar a niedawno 18.02.06, 21:32 zlikwidowali polską sekcję BBC... Szkoda, może za bardzo się pospieszyli Odpowiedz Link Zgłoś