cba_wyszkow Kończ Kaczorze wstydu oszczędź! 15.03.06, 01:58 Jestem zdumiony tym co wyprawia PIS. Po wyborach wydawało się, że razem z PO zbudują silny prawicowy rząd. Ale okazało się, że "stary kawaler" Jarosław Kaczyński nie bardzo rozumie zasady w oparciu o które buduje się solidne związki partnerskie. Odrzucił "zaloty" silnej i pięknej PO. Wybrał konkubinat z dwoma prostytutkami polskiej sceny politycznej, które kupił za przysłowiowe małe piwo. Ten związek to dopiero bagno... Nic dobrego z tego nie będzie, i być nie może. Kaczory lubią taplać się w bagnie, pozostaje nam mieć tylko nadzieję, że zanim utaplają w nim cały kraj, wcześniej dopadnie ich H5N1. ŚMIERĆ PIS-owi, śmierć, śmierć Odpowiedz Link Zgłoś
midi.max Re: Kończ Kaczorze wstydu oszczędź! 15.03.06, 02:18 widzisz taka KURWE jak PO juz wszyscy mielo UW UD SLD PD KLD rozjechana na maksa od robienia laski rrr nie mzoe powiedziec, warga jej opadla..po alkohol siega ma zaniki pamieci.. to juz nawet nie jest ku.., pzrez szacunek dla kurew. To zwykla szmata, ktorej dni sa policzone Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Re: Mazowiecki: uzasadniony niepokój o los demokr 15.03.06, 02:16 pan mazowiecky sam siebie gruba kreska oddzielil od demokracji Odpowiedz Link Zgłoś
kres_ludzkosci Re: Mazowiecki: uzasadniony niepokój o los demokr 15.03.06, 02:17 gdyby nie mazowiecki, mialbys dzis system jednopartyjny slowskowyt.blox.pl/ kap0 napisał: > pan mazowiecky sam siebie gruba kreska oddzielil od demokracji Odpowiedz Link Zgłoś
midi.max Re: Mazowiecki: uzasadniony niepokój o los demokr 15.03.06, 02:20 znaczy sie KNESET? Odpowiedz Link Zgłoś
swoj1112 Re: Mazowiecki: uzasadniony niepokój o los demokr 15.03.06, 02:21 Nie.Klozet Odpowiedz Link Zgłoś
midi.max Re: Mazowiecki: uzasadniony niepokój o los demokr 15.03.06, 02:22 tez bym sie wstydzil bez napletka Odpowiedz Link Zgłoś
swoj1112 Re: Mazowiecki: uzasadniony niepokój o los demokr 15.03.06, 02:25 I z napletkiem tez powinienes Odpowiedz Link Zgłoś
swoj1112 Re: Mazowiecki: uzasadniony niepokój o los demokr 15.03.06, 02:27 Chyba ze masz go na glowie i nic cie nie rusza Odpowiedz Link Zgłoś
swoj1112 Re: Mazowiecki: uzasadniony niepokój o los demokr 15.03.06, 02:19 kap0 napisał: > pan mazowiecky sam siebie gruba kreska oddzielil od demokracji ales blysnal!!!Kaczuszenko,to jest idol. Odpowiedz Link Zgłoś
midi.max Re: Mazowiecki: uzasadniony niepokój o los demokr 15.03.06, 02:20 pozna pora wiec powiem ci na dobranoc SPIEPRZAJ DZIADU Odpowiedz Link Zgłoś
swoj1112 Re: Mazowiecki: uzasadniony niepokój o los demokr 15.03.06, 02:23 Czy tez jestes wrednym kurduplem ,jak twoj idol?Taki Bobek? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do "swoj1112 15.03.06, 03:04 swoj1112 napisał: > Czy tez jestes wrednym kurduplem ,jak twoj idol?Taki Bobek? Tys nie swoj - tys "ichni". Odpowiedz Link Zgłoś
kocham.polske demokracja to godne zycie dla wiekszosci 15.03.06, 02:44 a nie wrzucanie papierkow do urn. Demokracje zniszczyli prowokarzorzy z Solidarnosci oraz, ci ktorzy okradli Polske. Dla wiekszosci ludzi PRL byla bardziej demokryczna niz mafijna III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
swoj1112 Re: demokracja to godne zycie dla wiekszosci 15.03.06, 02:52 Teraz Jarek was pomsci.I znowu bedzie pieknie .PRL wraca Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Re: Mazowiecki: uzasadniony niepokój o los demokr 15.03.06, 04:06 Pan Mazowiecki jest osobą, której opinie zawsze zasługuja na uwagę. W tym przypadku zasługują one również na poważną refleksję nad stanem kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do "tomekjeden" 15.03.06, 04:13 tomekjeden napisał: > Pan Mazowiecki jest osobą, której opinie zawsze zasługuja na uwagę. W tym > przypadku zasługują one również na poważną refleksję nad stanem kraju. Wolnosc Tomku w swoim domku. Dla mnie p.Mazowiecki za wyjatkiem potepienia na zadne refleksje nie zasluguje. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 I też jest moja opinia :... 15.03.06, 07:14 tomekjeden napisał: > Pan Mazowiecki jest osobą, której opinie zawsze zasługuja na uwagę. W tym > przypadku zasługują one również na poważną refleksję nad stanem kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
maj491 Re: Mazowiecki: uzasadniony niepokój o los demokr 15.03.06, 04:45 Oczywiście, że Mazowiecki ma rację ale mogą ją zrozumieć tylko osoby myślące i mające wyobraźnię. Osoby łaknące wyzwisk pyskówek i obrzucania się błotem na Mazowieckim się zawiodą. On jest Osobą z innej bajki i nie nadaje się do polskiego piekiełka. Dyskusja Mazowieckiego z członkami innych partii to jak rozmowa grzecznego gimnazjalisty z Dresem. W polskiej polityce zdecydowanie wygrywa chamstwo. Dlatego Partii Demokratycznej nie daję żadnych szans w obecnej sytuacji politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Re: Mazowiecki: uzasadniony niepokój o los demokr 15.03.06, 05:34 Jeszcze trochę, a będzie w Polsce bardzo ciekawie. A jak emerytki dostaną taką samą emeryturę jaką mają obecnie, a ceny wzrosną o 100 procent to parasolkami i laskami pogonią kaczorków razem z ich rydzykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lodz123 Mialki ostatniego premiera komunistycznego! 15.03.06, 06:04 Faktem jest ze rzad mazowieckiego byl ostatnim rzadem peerelu. W tym rzadzie wazne stanowiska zajmowaly aparatczyki. MSW i MON nalezaly do komuchow a sam prezes rady ministrow byl ich pupilem w latach 60 i 70. Teraz ten skompromitowany udek, uwol i pedek broni swych zlodziejskich i naty- Polskich kolesiow zydowskich-adasia michnika-szretera i aarona bluchera vel leszka balecrowicza. Poloz sie spac ty stary bolszewskicki dziadku! Odpowiedz Link Zgłoś
zofeyus "oddać władzę partii z 2% poparciem 15.03.06, 06:16 wtedy będzie demokratycznie"... trzymajcie mnie Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Re: Mazowiecki = Ojciec Pierwszej Afery w III RP 15.03.06, 07:02 witold-pienkowski napisał: > > Pamiętacie ??? > > Ten żółw :) > > żyd mazowiecki jest > > ojcem pierwszej wielkiej > > afery w 3ciej RP > > > > afery mieszkaniowej !!! > > rządowe osiedle mieszkaniowe w Wilanowie > > zostało rozkradzione przez > > premiera mazowieckiego i jego ministrów !! > > sam mazowiecki "kupił" sobie 2 mieszkania > za ułamek ich wartosci rynkowej !!! Skad sie biora takie kanalie, jak ta powyzej? Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Re: Mazowiecki = Ojciec Pierwszej Afery w III RP 15.03.06, 15:39 australopikutas jestes s biednym durniem Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Mazowiecki: uzasadniony niepokój o los demokr 15.03.06, 07:39 Mazowieckiem, który zgodził się na nierozliczenie agentów i komunistycznych zbrodniarzy, marzy się teraz demokracja na wzór białoruski, gdzie tylko jeden ośrodek ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
jo_asz Re: Mazowiecki: uzasadniony niepokój o los demokr 15.03.06, 07:56 Ja też się niepokoję o losy demokracji w Polsce. Nigdy nie ceniłam Kaczorów, są czystą destrukcją, nigdy nic nie zbudowali. Ale głupio się łudziłam, że ktoś kto z bliska zobaczył koszmar totalitaryzmu i działał w opozycji nigdy nie będzie miał ciągot do tego systemu. Jakże się myliłam. Okazuje się że im w PRL przeszkadzało tylko to że nie oni rozdawali karty. TKM. Kaczor i jego sitwa albo starają się obsadzić wszystko swoimi kolesiami (zmiana ustawy o służbie cywilnej, o KRRiT i kilka innych, zmiana rzecznika na "swojego" itd, itp.), albo wpływać na te jeszcze nie obsadzone (sądy) albo dyskredytują wszystkie instytucje demokratycznego państwa, na które jeszcze nie zdobyli wpływu w dwa powyższe sposoby (sądy, dziennikarze, Trybunał Konstytucyjny, NBP). Do tego stosują typowe metody totalitarne: propaganda, wróg u bram, który tylko czycha żeby zrobić nam kuku, nowomowa. Ludzie obudźcie się! Bo będzie za późno! Oni nie znają się na ekonomii, złotówka leci na łeb na szyję, budżet rozdęty do granic możliwości, a wokoło nagonka i nienawiśc. Kraj traktują jak swój własny folwark. Kto nie znami ten przeciw nam. p.s. tak wiem jestem z układu, warszawki, łżeelit i na pewno mam teczkę (nieważne ze w 89 byłam dzieckiem). Ale jednym nie jestem: masochistą. Nie nadaję się na meczennika. Wolę gdzieś w normalnym świecie kible czyścić niż patrzeć co oni tu robią. Za bardzo mi się demokracja spodobała: rządy większości przy poszanowaniu praw mniejszości (o tym ostatnim elemencie u nas wszyscy jakoś zapomnieli). Odpowiedz Link Zgłoś
janul1 Pomiot Okrągłego stołu boi się prawdy 15.03.06, 08:01 i wyswietlenie swej haniebnej roli przy okrąglym stole zdrady narodowej, maly czlowieczek. A za prezeia Millera i mafii z PZPR (SLD) nie bal sie o demokracje. Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Re: Pomiot Okrągłego stołu boi się prawdy 15.03.06, 08:11 Ćwoku o mentalności sługi i niewolnika: przestań już powtarzać te brednie, które sączy twój wodzunio. Przede wszystkim twoi wybrańcy na kaczych łapkach też byli w Magdalence i jakoś siedzieli cicho. Mogli chociaż skuteczny strajk głodowy przeprowadzić: nie byłoby okrągłego stołu i nie było by tych dwóch. No chyba, że jesteś zwolennikiem Giertycha, którego tatuś doradzał Jaruzelskiemu, a licho wie co robił Romcio. A może Leppera - co to siedział sobie w najlepsze w swoim pegieerze z czerwoną leigitymacją za pazuchą. Wiem, że tacy jak ty nie potrafią się odnaleźć w wolnym świecie wolnych ludzi(nawet jeżeli nie jest on doskonały) ale to nie znaczy, że możecie pluć na wszystkich. Nie każdy jest tak cierpliwy jak Mazowiecki. Mnie zaczynacie już ciężki wk----ć, kacza mać. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Pomiot Okrągłego stołu boi się prawdy 15.03.06, 08:29 janul1 napisał: > i wyswietlenie swej haniebnej roli przy okrąglym stole zdrady narodowej, maly c > zlowieczek. A za prezeia Millera i mafii z PZPR (SLD) nie bal sie o demokracje. Bo pijak i oszust Kwaśniewski, kumpel Ałganowa według nich to "mąż stanu". Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Re: Pomiot Okrągłego stołu boi się prawdy 15.03.06, 21:34 "Mąż stanu' to raczej nie:)) Pijak chyba też nie, choć w Charkowie dał czadu; oszust pewnie tak... Ale Kwach to przede wszystkim oportunista i dlatego przynajmniej starał się nie szkodzić, choć nigdy mu nie zapomnę zablokownia obniżki podatków oraz popsucia reformy terytorialnej poprzez utworzenie 4, słabiutkich, dodatkowych województw. Boje się jednak, iż w porównaniu nawet z kimś takim jak Kwachu, Kaczyński może wypaść blado... Po prostu nie ma własnej woli, ani pomysłu na prezydenturę, poza klakierowaniem PiSowi... Nawet Kwaśniewski czsem potrafił się zdobyć na pozapartyjność... Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Miałczenie i majaczenia dziadka Tadka.... 15.03.06, 08:19 .... Fotelik i telewizorek - to najlepsze dzis dla pana - panie Tadku Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Miałczenie i majaczenia dziadka Tadka.... 15.03.06, 13:40 Mazowiecki to dzis stary pie.. rznacy mentora To jego zasluga jest gruba kreska i ten gnoj musimy dzis przerabiac . Inne kraje poradzily sobie z tym tematem juz 10,15 lat temu. Mazowiecki , gruba kreska byla twoim kretynizmem za ktory dzis, jutro bedziemy placic . Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Ten pan ma jeszcze czelność zabierać głos?? 15.03.06, 15:04 Twórca grubej krechy umozliwiąjacej świetna egzystencje czerwonym jeszcze coś mówi?? Trzeba mieć tupet!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Wyrazy szacunku Panie Tadeuszu 15.03.06, 21:27 Kto jak kto, ale Pan zasługuje na miano 'autorytet'. Dlatego też jest Pan tak często i nieładnie atakowany, zwłaszcza przez tych, którzy nic nie potrafią zbudować, a jedynie krytykują. Cieszę się jednak, że nie składa Pan broni i jak zawsze trafnie ocenia rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś