dzieciatko_o_dyrektora 15.04.06, 08:13 Widzialy galy co braly . Teraz to mozecie sie pomodlic do swietego grzyba . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zgodnik1 to już nie jest prawdziwa "Solidarność" to.... 15.04.06, 09:12 to zbiorowisko wzajemnej adoracji, coś jak sekta Rydzyka!.. pilnują tylko własnych interesówi stółków... Odpowiedz Link Zgłoś
przemjod [...] 15.04.06, 10:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: __nóżki kaczuszki coraz bardziej gliniane... 15.04.06, 12:27 Rydzyk i Kaczyński psują Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc Re: __nóżki kaczuszki coraz bardziej gliniane... 15.04.06, 14:10 Autor: wrojoz napisał: >Rydzyk i Kaczyński psują Polskę. Chyba chcialeś napisać, że Rydzyk i Kaczyński pisują Polskę!:) To jest bardziej zgodne z otaczającą nas rzeczywistością polityczną i niestety coraz bardziej widoczną rzeczywistością gospodarczą;( Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie [...] 15.04.06, 17:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: "Solidarność": Leppera nie popieraliśmy 15.04.06, 09:33 Zachwycony nową koalicja nie jestem - zapewnia przewodniczący "S". Zaraz się jednak pociesza: - Przeżyłem premiera Oleksego i Millera, więc nic gorszego mnie już chyba nie spotka. Oj naiwny, naiwny naiwny. Z wypowiedzi Polaczka wynika, że Nowi mają Was głęboko w d...e Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: "Solidarność": Leppera nie popieraliśmy 15.04.06, 09:34 Autopoprawka. Nie Polaczka, a Pietrasza Odpowiedz Link Zgłoś
kowal75 Re: "Solidarność": Leppera nie popieraliśmy 15.04.06, 09:45 moze to nawet i leppiej ze ta koalicja powstala, bo to kolejny gwozdz do politycznej trumny PIS. we wrzesniu wsrod elektoratu tej partii zostanie tylko rydzykowa sekta. Odpowiedz Link Zgłoś
piss-on-pis4 Ciszej nad tą trumną 15.04.06, 11:05 Niech nam ten głupawy PiS spoczywa w pokoju! Alleluja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Niech spoczywa... 15.04.06, 11:12 tylko, ze Kaczory zanim padna jeszcze sporo nakasza. Hitler tez wygladal na poczatku na nieszkodliwego wariata. Nie twierdze, ze Kaczory poprlnia takie zbrodnie, ale za pyski wezma wielu i co gorsza doprowadza Polske na skraj upadku gospodarczego, bo dzis nie mozna gospodarka recznie sterowac tak jak oni sobie wymarzyli. Osmiesza tez Polske i Polakow za granica. Juz na Zachodzie Polska uchodzi za dziwolaga rzadzonego przez szalonych blizniakow i smutnego Kazia-homofoba. Jesli o to chodzilo elektoratowi PiS, to udalo sie w 100 procentach. Z Lepperem uda sie do n-tej potegi. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Niech spoczywa... 15.04.06, 11:51 SLD przynajmniej tylko nas straszyło Lepperem... PIS widać postanowiło użyć to oręże pomimo że poprzedni właściciel był czerwony i głosił do niedawna że Samoobrona powstała z agentów SB. A Solidarność dopiero się obudzi w pełni jak nam zacznie wzrastać bezrobocie, dzięki pomysłom nowego wice. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Solidarność SBeków z bezdomnymi i bezrobotnymi, 15.04.06, 10:39 kontyunatorka Solidarności? Czy jej zaprzeczenie? Jej program to wprowadzenie postulatów z jakimi wystąpiła Solidarnść.Oto niektóre z postulatów Solidarnosci z 17 sierpnia 1980 roku - Zagwarantowanie prawa do strajku oraz bezpieczeństwa strajkującym i osobom wspomagającym. ( nieprzestrzegane strajkujący zostają najcześciej wyrzuceni z pracy) - Wypłacenie wszystkim pracownikom biorącym udział w strajku wynagrodzenie - Wprowadzić zasady doboru kadry kierowniczej na zasadach kwalifikacji, a nie przynależności partyjnej ( do tej pory kazy prezes jest nominowany z partyjnych konotacji) - Obniżyć wiek emerytalny dla kobiet do 55 lat, a dla mężczyzn do lat 60 - PO i UW wręcz odwrotnie domaga się wydłużenia - Poprawić warunki pracy służby zdrowia, co zapewni pełną opiekę medyczną osobom pracującym. - Podnieść diety i dodatek za rozłąkę. - Wprowadzić wszystkie soboty wolne od pracy. Pracownikom w ruchu ciągłym i systemie czterobrygadowym brak wolnych sobót zrekompensować zwiększonym wymiarem urlopu wypoczynkowego lub innymi płatnymi dniami od pracy. I wiele innych. O godności i sprawiedliwości nie wspomnę bo takich wartości po prostu moe ma. Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: Solidarność SBeków z bezdomnymi i bezrobotnym 15.04.06, 11:40 Co ty tu wyskakujesz z postulatami sprzed 25 lat ??! Pogięło cie zupełnie ! Pięknie spędzasz Wielki Tydzień. Plując jadem od samego rana. Widać, dzień bez obrzucania błotem dniem straconym dla ciebie. A moze przytoczysz też żądanie zwiększenia przydziału margaryny z 50 na 100 gram dla robotnika ? I parę rajstop ? Jola, spadaj na drzewo i przemyśl swoje życie jeszcze raz na nowo... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: Solidarność SBeków z bezdomnymi i bezrobotnym 15.04.06, 12:50 Idź do przytulisk dla bezdomnych to zobaczysz waszą margarynę i dobrobyt. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: Solidarność SBeków z bezdomnymi i bezrobotnym 15.04.06, 14:33 dokłądnie tak, co PISuary i Lepper zrobili dla bezdomnych prze ponad pół roku ? nic, oprócz obietnic.. Odpowiedz Link Zgłoś
prawy.prosty Re: Solidarność Leppera z celą 15.04.06, 14:34 Prawomocne wyroki szefa Samoobrony Słupsk, 1993 r. Półtora roku więzienia w zawieszeniu na trzy lata za pobicie zarządcy majątku popegeerowskiego. Lublin, 1997 r. Rok więzienia w zawieszeniu na dwa lata i 3 tys. zł grzywny za lżenie naczelnych organów państwa, w tym prezydenta Lecha Wałęsy. Łódź, marzec 2001 r. 2 tys. zł grzywny za nazwanie wicepremiera Janusza Tomaszewskiego "bandytą z Pabianic". Gdańsk, maj 2001 r. 20 tys. zł grzywny za znieważenie prezydenta Aleksandra Kwaśniewskiego oraz wicepremierów Leszka Balcerowicza i Janusza Tomaszewskiego. Elbląg, 2003 r. 8 tys. zł grzywny za nazwanie rządu Jerzego Buzka rządem "zdrady narodowej", wicepremiera Tomaszewskiego - "bandytą", ministra rolnictwa Jacka Janiszewskiego - "pajacem", a Mariana Krzaklewskiego - "towarzyszem z KC AWS". Gorzów Wlkp., kwiecień 2003 r. Rok i cztery miesiące więzienia w zawieszeniu na cztery lata za zorganizowanie blokady terminalu w Świecku. We wszystkich tych sprawach akty oskarżenia były wnoszone przez prokuraturę, a więc były ścigane z oskarżenia publicznego. - To są przestępstwa popełniane z winy umyślnej - powiedział nam prof. Leszek Kubicki z Instytutu Nauk Prawnych PAN, znawca prawa karnego Za: www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060414/kraj/kraj_a_4.html Odpowiedz Link Zgłoś
bernard_mark Re: Solidarność SBeków z bezdomnymi i bezrobotnym 17.04.06, 03:13 ( skopiowane z net'u...) Ja pracowałam w oborze i kurniku Autor: jola_dywity Data: 03.03.06, 11:18 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- W oborze musiałam czyścić miejsca dla krow i krowy. Mycie, czesanie ogonów, dojenie itd. W kurniku opiekowałam się sie kurami i kurczakami oraz jednym kogutem który był ślepy i którego gospodarz chciał zabić na rosół. Udało mnie sie uprosić gospodarza - ten miał darować kogutowi zycie pood warunkiem ze ja sie nim zaopiekuje 24/7. Zaprzyjaznilam sie z tym kogutem i kilkom innymi kurami co pozwolilo mi na udział w radzie kur (odbywa sie co miesiąc) dotyczcej szerokopojetej problematyce drobiu i sytuacji kur w kurniku. W Radzie zajelam miejsce gospodarza i pisarza. Robilam notatki. Pewnego razu kogut zaginal, kilka dni pozniej znalazlam go za obora. Nie wiem co sie tam stalo, natomaista jedna z kur powiedziala mi poufnie ze kury zorganizowaly potajemne spotkanie i zdecydowaly sie zabic slepego koguta. Ponoc mial on miec seks z dwiema kurami na raz... Zwolnilam sie z pracy, przeprowadzilam spowrtotem do mista w celu kontynuacji studiow. P.S. Z gospodarzem dalej utrzymuje kontak listowny. On informuje mnie o kurach i ich postanowieniach. Podobno kury za mna tesknily. JANISZEWSKA JOLANTA zam.: DYWITY Diernowa 26 Dywity wiek: 38 tel. 697259317. 14 JANISZEWSKA Jolanta Kandydat został zarejestrowany Zawód: technik żywienia Miejscowość: Dywity Partia (poparcie): członek Samoobrony RP Złożyła następujące oświadczenie: nie pracowałam,nie pełniłam służby ani nie byłam świadomym i tajnym współpracownikiem organów bezpieczeństwa państwa w rozumieniu art. 1, art. 2, art. 4 i art. 4a powołanej ustawy 14 JANISZEWSKA Jolanta Kandydat został zarejestrowany Occupation: technik żywienia City: Dywity Party (support): członek Samoobrony RP Złożyła następujące oświadczenie: nie pracowałam, nie pełniłam służby ani nie byłam świadomym i tajnym współpracownikiem organów bezpieczeństwa państwa w rozumieniu art. 1, art. 2, art. 4 i art. 4a powołanej ustawy • Re: manipulacje jolki Przeczytaj komentowany artykuł » prawdziwy_polski_katolik 27.03.06, 23:37 + odpowiedz WM.pl :: Zobacz temat - BARDZO ZŁA KOSIARKA Z SAMOOBRONY ??? www.samoobrona.org.pl/pages/15.Glos/94nr06/rozkladowka/14.pdf Zdjęcie Jolki_z_Dywit na samym dole artykułu … urocze !?.. Była nie tylko na jednych wyborach: Państwowa Komisja Wyborcza: Wybory samorządowe Wybory 2005 prywatne forum frontu zdrowego rozsądku?.... tim7 napisał: > Co ty tu wyskakujesz z postulatami sprzed 25 lat ??! Pogięło cie zupełnie ! > Pięknie spędzasz Wielki Tydzień. Plując jadem od samego rana. Widać, dzień bez > obrzucania błotem dniem straconym dla ciebie. A moze przytoczysz też żądanie > zwiększenia przydziału margaryny z 50 na 100 gram dla robotnika ? I parę > rajstop ? Jola, spadaj na drzewo i przemyśl swoje życie jeszcze raz na nowo... Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo nie bluznij 15.04.06, 13:20 jako przedstawicielka bandyty i jego SB-ckiej partii nie masz prawa do wypowiadania sie na temat tradycji Solidarnosci. Twoj szef do konca (!) zostal w PZPR i ze strachu nawet nie pisnal jak jego kolegow z Solidarnosci RI wsadzali do pierdla. Jak Solidarnosc wywalczyla dla niego wolnosc, to od razu zaczal walczyc o kase ktora wisial bankom. W Solidarnosci chodzilo o wolnosc a nie o kielbase. Ale z taka moralnosci jaka ma twoj szef nigdy tego nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: nie bluznij 15.04.06, 13:26 >>W Solidarnosci chodzilo o wolnosc a nie o kielbase. no, raczej nie szerokim masom pracujacym przypomnij sobie co bylo bezposrednia przyczyna wybuchu kolejnych strajkow solidarnosciowych i czemu podwyzki cen ideowcow byla garstka Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: nie bluznij 15.04.06, 15:49 OK, Lepper nie ma prawa. Kto ma? Śmiało! Nie kryj faceta. A może jest ich więcej. Śmiało, wal nazwiskami. Odpowiedz Link Zgłoś
colage [...] 15.04.06, 14:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bernard_mark Re: Solidarność SBeków z bezdomnymi i bezrobotnym 17.04.06, 03:11 ( skopiowane z net'u...) Ja pracowałam w oborze i kurniku Autor: jola_dywity Data: 03.03.06, 11:18 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- W oborze musiałam czyścić miejsca dla krow i krowy. Mycie, czesanie ogonów, dojenie itd. W kurniku opiekowałam się sie kurami i kurczakami oraz jednym kogutem który był ślepy i którego gospodarz chciał zabić na rosół. Udało mnie sie uprosić gospodarza - ten miał darować kogutowi zycie pood warunkiem ze ja sie nim zaopiekuje 24/7. Zaprzyjaznilam sie z tym kogutem i kilkom innymi kurami co pozwolilo mi na udział w radzie kur (odbywa sie co miesiąc) dotyczcej szerokopojetej problematyce drobiu i sytuacji kur w kurniku. W Radzie zajelam miejsce gospodarza i pisarza. Robilam notatki. Pewnego razu kogut zaginal, kilka dni pozniej znalazlam go za obora. Nie wiem co sie tam stalo, natomaista jedna z kur powiedziala mi poufnie ze kury zorganizowaly potajemne spotkanie i zdecydowaly sie zabic slepego koguta. Ponoc mial on miec seks z dwiema kurami na raz... Zwolnilam sie z pracy, przeprowadzilam spowrtotem do mista w celu kontynuacji studiow. P.S. Z gospodarzem dalej utrzymuje kontak listowny. On informuje mnie o kurach i ich postanowieniach. Podobno kury za mna tesknily. JANISZEWSKA JOLANTA zam.: DYWITY Diernowa 26 Dywity wiek: 38 tel. 697259317. 14 JANISZEWSKA Jolanta Kandydat został zarejestrowany Zawód: technik żywienia Miejscowość: Dywity Partia (poparcie): członek Samoobrony RP Złożyła następujące oświadczenie: nie pracowałam,nie pełniłam służby ani nie byłam świadomym i tajnym współpracownikiem organów bezpieczeństwa państwa w rozumieniu art. 1, art. 2, art. 4 i art. 4a powołanej ustawy 14 JANISZEWSKA Jolanta Kandydat został zarejestrowany Occupation: technik żywienia City: Dywity Party (support): członek Samoobrony RP Złożyła następujące oświadczenie: nie pracowałam, nie pełniłam służby ani nie byłam świadomym i tajnym współpracownikiem organów bezpieczeństwa państwa w rozumieniu art. 1, art. 2, art. 4 i art. 4a powołanej ustawy • Re: manipulacje jolki Przeczytaj komentowany artykuł » prawdziwy_polski_katolik 27.03.06, 23:37 + odpowiedz WM.pl :: Zobacz temat - BARDZO ZŁA KOSIARKA Z SAMOOBRONY ??? www.samoobrona.org.pl/pages/15.Glos/94nr06/rozkladowka/14.pdf Zdjęcie Jolki_z_Dywit na samym dole artykułu … urocze !?.. Była nie tylko na jednych wyborach: Państwowa Komisja Wyborcza: Wybory samorządowe Wybory 2005 prywatne forum frontu zdrowego rozsądku?.... Odpowiedz Link Zgłoś
colage Re: "Solidarność": Leppera nie popieraliśmy 15.04.06, 09:43 Smieszne to wszystko: komunisci z solidarnosci obrazili sie na bolszewikow z pisu o to, ze do stolu dopuscili konkurencyjnych lewakow z samoobrony. Sniadek chyba zapomnial jak jego molodcy rzucali srubami i petardami w policje, kiedy trzeba bylo wymusic przywileje emerytalne dla gornikow. Wtedy to bylo solidarne, a kiedy to samo robi lepper to jest zagrozenie demokracji. Kiedy wreszcie komunizm zdechnie w tym nieszczesnym kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
rezydent.klamczynski Re: "Solidarność": Leppera nie popieraliśmy 15.04.06, 10:38 colage napisał: > Kiedy wreszcie komunizm zdechnie w tym nieszczesnym kraju? Obawiam się, że nieprędko. Niestety, zbyt wielu ludziom tęskno do rzeczywistości w stylu minionej epoki. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: "Solidarność": Leppera nie popieraliśmy 15.04.06, 15:32 Komunizm zdechnie, gdy komuniści zdechną. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: "Solidarność": Leppera nie popieraliśmy 15.04.06, 13:07 colage napisał: > Smieszne to wszystko: komunisci z solidarnosci obrazili sie na bolszewikow z > pisu o to, ze do stolu dopuscili konkurencyjnych lewakow z samoobrony. Sniadek > chyba zapomnial jak jego molodcy rzucali srubami i petardami w policje, kiedy > trzeba bylo wymusic przywileje emerytalne dla gornikow. Wtedy to bylo solidarne > , > a kiedy to samo robi lepper to jest zagrozenie demokracji. Kiedy wreszcie > komunizm zdechnie w tym nieszczesnym kraju? dokladnie, w czym niby ta solidarnosc sie czuje lepsza od samoobrony? taki sam sped burakow walczacych tylko o kase i wladze albo prowadzacych gornikow zeby porzucali se w policje mutrami dokladnie takie samo dno jak samoobrona, a czuja sie 'lepsi' bo odziedziczyli zaszczytna nazwe po przodkach-gigantach karly pamietam sniadka z czasow awsu, pamietam wybijanie okien w sejmie i pamietam leppera bijacego komornika jedno dno Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 [...] 15.04.06, 18:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
prokto [...] 15.04.06, 09:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Szok? To ZDRADA ! 15.04.06, 10:06 Zdrada ze strony Kaczorow. Dla wladzy gotowi sa zwiazac sie z samym diablem, ronowczesnie modlac sie w Radiu Maryja ze zlodziejem i oszustem Rydzykiem. Jaki pan taki kram. Upadek Kaczorow bedzie spektakularny. I tylko Polski zal. Odpowiedz Link Zgłoś
piss-on-pis4 Szok? To ZDRADA? to głupota! 15.04.06, 10:29 jacek230 napisał: > Zdrada ze strony Kaczorow. Dla wladzy gotowi sa zwiazac sie z samym diablem, > ronowczesnie modlac sie w Radiu Maryja ze zlodziejem i oszustem Rydzykiem. Jaki > pan taki kram. Upadek Kaczorow bedzie spektakularny. I tylko Polski zal. Żadna zdrada Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Re: Szok? To ZDRADA ! 15.04.06, 14:11 O Polsce nalezalo myslec podczas wyborow. Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie Re: Szok? To ZDRADA ! 15.04.06, 17:59 A czym są konszachty PO i SLD? Co lepsze, sojusz z burakami z samoobrony, czy sojusz z komuchami i złodziejami z SLD? Chyba tylko taki mamy wybór. Bo prawdziwego wyboru nie mamy, bo wybory zablokowała PO Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Jakie wnioski na przyszłość? 15.04.06, 10:06 PIS to demagogia i fałsz. Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie Re: Jakie wnioski na przyszłość? 15.04.06, 18:02 a.k.traper napisał: > PIS to demagogia i fałsz. " A PO, SLD, Samoobrona, PSL i LPR to krynica prawdy i oaza uczciwości. Odpowiedz Link Zgłoś
piss-on-pis4 Re: "Solidarność": Leppera nie popieraliśmy 15.04.06, 10:14 dzieciatko_o_dyrektora napisała: > Widzialy galy co braly . Teraz to mozecie sie pomodlic do swietego grzyba . Nie znacie się na niczym i pchancie noś wszędzie i wszystko rozp..lacie co na drodze. Ni nie znacie się na związkach ani na polityce. Wasi ojcowie musieli, ale później potrafili się ograniczyć i oddać władzę w ręce tych, którzy potrafią. Wy nawet takich nie potrafiie rozpoznać. Daliście poparcie byle Kaczorom a już od ponad 10 lat dawali dowody swego dyletantyzmu. Nie tłmczecie się wiec po otraymamniu kolejnych. Powiedzcie jak Smardzyk: przepraszamy, więcej już nas nie słuchajcie bo my się na tym nie znamy. Wtedy nawet ludzie zaczną Was szanować. Teraz jesteście na pozionie Leppera, któremu przeciwstawiacie się. CVhyba się nie pogniewacie jak Wasz Kaczor na Tuska, który wcześniej już był to zapowiadał. Po Świętach będzie lepiej, z tą zarazą sobie musimy poradzić A teraz wesołych Świąt i więcej uśmiechu. Allaluja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ibuprofen1 Debile wybierają na swoich przedstawicieli debili 15.04.06, 10:25 W demokracji naród ma takich przedstawicieli jakich sobie wybrał. Żałuję, że urodziłem się polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Re: Debile wybierają na swoich przedstawicieli de 15.04.06, 10:34 Nie przesadzaj, sa wśród nas ludzie mądrzy, honorowi, piękni i wysocy, ja nie tracę nadziei, że pewni ludzie skończa u "czubków".Pozdrawiam, Wesołych Świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
piss-on-pis4 Re: Debile wybierają na swoich przedstawicieli de 15.04.06, 10:41 ibuprofen1 napisał: > W demokracji naród ma takich przedstawicieli jakich sobie wybrał. Żałuję, że > urodziłem się polakiem. Już nic nie poradzisz, możesz zmienić ogólną (złą?) opinię o naszych rodakach. Przestań myśleć o politykach, pomyśl o Rodzinie, o Świętach i o odpoczynku. Nigdy nie wstydź się siebie Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: a ja i tak będę głosować na SAM00BR0NĘ 15.04.06, 10:49 Bo nie zdradziła jak solidarność robotmiczych postulatów. Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: a ja i tak będę głosować na SAM00BR0NĘ 15.04.06, 10:51 Już niedługo wejdzie do rządu i zdradzi. Tak jak wszyscy populiści, obiecujący gruszki na wierzbie przed wyborami, po tym jak wybory wygrywają. Odpowiedz Link Zgłoś
janek344 [...] 15.04.06, 10:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit [...] 15.04.06, 12:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pohulanka Re: a ja i tak będę głosować na SAM00BR0NĘ 15.04.06, 13:33 jola_z_dywit napisała: > Patriotyzmu różowo czerwone hieny będą mnie uczyć.Paranoja! zanim zaczniesz kogoś wyzywać zastanów się głęboko co wypisujesz. Jeżeli ktos ma inne poglądy od samejbrony jest "różowo czerwoną" hieną to chroń nas Panie Boze od takich demokratów, którzy zamiast nieskłamanych argumentów uzywają epitetów. Przestań na siłę uszczęśliwiać szambobroną około 90% ludzi w tym kraju, bo tego nie chcą. Dociera? Niestety do Ciebie nic nie dociera, na krytykę masz wyzwiska. Popatrz jak Cię w wyborach poparli własni sąsiedzi. Wygląda na to ze tam tez maja Ciebie dość. Czekasz na transparent "Dywity przepraszaja za Jolkę"? Niedługo taki zawiśnie Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Skąd 90% głosów na Samąbronę ??? 15.04.06, 14:38 kolega szanowny się pomylił,tak naprawdę na Lepper i tę bande nierobów i kryminalistów w Sejmie pod sztandarem Samejbrony głosowało raptem 3,3-5 % ogółu uprawnionych do głosowania. Z dużej części tych którzy głosowali, rekrutuje się zaplecze kadrowe z Wronek,Rawicza, reszta była zaczadzona dyktą i cukierkani ze spirytusem rozdawanymi przez akty buraczany w ramach promocji : i Ty polaku posmakuj szczęscia"... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: a ja i tak będę głosować na SAM00BR0NĘ 15.04.06, 15:34 Czerwone i różowe hieny? Zgadza się! Lepper był w PZPR - jest więc czerwony. Lepper inseminował świnie (dawniej zawodowo dziś widocznie dla rozrywki) - jest więc różowy. Kto z kim przestaje, takim się staje. Odpowiedz Link Zgłoś
bernard_mark Re: a ja i tak będę głosować na SAM00BR0NĘ 17.04.06, 03:16 ( skopiowane z net'u...) Ja pracowałam w oborze i kurniku Autor: jola_dywity Data: 03.03.06, 11:18 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- W oborze musiałam czyścić miejsca dla krow i krowy. Mycie, czesanie ogonów, dojenie itd. W kurniku opiekowałam się sie kurami i kurczakami oraz jednym kogutem który był ślepy i którego gospodarz chciał zabić na rosół. Udało mnie sie uprosić gospodarza - ten miał darować kogutowi zycie pood warunkiem ze ja sie nim zaopiekuje 24/7. Zaprzyjaznilam sie z tym kogutem i kilkom innymi kurami co pozwolilo mi na udział w radzie kur (odbywa sie co miesiąc) dotyczcej szerokopojetej problematyce drobiu i sytuacji kur w kurniku. W Radzie zajelam miejsce gospodarza i pisarza. Robilam notatki. Pewnego razu kogut zaginal, kilka dni pozniej znalazlam go za obora. Nie wiem co sie tam stalo, natomaista jedna z kur powiedziala mi poufnie ze kury zorganizowaly potajemne spotkanie i zdecydowaly sie zabic slepego koguta. Ponoc mial on miec seks z dwiema kurami na raz... Zwolnilam sie z pracy, przeprowadzilam spowrtotem do mista w celu kontynuacji studiow. P.S. Z gospodarzem dalej utrzymuje kontak listowny. On informuje mnie o kurach i ich postanowieniach. Podobno kury za mna tesknily. JANISZEWSKA JOLANTA zam.: DYWITY Diernowa 26 Dywity wiek: 38 tel. 697259317. 14 JANISZEWSKA Jolanta Kandydat został zarejestrowany Zawód: technik żywienia Miejscowość: Dywity Partia (poparcie): członek Samoobrony RP Złożyła następujące oświadczenie: nie pracowałam,nie pełniłam służby ani nie byłam świadomym i tajnym współpracownikiem organów bezpieczeństwa państwa w rozumieniu art. 1, art. 2, art. 4 i art. 4a powołanej ustawy 14 JANISZEWSKA Jolanta Kandydat został zarejestrowany Occupation: technik żywienia City: Dywity Party (support): członek Samoobrony RP Złożyła następujące oświadczenie: nie pracowałam, nie pełniłam służby ani nie byłam świadomym i tajnym współpracownikiem organów bezpieczeństwa państwa w rozumieniu art. 1, art. 2, art. 4 i art. 4a powołanej ustawy • Re: manipulacje jolki Przeczytaj komentowany artykuł » prawdziwy_polski_katolik 27.03.06, 23:37 + odpowiedz WM.pl :: Zobacz temat - BARDZO ZŁA KOSIARKA Z SAMOOBRONY ??? www.samoobrona.org.pl/pages/15.Glos/94nr06/rozkladowka/14.pdf Zdjęcie Jolki_z_Dywit na samym dole artykułu … urocze !?.. Była nie tylko na jednych wyborach: Państwowa Komisja Wyborcza: Wybory samorządowe Wybory 2005 prywatne forum frontu zdrowego rozsądku?.... Odpowiedz Link Zgłoś
piss-on-pis4 a ja i tak będę głosować na SAM00BR0NĘ 15.04.06, 11:13 jola_z_dywit napisała: > Bo nie zdradziła jak solidarność robotmiczych postulatów. Witaj Jolu. Oto odpwooedź godna ministerki spraw bezrgranicznie ogrniczonych. Nigdy nie zdradziła, bo nie miała po temu okazji. Dotychczas zdradzała tylko w tym zakresie w jakim mogła a już wiadomo, że orzynaliście się nawzajem. Potem ustalicie, że wzajemne oszustwa to nie przestępstwo i już będziecie się szykować do raju. A ja zapowiadam: DO DUPY Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: a ja i tak będę głosować na SAM00BR0NĘ 15.04.06, 11:41 Tak ? A jakie są postulaty Samoobrony ? Wymień kilka w punktach jeśli potrafisz, a za pół roku rozliczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
pohulanka Jolka, jedno pytanie 15.04.06, 13:27 jola_z_dywit napisała: > Bo nie zdradziła jak solidarność robotmiczych postulatów. wymień choc jeden postulat robotniczy który szambobrona zrealizowała i w jaki sposób to zrobiła Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Ja znam odpowiedź ...!!! 15.04.06, 14:41 Samborbona zrealizowała jeden postulat, zresztą swój własny a nie robortniczy : mianowicie Sambobrona doprowadziła do oddłużenia Leppera. Stał się cud : Lepper miał długi, a teraz ich nie ma. Ba, ma kupę siana i z uśmiechnięta opaloną bużką Nikosia Dyzmy pokazuje dziennikarzom mebelki gdańskie ze swojego salonu,, o ile to można nazwać salonem Odpowiedz Link Zgłoś
piss-on-pis4 [...] 15.04.06, 11:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 [...] 15.04.06, 18:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
patman "Solidarność" = PiS = Samoobrona 15.04.06, 10:39 Jedni drugich warci, niech Śniadek nie wylewa krokodylich łez, bo szkody, jakie robią związki zawodowe w przedsiębiorstwach są porównywalne z głupią polityką gospodarczą rządu. Wszystko komuniści. Odpowiedz Link Zgłoś
eddi4 Re: "Solidarność" = PiS = Samoobrona 15.04.06, 11:18 lepper powinien mieć sam troche godności i zrezygnować!!! a najlepiej niech weżnie i strzeli sobie w łeb.głosujecie na nich a teraz macie wszyscy pretensje?po co na nich głosujecie pytam was oszoLomy?dojaże krów i traktorzyści mają polską żądzić???leppera i jego bande nic nie obchodziWłADZA,WłADZA,WłADZAludzie ten człowiek jest jak pasożyt i już od paru lat żeruje ze swojiom klikom na polakach.ile ma wyroków sąd.szkoła rolniczo i dalej nic.skorumpowany po uszy Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: "Solidarność" = PiS = Samoobrona 15.04.06, 15:35 Lepper i godność? Chyba żartujesz. A czy zrezygnuje czy nie, to nie on będzie decydować, tylko jego szefowie z Łubianki. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot naiwne dzieci a nie liderzy 15.04.06, 11:21 Można im tłumaczyć spokojnie, wykłócać się i za to dostawać w tyłyk, że Związek za żadne obietnice, nigdy nie powinien angażować się w popieranie wybranej partii politycznej - nic to nie da. Kołki bowiem myśleć nie potrafią i na dodatek mają krótką pamięć i lezą bez ustanku w nowe polityczne awantury, które "S" ze znaczącej siły uczyniło siłę ledwie widoczną, która nawet nie potrafiła wykorzystać swoich obchodów dla przypomnienia prawdziwych ideaów i programu "Solidarności". Po raz kolejny "S" rumieni się z powodu dania poparcia. Dobre chociaż to, że tym razem "S" nie zamieniła się w partię polityczną i całymi swoimi strukturami nie poszła w kampanię wyborczą. Z "S" jest chyba tak, że byle bardziej wygadany polityk coś im naobiecuje, a słowa przyoblecze w radykalną retorykę, to liderzy "S" jak dzieci będą się cieszyć i radośnie wyrażać poparcie. Kiedy w końcu nauczą się, że nie ważne kto rządzi bo stosunki pracy miedzy pracodawcą a pracobiorcą dalej będą polegały na tym samym i żaden z rządzących nie zamieni się w związkowca broniącego robotnika. Jeśli jednak dla "S" wciąż ważniejsze od spraw pracowniczych będzie ideologia, rozliczenia czy np. sprawa przerywania ciąży albo Duch Święty, to tak długo z tych powodów będą popierać wykrzykujących jakieś ideologiczne hasełka polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Ale jakoś Pannie "S" nie przeszkadza 15.04.06, 11:21 że Lepperek chce za nich budować solidarne państwo. Albo przepłaceni, albo zgwałceni, albo stracili wszelkie swoje wpływy. W każdym razie winni przekazać "temu skazywanemu przestępcy" swój znaczek, bo stracili do niego uprawomocnienie. Smutno, niby związek zawodowy, a zachowuje się jak "mafia której wybito zęby". Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachjiski1 Moze to i dobrze ze PiS sie tak zeszmacił... 15.04.06, 11:34 Przynajmniej zdejma z afisza te kłamliwe dyrdymały o uczciwej Czwartej RP. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Moze to i dobrze ze PiS sie tak zeszmacił... 15.04.06, 12:10 tak, tak klony sie zeszmacily; to czuc na odleglosc, nie prawdaz sileniusu? silesius.monachjiski1 napisał: > Przynajmniej zdejma z afisza te kłamliwe dyrdymały o uczciwej Czwartej RP. Odpowiedz Link Zgłoś
bob_l To nie tamta Solidarność 15.04.06, 11:39 Wystąpiła zbieżność nazwy. Dzisiejsza Solidarność jest tylko bezradnym związkiem zawodowym, biorący pieniądze od pracodawców za sam fakt waszego istnienia. Związek broni pracowników przedsiębiorstw przed bezrobotnymi - gwarancje zatrudnienia, blokowanie reform kodeksu pracy i reformy emerytalnej. Nie interesują go pracownicy małych firm, którzy dziś najbardziej potrzebują ochrony. Solidarność to Samoobrona bis - JAK MOŻECIE ATAKOWAĆ LEPPERA, JESTEŚCIE TACY SAMI Odpowiedz Link Zgłoś
piss-on-pis4 Re: To nie tamta Solidarność 15.04.06, 11:47 bob_l napisał: > Wystąpiła zbieżność nazwy. Dzisiejsza Solidarność jest tylko bezradnym związkiem A co oczekujecie rozpierpzu? To sobie jedźcie na Białoruś. Tam Łukaszenka ma zastępy bojców, którzy z Wami chętnie 'podyskutują'. Tylko nie oczekujcie potem akcji MSZ w Waszej obronie. Pomarzcie sobie spokojnie przy świątecznym stole a jak już przetrawicie, czanijcie wyśleć. To naprawdę nie boli! Alleluja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Ambicja juz dawno przerosła umysł, został strach. 15.04.06, 11:34 Mówie wam tak jak imć Onufry Zagłoba, Rochowi Kowalskiemu: Co masz wziąć na plecy to bierz Rochu, a na umysł nie bierz, bo będzie szwankował.Tak ocenim i PIS i "S" której kiedys słuzyłem póki elementy pisu hierarchii nie zaczęły sterować tymi ludkami.Zaczęło sie od wojny na górze, głupota i miałkość umysłu nadal przodują. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_murzyn [...] 15.04.06, 11:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_murzyn Kiedy głupie głąby ,polskie buraki zrozumieją ,że 15.04.06, 11:46 socjalizm i biurokracja nie jest za darmoche ? Kiedy do ku.. nędzy zrozumiecie ,że utrzymywanie debili z sejmu i urzędasów na posadkach kosztuje was grube miliardy ? Czy widzicie jakiś postęp w tym kraju odkąd nastał socjalizm ? Bo ja nie widzę tu kapitalizmu . Odpowiedz Link Zgłoś
piss-on-pis4 Re: Kiedy głupie głąby ,polskie buraki zrozumieją 15.04.06, 11:55 polski_murzyn napisała: > socjalizm i biurokracja nie jest za darmoche ? Kiedy do ku.. nędzy > zrozumiecie ,że utrzymywanie debili z sejmu i urzędasów na posadkach kosztuje > was grube miliardy ? Czy widzicie jakiś postęp w tym kraju odkąd nastał > socjalizm ? Bo ja nie widzę tu kapitalizmu . Negro: zacznij się po polsku wyrażać z szacunkiem o Polakach, bo zrobimy Ci kąpiel pierzową. Dobrzwe, że masz zniośny wzrok. A Ty wiesz, co to jest kapitalizm? Czytaj i myśl: NO FREE LUNCH. Tak, jak pisałeś Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Pogonić pisiorów! Dość kpin z Polski i Polaków! 15.04.06, 11:53 Czas zakończyć te pseudorządy bliźniaków. Dalsze utrzymywanie takiej sytuacji nie ma już sensu. Won! Odpowiedz Link Zgłoś
piss-on-pis4 Pogonić pisiorów! Dość kpin z Polski i Polakó 15.04.06, 12:08 sumienie.lk napisał: > Czas zakończyć te pseudorządy bliźniaków. Dalsze utrzymywanie takiej sytuacji > nie ma już sensu. Won! Sancta veritas. Ale poczekajmy, wszak nadchodzi czas pokoju. W poniedziałek poleje, może trchę tej zarazy spłucze a potem pogadamy. Jest coraz śmieszniej zgodnie z przewidywaniami. Teraz pokój i radujemy się. Alleluja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moherowy.kondom Ale Kaczora tak. A to na JEDNO wychodzi. 15.04.06, 11:54 Solidaruchy, co to nigdy nie były internowane za to pisały w owym czasie "doktoraty" z prawa pracy obficie cytując W.I. Lenina czy były prokuratorami za PRL dogadały się z dawnymi agentami WSI. No to macie Czwartą Rzeczpospolitą. Widziały gały co brały, móżdżek nie wiedział, bo był za krótki. Odpowiedz Link Zgłoś
piss-on-pis4 Re: Ale Kaczora tak. A to na JEDNO wychodzi. 15.04.06, 11:58 moherowy.kondom napisała: > Solidaruchy, co to nigdy nie były internowane za to pisały w owym czasie > "doktoraty" z prawa pracy obficie cytując W.I. Lenina czy były prokuratorami ... Nie bluzgaj tak dziewczyno. Spróbuj po męsku: wperw myślimy potem mówimy/piszemy. Zawsze jest więcej czasu na zastanowienie. A teraz raduj się. Alleluja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moherowy.kondom Re: Ale Kaczora tak. A to na JEDNO wychodzi. 15.04.06, 12:03 piss-on-pis4 napisał: > Nie bluzgaj tak dziewczyno. Spróbuj po męsku: wperw myślimy potem > mówimy/piszemy. Zawsze jest więcej czasu na zastanowienie. Polecam lekturę doktoratu pana Lecha Kaczyńskiego. A PRL-owski prokurator to Wasserman. Obaj solidaruchy okropne, poparte w zeszłym roku przez "Solidaruchy'2005". > A teraz raduj się. Alleluja!!! Bo ci śmignę dyngusa że zakwaczesz. -- rozczochrany moherek Odpowiedz Link Zgłoś
piss-on-pis4 Re: Ale Kaczora tak. A to na JEDNO wychodzi. 15.04.06, 12:04 moherowy.kondom napisała: > Solidaruchy, co to nigdy nie były internowane za to pisały w owym czasie > "doktoraty" z prawa pracy obficie cytując W.I. Lenina czy były prokuratorami za Zmęczyły Cię porządki świąteczne? Ppd...liło Ci się wszystko dokumentnie, Odpocznij deczko, porozmawiaj z Rodziną, wykop trochę chrzanu i zetrzyj a w końcu usiądź i nie myśl nawet o tej niby-polityce-amatorów. Raduj się to czas Wielkiejnocy! Alleluja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hegemon72 [...] 15.04.06, 11:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks8 Solidarność to ubecki wytwór 15.04.06, 12:52 z którego powstał PiS,Samoobrona natomiast powstała z innego ugrupowania ubeków,bardziej umusłowo chorych.I tak oto rzadzi nami czwerwona ubecja. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: ŁŻĄ jak PSY!!! 15.04.06, 15:29 Bossowie związków zawodowych są gotowi sprzymierzyć się z każdym, aby tylko przeciwko wolnemu rynkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Kto to jest Śniadek ,co to jest ,,Solidarność''? 15.04.06, 12:25 Wiele ulic w III RP nosi nazwy ,,al solidarności,ul.solidarności itd.JP II ma więcej ale i tych dostatek.Solidarnośc walczyła z ,,komuną'' a koszty ,,zwycięstwa'' ponsi 60-80% społeczeństwa.Wielu ,,ideologów''solidarności to byli komuniści odsunięci od żłoba w 1968-Gieremek,,,koalicjanci PZPR''-Mazowiecki lub czynni do 1981 roku komuniści aktywiści -Balcerowicz + kilku głupawych agentów jak niejaki ,,Bolek'' i 10 mln Polakówe ,,nabitych w butelke''.To zabawne gdy Lepper jest nazywany ,,postkomuchem''przez b.I sekretarza PZPR UW tow. Geremka lub ,,populistą''przez b.wykładowcę WSNS tow.Balcerowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzymisiek Re: "Solidarność": Leppera nie popieraliśmy 15.04.06, 12:26 Drodzy związkowcy ! Trwa zabawa małpy z brzytwą - krew się leje, a małpa myli brzytwę z organkami i gra. Postawa związku S przed każdymi wyborami jest zawsze do d... Niszczycie podstawy ekonomii będąc frustratami pochodzacymi ze skrzyżowania socjalizmu z nacjonalizmem z domieszką fanatyzmu religijnego. Tak naprawdę zawsze jesteście manipulowani, szkoda bo chęci macie dobre, ale możliwości żadnych. Nie płaczcie o Leppera, ale wyciągnijcie właściwe wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
zdrawko-dragan Re: "Solidarność": Leppera nie popieraliśmy 15.04.06, 12:27 Wy już nawet robotników nie popieracie. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: "Solidarność": Leppera nie popieraliśmy 15.04.06, 12:27 Kaczyński musi odejść.! Odpowiedz Link Zgłoś
kabu12 Kim oni są ! 15.04.06, 12:27 Tak to jest jak szmaciarz popiera szmaciarza !!!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e co tam lepper...cenzuruja... bolka... 15.04.06, 12:38 ...kto nami rzadzil...i jakiego mial wspolpracownika...to dopiero jest sprawa ...nie tylko dla olejnik...i reszty ludzi honoru...))) Emisja filmu o "Bolku" wstrzymana Lech Wałęsa (fot. AFP) Telewizja nie dopuściła do emisji reportażu o sprawie tajnego współpracownika "Bolka" - pisze "Życie Warszawy". Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: co tam lepper...cenzuruja... bolka... 15.04.06, 12:52 Ty jak zwykle na temat. Może załóż nowy wątek, Tutaj piszemy o Solidarności i Lepperze. Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 [...] 15.04.06, 13:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: "Solidarność": Leppera nie popieraliśmy 15.04.06, 12:45 Osobiście dziwią mnie takie komentarze w stylu: Co powiedziała Solidarność, czy np. ciotka Stacha i kogo popierały lub nie. Leppera poparło dużo ludzi, a Solidarność to pieśń przeszłości.A z kim PiS zawrze układ,to jego sprawa.Może być i z diabłem,byle Polska zaczęła normalnieć.Solidarność powinna myśleć wtedy, kiedy ludzie wypięli na nią pewną część ciała i wybrali czerwonych.Teraz jest tylko reliktem przeszłośći. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Re: "Solidarność": Leppera nie popieraliśmy 15.04.06, 13:05 znj2 napisała: Osobiście dziwią mnie takie komentarze w stylu: Co powiedziała Solidarność, czy np. ciotka Stacha i kogo popierały lub nie. Leppera poparło dużo ludzi, a Solidarność to pieśń przeszłości.A z kim PiS zawrze układ,to jego sprawa.Może być i z diabłem,byle Polska zaczęła normalnieć. Tyle, ze rzadzona przez szalonych Kaczorow w sojuszu z diablem, Rydzykiem z piekla rodem lub oszolomem Lepperem nie zacznie normalniec. Wot zagwozdka !!! Odpowiedz Link Zgłoś