turtlezzz Czy Kaczyński jest chory psychicznie ? 15.03.06, 23:32 Jak dotąd uważałem to gadanie o wielkim układzie za prymitywny chwyt propagandowy, ale powoli dochodzę do wniosku, że Kaczyński naprawdę uwierzył w to co mówi. Każdy lekarz odesłałby takiego delikwenta na terapię. Dlaczego on rządzi Polską ? Odpowiedz Link Zgłoś
vice_versa Re: Nie. To większość jest @#$%!^&^@&nieta 16.03.06, 03:33 Nie. Nie jest @#$%!^&^@&niety. On tylko MÓWI do @#$%!^&^@&nietych, z nimi się komunikuje i poniewaz stanowią ponad 50% tych co w ogóle na wybory chodzą wybory wygrywa. Ja się w sumie nie dziwię ze z tych co na wybory chodzą większość jest @#$%!^&^@&nieta. Odpowiedz Link Zgłoś
midi.max Re: Czy Kaczyński jest chory psychicznie ? 15.03.06, 23:37 potwierdzam kaczynski soe rozchorował po rozmowach z ROKITA I TUSKIEM sluchajac jedegoz opuszczona warga Drugiego z rrrrrrr i hanka z rrrrrrrrrrr ku.. mysle, kosmici>? ale poczulem czosnek i wyszlo mi ze to hebrajska gloska rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Czy Kaczyński jest chory psychicznie ? 16.03.06, 16:23 A co na pan Dorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrn? Czy używa on jakiegoś odświeżacza do ust, by zamaskować zapach czosnku? Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Czy tyskacz jest chory psychicznie ? 15.03.06, 23:40 Jak dotąd uważałem to gadanie o wielkim układzie za prymitywny chwyt propagando > wy, ale powoli dochodzę do wniosku, że "donaldzik" naprawdę uwierzył w to co mówi Każdy lekarz odesłałby takiego delikwenta na terapię. Dlaczego on "chce" rządzi ćPolską ? SPYTAJ WYBORCÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
turtlezzz Re: Czy tyskacz jest chory psychicznie ? 15.03.06, 23:52 Pytałem, a oni na to: KWA KWA. No to ja już nic nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Czy tyskacz jest chory psychicznie ? 15.03.06, 23:55 Ucz się polskiego i polskości. Odpowiedz Link Zgłoś
trafart1 Re: J.Kaczyński w Radiu Maryja: Układ jest zagroż 15.03.06, 23:35 Czy ten Śmierdziel myśli że jest panem Bogiem i może wszystko. Tylko on jest nieomylny?? Pajac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
popeye Szkoda Kraju 16.03.06, 00:17 Chcialbym by Prezydent skupil na swoim mandacie. Wzmacnianie pozycji Polski na arenie miedzynarodowej, rerezentowanie CALEGO spoleczenstwa a nie wybranych grup spolecznych (celowo nie pisze narodu - Prezydent reprezentuje obywateli kraju, niezaleznie od wyznania, rasy, plci, koloru wlosow czy tez upodoban seksualnych). Zamiast tego slysze belkot o ukladzie i widze krucjate przeciwko wszystkim. Szanowny Panie K. zdecydowana wiekszosc obywateli tego kraju w okresie komuny grala w kapsle w piaskownicy, rzucala cyrklem na zajeciach ZPT lub planowala przyjac forme zygoty w najblizszej dziesieciolatce. Nie interesuje mnie (i mi podobnych) ani czarny ani czerwony uklad tetrykow. Interesuje mnie przyszlosc kraju, sila gospodarki, pozycja miedzynarodowa. Wake up to reality, please. Chcialbym by Premier rozumial cos z nowoczesnego swiata. Zamiast szlajac sie po przasnych studniowkach (biedne ludki, nawet sie przez niego i borowikow nie mogly porzadnie zabawic) powinien pracowac nad budowaniem spoleczenstwa informacyjnego, ulatwieniami w prowadzeniu dzialalnosci gospodarczej, nowoczesna edukacja, poprawa konkurencyjnosci gospodarki. E-government, obnizenie podatkow (ktos to nam obiecywal), poprawa procesow dzialania administracji, przyciaganie inwestycji zagranicznych - wszystko to na dalekim planie, w czasie kiedy Marcinkiewicz wizytuje i usmiecha sie do ludzi, Jurgiel buduje wlasne snopowiazalkowe imperium a Gilowska sprzedaje wszystkie Swoje idealy. Drogi PiSie mozecie przywrocic Polsce status tygrysa Europy (tak nas nazywano za czasow +przezegnac sie, przeklac i splunac przez lewe ramie+ Balcerowicza) albo poprowadzic nas w strone Bangladeszu. Wladza w waszych rekach, nie roztrwaniajcie jej na Rydzyki, Giertychy, Mulaty, przasne plebanie, gnebienie ludzi ktorych Pan Stworzenia poblogoslawil odmiennym stanem hormonow w zyciu plodowym i doszukiwanie sie we wszystkim ukladow. One more thing. I would love my president to be able to communicate in a foreign language so he doesn't look like a dumb prick as he does now. It is a manifestation of his intelectual shallowness and leads to inferior status of our state on international stage. What a shame! Zycze madrosci. Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Szkoda Kraju 16.03.06, 00:31 długo i nudno.Tego "ciemnemu ..." nie wmówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
vice_versa Re: Szkoda Kraju 16.03.06, 03:40 Popeye, więcej szpinaku, szpinaku, szpinaku... I Ty możesz zostać prezydentem Trochę więcej wiary w szpinak :) Odpowiedz Link Zgłoś
logophilos A jak tam jego układ miłosny z Ziobrą?Plotka 16.03.06, 00:28 głosi, że są ze sobą. Ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: A jak tam jego układ miłosny z Ziobrą?Plotka 16.03.06, 00:41 To że ZERO kopie glinę, to wiedzą już chyba wszyscy w Sejmie. Szczerbaty miłośnik kotów z kompleksem 164 cm wzrostu niechybnie mu w tym wtóruje. Odpowiedz Link Zgłoś
mika68 Re: A jak tam jego układ miłosny z Ziobrą?Plotka 16.03.06, 00:48 piss_on_pis napisał: > To że ZERO kopie glinę, to wiedzą już chyba wszyscy w Sejmie. Szczerbaty > miłośnik kotów z kompleksem 164 cm wzrostu niechybnie mu w tym wtóruje. Odezwał się miłośnik 3 zaniedbanych pacjentów gabinetu logopedycznego: R(l)o_Kity, Gr(l)onkowca Walca i wybitnego histor(l)yka Tuska ---------------------- Aksamity żenią kity! Chcesz znać pLawdę? Idź do Tuska i Rokity! Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: A jak tam jego układ miłosny z Ziobrą?Plotka 16.03.06, 00:54 pudło, matołku. Odpowiedz Link Zgłoś
100piotr Re: J.Kaczyński w Radiu Maryja: Układ jest zagroż 16.03.06, 00:54 Da dobry los że spełnia sie prorocze słowa Pana Prezia i uda się rozwalic ten chory układ kaczorowo-moherowy. Oby jak najszybciej. To będzie piękny widok wchodzacych juz ostatecznie w niebyt polityczny kaczątek Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: J.Kaczyński w Radiu Maryja: Układ jest zagroż 16.03.06, 00:55 Genialny wodzus wymislil sobie "uklad" po to by moc wtloczyc do tego "ukladu" kazdego kto mysli inaczej - za komuchow mielismy w takim samym celu "wrogow ludu", syjonistow, "zaplutych karlow reakcji" itp. Dla dyktatorow jest b. wygodnie moc zakwalifikowac do wymyslonej przez nich grupy (ukladu) wtedy jest latwiej niszczyc przeciwnikow...a swoja droga panie Kaczynski jest pan niestety powaznym zagrozeniem dla demokracji ... Odpowiedz Link Zgłoś
belial13 Re: J.Kaczyński w Radiu Maryja: Układ jest zagroż 16.03.06, 01:03 CZY TEGO KLAUNA KTOŚ WRESZCIE SKIERUJE DO PSYCHIATRY?NIKT W 40 MILIONOWYM KRAJU NIE WIDZI ŻE GOŚCIU POMOCY POTRZEBUJE? Odpowiedz Link Zgłoś
mista_onanista mam tylko nadzieję że karą dla kaczek za to co wyp 16.03.06, 01:43 wyprawiają nie będzie jedynie "polityczny niebyt" - Polska chyba najbardziej cierpi na tym że różne pajace które się dorywają do władzy nie ponoszą za swoją nieudolność czy po prostu bezmyślność żadnej odpowiedzialności - a właśnie tu odpowiedzialność (karna) powinna być szczególnie duża - wtedy taki palant dobrze by się zastanowił zanim by się zaczał do polityki pchać, i może wtedy zaczęłaby się liczyć fachowość ludzi władzy - jeśli szefom spółek można postawić zarzuty niegospodarności etc. to dlaczego taki zarzut nie może zostać postawiony politykom będącym u władzy? po prostu - moim zdaniem takim pajacom jak kaczki, miller czy łapiński, za to co wyprawiają czy wyprawiali z naszym krajem, po prostu należą się procesy i wyroki - oczywiście przed niezawisłym sądem - może wtedy kaczka zastanowiłaby się czy faktycznie jest najlepszą osobą do dbania o nasze sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
hetman131 Re: mam tylko nadzieję 16.03.06, 02:54 Popieram w zupelności!! Brak Kary za lenistwo, za brak wiedzy, za szkody powoduje, że zwykle lachudry / kwadraciaki nawet gorsze od Dyzmy, mogą bezkarnie okradać obywateli tego Kraju... Nikt ich nie rozlicza np. co dwa tyg - co gnida zrobiła pożytecznego.... Jezeli nic, to taki kwadraciak powinien najpierw dostać publicznie w mordę i w dyby na tydzien albo dwa, zwrot pieniędzy.. I won... A za szkody do mamra! Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Pan Jarosław Kaczyński ma problem 16.03.06, 02:21 Pan Jarosław Kaczyński ma problem, u którego podstaw leży, jakby to tak elegancko powiedzieć, żeby tak bez obrazy?, no może lepperyzacja języka, o może tak właśnie. Pan Jarosław bowiem mówi od dłuższego już czasu jak człowiek przejęty, żeby nie powiedzieć opętany, ideą "układu, z którym musi walczyć". Tak, język Pana Jarosława został poddany lepperyzacji właśnie. Ale to jeszcze nic. Wystarczy przecież skonstatować, że to o czym Pana Jarosław usiłuje przkonać cierpliwy nad wyraz naród w tej ad nauseam już się ciągnącej kampanii wyborczej PiS-u jest wiele prawdy. Przcież o kryminogennej starej PZPR-owskiej nomenklaturze napisano nawet w ciągu ostatnich czterech lat bardzo dużo krytycznych uwag, znakomicie uzasadnionych. Wiele rzeczy jest znanych dobrze opinii publicznej Nie wali więc Pan Jarosław w ciemno całkowicie, tyle tylko, że przybrawszy styl wielkiego wodza ludu polskiego, który ponoć powinien siedzieć w pierdlu, a który robi teraz za retora wielkiej klasy, zaczerpnąwszy nieco świeżego chińskiego powietrza, Pan Jarosław zaczyna przemawiać jak człowiek, który widzi wszędzie zło, zaś recepturę na naprawę wykłada mętnie bardzo z powodu zmiany stylu, o której napisałem powyżej. Ta mętność stylu jest w PiS-ie chyba zaraźliwa. Wystarczyło dzisiaj posłuchać w TVP wywodów Pana Gosiewskiego by też zauważyć tę lepperyzację mowy polskiej. A tu jeszcze mamy, przepraszam nie do końca wykapowałem o co idzie, coś chyba związanego z pytaniem czy Pan Giertych zaglądał Panu Kurskiemu w gacie, by dojść do poważnego wniosku, że ten cyrk polityczny, na którym ma się opierać IV RP, może przynieść dużo szkody uczciwym zjadaczom chleba. Odpowiedz Link Zgłoś
liberau Co jara Jarosław? 16.03.06, 02:36 Coś chyba musi jarać - i to coś ostrego - skoro stale żyje w świecie urojeń i halucynacji. Oczywiście on się pewnie nie przyzna - jak ten Clinton, który jarał, "ale się nie zaciągał". To jednak nie ta klasa polityka co S. Tymiński, który oficjalnie przyznał, że popijał w dżungli nawar z pewnych ziół, który zorbił na nim duże wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
maj491 Re: J.Kaczyński w Radiu Maryja: Układ jest zagroż 16.03.06, 03:18 Wielu przywódców stosuje metode ochrony społeczeństwa przed zagrazającym mu wrogiem lub niebezpieczeństwem. hitler bronił rzeszę przd żydami, stalin przed zachodem, bush przed terrorystami, lepper przed prof.Balcerowiczem a kaczyński przed układem. Metoda jak widać jest sprawdzona i daje dobry efekt. Ale coś mi się wydaje, że mimo propagandy kurskiego ludzie mądrzeją i widzą, że kaczyńscy nie potrafia rządzić a uklad, który ich rzekomo blokuje jest zasłoną dymną dla ich indolencji. Uważam, że powinni jeszcze parę miesięcy "porządzić" aż wszystkim dadzą w kość. Wtedy może frekfencja wyborcza będzie większa. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Będzie dobrze 16.03.06, 03:57 Będzie dobrze. Kwestia czasu. Wojenki PiSu i satelitów, którzy z pianą na pysku rzucili się na quasi-władzę jakiej iluzję stworzył im pakt (de)stabilizacyjny z wszystkimi dookoła nie mogą i nie będą trwać wiecznie. Wyjścia są dwa: albo w międzyczasie ludzie będą już tak zmęczeni i zdenerwowani tym ciągłym cyrkiem, który sie rozgrywa na ich oczach i zrobią coś (wybory samorządowe choćby pokażą czy tak będzie) aby przerwać ten festiwal łgarstw kurskich, chamst dorniejskich i bredni kaczorskich albo też potrwa to nieco dłużej. Ale nawet jeżeli, w końcu być może okaże się, że PiS nie ma wroga. Rozliczą "układy", uziemią niepokorną opozycję, spacyfikują banki, przeprowadzą do końca TKM w KRRTiV, Służbie Cywilnej i innych miejscach.. i zabraknie im wroga na którego mogą zrzucac winę i insynuować na jego temat różne brednie i okaże się, że... ich kariera się wali, bo pomysłu na rządzenie nie ma, za to pomysł na niszczenie się wypalił. I wtedy coś się zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Zapominasz o ABW, policji i wojsku 16.03.06, 06:41 zawsze mozna ich uzyc w obronie demokracji przed antydemokratycznym PO Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do y.y 16.03.06, 19:21 Mowisz, ze skonczyles ekonomie (i jakis tam inny fakultet) i znasz sie na rzeczach. Czytajac Twoje wypowiedzi odnosze wrazenie, ze piana kipi z Twoich ust a nie powazne myslenie. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: do y.y 17.03.06, 02:39 wet3 napisał: > Mowisz, ze skonczyles ekonomie (i jakis tam inny fakultet) i znasz sie na > rzeczach. Czytajac Twoje wypowiedzi odnosze wrazenie, ze piana kipi z Twoich > ust a nie powazne myslenie. Gratuluję wnikliwej i jakże merytorycznej oceny mojej osoby, niestety śpiesze zawiadomić szanownego pana, że myli mnie z kimś, kogo obchodzą brednie wygłaszane ad personam (taka łatwiejsza wersja ad hominem):) A co do tego ma kierunek studiów, który mam za sobą, to już naprawdę nie wie. Pewnie jestem w układzie...:) Zresztą to i tak wina platformy, co tam sie będziemy szczypać:) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Kaczynscy to wspaniali ludzie - zycze im suk 16.03.06, 04:55 Obys sie nie zachlysnal! Powiem Ci w sekrecie, ze nie jestem ich entuzjasta. Popieram jednak kazde ich posuniecie,ktore uwazam za sluszne. Czasami jednak trace cierpliwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.wars Kochamy Was bracia Kaczyńscy za odwage 16.03.06, 04:31 Badzcie wyzwolicielami Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
zzmarel Re: J.Kaczyński w Radiu Maryja: Układ jest zagroż 16.03.06, 05:05 wlasnie Prezes tez te zagrozenia cwiczyl przez 50 lat PRL-u.A wiadomo czym skorupka za mlodu nasiaknie ...... Odpowiedz Link Zgłoś
contacttome Re: J.Kaczyński w Radiu Maryja: Układ jest zagroż 16.03.06, 05:10 przygladam sie przygladam spokojnym okiem na to wszystko i powiem szczerze ze wieze tym panom z pisu jakkolwiek zapewne nie sa bez wad uklad widac bylo golym okiem uklad ktory stlumil zapal gospodarczy ludzi w polowie lat 90tych uklad sie broni - to naturlane zjawisko w przyrodzie - i bedzie sie bronl do konca nie dajmy sie zmanipulowac jakkolwiek wciaz pozostaje dobre pytanie jak zmninimalizowac ryzyko zastapienia tego ukladu jakimis oszolomami czy tez kolejnym szkodliwym ukladem Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: J.Kaczyński w Radiu Maryja: Układ jest zagroż 16.03.06, 06:39 contacttome napisał: > wciaz pozostaje dobre pytanie > jak zmninimalizowac ryzyko zastapienia tego ukladu jakimis oszolomami czy tez > kolejnym szkodliwym ukladem Odpowiadam: zatrudnic bardzo pramdomownego Jacka Kurskiego, albo stroniacego zawsze od SB Stanislawa Lyzwinskiego. Oni z okrzykami "Targowica" zepchna opozycje do naroznika, a ciemny lud to kupi. A jesli nie kupi, to i tak w odwodzie zostanie ABW, policja i wojsko Odpowiedz Link Zgłoś
bjkor Re: J.Kaczyński w Radiu Maryja: Układ jest zagroż 16.03.06, 05:53 Tak panie kaczyński ma pan rację twój układ jest zagrożony. Po prostu boisz się śledztwa dziennikarzy Rzeczpospolitej i wymyślasz kolejne bzdury. W TYM ROZPIEPRZANIU WSZYSTKIEGO JESTEŚ NAJLEPSZY. Odpowiedz Link Zgłoś
hehenio Kochany Układzie, żyj sto lat! 16.03.06, 07:50 I zatruwaj życie tym oszołomom! Jest mi wszystko jedno co będzie, bylem nie musiał ogladać w telewizorze tych zapasionych pyszczków z małymi, fałszywymi oczkami! Byle nie słuchać tych kaczych kwików starego onanisty! byle sięnie zastanawiać, co zaczną w następnej kolejnosci "leperować"! Ch... im w kuper! Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Kochany Układzie, żyj sto lat! 16.03.06, 08:12 Zastanawiam się kto i kiedy zdoła przerwać te igrzyska nienawiści i eskalację różnego rodzaju wojenek. Nie mogę już słuchać tego co mówi Kaczyński. Jemu juz po prostu ulewa się jad, czasem bez ładu i składu ale tylko byle uderzyć, zmieszać z błotem. Nie tak wyobrażałem sobie Polskę. Żeby przyznać rację temu co tworzą Kaczyńscy musiałbym zatracić całkowicie instynkt samozachowawczy i pozbyć się znacznej części inteligencji. Sukinsyństwem (bo nie inaczej) mogą nazwać sięganie do ojca p. Łuczywo i mówienie bzdur o jakimś wchodzeniu KPP w układy. Obłęd sięga szczytu, ale w wykonaniu Kaczorów szczyty są b. wysokie i ukryte we mgle, stąd ten biedny kraj znowu może niejedno przeżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Popatrzcie obiektywnie i rzeczowo. 16.03.06, 19:26 Wyraznie widac, ze od ostatnich wyborow mamy nieustannie wzmagajaca sie nagonke na rzad dazaca do jego zdestabilizowania lub nawet obalenia. Wyraznie widac, ze akcja ta jest dokladnie zaplanowana i zorganizowana. Czegos podobnego nie bylo przedtem. Wyraznie tez widac kto za tym stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Chomik trąci myszką a buraki są w cenie 16.03.06, 20:22 Pan Jarosław rozgrzewa temperaturę rzeczywiście do czerwoności. Do buraczanej czerwoności stylu lepperowskiego. KPP została ostatecznie rozwalona w 1939 roku przez Stalina. Nasz dzielny chomik, wódz narodu i ojciec mas moherowych, trąci tutaj myszką. Czy rzeczywiście sądzi on, że istnieje jeszcze taki twór jak KPP? Nie idzie tu nawet o nieuprzejmość chomika wobec Pani Łuczywo. Tu idzie o jakieś miary zdrowego rozsądku, które największy wódz w historii narodu przekroczył beż żadnego nawet dla siebie pożytku. Zaczynamy mieć do czynienia z jakimś absurdalnym komiksem. Czy Pan Jarosław sądzi, że Pani Łuczywo wystąpi o przyłączenie Polski do Białorusi, na przykład. O stworzenie z Polski jakiegoś kraju Rad? Przecież nasz wspaniały chomik, wybitny specjalista od historii najnowszej, ma już eksperta od Białorusi, czy Korei Północnej, dla którego te oba kraje są rajem na ziemi. Po co się Pan Jarosław kłopocze o Panią Łuczywo, kiedy może on zasięgnąć miarodajnej opinii swojego ukochanego koalicjanta, Wielkiego Niepokonanego Buraka? Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_z_wehrmachtu Psychiczne fiksacje pewnego prezesa wyleczy 17.03.06, 08:45 :) Odpowiedz Link Zgłoś
rory_andrew Re: Psychiczne fiksacje pewnego prezesa wyleczy 17.03.06, 09:13 rany ale sie ciesze ze wyjechalem z Polski..wroce jak jakis normalny rzad bedzie u wladzy :-) czyli pewnie nigdy :-) ----------------- inwestuj www.buyflats.pl Odpowiedz Link Zgłoś