Dodaj do ulubionych

J.Kaczyński: w PiS nie ma frakcji Marcinkiewicza

• zyks Jaruś skończony.Pytanie, kiedy zrozumie to on sam, 27.03.06, 15:46
      jego dwór i wrogowie, no i szan. forumowicze ;)
    • moheras Majowe wybory sa dla ciemnego ludu z PiS 27.03.06, 15:51
      trzeba dla ciemnoty znalesc winnego ze swiatly prezes sie dogaduje z przestepca
      i szefem parti zlodzieji. zawsze niezatapialne dla ciemnego ludu ze to wina
      platformy wciaz jak widac dziala, a wyborow nie bedzie i to nie przez PO ale bo
      to kolejny ruch kaczynskiego. Na szczescie kaczynski juz przestal przekonywac
      innych ale jak widac przechodzi do obrony i przekonuje swoich ze ma racje, jego
      dni sa policzone a frakcja moherkieiwcza jest faktem.
    • kaczkozerca Re: J.Kaczyński: w PiS nie ma frakcji Marcinkiewi 27.03.06, 15:56
      matko jaki bóg jest cierpliwy że jeszcze tego beczelnego kłamczucha piorun z
      nieba nie spalił. rzygac mi sie chce jak widze te kaczki....
      • tamaya Re: J.Kaczyński: w PiS nie ma frakcji Marcinkiewi 27.03.06, 16:15
        Szczera prawda.

Kaczyński jeszcze ze dwa tygodnie temu krytykujących rząd i pakt stabilizacyjny
        mieszał z błotem. Nagle ogłasza konieczność rozwiązania sejmu, co jest
        zaskoczeniem nie tylko dla opozycji, ale przede wszystkim dla "stabilizatorów"
        (wszak pakt miał trwać 12 miesięcy z możliwością przedłużenia - ha, ha, ha, ha,
        ha, ha...) - ot, taki kaprys p. Kaczyńskiego. Niech więc przekona koalicjantów
        do poparcia swoich kretyńskich zachcianek. Niech ma pretensje do siebie, że
        przekonał swojego brata Prezydenta, by nie rozwiązywał sejmu. Nie można rządzić
        w takiej atmosferze? Ależ panie Kaczyński, proszę to omówić z pana Premierem,
        który do znudzenia powtarza, że jest cudownie i świetnie i rząd pracuje pełną
        parą. Może zamiast innym stawiać diagnozy psychiatryczne, samemu się przebadać
        na głowę, bo troszku już nie panuje pan nad tym co pan mówi?
    • akiraxx Poparcie dla działań PO od wyborcy PO ;) 27.03.06, 15:59
      Czyje zdanie sobie PO ceni bardziej, Prezydenta ktory dba o interes partii ..
      znaczy sie państwa, czy tez takiego jak ja lumpenliberała i wyborcy PO (jestem
      za wyborami w terminie dającym realne szanse PO na wiekszosc umozliwiającą
      odrzucanie weta prezydenckiego)
    • mysza9913 Re: J.Kaczyński: w PiS nie ma frakcji Marcinkiewi 27.03.06, 16:13
      Źle się dzieje w państwie duńskim....
    • isa.stern Re: J.Kaczyński: w PiS nie ma frakcji Marcinkiewi 27.03.06, 16:22
      Kaczyński po nocach nie śpi zastanawiajac się, jak ktoś z fizis Kazimierza mógł
      wzbudzić w Polakach tak duze zaufanie... też nie mogę tego pojąć...;))
    • roch12 Re: J.Kaczyński: w PiS nie ma frakcji Marcinkiewi 27.03.06, 16:33
      Panie Kaczyński skoro ma Pan ten dobry Rząd to niech on z pomocą pańskiej
      partii weżmie się do pracy,czas na rozruch już dawno minął.Proszę im pomóc
      zamiast przejmować nowe stołki,bo niedługo z nich pospadacie,a jak nie
      potraficie to miejcie honor,przeproście naród i DYMISJA/czy to Panu trudno
      zrozumieć/?
    • kielbasakrakowska no to ja tu czegos nie rozumiem... 27.03.06, 16:33
      skoro jest dobry rzad, ktory dobrze rzadzi, to po co nowe wybory??????
    • n0str0m0 frakcja marcinkiewicza zamordowala stanislawa lema 27.03.06, 16:36
      czosnkowa smazy taki tytul na jutro
    • dokto Nowy konik Jarosława K. 27.03.06, 16:40
      Wyborów nie będzie. Dlaczego? Bo PiS broniąc nas przed NOWYM ZAGROŻENIEM czyli
      koalicją PO-SLD wejdzie w alians z Samoobroną. Przewodniczący JK już udeptuje
      grunt.

P
    • glaca7 Re: J.Kaczyński: w PiS nie ma frakcji Marcinkiewi 27.03.06, 16:42
      Niech sie rozpadaja!! Niech odejda!! Bo to hańba co Tu czynia
    • xs550 Re: J.Kaczyński: kogo on jeszcze obchodzi? 27.03.06, 16:53
      Czy mozna byloby zaprzestac publikacji gadania tego czlowieczka z PiS-u? Nie
      pelni on zadnej funkcji panstwowej i jego zdanie mnie nie obchodzi. Kazde slowo
      ktore wypowiada to jeden bezsens za drugim.
      • uriel.blog.pl Re: J.Kaczyński: kogo on jeszcze obchodzi? 27.03.06, 19:15
        Niech gada sam, szkoda czasu i pieniędzy na transmisje przez bliźniaka.

---
        milion idiotów nie może się mylić
    • warexx Re: J.Kaczyński: w PiS nie ma frakcji Marcinkiewi 27.03.06, 16:54
      Bracia chyba za bardzo się przejeły "Seksmisją". Tam i Kopernik była kobietą, w pewnym momencie i Skłodowska..... A mężczyźni byli winni za koklusz.
      Proponuję zmienić te brednie dorosłych ludzi bawiących się w politykę na worek kartofli lub wrzucić ich do piaskownicy, i pod okiem strażników niech się bawią do swej emerytury. Nie dopuszczać ich do łyżeczek i krzesełek a dać butelkę z mleczkiem i gryzaczki - wszystko razy dwa ! Biegiem !!

troskliwy
    • pawel9949 te kaczory mnie coraz bardziej wku..ają 27.03.06, 17:07
      szczególnie ten cholerny Jarek
    • silesius.monachijski Smieszny jest ten Rokita 27.03.06, 17:16
      Doskonale wie, ze w PO wrze, i ze frakcji tam "kultum", to probujue
      odreagow2ac, przypisujac PiS-owi to, co jest cecha PO: immanentny konflikt
      (chociazby proba usuniecia Pitery z partii przez Piskorskiego). PO i jego
      liderzy coraz bardziej traca kontakt z rzeczywistoscia
      • kolter Re: Smieszny jest ten Rokita 27.03.06, 17:28
        a moze poprostu PO jest demokratyczna wiec kazdy moze swoje powiedziec !!a nie
        to co PIS-iorki morda w kubel führer jest jeden!!
        • silesius.monachijski Re: Smieszny jest ten Rokita 27.03.06, 17:34
          dobrze kolterze, ze jestes na tym forum; zawsze potrzeba jednego glupka, z
          ktorego mozna sie posmiac

kolter napisał:

> a moze poprostu PO jest demokratyczna wiec kazdy moze swoje powiedziec !!a
          nie
          > to co PIS-iorki morda w kubel führer jest jeden!!
          • kolter Re: Smieszny jest ten Rokita 27.03.06, 17:41
            no wlasnie ,dobrze ze akurat ty masz tu opinie oszoloma mklerykalnego wlazidupy
            i mitomana!!
          • rom48 ja sie smieje czytajac twoje posty :DD 27.03.06, 17:45
            A tak swoja droga to ilu was jest tych slazakow monachijskich bo czasami pod prawie identycznym nickiem bardo madre posty sa
            • silesius.monachijski Re: ja sie smieje czytajac twoje posty :DD 27.03.06, 17:50
              jest jeden, czyli ja; zas reszta probuje zwrocic na te swoje marne "wypociny"
              uwage, probujac mnie klonowac

rom48 napisał:

> A tak swoja droga to ilu was jest tych slazakow monachijskich bo czasami pod
              pr
              > awie identycznym nickiem bardo madre posty sa
              >
              • uriel.blog.pl Re: ja sie smieje czytajac twoje posty :DD 27.03.06, 19:14
                Akurat pariodie waszego pisuarowego stylu w wykonaniu twojego "klona" są całkiem
                zabawne.
                Czy nie jest przerażające, gdy "klon" jest zdecydowanie ciekawszy od oryginału?
                Nie. Dla ciebie nie. Przy pewnym poziomie zje*ania kontakt z rzeczywistością i
                zdolność do autorefleksji zanikają przecież samoczynnie.

---
                Ein Volk, ein Reich, zwei Katschoren
                • rom48 ja juz sie pogubilem w tych klonach :D 27.03.06, 19:25
                  Jezeli to wlasciwy to chyba najglupszy
                  • kolter Re: ja juz sie pogubilem w tych klonach :D 27.03.06, 19:33
                    najglupszy i najglebiej PIS-owi wchodzacy w odbyt to palant o wabiku silesius
                    monachijski!!
                    • silesius.monachijski ulzylo ci kolterze? bo rozumu raczej nie przybylo 27.03.06, 19:35
                      kolter napisał:

> najglupszy i najglebiej PIS-owi wchodzacy w odbyt to palant o wabiku silesius
                      > monachijski!!
                      • kolter Re: ulzylo ci kolterze? bo rozumu raczej nie przy 27.03.06, 19:38
                        wiesz moze i jestem glupi (pewno tak skoro wdaje sie w dyskusje z pawianem) ale
                        wiem jedno nigdy i nigdzie moje kolano nie ugnie sie przed rzymskim klecha ,mam
                        swoja godnosc ,co o was watykanskich d...wlazach powiedziec nie mozna!!
                        • silesius.monachijski kolter i godnosc ???? chacha 27.03.06, 19:41
                          sprzecznosc sama w sobie; jezyk cie zdradza, maly biedny czlowieczku

kolter napisał:

> wiesz moze i jestem glupi (pewno tak skoro wdaje sie w dyskusje z pawianem)
                          ale
                          >
                          > wiem jedno nigdy i nigdzie moje kolano nie ugnie sie przed rzymskim
                          klecha ,mam
                          >
                          > swoja godnosc ,co o was watykanskich d...wlazach powiedziec nie mozna!!
                          • rom48 Jezyk moze nie najlepszy ale kierunek rozumowania 27.03.06, 19:46
                            dobry. Z niektorymi ludzmi PiSu tylko tak mozna rozmawiac ja staram sie mowic innymi slowami choc czasami nerwy puszczaja :D
                            • uriel.blog.pl Re: Jezyk moze nie najlepszy ale kierunek rozumow 27.03.06, 19:49
                              Tak to już jest, jak powiesz do psa "odejdź", to może nie zajarzyć, ale jak
                              "spier*" albo, lepiej, warkniesz i w dupę kopniesz, od razu jest inaczej.
                              Tylko nie można tak za często, to grozi trwałym zejściem na poziom adwersarza.

---
                              • silesius.monachijski wasz jezyk to jezyk spolecznych truposzy 27.03.06, 19:56
                                uriel.blog.pl napisał:

> Tak to już jest, jak powiesz do psa "odejdź", to może nie zajarzyć, ale jak
                                > "spier*" albo, lepiej, warkniesz i w dupę kopniesz, od razu jest inaczej.
                                > Tylko nie można tak za często, to grozi trwałym zejściem na poziom adwersarza.
                                >
                                > ---
                                > milion idiotów nie może się mylić
                                • sisius.monachomachijski filozof się odezwał.. 27.03.06, 19:58
                                  • uriel.blog.pl Re: filozof się odezwał.. 27.03.06, 20:00
                                    Heh, jednak podstaw socjotechniki do końca z PRLu nie zapomniałem.
                                    Ślunzok, było od razu 'filozow' napisać i byłoby wszystko jasne.
                                    Dzięki za tego posta.
                                    Tak, uważam się za lumpeninteligenta.

---
                                  • silesius.monachijski Re: filozof się odezwał.. 27.03.06, 20:10
                                    czlowiek sie odezwal; i myslacy - w przeciwienstwie dowielu forumowiczow
                                    • uriel.blog.pl Re: filozof się odezwał.. 27.03.06, 20:14
                                      Cholera.
                                      Salutuję, acz szablą, to jednak ja się dałem wkręcić.

---
                                      • silesius.monachijski Re: filozof się odezwał.. 27.03.06, 20:15
                                        twoj wybor i twoja - wolna (mam nadzieje) decyzja

uriel.blog.pl napisał:

> Cholera.
                                        > Salutuję, acz szablą, to jednak ja się dałem wkręcić.
                                        >
                                        > ---
                            • kolter Re: Jezyk moze nie najlepszy ale kierunek rozumow 27.03.06, 19:50
                              Jezeli do mnie kierujesz rom48 te slowa to wiedz ze ten parch monachijski
                              kiedys nazwal Jacka Kuronia dnem ,wiec od tej pory panuje miedzy nami ostra
                              wymiana zdan!!nie jestem za solidarnoscia ale Jacek Kuron po to miedzyinnymi
                              siedzial 9 lat w wiezieniu zeby ten ciec monachijski mogl tu i teraz plodzic
                              swe klesze wypociny!! wiec chocby za to i tylko za to powinien milczec !!
                              • rom48 ja tez mam z nim na pienku:) ale i tak go kocham:D 27.03.06, 19:56
                                Madrych inavzej trzeba kochac a nie z nich drwic.
                                • uriel.blog.pl Re: ja tez mam z nim na pienku:) ale i tak go koc 27.03.06, 20:01
                                  Nie wtedy, gdy kształtują politykę państwa.

---
                                  • rom48 Re: ja tez mam z nim na pienku:) ale i tak go koc 27.03.06, 20:15
                                    ja to mowie o tych biednych zagubionych wyznawcach kaczyzmu. A tych przy sterze nalezy odsunac raz na zawsze. Tylko to moze byc bardzo bolesne dla kraju bo moherowa koalicja musi odczuc na wlasnej skorze to co wybrala
                                    • silesius.monachijski Re: ja tez mam z nim na pienku:) ale i tak go koc 27.03.06, 20:17
                                      POszolomow i SLD-upkow nikt sobie nie zyczy; dotarlo?

rom48 napisał:

> ja to mowie o tych biednych zagubionych wyznawcach kaczyzmu. A tych przy
                                      sterze
                                      > nalezy odsunac raz na zawsze. Tylko to moze byc bardzo bolesne dla kraju bo
                                      mo
                                      > herowa koalicja musi odczuc na wlasnej skorze to co wybrala
                                      >
                                      • uriel.blog.pl Re: ja tez mam z nim na pienku:) ale i tak go koc 27.03.06, 20:19
                                        Chyba zapominasz o frekwencji na ostatnich wyborach.
                                        75% ciemnego narodu nie chce kaczyzmu, a kaczyzm panuje.
                                        Nie ma lekko.

---
                                        • silesius.monachijski Re: ja tez mam z nim na pienku:) ale i tak go koc 27.03.06, 20:21
                                          uriel.blog.pl napisał:

> Chyba zapominasz o frekwencji na ostatnich wyborach.
                                          > 75% ciemnego narodu nie chce kaczyzmu, a kaczyzm panuje.
                                          > Nie ma lekko.
                                          >
                                          > ---
                                      • rom48 Re: ja tez mam z nim na pienku:) ale i tak go koc 27.03.06, 20:22
                                        i dlatego PO pozwala wybrancom narodu rzadzic dalej. Niech nam zyje Slonce Tatr i Baltyku!!! :DDD
                                        • silesius.monachijski Re: ja tez mam z nim na pienku:) ale i tak go koc 27.03.06, 20:37
                                          najpozniej na poczatku czerwca bedzie po PO w obecmym skladzie; gotow jestem
                                          sie zalozyc;

rom48 napisał:

> i dlatego PO pozwala wybrancom narodu rzadzic dalej. Niech nam zyje Slonce
                                          Tatr
                                          > i Baltyku!!! :DDD
                                          >
                                          • rom48 Kochany nie rob zakladow bo to jest powyzej 27.03.06, 20:42
                                            twoich umiejetnosci i zdolnosci myslenia. Zbankrutujesz to pewne. Proszeee!!
                                            • silesius.monachijski Re: Kochany nie rob zakladow bo to jest powyzej 27.03.06, 20:45
                                              stawiam 100 €, ze Po sie rozpadnie; ile dajesz ty?

rom48 napisał:

> twoich umiejetnosci i zdolnosci myslenia. Zbankrutujesz to pewne. Proszeee!!
                                              >
                                              • rom48 jestes jedna nie reformowalny.Ale i tak cie kocham 27.03.06, 20:52

• kolter Re: kolter i godnosc ???? chacha 27.03.06, 19:46
                            Ja wiem ze u was wsrod kleru istnieje tylko zawisc i zamordyzm godnosc znaczy u
                            was najgorsza parafia !!tylko ci co daja d... biskupowi moga cos
                            osiagnac ,dlatego nierozumiesz co to godnosc i smiejesz sie z niej !!
                        • block_buster Re: ulzylo ci kolterze? bo rozumu raczej nie przy 27.03.06, 20:08
                          kolter, kolter, a ty jak zwykle tylko o odbytach i d.... Już o niczym innym nie
                          potrafisz myśleć, biedny zboku.
                          • silesius.monachijski Re: ulzylo ci kolterze? bo rozumu raczej nie przy 27.03.06, 20:16
                            nauczyli go GI`s w koszarach; i tak juz mu zostalo

block_buster napisał:

> kolter, kolter, a ty jak zwykle tylko o odbytach i d.... Już o niczym innym
                            nie
                            >
                            > potrafisz myśleć, biedny zboku.
                            • kolter Re: ulzylo ci kolterze? bo rozumu raczej nie przy 27.03.06, 20:18
                              i dlatego tak trafnie cie rozgryzlem burku monachujski ,widzisz jaka to dobra
                              praktyka przynajmniej pedzia rozpoznam!!
                              • uriel.blog.pl Re: ulzylo ci kolterze? bo rozumu raczej nie przy 27.03.06, 20:20
                                Co jest, dwóch homofobów nie może się dogadać? :D

---
                          • kolter Re: ulzylo ci kolterze? bo rozumu raczej nie przy 27.03.06, 20:17
                            ale napewno nie mysle o twoim tylku !bo z milosci jaka masz do PIS-u odnosze
                            wrazenie ze calkiem mozliwe ze ta milosc zaszczepil ci wlasnie do odbytniczo
                            wlasnie jeden z liderow PIS!!
      • wilmor1 silesius... to forum dla porządnych ludzi,,chamie 27.03.06, 19:10
        • silesius.monachijski Ot, i styl "polemiki" nadwornych pieskow GW i PO 27.03.06, 19:29
          naprawde faliscie popis kolterowskiego stylu "oceny rzeczywistosci"; tylko was
          wysmiac i nad wami zaplakac;
          • kolter Re: Ot, i styl "polemiki" nadwornych pieskow GW i 27.03.06, 19:32
            a nie przyszlo ci osle monachijski ze poprostu taka jest prawda ,a twoi idole
            to poprostu male menty chore na wladze,a ty i kilku oszolomionych tego poprostu
            nie widzisz!!
            • uriel.blog.pl Re: Ot, i styl "polemiki" nadwornych pieskow GW i 27.03.06, 19:36
              A kto mówi, że on tego nie widzi?
              Ale czy akurat za widzenie mu płacą?

---
              • silesius.monachijski Sam sobie place: stac mnie na pisanie postow 27.03.06, 19:58
                nie to, co wy
                • uriel.blog.pl Re: Sam sobie place: stac mnie na pisanie postow 27.03.06, 20:02
                  No popatrz, toż ja w takim razie Sarmata pełną gębą, skoro piszę posty, na które
                  mnie nie stać.
                  Za pług, chamie, i na pole!
                  No chyba, że do proletariatu już się nie poczuwasz i 'filozof' to już dla ciebie
                  nie "łoni".

---
                  • silesius.monachijski Re: Sam sobie place: stac mnie na pisanie postow 27.03.06, 20:12
                    co mam - takze finansowo - to rezultat (tylko i wylacznie) zaangazowania mojego
                    umyslu; nie musze sie przed nikim plaszczyc, jak wiekszosc
                    forumowych "siepaczy", oplacanych przez GW

uriel.blog.pl napisał:

> No popatrz, toż ja w takim razie Sarmata pełną gębą, skoro piszę posty, na
                    któr
                    > e
                    > mnie nie stać.
                    > Za pług, chamie, i na pole!
                    > No chyba, że do proletariatu już się nie poczuwasz i 'filozof' to już dla
                    ciebi
                    > e
                    > nie "łoni".
                    >
                    > ---
                    • uriel.blog.pl Re: Sam sobie place: stac mnie na pisanie postow 27.03.06, 20:16
                      Kurde.
                      Dajesz mi do myślenia.
                      Może, skoro w pewnych punktach moja linia z gazecianą się zbiega, powinienem się
                      faktycznie na 1/8 etatu za siepacza nająć? :D

---
                      • silesius.monachijski Re: Sam sobie place: stac mnie na pisanie postow 27.03.06, 20:20
                        napisz do Frau Rapaczynski; napewno nie bedziesz mial akcji Agory na sumew 85
                        mln PLN, jak corka KPP-owskiego dzialacza, Helena Luczywo, ale moze jakis grosz
                        ci skapnie?

uriel.blog.pl napisał:

> Kurde.
                        > Dajesz mi do myślenia.
                        > Może, skoro w pewnych punktach moja linia z gazecianą się zbiega, powinienem
                        si
                        > ę
                        > faktycznie na 1/8 etatu za siepacza nająć? :D
                        >
                        > ---
                        • uriel.blog.pl Re: Sam sobie place: stac mnie na pisanie postow 27.03.06, 20:24
                          Zdecydowałem jednak, że nie, zawodostwo zawsze zabija we mnie pasję ;-P
                          Kiedy będziesz równie wnikliwy w sprawie Telegrafu i innych cudeniek nakręconych
                          przez kaczuszki?
                          Zawsze mnie fascynowała wybiórczość krytyków Wybiórczej :D

---
                          • kolter Re: Sam sobie place: stac mnie na pisanie postow 27.03.06, 20:25
                            niech dolozy do tego co wie o kasie zebranej przez rydza na ratowanie stoczni!!
                          • silesius.monachijski Re: Sam sobie place: stac mnie na pisanie postow 27.03.06, 20:39
                            w sprawie "Telegrafu" szukaly wszytskie prokuratury przez prawie 13 lat - kiedy
                            Kaczynscy nie mieli w polskiej polityce nic do powiedzenia; co wiecej -nawet za
                            rzadow SLD - TVP Kwiatkowskiego przegrala z nimi proces o znieslawienia, i
                            musiala ich przeprosic; zas Luczywo sam sie przyznala, ile "kasy" ma; mala
                            roznica, a cieszy

uriel.blog.pl napisał:

> Zdecydowałem jednak, że nie, zawodostwo zawsze zabija we mnie pasję ;-P
                            > Kiedy będziesz równie wnikliwy w sprawie Telegrafu i innych cudeniek
                            nakręconyc
                            > h
                            > przez kaczuszki?
                            > Zawsze mnie fascynowała wybiórczość krytyków Wybiórczej :D
                            >
                            > ---
                    • kolter Re: Sam sobie place: stac mnie na pisanie postow 27.03.06, 20:20
                      no tak tatko rydzyk dobrze placi swoim agentom na forum GW prawda silesiusie??
                      • silesius.monachijski Re: Sam sobie place: stac mnie na pisanie postow 27.03.06, 20:41
                        raczej jest odwrotnie: to jawspieram RM; zeby w Polsce glosu w mediach nie
                        mieli tylko ludzie pokroju Michnika i Frau Rapaczynski

kolter napisał:

> no tak tatko rydzyk dobrze placi swoim agentom na forum GW prawda silesiusie??
                        • kolter Re: Sam sobie place: stac mnie na pisanie postow 27.03.06, 20:45
                          akurat temu ze robisz to za frico wcale sie nie dziwie ,bo tak wlasnie rosna
                          fortuny na plecach jeleni !! tadek ma wszystko a wy co ?? poza tym ze za jedno
                          zle slowo na zbity pysk was wywala!!
    • pw2221 Jan Maria oglądał wczoraj dobranockę więc wie ...! 27.03.06, 17:30
      ha ha nasz tajemniczy szpieg z krainy deszczowców !!
      • wilmor1 PISokomuna+Rydzyk...czerwono-czar ni! nowy układ 27.03.06, 19:08
        • uriel.blog.pl Re: PISokomuna+Rydzyk...czerwono-czar ni! nowy uk 27.03.06, 19:15
          Rzekłbym raczej, brunatni.

---
    • rom48 Serce Lema nie znioslo kaczyzmyu 27.03.06, 17:53
      Bardzo przykro, ze ten patriota dozyl powrotu komuny do wladzy a nie doczekal jej kleski.
    • apoplaws Jaki glupawy argument! 27.03.06, 18:00
      Rzad zdaniem PiS-u dobry a zdrugiej strony rzadzic sie nie da. Wiec co komu po
      dobrym rzadzie?
      Jezeli lepsze wybory niz trwanie rzadu, to argument, ze rzad jest dobry jest do
      niczego. Jezeli sumienie rzeczywiscie panu Kaczynskiemu podpowiada, ze wybory
      majowe sa najlepsze dla Polski, to gdziez ta odpowiedzialnosc za panstwo?
      Zreszta z motywami tego wszystkiego pan Kaczynski sie nawet nie kryje. Smialo
      informuje, ze nie wykorzysta dymisji, bo ponad owe slawione przez siebie
      dobrodziejstwa majowych wyborow stawia partykularny interes PiS. Tak oto
      hipokryzja przeszla plynnie w bezczelnosc.
      Zreszta to dosc zabawne: jak pan prezes szuka rozsadku i odpowiedzialnosci, to
      zamiast w swojej partii poszukuje ich w PO.
      • silesius.monachijski Re: Jaki glupawy argument! 27.03.06, 18:11
        w PO Tuska, Rokity czy w PO Schetyny i Komorowskiego (oraza Palikota)? w PO
        Piskorskiego czy w PO Pitery? w ktorym PO nalezy szukac?

apoplaws napisał:

> Rzad zdaniem PiS-u dobry a zdrugiej strony rzadzic sie nie da. Wiec co komu
        po
        > dobrym rzadzie?
        > Jezeli lepsze wybory niz trwanie rzadu, to argument, ze rzad jest dobry jest
        do
        >
        > niczego. Jezeli sumienie rzeczywiscie panu Kaczynskiemu podpowiada, ze wybory
        > majowe sa najlepsze dla Polski, to gdziez ta odpowiedzialnosc za panstwo?
        > Zreszta z motywami tego wszystkiego pan Kaczynski sie nawet nie kryje. Smialo
        > informuje, ze nie wykorzysta dymisji, bo ponad owe slawione przez siebie
        > dobrodziejstwa majowych wyborow stawia partykularny interes PiS. Tak oto
        > hipokryzja przeszla plynnie w bezczelnosc.
        > Zreszta to dosc zabawne: jak pan prezes szuka rozsadku i odpowiedzialnosci,
        to
        > zamiast w swojej partii poszukuje ich w PO.
        • apoplaws Re: Jaki glupawy argument! 27.03.06, 18:27
          > w PO Tuska, Rokity czy w PO Schetyny i Komorowskiego (oraza Palikota)? w PO
          > Piskorskiego czy w PO Pitery? w ktorym PO nalezy szukac?

Jak wspomnialem, na miejscu prezesa, zaczalbym od PiS. Chyba, ze zaczal, i nie
          znalazl...
          • uriel.blog.pl Re: Jaki glupawy argument! 27.03.06, 19:17
            Raczej nie zaczynał, to jest świr, a nie idiota.

---
        • uriel.blog.pl Re: Jaki glupawy argument! 27.03.06, 19:17
          W PiSuarze hitlerka, pisuarze pitbullka, pisuarze Gosiewskiego czy może w jakimś
          innym?

---
        • wilmor1 silesius.. co tu robisz?.. masz swoje media! 27.03.06, 19:38
          u rydzyka!.. przychodzisz tu, chamie, i ubliżasz porządnym ludziom!.. gdzie ty
          masz honor?.. plujesz na GW, a jednak korzystasz z jej forum...ćwok!
          • silesius.monachijski Re: silesius.. co tu robisz?.. masz swoje media! 27.03.06, 19:59
            jaaa tyyylllkooo z waaamiii "poooleemizuuuje"

wilmor1 napisał:

> u rydzyka!.. przychodzisz tu, chamie, i ubliżasz porządnym ludziom!.. gdzie
            ty
            >
            > masz honor?.. plujesz na GW, a jednak korzystasz z jej forum...ćwok!
            • kolter Re: silesius.. co tu robisz?.. masz swoje media! 27.03.06, 20:01
              wiec teraz widzisz buraku monachijski ,u Michnika mozesz polemizowac u rydza
              wyglaszac tylko opinie predzej przygotowane i sprawdzone ,wiec nie pluj jadem
              swej kleszej milosci blizniego !!
              • silesius.monachijski Re: silesius.. co tu robisz?.. masz swoje media! 27.03.06, 20:14
                przeeecieez jaaa nieee pluuuje

kolter napisał:

> wiec teraz widzisz buraku monachijski ,u Michnika mozesz polemizowac u rydza
                > wyglaszac tylko opinie predzej przygotowane i sprawdzone ,wiec nie pluj jadem
                > swej kleszej milosci blizniego !!
                • pogromca_gamonia Pedzior Giovanni = bezrobotny volksdeutsch 27.03.06, 20:17
                  ty szmaciaku juz ja ci ryja rozwale.
          • block_buster Re: silesius.. co tu robisz?.. masz swoje media! 27.03.06, 20:25
            wilmor1 napisał:

> u rydzyka!.. przychodzisz tu, chamie, i ubliżasz porządnym ludziom!.. gdzie
            ty
            >
            > masz honor?.. plujesz na GW, a jednak korzystasz z jej forum...ćwok!
            To niby ty masz byś tym porządnym, czerwony śmieciu? Albo uriel.blog.pl?
            Chyba "porządni inaczej".
            • kolter Re: silesius.. co tu robisz?.. masz swoje media! 27.03.06, 20:27
              lepiej byc czerwonym smieciem niz klerykalna wlazi d..pa!!komunisci choc troche
              polske odbudowali po wojnie a kler tylko kase zasysa i do watykanu sle!!
              • silesius.monachijski Re: silesius.. co tu robisz?.. masz swoje media! 27.03.06, 20:45
                a ty do koszar w mannheim na nocna sluzbe! juz! GI`s czekaja wyglodniali
                kolter napisał:

> lepiej byc czerwonym smieciem niz klerykalna wlazi d..pa!!komunisci choc
                troche
                >
                > polske odbudowali po wojnie a kler tylko kase zasysa i do watykanu sle!!
                • kolter Re: silesius.. co tu robisz?.. masz swoje media! 27.03.06, 20:47
                  juz im mowilem o pewnej cioci z münchen jeden bambo pytal czy 35 cm w tylku to
                  w sam raz czy za malo dla ciebie??
                  • silesius.monachijski Re: silesius.. co tu robisz?.. masz swoje media! 27.03.06, 21:17
                    to twoj anus juz im nie wystarcza? slabo sie starasz kolter; coz to jest 35 cm
                    dla takiego "geroja" jak ty?

kolter napisał:

> juz im mowilem o pewnej cioci z münchen jeden bambo pytal czy 35 cm w tylku
                    to
                    > w sam raz czy za malo dla ciebie??
                    • kolter Re: silesius.. co tu robisz?.. masz swoje media! 27.03.06, 21:21
                      no ale ty chojrak z gliwic dasz sie stuknac 3-4 naraz ,wiem ze lubisz te
                      igraszki jeszcze z seminarium!!
                      • silesius.monachijski Re: silesius.. co tu robisz?.. masz swoje media! 27.03.06, 21:24
                        napisz cos o twoje "pracy" w koszarach; cale forum chetnie sie posmieje

kolter napisał:

> no ale ty chojrak z gliwic dasz sie stuknac 3-4 naraz ,wiem ze lubisz te
                        > igraszki jeszcze z seminarium!!
                        • kolter Re: silesius.. co tu robisz?.. masz swoje media! 27.03.06, 21:27
                          jak narazie to z ciebie sie smieje, poza 2-3 czubami twojego pokroju!!
              • uriel.blog.pl Re: silesius.. co tu robisz?.. masz swoje media! 28.03.06, 10:02
                Że co dokąd śle? Nazwisko Jankowski coś ci mówi? :D

---
            • silesius.monachijski Re: silesius.. co tu robisz?.. masz swoje media! 27.03.06, 20:42
              prawdziwe komuchy; chca wprowadzenia cenzury; po prostu stara bolszewicka
              szkola "myslenia"

block_buster napisał:

> wilmor1 napisał:
              >
              > > u rydzyka!.. przychodzisz tu, chamie, i ubliżasz porządnym ludziom!.. gd
              > zie
              > ty
              > >
              > > masz honor?.. plujesz na GW, a jednak korzystasz z jej forum...ćwok!
              > To niby ty masz byś tym porządnym, czerwony śmieciu? Albo uriel.blog.pl?
              > Chyba "porządni inaczej".
              • sisius.monachomachijski si(le)sius, ponawiam pytanie... 27.03.06, 20:56
                czy Jarek, twój idol i mentor, jest już prawdziwym gensekiem...a może trochę
                jeszcze biedaczkowi brakuje? To jest nowa mienszewicka szkoła...myślenia.
    • qc Dobrzy ludzie odchodza 27.03.06, 18:42
      a kanalie maja sie dobrze.
      Co po sobie zostawi posel K. oprocz stechlego zapachu i garsci
      niepelnowymiarowych gnatow?
      • block_buster Re: Dobrzy ludzie odchodza 27.03.06, 20:27
        qc napisał:

> a kanalie maja sie dobrze.
        > Co po sobie zostawi posel K. oprocz stechlego zapachu i garsci
        > niepelnowymiarowych gnatow?
        Rozumiem, że chodzi ci o pana Kwaśniewskiego?
    • wariant_b Re: J.Kaczyński: w PiS nie ma frakcji Marcinkiewi 27.03.06, 18:48
      W czerwcu dobiega końca umowa koalicyjna zawarta cztery lata temu między PiS a
      Przymierzem Prawicy. To koniec przywilejów dla polityków b. ZChN. Podczas
      ubiegłotygodniowego, zamkniętego dla prasy spotkania w Poznaniu lider PiS
      Jarosław Kaczyński kilkakrotnie przypomniał działaczom, że w czerwcu upływa
      umowa koalicyjna

To chyba z 15.03.2006
      • uriel.blog.pl Re: J.Kaczyński: w PiS nie ma frakcji Marcinkiewi 27.03.06, 19:19
        Milcz, lumpenliberale z łże-elitarnego układu, bo cię Wujek Samo Dobro
        pitbullskim poszczuje! Gdzie jest Krukowa? Milion kary na GW za tego posta! (lub
        czasopisma) O w mordę, ona już jest passe...

---
    • wilmor1 jak to nie ma?!... 27.03.06, 18:57
      zawsze chodzą osobno! Kaziu sobie, Jarek sobie!... i te konferencje prasowe...
      każdy swoją!... ale pieprzenie ...podobne!
    • offler Re: CO wy na TO?- Brawo TOK FM!!!!!!!!!! 27.03.06, 19:06
      Tylko tak dalej.
      PiS uzywal media do oklamywania ludzi w czasie wyborow, a teraz zostanie przez
      nie zniszczone. Przynajmniej mam taka nadzieje.
    • moherecik Propaganda i Strategia _____braciszków............ 27.03.06, 19:23
      Następna zagrywka braciszków !!!!!!!!
      Mają dobrze bo jest ich dwóch i mogą każdą partyjkę rozgrywać z większym
      prawdopodobieństwem uzyskania założonego efektu.
      --

W sobotę -Tusk rozpoczyna konwencją PO - wybory samorządowe.....
      _

Hetman-Jarosław ,przygotowany duużżżżo wcześniej w tym samym czasie zwołuje
      konwencję PiSu aby "przykryć" kampanię PO i jednocześnie daje sygnał o
      wcześniejszych wyborach w maju, wiedząc że PO nie pójdzie na to....
      _

Tusk odpowiada na konferencji w niedzielę ,zgodnie z oczekiwaniami Jarka - nie w
      maju ,ale na jesieni po zmianie ordynacji...
      _

Tego samego dnia szybki ruch Hetmana na krótkiej konferencji (bo strach
      odpowiadać na pytania dziennikarzy)- Platforma odpowiada za kryzys......!!!!!!!
      _

Następnego dnia (to było planowane zagranie) PiS zgadza się na zmianę ordynacji
      ale wybory będą w maju (wiedzą dranie od początku że PO się nie zgodzi)....
      _

I tutaj pojawia się wątek podania rządu do dymisji - tym razem Marcinkiewicz
      jako skoczek (juz nie pionek) mówi NIE -
    • mysza9913 Re: J.Kaczyński: w PiS nie ma frakcji Marcinkiewi 27.03.06, 19:40
      "Faszyzm- doktryna polityczna głosząca kult narodu bądź państwa, silne
      przywództwo oraz solidaryzm społeczny. Faszyzm podkreślał niechęć zarówno do
      liberalizmu jak i do komunizmu.Niemiecka forma faszyzmu to nazizm.."
      Polska forma faszyzmu to kaczyzm.
      • misio-rysio Re: J.Kaczyński: w PiS nie ma frakcji Marcinkiewi 27.03.06, 19:42
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=39226769&v=2&s=0
        Wejdźcie i pomóżcie!
        • zen49 Re: J.Kaczyński: w PiS nie ma frakcji Marcinkiewi 27.03.06, 20:17
          rząd jest najgorszy jaki pamiętam i powinien podać się do dymisji.Wzmocnienie go
          Leperem pomoże,ale tylko na krótko.Marcinkiewicz-kończ Waść...
      • uriel.blog.pl Re: J.Kaczyński: w PiS nie ma frakcji Marcinkiewi 27.03.06, 19:45
        E, nihil novi sub sole.
        Kto ma rozum i go używa, wie o tym od dawna.

---
    • silesius.monachijski Czemu GW zdjela dyskusje o "Media Markt"? 27.03.06, 19:42
      bo niemieccy sponsorzy zaprotestowali?
      • uriel.blog.pl Re: Czemu GW zdjela dyskusje o "Media Markt"? 27.03.06, 19:46
        A wisiała rok czy dwa?

---
      • rom48 Re: Czemu GW zdjela dyskusje o "Media Markt"? 27.03.06, 19:48
        Bo to fofum nie dla idiotow. A GW uwaza Polakow za idiotow
      • halfliner Żebym nie napisał, że jednak kradną nasi tam, 27.03.06, 19:59
        • halfliner ci tutaj nie. 27.03.06, 20:00
          • halfliner tj., oni tutaj nie. 27.03.06, 20:01
      • wilmor1 silesius. co ci do tego? chamie... 27.03.06, 20:09
        sprawdz, ile nakradł rydzyk!
        • pogromca_gamonia nie dyskutuj z tym szmatławcem silesiusem 27.03.06, 20:19
          obrzydliwym zboczonym dzieciolubem z szostym krzyzykiem na swym bydlackim karku.
          Obrzydliwa to gadzina....
          • block_buster Chyba za często tego swojego gamonia gromisz 27.03.06, 20:29
            pogromca_gamonia napisała:

> obrzydliwym zboczonym dzieciolubem z szostym krzyzykiem na swym bydlackim
            karku
            > .
            > Obrzydliwa to gadzina....
            I już od tego koniobójstwa na mózg ci padło.
            • silesius.monachijski Re: Chyba za często tego swojego gamonia gromisz 27.03.06, 21:08
              nie tylko na mozg mu padlo; na cala "istote"; jest do cna przazarty glupota

block_buster napisał:

> pogromca_gamonia napisała:
              >
              > > obrzydliwym zboczonym dzieciolubem z szostym krzyzykiem na swym bydlackim
              >
              > karku
              > > .
              > > Obrzydliwa to gadzina....
              > I już od tego koniobójstwa na mózg ci padło.
            • sisius.monachomachijski gdyby to pisał buster_keaton, to byłoby 27.03.06, 21:14
              block_buster napisał:

> I już od tego koniobójstwa na mózg ci padło.

nawet śmiesznie...a tak jest po prostu blockowato, jak na prawdziwy klasowy pis
              przystało...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka