Dodaj do ulubionych

PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisane...

• aturek2005 Niech Pawlak ujawni co bylo w szczegolach umowy. 27.04.06, 19:00
      Czego domagal sie PiS i na co zgodzila sie Samoobrona i "odszczepiency" LPR?
      To moze byc BARDZO interesujace. W koncu elektorat ma prawo wiedziec. No
      chyba, ze prezes Jaroslaw ma elektorat tam gdzie kaczka kuper.

p.i.s napisał:

> na zdradzie zbudujemy IV RP
    • premier_pacynka Koalicja faszystowsko-narodowo-chlopska z elementa 27.04.06, 19:03
      mi folkloru w postaci Buraka jako wicepremiera
      • aturek2005 Buraka czasy sa policzone. Minister Jurgiel ma 27.04.06, 19:09
        honor i UE nie bedzie juz burakow (cukrowych) dotowac.

ze panstwo to "niekoniecznie on", tym lepiej dla niego (nie mowiac o reszcie
        spoleczenstwa).
      • premier_pacynka Genowefa Wisniewska wicemarszalkiem Sejmu!! 27.04.06, 19:15
        LUDZIE CO SIE DZIEJE!!! Rozumiem miala byc szopka, mial byc kabaret ale ile
        jeszcze to wszystki potrwa??
        • aturek2005 Do czasu nastania IV RP. Fundamenty juz 27.04.06, 19:43
          widac. Andrew powinien doly kopac (czyli wykop juz jest), LPR dachy budowac
          (bo p. Sobanska bardzo gornolotne ma mysli) - a to ze miedzy fundamentami i
          dachem nie ma nic to sie wypelni jednym z tych obiecanych 3 milionow mieszkan
          PiS.

premier_pacynka napisał:

> LUDZIE CO SIE DZIEJE!!! Rozumiem miala byc szopka, mial byc kabaret ale ile
          > jeszcze to wszystki potrwa??
    • dalfin Ale żenada...Kachevara-rewolucje! 27.04.06, 19:14
      Przyłącz się do rewolucji...
    • pannaizabela Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 19:18
      juz prawie bylam w kraju, juz witalam sie z gáská (kaczuszká?),ale teraz to
      trzeba odroczyc i swoje poza ojczyzná osiedziec.
    • r0b0l hurra wiwat nieh rzyjom leper kaczka leper kaczka 27.04.06, 19:23
      pis i sraczka

a teraz drogie pisiory pocałujcie lepera w pupcię póki wam na to pozwoli
      • tales1 Jednak głupich nie sieją, robolu! Prymitywów też n 27.04.06, 19:25
        • premier_pacynka Tales1 jest dumny ze LPR/PISS/i Samoobrona rzadzic 27.04.06, 19:26
          beda ciemnogrodem!
          • tales1 Czyj paluszek "w tobie" siedzi, pacynko? S/M? 27.04.06, 19:38
            Już nie pytam, kto za ciebie myśli, bo to pytanie retoryczne! NIKT (null, zero!)
            Do widzenia, pacynko premiera (Millera?)
            • premier_pacynka Tales widze lubisz jak cie w dupsko jada bo motyw 27.04.06, 19:46
              meskiego tylka nader czesto pojawia sie w twoich wypowiedziach.
              • r0b0l tales ma upodobania takie jak elyty PISu ;)) 27.04.06, 19:57
                endrju ich dopieści
                • tales1 Oj, przepraszam, zdenerwowałem czerwonoróżowych? 27.04.06, 20:10
                  Więcej taktu i kultury - przecież jesteście wykształconą "elytą" PO i SLD!
                  Miało się cykora przed samorozwiązaniem sejmu, co? Chcecie wybory jesienią?
                  Złudna nadzieja!
                  • obywatelrp3 To jest poczatek końca rzadów, 27.04.06, 20:17
                    który uświadomi ludziom, że trzeba oddawać swoje głosy, a nie liczyć na innych i
                    że jakoś będzie. Właśnie to "jakoś" teraz mamy.
                    • aturek2005 Zamiast narzekac wez gleboki wdech. Oddychasz 27.04.06, 20:19
                      swiezym powietrzem IV RP.

obywatelrp3 napisał:

> który uświadomi ludziom, że trzeba oddawać swoje głosy, a nie liczyć na
                      innych
                      > i
                      > że jakoś będzie. Właśnie to "jakoś" teraz mamy.
                  • adas313 Re: Oj, przepraszam, zdenerwowałem czerwonoróżowy 27.04.06, 21:55
                    Tak, tak.

A pakt stabilizacyjny miał trwać rok, padł po miesiącu.
                    Ten rząd ma trwać trzy lata. Jeśli proporcje zostaną zachowane - padnie po
                    trzech miesiącach.
        • r0b0l a skąd się biorą kaczki i lepery? z kapusty? 27.04.06, 19:28
          • tales1 Prawdopodobnie z twoich koszmarnych snów, biedaku! 27.04.06, 19:35
            • uu1 Re: Masz rację - koszmarnych. 27.04.06, 19:39

• r0b0l ale mnie się nie śnią popaprańcy kaczyńscy 27.04.06, 20:01
              ani inne lepery.
              ale wszystko możliwe i przyśni mi się leper dymający jarosławę, gosię, cymka i całą resztę
              • tales1 POpaprańcy? Słusznie mówisz! Oświecenie i zwrot? 27.04.06, 20:11
    • pw2221 PSL przystapi do koalicji jak zasieje zboże ... 27.04.06, 19:26
      i posadzi ziemniaki
    • tg28 n 27.04.06, 19:26
      • tg28 a 27.04.06, 19:26
        • tg28 z 27.04.06, 19:26
          • tg28 i 27.04.06, 19:27
            • tg28 ś 27.04.06, 19:27
              • tg28 c 27.04.06, 19:27
                • tg28 i 27.04.06, 19:30
                  u władzy
                  • premier_pacynka i 27.04.06, 19:31
                    i
                    • tg28 Re: i 27.04.06, 19:32
                      i teraz mozemy sie juz w dupe pocalowac
                      • r0b0l Re: i 27.04.06, 19:35
                        > i teraz mozemy sie juz w dupe pocalowac

albo wreszcie się zmobilizować i kopnąć ICH w dupę
                        • tg28 Re: i 27.04.06, 19:42
                          tez jestem optymista i licze na ich smierc polityczna - ale jest stare polskie
                          powiedzenie - prowizorki trzymaja sie najdluzej.
                          byle do nastepnych wyborow - i glosujcie na lewice czy liberalow - obojetne -
                          byle na zawodowych inteligentnych politykow, a nie na gloszacych mysli
                          faszystowskie oszolomow.
                          prosze was
                          a moze jeszcze do tej polski kiedys wroce i sie nie zawiode
                          koncze na dzisiaj bo mi sie zygac chce

• premier_pacynka F 27.04.06, 19:47
                            • premier_pacynka A 27.04.06, 19:47
                              • premier_pacynka S 27.04.06, 19:47
                                • premier_pacynka Z 27.04.06, 19:47
                                • premier_pacynka Y 27.04.06, 19:47
                                  • premier_pacynka S! 27.04.06, 19:47
                                    • premier_pacynka C 27.04.06, 19:48
                                      • premier_pacynka I 27.04.06, 19:48
                                        • premier_pacynka Z! 27.04.06, 19:48
                                          • premier_pacynka P 27.04.06, 19:48
                                            • premier_pacynka I . 27.04.06, 19:48
                                              • premier_pacynka Z . 27.04.06, 19:49
                                                • premier_pacynka D . 27.04.06, 19:49
                                                  • premier_pacynka U 27.04.06, 19:49
                                                  • r0b0l za 27.04.06, 19:59
                                                  • r0b0l bić 27.04.06, 20:02
                                                  • premier_pacynka Wykastrowac 27.04.06, 20:06
                                                  • premier_pacynka PISSduarow 27.04.06, 20:06
                                                  • premier_pacynka a Buraki 27.04.06, 20:06
                                                  • premier_pacynka zakopac 27.04.06, 20:06
                                                  • premier_pacynka gleboko 27.04.06, 20:06
                                                  • premier_pacynka i zalozyc 27.04.06, 20:07
                                                  • premier_pacynka betonowa 27.04.06, 20:07
                                                  • premier_pacynka plyte 27.04.06, 20:07
                                                  • tales1 UWAGA!!! Dwóch idiotów na forum GW! 27.04.06, 20:14
                                                    Masowa "przepusta" pacjentów Tworek? W której kafejcie internetowej dajecie
                                                    upust umysłowym dolegliwościom?

TYLKO PIS!!!
                                                  • aturek2005 Jak na Talesa to z algebra slabo stoisz. 27.04.06, 20:18
                                                    tales1 napisał:

> Masowa "przepusta" pacjentów Tworek? W której kafejcie internetowej dajecie
                                                    > upust umysłowym dolegliwościom?
                                                    >
                                                    > TYLKO PIS!!!
                                                  • tales1 Myślisz? Idiota+idiota=2idiotów, czyż nie? 27.04.06, 20:28
                                                    Przypuszczasz, że jest ich więcej?
                                                  • aturek2005 Podobnie jak JK ja tylko udaje, ze mysle. Ale mam 27.04.06, 21:13
                                                    za to do tego zdrowe podejscie - bo wiem (w przeciwienstwie do prezesa), ze ja
                                                    niczego milionom Polakow nie obiecywalem.

tales1 napisał:

> Przypuszczasz, że jest ich więcej?
                                                  • zupa_wolowa Nie wydorniaj się, Waćpan. 27.04.06, 20:19
                                                    Chyba, żeś Dornem...
                                                  • r0b0l tales pierwszą ofiarą schizofrenicznej 4 RP 27.04.06, 21:02
                                                  • tales1 Robol, ostatnim reliktem III RP? Żelbeton, co? 27.04.06, 21:11
                                                  • aturek2005 Zelbeton to uzyj na te 3 miliony mieszkan. 27.04.06, 21:14
                                                  • yhy_yhy masz atak...weż tabletki, bo znów założą Ci kaftan 27.04.06, 21:27
                                                  • yhy_yhy Znasz ich, też masz przepustkę...weż tabletki 27.04.06, 21:24
                                                  • tales1 Wiesz co to zdanie pytające? Czytaj dobrze posty 27.04.06, 21:26
                                                  • aturek2005 Nie wiem. PiS tez elektoratu nie pytal czy chca 27.04.06, 21:29
                                                    koalicji z Samoobrona. Widac taka moda.
                                                  • tales1 Ty w ogóle mało wiesz! Po co czytasz GW? 27.04.06, 21:37
                                                  • aturek2005 GW sie czyta na deser. Po lekturze ND. 27.04.06, 21:40
                                                    Pomaga na niestrawnosc.
                                                  • jan011 Re: Nie wiem. PiS tez elektoratu nie pytal czy c 27.04.06, 21:38
                                                    Teraz czekamy na jakis rozlamek w PIS bo byc moze niektorym puszcza nerwy, a
                                                    moze co niektory(a) bedzie mial(a) problem z sumieniem.....
    • airwalk77 Wzywam Polakow do R-E-W-O-L-U-C-J-I 27.04.06, 19:27
      • rmstemero Wystarczy jak pojdziesz jesienia glosowac i 27.04.06, 19:30
        nie zostawisz mozgu w domu. Od rewolucji mamy juz Leppera, nareszcie mamy wladze
        robotniczo-chlopska ale za to cala geba. Ciekawe jak sie musi czuc Mieczyslaw
        Rakowski, przed 25 laty trzeba bylo wyprowadzac czolgi na ulice a wystarczylo
        przeciez ludziom tylko dac wybierac. Sami by sobie wladze robotniczo-chlopska
        wybrali.
      • obywatelrp3 Re: Wzywam Polakow do R-E-W-O-L-U-C-J-I 27.04.06, 19:34
        Nawet pogoda się psuje z wrażenia jakie robią ostatnie wydarzenia. Kiedyś
        zaistniała "pomroczność jasna", a teraz jest "większość mniejszościowa" :(((
      • tadeusz_ja Re: Wzywam Polakow do R-E-W-O-L-U-C-J-I 27.04.06, 19:57
        Szykujemy się, już niedlugo!!!Będzie walenie w kaczy kuper!!
        • tales1 Dobrze, że nie do M A S T U R B A C J I! 27.04.06, 20:16
          • airwalk77 Re: Dobrze, że nie do ... 27.04.06, 20:28
            M_A_S_T_U_R_B_A_C_J_I: W sumie tez moze byc. :-)
            • tales1 Wsio rawno, co? Typowe sldowskie podejście! 27.04.06, 20:29
          • r0b0l bicie konia w 4 rp zabronione 27.04.06, 21:04
            z wyjątkiem gdy jarek prezes bije cymańskiemu lub ziobrowi
            • aturek2005 Cymanski nie ma konia. On jest bezplciowy. 27.04.06, 21:05
              r0b0l napisał:

> z wyjątkiem gdy jarek prezes bije cymańskiemu lub ziobrowi
              • siostra_tlenu Re: Cymanski nie ma konia. On jest bezplciowy. 27.04.06, 21:08
                Cymański nadaje sie tylko na demonstrację nowego garniturka na wybiegu...
            • tales1 Co to? Amatorzy "męskich" (samo)przeżyć? Z SLD? 27.04.06, 21:12
              • aturek2005 Czyli co? W PiS prawdziwych mezczyzn nie ma? 27.04.06, 21:15
                • obywatelrp3 Re: Czyli co? W PiS prawdziwych mezczyzn nie ma? 27.04.06, 21:17
                  Dokładnie tego chyba nikt nie sprawdzał, ale wszystko jest możliwe..
                  • aturek2005 Wedlug ankiety Cosmopolitan kobiety zwracaja uwage 27.04.06, 21:21
                    w pierwszej kolejnosci na posladki mezczyzny, a w drugiej na oczy. Mam wiec
                    dylemat. Wiem, ze z prezesa jest d..a, ale z oczu mu zle patrzy. Wiec nie
                    wiem gdzie go umiejscowic na skali. Moze niech jakis autorytet (czyli kobieta)
                    sie na ten temat wypowie.

obywatelrp3 napisał:

> Dokładnie tego chyba nikt nie sprawdzał, ale wszystko jest możliwe..
                    • obywatelrp3 Re: Wedlug ankiety Cosmopolitan kobiety zwracaja 27.04.06, 21:26
                      aturek2005 napisał:

> w pierwszej kolejnosci na posladki mezczyzny, a w drugiej na oczy. Mam wiec
                      > dylemat. Wiem, ze z prezesa jest d..a, ale z oczu mu zle patrzy. Wiec nie
                      > wiem gdzie go umiejscowic na skali. Moze niech jakis autorytet (czyli kobieta)
                      >
                      > sie na ten temat wypowie.

W obu tych przypadkach kobiety musza mieć spuszczone oczy,bo wszystko znajduje
                      się poniżej dopuszczanego poziomu.;))
                      >
                      > obywatelrp3 napisał:
                      >
                      > > Dokładnie tego chyba nikt nie sprawdzał, ale wszystko jest możliwe..
                      • aturek2005 Czyli jak ten swintuch chce im patrzec w oczy to 27.04.06, 21:28
                        patrzy w ich biust?
                        obywatelrp3 napisał:

> aturek2005 napisał:
                      • siostra_tlenu Re: Wedlug ankiety Cosmopolitan kobiety zwracaja 27.04.06, 21:29
                        Kobiety na takich nie patrzą. To jest zdanie mojej sąsiadki.
                        • aturek2005 Generalnie lubie sasiadki, ale jakie jest Twoje 27.04.06, 21:31
                          zdanie?
                    • ecco1234 Re: Wedlug ankiety Cosmopolitan kobiety zwracaja 27.04.06, 21:26
                      aturek2005 napisał:

> w pierwszej kolejnosci na posladki mezczyzny, a w drugiej na oczy. Mam wiec
                      > dylemat. Wiem, ze z prezesa jest d..a, ale z oczu mu zle patrzy.

Na pośladki? No, może nie tak od razu... Ale na buty na pewno.
                      • aturek2005 Przegielas ;-) 27.04.06, 21:27
                        ecco1234 napisała:

> aturek2005 napisał:
                        >
                        > > w pierwszej kolejnosci na posladki mezczyzny, a w drugiej na oczy. Mam wi
                        > ec
                        > > dylemat. Wiem, ze z prezesa jest d..a, ale z oczu mu zle patrzy.
                        >
                        > Na pośladki? No, może nie tak od razu... Ale na buty na pewno.
                • tales1 Taaaakich "prawdziwych" jak w SLD, to nie ma! 27.04.06, 21:28
                  Bowiem w SLD to są tzw. mężczyźni "inaczej"!
          • tadddd Dobrze, że nie do M A S T U R B A C J I! 28.04.06, 00:51
            Joli nie trzeba do tego wzywac ..ona tak ma jak pisze tes pierdoły tutaj
      • piss-on-pis4 Re: Wzywam Polakow do R-E-W-O-L-U-C-J-I 27.04.06, 20:27

\Jeszcze njie dostłeś w dupę? Dlatego tylko można chcieć rewolucji.
        Poczytaj historię i powiedz tym, do których to piszesz, jaka
        reolucja przyniosła cokolwiek komukolwiek dobrego.

Rewolucja to jest rozpieprz, tego co co jest
        nie wiadomo w jakim celu.

Rozumiem, że jesteś zwolennikiem PiSu i dlatego na nich głosowałeś
        a teraz zobaczyłeś, że taka bezmyślna, bezcelowa decyzja
        to nic innego jak nieszczęście (jeszcze nia wiadomo jakie).

Teraz nie rób kolejnego błędu i nie myśl jak Twój pradziad --
        Lenin. Pomyśl, po co coś można/trzeba/wypada robić,
        zastanów się czy jest to wykonalne i dopiero podejmuj działania.

Nie strasz nas drogą IV RP albo II PRLem, weź się do nauki, myśl
        ucz się i dopiero z mądrymi ludźmi wspólnie staraj się coś zrobić.
        • aturek2005 On wzywa do rewolucji moralnej. 27.04.06, 20:30
          Trzeba byc gleboko wierzacym (niekoniecznie moralnym), zeby twierdzic ze zbozny
          PiS wraz z praworzadna Samoobrona tego dokonaja.

• airwalk77 Re: Wzywam Polakow do R-E-W-O-L-U-C-J-I 27.04.06, 20:34
          piss-on-pis4 napisał:

>
          > \Jeszcze njie dostłeś w dupę? Dlatego tylko można chcieć rewolucji.
          > Poczytaj historię i powiedz tym, do których to piszesz, jaka
          > reolucja przyniosła cokolwiek komukolwiek dobrego.
          >
          > Rewolucja to jest rozpieprz, tego co co jest
          > nie wiadomo w jakim celu.

A CO MADRALO "JEST" TWOIM ZDANIEM W POLSCE???

>
          > Rozumiem, że jesteś zwolennikiem PiSu i dlatego na nich głosowałeś
          > a teraz zobaczyłeś, że taka bezmyślna, bezcelowa decyzja
          > to nic innego jak nieszczęście (jeszcze nia wiadomo jakie).

GLOSOWALEM NA PO W WARSZAWIE O DOKLADNIE 7:00 GDYZ SPIESZYLO MI SIE NA SAMOLOT.
          NIGDY NIE GLOSOWALEM NA TE SKUNKSY.

>
          > Teraz nie rób kolejnego błędu i nie myśl jak Twój pradziad --
          > Lenin. Pomyśl, po co coś można/trzeba/wypada robić,
          > zastanów się czy jest to wykonalne i dopiero podejmuj działania.

LENIN ZESLAL MOJEGO PRADZIADA ZA TO ZE BYL POLSKIM SZLACHCICEM (JOZEF WNOROWSKI
          H. KOSCIESZA)

>
          > Nie strasz nas drogą IV RP albo II PRLem, weź się do nauki, myśl
          > ucz się i dopiero z mądrymi ludźmi wspólnie staraj się coś zrobić.

CHETNIE BYM CIE WYZYWAL OD ROZNYCH TAM....ALE OBRAZILBYM PROSTYTUTKE ALBO
          WLASNEGO PENISA!!!!!
          • phun Re: Wzywam Polakow do _m-a-s-t-u-r-b-a-c-J-I 27.04.06, 20:47
            niech sie pan hrabia tak nie wydziera, zwasze mozna pojechac na syberie poczesac
            niedzwiedzie, jako rozrywka oczywiscie :-)
        • obywatelrp3 Re: Wzywam Polakow do R-E-W-O-L-U-C-J-I 27.04.06, 20:36
          Do piss-on-pis4:
          Rewolucja to proces gwałtownych przemian zachodzących w społeczeństwie.
          Rewolucje społeczne to stosunkowo szybki proces przechodzenia państwa z jednej
          formy społeczno-ekonomicznej w drugą. Gdy władze państwowe nie są w stanie
          dostosować się do nich, dochodzi do rewolucji politycznej.
          Pytanie: Kto w Polsce próbuje dokonać rewolucji?
          • aturek2005 Spoleczenstwo nie doroslo. Ale JK tak. 27.04.06, 20:39
            (moze nie wertykalnie, ale dlaczego czepiac sie szczegolow - tak jak tych
            obietnic przedwyborczych). ;-)

obywatelrp3 napisał:

> Do piss-on-pis4:
            > Rewolucja to proces gwałtownych przemian zachodzących w społeczeństwie.
            > Rewolucje społeczne to stosunkowo szybki proces przechodzenia państwa z jednej
            > formy społeczno-ekonomicznej w drugą. Gdy władze państwowe nie są w stanie
            > dostosować się do nich, dochodzi do rewolucji politycznej.
            > Pytanie: Kto w Polsce próbuje dokonać rewolucji?
    • goldilock Re: Hodowca Swin Wielkim Hodowca ! 27.04.06, 19:32
      nA TO pOLSKA CZEKALA !
      • rom48 Ale teraz beda wielkie swinie i swinstwa :D 27.04.06, 19:39

• kot9999 ha ha ha - jak zwykle pic na wode, duzo halasu a r 27.04.06, 19:36
      ha ha ha - jak zwykle pic na wode, duzo halasu a rezultat zaden. Nic sie nie
      zmienilo, ale to dobrze - nie beda mogli za bardzo psuc panstwa
      • postawy Idzie Nowe, nie widzicie? 27.04.06, 19:37
        > Nic sie nie
        > zmienilo, ale to dobrze - nie beda mogli za bardzo psuc panstwa

Chciałbym podzielać Twój optymizm :)
        Wydaje mi się jednak, że teraz na serio się rozkręcą ;)
    • goldilock Re: PISS 27.04.06, 19:38
      a pani Beger juz ma ku..ki w oczach, tyle owsa czeka.... ahhhh....
    • regis32 Spokojnie - niedługo ich wyborcy powymierają 27.04.06, 19:45
      Nie dopiszę "na szczęście" ale faktem jest że moherowa koalicja opiera swe głosy
      na niedouczonych i starych słuchaczach RM (głównie, bo są i tacy, którzy dla
      pieniędzy, przez pomyłkę, z naiwności czy było im podrodze, zagłosowali za PiS).
      Jeśli wymrą, to szala wyborcza zdecydowanie przechyli się ku myślącym.
      Zostali jeszcze wyborcy leppppera. Ci - gdy chłopcy reperowcy zawalą im kolejne
      dopłaty do gruntów, również się zorientują jaki błąd popełnili. Już teraz z
      powodu burdelu w przePiSowanej centrali ARiMR dopłaty zwolniły - już teraz
      rolnicy żałują, że nie ma Olejniczaka.
    • tadjan Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 19:48
      A więc mamy:
      "Aby Polska rosła w siłę, a ludziom się żyło dostatniej" Miastowe do kaczora,
      wiejskie do lepera- oni wam dadzą....... ale w ...
      Ech!
    • heartpumper Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 19:51
      O'qrwa!!! Jednak to prawda!Obcy opanowali Polske!!
    • zratajski.marcz Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 19:51
      powstała koalicja wiekszościowa, a nawet mniejszościowa, to tak jak "jestem
      za , a nawet przeciw"
      Marcz
    • aturek2005 Odnosze wrazenie, ze PiS uprawia z duza czescia 27.04.06, 19:56
      elektoratu seks analny - bo nie da sie ladniej powiedziec, gdzie PiS ma swoj
      elektorat tworzac tego typu koalicje.

p.i.s napisał:

• skuro Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 19:58
      a przeszczesliwy premier powie z wygibasem ustnym
      "Polacy tego oczekiwali"...niech sie kufa przestanie wypowiadac w moim
      imieniu!!!!!!!!

---
      http:www.buhaha.pl
    • dzimbim Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 20:01
      Ciekawe,jakie samopoczucie mają wyborcy PiS-u? Czy w pełni akceptują posunięcia
      p.J.Kaczyńskiego,ktory wczesniej,wielokrotnie b.krytycznie odnosił się do
      p.Leppera i Samoobrony a teraz jest współautorem tej dziwnej koalicj.
    • ecco1234 A może by tak fanclub Jareczka założyć? 27.04.06, 20:04
      "Rozpoczęła się droga do tego, by kryzys Rzeczpospolitej, który rozpoczął się
      wiele lat temu, został przełamany. To droga bardzo trudna, to droga bardzo
      wielu zmian, na której będzie wiele przeszkód, ale jesteśmy przekonani, że
      możemy ja przebyć"

Jareczku! Tyś lepszy od filmow Barei, a nawet od "Rejsu"!
      • premier_pacynka Tylko razem buraki wykopiemy! 27.04.06, 20:08
      • dzimbim Re: A może by tak fanclub Jareczka założyć? 27.04.06, 20:08
        ecco1234 napisała:

> "Rozpoczęła się droga do tego, by kryzys Rzeczpospolitej, który rozpoczął się
        > wiele lat temu, został przełamany. To droga bardzo trudna, to droga bardzo
        > wielu zmian, na której będzie wiele przeszkód, ale jesteśmy przekonani, że
        > możemy ja przebyć"
        >
        > Jareczku! Tyś lepszy od filmow Barei, a nawet od "Rejsu"!
        -
        -------------------------------------------------------------------------------
        No własnie,paradoks polskiej historii;główni budowniczowie IV RP - to Kaczyńscy
        i Lepper.

• alterpars mam nadzieje ze to wyborczy Kaczynskim zapamietaja 27.04.06, 20:12
          zwlaszcza Ci z miasta...hahahaha dream team. Kaczynski i Lepper
          buahahahahahahaha toz zdjecia Leppera z lat "mlodosci politycznej" w Brukseli
          wywolaja rechot. Brawo Panie PRezesie Kaczynski...skopmpromitowal Pan Polske.
          • tales1 i zagłosują ponownie na PiS! Kto pamięta dziś PO? 27.04.06, 20:20
            • phun Pamietamy PO za afery w rzadzie AWS 27.04.06, 20:23
              • aturek2005 Za trzy lata bedziesz pamietal PiS za afery w 27.04.06, 20:27
                rzadzie Samoobrony, lub afery Samoobrony w rzadzie PiS. Ale wybor masz.
                • tales1 Za trzy lata to Polacy zagłosują znowu na PiS! 27.04.06, 20:31
                  • aturek2005 Mhm... Polak madry po szkodzie. A przez 3 lata 27.04.06, 20:34
                    na pewno zmadrzeje. No chyba, ze mozg ma chroniony moherowym kaskiem made-in-
                    Torun.
                    • tales1 Po szkodach SLD i UW Polacy zmądrzeli na dłużej! 27.04.06, 20:39
                      Za trzy lata znowu PiS góą, a za cztery - znowu prezydent Kaczyński! Czego
                      sobie i wszystkim Polakom życzę!
                      Uczciwy premier i nie-lizydup prezydent!
                      "DRZEWA UMIERAJĄ STOJĄC"! - a KOMUSZKI NA KOLANACH ( z przyzwyczajenia!)
                      • aturek2005 Co ja Ci zrobilem, ze mi az tak zle zyczysz? 27.04.06, 20:41
                        tales1 napisał:

> Za trzy lata znowu PiS góą, a za cztery - znowu prezydent Kaczyński! Czego
                        > sobie i wszystkim Polakom życzę!
                        > Uczciwy premier i nie-lizydup prezydent!
                        > "DRZEWA UMIERAJĄ STOJĄC"! - a KOMUSZKI NA KOLANACH ( z przyzwyczajenia!)
                      • obywatelrp3 Re: Po szkodach SLD i UW Polacy zmądrzeli na dłuż 27.04.06, 20:44
                        Więc, uważasz, że PiS juz jest umoczony i dopiero za trzy lata stanie na nogi?
                        Dobry z ciebie zwolennik PiSu. To po ostatnich wydarzeniach zmieniłes swoje zdanie?
                        • aturek2005 Uwazam, ze przez 3 lata to bedzie TV TRWAM. 27.04.06, 21:01
                          PiS bedzie trwal bo nie ma innego wyjscia. Wedlug super-duper-stratega prezesa
                          lepiej trwac przy wladzy niz trwac w niebycie.

obywatelrp3 napisał:

> Więc, uważasz, że PiS juz jest umoczony i dopiero za trzy lata stanie na nogi?
                          > Dobry z ciebie zwolennik PiSu. To po ostatnich wydarzeniach zmieniłes swoje
                          zda
                          > nie?
                          • tales1 Jasnowidzenie, proroctwo czy przebłysk realizmu? 27.04.06, 21:14
                            • aturek2005 Wszystkie 3 cechy opisuja JK. Trafnie i po kolei. 27.04.06, 21:18
                              1. Jasnowidzenie (przed wyborami) - bedzie koalicja z PO.
                              2. Proroctwo (po wyborach) - nigdy nie chcialem koalicji z PO.
                              3. Realizm (teraz) - jedyna osoba z ktora moge sie dogadac do A. Lepper.
                              • tales1 No właśnie! Ma to, czego nie ma Tusk i Rokita! 27.04.06, 21:35
                                Tusk i Rokita:
                                1. Jasnowidzenie (przed wyborami parlamentarnymi) - Wygramy!!!
                                I, co? ...przerżnęli!
                                2. Proroctwo (przed wyborami) - "prezydent Tusk" i "premier z Krakowa"!!!
                                I, co? ...rząd cieni!
                                3. Realizm (teraz) - Jedyna partia, z którą możemy się dogadać to SLD!!!
                                Rąsia rąsię myje!
                                • aturek2005 Czy aby nie konczy Ci sie dyzur w RM? 27.04.06, 21:36
                                  tales1 napisał:

> Tusk i Rokita:
                                  > 1. Jasnowidzenie (przed wyborami parlamentarnymi) - Wygramy!!!
                                  > I, co? ...przerżnęli!
                                  > 2. Proroctwo (przed wyborami) - "prezydent Tusk" i "premier z Krakowa"!!!
                                  > I, co? ...rząd cieni!
                                  > 3. Realizm (teraz) - Jedyna partia, z którą możemy się dogadać to SLD!!!
                                  > Rąsia rąsię myje!
                                  • tales1 A tobie w GW? Ideologia czy pieniążki? Pieniążki! 27.04.06, 21:39
                                    Ideologia GW tylko dla głupców!
                                    • aturek2005 To co "glupcze" robisz na forum GW? Na Naszym 27.04.06, 21:42
                                      Dzienniku nie ma forum bo o. Dyrektor woli trwonic na Teneryfie (Bog daj mu
                                      spokoj i wytchnienie w tej nieustajacej walce z ciaglymi atakami GW)
                                      tales1 napisał:

> Ideologia GW tylko dla głupców!
                                      • tales1 Rozjaśniam mroki czerwonoróżowych umysłów!To misja 27.04.06, 21:45
                                        I nie robię tego za kasę, tylko z troski o te umysły! Twój także, biedaku!
                                        • aturek2005 No z Ciebie to taki jednoosobowy Caritas. Jak 27.04.06, 21:47
                                          dziekowac? Gdzie sie modlic? Zwykle "Bog zaplac i przestan" wystarczy?
                                          tales1 napisał:

> I nie robię tego za kasę, tylko z troski o te umysły! Twój także, biedaku!
                                        • yhy_yhy no tak, masz misje do wypełnienia... 27.04.06, 21:55
                                          ...na szczęście też są na to tabletki, czemu ich nie bierzesz?
                                          • tales1 Przecież napisałem! Wam trzeba wszystko powtarzać? 27.04.06, 22:04
                                            No, mówię! jak nic ociężałość umysłowa!
                                            • yhy_yhy nie pisałeś czemu nie bierzesz tabletek... 27.04.06, 22:15
                                              ...wszystko Ci się już myli...
                                              biedny tales1
                                              • tales1 Zaczynasz upodabniać się do Zgodnika! Uważaj! 27.04.06, 22:22
                                                Głupota bowiem jest bardzo zaraźliwa!
                                • yhy_yhy no i ma Leppera...hahaha 27.04.06, 21:38
                                  • tales1 Lepszy Lepper w garści, niż ...Giertych na dachu! 27.04.06, 21:43
                                    A PO z SLD "okopują" się wspólnie w "konstruktywnej" opozycji, ha, ha, ha!
                                    Bowiem nic tak nie łączy, jak strach przed utratą stołków, kasy i wpływów!
                                    • aturek2005 W garsci to ja trzymam cos innego jak oddaje PiSs. 27.04.06, 21:45
                                      Ale nie nazwalbym tego Giertychem - chocby z racji wzrostu.

tales1 napisał:

> A PO z SLD "okopują" się wspólnie w "konstruktywnej" opozycji, ha, ha, ha!
                                      > Bowiem nic tak nie łączy, jak strach przed utratą stołków, kasy i wpływów!
                                      • tales1 Ja myślę, że ty wtedy trzymasz wielkie...NIC, ha! 27.04.06, 21:48
                                        • aturek2005 Porownujesz mojego fiuta do programu PiS? 27.04.06, 21:53
                                          • tales1 Tak nazwał Berlusconi lewaków i ...trafił w 10tkę! 27.04.06, 22:05
                                            • aturek2005 Trafil w 10? Czyli wygral? Bo ja slyszalem inacz 27.04.06, 22:18
                                              ej... Po prostu powiedzial cos o fiutach, a zostal mu sie jego wlasny w dloni
                                              i nic wiecej.
                                              • tales1 Robisz się zbyt chamski i spoufalasz się! 27.04.06, 22:24
                                                Dokoptujesz do Zgodnika!
                                                • aturek2005 Masz racje. Komus innemu niz Tobie (zwolennikowi 27.04.06, 22:29
                                                  PiS) chamstwo nie przystoi. Teraz pisze o Twoim interesie, a gdybys sie ostro
                                                  nie sprzeciwial to moze dojsc i do tego, ze zacznie pisac o obietnicach
                                                  przedwyborczych PiS. Po prostu chamstwo. To trzeba tepic i leczyc, a
                                                  najlepiej powolac jakis Instytut lub Ministerstwo ktore sie doglebnie tym
                                                  problemem zajmie i zaimplementuje program zwalczania tego typu zjawisk.

tales1 napisał:

> Dokoptujesz do Zgodnika!
                                                  • tales1 Wziąłeś do serca moją radę! Nie rzucasz inwektyw! 27.04.06, 22:38
                                                    To bardzo dobrze! Teraz możemy podyskutować!
                                • adas313 Re: No właśnie! Ma to, czego nie ma Tusk i Rokita 27.04.06, 22:02
                                  > 3. Realizm (teraz) - Jedyna partia, z którą możemy się dogadać to SLD!!!
                                  > Rąsia rąsię myje!

Zejdź na ziemię.
                                  To PiS podpisało dwie umowy z S(amoo)B(roną) podczas tej kadencji.

PO z SLD ani jednej. I nawet nie toczyło takich rozmów.

A tak w ogóle to jesteśmy świadkami dziwnych układów SLD-PiS.
                                  Obie partie poparły skrócenie kadencji Sejmu.

• zgodnik1 tales1, ćwoku!.. koalicja z SbSaamoobrona! 27.04.06, 21:04
                    baranie... jesteście skończeni...
                    • tales1 Ciebie ignoruję, bo jesteś wulgarnym prostakiem! 27.04.06, 22:12
                      Nie zasługujesz na moje posty! Musisz się jeszcze wiele nauczyć! A zacznij
                      od... kultury!
                  • yhy_yhy masz niezłą schizę...weż w końcu tabletki 27.04.06, 21:29
                    • aturek2005 To nie ja mam schize. To prezes ma manie (nie 27.04.06, 21:33
                      mylic z Mania).
                      • yhy_yhy to nie była odpowiedż na Twój link... 27.04.06, 21:37
                        odpisywałem talesowi1...on znowu zapomniał o tabletkach biedaczek...
                        • tales1 Chłopcy się pogubili, co? Ociężałość umysłowa?! 27.04.06, 21:49
                          • aturek2005 Fakt. Tobie nikt nie dorowna. I kazdy przy Tobie 27.04.06, 21:52
                            wczesniej czy pozniej stanie sie ociezaly.
                            • tales1 ...jest jak wrona przy orle! Masz rację, A(r)turek 27.04.06, 22:19
                              Strzał w 10ychę!
                          • yhy_yhy nie...my się od Ciebie różnimy 27.04.06, 22:03
                            • tales1 Wielkością "giertychów" na pewno! Jestem górą! 27.04.06, 22:08
                              Ha, ha, ha! Cieniaski?!
                              • yhy_yhy nie jesteś górą...jesteś idiota...po prostu 27.04.06, 22:17
                              • yhy_yhy nie jesteś górą...jesteś idiota...po prostu... 27.04.06, 22:18
                                • tales1 Rozwściecza cię prawda? Wiem, że to boli! 27.04.06, 22:25
                            • tales1 Wielkością "giertychów" na pewno!I tu jestem górą! 27.04.06, 22:10
                              Hi, hi, hi! Krótkie cieniaski?!
                              • yhy_yhy a masz malutkiego "Giertycha"...no to się róznimy 27.04.06, 22:23
                                biedaczek tales1
                                • tales1 Tracisz polot! Zły znak! 27.04.06, 22:28
                                  • yhy_yhy napisałem coś nie tak? zabolało? ale przyznać... 27.04.06, 22:37
                                    ...musisz, że przypominałem Ci wcześniej o tabletkach.
                                    Nie wziąłeś i przyszedł kryzys...i będzie boleć, a lekarze strajkują...pech,
                                    a może wynik rządow PiS`u?
                                    • tales1 Przepraszam, ale za niskie loty jak dla mnie!Cześć 27.04.06, 22:45
                                      • nurnii za niskie? mam wrażenie, że cały czas ryjesz nosem 28.04.06, 00:04
                                        w ziemi
            • adas313 Re: i zagłosują ponownie na PiS! Kto pamięta dziś 27.04.06, 21:59
              Aż taką masz sklerozę, że nie pamiętasz teraźniejszości?
              Biedactwo...
    • wojtek2784 Re: Wygrywa demokracja i interes narodowy... 27.04.06, 20:12
      PiS to jest najbardziej kompetentna grupa ludzi od początku transformacji
      ustrojowej. Słuchałem wywiadu z Jarosławem Kaczyńskim w radiu Maryja. To jest
      bardzo rozsądny polityk.
      • alterpars Re: Wygrywa demokracja i interes narodowy... 27.04.06, 20:13
        wiesz co puknij ty sie w ten zindoktrynowany leb!
      • rom48 Brawo Rrawo ! Swietny dowcip :D 27.04.06, 20:13

• tg28 Re: Wygrywa demokracja i interes narodowy... 27.04.06, 20:14
        z jakiego ty sie qrwa zakladu urwales
        gdzie sa dzisiaj drzwi otwarte - w tworkach??
    • t-800 Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 20:13
      Ouli szit!
    • piss-on-pis4 PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 20:14
      p.i.s napisał:

Nie martwcie się i tak nikt nie wie, co to jest ta czwarta RP:= >

Ci, co głosowali na tę przewalankę przynajmniej czegoś się nauczą.
      A ci co wybory poważnie traktują znowu zostali przez naszych Rodaków
      zrobieni w trąbę. To jest ta ich nauka, za którą wszyscy i tak zapłacimy.
    • agamcd Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 20:16
      to juz totalny upadek, lepper ministrem, zamiast za kratkami. niedlugo zlodziej
      bedzie ministrem skarbu....ta koalicja to zart, tylko, ze ten zart malo smieszy!
      • zupa_wolowa Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 20:20
        >niedlugo zlodziej
        > bedzie ministrem skarbu...

To już nieraz w Polsce było, spokojnie.
      • phun Wzywam polakow do masowej masturbacji 27.04.06, 20:21
        zrobmy to przeciw kaczorom
        • aturek2005 Prezes PiS uprawia ten sport i skutki widac. 27.04.06, 20:24
          Jednym rzuca sie na mozg, innym na wzrost - a jemu rzucilo sie od razu na
          obydwa.
          phun napisała:

> zrobmy to przeciw kaczorom
      • tadjan Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 20:22
        No myślę, że niektórzy wyborcy czekali na ten raj na ziemi. No to go mają!
        Reszta musi przeczekać!
    • januszmendera Kryzys 27.04.06, 20:20
      Bez wątpienie - kryzys zostanie pogłębiony, a nasz kraj... no cóż... przykro
      mi... szukam nowego domu! Jeśli dochodzi już do tego, że ktoś pokroju Leppera
      będzie rządził tym krajem... to nie ma wyjścia...
    • e-mari0 Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 20:21
      Czas stąd spadać.
      Ostatni gasi światło.

Mari0
      e-mari0@gazeta.pl
      • lomginus Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 21:03
        e-mari0 napisał:

> Czas stąd spadać.
        > Ostatni gasi światło.

To już było!. OSTATNI PODPALA ŚCIERNISKO!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka