marekmarecki8 12.04.06, 07:06 Na Ane Sobecka czekamy z utesknieniem hahaha -- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konread Re: LPR może się podzielić pod wpływem PiS 12.04.06, 07:15 To nie PIS rozbija LPR, tylko zapewne to chytry plan PO, która wszelkimi sposobami próbuje zniszczyć Polaków - zapewne niebawem usłyszymy:-P Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: LPR może się podzielić pod wpływem PiS 12.04.06, 07:24 Przecież nie od dziś wiadomo, że wszystko to wina PO. A jak nasi przegrają na wspomnianym przez Prezesa mundialu - to też będzie wina PO... Odpowiedz Link Zgłoś
szymek.jajcarz.z.tvn Romek Podsrywacz Na Śmietniku ???????????????? 12.04.06, 12:54 bezmózgowy dinozaur Romek podsrywacz prawicy i wspólnik POkomuny może wkrótce wylecieć z obiegu :) Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp To jej zemsta, bowiem ona przez Romka została 12.04.06, 18:01 z hipopotamiego łoża WYRZUCONA! Straszne, straszne te pogrózki. Co tu robić, radź, Wierzejski. Odpowiedz Link Zgłoś
galba A ostrzegałem cię Roman... 12.04.06, 07:28 Ponad tydzień temu pisałem, że jeśli będziesz dalej szedł na pasku Michnika i jego szmatławca to trafisz tam, gdzie zawędrowali Cimoszewicz i PeDecja. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot68 Re: A ostrzegałem cię Roman... 12.04.06, 07:53 Hahahahahaha! Galbo! Ze swym poczuciem wyższości i besserwiserstwem stajesz się coraz bardziej kabaretowym myślicielem. Giertych Cię nie słucha, nie słuchają Włosi, nawet Kaczyński (idol Twój) w sprawie wyborów słuchać nie chce. I ty;lko sączenie jadu, na tym łże-forum Ci zostaje i blog Twój, też posadowiony na serwisach Gazety. OSTRZEGAM (tak jak Ty, Wlochów, Romana et tutti quanti), że jeszcze cię ta łże-elita zainfekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: A ostrzegałem cię Roman... 12.04.06, 10:49 A najciekawsze będzie, gdy PiS już się pogrąży, i kolejna "siła polityczna" obejmie władzę, Galba ni stąd, ni zowąd stanie się pierwszym piewcą Nowej Siły politycznej. I nie ma znaczenia kto to będzie. Taki typ... Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Tak kończy każdy kto zada się z PIS. Od Wałęsy w 12.04.06, 08:03 nieskończoność. I chodzi nie o nazwę parti a sposób działenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: A ostrzegałem cię Roman... 12.04.06, 09:51 No to masz galba kiepściuchny dar przekonywania... Ale jakie przekonania - takie jego efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
sycophant Re: LPR może się podzielić pod wpływem PiS 12.04.06, 08:03 Cóż, strategii pogłębiania dna ciąg dalszy... Swoją drogą ciekawe czy TW Stanisław Łyżwiński wejdzie do rządu. Pal licho kryminalistów z tym już się Jarosław "Pewien układ" Kaczyński pogodził, ale UBeccy donosiciele? To chyba nowa jakość pogłębiania? Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Papcio kazał a ponadto chciałoby się dupę posadzić 12.04.06, 08:06 na jakiejś dobrej posadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 To bedzie pierwsze prawdziwe zwyciestwo Kaczorow 12.04.06, 08:06 Rozbic co sie da. Zreszta Romek tez jest w UKLADZIE. LPR juz rozbita, Samoobrona juz niedlugo. PSL, to bedzie latwe jka splunac. PO stawia opor (na szczescie). Kaczory nawet rozbija polski Kosciol katolicki przy pomocy Radia Maryja. Niezle Jarek kreci. Tylko, ze on nie potrafi rzadzic ani budowac. I tylko Polski zal. Odpowiedz Link Zgłoś
anarcho-emeryt Re: LPR może się podzielić pod wpływem PiS 12.04.06, 08:26 W ktorym GS-ie ta pani rozlewa piwo? Niezla laska....i religijna bo z LPR...sam miod!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zaifi Giertych nie zdemaskował Sobeckiej,jako... 12.04.06, 10:22 demontażystki swojej partii,brak mu instynktu samozachowawczego,powinna już przy pierwszych próbach być z hukiem usunięta z klubu,byłaby mniejszą stratą,teraz,gdy zadomowiony smardzyk kreci/od kreta/co można zrobić?ale to nie moja bajka,Giertych tak ma...! Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki szmacenie się fenomenalnego Jarusia cd. 12.04.06, 10:43 Kowalskiego zaliczam do rozsądnych „wyjątków” w LPR (ma pod beretem więcej niż cała menażeria KIEROWNIKA PGR). Facet ma wybór: zostać z WESZpolactwem PRZEROŚNIĘTEGO HIPOKRYTY i pogrążyć się razem z nim, lub sprzedać się BRATU nam PANUJĄCEMU i PREZYDENTOWI JEGO. Czyli „oczywista oczywistość”, że idzie o wynegocjowanie jak najwyższej „ceny transakcji”. O Mańce nic nie wiem. A Sobecka, Strąk to ta sama „KLASA” co Zawisza, Jurgiel, PORAŻONY, Zieliński, ….. czy Chuck Noris PiSiorkowej nowomowy, „filipinka”, „ja jako prawnik”, „w tym zakresie”, „w tym temacie”, „plosze Pany”, EDGARA Przemysław Gosiewski. Q…! Kto głosuje na tych ograniczonych, ... pomazańców? I ciekaw jestem, jak daleko BRAT nam PANUJĄCY, PREZYDENT i JANCZARZY JEGO gotowi są jeszcze się ZESZMACIĆ w „znoju i trudzie” konstruowania PUTINOWSKO – KACZEJ IV RP. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - T.Lis o PiSiorkach w TOK FM: „Takiej buty władzy przez 16 lat jeszcze nie było” „Oni wychodzą przed mikrofon i bez zmrużenia oka łżą, łżą, łżą, łżą” PS. Od kilku dni jakby mniej łżą. Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: LPR może się podzielić pod wpływem PiS 12.04.06, 10:47 Jak patrzę na zdjęcie Sobeckiej, to nie wiem czemu, ale uparcie kołacze mi się po głowie piosenka: "Bo we mnie jest sex..." lalala..!! I od razu robi mi się wesoło... :) Odpowiedz Link Zgłoś
cy24 Popatrzcie na Annę Sobecką i wszystko wiadomo 12.04.06, 15:09 Do koryta, przy korycie, byle forsa leciała za pierdoły mówione publicznie. Ludzie aleśmy sobie przedstawicieli wybrali. Wybrańcy narodu, bo za nasze pieniądze mogą się sprzedawać. Odpowiedz Link Zgłoś
stagra za wysokie progi 12.04.06, 17:05 myslę, że Ci którzy mieli jeszcze jakieś wątpliwości w PO, że towarzystwo w PiS to za wysokie progi dla nich juz mają pewność. Jest tylu chętnych do zwarcia się w koalicję z PiS, że PO choćby chciała, to już teraz, jak i wcześniej nie ma i nie miała szans. Myslę optymistycznie, że juz jest niewielu, którzy nie rozpoznają, nie czytają właściwie postepowania PiS, zatem jeśli jeszcze ktos taki jest, to prosze sie zgłaszać, zorganizuje sie szkolenie, i juz. Choćby taki p Pawlak, znan z bezinteresowności i instynktów państwowca- jesli sie jeszcze waha, to tylko dlatego, że pieniędzy ze sprzedaży nieruchomości wystarczy na trochę i można sie chandryczyć. Chocby coraz liczniejsi, równie bezinteresowni i myslący o Polsce przedewszystkiem, rozłamowcy w LPR z Sz.P. Sobecką na czele (bura suka?) i przypadkiem prosze nie mysleć, że ktoś, gdzieś sie z nia spotkał i namówił ją do schizmy Chocby taki z Samoobrony, nie wymieniam z nazwiska, bo i tak będzie ono głośne zaraz, juz przebiera nogami, juz wie, że to już, już i wystarczy nic nie robić, by sie ziściło A nad tym wszystkim lewituje szanowny ojciec redemptorysta i swym patronatem powoduje, że do dobrego towarzystwa dostają sie jednie Ci, którym nie można nic zarzucić. Dzieje sie dobre, a złemu to nie wsmak, oto istota rzeczy, jak słusznie zauważa o Rydzyk Nie więc Ci wszyscy z PO zapomna o szansie jaką im dawali znani ze swej prostolinijnosci i prawdomówności, mający na uwadze jedynie dobro Polski pp Kaczyńscy Zresztą, rzeczywiście nie pasują oni do tego towarzystwa, bo i powiązania z terrorem komunistycznym, obecnie robiącym jedynie wrogą robotę "układem", masonerią i wreszcie żydami. Ich rządom wreszcie należy powiedziec dość! Bardzo powoli, ale jednak wreszcie przebijaja się jedynie właściwe inicjatywy z takim trudem sprawujących władzę- choćby pomysł wielce potrzebny właśnie teraz o centrum Dobrych Mediów (czyjakośtam)posła Cymańskiego Dość! żadnych zgniłych kompromisów z pogrobowcami Stalina! michnikowcami, trockistami i inną swołoczą Gdyby jeszcze Lechu tak nie mamlał, był bardziej mężczyzną, a Jarek uleczył wreszcie lęki wrodzone, byłoby mi łatwiej ten cały syf znieść Odpowiedz Link Zgłoś
aquinus Re: LPR może się podzielić pod wpływem PiS 12.04.06, 18:06 No i dobrze! W ten sposób jedna zakała polskiej sceny politycznej (czyli LPR) zniknie dzisiaj, a druga (czyli PiS) - za parę miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
ziggy48 Re: LPR może się podzielić pod wpływem PiS 12.04.06, 19:05 Przecież ta Sobecka to koryciara! Pcha sie do koryta jak głodne prosię. Wystarczy przesledzić jej kariere jako kandydatki na rzecznika praw dziecka - wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
dworska1 Re: LPR może się podzielić pod wpływem PiS 12.04.06, 19:20 Jesli anty- PiSowska częśc LPR przetrwa obecna burze, to niebawem przejmie część elektoratu PiS i Samoobrony. Pamietacie ile proc. miał SLD pół roku po wyborach? A PIS I Samoobrona straca poparcie duzo szybciej, bo wiecej obiecywali i szybciej d... sie od wyborców odwrócili. Nawet radiomaryjni nie bedą aż tacy głupi , zeby dalej towarzystwo popierac. Zagłosuja na tych, którzy dzis nie pójda z Kaczorami, czyli na Giertycha i spółke. Giertych zreszta zapewne na to liczy, czego boi sie Jarosław, dlatego tak ostro atakuje wodzów LPR. Odpowiedz Link Zgłoś