turtlezzz Relacja ze spotkania PSL:PiS 27.04.06, 17:05 PSL : PiS 1 : 0 Zespół w zielonych koszulkach skutecznie wciągnął przeciwnika na własną połowę, by potem jedną zespołową akcją rozstrzygnąć wynik meczu :P Bohaterem spotkania był kapitan Zielonych Pawlo Malidini, który skutecznie powstrzymywał napastnika gości Jarosława Duckhama i wykończył decydującą akcję swojego zespołu. Przeważyło doświadczenie teoretycznie słabszego aktualnie klubu PSL. Jeśli PiS chce myśleć o mistrzostwie potrzebuje wzmocnień. Prowadzone są rozowy nad kupnem lub wypożyczeniem Ronaldo Jesusa Gertycha z P.R. League. Tymczasem największy rywal PiS - Platforma Obywatelska pozbyła się wypożyczonego ostatnio do Brukseli rozgrywającego Pawła Pireskorskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
bladekiller Re: PSL nie wejdzie do koalicji 27.04.06, 17:07 "Prezes PiS Jarosław Kaczyński przyznał, że spodziewał się negatywnej decyzji PSL w sprawie przystąpienia do koalicji rządowej. Prezes Prawa i Sprawiedliwości zapewnił, że porozumienie koalicyjne zostanie podpisane. Nie powiedział jednak kim będą sygnatariusze." No rzeczywiście trudno się domyśleć:) Ten rząd to nawet na żarty nie jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: PSL nie wejdzie do koalicji 27.04.06, 17:09 Wzorem bohaterów Lema pan prezes Kaczyński powinien kazać urządzić przy swoim gabinecie wyszalnię. Odpowiedz Link Zgłoś
century211 Co to jest? (gra slow) 27.04.06, 17:19 KALEKA GIERKA LEPKA YES YES NOOOOOO WIELKI WIEKSZY NAJWIEKSZY Ile w sumie maja wzrostu: Jaroslaw, Andrzej, Roman? Jak daleko widza? Ilu trzeba postawic Kaczorow (jeden na drugim) aby widzieli to co widzi Leper na ramionach Romana? PSiPIS Nagroda bedzie koalicja o 17 ha haha ha Nowa koalicja: LEPKA GIERKA KALEK (lub KALEKA-i) Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: Co to jest? (gra slow) 27.04.06, 17:38 century211 napisała: > KALEKA > GIERKA > LEPKA > YES YES NOOOOOO > WIELKI WIEKSZY NAJWIEKSZY > Ile w sumie maja wzrostu: Jaroslaw, Andrzej, Roman? > Jak daleko widza? > Ilu trzeba postawic Kaczorow (jeden na drugim) aby widzieli to co widzi Leper > na ramionach Romana? > PSiPIS > > Nagroda bedzie koalicja o 17 ha haha ha > > > Nowa koalicja: LEPKA GIERKA KALEK (lub KALEKA-i) Gra półsówek hi hi ! Odpowiedz Link Zgłoś
krytyka.org Koalicja nie-wiekszosciowa, ale za to z Andrzejem 27.04.06, 17:22 Wszyscy sie ciesza! Polacy maja koalicje! Co prawda nie wiekszosciowa, ale... ale... przepraszam bardzo, o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
radiomaryja1 z "solidarnego państwa" pozostało... 27.04.06, 18:06 państwo kaczyńscy i państwo lepperowie, skończcie te męki i na drzewo, tam wasze miejsce, tam mozecie sobie nadawać godności premierów, wicepremierów, marszałków, a słoma w buciorach i tak została Odpowiedz Link Zgłoś
dor3 Re: PSL nie wejdzie do koalicji 27.04.06, 18:19 Bogu Najwyższemy Chwała - bo takich drugich bandziorów i złodzieji to w Polsce niema , moze teraz uda sie ich złapać za likwidacje prawdziwego PSL. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewek.113 Waldek, marnujesz się w tym PSL. 27.04.06, 18:22 Co prawda, przedłużyłeś dzisiaj agonię swojej partii, ale to oznacza tylko tyle, że w następnych wyborach macie jeszcze mikre szanse. Wybrałeś chłopie mniejsze zło z waszego pkt. widzenia. Co czeka waszych kolegów od pługa? PiS z Leppera zrobi PURRE. Najciekawsze jest to, że stróże prawa, którzy tak konsekwentnie ścigali Andrzeja za jego pogardę dla prawa, teraz będą go ochraniać :) To zasługa Jarosława K. Pamiętam migawkę z TVN24. W kadrze Lepper krzyczący bez powodu "proszę wezwać straż marszałkowską" :) Pokazał mediom, co on może :) Od dzisiaj Polskę postrzegam jako firmę, która zawiesiła swoją działalność. Swój patriotyzm też powiesiłem na kołku (do lepszych czasów). Czekam na wybory, żeby po raz kolejny się zawieść.. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: Pawlak - to "Nocna zmiana".... 27.04.06, 18:27 Ten pan, dla mnie, po obejrzenie tego filmu "Nocna zmiana" jest dla mnie osobą dziwną ? Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 Re: Pawlak - to "Nocna zmiana".... 27.04.06, 20:05 wojtek2784 napisał: > Ten pan, dla mnie, po obejrzenie tego filmu "Nocna zmiana" jest dla mnie osobą > dziwną ? ten pan to po prostu marionetka w rekach lewackich przestepcow. Odpowiedz Link Zgłoś
bim41 Re: PSL nie wejdzie do koalicji 27.04.06, 18:30 Waldek i reszta ferajny wymyślili, że jest to jedyny sposób na przetrwanie PSL- u. Niestety to im raczej nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 Re: PSL nie wejdzie do koalicji 27.04.06, 18:37 Brawo PSL i Pawlak. Tak zachowują się ludzie honoru. Jest pewne, że jesienne wybory do sejmu i senatu na pewno będą (a będą na pewno - przecież większości koalicja nie ma, a człowiek który dotrzymuje słowa powiedział przecież, że jak nie bedzie większości to Samabrona zgłosi wniosek o rozwiązanie sejmu - hahahahaha! tylko głupi mu wierzy!)bo PiS z Samąbroną się pożrą i spowoduje to, że PiS będzie miał 15% poparcia, a PSL na pewno wejdzie do sejmu kosztem PiS i Samobrony! Odpowiedz Link Zgłoś
liberau Sprytnie... 27.04.06, 18:57 Pisiory na koniec zwalą całą winę za niepowodzenia na "koalicjantów" - Lepper beknie za wszystkie przegięcia Kaczyńskich. PSL uznał pewnie, że wchodząc do rządu ugrają za mało aby stanąć na koniec pod pręgierzem. Zamiast tego wolą czekać aż PiS skopie tyłek Samoobronie i pewnie sami wtedy Lepperowi dołożą od siebie. Bardzo sprytnie - byli w sytuacji beznadziejnej, a teraz nagle mają widoki żeby się na Lepperze odegrać. Odpowiedz Link Zgłoś
casamiaa BRAWO PSL!! Moj szacunek dla Was 27.04.06, 19:17 Choc nigdy nie bylam zwolennikiem Waszej partii! Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 Re: BRAWO PSL!! Moj szacunek dla Was 27.04.06, 19:58 uu1 napisała: > Langsam, langsam. O ,dyzurna nawiedzona zna jezyki obce.Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 Re: BRAWO PSL!! Moj szacunek dla Was 27.04.06, 20:10 uu1 napisała: > Chamuś? Jesli bylo to do mnie to pomylka prawdziwym chastwem jest gdy bolszewik oskarza prawice o postkomunizm.Po prostu prymitywne matactwo szkoly michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: BRAWO PSL!! Moj szacunek dla Was 27.04.06, 20:12 Czy uważasz, ze jak napiszesz sobie na czole - przyzwoity człowiek - to naprawdę nim będziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 Re: BRAWO PSL!! Moj szacunek dla Was 27.04.06, 20:15 uu1 napisała: > Czy uważasz, ze jak napiszesz sobie na czole - przyzwoity człowiek - to naprawd > ę > nim będziesz? By byc przyzwoitym czlowiekiem nie trzeba sobie tego wypisywac na czole. Ale skad ty to mozesz wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: BRAWO PSL!! Moj szacunek dla Was 27.04.06, 20:18 > Ale skad ty to mozesz wiedziec. Myślałem, że dowiem się od Ciebie, "prawwicowego", postkomunistycznego bigota. Ale widzę, że kicha. Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 Re: BRAWO PSL!! Moj szacunek dla Was 27.04.06, 20:22 uu1 napisała: > > Ale skad ty to mozesz wiedziec. > Myślałem, że dowiem się od Ciebie, "prawwicowego", postkomunistycznego bigota. > Ale widzę, że kicha. Moze jednak Ty mi wytlumaczysz termin ;prawicowy postkomunista. Dla mnie jest to powazne naduzycie. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: BRAWO PSL!! Moj szacunek dla Was 27.04.06, 20:24 > Dla mnie jest to powazne naduzycie. Intelektualne? I not towers you. Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 Re: BRAWO PSL!! Moj szacunek dla Was 27.04.06, 20:28 uu1 napisała: > > Dla mnie jest to powazne naduzycie. > Intelektualne? > I not towers you. godna podziwu samokrytyka.Prawie jak w PZPR. Dziekuje i na tym koncze .Do nastepnego spotkania .Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: BRAWO PSL!! Moj szacunek dla Was 27.04.06, 20:34 danz5 napisał: > uu1 napisała: > > > > Dla mnie jest to powazne naduzycie. > > Intelektualne? > > I not towers you. > > godna podziwu samokrytyka.Prawie jak w PZPR. > Dziekuje i na tym koncze .Do nastepnego spotkania .Pozdrawiam. Przecież to co napisałeś jest bez sensu. Przeczytaj jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 Re: BRAWO PSL!! Moj szacunek dla Was 27.04.06, 20:40 Nie traktuj tego doslownie ,to ironia .Poza tym mnie juz tu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: BRAWO PSL!! Moj szacunek dla Was 27.04.06, 20:47 > Poza tym mnie juz tu nie ma. A byłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
sfaczim Jaki szacunek dla Pawlaka i za co?? 27.04.06, 19:45 ja tak przewidywałem, przypomnijcie sobie nocna zmianę. jest koalicja opozycyjna. SLD-UW_PO i Pawlak. Pawlak z PSL-em juz 2 razy rządzili. To są cwaniaczki. Przypomnijcie sobie jak próbowali wprowadzić obowiązek ekodiesla. pamięć macie za krótka, czy może płaci Wam PO za opluwanie PIS-u. Nagle Pawlak stał sie wielkim mężem stanu. Tylko dlatego, że postawił zaporowe żądani. 2% poparciai chcą ministerstwo gospodarki ... Gamonie. Nie głosowałem na PIS, ale teraz na pewno zagłosuję. Nie wychodzi im, ale można było tego się spodziewać. Chłopki dobrze sie zasymilowali z biznesem. Częśc nawet siedzi w Brukseli. Np. niejaki Serafin, co też kiedyś robił podobnie do Leppera. PiS i tak jest najczystszy z tego syfu, co rządził polska i mi to wystarczy. Przegrają trudno. Ale nie oddam głosu na komuchów i innych sprzedawczyków typu PO lub PSL. Samoobrone przemilczę bo to nie mój gust. Ale na bezrybiu i rak ryba. Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 PSL tera bedzie siać i łorać ..wiosna przecie ha, 27.04.06, 19:30 ha, ... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: PSL tera bedzie siać i łorać ..wiosna przecie 27.04.06, 19:32 ... a "tera" Pawlak odstawia druga "nocna zmiane"! Komuch pozostanie zawsze komuchem. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 To dobrze, że PSL nie wejdzie do koalicji 27.04.06, 19:53 To bylby koniec PiS-u,gdyby tych utracjuszy i przekretow wpuscic di wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 Pawlak pacholek komunistow 27.04.06, 19:56 jednak ugial sie pod presja.Zeszta ma spore dpswiadczenie w niszczeniu prawicowych rzadow. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Pawlak pacholek komunistow 27.04.06, 20:10 .Zeszta ma spore dpswiadczenie w niszczeniu > prawicowych rzadow. Do duża zasługa. Bigotów należy eliminować z życia publicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 Re: Pawlak pacholek komunistow 27.04.06, 20:12 uu1 napisała: > .Zeszta ma spore dpswiadczenie w niszczeniu > > prawicowych rzadow. > Do duża zasługa. Bigotów należy eliminować z życia publicznego. Jestes zawrzeta jak Wasilewska,na szczescie nie masz takich jak ona mozliwosci. Musi ci wystarczyc rola etatowego szczekacza . Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Pawlak pacholek komunistow 27.04.06, 20:13 Masz wyjątkowo ubogi zasób słów. Chamuś? Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 Re: Pawlak pacholek komunistow 27.04.06, 20:17 uu1 napisała: > Masz wyjątkowo ubogi zasób słów. Chamuś? To jest doprawdy szczyt chamstwa .Podziwiam twoje oddanie SPAWIE.To imponujace. A wypowiedz rozumiem z braku argumentow - prymitywna. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Pawlak pacholek komunistow 27.04.06, 20:21 Nie kręć, tylko przyznaj, że masz wyjątkowo ubogi zasób słów. Ale to cecha obecnie rządzącej formacji i jej janczarów. Yes, yes, yes. Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 Re: Pawlak pacholek komunistow 27.04.06, 20:24 uu1 napisała: > Nie kręć, tylko przyznaj, że masz wyjątkowo ubogi zasób słów. Ale to cecha > obecnie rządzącej formacji i jej janczarów. Yes, yes, yes. Trzy razy yes tez krytykuje,bowiem bylo dla mnie jasne ,jaka to wywola reakcje etatowych mataczy. . Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Pawlak pacholek komunistow 27.04.06, 20:28 Widzisz jaki z Ciebie intelektualista. Na miarę Dulskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
skuro Re: PSL nie wejdzie do koalicji 27.04.06, 19:56 już mu nie zaśpiewają "Panie Waldku Pan się nie boi..." --- http:www.buhaha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nakazim Re: PSL nie wejdzie do koalicji 27.04.06, 20:03 Brawo Pawlak , brawo PSL!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sfaczim Re: PSL nie wejdzie do koalicji 27.04.06, 20:05 nakazim napisała: > Brawo Pawlak , brawo PSL!!!! A Nocna zmianę ogladałeś? Chyba nie a powinieneś, bo tam Twój idol zagrał niezłą rolę, takiej cioty co nie wie kto ja zrobił. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: PSL nie wejdzie do koalicji 27.04.06, 20:17 I dobrze. Pawlak to stary komuch dla niepoznaki zadekowany w PSL. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Nie ma wi.ększych ćmoków nad PSL-oków ! 27.04.06, 20:33 Zachowujecie się jak prawiczka ,która chciała by dać ...., ale boi sie . Najwyzszy czas , zeby was piorun trzasł !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Nie ma wi.ększych ćmoków nad PSL-oków ! 27.04.06, 23:20 brynk napisał: > Zachowujecie się jak prawiczka ,która chciała by dać ...., ale boi sie . > Najwyzszy czas , zeby was piorun trzasł !!!! Korekta: mie jak prawiczka, tylko jak z stara kokota probujaca udawac prawiczke - tylko nie wiadomo w ktorym lokciu. Odpowiedz Link Zgłoś
bsc1 PSL Solidarne ze społeczeństwem ! 27.04.06, 20:47 Brawo PSL ! Zawłaszczania Państwa przez PiS nie wolno akceptować. PiS-owski projekt ustawy n.p. o samorządnym ogrodnictwie działkowym, to zaprzeczenie uwłaszczenia indywidualnych działkowców na swoich ogrodach. Jest praktycznie wywłaszczeniem działkowiczów bez odszkodowania przy obłożeniu ich podatkiem od nieruchomości oraz podatkiem rolnym. Jak długo PiS będzie okłamywał społeczeństwo? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: PSL Solidarne ze społeczeństwem ! 27.04.06, 20:56 Dopóki społeczeństwo będzie na to pozwalać. Mam nadzieję, że niezbyt długo. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: PSL Solidarne ze społeczeństwem ! 27.04.06, 20:59 bsc1 napisał: > Brawo PSL ! Zawłaszczania Państwa przez PiS nie wolno akceptować. PiS-owski > projekt ustawy n.p. o samorządnym ogrodnictwie działkowym, to zaprzeczenie > uwłaszczenia indywidualnych działkowców na swoich ogrodach. Jest praktycznie > wywłaszczeniem działkowiczów bez odszkodowania przy obłożeniu ich podatkiem od > nieruchomości oraz podatkiem rolnym. Jak długo PiS będzie okłamywał > społeczeństwo? bsc - walnij sie w łeb , czy Ty wiesz , ze ta działka która masz nie jest Twoja , ze utrzymujesz darmozjaqdów w PZD , którzy okradaja Cie jak mogą . PZD to ostatni relikt komunizma - chodzi o tzw. struktury "zarządzające " które są pełne komunistycznej staroci , to taka mała Białoruś ! Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 nie wejdzie bo chłopi teraz wyszli w pole - wiosna 27.04.06, 21:34 ...może po wykopkach na jesieni ? Odpowiedz Link Zgłoś
belial13 Re: PSL nie wejdzie do koalicji 27.04.06, 21:44 Dziwne ,że PSL nie wchodzi.Jak do tej pory właził do każdej dupy za dwa stołki. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: PSL nie wejdzie do koalicji 27.04.06, 21:57 Spodziewałem się takiej postawy naszych grzybowskich chłopów. Są jednak nieprzekraczalne granice, zaczynaja działac impoderabilia. Kurdupel ze swoja faszystowską wizją państwa niech się wypcha. Upodli nas jeszcze nie raz, wspolnie z Lepperem. Wazne, że te swinie, nie polskiego przecież chowu, są w jednym chlewie. Odpowiedz Link Zgłoś
sfaczim Re: PSL nie wejdzie do koalicji 27.04.06, 22:04 haen1950 napisał: > Spodziewałem się takiej postawy naszych grzybowskich chłopów. Są jednak > nieprzekraczalne granice, zaczynaja działac impoderabilia. Kurdupel ze swoja > faszystowską wizją państwa niech się wypcha. Upodli nas jeszcze nie raz, > wspolnie z Lepperem. Wazne, że te swinie, nie polskiego przecież chowu, są w > jednym chlewie. A skladki w PZPR mialeś opłacone? Uczciwcze ... Odpowiedz Link Zgłoś