block-buster 20.02.06, 19:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolagena Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kunicy 20.02.06, 19:09 Jasne, panie Kunica, dalsza część wypowiedzi Jasińskiego, rzeczywiście nic nie zmienia. Nic a nic. To taka obiektywna ocena faktów. Każdy w newsroomie mógł to ocenić. No i ocenili. A on na urlop poszedł po tej ocenie! Biedaczysko. A już tu z pana Rejtana prawie robili przez dni parę. To co? Regionalna 3? Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek I juz trzymamy mocno media 20.02.06, 19:27 niech sie tlumacza, niech sie pokajaja nowej wladzy Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 ALE "WIADOMOŚCI"! MOŻE JESZCZE - "NOWINY"? 20.02.06, 19:54 A Ziutek to widział Dziunię, jak chodziła. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
puba komisja cenzury;) 20.02.06, 20:12 ale mi tam złamanie etyki.. chyba znów ktoś obraził naszych wrazliwych wodzów oni sa bardzo delikatni jesli chodzi o krytykę i fakty.. najlepiej krytykować ich chwaląc.. tak też miał o ile mnie historia nie myli Stalin:P więc powinni spalic na stosie niedobrego i destruktywnego dziennikarzynę, ktory takimi dywersyjnymi materiałami chce osłabić miłosć ludu prostego do wodzów i ich kota:P zgadzam sie z kolegą przedmówcą że to materiał typu > A Ziutek to widział Dziunię, jak chodziła. więc tym bardzie komiczni są przydupasy Kaczorków ze o to robią szum i marzy im sie sąd i samokrytyka łobuza Kunicy:PPPPP jak w PRL:) Bareja!!!!!! gdzie jestes????? a może dobrze ze cie nie ma - pewnie za Misia IV RP wsadziliby Cię do paki.. a Kunica powinien pomyslec o przejsciu do TVN;) Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc Niech media wiedzą, kto teraz trzyma władzę!!!!!!! 20.02.06, 20:33 Za karę muszą informować o wszystkich pomyślnych wydarzeniach w stadzie kaczek! I broń Boże pisnąć słówko o jakich kolwiek niepowodzeniach lub niezręcznościach! Bo za karę to pod Komisję Etyki!!!!!!!!!!!!!!!!!! I może zesłanie na Sybir, oczywiście w porozumieniu z Putinem (taka umowa jest spodziewana) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Zawiedziony biedaczek? Może w końcu rzetelna infor 20.02.06, 20:40 macja! Odpowiedz Link Zgłoś
zzamiedzy Re: Zawiedziony biedaczek? Może w końcu rzetelna 21.02.06, 02:04 A w Stanach nie bylo zadnej informacji, ze prezio PRL-bis spotkal sie z Bushem. I co??? I NIC!!! Chyba, ze nasz prezio sie obrazi i bedzie chcial przywolywac do porzadku dziennikarzy amerykanskich. Odpowiedz Link Zgłoś
homo.ubol KUNICA + KOZAK = AGENCI ESBECJI ??????????? 21.02.06, 14:08 to juz nie miedia publiczne ale ESBECKI dom publiczny, który należy jak najszybciej oczyścić !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Wiem dlaczego prezio nie lubi gejów.Poinformował 21.02.06, 07:20 mnie osobnik który zatrzymał reportaż Kunicy. Ci głupcy w walce o stołki nie myślą ile zła może zrobić ich głupia decyzja. Jakoś nie wierzę aby materiał został wycofany z polecenia Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
rojczer Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 22:08 Sorry, ale kim są te ciotki-dewotki z Rady Etyki Mediów, kto je tam desygnował i na jakiej zasadzie uzurpują sobie prawo wyrokowania co jest w żurnalistyce etyczne, a co nie. Odpowiedz Link Zgłoś
agaj.agaj Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 19:14 Wbrew temu co napisales, edycja wypowiedzi zmienila calkowicie jej sens - z pozytywnego, na osmieszenie Kaczora. Nie przystoi to telewizji publicznej, ktora ma ambicje przekazywac rzetelne wiadomosci. Jestem niemal pewien, ze BBC, ani zadna inna odpowiedzialna rozglosnia by do tego nie dopuscila. Dziennikarze z jakiegos powodu chca ksztaltowac rzeczywistosc, a nie ja przekazywac. GW manipuluje na okraglo, dziennikarze rzucaja mikrofonami i nie relacjonuja paktu PiS, LPR, SO, itd, itp. Moze faktycznie czas na pewne zmiany i przypomnienie sobie o etyce zawodu? Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak niby dlaczego?? 20.02.06, 19:23 Dlaczego fakt niechodzenia na panienki mialby byc osmieszaniem Prezia?? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Czy twoje ograniczenie umysłowe jest wrodzone? 20.02.06, 20:51 A może nabyte! naiwniactwo do kwadratu?! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski silenius.monachijski "robi" za talesa 11 20.02.06, 21:44 teraz ten glupek juz nie tylko mnie, ale i Ciebie, talesie "klonuje"; zas wracajac do meritum sprawy, w Niemczech telewizja publiczna zawsze pokazywala (i pokazuje) oraz wszechstronnie komentowala zarowno przemowienie parlamentarne szefa partii rzadzacej, jak i szefa najwiekszej partii opozycyjnej; i potem odbywaly sie dyskusje w najbardziej ogladanych programach publicystycznych (np. u pani Christiansen w niedziele wieczorem); takie tutaj sa standardy; widac, ze niektorzy dziennikarze TVP zapomnieli o tym, ze sa dzienniklarzami mediow publicznych, a nie czlonkami okreslonej partii politycznej; zenada tales1 napisał: > A może nabyte! naiwniactwo do kwadratu?! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: silenius.monachijski "robi" za talesa 11 20.02.06, 22:05 a co tam u tadka w TV trwam pelna i obiektywna informacja ,ale pewno z nr kont dla jeleni Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: silenius.monachijski "robi" za talesa 11 20.02.06, 22:13 kolter napisał: > a co tam u tadka w TV trwam pelna i obiektywna informacja ,ale pewno z nr kont > dla jeleni -------------------------------------- Tłumaczenie czegokolwiek Silesiusowi,to jak ciskanie dyniami o ścianę. On ma sznurek od ucha do ucha. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: silenius.monachijski "robi" za talesa 11 20.02.06, 22:19 a co ma z tylu glowy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: silenius.monachijski "robi" za talesa 11 20.02.06, 22:28 Watę?ogórki kiszone?cegłę?tylny migacz od traktora?skrzep?kosiarkę? komplet flamastrów?ołów? Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: kolter ! - Ty tylko umiesz sączyć jad nienawi 20.02.06, 22:18 Doktor1 ,skąd my znamy tą nowomowę??? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: kolter ! - Ty tylko umiesz sączyć jad nienawi 20.02.06, 22:21 pewno znamy te gadki z wiadomego rydzyjka!! Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 Re: kolter ! - Ty tylko umiesz sączyć jad nienawi 20.02.06, 22:27 Z ciebie już nic dobrego nie wyrośnie ! Jesteś tylko "niereformowalną fabryka g....na". No, może jednak jest jakaś nikła nadzieja, ale wówczas, gdy będziesz na .... łożu śmierci jako wiekowy dziadek ( ze szczątkową ilością kory mózgowej ). Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: kolter ! - Ty tylko umiesz sączyć jad nienawi 20.02.06, 22:30 piszac o szczatkowej ilosci kory mozgowej to oczywiscie masz na mysli uszkodzenia spowodowane wdychaniem kadzidla !!ponoc jak jeszcze walniesz sobie oplatek to jazda jest na calego?? Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: kolter ! - Ty tylko umiesz sączyć jad nienawi 20.02.06, 22:32 Eeeehehehe,zirytowany."fabryka gówna"-jestem przybity:))) Lepsza kora mózgowa od dębowej,alleluja. Odpowiedz Link Zgłoś
ti_grin Re: kolter ! - Ty tylko umiesz sączyć jad nienawi 21.02.06, 14:44 A ty doktorku wyglądasz mi na jakiegoś niedopieczonego....księ....gawrona,a może minąłeś się z powołaniem, bo tak cudnie "rózgami" nauczasz....żałujesz pewnie, że średniowieczne stosy dawno już wygasły. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: kolter ! - Ty tylko umiesz sączyć jad nienawi 20.02.06, 22:19 mam w was katoprawicowcach super nauczycieli osiolku jeden Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 Re: kolter ! - Ty tylko umiesz sączyć jad nienawi 20.02.06, 22:22 Pan Bóg stworzył cię tylko na próbę. Niestety, po próbie ...... zapomniał cię unicestwić - idioto ! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: kolter ! - Ty tylko umiesz sączyć jad nienawi 20.02.06, 22:25 o tslychac glos Tdzia z torunia ,zmien ksywe na dupek1 Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 Re: kolter ! - Ty tylko umiesz sączyć jad nienawi 20.02.06, 22:30 Przeczytaj jeszcze raz, co napisałeś ! Ileż tu błędów w jednym zdaniu ! Tak pisać może tylko taki wtórny analfabeta jak kotler. "o tslychac glos Tdzia z torunia ,zmien ksywe na dupek1" Utwierdziłeś mnie w przekonaniu, że jednak jesteś idiotą ze znaczkiem "Q". Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: kolter ! - Ty tylko umiesz sączyć jad nienawi 20.02.06, 22:32 wole byc idiota ze znaczkiem Q !!niz tak jak tobie twoj wikary tego Q w tylek zasuwa bo tak ich kochasz!! Odpowiedz Link Zgłoś
tades1 Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 20:33 BBC podaje fakty , nie podaje informacji o każdym pierdnięciu w izbie lordów i w tym momencie doszliśmy do paranoi , gdzie codziennie w TV widzę te same miernoty i słyszę ich bełkot że białe jest szare . Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 21:57 obojetnie czy jestem w Rzymie, Barcelonie, Lizbonie, Avignionie, Paryzu czy Londynie; jak wlaczam "BBC World News" w hotelu, to zawsze w glownych wiadomosciach jest przynajmniej jedna wypowiedz Blaira. Chyba, ze ogladamy rozne stacje? tades1 napisał: > BBC podaje fakty , nie podaje informacji o każdym pierdnięciu w izbie lordów > i w tym momencie doszliśmy do paranoi , gdzie codziennie w TV widzę te same > miernoty i słyszę ich bełkot że białe jest szare . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 22:04 ale jak w tadzykistanie jak byles to co byly dwie wypowiedzi Blaira w TV? kitomanie pospolity!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 22:14 A ty wogole wisz, co to jest "BBC World News"? Pewnie nie; dlatego takie glupoty wyisujesz kolter napisał: > ale jak w tadzykistanie jak byles to co byly dwie wypowiedzi Blaira w TV? > kitomanie pospolity!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 22:18 ja wiem ze ty wiesz i juz jestem spokojny ze ma mnie kto przez swiatla przeprowadzic matolku ,kitomanie pospolity Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 22:21 a ortografii polskiej juz sie poduczyles? sprawdze kolter napisał: > ja wiem ze ty wiesz i juz jestem spokojny ze ma mnie kto przez swiatla > przeprowadzic matolku ,kitomanie pospolity Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 22:24 moze i wale byki ,ale pocieszam sie tym ze w polsce skonczylem tylko 4 klasy jak mnie tu bez pytania zabrali ,ale ty juz napewno wogulebys niepamietal ze jestes polakiem mitomanie osrany!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 22:30 a koszary amerykaskie w Mannheim juz dzisiaj posprzatales? kolter napisał: > moze i wale byki ,ale pocieszam sie tym ze w polsce skonczylem tylko 4 klasy > jak mnie tu bez pytania zabrali ,ale ty juz napewno wogulebys niepamietal ze > jestes polakiem mitomanie osrany!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 22:34 no widzisz ty zasrany cwiercinteligencie ,zawsze musisz miec ostatnie slowo ,!! a pieprzysz jak po dragach!! Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 22:38 Ale zna stolice europejskie i flagi wszystkich państw. Mitoman gawędzarz. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 22:42 silesius to sfrustrowany wikary zly na caly swiat bo za zamilowanie do chlopcow proboszczem go nie zrobili!! Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 22:45 Ponoć był ministrantem w św.Brygidzie. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 22:48 u sw. Anny w Krakowie; osobisty ministrant biskupa (swietej pamieci) Jana Pietraszki, przyjaciela JP II; vinc0 napisał: > Ponoć był ministrantem w św.Brygidzie. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 22:50 A JPII kazał ci do siebie mówić Jasiek. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 22:52 ciebie w castel gandolfo nie spotykalem vinc0 napisał: > A JPII kazał ci do siebie mówić Jasiek. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 22:57 silesius.monachijski napisał: > ciebie w castel gandolfo nie spotykalem -------------------------------- Nie szukam tego typu atrakcji.Kręcą mnie środowiska bardziej sfeminizowane,jeśli wiesz co chcę powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 22:58 Silesius lubi sukienki ale czarne i zapakowane na chlpocach!! Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 23:01 "Zapakowane"zabrzmiało dosyc brutalnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 22:50 to ten co jest teraz o pedofilie oskarzany??? Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 06:49 vinc0 napisał: > Ponoć był ministrantem w św.Brygidzie. I teraz kartofle gubi. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 22:49 tym co go henio osobiscie od tylu wyroznial ??no,no ma chop sie czym pochwalic ,ponoc teraz jego chlopak zabiera go na wycieczke do lizbony!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 22:46 kolter zna tylko koszary amerykanskie w Mannheim; ja zas 7 marca lece do Lizbony, wracam 13 marca, zas 14 lece do Krakowa (dla mnie prawdziwa stolica Polski); ale jestem "swinia" kolterze; nieprawda? Silesius lata samolotami; i to w klasie "biznes"; i nie sprzata koszar amerykanskich w Mannheim; no: po prostu "swinia" inc0 napisał: > Ale zna stolice europejskie i flagi wszystkich państw. > Mitoman gawędzarz. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 22:47 a co twoj chlopak zaprosil cie do tej lizbony?? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 22:49 ty nawet nie wiesz, gdzie Lizbona lezy; a slyszales o Cabo da Roca? co to jest? czekam na odpowiedz (sprawdz na googlu) kolter napisał: > a co twoj chlopak zaprosil cie do tej lizbony?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 22:52 no tak ty jeden wiesz wszystko wkolo same tepe osly ty jeden krynica madrosci ,skoncz te kity bo naprawde zglosimy ze cpasz i reklamujesz prochy namierza cie znajda towar i wstyd !! bo okaze sie ze piszesz z wachocka mitomanie!! Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 22:48 Taaa,a świstak....... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 22:50 masz na mysli koltera? vinc0 napisał: > Taaa,a świstak....... Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 22:54 Reklamujesz się jako inteligent,domyśl się. Możesz odpowiedziec jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 22:56 nie, ja tylko bawie sie glupota forumowych glupcow vinc0 napisał: > Reklamujesz się jako inteligent,domyśl się. > Możesz odpowiedziec jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 22:57 czyli lejesz ze smiechu sam ze siebie ,kitomanie pospolity Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 23:00 Silesius,może to zbyt osobiste?Jak to jest po ,dupa boli czy piecze? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 23:03 pewno zalezy od czego ?silesius kiedys pisal ze tych grubych gromnic nie lubi bez solidnego posmarowania wazelina !! Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 23:05 Przylatuje do Krakowa,będzie testował młode mięso w seminarium. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 23:07 moze to raczej te miechojego od tylu ,a nie on je ,taki pasywny facecik, a propo ma nick slazak ,matka mieszka w warszawie a on w krakowie ,ile on ma jeszcze paranoidalnych osobowosci?? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 23:08 vinc0; kolter to interlokutor w sam raz odpowiadajacy twoim oczekiwaniom; nie bede juz wam przeszkadzal; zycze "yntelektualnej" ekstazy! vinc0 napisał: > Przylatuje do Krakowa,będzie testował młode mięso w seminarium. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 23:11 Opowiedz mi jeszcze o Kaczmarskim,na dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 23:15 moze opowiedz jak piles whiskacza z Polskim Patiota Jackiem Kuroniem ktory 9 lat siedzial w ciupie zeby tacy debile ja ty teraz tu nazywali go komuchem !! Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 23:19 I opowiedz jak zakładałeś "Radio Wolna Europa" Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 00:00 pogadaj sobie lepiej z kolterem i sileniusem; to wasze "towarzystwo wzajemnej adoracji"; napewno se "ubogacisz"; oczywiscie "yntelektualnie"; i nauczysz nowej polskiej "ortografii" k,oltera; trzymam kciuki vinc0 napisał: > I opowiedz jak zakładałeś "Radio Wolna Europa" Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 00:04 znajac takich bufonow jak ty wiem ze gdybys spotkal jakiegos brata w kaplanstwie co wali byki ,wparlbys go pewno modlitwa ,ja wale byki bo niekonczylem szkoly w polsce buraku!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 00:09 to naucz sie najpierw w szkole porzadnej polskiej ortografii, ciolku biedny, a potem pisz na forum; wiesz, ze robisz z siebie skonczonego idiote? jestes tego swiadom? kolter napisał: > znajac takich bufonow jak ty wiem ze gdybys spotkal jakiegos brata w > kaplanstwie co wali byki ,wparlbys go pewno modlitwa ,ja wale byki bo > niekonczylem szkoly w polsce buraku!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 00:14 swiadom jestem ze brak mi edukacji z polskiej szkoly ,ale mam tez swiadomosc ze jestes zwyklym palantem ktory kiedy niema juz zadnego argumentu w dyskusji ,to robi wycieczki osobiste i fajnie bo tylko nam tu udowadnisz ze jestes zakompleksialym cwokiem z jakijs pipidowy ze wschodniej polski!! kitomanie pospolity!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 00:17 do szkoly! i do ksiazek! jesli nie, to "dyskutuj" sobie z sileniusem; to moj ostatni "post" do ciebie; zabierz sie do nauki kolter napisał: > swiadom jestem ze brak mi edukacji z polskiej szkoly ,ale mam tez swiadomosc ze > > jestes zwyklym palantem ktory kiedy niema juz zadnego argumentu w dyskusji ,to > robi wycieczki osobiste i fajnie bo tylko nam tu udowadnisz ze jestes > zakompleksialym cwokiem z jakijs pipidowy ze wschodniej polski!! kitomanie > pospolity!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 00:25 myslisz baranku ze jak mi nie odpiszesz i zignorujesz to przestane obnazac twe klamstwa buraku ,ja dlugo nie zapomne smieciu ze POLSKIEGO PATRIOTE JACKA KURONIA NAZWALES KOMUSZKIEM ,ty szmato tacy jak on gnili po kryminalach zeby takie scierwa jak ty mogly tu dzios pisac na fourm !! atakie prymitywne cos jak ty nazywa go komuszkiem!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 00:45 jacus dal oseskowi pociagnac z termosa? skandal!!! kolter napisał: > myslisz baranku ze jak mi nie odpiszesz i zignorujesz to przestane obnazac twe > klamstwa buraku ,ja dlugo nie zapomne smieciu ze POLSKIEGO PATRIOTE JACKA > KURONIA NAZWALES KOMUSZKIEM ,ty szmato tacy jak on gnili po kryminalach zeby > takie scierwa jak ty mogly tu dzios pisac na fourm !! atakie prymitywne cos > jak ty nazywa go komuszkiem!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 00:47 juz nie pamietasz ze ty klamales tu na forum ze piles z jego termosu co nie przeszkodzilo ci po chwili dodac ze jest komuszkiem !! palancie!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 00:59 pilem z termosu "twojego idola"; niestety; do dzisiaj mi sie odbija kolter napisał: > juz nie pamietasz ze ty klamales tu na forum ze piles z jego termosu co nie > przeszkodzilo ci po chwili dodac ze jest komuszkiem !! palancie!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 01:02 ty durny slugusie giertycha , to tacy jak twoj kochas romus tak szczekaja na porzadnych ludzi!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski KURON TO BYL OCHLAPUS1 JAK MICHNIK I URBAN 21.02.06, 01:06 kolter napisał: > ty durny slugusie giertycha , to tacy jak twoj kochas romus tak szczekaja na > porzadnych ludzi!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: KURON TO BYL OCHLAPUS1 JAK MICHNIK I URBAN 21.02.06, 01:08 to co !! ale byl polskim patriota , a wiesz ze 30% kleru ma tez problemy z piciem!!no tak ale kogo obchodza agenci watykanu!! Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: KURON TO BYL OCHLAPUS1 JAK MICHNIK I URBAN 21.02.06, 01:15 skasować to - autor nie kontroluje emocji i bredzi Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 00:48 silesius.monachijski napisał: > jacus dal oseskowi pociagnac z termosa? skandal!!! >Silesio!Nie bądź chamem i śp.Jacka Kuronia zostaw w spokoju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 01:01 s.p.to dla ciebie; nie dla mnie; zrozumiales? veglie napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > jacus dal oseskowi pociagnac z termosa? skandal!!! > >Silesio!Nie bądź chamem i śp.Jacka Kuronia zostaw w spokoju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 01:03 "s.p.to dla ciebie; nie dla mnie" co masz na myśli konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 01:08 TO, ZE MIALEM PRZYJEMNOSC POZNAC OSOBOSCIE - NIE RAZ - KURONIA, NIE JEST DLA MNIE S.P. A CO: ZBRODNIA? sisius.monachomachijski napisał: > "s.p.to dla ciebie; nie dla mnie" > > co masz na myśli konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 01:11 a ja miałem...dorastałem w sąsiedztwie. To był szlachetny człowiek. Nie obrażaj w ferworze polemiki. To nie zbrodnia, tu wolny kraj. Cytający to i Ciebie ocenią Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 01:22 Kuronia wspominam jak najgorzej; zbrodnia? zabronisz mi? powiedzial w mojej obecnosci, ze "Polaczki to durnie, i trzeba im dac w dupe"; Tobie sie pewnie podoba; ja mu wtedy powiedzialem: masz szczescie, ze mam szacunek dla starszych; inaczej dostalbys w morde; i co? Silesius to bydlak? nieprawdaz? sisius.monachomachijski napisał: > a ja miałem...dorastałem w sąsiedztwie. To był szlachetny człowiek. Nie obrażaj > > w ferworze polemiki. To nie zbrodnia, tu wolny kraj. Cytający to i Ciebie oceni > ą Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 01:25 a co polaczki sa madre ?ile razy juz jako narod udowodnilismy ze nie dorastamy do piet europy ,chocby ostanie wybory to pokazaly ,skoros taki obronca polskosci to czego siedzisz u wroga ,zamiast w kraju bide klepac ,co ekonomia sie odzywa?? Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 01:29 nie - mam cię bronić przed samym sobą? Nie obrzucaj się obelgami, zbastuj. O Kuroniu nie dyskutuje - zbyt wiele zrobił dla zwykłych ludzi, o Polsce nie wspominając, by polemizować z rozjuszonym demagogiem imaginującym jakieś sytuacje typu: byłem, rozmawiałem z, piłem z... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 01:33 nie bron przede mna Kuronia; znalem go osobiscie; niech "odpoczywa w pokoju"; nie probuj mi nazucac gazetowa ideologie; znaalewm czlowieka; nie chce sie tutaj zupelnie pograzyc; Kuron potrafil byc nieslychanie chamski; ja o tym wiem; wy nie; skonczmy dyskusje nad ta zalosna trumna sisius.monachomachijski napisał: > nie - mam cię bronić przed samym sobą? Nie obrzucaj się obelgami, zbastuj. O > Kuroniu nie dyskutuje - zbyt wiele zrobił dla zwykłych ludzi, o Polsce nie > wspominając, by polemizować z rozjuszonym demagogiem imaginującym jakieś > sytuacje typu: byłem, rozmawiałem z, piłem z... Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 01:38 silesius.monachijski napisał: "nie bron przede mna Kuronia; znalem go osobiscie; niech "odpoczywa w pokoju"; ....skonczmy dyskusje nad ta zalosna trumna" oj brachu, coś naprawdę cieniutko z tobą dziś..te "sprzeczne" stwierdzenia. Jako lekarz dusz widzę, że chyba za dużo psychotropów tego wieczora. Zadzwoń na 112 natychmiast Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 01:43 skoncz z tym "kuroniem"; pogadaj sobie z kolterem; ja o tym "czlowieku" nie chce nic wiecej; nawet nie wiesz, jakim naprawde byl; nie chce byc wulgarny zmarl; prosze: ciszej nad ta trumna; nie prowokujcie mnie sisius.monachomachijski napisał: > silesius.monachijski napisał: > > "nie bron przede mna Kuronia; znalem go osobiscie; niech "odpoczywa w > pokoju"; ....skonczmy dyskusje nad ta zalosna trumna" > > oj brachu, coś naprawdę cieniutko z tobą dziś..te "sprzeczne" stwierdzenia. > Jako lekarz dusz widzę, że chyba za dużo psychotropów tego wieczora. Zadzwoń na > > 112 natychmiast Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski "Wycinaja" mne na innym watku; nie chce bana; 21.02.06, 01:49 na GW mialem bana na 12 godzin; rozumiem, ze Mchnik, Blumsztajn i inni (np. tzw"Dawid Warszawski") kochaja swojego idola; ja go nie cierpie; tyle Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: "Wycinaja" mne na innym watku; nie chce bana; 21.02.06, 01:52 to napisz buraku ze zgodnie z linia swojego biskupa poprostu zydow nienawidzisz!! Odpowiedz Link Zgłoś
jedrunio Re: "Wycinaja" mne na innym watku; nie chce bana; 21.02.06, 01:54 Ty Silesius, czy z Tobą wszystko ok. przez jakieś 5 min. rozmawiałe sam ze sobą!! Bierze Ciebie chyba to samo choróbsko co Edgara.... Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Jakieś głębokie kompleksy? 21.02.06, 01:57 A może ty jesteś Zil Monachstein? Przyznaj się. Pomożemy Ci Bracie natychmiast. Będziesz sam pisał na tym forum. Będziesz miał nieograniczoną władzę. Wyobraź sobie: 10000 postów na minutę, 1000 nicków....marzenie, no i żadnej krytyki ha! Mędrcy Syjonu Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Jakieś głębokie kompleksy? 21.02.06, 02:01 Kuronia ma w tak glebokim powazaniu, jak koltera i sileniusa monachijskiego; zabronisz mi? a gdzie wolnosc slowa? sisius.monachomachijski napisał: > A może ty jesteś Zil Monachstein? Przyznaj się. Pomożemy Ci Bracie natychmiast. > > Będziesz sam pisał na tym forum. Będziesz miał nieograniczoną władzę. Wyobraź > sobie: 10000 postów na minutę, 1000 nicków....marzenie, no i żadnej krytyki ha! > > Mędrcy Syjonu Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Jakieś głębokie kompleksy? 21.02.06, 02:04 A co to jest wolnosc slowa ??warczenie na patriotow polskich nazywasz wolnoscia ,a jak ktos o twym chlopcu tadziu torunskim napisze ze to oszust to zaraz twoi znajomi stasza prokuratorem Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Jakieś głębokie kompleksy? 21.02.06, 02:06 ty nasmiewasz sie z tadzia, ja zas z jacusia, krola polskich "termosow"; kolter napisał: > A co to jest wolnosc slowa ??warczenie na patriotow polskich nazywasz > wolnoscia ,a jak ktos o twym chlopcu tadziu torunskim napisze ze to oszust to > zaraz twoi znajomi stasza prokuratorem Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Jakieś głębokie kompleksy? 21.02.06, 02:08 ale Kuronia nikt zlodziejem nie nazywal ,jak twojego chlopaka tadka zlodziejskiego Odpowiedz Link Zgłoś
jedrunio Re: 21.02.06, 02:10 Panowie, o czym Wy w ogóle rozmawiacie- Kuroń to pomnik, a ten cały tadzik to zwykły hohsztapler...jak ich w ogóle można porównywać??? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: 21.02.06, 02:13 kuron to pomnik dla ciebie, nie dla mnie jedrunio napisał: > Panowie, o czym Wy w ogóle rozmawiacie- Kuroń to pomnik, a ten cały tadzik to > zwykły hohsztapler...jak ich w ogóle można porównywać??? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Jakieś głębokie kompleksy? 21.02.06, 02:12 kuron byl wyjatkowym sk.....; kazdy o tym wie, kto go znal; kolter napisał: > ale Kuronia nikt zlodziejem nie nazywal ,jak twojego chlopaka tadka > zlodziejskiego Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: Jakieś głębokie kompleksy? 21.02.06, 02:24 "kuron byl wyjatkowym sk.....; kazdy o tym wie, kto go znal" Zil, ty jesteś niesamowicie hm.. sprzeczny. Wynika z tego, iz Jacek był wyjątkowym katowiczaninem. (sk... to rejestracja Katowic, pisze się SK i numer). Ot foriner nie Polak (nie zna nawet śląskich rejestracji..). Ucz się junaku Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: Jakieś głębokie kompleksy? 21.02.06, 02:05 nie, ale powtarzam: inni cię ocenią za "kóltórę". To tyle..i jeszcze jedno: nie wycieraj sobie buźki Jackiem. Nie masz prawa Odpowiedz Link Zgłoś
jedrunio Re: 21.02.06, 02:05 Udaj się z tym problemem do lekarza, 10000 postów 1000 nicków, i co??... Twoja głupota jest i tak rozpoznawalna, nie da się jej ukryć! Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski J(ą)drunio... 21.02.06, 02:09 zajmij się hm....no wiesz czym. Spać.. rączki pod kołderkę Odpowiedz Link Zgłoś
jedrunio Re: Siusiuś 21.02.06, 02:14 ...pod kołderką to sobie Siusiu możesz, Moheromacherze... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Siusiuś 21.02.06, 02:15 ty zas poszukaj mozgu; brakuje ci jedrunio napisał: > ...pod kołderką to sobie Siusiu możesz, Moheromacherze... Odpowiedz Link Zgłoś
jedrunio Re: 21.02.06, 02:20 ..ten ostatni post to był akurat nie do Ciebie ale do tego Twojego niby-imiennika, a co do Kuronia to byś się wstydził w ogóle go opluwać,gdyby nie tacy jak on to byś teraz nie siedział przy kompie i nie bełkotał co Ci ślina na język przyniesie.... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: 21.02.06, 02:23 znm kuronia - bardzo - osobiscie; ile razy z nim pilem i dyskutowalem?! dla mnie to zaden swiety; moze dla ciebie? jedrunio napisał: > ..ten ostatni post to był akurat nie do Ciebie ale do tego Twojego > niby-imiennika, a co do Kuronia to byś się wstydził w ogóle go opluwać,gdyby ni > e > tacy jak on to byś teraz nie siedział przy kompie i nie bełkotał co Ci ślina na > język przyniesie.... Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: 21.02.06, 02:26 zbastuj - wystarczy na ten temat sis Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 01:51 Kolter sra na to czy Kuron byl wulgarny ,jest to ktos o kim mowic bedzie sie jeszcze wiele lat a ty jestes tylko malym zakompleksionym wikarym z jakiejs wichury zabitej dechami Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 07:03 kolter napisał: > Kolter sra na to czy Kuron byl wulgarny ,jest to ktos o kim mowic bedzie sie > jeszcze wiele lat a ty jestes tylko malym zakompleksionym wikarym z jakiejs > wichury zabitej dechami Zacytuję Silesiusa: znm kuronia - bardzo - osobiscie; ile razy z nim pilem i dyskutowalem?! dla mnie to zaden swiety; moze dla ciebie? To raczej SB nie wikary,tylko że jedno nie wyklucza drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 01:08 silesius.monachijski napisał: > s.p.to dla ciebie; nie dla mnie; zrozumiales? Żałosnym frustratem jesteś i to zrozumiałem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 01:10 Kuron to twoj idol; nie moj, nie mam prawa do swojego zdania? zabronisz mi? skasujesz post? bo duren Blumsztajn tak chce? veglie napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > s.p.to dla ciebie; nie dla mnie; zrozumiales? > Żałosnym frustratem jesteś i to zrozumiałem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 01:13 jestes zerem wiec nazywasz kogos kto siedzial 9 lat za wolnosc polski !!swoje zdanie wyglaszaj cioto zasrana na swoim rydzyjkowym forum !! Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 01:14 a to "nowość". Mały acz doskwierający antyjudzik wycieka. A gdzie tu kultura światowca i bywalca salonów (chyba nie gier?) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 01:17 w salonie to on byl ,ale pozamiatac i pety z popielniczek opruznic ,o spluwaczkach nie wspomne!! Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 01:17 silesius.monachijski napisał: > Kuron to twoj idol; nie moj, nie mam prawa do swojego zdania? zabronisz mi? > skasujesz post? bo duren Blumsztajn tak chce? > > veglie napisał: > > > silesius.monachijski napisał: > > > > > s.p.to dla ciebie; nie dla mnie; zrozumiales? > > Żałosnym frustratem jesteś i to zrozumiałem!!! Dobrze wiesz,że Twoich nie kasuję!!!Nie mam idoli w przeciwieństwie do Ciebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 01:20 do veglie majac na mysli idoli silesiusa jest nim zapewne Tadek torunski ktoremu silesius wybitnie zazdrosci talentu do opowiadania bajek ,silesius marzy zeby miec choc 10% takiego gadanego !! Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 01:26 kolter napisał: > do veglie majac na mysli idoli silesiusa jest nim zapewne Tadek torunski > ktoremu silesius wybitnie zazdrosci talentu do opowiadania bajek ,silesius > marzy zeby miec choc 10% takiego gadanego !! silesio swe niespełnione marzenia odreagowuje na tym forum...w czym my mu trochę(przez naszą polemikę)w tym pomagamy...może się "wypisać" do woli :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 01:28 niech pisz do woli niech no jeszcze opowie nam tu jak mur chinski stawial ,albo ze te tsunami w azji to napewno przez jego baki!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 01:30 ja nie mam "marzen"; ja mysle; veglie napisał: > kolter napisał: > > > do veglie majac na mysli idoli silesiusa jest nim zapewne Tadek torunsk > i > > ktoremu silesius wybitnie zazdrosci talentu do opowiadania bajek ,silesiu > s > > marzy zeby miec choc 10% takiego gadanego !! > silesio swe niespełnione marzenia odreagowuje na tym forum...w czym my mu > trochę(przez naszą polemikę)w tym pomagamy...może się "wypisać" do woli :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 01:32 ty myslisz ,ale wtedy jak ci twoj biskup pozwoli !! Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 01:35 silesius.monachijski napisał: > ja nie mam "marzen"; ja mysle; Ja.... cogito ergo sum....czołem silesio...znikam,idę pomarzyć o Polsce bez oszołomstwa!;D Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 01:36 oj lepiej nie idz marzyc bo takich silesiusow jeszcze sa tabuny Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 01:40 wysnij sobie, co chcesz; tylko nie zaczepiaj mnie z jackiem kuroniem; szlag mnie trafia; císzej nad ta trumna; to nie byl zaden "swiety"; wiem o czym (i o kim) mowie; veglie napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > ja nie mam "marzen"; ja mysle; > Ja.... cogito ergo sum....czołem silesio...znikam,idę pomarzyć o Polsce bez > oszołomstwa!;D Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 01:43 ty nie wiesz o czym mówisz. Obrażasz człowieka, to go przeproś "kóltóralny gniocie" Odpowiedz Link Zgłoś
zzamiedzy Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 02:06 Ty majaczysz przez sen, monachijczyku, a nie myslisz. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 02:10 a ty piszesz o "stanach"; jestes synem cimioszki? podobny debilizm zzamiedzy napisał: > Ty majaczysz przez sen, monachijczyku, a nie myslisz. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 01:28 to dobrze; przynajmniej jeden mysli amozielnie; Kaczynski to tez nie moj idol; szanuje go za rozsadek, i - chocby i ograniczona - uczciwosc, jako polityka; w OiSie jest nie do pomyslenia, ze taka szmata, jak mafioso Piskorski, moglby sobie bezczelnie "jezdzic" po tak wspanialej kobiecie, jak Julia Pitera; cieniasy z PO: zrobcie w koncu porzadek; wyrzuccie tego mafiose Piskorskiego; veglie napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > Kuron to twoj idol; nie moj, nie mam prawa do swojego zdania? zabronisz m > i? > > skasujesz post? bo duren Blumsztajn tak chce? > > > > veglie napisał: > > > > > silesius.monachijski napisał: > > > > > > > s.p.to dla ciebie; nie dla mnie; zrozumiales? > > > Żałosnym frustratem jesteś i to zrozumiałem!!! > Dobrze wiesz,że Twoich nie kasuję!!!Nie mam idoli w przeciwieństwie do Ciebie!! > ! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 01:30 co do piskorskiego to masz racje sciemniaczu pospolity ,ale co do pitery to czy aby nie dlatego ja bronisz bo jestescie razem w tej faszystowskiej organizacji OPUS DEI?? Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Pitera wspaniała ? 21.02.06, 01:33 a nielegalnie prze/rozbudowane mieszkanie w Wawie kilka lat temu? Poszukaj w archiwum twojej "ulubionej" mr. krystaliczny Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 21.02.06, 01:01 ta szmata silesius napisal o Kuroniu komuszek ,bydlak!! tacy jak on co nic nie znaczyli chca teraz zrobic wszystko byle blyszczec w moherowym muzeum!!dewot i wariatow Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 23:13 niech ci sie kitomanie nie wydaje ze jak mi niebedziesz odopwiadal to odpuszcze,zawsze i wszedzie jak tobacze twe idiotyczne bajki napisze cos o tym wiec mnie ignoruj !! a ja i tak obnazal bede twe idiotyzmy, mitomanie pospolity Odpowiedz Link Zgłoś
niemiec.niemiec Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 19:15 Widac, ze Kunica pozazdroscil transferu Durczoka do TVN i postanowil tania manipulacja zrobic szum wokol swojej osoby. Chlopaczyna widac porzucil nadzieje na rzady jakiegos Kwiatkowskiego-bis, wiec chcialby jako meczennik pojsc gdzies indziej. Mala manipulacja ale jaka slodka pomyslal, maly manipulator. Odpowiedz Link Zgłoś
parols Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 22:59 Mikolaj Kunica byl juz w Faktach gdzies ok rok temu przeszedl do TVP ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 23:01 parols !!nie zawracaj tu nikomu dupy tu sie wazniejsze dzieja rzeczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
ksaw Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 19:19 Zpomniał widać pan redaktor, że "nie można rzucać cienia ..." Odpowiedz Link Zgłoś
szpak36 Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 19:22 Wszystko to przypomina czasy innego Macieja... Szczepańskiego, gdy wszelkie telewizyjne materiały dotyczące politycznej wierchuszki były starannie filtrowane, a I sekretarza KC pokazywało się w jedynie korzystnym świetle. W TVP totalitarne pojmowanie polityki i wiernopooddańcze "służenie" zawsze było na planie pierwszym. Zawsze tam bano się panicznie utraty stanowisk, a co za tym idzie potężnej kasy. W nowym totalitaryzmie braci Kaczyńskich "telewizory" drżą przed nimi jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 19:22 "Tam daje sie wszystko.I nikomu > jeszcze tu wlos z glowy nie spadl..." No właśnie o to chodzi, że trzeba było dac wszystko, a nie ciąc wpół zdania zmieniając całkowicie sens wypowiedzi. I to zmieniając w przemyślany, podły sposób, grając na najobrzydliwszych instynktach. Wiedziano, jakie zjadliwe komentarze to wywoła. Nie kto inny, jak ty, block buster poświęciłeś temu ze trzydzieści postów- czy kaczor jest gejem, czy miał orgazmy, czy chadzał na dziewczyny. Już zapomniałeś? Nawet skomentowałem, jaki z ciebie homofob wylazł, i to z faceta o drugiej ksywce "enola gay"! Nie chodzi tu o tłamszenie wolności słowa, ale przeciwnie- o złamanie rzetelności dziennikarskiej, czyli o wolności słowa zagrożenie. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 19:26 Po Kwitkowskim miało być wzorowo, tylko ..... wzoru zabrakło. Poziom żałosny, powtórki z głębokiej komuny i Pospieszalski. Jeszcze kilka lat coś ta TV wygrywała, teraz to Trwam-bis Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 19:31 block-buster napisał: > Uczcie sie od BBC.Tam daje sie wszystko.I nikomu > jeszcze tu wlos z glowy nie spadl. ============================================ racja, tylko że w BBC nikt nie manipuluje i nie przycina wiadomości do swoich intencji i dla przekazania ukrytych i dwuznacnych treści. Takiego reportera jak Kunica od razu by wywalili na zbity pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
3primer Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 20:16 Pewnie - z tą różnicą, że tam Kunica by nie musiał nic kombinowac tylko od razu prosto z mostu by walnął, że z tym panem to na koleżanki się nie chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
3primer Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 20:19 Aha i dodam, że jeśli by już to poszło, to tak sprawdzone, że nikt nie odważyłby się procesu. Bo by przegrał. A tu, skoro się tnie, bo się prosto z mostu nie da, to mamy to co mamy, czyli tylko między wierszami. A efekt ? TVP to wstrzymała, wszyskie radia puściły. I co ? I gó.. ! Odpowiedz Link Zgłoś
niemiec.niemiec Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 20:19 A to ciekawe, ze zwolennicy SLD czy PO sa homofobami... Odpowiedz Link Zgłoś
sr710 Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 21:26 BBC nie tylko manipuluje, ale wręcz kreuje nieistniejące informacje (w chwilach słabości rzecz jasna). Przypomnijcie sobie tzw. aferę Gilligana: dziennikarz wyssał z palca rzekomą bombę - że doradca brytyjskiego rządu twierdzi iż tenże rząd celowo zmanipulował raport w sprawie rzekomego zagrożenia iracką bronią masowego rażenia. Sprawa była grubsza, bo tam kłamstwo w polityce nie uchodzi. I co? I klops... Dziennikarz nawet nie notował tego, co ów ekspert mówił... Chłop, poczciwina (nie dziennikarz a ekspert) wyprawił się na tamten świat, kiedy jego nazwisko wyciekło do prasy. Szef BBC Greg Dyke postawił cały swój autorytet za dziennikarzem. Musiał odejść. BBC musiało zaś przypomnieć swoje słynne zasady wszystkim swoim pracownikom - każdy musiał w intranecie zaliczyć dwa kursy w tej sprawie. Tak naprawdę nie liczy się kryzys - a sposób reakcji na kryzys. Odpowiedz Link Zgłoś
korzonekk Re: Komisja Etyki TVP oceni materiał Mikołaja Kun 20.02.06, 20:16 Skandal, kurna, co to druga TV Trwam? Przestaje placic abonament. TVP lizusy Kaczorow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 WYWALIĆ GO NA ZBITY PYSK ZA MANIPULACJĘ!!! 20.02.06, 20:38 RZETELNY I OBIEKTYWNY KUNICA? ŚMIECH NA SALI! Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Zbiża się exodus dziennikarzyn do prywatnych tv 20.02.06, 20:46 Ale najpierw muszą się przypodobać się przyszłym szefom przez obniżenie wiarygodności obecnych. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 ... a tłok tam już niesamowity! TVN pęka w szwach! 20.02.06, 20:50 Niedługo Lis pobije sie z Durczokiem, a obu za włosy będzie ciagać Pochanke, a tę za buźkę chwyci... gawryluk, bo ona na pewno wyleci z TVP za swoją "rzetelność" i "obiektywizm" , polskie złotko! Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: ... a tłok tam już niesamowity! TVN pęka w sz 20.02.06, 20:57 poradzą sobie. Jest jeszcze TV Trwam Odpowiedz Link Zgłoś
wilmor1 Re: ... a tłok tam już niesamowity! TVN pęka w sz 20.02.06, 21:14 tales1.. opowiedz o swoich różowych ciuszkach!..ti..ti.. prosiaczku... Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Trzeba na prawdę dużo złej woli i brudnego.... 20.02.06, 20:49 myślenia, by to zdanie interpretować dwuznacznie: "To akurat z Jarosławem Kaczyńskim nie" ja bym się zastanowił, kto tu tak na prawdę nakręca tę sprawę: dziennikarz, który tak a nie innaczej zmontował materiał czy też ci co na siłę czytają między wierszami, bo to w końcu oni mają brudne skojarzenia co do możliwej innej interpretacji tego przyciętego zdania. Do tego teraz dokładnie cała Polska wie co "na pewno" chciał powiedzieć dziennikarz i jak "właściwie" należy to zdanie interpretować, w przeciwnym przypadku może jeden procent widzów by miał takie skojarzenia w natłoku codziennych informacji. No i co mówiący te słowa polityk miał na myśli skoro zbudował tak zdanie a potem gwałtownie się poprawiał, czyżby coś wiedział ? Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie Re: Trzeba na prawdę dużo złej woli i brudnego... 20.02.06, 20:59 Owszem trzeba złej woli, ale tej chorym z nienawiści antypisiakom nie brakuje. Przecież parę dni temu poszło na ten temat kilkaset postów, co jeden, to bardziej wulgarny i złośliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Ja tego nie interpretuję w sensie ataku na partię 20.02.06, 21:21 bo to sprawa wtórna ale w sensie ludzkim jest to brudne, a zaczęło się od wypowiedzi Lecha W. sprzed wielu lat, że ktoś przyjdzie z mężem a potem ciągle ktoś to podgrzewał jak nie bezpośrednio to doszukując się drugich znaczeń w dwuznacznych zdaniach. Tyle, że dwuznaczne zdania mają to drugie znaczenie dla ludzi, którzy cały czas myślą na temat będący treścią tego znaczenia, BO TYLKO WTEDY MÓZG JEST NASTAWIONY NA WYŁAPYWANIE OKREŚLONEGO SENSU. UKRYTY SENS NIE ISTNIEJE SAM W SOBIE ON JEST TWORZONY PRZEZ ODBIORCĘ NASTAWIONEGO NA JEGO ODBIÓR. I teraz ta cała komisja co będzie oceniała tego dziennikarza, ugruntuje we wszystkich przekonanie, że nawet jeżeli dziennikarz zrobił to przypadkiem, to być może jest jakaś prawda ukryta w tym zdaniu i wszystkich pozostałych. FILTR ZOSTAŁ WŁĄCZONY ! I kto tu na prawdę manipuluje ludzką świadomością ? Odpowiedz Link Zgłoś
niemiec.niemiec Re: Ja tego nie interpretuję w sensie ataku na pa 20.02.06, 21:37 Mialbys racje gdyby ten dziennikarzyna zrobil to przypadkiem. Tak glupi to on nie jest. Najzabawniejsze jest to, ze czytajac wiele wypowiedzi na tym forum - sympatykow PO lub SLD - mozna powiedziec, ze sa niezlymi homofobami :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gogol66 Ubecja się frustruje i atakuje 20.02.06, 20:59 Czworokąt ma pięć boków Jarosław Kaczyński nie jest politycznym samobójcą i dlatego mówiąc o rządzącym Polską patologicznym czworokącie politycy-służby-przestępcy-biznes nie wspomina o mediach. Nie zmienia to tego, że przez większość trwania III RP, z chlubnym wyjątkiem rządów Millera, największe media stanowiły nie tyle czwartą władzę, co piąty bok patologicznego czworokąta. Odpowiedz Link Zgłoś
tpolar1 Re: Ubecja się frustruje i atakuje 20.02.06, 21:37 Pieciokatny czwarokat? Juz teraz wiem, dlaczego tak malo zrozumialem z expose przezesa Jaroslawa K. A co do mediow: jest jest Nasz Dziennik, Trwam, nie ebdzie zle! No i na klopoty ...Kurski! On dopiero pokaze klase i obiektywnosc! Odpowiedz Link Zgłoś
gogol66 Re: Ubecja się frustruje i atakuje 20.02.06, 22:34 tpolar1 napisał: > Pieciokatny czwarokat?Juz teraz wiem, dlaczego tak malo zrozumialem z expose przezesa Jaroslawa K.A co do mediow: jest jest Nasz Dziennik, Trwam, nie ebdzie zle! No i na klopoty ...Kurski!On dopiero pokaze klase i obiektywnosc! daremne żale, próżny trud, jałowe złżeczenia wybory wygrał PiS i wszystko teraz pozmienia Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Nadchodzi era dziennikarstwa łubu dubu łubu dubu? 20.02.06, 21:04 W wypowiedzi Jasińskiego dla Kunicy są dwie odrębne części, dla ułatwienia oddzielone wielokropkiem: Pytanie czy chodzili na koleżanki? Odp.:"To akurta z Jarosławem Kaczyńskim nie ... " To jest kwintesencja odpowiedzi. Jednak w tym momencie Jasiński się zreflektował i zaczyna mataczyć: "nie chodziłem na koleżanki. Ja zagustowałem bardzo wcześnie ... moja żona obecna mieszkała w sąsiednim akademiku, także ja ... już nie chodziłem na koleżanki, jak byłem na studiach". Ze niby co, Kaczyński na panienki chadzał tylko z kim innym? Zresztą cała wypowiedź po wielokropku kupy się nie trzyma, szkoda czasu na egzegezę. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.220 zaborcze media 20.02.06, 21:09 uwazam ze takie postepowanie mediow spowoduje wielkie upolitycznienie jej mam nadzieje jednak ze tak sie nie stanie i bedziemy mieli wolne media bo jak nie to wrocimy do czasow PRL-u pozdrawiam wierny czytelnik ps. mam nadzieje ze moja opinia nie zostanie ocenzurowana Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars przeciez PiS jeszcze nic nie zrobil wiec o czym in 20.02.06, 21:25 -formowac????...ze znow cos obiecal albo premier przeprosil za jakiegos ministra wysylajacego limuzyny po swojego ojca duchownego....Wiadomosci maja przekazywac doniosle fakty a reszte smiecia zostawiac TV trwam i temu radju Odpowiedz Link Zgłoś
legrange Abonamet dzielić na wszystkie telewizje !!! 20.02.06, 22:28 Panie Boże. Bardzośmy zgrzeszyli "wieszając psy" na panu Robercie Kwiatkowskim. Ale czy trzeba było nas od razu tak karać? Czy trzeba było telewizję publiczną i abonamentową od razu czynić Dworakową? Miała przecież być apartyjna i bezwyznaniowa. Miała być ambitna, a jest co? "M jak miłość" i pielgrzymki. Odpowiedz Link Zgłoś
scept NARESZCIE ktoś poruszył szeptane opowieści 21.02.06, 00:07 Jeśli Wildstein chodzi w glorii, to Kunica też powinien być noszony na rękach. Przecież o to właśnie chodzi, wyciągać różne rzeczy z życiorysu które dowodzą założoną tezę, aż się dziwię że nie zrobiła tego dotąd "rotweiler"- Pajchert. Wynika z tego, ze SLD-owcy w KRRiT to byli prawdziwi demokraci, jeśli obecna reakcja jest aż tak nerwowa. Albo jak chce ktoś inny byli "tchórzami" których nie stać było na zdecydowane działania. Gałczyński był wieszczem i jasnowidzem gdy pisał "Powrót do ciemnogrodu" Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka13 albo cenzurujemy wszystko albo nic 21.02.06, 00:26 Jak miodowicz pokazywał fałszywki w TVP na temat Cimoszewicza to było ETYCZNE, bo Cimoszewicz lewica a jak Kunica manipuluje przyjaciółmi wielkich braci to zaraz afera. Nic się nie stało. Zrobiono podobne świństwo tylko skoro Miodowicz jest OK to czemu czepiamy się Kunicy. Moralność obowiązuje wszystkich albo nikogo. Niech się władza zdecyduje. Albo Miodowicz jest beeeeeeeee i Kunicajest be, albo obaj są cacy Odpowiedz Link Zgłoś