tppiotr 07.04.06, 22:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abstracto Co Elżbieta Kruk robiła w Iraku 07.04.06, 22:08 Jak to co? Pojechała sobie laska na wycieczkę sprawdzić jak wygląda "tanie państwo". He,he... Kacza obłuda. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Co Elżbieta Kruk robiła w Iraku 07.04.06, 22:10 w Iraku każda pompa nawet zsąca sie przyda,toż to pustynia. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Elżbieta Kruk robiła w Iraku Mandaryn i gejssa! 07.04.06, 22:43 Wiesz Aniołku ten pojazd nazywa się chyba inaczej, nie czołg, nie nosidło, nie lektyka, już wiem, to jest chyba palantkin, tak palantkin, na pewno palantkin.” Odpowiedz Link Zgłoś
centrolew Zwykła wycieczka 07.04.06, 23:23 No to teraz wiemy, co robi rząd. Rząd jest nowym biurem turystycznym, który wozi do ciepłych krajów zasłużonych działaczy systemu - IV RP! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Co ty, woda święcona za ropę! Oto cel! 07.04.06, 23:32 Zamknąć hipermarkety! Z kimś musiał iść na zakupy! Bo ten PiSiak cierpiał srodze , kiedy sikał po podłodze... łodi ridi , dig , dig ... Hipermarket. Musicie w niedzielę zamknąć te markety ja jestem PiSiak, bardzo chcę do toalety. Mam taką zasadę, spragnionego napoić i w celu zbawienia dać, nawet się wydoić. Ja wierzę, że próbie podda mnie pątnica, nie bladawa dama, lecz wieczna dziewica. Dlatego w dużym tłoku łapie mnie obsesja, gdy obok jest kobieta zaczyna się sesja. Gdzie mi jest najgorzej, wy pewnie zgadniecie, łapię to przed kasą, gdym w hipermarkecie. Otóż jak ja stoję do nieszczęsnej kasy podchodzą wciąż one, choć mam blisko prasy. A skąd ja mam wiedzieć, która to dziewica, poddaje mnie próbie, przykazań dziedzica? Więc ją przepuszczam i marzę o klozecie, czasem całodobowo tkwię w hipermarkecie. Z cierpieniem hamuję te ziemskie pragnienia, wiem droga przez mękę, wiedzie do zbawienia. Już, już dla mnie w kasie jest opłaty proza, znowu podchodzi dziewictwa apoteoza. Ponownie czekam, będą sami faceci, Radio Maryja w słuchaweczkach mi leci. Pęcherz mnie pocisnął, tak chcę do toalety, to przez te świętości i hipermarkety poddaję się próbie na wolę cierpienia, nie sięgnę po PiSka dla woli zbawienia. Zostawiam zakupy, już więcej nie mogę, wybieram do kibla jak najkrótszą drogę. Czasami nie zdążę, jestem ukarany, więc z pokorą dalej przepuszczam te damy. Najlepiej iść z żoną w te hipermarkety, porobimy zakupy i do toalety! Brakło nam paliwa, piękna okolica, popcha auto żona, bo nie jest dziewica! Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Ptactwo Polskie odlatuje do cieplych krajow 08.04.06, 00:13 A swoja droga jak to ktos powiedzial: Kaczor Krukowi oka nie wykole. Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Od służb specjalnych do Radiofonii i Telewizji 08.04.06, 23:35 "Prezydent zaś tłumaczył w czwartek podróż Kruk do Iraku tym, że była jego współpracownikiem w BBN na początku lat 90. i wiceprzewodniczyła komisji ds. służb specjalnych." No fantastyczna kariera. Ta pani musi być wybitną specjalistką. Najpierw służby specjalne, a teraz radio i tv. Doskonale. Przy okaji zapraszam na stronę o tym, jak to w końcu jest na Białorusi: Projekt Odkryjmy Białoruś! odkryjmybialorus.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
moherowy.kondom Nie rozdziobią nas Kruki i Kaczki! 08.04.06, 23:57 anuszka_ha3.agh.edu.pl napisała: > "Prezydent zaś tłumaczył w czwartek podróż Kruk do Iraku tym, że była jego > współpracownikiem w BBN na początku lat 90. i wiceprzewodniczyła komisji ds. > służb specjalnych." Pani Kruk jest tak brzydka, że aż podobna do Kaczorów. A jeśli chodzi o służby specjalne - każdy kraj ma taką Mata Hari, na jaką zasłużył. :) Odpowiedz Link Zgłoś
refleksyjny Co Elżbieta Kruk robiła w Iraku? - Dymanko!!!! 07.04.06, 23:46 Krukowi też należy się Odpowiedz Link Zgłoś
zbud-2 Re: Co Elżbieta Kruk robiła w Iraku 08.04.06, 15:06 za "cipę"babę niech teraz zapłaci,Wozi się za nasze podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
laylah Re: Co Elżbieta Kruk robiła w Iraku 07.04.06, 22:20 Oj, ludzie, ludzie. Pani Kruk po prostu się pomyliła albo ktoś ją wprowadził w błąd. Pani "Przewodnicząca Obradom" była po prostu przekonana że jedzie do Iranu, gdzie chciała podzielić się uwagami z organami miejscowych władz i wymienić doświadczenia w sprawie propagowania i ochrony wartości religijnych w mediach. N.O.X. Odpowiedz Link Zgłoś
fajka2 Re: Co Elżbieta Kruk robiła w Iraku 07.04.06, 23:23 laylah napisała: > Oj, ludzie, ludzie. Pani Kruk po prostu się pomyliła albo ktoś ją wprowadził w > błąd. Pani "Przewodnicząca Obradom" była po prostu przekonana że jedzie do > Iranu, gdzie chciała podzielić się uwagami z organami miejscowych władz i > wymienić doświadczenia w sprawie propagowania i ochrony wartości religijnych w > mediach. > > N.O.X. -------------------------------------------------------------- Katolickich? W Iraku! Inne przecież do dla niej nie wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
winku Kolejne kretyństwa w wykonaniu PiS 07.04.06, 22:26 "dowiedzieć się, jakie są wizje rozwoju spraw telewizyjnych i nadawczych na tamtym terenie" Miód. Miodzio. Po prostu debeściaki. A ja sie pytam! Po chorobę im ta wiedza, nawet jesli miałoby to być zgodne z prawda? Czyżby plska rada czegośtam miała wpływ na Irak? Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Kolejne kretyństwa w wykonaniu PiS 07.04.06, 22:30 poprostu sprawa jest bardziej prozaiczna. LK woli patrzeć na Panią Kruk niz na Babę Jagę i ja go rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
winku Re: Kolejne kretyństwa w wykonaniu PiS 07.04.06, 22:51 Hmm faktycznie, doszukiwałem się drugiego dna. A tu proszę proza życia... Odpowiedz Link Zgłoś
amhu Re: Kolejne kretyństwa w wykonaniu PiS 08.04.06, 08:53 Tyle ze ta "proza zycia" tez niezbyt urokliwa. No, ala o gustach sie podobno nie dyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: Co Elżbieta Kruk robiła w Iraku 07.04.06, 22:29 Promowała ideę taniego państwa Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin No ta wycieczka to jakas pomylka. Z drugiej strony 07.04.06, 22:32 jakos GW tak wnikliwie nie przygladala sie swego czasow switom "magistra" latajacym z nim na rozne wizyty ............... A byloby pewnie co opisac :) Odpowiedz Link Zgłoś
fajka2 Re: No ta wycieczka to jakas pomylka. Z drugiej s 07.04.06, 23:20 frank_drebin napisał: > jakos GW tak wnikliwie nie przygladala sie swego czasow switom "magistra" > latajacym z nim na rozne wizyty ............... A byloby pewnie co opisac :) --------------------------------------------------- Bez cudów, Kwach z żoną jeżdził (własną), a myślisz, kaczor Tylko z kruk, bez świty. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: No ta wycieczka to jakas pomylka. Z drugiej s 07.04.06, 23:44 Hyhy chodzi mi o swity tzw. "biznesowe", ktore po wycieczkach z "magistrem" robily nagle zlote interesy lub zostawaly nagle najlepszymi managerami w panstwowych koncernach - a nie o to kto z kim spi bo to jak sadze sugerujesz ........... fajka2 napisała: > frank_drebin napisał: > > > jakos GW tak wnikliwie nie przygladala sie swego czasow switom "magistra" > > > latajacym z nim na rozne wizyty ............... A byloby pewnie co opisac > :) > --------------------------------------------------- > Bez cudów, Kwach z żoną jeżdził (własną), a myślisz, kaczor Tylko z kruk, bez ś > wity. Odpowiedz Link Zgłoś
refleksyjny [...] 07.04.06, 23:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Kupę 07.04.06, 22:49 ...ważnych spraw miała do załatwienia. Wymina doświadczeń, wzajemne poznanie, uściski dłoni, gesty przyjaźni, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Tanie panstwo dla krukow i kaczek !!!!! 07.04.06, 23:07 Cos mi sie widzi,ze to cale ptactwo bedzie nas drooooogo kosztowac. A swoją droga,to ciekawe,komu za nasze pieniadze nastepna wycieczke prezydent zafunduje? Odpowiedz Link Zgłoś
nyped kruk 07.04.06, 23:23 tanie państwo jej to zafundowało.poleciał załatwić tani gaz,bo u nas z taniego państwa robi się drogie wycieczki. a co tam ,przynajmniej raz w życi sobie pofruwała,ito na jakim dystansie. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 no, no... 07.04.06, 23:30 myślałem, że już nic nie przebije samorządowców z centralnej Polski, którzy jeździli na Cypr po naukę "jak odsalać wodę morską", ale się pomyliłem. Odpowiedz Link Zgłoś
robertrobert2 [...] 07.04.06, 23:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
comeback a co? Nie może sobie Kaczka Kruka kochać? 07.04.06, 23:51 bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Jak bym miał wybrać 08.04.06, 01:19 do dymania Babę Jagę czy Kruka, wybrałbym Kruka. Odpowiedz Link Zgłoś
amhu Wycieczka 08.04.06, 08:51 Czepiacie sie. Kaczka mniej rozgarnietana na otarcie lez wziela ja na wycieczke na koszt podatnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
dzimbim Jeszcze tam nie była... 08.04.06, 10:58 ot co i pojechała i będzie co wspominać... Odpowiedz Link Zgłoś
hera9 kruk,krukowi itd 08.04.06, 13:41 ale tym razem bedzie to swietny początek konca PiS.W koncu otworzyli oczy swoim zwolennikom. Odpowiedz Link Zgłoś
makabi Co Elżbieta Kruk robiła w Iraku 08.04.06, 13:45 Dziwne pytanie, po co pani Kruk pojechała do Iraku? To przeceiż oczywiste, skorzystała z okazji żeby zrobic sobie wycieczkę krajoznawcza na koszt podatników. A może pojechała udzielać rady miejscowym urzędnikom jak karac za niewłąściwe i nieprzychykne wypowiedzi w mediach odnośnie nowej władzy? Było miejsce w samolocie to poleciała, wielka mi rzecz. Przecież i tak nie ma co robic, a tak oprzynajmnije zobaczyła jak wyglada piasek pustyni Odpowiedz Link Zgłoś
inna_pora Re: Co Elżbieta Kruk robiła w Iraku 08.04.06, 14:03 no właśnie :pojechała zbadać zawartość piasku w piasku, a co nie wolno?W końcu pan prezydent to jej kolega Odpowiedz Link Zgłoś
amrra Re: Co Elżbieta Kruk robiła w Iraku 08.04.06, 21:12 towarzyszyła p.prezydentowi przeciez to było widać gołym okiem Pozdrawiam p. Kaczyńską, mnie by szlag trafił... Odpowiedz Link Zgłoś
felicjan15 Kaczyński poprzez Krukową poinformował 08.04.06, 15:27 gospodarzy, że PiS w osobach bliźniaków niezmiennie popiera ojca dyrektora. I żaden papież, nuncjusz apostolski, łże elity, Trybunał Konstytucyjny, dziennikarze, lekarze, adwokaci itd nie podskoczą wyżej kaczki. No i, że media ojca dyrektora po wsze czasy będą tubą ..... Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Jak bym miał wybrać 08.04.06, 18:52 do dymania Babę Jagę czy Kruka, wybrałbym Kruka. Panienka nie musi płacić za podróż z facetem, wystarczy, że cipkę Panu pokaże, a zapłacą za nią. Odpowiedz Link Zgłoś
xsawer XXX 08.04.06, 19:20 Gazeta.pl > Kraj > Informacje Sobota, 8 kwietnia 2006 Co Elżbieta Kruk robiła w Iraku Chyba laskę.... Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.zywiecki Co Elżbieta Kruk robiła w Iraku 08.04.06, 22:53 Cholera takie stare i szkaradne babsko zabrano do naszych najemników pewnie w celach aseksualnych.Niech chłopaki myślą o bogu iświętach a nie o dupie maryny. Odpowiedz Link Zgłoś