niktszczegolny Re: TNS OBOP: większe poparcie dla Platformy niż 20.04.06, 21:36 W kwietniu zdecydowanie udział w wyborach zadeklarowało 33 proc. respondentów (tyle samo co w marcu). 22 proc. deklarowało, że raczej poszłaby do urn. Głupia chołota niczego się nie nauczyła. I jak może być lepiej skoro większość ma swoją przyszłość w d.... ?? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: TNS OBOP: większe poparcie dla Platformy niż 20.04.06, 23:09 Gdyby ta wiekszosc poszla glosowa wybory wygralby Lepper Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Zaroilo sie od"zgodnych" "gamoni" "sileniusow" 20.04.06, 22:08 i od razu brzydko "zapachnialo" na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars masz racje silesius 20.04.06, 22:20 ja sie tez nie ekscytuje co to jest 36 do 27 w dodatku moze sie tak zdarzyc ze ludzie ukrywaja wstydlwa sympatie do pisu. Ekscytowac sie bedziemy silesiusie dopiero wowczas kiedy dojdzie do mariazu PiS z samoobrona wtedy dopiero notowania pisu "wzrosna" hihihihi Mam nadzieje ze Panu Kacyznskiemu nikt nie zapomni budowania "panstwa prawa" przy pomocy przestepcow...Ale pewnie dla ciebie silesiusie to kolejny sukces Kaczynskiego....poczekamy jak ten sukces wplynie na notowania hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: masz racje silesius 20.04.06, 22:24 notowania psu na bude; wazne sa tylko i wylacznie wygrane wybory; bolesnie sie o tym ostatnio przekonali PO i Tusk alterpars napisał: > ja sie tez nie ekscytuje co to jest 36 do 27 w dodatku moze sie tak zdarzyc ze > ludzie ukrywaja wstydlwa sympatie do pisu. > Ekscytowac sie bedziemy silesiusie dopiero wowczas kiedy dojdzie do mariazu PiS > z samoobrona wtedy dopiero notowania pisu "wzrosna" hihihihi Mam nadzieje ze > Panu Kacyznskiemu nikt nie zapomni budowania "panstwa prawa" przy pomocy > przestepcow...Ale pewnie dla ciebie silesiusie to kolejny sukces > Kaczynskiego....poczekamy jak ten sukces wplynie na notowania hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: masz racje silesius 20.04.06, 23:05 podzielam twoje zdanie oby jak najszybciej minely te 4 lata sejmowej kadencji i 5 prezydenckiej no chyba ze ludzie wyjda na ulice dajac wyraz swojej sympatii dla rzadu z przestepcami z Samoobory. Hihii profesor Prawa i Pegeerowcy hihihi Tak nawiasem mowiac to nie sympatyzuje z Tuskiem. On jest za miekkim adwersarzem w stosunku do tego chamstwa ktore sie ostatnio panoszy w polskiej polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: masz racje silesius 20.04.06, 23:22 Masz racje.SLD to najbardziej zlodziejska partia w Polsce.Czy chcesz znowu cos ukrasc?Daj spokoj spoleczenstwu. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: masz racje silesius 20.04.06, 23:29 ja cos ukradlem spoleczenstwu???? hmmm a to ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: masz racje silesius 20.04.06, 23:48 no jakos nadal neipoczulem sie zlodziejem. Teraz wiec juz chyba z czystym sumieniem moge negowac wejscie choloty do rzadu. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Zaroilo sie od"zgodnych" "gamoni" "sileniusow 20.04.06, 22:38 W koncu pokazalbys swoj profil. Odpowiedz Link Zgłoś
malcontenta Re: TNS OBOP: większe poparcie dla Platformy niż 20.04.06, 22:34 Nie rozumiem po co te sondaze teraz..byly wybory?byly!no i co!"Madry Polak po szkodzie".. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: TNS OBOP: większe poparcie dla Platformy niż 20.04.06, 22:40 Madry Polak po szkodzie? PO przegralo a wraz z nia media.Poszukaj TU problemu.Dalej wszystko gra na zamowienia.A moze rewolucja? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Zamowiono... 20.04.06, 22:34 sondaz.I wygrano.Kogo beda popierac Polacy?Tuska a moze Rokite?Nie .Polacy w calej swojej wiekszosci popieraja Marcinkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Zamowiono... 20.04.06, 22:50 Powiem wiecej.PO to formacja ktora tylko z komunistami moze zawierac przymierze.Kuklinski w akcji.......... Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: Zamowiono... 20.04.06, 23:14 alez oczywiscie ze naturalnym sojusznikiem PO jest SLD. Sam sie chetnie podpisze pod taka koalicja. Co w tym zlego. Olejniczak na PRezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Zamowiono... 20.04.06, 23:16 i dlatego 70 procent internautow to zwolennicy PO i SLD.Buraki ze wsi nie maja dostepu. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Zamowiono... 20.04.06, 23:18 Moze jeszcze nie wszystkich stac na dostep do internetu.A i to sie zmieni.Nie bedziecie miec monopolu.Dlatego ez biedny to nie moze nic powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: Zamowiono... 20.04.06, 23:28 Wiesz biedny jest tez z jakiegos powodu. W rozinietych krajach ktos kto ma pomysly i wyksztalcenie ma i pieniadze. To wlasnie w Polsce sie cos pokielbasilo ze jakies takie leniwe kniajactwo po podstawowkach sie kreci wokol wladzy i jeszcze ciezko obrazone ze im "ktos" zabral i musi oddac. Troche pokory...a na wsi internet tez mozna zainstalowac tyle ze po co...Toz to liberalno satanistyczne dzielo. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Zamowiono... 20.04.06, 23:34 ja mieszkam we Francji.Znam wielu biznesmenow.Tocze z kilkoma spory.Sa glupsi niz ustawa przewiduje.Ale maja nosa do pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: Zamowiono... 20.04.06, 23:47 rozumiem ze jako czlowiek z ludu pucujesz im samochody albo malujesz domy? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 20.04.06, 22:58 www.wirtualnapolonia.com/teksty.asp?TekstID=10486 Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 20.04.06, 23:01 Komuna to PO.Nie widzialem tego.Fajne.Kazdy kto popiera PO to zdrajca ojczyzny.Historia tych zbirow osadzi.Przepraszam cenzora.Nieraz mnie ponosi Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 20.04.06, 23:09 PRzepraszam a gdzie tam masz kogos z PO. Jest Michnik Walesa Kwasniewski...gdzie tam Tokita i Tusk...Zreszta bylo co opijac....A braci KAczynskich nie zaprosili i stad ta cala frustracja ktora odczuwaja teraz Polacy..... Hihi KAczynski i Lepper dwaj kompani hihihihi wstyd i hanba Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 20.04.06, 23:13 Bez obrazy.Czy Lepper kogos pobil?Ukradl twoj portfel?Bronil polskiego portfela.Wysypywal zboze na tory,przeprowadzal manifestacje.Przestepca?Czy Walesa to tez przestepca?Nie podoba mi sie Lepper ale On jest z ludu.Ktos musi pomoc temu spoleczenstwu. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 20.04.06, 23:21 JEst skazany wyrokiem sadowym. Wiec jest przestepca. To raz Wysypywanie zboza jest chuliganstwem w pelnym tego slowa znaczeniu. To dwa Czy bronil polskiego portfela. Wiesz ja jestem zdania ze to Polska ma interes zeby doszlusowac lub rzynajmniej zmniejszyc dystans do krajo cywilizowanych a nie Unia. Ja bym zreszta chcial zeby w konsekwencji tych polskich narodowo populistycznych harcow Polska z UE wyleciala. Wowczas jako ta samotna wyspa bez przemyslu, pozbawiona lekarzy nauczycieli a nawet hydraulikow bronilaby WLASNEGO INTERESU NA CZELE Z PREZYDENTEM LEPPEREM. Troche pokory w tym wszystkim i uznania wlasciwego miejsca w szeregu cywilizowanych krajow Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 20.04.06, 23:26 A kto ten przemysl wyprzedal? Pisalem wczorzj ze w kazdym kraju jest Lepper.Chcesz zmienic historie.Chcesz zmienic myslenie.Nie da rady.Ten system jest niesprawiedliwy(mowisz o braku przemyslu)To bylo w Polsce.3Gdzie to jest?Widocznie potrzebhy nowy Janosik Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 20.04.06, 23:34 hymm poki co to jakby ten janosik tylko doklada nowe podatki hahahaha A tak bez zlosliwosci jaki jest Twoj pomysl na prywatyzacje? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 20.04.06, 23:36 Nie mam na dzis pomyslu.Rozdano wszystko za psie pieniadze.Co zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
magda_bartecka Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 20.04.06, 23:34 Niektrzy z was są niepoważni. Mówienie,że rządy PIS-u to hańba i wstyd dla Polski to gruba przzesada. Dlaczego nikt się tak nie burzył, gdy wcześniej rzadziło SLD, a przed nimi AWS z większością polityków obecnego PO na czele?Jak na razie to rząd Marcinkiewicza zaproponował i przeforsował wiele potrzebnych ustaw na które poprzednie rządy jakoś nie znalazły czasu. Potraficie tylko krytykować a nie widzicie dobrych stron działalności tego rządu. Obluda ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 20.04.06, 23:38 Problem polega na tym ze to media decyduja co zrobil ten rzad.Dobre rzeczy podaje sie na ostatniej stronie.Przykre ale prawdziwe.GW stala sie tuba bylych komunistow Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 20.04.06, 23:41 jak to sie nikt nie burzyl. Przelec to forum i poczytasz sobie co ludzie sadza o SLD i PO. To co robi ten rzad to bicie piany i nic poza tym . Coz to za potrzebne ustaw rzad wprowadzil i co "dal" spoleczenstwu. Nizsze podatki tak jak obiecywal 3 mln mieszkan spadlo bezrobocie, mlodzi ludzie przestali nagminnie wyciekac z kraju??? Poki co to daje klerowi na jego fanaberie. dobra strona dzialalnosci tej opcji jest taka ze za 4 lata i 5 pojawi sie szansa na zmiane i wowczas moze wreszcie inteligentni ludzie sie rusza do wyborow. Chyba ze juz wszyscy wyemigruja... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 20.04.06, 23:47 Widocznie jestes z inteligencji.Twoje poparcie ma SLD.Twoj problem.ja jestem z ludu.Popieram tych co olali wybory.Popieram tych co wybrali PiS.A powiem ci cos ciekawego.Nie zgadzam sie z PiS w kwestii polityki zagranicznej.Tu nie ma roznicy.Demokracja i tak nie slucha spoleczenstwa.Jestem przeciwko wojnie w Iraku i uwazam ze te pieniadze moglyby posluzyc na podwyzki mizernych pensji nauczycieli itd... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 20.04.06, 23:47 dlatego tez - troche tytulem zartu - pokazalem im "twarze" III RP, koryfeuszy okraglego stolu magda_bartecka napisała: > Niektrzy z was są niepoważni. Mówienie,że rządy PIS-u to hańba i wstyd dla > Polski to gruba przzesada. Dlaczego nikt się tak nie burzył, gdy wcześniej > rzadziło SLD, a przed nimi AWS z większością polityków obecnego PO na czele? Jak > na razie to rząd Marcinkiewicza zaproponował i przeforsował wiele potrzebnych > ustaw na które poprzednie rządy jakoś nie znalazły czasu. Potraficie tylko > krytykować a nie widzicie dobrych stron działalności tego rządu. Obluda ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 20.04.06, 23:50 rozumiem ze lepiej byloby gdyby doszlo do rozlewu krwi...A tu oni pili i Kaczynskich nie zaprosili. A moze Kaczynscy byli zajeci lataniem po kolejne flaszki? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 20.04.06, 23:53 jakos nie widac, zeby chorowali na "golen", czy inna "pomrocznosc jasna"; ani tez przez caly rok nie musieli sie leczyc z alkoholizmu, jak jeden z tych "koryfeuszy" (widac golym okiem, ze kuracja nie pomogla; wystarczy poczytac) alterpars napisał: > rozumiem ze lepiej byloby gdyby doszlo do rozlewu krwi...A tu oni pili i > Kaczynskich nie zaprosili. A moze Kaczynscy byli zajeci lataniem po kolejne fla > szki? Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 20.04.06, 23:55 tia...za to sa uwazani za antydemokratow w Niemczech np.... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 20.04.06, 23:07 Moze w koncu spoleczenstwo zrozumie ze PO to przerobiona komuna na pseudoliberalow. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 20.04.06, 23:10 moze spoleczenstwo zrozumie ze to co teraz mamy to posmiewisko dla Europy i Swiata Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 20.04.06, 23:14 Piszesz glupoty.I mowisz o demokracji?Nigdy czlowiek z ludu nie moze rzadzic?.A kto ma rzadzic?PO? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Przez te sondaże akcje Agory lecą na łeb na szyję! 20.04.06, 23:22 I baaaardzo dobrze! Tak dalej, wiecej takich "dmuchanych" na zamówienie sondażyków a GW nie dotrzyma nawet do jesiennych (termin pobożnożyczeniowy dla czerwonoróżowych)wyborów! Brawo! Naprzód STABLOIDZIAŁA GAZETO! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Przez te sondaże akcje Agory lecą na łeb na s 20.04.06, 23:27 Tusk wezmie drugi slub koscielny.Mecenasem bedzie Dziwisz Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Przez te sondaże akcje Agory lecą na łeb na s 20.04.06, 23:36 ja mysle, ze duza czesc ankietowanych robi ankieterow po prostu "w konia"; a ci, wniebowzieci, leca po zasluzona kaske do zleceniodawcy, temu zas gebusia sie otwiera od ucha do ucha tales1 napisał: > I baaaardzo dobrze! Tak dalej, wiecej takich "dmuchanych" na zamówienie > sondażyków a GW nie dotrzyma nawet do jesiennych (termin pobożnożyczeniowy dla > czerwonoróżowych)wyborów! Brawo! Naprzód STABLOIDZIAŁA GAZETO! Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Czy Ty jestes prawdziwy Sil??? 20.04.06, 23:50 Dopiero wrocilam z wakacji, cos jest nie tak... Silesius to nie Ty??? Zdezorientowana ginusia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: Czy Ty jestes prawdziwy Sil??? 20.04.06, 23:51 a nie widac po kretynskich wypowiedziach....? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Czy Ty jestes prawdziwy Sil??? 20.04.06, 23:54 juz nie badz az takim egocentrykiem alterpars napisał: > a nie widac po kretynskich wypowiedziach....? Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: Czy Ty jestes prawdziwy Sil??? 20.04.06, 23:57 alez przeciwnie nie moglbym ci odebrac palmy pierwszenstwa we wspomnianym zakresie. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Czy Ty jestes prawdziwy Sil??? 20.04.06, 23:54 Powiem krotko.PO i SLD .Zwolennicy tych partii robia sobie wspaniala reklame na Forum.Od rana do wieczora ublizaja.Mowia ze sa inteligentni.Okazuje sie ze ten burak -Lepper jest bardziej inteligentny. Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Czy Ty jestes prawdziwy Sil??? 20.04.06, 23:57 To nie jest prawdziwy Sil, on mial wypowiedzi bardziej "namietne" :). Ten jest stonowany!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Czy Ty jestes prawdziwy Sil??? 20.04.06, 23:59 prawdziwy wilk w owczej skorze z tego silesiusa ginusia napisała: > To nie jest prawdziwy Sil, on mial wypowiedzi bardziej "namietne" :). Ten jest > stonowany!! Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Czy Ty jestes prawdziwy Sil??? 20.04.06, 23:54 alterpars napisał: > a nie widac po kretynskich wypowiedziach....? Czekaj, zaczynam dopiero czytac :). Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Czy Ty jestes prawdziwy Sil??? 20.04.06, 23:58 uwierzcie slowu, a slowo was wyzwoli (czasami nawet fotki) ginusia napisała: > alterpars napisał: > > > a nie widac po kretynskich wypowiedziach....? > > Czekaj, zaczynam dopiero czytac :). Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Czy Ty jestes prawdziwy Sil??? 21.04.06, 00:00 silesius.monachijski1 napisał: > uwierzcie slowu, a slowo was wyzwoli (czasami nawet fotki) > >Jestem pewna, ze to nie nasz Sil!! To smutne, bo on byl jedyny w swoim rodzaju...:-)). Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 20.04.06, 23:24 Ja mowie o demokracji? Ja uwazam ze Polska nie dorosla do demokracji bo statystyczny Polak wogole nie rozumie o co w niej chodzi. Myli ja z wolna amerykanka. A czlowiek z ludu to rozumiem mniej wiecej taki ktos jak Lepper. Czyli taki niewyksztalcony chlopski filozof co to jak mu sie zachce to i w "pape" dac moze....Nic no wspolczuje. A wiesz z tym rzadzeniem ludzi z ludu to juz Lenin mial taka idee Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 20.04.06, 23:30 Pomyliles rozdzialy. Nie o Leppera chodzi ale o miliony bezrobotnych i placz dzieci ktore jedza jeden-jedyny posilek w szkole.Nie musi byc Lepper mozesz byc TY? Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 20.04.06, 23:43 o mnei sie nie martw ja nie narzekam na brak funduszy a i biednym pomagam. A co ten rzad takiego zrobil dla bezrobotnych i spoleczenstwa hmmm. To ze duzo gada to jeszcze nie zalatwia sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 20.04.06, 23:24 juz zrozumialo; a fotki sa bardzo pouczajace; np. kabaretowy "lew" przepija do kabaretowego "zolwia" presentation1 napisał: > Moze w koncu spoleczenstwo zrozumie ze PO to przerobiona komuna na > pseudoliberalow. Odpowiedz Link Zgłoś
bob_l Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 20.04.06, 23:43 Kto z was głosował wcześniej i się nie zawiódł? Przemawia przez was frustracja. Wyborcy co 4 lata przerzucają głosy z prawa na lewo i z powrotem. Dziś robią to co miesiąc. Tak naprawdę chcieli w większości POPIS-u. Nie chcieli popapranej prawicy, ani nie chcieli liberalnych rozwiązań, bo nie czują się na tyle silni, by wziąść sprawy w swoje ręce. PO to już zrozumiało i zmienia słownictwo. Wygrają. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 20.04.06, 23:44 no i co z tego? Czyzby Kaczynskim bylo przykro ze ich nie zaproszono i stad to zacietrzewienie? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 20.04.06, 23:51 Wielkim hamulcowym jest PO.Pomysl -dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 20.04.06, 23:53 alez czlowieku ja nie jestem zwolennikiem PO. Uwazam ich za zbyt wielkich mieczakow dla tego rozpanoszonego hamstwa przy korycie. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 20.04.06, 23:55 Poczytaj inne posty.Jestes zwolennikiem SLD.Nie obrazaj sie o PO.To prawie to samo Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 21.04.06, 00:00 alez ja nie przecze ze dobrze byloby zeby PO sie z SLD polaczylo. Mnie wizja nowej lewicy ludzi w stylu Olejniczaka wspartej przez starszych "Towarzyszy" bardzo odpowiada. Nie wstydze sie tego. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 21.04.06, 00:01 pewnie masz na mysli tych towarzyszy ze zdjec; do PO pasuja, tym bardziej, ze Palikot jest szefem lubelskiego Polmosu alterpars napisał: > alez ja nie przecze ze dobrze byloby zeby PO sie z SLD polaczylo. Mnie wizja > nowej lewicy ludzi w stylu Olejniczaka wspartej przez starszych "Towarzyszy" > bardzo odpowiada. Nie wstydze sie tego. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 21.04.06, 00:06 a co w nich takiego zlego. Ze wodke pija? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 21.04.06, 00:09 a dlaczego nie mozna sie z nich posmiac? skoro mozemy sie posmiac z tych wszytskich bartkow spod budek z piwem? alterpars napisał: > a co w nich takiego zlego. Ze wodke pija? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 21.04.06, 00:13 To sa Ci co reprezentuja Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 21.04.06, 00:02 alterpars napisał: >. Mnie wizja > nowej lewicy ludzi w stylu Olejniczaka wspartej przez starszych "Towarzyszy" > bardzo odpowiada. Nie wstydze sie tego. Ja tez nie, oni w koncu zrobili troche dobrego, przez kilka lat oczywiscie. A kaczory robia gnojek juz na samym poczatku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 21.04.06, 00:05 Gnojek polega na tym ze nie wiedza jak dobrac sie do zlodziei?Maja problemy ktore skoncza sie wraz z wiekszoscia.Moze ktos zainteresuje sie AGORA? Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 21.04.06, 00:07 wiesz ja mam lepszego kandydata medialnego na sledztwo w sprawie pozyskiwania funduszy i ich sprzeniewierzania na gieldzie przez pewnych ojcow z Torunia Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 21.04.06, 00:10 Nie ogladalem i nie sluchalem mediow z Torunia.Ale....tego slucha i oglada wiele milionow rodakow nie tylko w Polsce...Troche rspektu..Nie wszyscy musza czytac Trybune Ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 21.04.06, 00:08 "oni" zrobili sobie dobrze ginusia napisała: > alterpars napisał: > > >. Mnie wizja > > nowej lewicy ludzi w stylu Olejniczaka wspartej przez starszych "Towarzys > zy" > > bardzo odpowiada. Nie wstydze sie tego. > > Ja tez nie, oni w koncu zrobili troche dobrego, przez kilka lat oczywiscie. A > kaczory robia gnojek juz na samym poczatku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski a "My" wygramy w nocnniku?.. 21.04.06, 00:24 ...czekamy na pierwsze pampersko-foley'owe sondaże... Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 21.04.06, 00:27 silesius.monachijski1 napisał: > "oni" zrobili sobie dobrze > >A kaczory nie robia sobie dobrze?? Na vice-premiera bedziesz mial wiesniaka z wyrokami!!!!! Bo tak im wladza wali do glowek, ze zapominaja o swojej "swietlanej" przeszlosci; Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 21.04.06, 00:29 lepszy wiesniak od bylego prezia, i premiera, co to jak prawdziwy mezczyzna skonczyc nie umial, choc tyle o tym gadal ginusia napisała: > silesius.monachijski1 napisał: > > > "oni" zrobili sobie dobrze > > > >A kaczory nie robia sobie dobrze?? Na vice-premiera bedziesz mial wiesniak > a z > wyrokami!!!!! Bo tak im wladza wali do glowek, ze zapominaja o > swojej "swietlanej" przeszlosci; Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 21.04.06, 00:36 silesius.monachijski1 napisał: > lepszy wiesniak od bylego prezia, i premiera, co to jak prawdziwy mezczyzna > skonczyc nie umial, choc tyle o tym gadal > > A co ty wiesz na temat prawdziwego mezczyzny??? Myslisz, ze wiesniak konczy, ze tak powiem, z ogolnym aplauzem ? He, he!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 21.04.06, 00:38 on jeszcze nie zaczal, a Ty go juz krytykujesz; zas ci dwaj panowie skonczyli; zalosnie, oj bardzo zalosnie; choc dobrze, ze z pozytkiem dla Poski juz skonczyli . dobranoc ginusia napisała: > silesius.monachijski1 napisał: > > > lepszy wiesniak od bylego prezia, i premiera, co to jak prawdziwy mezczyz > na > > skonczyc nie umial, choc tyle o tym gadal > > > > A co ty wiesz na temat prawdziwego mezczyzny??? Myslisz, ze wiesniak konc > zy, > ze tak powiem, z ogolnym aplauzem ? He, he!! Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 21.04.06, 00:40 silesius.monachijski1 napisał: > on jeszcze nie zaczal, a Ty go juz krytykujesz; zas ci dwaj panowie skonczyli; > zalosnie, oj bardzo zalosnie; choc dobrze, ze z pozytkiem dla Poski juz > skonczyli > . > dobranoc Jak nie ma sie argumentow, to dobranoc :-)))). Sil walczyl do konca ;). > > Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: "Oni" wygrywaja wszelkie sondaze w GW 21.04.06, 00:40 silesius.monachijski1 napisał: > lepszy wiesniak ..z bandycką przeszłością dodaj....wszystko da się wytłumaczyć tłumokom..... Odpowiedz Link Zgłoś
awz3 Błazen Rokita w Koszalinie 21.04.06, 00:00 Żal mi tego błazna i tego jak bełkotał na spotkaniu zorganizowanym przez Rzeczpospolitą. Wszyscy w PIS i Samoobronie to kretyni, no może w PIS inteligentni kretyni taki tok myślowy przez 2 godziny próbował zaserwować około 150 osobom.Rokita już do końca swojego żywota będzię tylko zakochanym w sobie nieudacznikiem i klaunem Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 I tak mu dopomoz Tusk 21.04.06, 00:02 awz3 napisał: > Żal mi tego błazna i tego jak bełkotał na spotkaniu zorganizowanym przez > Rzeczpospolitą. Wszyscy w PIS i Samoobronie to kretyni, no może w PIS > inteligentni kretyni taki tok myślowy przez 2 godziny próbował zaserwować około > > 150 osobom.Rokita już do końca swojego żywota będzię tylko zakochanym w sobie > nieudacznikiem i klaunem Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: Błazen Rokita w Koszalinie 21.04.06, 00:04 zgadzam sie. Za to Polske prawa beda budowac geniusze z PiS i ludzie z wyrokami z Samoobrony. A sluchac ich gdakania bedzie pozostala w kraju garstka babc w berecikach....a w kazdym Polskim miescie powstanie swiatynia opatrznosci bozej. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Błazen Rokita w Koszalinie 21.04.06, 00:16 To akurat nie zaklada PiS ale przeciwnicu PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
kszm Re: TNS OBOP: większe poparcie dla Platformy niż 21.04.06, 00:04 Nie rozumiem, dlaczego zwolennicy PO i PiS to potencjalni wrogowie. Ja popieram Platformę. Nie mam nic wspólnego z polityką, poza tym, że się nią interesuję, a więc do żadnego "układu" nie należę. Nie uważam też, żeby wyborcy PiSu mieli być gorsi od wyborców PO (próba przedstawiania ich jako osoby głupie i nieświadome jest nienormalne). Po prostu uważali, że tak będzie lepiej dla nich i dla Polski i to jest ich święte prawo, tak jak moje głosowania na PO. Posty w charakterze bitwy miedzy zwolennikami obu partii są bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: TNS OBOP: większe poparcie dla Platformy niż 21.04.06, 00:08 Sa bez sensu.Poczytaj ranne posty zwolennikow PO.W wiekszosci studentow.To mowibyla partia komunistyczna.Sorry Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: TNS OBOP: większe poparcie dla Platformy niż 21.04.06, 00:16 Ide spac.Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
awz3 Do Alterpars Rokita to błazen 21.04.06, 00:38 Zgadzam się. Ale może ktoś rzekomo w pełni rozumu odpowiadać na zarzut babci że za czasów Panny Sucockiej, Rokita i spółka przyznali sobie olbrzymie premie odpowiadać że to było 100 lat temu. Jak jak okradnę chałupę Rokity i przyjdę po 5 latach do niego mówiąc stary ale ja ciebie okradłem 100 lat temu to będę wg tego klauna w pełni usprawiedliwiony. Ten błazen po prostu próbuje stworzyć nowe 10 przykazań Rokity Odpowiedz Link Zgłoś
miermar Re: TNS OBOP: większe poparcie dla Platformy niż 21.04.06, 08:13 W końcu ludzie zobaczyli, że PiS-iory nie mają pomysłu na rządzenie, tylko ściemniają. Teraz pora aby politycznie zatoneli, bul, bul,bul. Odpowiedz Link Zgłoś
ted1951 większe poparcie dla PO niż PiS 21.04.06, 12:57 Hej GALBA! Polecam! Zajrzyj do najświeższych danych sondażowych poparcia dla Twojej ukochanej i jedynie słusznej partti MANIAKÓW czystego dobra! Co to się porobiło??? Poparcie leci w dół na łeb na szyję a wpisów GALBY na tym forum coraz mniej albo wcale!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: TNS OBOP: większe poparcie dla Platformy .... 21.04.06, 14:09 No to najwyższa pora na nowe wybory parlamentarne....składaj wniosek o samorozwiązanie Sejmu...wnuczku feldfebla... Odpowiedz Link Zgłoś
izabella46 Re: TNS OBOP: większe poparcie dla Platformy niż 21.04.06, 15:04 I tak trzymać.Co miesiąc PO +5% a "prawo" ha ha i"sprawiedliwość" ha ha -8% Odpowiedz Link Zgłoś
jurwal większe poparcie dla PO nie cieszy gdyż ... 21.04.06, 19:40 PO czeka na upadek PiS. Bardzo by mi to odpowiadało gdyby nie świadomość że to miedzy innymi ja znów bede musiał płacić za rozgrywki pomiędzy partiami. Ja chciałbym zarabiać już w Euro i cieszyć sie z coraz mniejszej dziury budżetowej. Tymczasem dziura się powiększy i Euro się oddali. Prezydent Wałesa miał rację; Kaczyńscy nic dobrego nie zrobią. Cytaty Gabio są warte dokładnego zapamiętania i rozliczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: większe poparcie dla PO nie cieszy gdyż ... 01.05.06, 17:44 I tak pozostanie nam wybór między dżumą a cholerą !!.. Odpowiedz Link Zgłoś
aiwaplatz Re: TNS OBOP: większe poparcie dla Platformy niż 21.04.06, 20:27 Warto by wiedzieć KTO i PO CO kolekcjonuje stare radiowe wypowiedzi przeciwników politycznych! Te wypowiedzi dowodzą, że Kaczory to nie bezmyślne krowy, co nie zmieniają zdania - i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś