niewyspany_pawian 17.03.06, 14:53 Kto ogląda telewizję TRWAM, ten sam się skazuje na trwanie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcus_crassus Na poczatku lubilem Marcinkiewicza 17.03.06, 14:57 myslalem ze facet jest uczciwy i chce duzo zrobic tylko mu przeszkadzaja. Teraz mam coraz wieksze przeswiadczenie ze zadzialalo bardziej myslenie zyczeniowe i usmiechniety kazio niz fakty. Historia z marcinkiewiczem zaczyna mi sie kojarzyc z mitem o dobrym carze (kazio) ktoremu wszystko psuje zly "cien" (jaroslaw k). ale teraz sadze ze to pic dla ciemnego luda. moze jeszcze zmienie zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 No to do roboty! Naprawiać, nie chcieć. 17.03.06, 15:10 SO i LPR zaszantażujecie wyborami, rozsądne pomysły poprze PO i się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez A kiedy Jarosław Kaczyński zostanie premierem? 17.03.06, 15:18 Czy zapisze sie w historii jako mały kurdupel mącący z tylnego fotela, który nigdy nie odważył sie byc premierem mimo kilku okazji? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Może czeka aż go Naród poprosi ?? 17.03.06, 15:20 znajomy_jennifer_lopez napisał: > Czy zapisze sie w historii jako mały kurdupel mącący z tylnego fotela, > który nigdy nie odważył sie byc premierem mimo kilku okazji? Odpowiedz Link Zgłoś
kot9999 Jeszcze 1742 dni do końca kadencji prezydenta 17.03.06, 15:38 Jeszcze 1742 dni do końca kadencji prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 to kiedy wychodzimy na ulice? 17.03.06, 15:45 Jeżeli macie dość chamstwa i niekompetencji w polityce, jeżeli zaczynacie bać się kierunku, w jakim prowadzi Polskę Kaczyński z Lepperem i Giertychem, to trzeba zacząć coś robić. Proponuję obywatelskie pikiety w obronie postawowych zasad demokracji i elementarnej przyzwoitości w polityce. Są chętni w Katowicach? Zapraszam - kronopio77@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
errabundi Nie było nic o Układzie??? Jak to? 17.03.06, 16:00 PiS cyba też jest rozbity wewnętrznie, skoro premier nie przypomniał ulubionego słowa I sekretarza Kaczyńskiego: UKŁAD Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka.dorna jesli chce naprawiac panstwo niech zacznie od PIT 17.03.06, 16:57 2 stawki jak w programie wyborczym. ponadto likwidacja KRUS i objecie rolnikow podatkiem dochodowym PIT. reszta to bzdety. Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Pobożny grzeczny chłopiec. Głosy cioć dla PiS. 17.03.06, 17:21 Naprawdę - identyczny łobuz i krętacz jak reszta tych zakapiorów. Lubi się fotografować jak przystępuje do komunii:) Odpowiedz Link Zgłoś
lub.czasopisma PiS chce by bylo lepiej, a po prostu nie udaje sie 17.03.06, 18:24 W tym caly problem PiSu. Naprawde badrdzo, bardzo chca!!!! Ale nie umieja... Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: PiS chce by bylo lepiej, a po prostu nie udaj 17.03.06, 19:01 Jest taki polski polityk co zaatakował nieżyjącego dziadka znanego innego polityka za to, że został siłą wcielony do wermachtu! Jest taki prezydent, co to potwierdzał. Ten polityk dla LPR pokazywał pisiorka, że nie jest obrzezany. Jest taki cień prezydenta i premiera, cichociemny J13, czyli ciemnotolubny na rydzomoheroinie. Kiedy J13 będzie premierem? -Jak ściągnie spodnie w TV Trwam! Ujmując to inaczej ma on ściągnąć spodnie na wydziale telewizyjnym odnowionej Stoczni Gdańskiej z siedzibą w Toruniu. Stąd bierze się pewnie to ich ulubione powiedzenie, kochać inaczej i mówić inaczej. Oczywiście inaczej znaczy kochać pieniądze! Dlatego powstał ten wierszyk na obłudę, nietolerancję, faszyzm. Aryjczyk! Załapał Acuś przezwisko żydziorka. Nie miał papierka , ale miał pisiorka. Nie będzie faszysta wyciągał nam z rozporka, ja polski faszysta pokażę Wam pisiorka. Służył on do mszy, nie służył w wermachcie, jest prosty i swojski jakby maszt na jachcie. Jest taki poręczny, popatrz schodzi skórka, wszyscy tak mamy, aż po Marka Siurka Odpowiedz Link Zgłoś
pozlotemu Glupie tendencyjne pytanie w sondazu GW 17.03.06, 19:18 Bardzo prymitywne formy stosuje GWno w swoim niby-sondazu. Wobec Gazetki zastosujmy ankiete: A) czy lepiej tracic pieniadze kupuja brukowiec B) czy lepiej oszczedzac te pieniadze Wynik wiadomy Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy To zwykłe kmioty nie umiejące się zachować... 17.03.06, 20:27 Odpowiedz Link Zgłoś
cyberrafi Pytania są tendencyjne! 17.03.06, 22:05 Dlaczego brakowało opcji "psucie"? Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy Jestem lepszy niż KURSKI!!!! hehe Dawać go tu!!!! 17.03.06, 20:30 Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: jesli chce naprawiac panstwo niech zacznie od 17.03.06, 17:35 kochanka.dorna napisał: > 2 stawki jak w programie wyborczym. ponadto likwidacja KRUS i objecie rolnikow > podatkiem dochodowym PIT. reszta to bzdety. No co ty? z ksiezyca spadles??? Rzad z premierem rozpoczeli juz prace nad PIT'em i ma byc gotowy na 2009rok!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mhdeck Premier IV RP świadomie oczerniał i manipulował 17.03.06, 19:38 teatralnie odczytując "rutynową" notkę ABW. Niestety musiałem to wczoraj oglądać. Nie wiem czy sam to wymyślił, czy mu Jarosław podłożył ale to śmierdzi... trybunałem. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz ** Super, ze PO prowadzi- bedzie parla do wyborow! 17.03.06, 17:40 Ale jakos mam wrazenie ze tuski i rokitki zaklamane beda wszystko robily, zeby ten sejm teraz dalej trwal bez wzgledu na dobro Polski. Tak to jest z proniemieckimi baranami, ktorym zalezy przede wszystkim na wladzy. Rzad pownien po prostu stwierdzic, ze tuska i rokitke uwaza za niepowaznych chlystkow pyskujacych pod budka z piwem, co im slina, przepraszam, piwo na jezyk przyniesie, jak dlugo beda uciekac tchorzliwie przed wyborami. A dokladnie to robi niemiecki namiestnik na Polske Tusk, no i sparszywialy Rokita: boja sie woli wyborcow jak diabel wody swieconej albo jak... SLD w poprzedniej kadencji! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: ** Super, ze PO prowadzi- bedzie parla do wyb 17.03.06, 17:43 O fritzek cycek sie pojawil i jak zwykle nie na temat. Matole my tu o PiSrzadzie i Marcinkiewiczu prawimy, nie o PO!!! Ale czego od tego zgermanizowanego wielbiciela plci meskiej sie mozna spodziewac, sam przeciez tego wszystkiego nie pisze, tylko wkleje co ma jego kochanek Dorn Lucek przygotowal. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz [...] 17.03.06, 17:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: ** Super, ze PO prowadzi- bedzie parla do wyb 17.03.06, 18:00 Przysiegam fritz, faszysto, nie czytam twoich wypierdzialych wklejanek, ja tak reaguje na ciebie, poniewaz jestem twoim treserem, pamietasz??? A zaraz ladnie tu nam zarecytujesz Nazurka Dabrowskiego, oki??? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: ** Super, ze PO prowadzi- bedzie parla do wyb 17.03.06, 18:09 Dziekuje ze mnie czytasz i sie uczysz, ale ty faszystowski niemiecki polakozerco nie podpisuj sie pod moimi postami. Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy Fritz jesteś gejem? 17.03.06, 18:12 tak tylko pytam, może byśmy sie tak poprukali we dwoje?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Fritz jesteś gejem? 17.03.06, 18:14 prawyisprawiedliwy napisał: > tak tylko pytam, może byśmy sie tak poprukali we dwoje?:) nie masz szans!!! fritz jest paroweczka Jara i Lucka, a ostatnio Lesiu przy okazji pobytu w Niemczech tez sie zabawil fritzkiem i jego titzkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy Fritz jesteś Galba czy Tales1 bo zaginął mi kolega 17.03.06, 18:14 hehe Gadasz od rzeczy sam co ci slina na jezyk przyniesie. Artykuł jest o rzadzie i maja te kutasy rzadzic bo za to im płacę do cholery! *kutas - pompon u szlafmycy po staropolsku:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Fritz jesteś Galba czy Tales1 bo zaginął mi k 17.03.06, 18:43 prawyisprawiedliwy napisał: > hehe > Gadasz od rzeczy sam co ci slina na jezyk przyniesie. Artykuł jest o rzadzie i > maja te kutasy rzadzic bo za to im płacę do cholery! > > *kutas - pompon u szlafmycy po staropolsku:)))))))) * kutas nie tylko z szlafmycy, zwisaly srebrne u pasa :):) Rzad realizuje polityke PiS: to jest rzad PiSu; rozroznianie w tym sensie jest idiotyzmem. A wiec, PO boi sie wyborow i dlatgo tuska i rokitowska zachowuja sie jak chlystki i tak ich rowniez trzeba traktowac. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Fritz jesteś Galba czy Tales1 bo zaginął mi k 17.03.06, 18:53 fritz, nie dalem polecenia glos!!! Dlaczegi wiec glupi kundlu szczekasz jakbys wscieklizny dosta??? Mazurka sie juz nauczyl??? Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Fritz jesteś Galba czy Tales1 bo zaginął mi k 17.03.06, 19:10 typowy szwabski faszysta: ile razy idiocie mozna powtarzac, ze ma sie pod moimi postami nie podpisywac? Ale dziekuje ze mnie czytasz i sie uczysz czegos od Polakow, ty niemiecki dzbuku i polakozerco. Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy Tales1 wróciełeś kutasie moj kochany!!!! 17.03.06, 19:12 poznaje ze ciegle powtarzasz wkolo jak kataryna.kochany daj morde polizac swinio moja! Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Tales1 wróciełeś kutasie moj kochany!!!! 17.03.06, 20:04 prawyisprawiedliwy napisał: > poznaje ze ciegle powtarzasz wkolo jak kataryna.kochany daj morde polizac swinio moja! Jak chlystki z PO sprobuja wydoroslec, i opowiedza sie za wyborami, to przestane. Teraz pomagam im po prostu... wydoreslec. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 [...] 17.03.06, 20:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Fritz jesteś Galba czy Tales1 bo zaginął mi k 17.03.06, 19:25 fritz mieszancu aryjsko slowianski, mowilem ci tlye razy,zebys nie szczekal jak twoj pan mowi, a ty dalej szczekaasz i szczekasz. Ja wiem ze ty jestes bezrasowym kundlem, no bo tak sie nazywa takie mieszanki jak ty garmansko faszystowska swinio, ale wiedz, ze ja nie spoczne i naucze cie gnido Mazurka Dabrowskiego, Roty i jeszcze kilku wierszy Adama Miskiewicza, jeszcze cie przerobie na slowianina, ale nie wiem czy uda mi sie z ciebia folksdojczu zrobic Polaka, w to raczej watpie. Tymczasem nie trac czasu na odszczekiwanie, tylko zabierz sie do roboty i wkuwaj Humn Polski na pamiec, za to dostaniesz kosc po obiedzie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Fritz jesteś gejem? 17.03.06, 18:15 prawyisprawiedliwy napisał: > tak tylko pytam, może byśmy sie tak poprukali we dwoje?:) nie, nie jestem. Dobrze ze sie zgadzasz, ze tuska i rokitkowska boja sie wyborow. Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy a dlaczego mieliby się bać cretino? podaj jakis 17.03.06, 18:17 racjonalny powód głąbie... Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz hi multo cretino, gdyby sie nie bali, to dawno sie 17.03.06, 18:40 zgodzili na skrocona kadencje sejmu. A tak, boja sie a pyskuja ze sie nie boja. Jezeli sie nie boja PiSu jak diabel egzorcysty, to w przyszlym tygodniu popra np. wniosek SLD o skroceniu kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: hi multo cretino, gdyby sie nie bali, to dawn 17.03.06, 18:43 fritz, ile razy jeszcze mam ci powtarzac? Chcesz rozmawiac z Polakami to musisz sie najpierw naszego hymnu nauczyc., germanskiescierwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: hi multo cretino, gdyby sie nie bali, to dawn 17.03.06, 19:03 faszystowsa niemiecka mordo paskudna, dziekuje ze mnie czytasz i sie uczysz, ale zasr... nie podpisuj sie pod moimi postami. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: hi multo cretino, gdyby sie nie bali, to dawn 17.03.06, 19:06 MORDA PSI SYNU JAK DO PANA SIE ZWRACASZ!!! Ja cie fritz naucze pokory, oj naucze... Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy Fritz a moze zmieniles płec i zle sie czujesz ?? 17.03.06, 19:06 Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz tuska i rokitkowska zmienily plec i rowniez 17.03.06, 19:14 odmlodnily sie: staly sie po prostu chlystkami bojacymi sie opini Polakow. POLewica pyskuje bez sensu. W tym sensie PO chlysktow powinna wziasc SLD za przyklad, ktora pokazuje wiecej odpowiedzialnosci i chce nowych wyborow! Ah, ta chlystki z PO pod budka z piwem. Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy bo to nic nie da głabie jeden rozumiesz? moze sld 17.03.06, 18:53 bedzie mialo wiecej a liga wypadnie z gry.Jestes zwyklym durniem Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz cretino, chlystki z PO pyskuja i wyborcow sie boja 17.03.06, 19:06 tych chlystkow zaden normalny czlowiek nie powinien brac powaznie. Zreszta te tuska i rokitkowska pojda z SLD do lozka w podskokach, jezeli bedzie sposobnos i zostana wydupczeni tak, ze PO zniknie z powierzchni Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy jak to u nos na Śląsku godajom... 17.03.06, 19:08 Fritz jesteś zwykłym "ciulem" i tyle.Pies cie jepał Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: cretino, chlystki z PO pyskuja i wyborcow sie 17.03.06, 19:15 Jasne. Ciężko trzeba pracować na utrzymanie się obłudy. Obłuda niegroźna, to łabędzie wyglądają niewinnie. Wirus PiSmax, porażająca grypa? Na górze kaszel, na dole sraczka nie lubi mediów ta nasza kaczka. Zjadliwa PiSgrypa nad bankami, by podcierać d upę złotówkami. W górze zbawienie, a w dole kasa radyjko kocha ta ciemna masa! Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: cretino, chlystki z PO pyskuja i wyborcow sie 17.03.06, 19:31 almagus napisał: > Jasne. > Ciężko trzeba pracować na utrzymanie się obłudy. > Obłuda niegroźna, to łabędzie wyglądają niewinnie. > > Wirus PiSmax, porażająca grypa? Fakt jest faktem, ze sytuacja jest nie do zniesienia. PO jest jedyna partia opozycyjna na swiecie, ktora prowadzi w sondazach i boji sie wyborow, ba, chystek tuska grozi nawet wojna domowa. A wiec, zaklamany banda chlystkow z PO boji sie osadu Polakow w wolnych wyborach. To jest wszystko, chlystki bawia sie w teatr cieniasow a Polska niestety musi niestety placic za te kretynizm, natomiast klientela PO / KL-D i SLD ma dalej nadzieje, ze system korupcji i kradziezy zostanie jednak utrzymany.... rowniez dzieki Gietrychowi > > Na górze kaszel, na dole sraczka > nie lubi mediów ta nasza kaczka. > Zjadliwa PiSgrypa nad bankami, > by podcierać d upę złotówkami. > W górze zbawienie, a w dole kasa > radyjko kocha ta ciemna masa! Alez oczywiscie, cala reszta mediow, a wiec dobrze ponad 90% rynku medialnego kochaja szefa partii aferalnej i skorumpowanej KL-D, obecnej PO, i SLD. To jest ten piekny podzial sceny medialnej: swietnie to pokazales. Wszystkie media poza RM popieraja okolo 25% spoleczenstwa i zwalczaja zaciekle reszte. To jest apartheid medialny przeciwko zdecydowanej wiekszasci spoleczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: cretino, chlystki z PO pyskuja i wyborcow sie 17.03.06, 19:40 fritz, ostatnio obiecywales, ze jak cie zaprowadze do Lucka i on da ci sie wytyrpac na jego kolanie to zaprzestaniesz tych szczakanek, a ty dalej to samo!!! Lucek noge nastawil, ty sie wytyrpales, a obietnicy nie dotrzymales, jestes jednak prawdziwa faszystowska szmata;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: cretino, chlystki z PO pyskuja i wyborcow sie 17.03.06, 19:49 fritz.fritz napisał: > Zreszta te tuska i rokitkowska pojda z SLD do lozka w podskokach, jezeli bedzie > > sposobnos i zostana wydupczeni tak, ze PO zniknie z powierzchni A piski poszly do lozka z LPR i Lepperem i co, tez moga byc wy******. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Fritz jesteś gejem? 17.03.06, 18:17 fritz, nie Tusk i Rokita, tylko Mazurek Dabrowskiego !!! GERMANSKI KUNDLU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy Tales1 gdzie jesteś??!!!??!?!?!?!!??!!?!?!?!?! ?!?! 17.03.06, 18:18 chodz tu psie i zaszczekaj wkolo co zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Tales1 gdzie jesteś??!!!??!?!?!?!!??!!?!?!?!? 17.03.06, 18:20 No nie ma talesa, nie ma tez siliusa monachijskiego pewnie na zmiane Lucka z Jarem robia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Tales1 gdzie jesteś??!!!??!?!?!?!!??!!?!?!?!? 17.03.06, 18:21 kralik11 napisał: > No nie ma talesa, nie ma tez siliusa monachijskiego > pewnie na zmiane Lucka z Jarem robia ;) Oni awansowali, w ich miejsce przyszli nowi;) Odpowiedz Link Zgłoś
orellafelaci bio.mum nie mów przedwcześnie 17.03.06, 22:51 przygladam się tym twoim debilznym wypocinom i jak to czytam to mi się cofa dzisiejsza kolacja. Więc zamilcz. Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy a block buster, jola z dywit, silenius i inne gady 17.03.06, 18:23 ?? a moze to jeden i ten sam pies szczeka??? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: a block buster, jola z dywit, silenius i inne 17.03.06, 18:27 prawyisprawiedliwy napisał: > ?? a moze to jeden i ten sam pies szczeka??? A PiS go tam wiedzial ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: a block buster, jola z dywit, silenius i inne 17.03.06, 18:35 prawyisprawiedliwy napisał: > ?? a moze to jeden i ten sam pies szczeka??? Tego tez nie wiem...ale nikt tak pięknie jak tales nie wymawia - ty fąflu:) Poza tym myślę, ze pisiory kochają klonować...to skutek pewnego zaburzenia osobowosci i tego, ze wstyd występować pod wlasnym nickiem w sytuacji, kiedy partia codziennie się kompromituje. Pewnie wywołałam swoj osobisty pisuarowy klon..no trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: a block buster, jola z dywit, silenius i inne 17.03.06, 18:41 ja juz mam taki klon z matki owcy Dolly i ojca kota Jarkowego, klon ten przybral imie kralik12 i jest tepy jak kazdy PiSdalek ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: a block buster, jola z dywit, silenius i inne 17.03.06, 18:43 kralik11 napisał: > ja juz mam taki klon z matki owcy Dolly i ojca kota Jarkowego, klon ten > przybral imie kralik12 i jest tepy jak kazdy PiSdalek ;))) A mój nie dość, ze jest pisuarem to na dodatek faszystą. Przebrzydła mutacja... Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy Tales1 to moj ulubiecniec 17.03.06, 18:50 gada wciaz to samo, obojtenie co by sie napisalo. Jak Fritz pisze,ze PO sie boi wyborow ja mu na to niech napisze dlaczego bo osobiscie nie widze powodu dla ktorego mieliby sie bac.A on " boja sie i pyskuja" Co to za odpowiedz dzieciaka ??:P Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Tales1 to moj ulubiecniec 17.03.06, 18:52 prawyisprawiedliwy napisał: > gada wciaz to samo, obojtenie co by sie napisalo. > Jak Fritz pisze,ze PO sie boi wyborow ja mu na to niech napisze dlaczego bo > osobiscie nie widze powodu dla ktorego mieliby sie bac.A on " boja sie i pyskuj > a" > Co to za odpowiedz dzieciaka ??:P Nie piszą, tylko przepisują z kartki...drobna różnica;) Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy Marcinkiewicz jest tak smieszny, ze az zalosny.. 17.03.06, 18:51 Juz ne moge ogladac wiecznie smiejacej sie geby o obliczu tepaka, przepraszajacego, mowiacego ze sie tym zajmie.Rzadzic do cholery a nie jatrzyc.Oni sa niezdolni do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Marcinkiewicz jest tak smieszny, ze az zalosn 17.03.06, 18:54 prawyisprawiedliwy napisał: > Juz ne moge ogladac wiecznie smiejacej sie geby o obliczu tepaka, > przepraszajacego, mowiacego ze sie tym zajmie.Rzadzic do cholery a nie > jatrzyc.Oni sa niezdolni do tego. On jest przeznaczony do roli konferansjera. Kazimierz Wodzirej Marcinkiewicz. Uatrakcyjnia publice oglądanie igrzysk. Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy Nie ma na mnie mocnych chociazby i tysiac Talesów1 17.03.06, 18:57 i Galb i sileniusów i jolek z dywit i katolikow polskich i innej masci wykolejeńcow Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Nie ma na mnie mocnych chociazby i tysiac Tal 17.03.06, 19:07 prawyisprawiedliwy napisał: > i Galb i sileniusów i jolek z dywit i katolikow polskich i innej masci wykoleje > ńcow Tak trzymaj;) Słuszne podejście. W koncu prawy i sprawiedliwy moze byc tylko jeden;) Ciekawe czy nazwę opatentowali ..jeśli nie, możesz to zrobić jako pierwszy a potem ciągnąć od nich tantiemy;) Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy On wam pokaze pisowczycy.Idzcie w PiSdu 17.03.06, 18:59 putfile.com/pic.php?pic=9/24816350188.jpg&s=x7 Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: On wam pokaze pisowczycy.Idzcie w PiSdu 17.03.06, 19:08 prawyisprawiedliwy napisał: > putfile.com/pic.php?pic=9/24816350188.jpg&s=x7 hehe Odpowiedz Link Zgłoś
clowley Re: a block buster, jola z dywit, silenius i inne 17.03.06, 22:19 każdy ma takie klony na jakie sobie zasłużył. Odpowiedz Link Zgłoś
borrus Łaska plebsu na pstrym koniu jeżdzi...Kaziu, 18.03.06, 08:40 wczoraj cie miłowali a dziś ciągną na szafot. Wolą Milera i Prezia,( tamci kombinowali ale im też pozwalali kombinować), a dzieje sie to wszystko dlatego że Polacy to naród którego bardziej interesuje chapnięcie za postaw czerwonego sukna niżli ojczyzna miła... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Tales1 gdzie jesteś??!!!??!?!?!?!!??!!?!?!?!? 17.03.06, 18:20 prawyisprawiedliwy napisał: > chodz tu psie i zaszczekaj wkolo co zawsze No właśnie..najpierw tales, potem Lepper;) Seria niewyjaśnionych zaginięć;) Przesłuchałabym Hojarską...ona lubi kopać w ogródku:) Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy Hujarska:)))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))) 17.03.06, 18:22 Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Hujarska:)))))))))))))))))))))))) ))))))))))) 17.03.06, 18:24 tego nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy czytałem,że zmieniła nazwisko bo zle sie kojarzylo 17.03.06, 18:25 serio... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: czytałem,że zmieniła nazwisko bo zle sie koja 17.03.06, 18:45 prawyisprawiedliwy napisał: > serio... To jeszcze operacja plastyczna i będzie jak nowa;) Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_mrowek Mnie tam kojarzy sie z Panem Przewodniczącym 17.03.06, 19:00 nie rozumiem dlaczego to zrobiła Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: ** Super, ze PO prowadzi- bedzie parla do wyb 17.03.06, 18:12 fritz, powiedzialem zebys ladnie nam tutaj folksojczu zarecytowal Mazurek Dabrowskiego. A ty szczekasz i po lydkach gryziesz, co za glupi kondel z ciebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Frycku, mój drogi... 17.03.06, 18:23 przestań chrzanić o patriotyźmie, bo masz przecież jak każdy folksdojcz dwie ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: ** Super, ze PO prowadzi- bedzie parla do wyb 17.03.06, 19:04 Fritz.fritz przecież prawie wszyscy na tym forum wiedzą że siedzisz w Niemczech volksdeutschu, więc zamknij paszczę i się nie wymądrzaj na temat sytuacji, która ciebie nie dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Nie było nic o Układzie??? Jak to? 17.03.06, 17:34 errabundi napisała: > PiS cyba też jest rozbity wewnętrznie, skoro premier nie przypomniał ulubionego > słowa I sekretarza Kaczyńskiego: UKŁAD Jaro odebral mu prawa autorskie do slowa "UKLAD" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Nie było nic o Układzie??? Jak to? 17.03.06, 20:05 Kaczyński musi odejść ! Odpowiedz Link Zgłoś
langston Poloz sobie lod na ta czesc ciala ktora "myslisz" 17.03.06, 16:59 Poloz sobie lod na ta czesc ciala ktora "myslisz"- nie pomyl sie i nie polz na glowe. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: A kiedy Jarosław Kaczyński zostanie premierem 17.03.06, 15:22 Jak ściągnie spodnie w TV Trwam! Aryjczyk! Załapał Acuś przezwisko żydziorka. Nie miał papierka , ale miał pisiorka. Nie będzie faszysta wyciągał nam z rozporka, ja polski faszysta pokażę Wam pisiorka. Służył on do mszy, nie służył w wermachcie, jest prosty i swojski jakby maszt na jachcie. Jest taki poręczny, popatrz schodzi skórka, wszyscy tak mamy, aż po Marka Siurka Odpowiedz Link Zgłoś
kot9999 PIS = Paranoja i Schizofrenia 17.03.06, 15:55 PIS = Paranoja i Schizofrenia Odpowiedz Link Zgłoś
vice_versa Marcinkiewicz, bolszewik i lumpenliberał 17.03.06, 15:30 Marcinkiewicz to oszust. Z kamienną twarzą wciska ludziom ciemnoty i wykorzystuje do tego służby. Jego teza, że firma posiadająca faktyczny zarząd może i powinna poprzez firmy zależne skupować własne udziały własnych spółek manipulując kursem jest taką właśnie ciemnotą i nihilizmem prawnym. Bezczelny ignorant i manipulator. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Marcinkiewicz, bolszewik i lumpenliberał 17.03.06, 17:05 vice_versa napisał: > Marcinkiewicz to oszust. Z kamienną twarzą wciska ludziom ciemnoty i > wykorzystuje do tego służby. Jego teza, że firma posiadająca faktyczny zarząd > może i powinna poprzez firmy zależne skupować własne udziały własnych spółek > manipulując kursem jest taką właśnie ciemnotą i nihilizmem prawnym. > Bezczelny ignorant i manipulator. *********************************** Po co tyle trudnych wyrazów? Wystarczy jeden: głąb. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasiagryparyb Re: A kiedy Jarosław Kaczyński zostanie premierem 17.03.06, 15:58 Jarosław Kaczyński nie może zostacpremierem. Bo musiał by pokazać swoja teczkę z SB, a ta teczka prawdopodobnie została założona w wyniku akcji "Hiacynt", czyli inwigilacji prawicowych homoseksualistów... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: A kiedy Jarosław Kaczyński zostanie premierem 17.03.06, 17:39 ptasiagryparyb napisał: > Jarosław Kaczyński nie może zostacpremierem. Bo musiał by pokazać swoja teczkę > z > SB, a ta teczka prawdopodobnie została założona w wyniku akcji "Hiacynt", czyli > inwigilacji prawicowych homoseksualistów... No tak, Jaro ich inwigilowal od srodka, zawsze stojac za ich plecami ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: A kiedy Jarosław Kaczyński zostanie premierem 17.03.06, 17:41 Kiedy J13 będzie premierem? -Jak ściągnie spodnie w TV Trwam! Inaczej na wydziale telewizyjnym odnowionej Stoczni Gdańskiej z siedzibą w Toruniu. Stąd bierze się to powiedzenie kochać inaczej i mówić inaczej. Oczywiście kochać pieniądze! Aryjczyk! Załapał Acuś przezwisko żydziorka. Nie miał papierka , ale miał pisiorka. Nie będzie faszysta wyciągał nam z rozporka, ja polski faszysta pokażę Wam pisiorka. Służył on do mszy, nie służył w wermachcie, jest prosty i swojski jakby maszt na jachcie. Jest taki poręczny, popatrz schodzi skórka, wszyscy tak mamy, aż po Marka Siurka Odpowiedz Link Zgłoś
jkwt Bo co drugie słowo to kłamstwo 17.03.06, 15:16 Natomiast w co trzecim podkreślają, że są katoliccy. Ale ponieważ co drugie to kłamstwo to, że są katoliccy też jest kłamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
weather2 Re: Na poczatku lubilem Marcinkiewicza 17.03.06, 17:50 Nie mam złudzeń na temat polityków , dlatego niczego nadzwyczajnego nie spodziewałem sią ani po PIS, ani po PO, tak jak wcześniej nie spodziewałewm się tego po SLD. to co jednak widzę , prowadząc nasze przedsiębiorstwo jest oszałamiające. Wydawało mi się , że po komuchach już nie może być gorzej, ale srodze się myliłem . W całym kraju ruszyła wielka wymiana obcych na swoich. Nic już nie można załatwić w MF-ie, w urzędach celnych, bo jeśli jeszcze ktoś jest, to jakby go już nie było, a jak już jest, to jeszcze się niczego nie nauczył, "pozna problemw najbliższym czasie", "zapozna się", "na razie się nie orientuje". Część spadochroniarzy znam, np. w Polskiej Miedzi, więc widzę, że wraca AWS, absolwenci teologii, historii, albo tylko ludzie pełni dobrych chęci będą kierować największą firmą w kraju. Nie twierdzę , że ich poprzednicy byli lepsi, ale ci, którzy przychodzą też lepsi nie są. W wolnych chwilach czytam to forum , jestem wielbicielem Joli z Dywit, pana Galby , po złotemu i innych szczerych wyznawców "nowego". Mam nawet propozycję - ufunduję wam staż i możecie mi towarzyszyć przez tydzień , żeby zobaczyć jak działa "nowe". Bo dla mnie twarz PIS-u , to nie Marcinkiewicz, nie Kaczyński, ale nowy dyrektor departamentu w MF, który nie ma pojęcia o niczym, to nowy dyrektor Izby Celnej, który jeszcze niedawno był kierowcą samochodu służbowego. Odpowiedz Link Zgłoś
powiedz_ze_banan Re: Na poczatku lubilem Marcinkiewicza 18.03.06, 07:53 Masz rację! Problem w tym, że i tak niewielu Ci uwierzy... Mamy ciemne, ogłupiałe społeczeństwo z klapkami na oczach, ślepych wyznawców nowej ideologii (która ciągle zmienia swoje główne założenia). Oby tak dalej, pokażcie nam wszystkim prawdziwe oblicze "zmian na lepsze". Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Premier: Nie chcemy trwać, tylko naprawiać 17.03.06, 14:57 puba napisał: > chrzani. Ale pewnie aryjczyk! Aryjczyk! Załapał Acuś przezwisko żydziorka. Nie miał papierka , ale miał pisiorka. Nie będzie faszysta wyciągał nam z rozporka, ja polski faszysta pokażę pisiorka. Służył on do mszy, nie służył w wermachcie, jest prosty i swojski jakby maszt na jachcie. Jest taki poręczny, popatrz schodzi skórka, wszyscy tam mamy, aż po Marka Siurka Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Premier: Nie chcemy trwać, tylko naprawiać 17.03.06, 20:03 Premierze-czy Pan się też zalicza do prostactwa Kaczynskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit SAM00BR0NA naprawia państwo!!! 17.03.06, 14:55 Samoobrona to oddolny ,niekontrolowany politycznie przez służby specjalne spontaniczny ruch społecznego protestu ,na nadużycia systemu politycznego zaimplementowanego Polsce w ostatnich dekadach.. I jak każdy niezależny i uczciwy ruch jest oczerniany przez sterowane media za którymi stoją ludzie bedący beneficjętami kryminalnych prywatyzacji.Kanalizowanie coraz powszechniejszego protestu,wszechobecna propaganda sukcesu,pomimo obiektywnych danych GUS wieszczących regres i upadek Ojczyzny.Doprowadziło do istnej społecznej schizofreni.I tak ,z jednej strony nieliczna lecz aktywna medialnie grupa ,entuzjastów patologicznych przekształceń, a z drugiej strony miliony eksterminowanych socjalnie obywateli ,którzy nie mają na przysłowiowy chleb i których ambicją jest przeżyć następny dzień. Bez polemiki zostawia się osiągnięcia 16 lat upadku Polski,bo wszak czym tu się chwalić? Rocznie ok 6tyś samobójców,spore miasteczko? Najmłodszy ma 5 lat .Emigracja głodowa milionowa.Trzydziestoprocentowe bezrobocie. Czego to synonim? Bo tak chętnie sięgają po niego pożal się Boże ekonomiści z sowieckiego nadania przeedukowani w MFW. Dla takiego Balcerowicza np:wskaźnik.Dla milionów głód dzieci.Demografia wojny! Więcej ludzi umiera niż się rodzi.Całe regiony kraju wyludnione,dogorywający w lepiankach seniorzy zamarzają wielokrotnie z braku środków na opał.Przykłady tych patologi można mnożyć.Lecz czy ludzie odpowiedzialni za ten horror stworzony Narodowi zostaną sprawiedliwie osądzeni?Wszak to ich są sądy i aparat represji.Tak chętnie używany by strzelać i bić nie tylko rolników lecz i inne branże pracownicze,upominające się o chleb,pracę,godność. Niesprwne państwo w rękach doktrynerów generuje zawsze straty.Patrząc na powyższe nie ma innej rosądnej alternatywy jak Samoobrona,mająca w swoich szeregach pragmatycznych ludzi,dla których prozaiczna prawda ,że jeśli dziś nie zasiejesz to jutro nie zbierzesz jest oczywista.Rosądni ludzie powinni też zadać sobie pytanie? czemu służą medialne kampanie oszczerstw i pomówień,polityczne procesy działaczy Samoobrony? Dlaczego ten ruch jest tak groźny dla nowych "właścicieli " Polski,jakie intencje mu przyświecają?Na te pytania każdy obywatel musi odpowiedzieć sobie sam .robiąc rzetelny bilans z ostatnich lat życia w naszej Ojczyźnie. Dlatego poparcie ruchu Samoobrony RP leży w żywotnym interesie każdego ucziwego człowieka w tym Kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
capitalissimus Re: Dobry dowcip bo prwdziwy. 17.03.06, 16:36 :-))))))))))))) niewątpliwie dowcip jest prawdziwy. czy ty jakieś szkoły kończyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Dobry dowcip 17.03.06, 17:24 A nie zauważyłeś, ze już tej Joluni tak nawtykano i takich rzeczy, że.... hehehe.... A ona nic - trwa ze sztandarem w dłoni i ... swoje pisze... Taka oddana - "sprawie" - ideolo-idealistka... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Dobry dowcip 17.03.06, 17:48 sclavus napisał: > > A ona nic - trwa ze sztandarem w dłoni i ... swoje pisze... Taka oddana - > "sprawie" - ideolo-idealistka... :-)) Jola, wyjatkowa kobieta, sercem i dusza oddana sprawie, gdyby wszystkie takie byly... Nie mowcie mi chlopcy, ze nie chcielibyscie miec takiej rzeczniczki .). Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Dobry dowcip 17.03.06, 17:49 ginusia napisała: > sclavus napisał: > > > > A ona nic - trwa ze sztandarem w dłoni i ... swoje pisze... Taka od > dana - > > "sprawie" - ideolo-idealistka... :-)) > > Jola, wyjatkowa kobieta, sercem i dusza oddana sprawie, gdyby wszystkie takie > byly... Nie mowcie mi chlopcy, ze nie chcielibyscie miec takiej rzeczniczki .). No nie bardzo, no bo jak tu wtedy na lewizne uderzyc??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Dobry dowcip 17.03.06, 17:51 kralik11 napisał: >> > No nie bardzo, no bo jak tu wtedy na lewizne uderzyc??? > ;))) No to w prawo mozesz, przy jej pomocy ;). Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Dobry dowcip 17.03.06, 17:55 Ja nie jestesm PiSmaniakiem ani nic w tym rodzaju, dlaczego mi tak zle zyczysz? :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Dobry dowcip 17.03.06, 17:58 kralik11 napisał: > Ja nie jestesm PiSmaniakiem ani nic w tym rodzaju, dlaczego mi tak zle zyczysz? > :(((( No wiesz, czasem kobiety w stylu Joli moga zawrocic w glowie. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Dobry dowcip 17.03.06, 18:02 Czasami tak, i dlatego jest tylko pedalow na okolo, popatrz na szara eminecje PiS, nie dostrzegasz ich??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cyberrafi Nie nabijajcie się z Joli! 17.03.06, 22:12 Członkinie Samoobrony mają wybitne osiągnięcia naukowe. A jedna z nich to nawet zdała maturę! Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: SAM00BR0NA naprawia państwo!!! 17.03.06, 15:05 Kurcze ale nudzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
messi1 a ty zboku znowu piszesz te rydzykowe dyrdymały!!! 17.03.06, 15:06 mam cię koleś ;))) byłeś już u lekarza??? edwardzie odezwij się!!! nie bądź taki nieśmiały!!! Odpowiedz Link Zgłoś
deltalima Re: SAM00BR0NA naprawia państwo!!! 17.03.06, 15:13 jolka, znowu robisz sceny. a tak na marginesie: jak zapatrujesz się na sprawę twojego partyjnego kolegi łyżwińskiego, tajnego i świadomego współpracownika sb? nie uwiera cię fakt noszenia tych samych partyjnych barw z takim człowiekiem? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: SAM00BR0NA naprawia państwo!!! 17.03.06, 15:16 > Trzydziestoprocentowe bezrobocie. Skąd Ty to wzięłaś? Oficjalne jest 17,8, nieoficjalne - 10. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: SAM00BR0NA naprawia państwo!!! 17.03.06, 16:09 Z rolnictwem kol jest 30% z emigracją głodową wiecej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: SAM00BR0NA naprawia państwo!!! 17.03.06, 17:46 Jolenko, jezeli ma ci to poprawic nastroj to przyjmijmy, ze jest 90% bezrobocie, prace maja tylko ci, ktorzy glosowali na PiS i wlasnie pracuja, piszac tu na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
te_was Re: SAM00BR0NA naprawia państwo!!! 17.03.06, 15:16 Qrde, a co to za chrzanienie jak na plenum Biura Politycznego ? Komuna wraca, czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
messi1 zobaczcie co znalzłem u jolki_z_dywit!!! 17.03.06, 15:17 "Niesprwne państwo w rękach doktrynerów generuje zawsze straty" - czyli ona jest przeciwko PIS!!! no facet, to przepraszam, ale czemu ukrywasz te słowa wśród steku innych bzdur? widzę, że zaczynasz myśleć! bravo edward!!! tak trzymaj!! Odpowiedz Link Zgłoś
mniammniam3 Re: SAM00BR0NA naprawia państwo!!! 17.03.06, 15:18 Renata Beger na Prezesa NBP! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.zbigniew.lepper Jolciu! Aleś im wygarnęła! 17.03.06, 15:33 jola_z_dywit napisała: > I tak ,z jednej strony > nieliczna lecz aktywna medialnie grupa ,entuzjastów patologicznych > przekształceń, a z drugiej strony miliony eksterminowanych socjalnie obywateli > ,którzy nie mają na przysłowiowy chleb i których ambicją jest przeżyć następny > dzień. Tylko zastanawiam się czy jestem częścią "nielicznej, aktywnej medialnie grupy" czy raczej "eksterminowanym socjalnie obywatelem". A ty do kogo się zaliczasz? Odpowiedz Link Zgłoś
natural7 Re: SAM00BR0NA naprawia państwo!!! 17.03.06, 15:48 Masz rację ale i tak nie zagłosuję na samoobronę cham zawsze będzie chamaem. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasiagryparyb Re: SAM00BR0NA naprawia państwo!!! 17.03.06, 16:00 jola_z_dywit napisała: > Samoobrona to oddolny ,niekontrolowany politycznie przez służby specjalne W pierwszym zdaniu dwa kłamstwa - aż się czytac dalej nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
adamw Re: SAM00BR0NA psuje państwo 17.03.06, 16:12 Samoobrona to niespontaniczny, podejrzany o inspirowanie przez powiązany z rosyjskimi słuzbami specjalnymi instytut Schillera, celem zdestabilizowania systemu demokratycznego w Polsce itd. itp. Trzon partii Samoobrony w Sejmie to - z Andrzejem Lepperem wlacznie - znani z klopotów z prawem dzialacze, m.in. oskarzona o udzial w falszowaniu list wyborczych w 2001 r. Renata Beger, oskarzony o falszowanie podpisów w czasie posiedzenia sejmowej komisji Leszek Sulek, Mieczyslaw Aszkielowicz, który w czasie blokad w 1999 r. bral udzial w zdemolowaniu olsztynskiego urzedu wojewódzkiego, oskarzani (podobnie jak Andrzej Lepper) o wysypywanie zboza Alfred Budner, Krzysztof Filipek i Maria Zbyrowska czy Danuta Hojarska (dwa wyroki w zawieszeniu - rok wiezienia za sfalszowanie przepustki na widzenie z synem i póltora roku za przywlaszczenie maszyn rolniczych). Plejade "gwiazd" Samoobrony zasilil Piotr Misztal, biznesmen z Lodzi, który fotoreporterowi "Gazety" oferowal 10 tys. zl za swoje zdjecie na pierwszej stronie gazety. Misztal, zaczynajac kampanie, twierdzil, ze nie mial konfliktów z prawem. Jednak "Gazeta" dotarla do trzech wyroków sadów, które karaly go wysokimi grzywnami za oszustwa. Posel Leszek Sulek (który zatrzymany w Radomiu po poscigu za lamanie przepisów drogowych naublizal policjantom), Piotr Misztal (pijany awanturowal sie w dyskotece w Lodzi). Europosel Bogdan Golik podejrzewany o zgwalcenie w Belgii prostytutki. I odpowiedz Leppera, który komentujac sprawe gwaltu w Brukseli zasmiewal sie, pytajac: "Czy prostytutke mozna zgwalcic?" (moze jak sie nie zaplaci? -moje) Nastepna sprawa, która dzialacze Samoobrony nie chca sie chwalic - likwidacja Centralnej Informacji Aferalnej. Dwa lata temu w calym kraju pojawily sie setki billboardów z reklama speckomórki Leppera do wylapywania aferzystów. Polacy mieli dzwonic do Samoobrony i dawac cynk o przekretach. Pomysl okazal sie klapa. Najpierw do aresztu trafil pomyslodawca CIA, mecenas Andrzej Dolniak, zatrzymany przez ABW pod zarzutem prania pieniedzy mafii paliwowej. Pózniej okazalo sie, ze biuro nie wykrylo nawet jednej afery, a reklamy i utrzymywanie telefonów duzo kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
watsoff Re: SAM00BR0NA naprawia państwo!!! 17.03.06, 16:18 Wszystkie te agresywne pytania rodzą się z frustracji. Z nieudanego życia. Kto Ci powiedzial ze wiekszość chce pomagać "naprawiać" cokolwiek? Zadbaj o siebie i najblizszych. Zainwestuj w siebie. Gdy wiekszość to pojmie to za poniższy bełkot bedziesz zawsze wyśmiana. Bo skoroś taka mądra to dlaczego biedna? A to bieda rodzi twoje frustracje. Kołko się zamyka - biednaś boś ... Ciebie tez pozdrawiam, Wats. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: SAM00BR0NA naprawia państwo!!! 17.03.06, 17:52 Wszystkie te agresywne pytania rodzą się z frustracji. Z nieudanego życia. > Kto Ci powiedzial ze wiekszość chce pomagać "naprawiać" cokolwiek? > > Zadbaj o siebie i najblizszych. Zainwestuj w siebie. > > Gdy wiekszość to pojmie to za poniższy bełkot bedziesz zawsze wyśmiana. > Bo skoroś taka mądra to dlaczego biedna? A to bieda rodzi twoje frustracje. > > Kołko się zamyka - biednaś boś ... > > Ciebie tez pozdrawiam, > Wats. Domorosły socjologu futurysto na miarę Jankowskiego. Bieda moja jest zaiste dramatyczna! I zapewne to rodzi moje frustracje? By cię nie drażnić pozwolę sobie powiedzieć tylko że moje ogrodzenie na jednej z moich nieruchomości wykonane z granitu z blankami i wieżami dłogość 300m i 1200 ton granitu. Jak co zapraszam do Dywit. Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: SAM00BR0NA naprawia państwo!!! 17.03.06, 17:55 jola_z_dywit napisała: . > Jak co zapraszam do Dywit. Ja chetnie skorzystam, lubie wies; A skad masz szmal na internet??? ( szybkie lacza, podejrzewam). Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: SAM00BR0NA naprawia państwo!!! 17.03.06, 17:58 jola_z_dywit napisała: > > Domorosły socjologu futurysto na miarę Jankowskiego. > Bieda moja jest zaiste dramatyczna! > I zapewne to rodzi moje frustracje? > By cię nie drażnić pozwolę sobie powiedzieć tylko że moje ogrodzenie na jednej > z > moich nieruchomości wykonane z granitu z blankami i wieżami dłogość 300m i 1200 > ton granitu. > Jak co zapraszam do Dywit. Jola, a teraz wejs do reki kalkulator i przelicz uczciwie, ile glodujacych dzieci mozna by za twoj zgnily, kapitalistyczny przepych wykarmic... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: SAM00BR0NA naprawia państwo!!! 17.03.06, 18:28 Tu idzie o ocenę mojej frustracji,z powodu mojej nędzy. A dobre wychowanie nakazuje nie epatowanie się dobrami doczesnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: SAM00BR0NA naprawia państwo!!! 17.03.06, 18:46 jola_z_dywit napisała: > Tu idzie o ocenę mojej frustracji,z powodu mojej nędzy. > A dobre wychowanie nakazuje nie epatowanie się dobrami doczesnymi. Dobre wychowanie? Epatowanie sie dobrami doczesnymi??? A idz ty sie Jolka wylopatuj lepiej, bo anni wychowania nie masz ani rozumu ale sadzac po twojej przynaleznosci partyjnej, pieniedzy to ty masz do bolu. A ja sie jeszcze raz pytam, co z tymi glodujacymi dziemi??? Czyz to nie poslowie Samejrony sa jajbogatsi w sejmie??? Odpowiedz Link Zgłoś
czlonekukladu Re: SAM00BR0NA naprawia państwo!!! 17.03.06, 17:02 Jolka, nie pleć. Jak było z tym 5-latkiem? Strzelił sobie w łeb, bo mu Balcer wsiadł na kredyt? Dla równowagi - znam paru 5-latków "beneficjętów". I co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: SAM00BR0NA naprawia państwo!!! 17.03.06, 18:33 Niestety to smutna prawda. Tak jak to. Upodlenie społeczeństwa polskiego jest bezdyskusyjne.Nędza azjatycka wskażniki jak w Gruzji.Emigracja jak za czasów międzywojennych.Noworodki na śmietnikach.rodzice oprawcy,korupcja,nepotyzm,złodziejstwo,oto Polska doby sanacji w wykonaniu polskich wizjonerów gospodarczych od UW KLD AWS w skrócie taniec z brzytwą.Na kogo padnie tego,bęc!!! Dlatego trzeba zawrócić z drogi samobójczego unicestwiania Polski.Jedynym realnym i zbilansowanym programem jest program Samoobrony,oparty na wzorcach wypróbowanych w praktyce w innych krajach.Wzorzec skandynawski jest kierunkiem pożądanym i realnym. Samoobrona również przedstawiła źródła finansowania,zgodnie z ustawą. Lecz samobójczy kierunek gospodarczy nie jest powstrzymany ze względów tylko i wyłącznie dokrtrynalnych. Kontynuacja tej polityki gospodarczej doprowadzi do gigantycznego kryzysu,przy długu Gierka który jest przekroczony już prawie dwa razy (444.1 mld/zł z dużym niedoszacowaniem in plus) Tylko za Gierka coś jednak powstało,za obecnych czasów tylko niszczono i grabiono. Tylko Samoobrona może przerwać ten chocholi kabaret pseudoekonomistów,inaczej biada nam. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Bzdura sondazy telefonicznych. Niech przejada sie 17.03.06, 14:55 Bzdura sondazy telefonicznych. Niech przejada sie do Polski powiatowej B i C, tam Marcinkiewicza i PiS popiera pewnie polowa respondentow. Zdobywaja poparcie glownie kosztem LPR, Samoobrony i PSLu, nie mowiac o SLD. Dzieki temu PiS moze byc spokojny o wynik wyborow. Odpowiedz Link Zgłoś
messi1 Re: Bzdura sondazy telefonicznych. Niech przejada 17.03.06, 15:09 no tak, nie wiedzą gdzie dzwonić, niech zadzwonią do banku spółdzielczego w którym piszesz te znienawidzone przez siebie sprawozdania to ty im powiesz 10.000 razy, że ten rząd jest wporzo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wroxi W Polsce powiatowej B i C nikt o jakisich tam ... 17.03.06, 15:22 W Polsce powiatowej B i C nikt o jakisich tam ryspondentach nic nie slyszol. Tam jest moze z dziesinciu tych tam ryspondentow. Wszystkie one sa nie u nas. No to z pinciu cheba odpedzialo. I tak mosz juz pindzisiont procent. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: W Polsce powiatowej B i C nikt o jakisich tam 17.03.06, 15:30 > W Polsce powiatowej B i C nikt o jakisich tam ryspondentach > nic nie slyszol. Moze i nie slyszol, ale w dzien wyborow trafia dokad trzeba. Jesli PiS-owi uda sie jeszcze ograniczyc przestepczosc i zaostrzyc prawo karne przed wyborami, to zwyciestwo ma w kieszeni niezleznie od jazgotu lewicowych, poprawnych politycznie mediow. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Premier: Nie chcemy trwać, tylko naprawiać 17.03.06, 14:56 Ma zawsze rację. Chyba otworzy warsztat! Du, du, du... Odpowiedz Link Zgłoś
centrolew Premier: Nie chcemy trwać, tylko naprawiać 17.03.06, 14:56 Wreszcie jakaś pozytywna odmiana. Wreszcie zauważyli, że tylko trwają, a nic nie robią. Lepiej późno jak wcale, choć zmarnowali najlepsze 100 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Powołalismy rząd aby dokonać naprawy - żart ?? 17.03.06, 14:58 Jak ta naprawa przebiega podsumował ostatnio w Sejmie Rokita. Sondaże nie sa ważne - tylko sondaże są ważne. Póki będa dobre to Pis ma straszaka w garści Odpowiedz Link Zgłoś
deszczyk1 Re: Powołalismy rząd aby dokonać naprawy 17.03.06, 15:11 Podam jeden przyklad Centralne Biuro Sledcze.Jak mozna rozliczyc rzad np za walke z korupcja jak ta ustawa juz dawno wyszła z posiedzenia rzadu i znajduje sie w sejmie.Sam PiS jej nie przegłosuje chocby stawał na głowie.Takich przypadkow jest wiecej a wszystko ginie w sejmowych korytarzach.Mam tylko jedna prosbe do PIS I PO jesli wam zalezy naprawde na POLSCE przegłosujcie zeby obowiazywała wiekszosciowa metoda liczenia głosow.Bo tak to jeszcze 20 lat bedziemy dreptac w miejscu.Nawet jesli nowe wybory wygra PO to i tak mamy powtorke walki o koalicje.Wezma SLD beda musieli cos dac np pedałom zeby mogli legalnie sie nawet nie pisze co.Wezma Samoobrone wiadomo tez trzeba isc na ustepstwa.TO jest zabojcze dla naszego kraju.I kazdego programu wyborczego zwycieskiej partii zostaje tylko walka o biezace rzeczy.Tak jest od poczatku III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
natural7 Re: Powołalismy rząd aby dokonać naprawy 17.03.06, 15:51 To po ch ... jest pakt stabilizacjny albo inaczej zapoznaj się z jego treścią a później wal swoje bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Powołalismy rząd aby dokonać naprawy 17.03.06, 18:08 o metode glosowania musisz prosic PiS, bo to im nie podoba sie JOW, PO natomiast jest ich zwolennikiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Ale jaka jest popularnosc Rokity w spoleczenstwie? 17.03.06, 15:13 > Jak ta naprawa przebiega podsumował ostatnio w Sejmie Rokita. Prawda jest przykra, Rokita nie jest politykiem popularnym w spoleczenstwie i wyniki wyborow w inteligenckim badz co badz Krakowie powinny dawac do myslenia. Kaczynski ma racje, PO nie ma szans na samodzielne rzadzenie. W tym kontekscie duza daja do myslenia ostatnie enuncjacje Wierzejskiego i dzisiejszy wywiad Komorowskiego dla poprawnego politycznie radia TOK FM. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Premier: Nie chcemy trwać, tylko naprawiać 17.03.06, 15:00 "48 proc. pytanych to zwolennicy rządu (w lutym było to 53 proc.), 15 proc. to przeciwnicy (w lutym - 12 proc.), a 30 proc. ma stosunek obojętny (w lutym 28 proc.)" To swietny wynik zwlaszcza jezeli pamieta sie 40% frekwencje wyborcza! Odpowiedz Link Zgłoś
wroxi Premier po swoim wyglupie w Sejmie z listem ABW 17.03.06, 15:37 Premier po swoim wyglupie w Sejmie z listem ABW do Balcerowicza (jak on pieknie czytal ten list niczym jakis pralat albo kanonik) tak sie skompromitowal, ze powinien podac sie do dymisji, a razem z nim caly rzad. Czy przedyskutowal ten list przed wystapieniem w Sejmie z Zyta Gilowska? Jezeli tak i Zyta mu nie odradzila tego robic, to jej tak chwalone kompetencje sa zwyklym mitem. Pisanie artykulow naukowych, a kierowanie realnymi finansami panstwa to dwie rozne rzeczy. Swoja droga ciekawe, kto premiera wrobil w ten list z ABW? Odpowiedz Link Zgłoś
galba Panie Premierze, Naród Pana popiera 17.03.06, 15:06 Z badań ale też z rozmów z ludźmi wynika, że w powszechnym odczuciu to jest najlepszy rząd w historii niepodległej Polski. I to tak wkurza media polskojęzyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian64 Buahahahahaha 17.03.06, 15:09 "z rozmów z ludźmi wynika, że w powszechnym odczuciu to jest najlepszy rząd w historii niepodległej Polski." Zapomniałeś dodać, że pisząc "ludźmi" miałeś na myśli członków PiS-u. Jeśli chodziło ci o zwykłych obywateli to najwyższa pora odkleić się od klawiatury, wyjść na ulicy i porozmawiać ze zwyklymi obywatelami. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold [...] 17.03.06, 15:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy Galba - Ciebie juz totalnie pojepało?????????????? 17.03.06, 15:18 Odpowiedz Link Zgłoś
rebjot Re: Panie Premierze, Naród Pana popiera 17.03.06, 15:28 Widać, że Ty popierasz ale czy aby na pewno naród popiera ten "najlepszy rząd w histrii niepodległej Polski"? Mówiąc niepodległa Polska miałeś na myśli jak sądzę zarówno II jak i III RP a może także Rzeczpospolitą Obojga Narodów? Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Galba czys ty się nie zakochał w tym Marcinkiewicz 17.03.06, 15:32 Galba czyś ty się nie zakochał w tym Marcinkiewiczu? Innego wyjścia nie widzę. Pytałem Cie o coś, ale pewnie się wstydzisz odpowiedzieć, bo nie wierzę, że nie widziałeś. Masz tu jeszcze raz: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=38634478&a=38636779 Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Re: Galba czys ty się nie zakochał w tym Marcinki 17.03.06, 15:34 Linka się zwaliła. Miało być tak: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=38634478&a=38636779 Odpowiedz Link Zgłoś
block_buster Czy do was POje.y i cieniasy nic nie trafia? 17.03.06, 16:00 "60 proc. ankietowanych przez CBOS jest zadowolonych, że na czele rządu stoi Kazimierz Marcinkiewicz" A wy dupki dalej swoje! Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Re: Czy do was POje.y i cieniasy nic nie trafia? 17.03.06, 16:34 block_buster napisał: > "60 proc. ankietowanych przez CBOS jest zadowolonych, że na czele rządu stoi > Kazimierz Marcinkiewicz" Zastanawiam się dlaczego on stoi. Równie dobrze mógłby się położyć. I tak niewiele robi. A co do tych ankietowanych: ja się im nie dziwię. Też w sumie jestem zadowolony, gdy pomyślę, że premierem mógłby być Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Czy do was POje.y i cieniasy nic nie trafia? 17.03.06, 16:38 Spoko, spoko - z Millerem też tak było. On i Jego rząd też mieli bardzo wysokie notowania. A jak skończyli, wszyscy wiemy :D Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Czy do was POje.y i cieniasy nic nie trafia? 17.03.06, 18:26 No bo my jesteśmy w tych 40 %. Zabronisz? Odpowiedz Link Zgłoś
car_ramba Re: Czy do was POje.y i cieniasy nic nie trafia? 18.03.06, 02:36 Do mnie akurat trafia żelazna mantra PiSuarów, która mówi jak to sondaże kłamią. Ten z wynikami poparcia dla pana Marionetkiewicza przede wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Histeria mediow polskojęzycznych 17.03.06, 15:34 >>> w powszechnym odczuciu to jest najlepszy rząd w historii niepodległej Polski. I to tak wkurza media polskojęzyczne.<<<<<<<< Charakterystyczny jest zachwyt mediow polskojęzycznych nad skompromitowanym do cna rzadem Belki i obecne potepianie w czambul rzadu Marcinkiewicza. Jaroslaw popelnia moze troche bledow, ale to cyprawiaja polskojezyczni jest juz na granicy histerii. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.zbigniew.lepper Re: Histeria mediow polskojęzycznych 17.03.06, 15:47 junkier napisał: > >>> w powszechnym odczuciu to jest najlepszy rząd w historii niepod > ległej > Polski. I to tak wkurza media polskojęzyczne.<<<<<<< > ;< > > > Charakterystyczny jest zachwyt mediow polskojęzycznych nad skompromitowanym do > cna rzadem Belki i obecne potepianie w czambul rzadu Marcinkiewicza. Jaroslaw > popelnia moze troche bledow, ale to cyprawiaja polskojezyczni jest juz na > granicy histerii. Ubóstwiam takie kretyńskie posty o polskojęzycznych mediach - bez polskich znaków. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Histeria mediow polskojęzycznych 17.03.06, 18:39 junkier a powiedz nam w ktorym momecie rzad Macinkiewicza odniosl jakikolwiek sukces? Czy sukcesem nazywasz to, ze od jego powolania codziennie traci prace ponad 1000 osob, po tym jak rzad Belki zdlawil wzrost bezrobocia i w rzeczywistosci zaczelo ono spadac??? YES YES YES !!!!to by bylo chyba na tyle, sukcesow PiSrzadu. Odpowiedz Link Zgłoś
fuckurydzyk Re: Panie Premierze, Naród Pana popiera 17.03.06, 15:38 galba czlowieku z jakimi Ty ludzmi rozmawiasz ? chyba ze z moherami po sumie o 12 w Kosciele na wsi niedaleko Torunia Tzw. rzad Kazimierza Marcinkiewicza to kopia rzadu zlodziei z SLD - tzw. twarze PiS-u co dzien obrazaja ludzi z partii które osmiela sie miec inne zdanie niz PiS - mowie tu o Gosiewskim, J.Kaczynskim, Dornie i innych Zawiszach zmienmy nazwe kraju z RP na PISLANDIA Odpowiedz Link Zgłoś
natural7 Re: Panie Premierze, Naród Pana popiera 17.03.06, 15:54 Ja nawet wiem dla czego to takie chłopki roztropki z premierem na czele i bidni ciemni ludzie tęskniący za pierwszymi sekretarzami się znimi identyfikują. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupacka Re: Panie Premierze, Naród Pana popiera 17.03.06, 16:19 > Z badań ale też z rozmów z ludźmi wynika, że w powszechnym odczuciu to jest > najlepszy rząd w historii niepodległej Polski. Czyli niedość że rząd do d... to jeszcze społeczeństwo głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Panie Premierze, Naród Pana popiera 17.03.06, 18:11 galba napisał: > Z badań ale też z rozmów z ludźmi wynika, że w powszechnym odczuciu to jest > najlepszy rząd w historii niepodległej Polski. I to tak wkurza media > polskojęzyczne. Tak, galba, tak, ale wyjdz na uklice, porozmawiaj z ludzmi, poczytaj chociazby to forum glabie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Premier: Nie chcemy trwać, tylko naprawiać 17.03.06, 15:09 Pieprzy jak maly kazio po duzym piwie. img81.imageshack.us/my.php?image=index8jk.swf Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum [...] 17.03.06, 15:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
woj281 Re: Premier: Nie chcemy trwać, tylko naprawiać 17.03.06, 15:11 Ta krzywousta marionetka zwana premierem jest totalnie niewiarygodna. Tylko wybory rozgonią tą bandę z pod znaku TKM. Odpowiedz Link Zgłoś
deszczyk1 Re: Premier: Nie chcemy trwać, tylko naprawiać 17.03.06, 15:14 Takim komentarzem wystawiasz sobie swiadectwo o własnej kulturze. Odpowiedz Link Zgłoś
klon_joli_z_dywit Wylecicie na kopie jeszcze wiekszym niz SLD 17.03.06, 15:12 wiadomosci.onet.pl/1318957,720,1,1,kioskart.html Znowu wstretne media? Jasne! PiS to przeciez swieta krowa. Odpowiedz Link Zgłoś
jkwt Do tej pory zgodnie z kaczą zasadą tylko psują 17.03.06, 15:13 Ci co znają Kaczyńskich widzą, że to tylko chora ambicja i żądza władzy. Z tego powodu nie są w stanie zrobić niczego pozytywnego. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Nie pamieta wół ...... nie na temat :-) 17.03.06, 15:13 Balcerowicz został wybrany prezesem NBP w głosowaniu Sejmu 22 grudnia 2000. Kto dopuścił do tej zdrady polskiego interesu narodowego? To chyba niemożliwe, żeby na liście głosujących „za” znaleźli się Kazimierz Marcinkiewicz, Marian Piłka, Jerzy Polaczek, Kazimierz Ujazdowski, Adam Bielan, Michał Kamiński, Mariusz Kamiński, Tadeusz Cymański i 11 innych obecnych posłów PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
deszczyk1 Re: Nie pamieta wół ...... nie na temat :-) 17.03.06, 15:18 mangold napisał: > Balcerowicz został wybrany prezesem NBP w głosowaniu Sejmu 22 grudnia 2000. Kto > dopuścił do tej zdrady polskiego interesu narodowego? To chyba niemożliwe, żeby > na liście głosujących „za” znaleźli się Kazimierz Marcinkiewicz, Ma > rian Piłka, > Jerzy Polaczek, Kazimierz Ujazdowski, Adam Bielan, Michał Kamiński, Mariusz > Kamiński, Tadeusz Cymański i 11 innych obecnych posłów PiS. Chcesz zaczac licytacje ilu obecnych posłow PO poparło Balcerowicza poczynajac od Tuska.Jesli swoja teze stawiasz jako zarzut ze Balcerowicz jest be to ci z PIS juz dawno zrozumieli swoj bład.A Tusk jeszcze chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Nie pamieta wół ...... nie na temat :-) 17.03.06, 15:20 deszczyk1 napisał: .Jesli swoja teze stawiasz jako zarzut ze Balcerowicz jest be to ci z > PIS juz dawno zrozumieli swoj bład.A Tusk jeszcze chyba nie. Oni juz wtedy wiedzieli że robią błąd...ale qrestwo polityczne kazało im tak zrobić.... Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss Re: Premier: Nie chcemy trwać, tylko naprawiać 17.03.06, 15:18 Publikowanie idiotycznych badan tzw. opinii publicznej jest dla kazdego, kto troche rozumie badania statystyczne, bardzo nierzetelne. Trzeba napisac jak badano, jakie pytania formulowano, itp., trzeba tez koniecznie podac margines bledu. Jesli sie tego nie zrobi to mozna kazdy wynik sobie wymyslic. W takich badaniach margines bledu to co najmniej 3%. Jak wtedy wygladaja wyniki tych zalosnych prob wyciagania PO ? Sadze, ze media i niektorzy chlopcy z PO dostali zadanie: jak tylko to mozliwe i dowolnymi metodami ponizac PiS. Paralizowac dzialania, kazdy spor nazywac wojna, udawac, ze sie nie slyszy tego, co mowia premier czy J. Kaczynski (sprawa niezaleznosci NBP). Ale to bron obosieczna, kosztem jest calkowita utrata wiarygodnosc takich gazet i "dziennikarzy". Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Trwam dzięki Tv TRWAM 17.03.06, 15:22 Jak już wszystko naprawimy To tak się zabezpieczymy Że od koryta się nie ruszymy. PO nas nikt nie będzie chciał niczego naprawiać. Wszystko będzie idealne a naród szczęśliwy. Wszak naród to MY. Dopomoże nam w tym Bóg. Przecież kończąć ślubowanie poselskie wymawialiśmy te słowa " I tak mi dopomóż Bóg" Jeżeli tak się stanie to znaczy, że Bóg nas wysłuchał, ocenił i wspomógł. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
athel_von_loren Re: Trwam dzięki Tv TRWAM 17.03.06, 15:28 Cytat: >Premier Kazimierz Marcinkiewicz powiedział w piątek, że rząd został powołany, aby dokonać naprawy państwa i będzie realizował to zadanie, do kiedy będzie to możliwe.< Tak mowi ktos, kto nie jest pewny postawjonego sobie zadania i przede wszystkim sukcesu! , ktos kto przy najmniejszych problemach bedzie sie wycofywal, przepraszal i szukal winnych dla wlasnego nieudacznictwa. W sumie ta wypowjedz deklasuje tzw. naprawe panstwa jako niewykonywalna. Ten kto jest przekonany o prawidlowosci zadania i chce je wykonac mowi: ... i będzie realizował to zadanie, az zostanie zrealizowane. Odpowiedz Link Zgłoś
rebjot Re: Premier: Nie chcemy trwać, tylko naprawiać 17.03.06, 15:22 Rząd oraz jego "stabilizatory' mają program naprawy państwa tak kompleksowej i gruntownej, że muszą najpierw to państwo popsuć po to by potem mogli je naprawić Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Alez niech rzad Ojca Marcinkiewicza trwa dalej! 17.03.06, 15:23 On niczego nie jest w stanie naprawic. Chodzi o to, zeby tez nie psul! Wiec juz lepiej jak nic nie robi! Odpowiedz Link Zgłoś
mniammniam3 Re: Premier: Nie chcemy trwać, tylko naprawiać 17.03.06, 15:23 Balcerowicz odejść musi, taki rozkaz przyszedł z Rusi. Zniszczyć Pospolitą Rzecz, Balcerowicz ma iść precz! Zgnoić Lachów - cel realny, najpierw rozbić Bank Centralny, dodrukować też pieniędzy, żeby Polak znów żył w nędzy. W Sejmie tępe mordy kmiotów, udają łże-patriotów. Unia pozbędzie się Państwa, w którym tyle świństw i draństwa. W sklepach tylko ocet, kasza, za to Polsza budiet nasza! Odpowiedz Link Zgłoś
klef Re: Premier: Nie chcemy trwać, tylko naprawiać 17.03.06, 15:33 no piknie napisane tylko pisz drukowanymi literami bo niektorzy inaczej nie przeczytaja Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Premier: Fajne, tak to też widzę! 17.03.06, 19:51 Kiedy ciemnotolubny J 13 (13 to Pech K.)zdejmie spodnie na wydziale telewizyjnym Stoczni Gdańskiej z siedzibą w Toruniu, dostanie premiera i porcję rydzomoheroiny, po której będzie krzyczał wybory, wybory, wybory, przez jedno r, aby nie wyjść na Tuska, a raczej jak ły i odśpiewa": Du,du, du i paszoł ja na wajnu, Du,du, du, paszoł i prapał w PiSdu Du, du , du, „oj durnyj pip mienia chrystił”, du du, du „i sztany na mienia spustił”! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Ludzie honorowi nie uczestniczą w antyPiS kampanii 17.03.06, 15:28 Ludzie, którzy mają jakieś pojęcie o honorze i dziedzictwie pierwszej Solidarności, nie powinni brać udziału w tej wściekłej kampanii anty-PiS. Wiadomo, do czego to prowadzi: do kolejnego sięgnięcia po władzę przez skompromitowaną, antypolską i prokomunistyczną lewicę z SLD, SDKPiL i PeDe. Można nie lubić rządu PiS, wiadomo że zwłaszcza w kwestiach gospodarczych mają wciąż sporo do zrobienia, ale nie ma sensu przyłączania się do jazgotu antyPiSowskich lewaków i kryptokomunistów. Odpowiedz Link Zgłoś
klef Re: Ludzie honorowi nie uczestniczą w antyPiS kam 17.03.06, 15:31 co z tego jak czas ucieka i jest zmarnowany a to se ne wrati Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Kryptokomunistów. ????? 17.03.06, 15:36 To Kaczyński podpisał pakt z: - partią człowieka zafascynowanego Łukaszenką, zapatrującego się ciepło na PRL, o którym sam mówił, że wspierała go SB, oraz - partią która wystawiła na prezydenta zwolennika stanu wojennego i rządów Jaruzelskiego. I Ty mówisz o "kryptkokomunistach", gdy szef wchodzi w układy z _jawnymi_ komunistami? Pakt stabilizacyjny to nowa Targowica, grożąca izolacją Polski na arenie międzynarodowej a w konsekwencji uzależnieniem od Rosji; jej sygnatariusze jak i członkowie winni być odsunięci od pełnienia wszelkich funkcji publicznych, bo są po prostu wysoce szkodliwi i niebezpieczni. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Ludzie honorowi nie uczestniczą w antyPiS kampanii 17.03.06, 15:44 > To Kaczyński podpisał pakt z - partią człowieka zafascynowanego Łukaszenką, > zapatrującego się ciepło na PRL, o którym sam mówił, że wspierała go SB Bez zartow, nie demonizujmy Leppera. Kaczynski podpisal pakt z CHORAGIEWKA, bo trudno przypisac Lepperowi jakies jednoznaczne, stale poglady. W Sygnalach Dnia na wlasne uszy slyszalem ze Lepper krytykowal Lukaszenke za represjonowanie polskiej mniejszosci. Poza tym, Kaczynski odrzucajac S-brone narazalby sie na jej zadymiarskie protesty i wpychanie w ramiona SLD. > - partią która wystawiła na prezydenta zwolennika stanu wojennego i rządów > Jaruzelskiego. Nie jestem fanem Macieja Giertycha ale nie porownujmy CALEGO LPR do do zdrajcow z PZPR/SLD bo to gruba przesada. > Pakt stabilizacyjny to nowa Targowica, grożąca izolacją Polski na arenie > międzynarodowej Proponuje zachowac zdrowy rozsadek. Kto Polske ma izolowac? Cienski z Financial Times pospolu z redaktorami Suddeutsche Zeitung? Proponuje doniesienia zachodniej prasy, inspirowane w duzej mierze przez polskojezycznych "wspolpracownikow" traktowac z duza doza rezerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do junkra 17.03.06, 15:39 junkier napisał: > Ludzie, którzy mają jakieś pojęcie o honorze i dziedzictwie pierwszej > Solidarności, nie powinni brać udziału w tej wściekłej kampanii anty-PiS. > > Wiadomo, do czego to prowadzi: do kolejnego sięgnięcia po władzę przez > skompromitowaną, antypolską i prokomunistyczną lewicę z SLD, SDKPiL i PeDe. > > Można nie lubić rządu PiS, wiadomo że zwłaszcza w kwestiach gospodarczych mają > wciąż sporo do zrobienia, ale nie ma sensu przyłączania się do jazgotu > antyPiSowskich lewaków i kryptokomunistów. Masz calkowita racje. Popieram i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rebjot Re: Ludzie honorowi nie uczestniczą w antyPiS kam 17.03.06, 15:44 rozumujesz Waść we "wczorajszych" kategoriach. Czy nie widzisz nowych linii podziału? Dziedzictwo "Solidarności" to w tej chwili nic nie znaczący frazes. Ostatecznie wśród przeciwników PiS jest wielu działaczy "S" Czy to wg Ciebie postkomuniści? PD to była UD czyli między innymi Kuroń i Mazoiecki. Rozumiem, że to też postkomuniści a może kryptokomuniści? A co wspólnego z dziedzictwem "S" mają Lepper czy Gertych? Nie jestem miłośnikiem "styropianu" ale wkurza mnie, że trzeci i czwarty garnitur byłych działaczy "S" wespół z gromadą karierowiczów kreuje się na sędziów ludzi, którzy dokonali przełomu w 89r i na jedynych spadkobierców tradycji "S" Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk33 Ludzie honorowi wiedzą co to honor! 17.03.06, 15:50 Rządowa agencja towarzyska Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa w Toruniu przez wiele miesięcy wypłacała pieniądze w ramach Sektorowego Programu Operacyjnego "Ułatwianie startu młodym rolnikom". Według "Nowości" pieniądze nie zawsze jednak otrzymywali prawdziwi rolnicy. Dziesiątki, a czasem setki tysięcy złotych - pisze dziennik - otrzymywały dzieci i krewni prominentnych działaczy chłopskich - Józefa Ramlaua, Jana Krzysztofa Ardanowskiego i innych. Poza tym szefostwo agencji nakazywało rozpatrywać niektóre wnioski poza kolejnością. Pieniądze dla rolników pobierali też pracownicy ARiMR i członkowie ich rodzin - czytamy w "Nowościach". Działalność agencji prześwietlana była kilkakrotnie. Wszelkie kontrole nie wykazywały jednak większych nieprawidłowości. Nikt nie zauważył - podaje gazeta - że część pieniędzy zamiast do prawdziwych młodych rolników trafiała do mieszkańców miasta lub do osób, które dyrekcja agencji traktowała szczególnie. Jednym z pierwszych w kolejce był syn obecnego wojewody kujawsko- pomorskiego Michał Ramlau. Kiedy składał on wniosek o dofinansowanie z funduszu "Ułatwianie startu młodym rolnikom", był posiadaczem 1,24 hektara ziemi (z czego część dzierżawi). Michał Ramlau ukończył studia wyższe na kierunku stosunki międzynarodowe, uprawą ziemi zbytnio się nie zajmował - podkreślają "Nowości". Mimo to dostał 50 tys. zł, bo wykazał, że formalnie jest młodym rolnikiem. Nie widzę w tym nic niezwykłego - mówi Michał Ramlau. Po prostu złożyłem wniosek i otrzymałem pieniądze. Tata nie pomagał mi swoimi znajomościami. Zna się natomiast na prawie europejskim i wie, jak się pisze takie wnioski. Wniósł więc jedynie swoją wiedzę - dodał. Pełniący obowiązki dyrektora agencji Stanisław Barłog zapewnił "Nowości", że "w tej sprawie wszystko odbyło się zgodnie z prawem". (PAP) Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Re: Ludzie honorowi nie uczestniczą w antyPiS kam 17.03.06, 15:49 He,he Toś mnie ubawił. Ludzie honoru, he,he... Ludzie honoru są tylko w pisie - panowie Kurski, Kamiński, Bielan, he,he... Gdyby ludzie chcieli sobie cenić swój honor za wszelką cenę, to takim postaciom jak ci z pisu ręki by nie mogli podawać, że o rozmowie z nimi już nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk33 Re: Ludzie honorowi nie uczestniczą w antyPiS... 17.03.06, 15:54 Zgadzam się! Wszędzie znajdą się ludzie którzy za cenę srebników zdradzą i oplują każdego! Kolejne informacje o Układzie Rządowym PiS można przeczytać w każdej gazecie! PiS dokonuje samounicestwienia szybciej niż SLD! "Rządowa agencja towarzyska Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa w Toruniu przez wiele miesięcy wypłacała pieniądze w ramach Sektorowego Programu Operacyjnego "Ułatwianie startu młodym rolnikom". Według "Nowości" pieniądze nie zawsze jednak otrzymywali prawdziwi rolnicy. Dziesiątki, a czasem setki tysięcy złotych - pisze dziennik - otrzymywały dzieci i krewni prominentnych działaczy chłopskich - Józefa Ramlaua, Jana Krzysztofa Ardanowskiego i innych. Poza tym szefostwo agencji nakazywało rozpatrywać niektóre wnioski poza kolejnością. Pieniądze dla rolników pobierali też pracownicy ARiMR i członkowie ich rodzin - czytamy w "Nowościach". Działalność agencji prześwietlana była kilkakrotnie. Wszelkie kontrole nie wykazywały jednak większych nieprawidłowości. Nikt nie zauważył - podaje gazeta - że część pieniędzy zamiast do prawdziwych młodych rolników trafiała do mieszkańców miasta lub do osób, które dyrekcja agencji traktowała szczególnie. Jednym z pierwszych w kolejce był syn obecnego wojewody kujawsko- pomorskiego Michał Ramlau. Kiedy składał on wniosek o dofinansowanie z funduszu "Ułatwianie startu młodym rolnikom", był posiadaczem 1,24 hektara ziemi (z czego część dzierżawi). Michał Ramlau ukończył studia wyższe na kierunku stosunki międzynarodowe, uprawą ziemi zbytnio się nie zajmował - podkreślają "Nowości". Mimo to dostał 50 tys. zł, bo wykazał, że formalnie jest młodym rolnikiem. Nie widzę w tym nic niezwykłego - mówi Michał Ramlau. Po prostu złożyłem wniosek i otrzymałem pieniądze. Tata nie pomagał mi swoimi znajomościami. Zna się natomiast na prawie europejskim i wie, jak się pisze takie wnioski. Wniósł więc jedynie swoją wiedzę - dodał. Pełniący obowiązki dyrektora agencji Stanisław Barłog zapewnił "Nowości", że "w tej sprawie wszystko odbyło się zgodnie z prawem". (PAP) Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Re: Ludzie honorowi walcza z PiS 17.03.06, 18:01 Tylko neokomunistyczna ciemna masa, zwana homosovietusami moze popierac antydemokratyczne, neokomunistyczne pomysly PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
jk65 Re: Premier: Nie chcemy trwać, tylko naprawiać 17.03.06, 15:32 to moze wystarcz nie psuc Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 I porownajcie ankiete GW - ha, ha 17.03.06, 15:35 przynajmiej wiadomo ze wiekszosc ujadaczy na rzad rekrutuje sie z pracownikow tego forum - oraz osob powiazanych z nim interesami.... Bardzo dobrze ze takie sondaze zamieszczacie- oby wiecej - he, he. Odpowiedz Link Zgłoś
chloppolski1 ...dziwne.. 17.03.06, 15:39 ...Michnik przestal "wykrzywiac i wykrecac" twarz Marcinkiewiczowi i szminkowac go w trupich barwach!? Odpowiedz Link Zgłoś
klef Re: I porownajcie ankiete GW - ha, ha 17.03.06, 15:40 ty biedrona lec do nieba zarob na kawalek chleba bo bredzisz chyba z glodu nie martw sie kaziu ci da Odpowiedz Link Zgłoś
piss-on-pis4 Re: I porownajcie ankiete GW - ha, ha 17.03.06, 15:42 biedronka24 napisała: > przynajmiej wiadomo ze wiekszosc ujadaczy na rzad rekrutuje sie z pracownikow > tego forum - oraz osob powiazanych z nim interesami.... > Bardzo dobrze ze takie sondaze zamieszczacie oby wiecej - he, he. Poproś mamę, to nam przynajmniej wytłumaczy, o co Ci chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk chcialbym byc powiazany interesami 17.03.06, 15:49 z GW albo Agora hahahah pewnie ty tez bys chcial zamiast odbierac bezrobocie :P) niestety nie placi mi nikt za krytyke pisu tak jak zwolennikom pisu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Premier: Nie chcemy trwać, tylko naprawiać 17.03.06, 15:39 Może niech lepeij ten rzad po prostu trwa bo jak na moje oko po rzadach PiS zostanie taki bur.el że mało kto będzie to mógł ogarnąc. Odpowiedz Link Zgłoś
klef Re: Premier: Nie chcemy trwać, tylko naprawiać 17.03.06, 15:42 moze nie to ze ogarnac ale to gowno wygarnac Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Premier: Nie chcemy trwać, tylko naprawiać 17.03.06, 15:42 kato28 napisał: > Może niech lepeij ten rzad po prostu trwa bo jak na moje oko po rzadach PiS > zostanie taki bur.el że mało kto będzie to mógł ogarnąc. A mnie sie wydaje, ze rzad ten powinien jak najwiecej POPRAWIAC - i to wiele i jak najszybciej tylko mozna poprawiac zlo nagromadzone w ciagu ostatnich 16-tu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
klef Re: Premier: Nie chcemy trwać, tylko naprawiać 17.03.06, 15:44 skoro uwazasz ze bylo przez `16 lat tak zle to po co tu siedzisz i na co czekasz ze ci pisiorki cos dadza? Odpowiedz Link Zgłoś
rory_andrew Re: Premier: Nie chcemy trwać, tylko naprawiać 17.03.06, 15:43 dokladnie, niech oni juz nic nie majstruja. Co zrobia to zepsuja. ciekawe jak sie Polska z tego wygrzebie... a swoja droga ciekawa ta karuzela AWS->SLD->PIS-> ... zgadnijcie kto wygra w nastepncyh wyborach? :-) ----------------- tak sie zyje na cyprze kuknij fajne chaty maja www.buflats.pl Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Premier: Nie chcemy trwać, tylko naprawiać 17.03.06, 15:44 > sie Polska z tego wygrzebie... a swoja droga ciekawa ta karuzela > AWS->SLD->PIS-> ... Ściślej: SLD->AWS->SLD->PIS->... Ja jednak liczę na PO ;o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
klef Re: Premier: Nie chcemy trwać, tylko naprawiać 17.03.06, 15:47 ja to licze tylko na siebie i swietnie na tym wychodze adas313 tez ci tego zycze Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Premier: Nie chcemy trwać, tylko naprawiać 17.03.06, 18:05 Dziękuję za życzenia i dobrą radę. Generalnie też raczej liczę na siebie, ale sam wszystkiego sobie nie załatwię (np. rozsądnych zmian w kraju, a już na pewno nie wszystkich) ;o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
deszczyk1 Re: Premier: Nie chcemy trwać, tylko naprawiać 17.03.06, 15:47 Do wszystkich ktorzy tak zaciekle krytykuja rzad: 17.3 Warszawa (PAP) - Produkcja przemysłowa w lutym wzrosła o 10,1 proc. rdr, po wzroście o 9,8 proc. w styczniu, a w ujęciu miesięcznym pozostała bez zmian, podał GUS w piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
piss-on-pis4 Re: Premier: Nie chcemy trwać, tylko naprawiać 17.03.06, 15:52 deszczyk1 napisał: > Do wszystkich ktorzy tak zaciekle krytykuja rzad: > > 17.3 Warszawa (PAP) - Produkcja przemysłowa w lutym wzrosła o 10,1 > proc. rdr, po wzroście o 9,8 proc. w styczniu, a w ujęciu > miesięcznym pozostała bez zmian, podał GUS w piątek. > Za Gomułki, Gierka, ... też rosła al;e po co rośnie? Ponoć jest bieda i trzeba naprawiać system finansowy! Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Re: Premier: Nie chcemy trwać, tylko naprawiać 17.03.06, 15:52 deszczyk1 napisał: > Do wszystkich ktorzy tak zaciekle krytykuja rzad: Z tej prostej przyczyny, że ten rząd jeszcze nie zdążył niczego zrobić. POgadamy o danych jak rząd zabierze się do roboty. Choć wtedy to ja już będę pisał z jakiegoś innego i normalnego miejsca na ziemi. O ile oczywiście będziecie tu mieli jescze prąd. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Premier: Nie chcemy trwać, tylko naprawiać 17.03.06, 18:34 adas313 napisał: > > sie Polska z tego wygrzebie... a swoja droga ciekawa ta karuzela > > AWS->SLD->PIS-> ... > > Ściślej: SLD->AWS->SLD->PIS->... > > Ja jednak liczę na PO ;o)))) Nie jestem entuzjasta PiS. Jednak liczenie na POpaprancow uwazam za samobojstwo ierwszej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
piss-on-pis4 Re: Premier: Nie chcemy trwać, tylko naprawiać 17.03.06, 15:50 rory_andrew napisał: > dokladnie, niech oni juz nic nie majstruja. Co zrobia to zepsuja. ciekawe jak > sie Polska z tego wygrzebie... a swoja droga ciekawa ta karuzela > AWS->SLD->PIS-> ... > zgadnijcie kto wygra w nastepncyh wyborach? > :-) Według mnie Odpowiedz Link Zgłoś
mniammniam3 Balcerowicz odejść musi !!!!!!! 17.03.06, 15:47 BALCEROWICZ ODEJŚĆ MUSI, TAKI ROZKAZ PRZYSZEDŁ Z RUSI. ZNISZCZYĆ POSPOLITĄ RZECZ, BALCEROWICZ MA IŚĆ PRECZ! ZGNOIĆ LACHÓW - CEL REALNY, NAJPIERW ROZBIĆ BANK CENTRALNY, DODRUKOWAĆ TEŻ PIENIĘDZY, ŻEBY POLAK ZNÓW ŻYŁ W NĘDZY. W SEJMIE TĘPE MORDY KMIOTÓW, UDAJĄ ŁŻE-PATRIOTÓW. UNIA POZBĘDZIE SIĘ PAŃSTWA, W KTÓRYM TYLE ŚWIŃSTW I DRAŃSTWA. W SKLEPACH TYLKO OCET, KASZA, ZA TO POLSZA BUDIET NASZA! Odpowiedz Link Zgłoś
klef Re: Balcerowicz odejść musi !!!!!!! 17.03.06, 15:49 no slicznie teraz to nawet mohery i sciana wschodnia bez okularow przeczytaja Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk33 Układy rządu PiS ...do komisji sejmowej 17.03.06, 15:50 Rządowa agencja towarzyska Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa w Toruniu przez wiele miesięcy wypłacała pieniądze w ramach Sektorowego Programu Operacyjnego "Ułatwianie startu młodym rolnikom". Według "Nowości" pieniądze nie zawsze jednak otrzymywali prawdziwi rolnicy. Dziesiątki, a czasem setki tysięcy złotych - pisze dziennik - otrzymywały dzieci i krewni prominentnych działaczy chłopskich - Józefa Ramlaua, Jana Krzysztofa Ardanowskiego i innych. Poza tym szefostwo agencji nakazywało rozpatrywać niektóre wnioski poza kolejnością. Pieniądze dla rolników pobierali też pracownicy ARiMR i członkowie ich rodzin - czytamy w "Nowościach". Działalność agencji prześwietlana była kilkakrotnie. Wszelkie kontrole nie wykazywały jednak większych nieprawidłowości. Nikt nie zauważył - podaje gazeta - że część pieniędzy zamiast do prawdziwych młodych rolników trafiała do mieszkańców miasta lub do osób, które dyrekcja agencji traktowała szczególnie. Jednym z pierwszych w kolejce był syn obecnego wojewody kujawsko- pomorskiego Michał Ramlau. Kiedy składał on wniosek o dofinansowanie z funduszu "Ułatwianie startu młodym rolnikom", był posiadaczem 1,24 hektara ziemi (z czego część dzierżawi). Michał Ramlau ukończył studia wyższe na kierunku stosunki międzynarodowe, uprawą ziemi zbytnio się nie zajmował - podkreślają "Nowości". Mimo to dostał 50 tys. zł, bo wykazał, że formalnie jest młodym rolnikiem. Nie widzę w tym nic niezwykłego - mówi Michał Ramlau. Po prostu złożyłem wniosek i otrzymałem pieniądze. Tata nie pomagał mi swoimi znajomościami. Zna się natomiast na prawie europejskim i wie, jak się pisze takie wnioski. Wniósł więc jedynie swoją wiedzę - dodał. Pełniący obowiązki dyrektora agencji Stanisław Barłog zapewnił "Nowości", że "w tej sprawie wszystko odbyło się zgodnie z prawem". (PAP) Odpowiedz Link Zgłoś
zaifi co na toP.Ziobro,będzie się tłumaczył... 17.03.06, 17:25 nieznajomością tematu?Niech czyta.Zresztą nie ma wymówki,czytają to jego podopieczni na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś