Dodaj do ulubionych

Polacy wstydzą się za nową koalicję

28.04.06, 19:47
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • wywoj nie napisali że badania były robione w redakcji GW 28.04.06, 19:50
      • marek10004 Re: nie napisali że badania były robione w redakc 28.04.06, 19:54
        Najpierw w redakcji GW, a pozniej jeszcze zostaly uzupelnione w gronie starego
        KC PZPR. No i tak im to wyszlo.
        Bardzo, bardzo reprezentatywny sondaz.
        • hera9 a znasz kogos,kto by uwazal za jest dobrze?ja nie 28.04.06, 20:01
          ta koalicja to jest bardzo smutne i wstydliwe zjawisko.nadzieja tylko w tym,ze
          krotkotrwale.przez czas jej trwania,spowodują jednak duzo strat.trzeba bedzie
          lat na odbudowe.
          • greri2 Ja sie nie wstydze, sorry 28.04.06, 20:49
            • cyberrafi Re: Ja sie nie wstydze, sorry 28.04.06, 21:01
              Ja też się nie wstydzę, bo głosowałem jak należy. A patrząc na tych koalicjantów
              odczuwam co najwyżej niesmak i odrazę.
              • greri2 Re: Ja sie nie wstydze, sorry 28.04.06, 21:02
                Masz racje, ale w takim kraju zyjemy a nie np. w Szwajcarii
                • centrolew Re: Ja sie nie wstydze, sorry - tylko Polski szkod 28.04.06, 21:10
                  Ja również dołączam do tych co się nie wstydzą... Ja po prostu jestem totalnie
                  zażenowany tą sytuacją. Koalicja PiS-Samoobrona to najgorsza rzecz jaka spotkała
                  Polskę w ostatnim 15-leciu. Kocham ten kraj i naprawdę mi żal, że takie goowno
                  wypłynęło teraz na wierzch. Stracone lata, zmarnowane kolejne ludzkie życiorysy,
                  przekreślone szanse set tysięcy ludzi. Już nawet mi się nie chce komentować tego...
                  • siemowit4 Polacy wstydzą się za Gazetę Wyborczą 28.04.06, 22:27
                    tak wykazał mój sondaż przeprowadzony na reprezentatywnej grupie obywateli - odpowiedź tą wskazało 86 % respondetów...
                    • waldemar.sotomski [...] 28.04.06, 22:45
                      • adas313 A ja w sumie się nie wstydzę. 28.04.06, 23:30
                        Niech się wstydzi ten co robi, nie ten co widzi!
                        (źródło: "Przy słowie", tekst: K. Staszewski).

• psyops wstyd mi ze jestem PoLAKIEM 29.04.06, 01:17
                          Najpierw KGB i GRU teraz MOSSAD i CIA.

www.israelshamir.net/Polish/Polish6.htm
                          "Polski naród nie jest winien; oni wybrali na urząd prezydencki byłego komunistę
                          Kwaśniewskiego mając nadzieję, że za jego prezydentury polska będzie krajem
                          neutralnym lub polska polityka wschodnia przejdzie na bardziej przyjazny kurs.
                          <b>Kiedy Kwaśniewski zawiódł ich oni oddali swoje głosy na jego
                          przeciwnika-otrzymując nawet gorszy rząd. Wśród obecnych polskich przywódców
                          można znaleźć znanego neokonserwatystę ministra obrony Radka Sikorskiego. W
                          wolnej amerykańskiej publikacji WMR (www.waynemadsenreport.com/) można
                          znaleźć następujące informacje o nim „Doświadczony pracownik neokonserwatywnej
                          cytadeli American Enterprise Institute (AEI) nowa gwiazda neokonserwatywnych
                          mediów chwalony jako człowiek z wizją przez New York Sun znaną neokonserwatywną
                          gazetę. Według polskiego wywiadu w czasie zimnej wojny Sikorski został
                          współpracownikiem CIA. Ożenił się z dziennikarką Anne Appelbaum z redakcji The
                          Washington Post, która określa termin „neokonserwatysta” jako paranoję, której
                          celem jest zdyskredytowanie „prodemokratycznych” inicjatyw neokonserwatystów
                          takich jak sprawa Iraku”[1]</b> (porównaj z żoną Juszczenki Catheriną
                          Chumachenko pracującą dla departamentu stanu) Minister spraw zagranicznych
                          Stefan Meller podobnie jak minister spraw wewnętrznych Ludwik Dorn i minister
                          służb specjalnych Wasserman są w równym stopniu oddani kościołowi Mamony."

www.prisonplanet.com/articles/january2006/060106worksforcia.htm
                          "Polish Defense Minister a neo-con protege.

Poland's Defense Minister Radek Sikorski, a veteran senior fellow of the neo-con
                          citadel, the American Enterprise Institute (AEI), is the new darling of the
                          neo-con media, being hailed as a "visionary" by the New York Sun, a noted
                          neo-con outlet.

Polish intelligence sources report that Sikorski became a U.S. intelligence
                          asset during the Reagan Cold War years."

Minister Obrony Narodowej pracuje dla CIA, a za zone ma pracownice MOSSADU i
                          izraelskiego czegos tam jeszcze.

Nurtuje mnie pytanie czy Sikorski zeniac sie z Anne Applebaum zostal
                          automatycznie obywatelem Izraela ?

Czy kiedys w ogole nastana czasy kiedy rzad RP bedzie dbal o interes ludzi
                          zamieszkujacych Polske ?

Wkrotce bedziemy tarcza dla USA.

Pozdrawiam wszystkich agentow sluzb specjalnych (zwlaszcza MOSSADU i CIA) z
                          (forum) Wyborczej - chlopaki swietnie Wam idzie, wlasnie takimi tekstami
                          zyskacie jeszcze wieksze poparcie tego "ciemnego ludu".
                          • mosessex Re: wstyd mi ze jestem PoLAKIEM 29.04.06, 02:08
                            psyops:zona radka s. podobno domem sie zajmuje i nie ma czasu na prowadzenie
                            prac wywiadowczych chyba ,że sie radek jej w nocy zwierza.
                            robi ona także domowe powidła a radek jeździ motocyklem z przyczepa po swojej
                            posiadłosci z parkiem.
                            radek jako agent cia jak widac dorobił sie czegoś teraz nawet nie może byc
                            uznany za zdrajcę bo słuzy naszemu wielkiemu sojusznikowi i jemu zamorskiemu
                            pieskowi wojującemu obecnie w iraqu.
                            • vitabravo Nie rozumiem, przecież nie jesteś PoLAKIEM ! 29.04.06, 12:40
                              Dziwnie się składa, że wstydza się bycia Polakiem prawie wyłącznie ci,
                              których można podejrzewać, że z Polską mają niewiele wspólnego.
                              Ocenić można na podstawie ich antypolskich wpisów na forum.
                              • ws_us Re: Nie rozumiem, przecież nie jesteś PoLAKIEM ! 01.05.06, 00:26
                                Masz absolutna racje! Wiekszosc negatywnych wpisow to sympatycy Adasia M.
                                Co za matematyka? (statystyka) 20% to zdecydowana mniejszosc, ale w typowym dla
                                GW stylu to najwazniesza wiadomosc. Wstydzic to powinien sie redaktor i jemu
                                podobni. Jaki jest to jest ale jest to rzad prawomocnie wybrany przez Polakow w
                                Polsce, a reszta to morde w kubel.
                                • jantar18 Re: Nie rozumiem, przecież nie jesteś PoLAKIEM ! 01.05.06, 21:31
                                  ws_us napisał:

> Jaki jest to jest ale jest to rzad prawomocnie wybrany przez Polakow w
                                  > Polsce, a reszta to morde w kubel.

To poucz sie historii,,, i może nie tylko prwomowcnie jest takze wybrany rząd na Białorusi i pewnie w paru miejscach tego globu też -
                                  Przypominij sobie co w kampanii wyborczej obiecywał PIS
                                  przypomnij sobie jak był komentowany i traktowany Lepper
                                  w pakcie satabilizacyjnym ( dziś Pan frazes Jarosław nie ma czasu,
                                  jutro nie ma ochoty)....a pojutrze.... podpisuje z SO koalicje i jeszcze ogłasza SUKCES - nie będzie mordy w kubeł to juz nie PRL, synu

Jestem Polakiem i nich nas BÓG Broni od takich polityków, którzy przez pół roku rzadów nie potafią porozumiec się z ŻADNYM liderem partii politycznych w Sejmie - trzeba byc idiotą( o co Cię nie posądam) żeby uznawać ,że takie oceny to tyko wynik sympatii z Michnikiem. z kim dalej będa się kłócic ..z zagranicą??? Zobaczysz jak Ci sie od tego poprawi... w następnym wcieleniu oczywiście

Drzewo dobre nie może rodzić owoców złych, a w polityce nie ma miejsca na wyznawców. Polska i tak już "rozgrywa " znacznie poniżej swoich( i Twoich w związku z tym) możliwości.Chciesz być kolejnym pokoleniem, które całe życie bedzie czekało ,że kiedys bedzie lepiej? bo do tego to prowadzi, świat na nas nie poczeka.... świat chętnie konsumuje " pożytecznych idiotów"
                                  • danz5 Re: Nie rozumiem, przecież nie jesteś PoLAKIEM ! 02.05.06, 09:16
                                    Jantar18 - mozna zapewne PISowi wiele zarzucic ,ale na pewno nie zdrade
                                    interesow Polski w przeciwienstwie do twoich pupilow politycznych.
                                    Co sie zas tyczy historii,to jest ona pelna takich propagatorow struktur
                                    mafijnych agentury sowieckiej.
                                    Rola Adama Michnika w mataczeniu i szerzeniu nieprawdy predzej czy pozniej
                                    bedzie wlasciwie oceniona.
                                    • jantar18 Re: Nie rozumiem, przecież nie jesteś PoLAKIEM ! 02.05.06, 09:56
                                      danz5 napisał:

> Jantar18 - mozna zapewne PISowi wiele zarzucic ,ale na pewno nie zdrade
                                      > interesow Polski w przeciwienstwie do twoich pupilow politycznych.

Nie mam pupili - a zwłaszcza politycznych
                                      propagatorzy mafijnych struktur zawsze dążą
                                      do jednego - stanu mętnej wody i poczucia
                                      wszechogarniającego nieznanego bliżej zagrożenia
                                      ( układ, wrogie siły, mafia służby jak najbardziej specjalne itp..itd
                                      - w krańcowej formie przybiera to postać imperialistycznej stonki
                                      zrzucanej na polskie pola przez amerykańskie samoloty szpiegowskie..
                                      - mam nadzieję,że jeszcze nie jesteśmy na tym etepie

i wiesz po co to wszystko? - żeby utrzymać na stołku jakiś tyłek
                                      połączony nierozerwalnie z nieudolnym, ale chorym na władzę
                                      łbem...

jeśli wierzysz w to co napisałeś to będziesz
                                      następnym pokoleniem Polaków, które będzie słuchać jak zahipnotyzowane
                                      że jeszcze rok, jeszce dwadzieścia kolejnych lat...będzie lepiej
                                      że jesteśmy w tracie budowy kolejnej lepszej Rzeczpospolitej-
                                      ta bida i bałagan to tylko chwilowe, rządzą nam geniusze...tylko im nie wychodzi
                                      .....bo wrogie, podstępne siły są potężne ,że uhuhu i przeszkadzają nam w rozwinięciu skrzydeł
                                      ha ha ha ha ha ha ha
                                      • danz5 Re: Nie rozumiem, przecież nie jesteś PoLAKIEM ! 04.05.06, 10:11
                                        jantar18 napisał:

> danz5 napisał:
                                        >
                                        > > Jantar18 - mozna zapewne PISowi wiele zarzucic ,ale na pewno nie zdrade
                                        > > interesow Polski w przeciwienstwie do twoich pupilow politycznych.
                                        >
                                        > Nie mam pupili - a zwłaszcza politycznych
                                        > propagatorzy mafijnych struktur zawsze dążą

Piszesz,ze nie masz pupili politycznych ,jest to klamstwo,albo po prostu
                                        zatraciles poczucie rzeczywistosci.
                                    • psyops re danz5 03.05.06, 02:42
                                      Gazeta Wyborcza:

"Polska jednym z największych przyjaciół Izraela"

Polska jest dziś jednym z największych przyjaciół Izraela i nowy prawicowy rząd
                                      RP kontynuuje politykę w tym duchu, prowadzoną przez wszystkie poprzednie rządy
                                      po upadku komunizmu - stwierdza amerykański komentator Tad Taube w serwisie
                                      działającej w USA żydowskiej agencji JTA

Autor - urodzony w Polsce biznesmen z San Francisco - przypomina, że w ciągu
                                      ostatnich 15 lat przywódcy Polski wielokrotnie odwiedzali Izrael, prezydent
                                      Wałęsa w 1991 r. przeprosił za krzywdy Polaków wobec Żydów, a proamerykańskie po
                                      1989 r. rządy RP popierały z reguły interesy Izraela na forum ONZ. Obecnie też
                                      Polska intensywnie współpracuje z Izraelem na polu wojskowości

Dodaje też, że wbrew stereotypowym opiniom o "polskim antysemityzmie" problemy
                                      Izraela cieszą się wielkim zainteresowaniem na polskich uniwersytetach, a
                                      "rzadkie antyizraelskie demonstracje (w Polsce) są tak małe, że nie zwracają
                                      uwagi nawet lokalnych mediów"

"Od upadku komunizmu Polska - kraj, który Żydzi tak lubią nienawidzić - prowadzi
                                      konsekwentnie proamerykańską i proizraelską politykę" - ocenia Taube

Prezydent Kaczyński - pisze Taube - porównał siebie do izraelskiego premiera
                                      Ariela Szarona, "prawdopodobnie jako jedyny przywódca europejski". Podkreśla
                                      też, że polski ambasador w Izraelu potępił terroryzm palestyński, co - jak pisze
                                      - "wywołało wrzaski oburzenia ze strony niektórych jego europejskich kolegów"

Jak przypomina autor, Lech Kaczyński jeszcze jako minister sprawiedliwości w
                                      rządzie premiera Buzka (w latach 2000-2001) "przeforsował pełne ujawnienie
                                      masakry Żydów w Jedwabnem", a później, jako burmistrz Warszawy, aktywnie poparł
                                      budowę Muzeum Historii Żydów Polskich w stolicy

"Żaden kraj w Europie nie jest dziś tak silnie proamerykański i zarazem
                                      proizraelski jak Polska. Rzecz jasna, Polacy zajmują takie stanowisko częściowo
                                      dlatego, że uważają, iż leży to w ich narodowym interesie. Trudno byłoby jednak
                                      znaleźć zdrowszą bazę dla przyjaznego partnerstwa" - konkluduje Tad Taube.
                                      • danz5 Re: re danz5 do psyops 03.05.06, 13:48
                                        pozostawiles ten tekst bez wlasnego komentarza,rozumiem wiec ,ze takie sa i
                                        twoje poglady.
                                        Osobiscie uwazam,ze Polska powinna ze wszystkimi krajami rozwijac przyjazne
                                        stosunki.Niestety nie zawsze jest to mozliwe,a przyczyna tego stanu rzeczy nie
                                        lezy po polskiej stronie.
                                        O sprawach stosunkow polsko - zydowskich staram sie nie wypowiadac,poniewaz z
                                        jednej strony podziwiam ten kraj,z drugiej zas nie podoba mi sie wiele
                                        komentarzy ze stony politykow zydowskich szczegolnie amerykanskich.
                                  • ws_us Re: Nie rozumiem, przecież nie jesteś PoLAKIEM ! 02.05.06, 16:58
                                    Jantar,argumenty dosc niescisle, widzisz ja nie potrzebuje sie historii uczyc,
                                    ja ja zanm, ty jestes w trakcie jej poznawania w czyn zycze powodzenia.
                                    Szeczegoly TWOJEJ interpretacji sa wywnetrzaniem podworkowym. Kulture
                                    polityczna to slowo obce wacpanowi. Kaczorow i PISu nikt Polsce nie narzucil!!!
                                    Narod WYBRAL. Zly wybor? Zmienic Narod.
                                  • ws_us Re: Nie rozumiem, przecież nie jesteś PoLAKIEM ! 02.05.06, 16:58
                                    Jantar,argumenty dosc niescisle, widzisz ja nie potrzebuje sie historii uczyc,
                                    ja ja zanm, ty jestes w trakcie jej poznawania w czyn zycze powodzenia.
                                    Szeczegoly TWOJEJ interpretacji sa wywnetrzaniem podworkowym. Kulture
                                    polityczna to slowo obce wacpanowi. Kaczorow i PISu nikt Polsce nie narzucil!!!
                                    Narod WYBRAL. Zly wybor? Zmienic Narod.
                              • psyops re vitabravo 03.05.06, 02:27
                                Z tego co napisalas/les wynika, ze ktoras z tych firm dziala na korzysc Polski ?
                                Ktora z nich jest wg. Ciebie propolska ?

Albo inaczej. Twierdzisz, ze moja wypowiedz jest antypolska.
                                W ktorym miejscu ?
                            • psyops Re: wstyd mi ze jestem PoLAKIEM 03.05.06, 02:22
                              Anne Applebaum pracowala dla szeregu agencji prasowych i informacyjnych w
                              roznych krajach. Wszyscy doskonale wiedza, ze agenci prasowi najczesciej sa
                              pracownikami SLUZB SPECJALNYCH kraju ktory wysylal ich do pracy za granica.

Dla kogo jeszcze procz MOSSADU pracowala Anne ?
                          • wrojoz Re: wstyd mi ze jestem PoLAKIEM 29.04.06, 08:51
                            Całe szczęście, że posłowie opuszczają w Sejmie klub Pisu.!
                          • jajcara3 WSTYD I HAŃBA !!! 29.04.06, 13:56
                            Wstydzę się że żyję w kraju gdzie przestępca z prawomocnymi wyrokami będzie
                            wicepremierem. Wstydzę się, że żyję w kraju gdzie partia rządząca określa
                            równych i równiejszych. I to ma być prawo i sprawiedliwość? chyba tylko z nazwy!
                            • rakunica Re: WSTYD I HAŃBA !!! 30.04.06, 19:16
                              jajcara3 napisała:

> Wstydzę się że żyję w kraju gdzie przestępca z prawomocnymi wyrokami będzie
                              > wicepremierem. Wstydzę się, że żyję w kraju gdzie partia rządząca określa
                              > równych i równiejszych. I to ma być prawo i sprawiedliwość? chyba tylko z nazwy
                              > !

Nie wstydz sie. Wkrotce Lepper zostanie zrehalibilitowany a prawdziwi
                              przestepcy - z tytulami profesorskimi i ugladzeni libralnie - trafia za kratki w
                              skarpetkach.

Mam taka nadzieje. I wtedy moze zrozumiesz na czym polega sprawiedliwosc i
                              panstwo prawa.

Anna Kozlowska
                            • danz5 Re: WSTYD I HAŃBA !!! 05.05.06, 08:23
                              jajcara3 napisała:

> Wstydzę się że żyję w kraju gdzie przestępca z prawomocnymi wyrokami będzie
                              > wicepremierem. Wstydzę się, że żyję w kraju gdzie partia rządząca określa
                              > równych i równiejszych. I to ma być prawo i sprawiedliwość? chyba tylko z
                              nazwy
                              > !

A nie bylo ci wstyd kiedy bandyci i mordercy komunistyczni rzadzili Polska?
                          • jantar18 Re: wstyd mi ze jestem PoLAKIEM 02.05.06, 10:57
                            psyops napisał:

a za zone ma pracownice MOSSADU i
                            > izraelskiego czegos tam jeszcze.

o kurde no i jescze w "Panu Tadeuszu"
                            jest niejaki Jankiel( psss..żyd..rozumiesz)
                            - ten koncert to na pewno był
                            szyfrowany przekaz do KGB......
                            a co do Mickiewicza to
                            można
                            > znaleźć następujące informacje o nim „Doświadczony pracownik neokonserwat
                            > ywnej
                            > cytadeli American Enterprise Institute (AEI) nowa gwiazda neokonserwatywnych
                            > mediów chwalony jako człowiek z wizją przez New York Sun znaną neokonserwatywną
                            > gazetę. Według polskiego wywiadu w czasie zimnej wojny .... został
                            > współpracownikiem CIA.

czyży komuś nie spodobało sie wystapienie min.R. Sikorskiego
                            w Europarlamencie.... No, cóż skorzystam z okazji by pogratulować.

BRAWO ! BRAWO ! Panie Ministrze Sikorski :)
                            • psyops Re: wstyd mi ze jestem PoLAKIEM 03.05.06, 02:09
                              > o kurde no i jescze w "Panu Tadeuszu"
                              > jest niejaki Jankiel( psss..żyd..rozumiesz)

No i co z tego ze Zyd ?
                              Moze byc i Zyd. Wazne, zeby ten Zyd dbal o interes ludzi ktorzy na niego
                              zaglosowali.

Nie podoba mi sie natomiast, jesli Zyd, buddysta, chrzescijanin, muzulmanin ...
                              jest SYJONISTA.
                              Niech sobie buduje ten "wielki iSSrael", ale nie moim kosztem i nie za moje
                              pieniadze.

Tak na marginesie to nie wiem czy wiesz, ale Zydzi ASZKENAZYJSCY (rosyjscy,
                              polscy, ukrainscy ...) nie sa semitami - pl.wikipedia.org/wiki/Chazarowie

> - ten koncert to na pewno był
                              > szyfrowany przekaz do KGB......

A tego nie rozumiem ? Mozesz wyjasnic o co Ci w tym miejscu chodzi ?
                        • radio-alternator.com Wstydz się jeśl jeszcze tego nie słyszysz!!! Mekka 29.04.06, 01:23
                          Jeśli Was ttu jeszcze nie ma, to zapraszam na www.radio-alternator.com by
                          słuchać na żywo!! Afrokolektyw i Masala Sound System!! a jutro od wieczora do
                          rana DJsss w tym Jacek Sienkiewicz

na drugie urodziny Drogi do mekki...

wejdz na www.radio-alternator.com

SłUCHAJ !!!!!
                      • joli_cyc Re: Polacy wstydzą się za GWno i PBS :((((((( 29.04.06, 10:57

wyborcza.blogspot.com/2006/04/gazeta-wyborcza-w-poczuciu-misji.html
                    • putkam Re: Polacy wstydzą się za Gazetę Wyborczą 29.04.06, 00:11
                      A nie wstydzisz się wchodzić na ten portal? Bo ja się wstydzę, że kogoś takiego
                      tu widzę.
                    • henryad [...] 29.04.06, 00:49
                      • gacekemdk Re: Polacy wstydzą się za żydowską Gazetę Wyborcz 29.04.06, 01:14
                        Henryad jesteś nawiedzonym palantem, wiesz o tym? Takie bzdety wypisywał tylko
                        pozlotemu. A może zmieniłeś nick?
                        • vitabravo Trzeba przywrócić Solidarności I, zawłaszczoną GW! 29.04.06, 12:43
                          A sprawców zawłaszczenia osądzić i zamknąć.
                          • rakunica Re: Trzeba przywrócić Solidarności I, zawłaszczon 30.04.06, 19:25
                            Tak - zgadza sie - GW byla w chwili powstania gazeta Solidarnosci. Nawet miala
                            logo S. Polonia i zagraniczni ofiarodawcy slali pieniadze i dary dla S i na
                            niezalezna gazete "uzgodniona" w Magdalence. Gdzie to sie podzialo? Dlaczego
                            taki p. Wajda za 50 zl zostal wspolwlascicielem naszej gazety wraz z innymi
                            "patriotami"? Gdzie bilans przychodow i wydatkow?

Jak to sie stalo, ze GW dostala sie jakiejs Agorze?

Anna Kozlowska
                      • tierralatina Re: Polacy wstydzą się za żydowską Gazetę Wyborcz 29.04.06, 04:13
                        Potrzebujesz lekarza. Psychiatry... Choc watpie czy pomoze... Choroba wydaje
                        sie byc bardzo zaawansowana...
                        PS. Nie wstydze sie za Ciebie. Po prostu wspolczuje...
                      • e-4l Re: Polacy wstydzą się za żydowską Gazetę Wyborcz 29.04.06, 12:56
                        "henryad" ! Ani chybi, dopuścili cię pielęgniarze z domu wariatów do kompa?
                      • emenefix WSTYDbył jak Kwach się upijał I rzadziła mafia SLD 29.04.06, 13:00
                        wy chyba wstydu nie znacie!
                        • jajcara3 Re: WSTYDbył jak Kwach się upijał I rzadziła mafi 29.04.06, 13:59
                          No, a teraz rządzi mafia pisu i będzie niebawem samejbrony.
                        • kardynal_pacelli1 Re: WSTYDbył jak Kwach się upijał I rzadziła mafi 29.04.06, 14:30
                          emenefix napisał:

> wy chyba wstydu nie znacie!

Wstyd i to wielki to jest teraz. Tamte wybryki to małe miki w porównaniu z tym
                          co teraz wyprawia.

• kardynal_pacelli1 Re: Polacy wstydzą się za żydowską Gazetę Wyborcz 29.04.06, 14:31
                        > Niestety, ten naród polski tak długo nie jest w wstanie się przeciwstacić tej
                        > brudnej mafii żydowskiej.
                        > Dlatego asz rację chłopie. 100%. Po ponad 62 latach rządów Z

henryad, czy była jakaś "amnestia" w psychiatryku?
                      • alphaone Re: Polacy wstydzą się za żydowską Gazetę Wyborcz 29.04.06, 14:38
                        hehe, chlopak uciekl z psychiatryka
                    • kralik11 Re: Polacy wstydzą się za Gazetę Wyborczą 29.04.06, 01:02
                      siemowit4 napisał:

> tak wykazał mój sondaż przeprowadzony na reprezentatywnej grupie obywateli -
                      od
                      > powiedź tą wskazało 86 % respondetów...

Glupota naprawde nie usprawiedliwia cie od ignorancji, chodzi przeciez o Polske
                      o 36 000 000 ludzi, dla ciebie to gowno, ty masz swoja fuche w PiS, ale co z
                      reszta spoleczenstwa? mieliscie byc tacy prawi i sprawiedliwi a okazaliscie sie
                      niczym innym jak banda zaklamanaych zlodzieji, gardze toba i wszystkimi
                      towarzyszami ktorzy kiedys zasiadali w PZPR a teraz w PiS i Samoobronie.
                  • zima0001 Re: Ja sie nie wstydze, sorry - tylko Polski szko 28.04.06, 23:16
                    centrolew napisał:
                    > Koalicja PiS-Samoobrona to najgorsza rzecz jaka spotkała
                    > Polskę w ostatnim 15-leciu. Kocham ten kraj i naprawdę mi żal, że takie goowno
                    > wypłynęło teraz na wierzch.
                    > Stracone lata, zmarnowane kolejne ludzkie życiorysy,
                    > przekreślone szanse set tysięcy ludzi.

Mówisz zapewne o szansach prężnego SLD-owskiego aktywu terenowego, któremu
                    skończyło sie koryto.
                    Od kiedy to lewica robiąca z kraju szambo za PRL-u i III RP tak sie uwrazliwiła?
                    Niejedno goowno jeszcze wypłynie zanim się Polske z was oczyści.
                  • insite kolo sie zatoczylo, znowu KPP - 29.04.06, 05:20
                    Koalicja Prostytucji Politycznej.

Kaczynski bedzie spal na waleta z Lepperem, a ten/ta trzecia dostarczy dodatkowj
                    rozrywki. kto by pomyslal, ze jarek ma takie pomysly na seks grupowy?
                    Pytanie - kto kogo wydyma bez bolu?
                    • insite R. Ziemkiewicz - Polactwo - strona 122 i 3 29.04.06, 12:54
                      Skorumpowane, nieuczciwe, samolubne i pod kazdym innym wzgledem paskudne elity
                      polityczne nie spadly polactwu z nieba. Po prostu, mamy takich politykow, jacy
                      sami jestesmy. Wlasnie dlatego patrzymy na nich z taka niechecia i obrzydzeniem.
                      Dlatego, ze widzimy w nich, jak w lustrze, siebie samych.

To powinna byc lektura obowiazkowa w PRL bis, powinna ja przedrukowac w
                      odcinkach Gadzinowka Wybiorcza oraz Madzia odczytac to przez mikrofony radia z
                      ryjem.
                  • macarthur chcieliście powrotu komuny 29.04.06, 08:59
                    i wasze życzenie się spełniło
                • macko4 Re: Ja sie nie wstydze, sorry 29.04.06, 01:13
                  A ja jestem zażenowany...
                  wicepremierem z wyrokiem, postawa prezydenta - marionetki w łapkach Wielkiego
                  Brata, oraz wieloma innymi rzeczami. I po dyplomie opuszczam Kraj nad Wisłą.
                  Przynajmnniej na kilka lat.
                  • tierralatina Re: Ja sie nie wstydze, sorry 29.04.06, 04:15
                    Niestety nawet z daleka czuje sie zazenowanie...
                • pod_grzybek Re: Ja sie nie wstydze, sorry 30.04.06, 23:10
                  To się trzeba było wypchnąć na świat w Szwajcarii. Każdy potrafi tylko
                  narzekać, odpycha od siebie odpowiedzialność i mówi: ja nie mam na to wpływu. A
                  trzeba było pójść do urny samemu, namawiać kogo można żeby głosowali na
                  kogokolwiek byle ci oszołomi-świętoszki zbawiciele swiata (bez skojarzeń!)albo
                  ci drudzy karierowicze-buraczki nie dorwali się do władzy.
              • janek344 Re: Ja sie nie wstydze, sorry 29.04.06, 09:04
                A ja jednak wstydę się i to bardzo, pomimo,że nie głosowałem na PIS.Wstydzę
                się, bo jestem Polakiem.
            • jakuka Re: Ja sie nie wstydze, sorry 28.04.06, 21:17
              a ja sie wstydze i to bardzo.wiekszych debili u steru jeszcze nie bylo.wstyd i
              hanba, zacofanie i glupota.az ciezko uwierzyc.
            • wrojoz Re: Ja sie nie wstydze, sorry 28.04.06, 21:33
              A ja się wstydzę, za ciebie też.
            • as200 Re: Ja sie nie wstydze, sorry 28.04.06, 21:49
              Nie udalo sie nomenklaturze partyjnej przez SLD to probuja przez samoobrone -
              narazie im sie udaje.
          • wrojoz Re: a znasz kogos,kto by uwazal za jest dobrze?ja 28.04.06, 21:32
            Dobrze, że Rydzyk jedzie na misjonarza do Afryki.
          • 1410_tenrok Ja jestem dumny! Jestesmy lepsi od RZYMU 28.04.06, 21:33
            Caligula mianował senatorem swojego rumaka.
            Jarek K. mianował wreszcie premierem swojego Endrju L.
            Salve Cesar! morituri te salutant!
            • adas313 Re: Ja jestem dumny! Jestesmy lepsi od RZYMU 28.04.06, 21:50
              A pretorianie po zamordowaniu któregoś cesarza wystawili tytuł cesarski na
              licytację.

Nie jest tak najgorzej w tym kraju...
              • 1410_tenrok Re: Ja jestem dumny! Jestesmy lepsi od RZYMU 29.04.06, 00:04
                to kwestia czasu, Adasiu, kwestia czasu. Oczywiscie nikt nie bedzie mordował,
                ale wystawiac na allegro, na przykład? Ja nie widze problemu. Wydaje mi, ze
                Jareczek przez allegro kontaktuje sie z narodkiem, wiec moze nastepne wybory
                tez przez allegro - w ramach taniego panstwa, co?
                • adas313 Re: Ja jestem dumny! Jestesmy lepsi od RZYMU 29.04.06, 00:17
                  A po co wybory?
                  Bez nich będzie jeszcze taniej.
                  • 1410_tenrok Re: Ja jestem dumny! Jestesmy lepsi od RZYMU 29.04.06, 12:14
                    No wiesz, ale w czasach massmediow - to jedno sie nie zmieniło "panem et
                    circensis". Lud potrzebuje igrzysk. Wszystko mu zabrano - kolej, proste miejsca
                    pracy, dawną wiare. Musi płacić podatki, żeby sobie nie myślał. Więc co
                    zostaje? Wybory. A ich tak łatwo nie da się skasowac, dopiero by było.
                    Oczywiscie, kiedy juz faza spoleczenstwa postindustrialnego zostanie osiagnieta
                    w stopniu zadowalającym i miejsce dawnej wschechwładnej arystokracji zajmie
                    wschechwładna biurokracja, wowczas wybory zostaną skasowane (w ramach taniego
                    panstwa), a wladza bedzie wybierana, np. w roznego rodzaju reality show. Ale
                    wiesz, na to musimy jeszcze poczekac. Sprawa jest jednak w toku.
          • arseno Re: a znasz kogos,kto by uwazal za jest dobrze?ja 28.04.06, 22:12
            Ja się wstydzę za granicą za "Wyborczą" że szkaluje Polaków
          • kaspera P o r a w y j ś ć n a u l i c e ! ! ! 28.04.06, 22:22
            • tales1 ...i posprzątać w czynie społecznym?! Dobra rada! 28.04.06, 22:35
              • zima0001 Raczej zarobić ciałem na chleb 28.04.06, 23:19
              • mario.osh tak jest. posprzatać bo piss samo nie wyschnie 28.04.06, 23:28

• tales1 ...a i w "platformę" można wdepnąć! Sprzątajmy! 28.04.06, 23:56
          • wrojoz Re: a znasz kogos,kto by uwazal za jest dobrze?ja 29.04.06, 08:50
            A ja słyszałem, że duża grupa posłów PiS zamierza opuścić klub PiS po koalicji.
          • aglo11 Re: a znasz kogos,kto by uwazal za jest dobrze?ja 29.04.06, 11:03
            Polacy najbardziej wstydzą się za GW, polskojęzyczny brukowiec.
          • anna-dark Dziękujemy Tuskowi, Rokicie i Komorowskiemu ! 29.04.06, 12:14
            Dziękujemy Tuskowi, Rokicie i Komorowskiemu !
            • dinozaur.57 Re: Dziękujemy Tuskowi, Rokicie i Komorowskiemu ! 29.04.06, 13:59
              Za co dziękujesz ? Za to, że z ich przyczyny jest taka koalicja ! Ja dziękuję za
              takie komentarze!
              • jantar18 Re: Dziękujemy Tuskowi, Rokicie i Komorowskiemu ! 02.05.06, 09:31
                Tusk, Rokita i Komorowski po farsie jaką był
                pakt stabilizacyjny zapewniali,że nie będą
                atakować miejszościowego rządu PIS ( poprą go
                w najważniejszych ustawach) apelowali do Pis o
                nie zawiązywanie koalicji z SO

Koalicja I TAK POSATAŁA MIMO, ŻE...JEST MNIEJSZościwa
                więc najwyraźniej to władzom PIS odpowiada, bo innych
                celów nie osiagnięto...

a tłumaczenia, że napaskudziłem przez
                Donalda, bo nie chciał sie ze mną bawić są
                infantylne jak to z piskownicy...
          • tomekp1 Re: a znasz kogos,kto by uwazal za jest dobrze?ja 29.04.06, 14:00
            Czego chcą Polacy wyborów-nie,koalicji-nie .Innego wyjścia nie było.
            A wstydzić się powinien P.Pawlak i P.Giertych.
            Może wreszcie rząd będzie miał możliwość realizować swój program naprawy państwa,
            bo jest dużo do zrobienia.
            Zyczę im wszystkiego najlepszgo i uzyskania większości w parlamencie.

• siostra_tlenu Re: a znasz kogos,kto by uwazal za jest dobrze?ja 29.04.06, 14:02
              tomekp1 napisał:

> Czego chcą Polacy wyborów-nie,koalicji-nie .Innego wyjścia nie było.
              > A wstydzić się powinien P.Pawlak i P.Giertych.
              > Może wreszcie rząd będzie miał możliwość realizować swój program naprawy państ
              > wa,
              > bo jest dużo do zrobienia.
              > Zyczę im wszystkiego najlepszgo i uzyskania większości w parlamencie.
              >
              >
              Głupota czy prowokacja?? Jedno i drugie jest warte siebie
        • gieroy_asfalta Re: nie napisali że badania były robione w redakc 28.04.06, 20:06
          gdyby badania zrobiono pod wiejskim sklepem wyniki byłyby zupełnie inne...;-)
        • droob Re: nie napisali że badania były robione w redakc 28.04.06, 21:01
          nie, no jasne Lepper - yes, yes, yes. Polacy wylegli na ulice i skanduja: Endju!
          Endrju! Niech zyje sojusz robotniczo-chlopski. Ups... chlopi uciekli.
        • posener89 Re: nie napisali że badania były robione w redakc 28.04.06, 21:18
          Polacy się wstydzą bo jest czego. Nie tylko koalicji ale i rządu.

> Najpierw w redakcji GW, a pozniej jeszcze zostaly uzupelnione w gronie starego
          >
          > KC PZPR. No i tak im to wyszlo.
          > Bardzo, bardzo reprezentatywny sondaz.

Za to inne gazety robią sondaże wśród moherów i wieśniaków na ścianie
          wschodniej którzy wierzą w zmiany PiS-U, Samoobrony czy LPR.
        • antykagan Re: nie napisali że badania były robione w redakc 28.04.06, 23:22
          marek10004 napisał:

> Najpierw w redakcji GW, a pozniej jeszcze zostaly uzupelnione w gronie
          starego
          >

Kibelki zmyte? Masz chwilę relaksu, frustracie? Jak tak kochasz kryminalistów i
          swołocz z samoobrony to weź ich do siebie. Ja ciebie nie pouczam na kogo masz
          głosować.
          PS. Dlaczego wstydzisz się za swoją nową ojczyznę i nie przyznajesz się do niej?
        • kralik11 Re: nie napisali że badania były robione w redakc 29.04.06, 00:58
          marek10004 napisał:

> Najpierw w redakcji GW, a pozniej jeszcze zostaly uzupelnione w gronie starego
          >

Stare dobre grono KC PZPR znajduje sie obecnie w szeregach Samoobrony glupcze a
          PiS tez z nimi ma o wiele wiecej wspolnego niz jakakolwiek inna "prawicowa"
          partia w Polsce, dowodem na moje slowa jest fakt w jaki sposob PiS glosowalo w
          sejmie poprzedniej kadecji, zawsze z SLD a owocem ich wspolpracy jest chociazby
          krztalt obecnych podatkow ;)
        • anna-dark Dziękujemy Tuskowi, Rokicie i Komorowskiemu !!! 29.04.06, 12:13
          Dziękujemy Tuskowi, Rokicie i Komorowskiemu !!!
      • kolargolo a twoj post pisany w sztabie PiS 28.04.06, 19:54
        zreszta nawet tam koalicja z Samoobrona nie ma zbyt wielkiego poparcia.
        • wrojoz Re: a twoj post pisany w sztabie PiS 28.04.06, 21:36
          Gosiewski idzie do klasztoru, tego co kupczył.
      • norton2005 Re: nie napisali że badania były robione w redakc 28.04.06, 22:28
        Za taką koalicję powinien wstydzić się Rokita i Tusk. Ale oni przegrali
        wszystko, więc pewnie ze wstydem też krucho.
      • henryad Były robione w Kahale i w redakcji GW 29.04.06, 00:41
        Masz rację chłopie. 100%. Po ponad 62 latach rządów Zydo-ubecji i po ich
        ostatnim żydo-ubeckim prezydencie Kwaśniewskim-Stoltzmanie (ojciec wysłany
        przez Stalina-Jewgashvili-syna-Zyda-gruzinskiego, do mordowania Ak i
        patriotycznych Polaków w opozycji do komunizmu), jest bardzo trudo utorzyć
        Polski rząd. Otóż Kaczyński-Kalkenstein który ma pochodzenia żydowskie i sam
        należał do ich mafii i być może ciąle należy, takiego rządu nie może utworzyć
        bo ciągle na względzie ma swoich Zydo-oprawców, którzy zniszczyli niemal
        doszczętnie POlskę. Może to jest żyd z miękkim sercem wobec Polaków, ale
        niedostatecznie kocha ich. Przydałby się taki jak Piłsudski, ale go nie ma. Ta
        żydowsko-komuno-syjonistyczna gangrena jak rak doczy tę Polskę. To oni
        wymordowali w Rosji, na Ukrainie i w Polsce ponad 100 milionów ludzi jak pisał
        Sołżenicyn. Statystyki są o wiele większe. O dziwo taki sam pogląd mają
        prawdziwi Zydzi ''Torah Jews''. Mówią o tych ''Zydach''którzy działają w
        Polsce, którzy utworzyli Izrael (evil State) jaki o raku wobec prawowitych Zydów
        Torah Jews, którzy nigdy się nie posługują antysemityzmem i nie mordują, nie
        manipulują, a modlą się o kraj do którgo przybywają. Z www.google.com wypisz
        Torah Jews i znajdź ich strony.
        Przypominam Ci z Biblii: Bóg jest miłością, która raduje się z Prawdy a nie
        nawidzi zła.
        Ta banda żydo-oprawców w Polsce chce żebyś kochał zło i ich, aby łatwiej było
        im tobą manipulować. To oni też wykszłałcili całe pokolenia ''Polaków'' którzy
        uwierzyli ich kłamstwom, oszutwom, itd. To jest ta grupa trzymająca władzę.
        Niemal też 95% prasy ''polskiej''.
        Czy jest jaki ratunek dla Polski? Tak w Jezusie Chrystusie i w tych którzy
        bezględnie chodzą w NIM a nie w tych którzy mienią się katolikami,
        protestantami, judaistami, itd itp. Kochaj Jezusa Chrystusa i jak ON mówi:
        Jeśli kto kocha syna, córkę, żonę swoją bardziej niż Mnie nie jest Mnie godzien.
        Poproś Jezusa Chrystusa aby przyszedł do Twojego serca. Przeczytaj co
        powiedział o Zydach np: Ew.Jana 8:31-50 i dalej. W wierszu 8:44 ci o Zydach
        którzy Go nie przjeli nazywa Synami Diabła. Wiedz o tym, że Jezus Chrystus
        powiedział: Niebo i Ziemia przeminą ale słowa moje nie przeminą. Czytaj Jego
        Słowo i rozmyślaj nad nim. Przyjmij Jego Ducha.
        On jest tylko Prawdą, abyśmy tylko w Nim chodzili.
        • e-4l Re: Były robione w Kahale i w redakcji GW 29.04.06, 13:04
          henryad! Takie pierdoły to pisz sobie w portalu mocherowym ojca muchomorka!
          Tam będzie przychylny czytalnik. O ile w ogóle tam można coś napisć?
          • maniana_35 Re: Były robione w Kahale i w redakcji GW 29.04.06, 14:34
            Wydaje się że GW reklamując Judasza znalazła wreszcie patrona.Nic nie stoi na
            przeszkodzie założenie Radia Judasz i piętnowania haniebnych,antysemickich
            występków również w eterze a może także na tym forum.
      • alphaone pewnie ze sie wstydza - ja sie wstydze od wyborow! 29.04.06, 14:36

• heartpumper Re: Polacy wstydzą się za nową koalicję 28.04.06, 19:52
      tzn tam, gdzie ta cala koalicje.
      Gratuluje tym ktorzy glosowali na PiS. Macie co chcieliscie!
    • kolargolo [...] 28.04.06, 19:53
    • jeglia Re: Polacy wstydzą się za nową koalicję 28.04.06, 19:54
      Samoobrona przygasa, uszło powietrze, pozostał dym, co ludziom truje oczy i
      skręca nosy. Honoru nie mają czy co? Ja bym to wszystko olał i poszedł po rozum
      do głowy. Może w maju, może w obłokach chodzą, jak te stare panny, co czekają za
      chłopami, może coś się trafi. Widać jak Samoobrona i PIS, są zieloni w temacie
      zarządzania, gospodarką i krajem.
      Awantura o Leppera
      Ludu! Jak można smarować chleb gównem, nie mając pewności że się go ma, kiedy
      społeczeństwu nie odpowiada Polak, to niech wybiorą żydków albo ruskich lub
      murzyna,- /..kurcie blade……)..
      • jola_z_dywit Re: Polacy wstydzą się za koalicję PO SLD 28.04.06, 20:39
        Nieformalna koalicja czcicieli okrągłego stołu w GW donosi.
        Narodowy Polski rząd jest wstydem?
        Koalicja malwesantów,złodzieji i Ubowców Zomowców z namaszczenia SB i
        Komunistycznej Partii Polski pod auspicjami GW i TVN jest szczytem marzeń
        społeczeństwa.
        • gregorsamsa Jolka Jolka 28.04.06, 20:47
          Jolka, Jolka pamiętasz
          Lato ze snu,
          Gdy pisałaś: Tak mi źle,
          Urwij się choćby zaraz,
          Coś ze mną zrób,
          Nie zostawiaj tu samej, no nie.

Żebrząc wciąż o benzynę,
          Gnałem przez noc,
          Silnik rzęził ostatkiem sił,
          Aby być znowu w tobie,
          Śmiać się i kląć,
          Wszystko było tak proste w te dni.

Dziecko spało za ścianą,
          Czujne jak ptak,
          Niechaj Bóg wyprostuje mu sny,
          Powiedziałaś, że nigdy,
          Że nigdy aż tak,
          Słodkie były jak krew twoje łzy.

Emigrowałem z objęć twych nad ranem,
          Dzień mnie wyganiał,
          Nocą znów wracałem,
          Dane nam było słońca zaćmienie,
          Następne będzie
          Może za sto lat.

Plażą szły zakonnice,
          A słońce w dół
          Wciąż spadało, nie mogąc spaść,
          Mąż tam w świecie za funtem
          Odkładał funt
          Na toyotę przepiękną aż strach.

Mąż twój wielbił porządek
          I pełne szkło,
          Narzeczoną miał kiedyś jak sen,
          Z autobusem arabów
          Zdradziła go,
          Nigdy nie był już sobą, o nie.

Emigrowałem z objęć twych nad ranem...

W wielkiej żyliśmy wannie
          I rzadko tak
          Wypełzaliśmy na suchy ląd,
          Czarodziejka gorzałka
          Tańczyła w nas,
          Meta była o dwa kroki stąd.

Nie wiem ciągle, dlaczego
          Zaczęło się tak,
          Czemu zgasło, też nie wie nikt,
          Są wciąż różne koło mnie,
          Nie budzę się sam,
          Ale nic nie jest proste w te dni.

• tadddd A Naród to kto ???? 28.04.06, 22:09
            von Jola ???
            Jola mów za siebie bo albo nie naleze do tego narodu albo mi ta koalicja NIE
            odpowiada.
            Też rząd nie jest Narodowy POLSKI i tak też uważa zdecydowan wiekszość polaków
            chyba że według Ciebie to ludzie tylko polsko-języczni.
        • ziuta38 Re: Polacy wstydzą się za koalicję PO SLD 28.04.06, 20:58
          agentura obcego panstwa w rzadzie to lepper wedlug kaczynskiego.
          a moze to kaczynski klamie?
        • q_vw Re: Polacy wstydzą się za koalicję PO SLD 28.04.06, 21:00
          Jolka, użyj choć raz mózgownicy... SB, UB co chcesz, łącznie z ruskimi
          szpiegami i islamskimi terrorystami to otoczenie Twojego wodza Jądrusia
          Morelki :)
        • blackmoore Re: Polacy wstydzą się za szambiarską koalicję 28.04.06, 21:12
          Jolka, czy Twoim zdaniem Polacy nie maja prawa do własnego zdania tylko muszą
          popierać te całe bagno zgotowane przez PiS razem z samabroną? Nowa koalicja
          notorycznych kłamców pospołu z przestepcami bierze sie za los Polski w "imieniu
          Polaków". Dziadek Stalin przewraca sie w grobie z zazdrości
        • zmuzbi Re: Polacy wstydzą się za koalicję PO SLD 28.04.06, 21:13
          jola_z_dywit napisała:

> Nieformalna koalicja czcicieli okrągłego stołu w GW donosi.
          > Narodowy Polski rząd jest wstydem?
          > Koalicja malwesantów,złodzieji i Ubowców Zomowców z namaszczenia SB i
          > Komunistycznej Partii Polski pod auspicjami GW i TVN jest szczytem marzeń
          > społeczeństwa.
        • konread Jolu za Ciebie się też wstydzimy... 28.04.06, 21:14
          Andriu Lepper były członek PZPR
          Łużwiński Maksymiuk i ilu jeszcze - współpracownicy SB
          Czy Ty też Jolu masz tak chwalebna przeszłość? Tylko nie pisz o KPNie bo w to to
          nie uwierzę:P
        • 1410_tenrok Re: Polacy wstydzą się za koalicję PO SLD 28.04.06, 21:36
          Jolka kocham CIEEEEEEEEEEEEEE. AJlafjuuuuuuuuuuu!!!
          Wreszczie KON TROJANSKI został wicepremierem. To suuuuuuuuuper wiadomosc.
          Oh chyba sie rozplacze.

PS. kiedy wstapimy do ZBiRu? Skoro zbir w rządku?
        • rmstemero Jolka, jestes beznadziejnym przypadkiem 28.04.06, 21:37
          czy ty naprawde nie zauwazasz swej smiesznosci? I tragikomizmu sytuacji w ktorej
          sie znajdujesz? Siedziec caly dzien na Necie i z samozparciem studiowac artykuly
          w gazecie Michnika - tego nie robia nawet jego wielbiciele. A ty sie tak poswiecasz.

Ale czy nie moglabys sie od czasu do czasu przeniesc do organu samoobrony i tam
          zajac glos? Jakiego Organu? No wlasnie.
        • adamw Re: Polacy wstydzą się za koalicję (..) 28.04.06, 21:37
          jola_z_dywit napisała:

/ciach bełkocik/
          mmmm...jesli za naród uwazasz swego szefa bandyte + grupkę cwaniaczków, no to
          cóż- odpowiedź brzmi-tak, jest wstydem i hańbą dla każdego Polaka. Ktoś kto
          chwalił się prusackim pochodzeniem, może tego i nie rozumieć i nie czuć

> Koalicja malwesantów,złodzieji i Ubowców Zomowców z namaszczenia SB
          Ładne określenie S_a_m_0_0_b_r_o_n_y_

i
          > Komunistycznej Partii Polski
          niestety kuchareczko, pała z historii...
        • antykagan Re: Polacy wstydzą się za koalicję PO SLD 29.04.06, 02:23
          jola_z_dywit napisała:

> Nieformalna koalicja czcicieli okrągłego stołu w GW donosi.
          > Koalicja malwesantów,złodzieji i Ubowców Zomowców z namaszczenia SB i
          > Komunistycznej Partii Polski pod auspicjami GW i TVN jest szczytem marzeń
          > społeczeństwa.

Czy tego chama wytrzaska ktoś wreszcie po pysku?
        • koham.mihnika Re: Polacy wstydzą się za koalicję PO SLD 29.04.06, 02:40
          najlepsza jest koalicja psychola z pisu oraz zlodzieja i ruskiego agenta z
          samejbrony, do pomocy maja lumpenkatoli ex LPR (liga pojeb..ch rodzin).

Moze jeszcze twoj idol skonczy jak Mussolini.
        • e-4l Re: Polacy wstydzą się za koalicję PO SLD 29.04.06, 13:08
          Masz rację Jolu, to powstała koalicja kryminalistów, tak trzymać.
        • jajcara3 Re: Polacy wstydzą się za koalicję PO SLD 29.04.06, 14:43
          Jolu, nie pisz takich farmazonów bo jestem w ciąży i nie mogę się denerwować :|
          Ty chyba nie widzisz (lub nie chcesz widzieć), że większość wykształconych
          Polaków wyrzuciłoby samąbrone z parlamentu. Nie zauważasz że główni wyboecy tak
          chwalonej przez Ciebie partii to ludzi bez wykształcenia, podatni na "pranie
          mózgu" osóbek typu Lepper i Rydzol?? Pozdrawiam i proszę nie pisz już więcej
          takich głupot bo w śmieszności pobijesz nawet samą Renię Beger :)
    • red.adam.michnik Re: Polacy wstydzą się za nową koalicję 28.04.06, 19:55
      od kiedy to moherowe berety umieją korzystać z internetu?
    • alkud A czy JKaczyński wie co to jest wstyd? :-) 28.04.06, 19:55
      Albo honor?
      Albo prawo?
      Albo sprawiedliwość?

---
      religiapokoju.blox.pl/2006/04/Roznorodnosc-interpretacji-Koranu-i-demokracja.html
      • greri2 Wstyd mi za Tuska z Wehrmachtu 28.04.06, 20:50
        • cyberrafi Re: Wstyd mi za Tuska z Wehrmachtu 28.04.06, 21:06
          A nie wstyd ci że jesteś idiotą?
        • lampka.nocna Re: Wstyd mi za Tuska z Wehrmachtu 28.04.06, 22:13
          Na stany schizofreniczne konieczne jest intensywne leczenie w "zakladzie bez
          klamek". Bywanie na forum niestety nie prowadzi do wyleczenia.......
    • ar.co Re: Polacy wstydzą się za nową koalicję 28.04.06, 19:56
      15 % odczuło ulgę? Słusznie, elektorat Samoobrony i paru takich, którzy nigdy
      nie wiedzą o co konkretnie chodzi, ale na wszelki wypadek są zadowoleni.
    • tierralatina Re: Polacy wstydzą się za nową koalicję 28.04.06, 19:56
      I za skinow tez sie wstydza. Choc moze powinno sie wspolczuc??? Ulomnosci...
    • presentation1 Ja sie nie wstydze....... 28.04.06, 20:00
      Niech wstydza sie media oraz PO ktore na sile chcieli wmowic spoleczenstwu ze
      to wlasnie ONI musza wygrac.Oszukali sie sami.Patriotow mozna znalesc po kazdej
      stronie barykady ale plany PO i SLD odnosnie ciaglosci to zwyczajna
      bzdura.Zlodziei trzeba rozliczyc,panstwo poprawic zeby takie sytuacje nigdy nie
      byly mozliwe.Sondaz jest bzdurny.Pomimo ze nie mieszkam w Polsce kontaktuje sie
      z wieloma ludzmi-wiekszosc patrzy optymistycznie.Najbardziej pesymistycznie
      nastawione jest PO i SLD a wiec Ci co na zmianach moga stracic.Media tez nie
      otrzymaja tego co chcialy wiec sie wsciekaja.Ale przeciez to tylko media ,a
      spoleczenstwo wie co mysli.
      • red.adam.michnik Re: Ja sie nie wstydze....... 28.04.06, 20:03
        wszystko pięknie, ale społeczeństwo mamy moherowe.
        polecam lekturę artykułu z wyborczej pt. 'lepperowo', o rodzinnej wiosce
        przewodniczącego;)
        • red.adam.michnik Re: Ja sie nie wstydze....... 28.04.06, 20:04
          tutaj:
          serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34474,3295845.html
        • aglo11 Kapuś 29.04.06, 13:26
          Ale społeczeństwo się nie zapowietrza i nie nagrywa czyli nie kapuje do Kwacha i
          Millera.
      • alkud już rozliczają....................... ............. 28.04.06, 20:03
        np. Przemysław Edgar Gosiewski kazał wykopać dyrektora parku bo ten nie chciał
        złamać prawa i za darmo oddac klasztorowi budynku wartego 13 mln zeta

---
        religiapokoju.blox.pl/2006/04/Roznorodnosc-interpretacji-Koranu-i-demokracja.html
        • kawka Idzie nowe, buuu... 28.04.06, 20:06
          Niejaka Genowefa ma być wicemarszałkiem Sejmu. Powodów do wstydu i wściekłości
          przybywa w lawinowym tempie.
          • saewolfie czego od Pana Gosiewskiego i Pani Genowefy!!!!! 28.04.06, 21:31
            Oni oraz Pan Andrzej Lepier z Panem Jaroslawem to jedynie Prawdziwi Polacy,
            ktorzy wyprowadza Polske na wlasciwa droge.
            A wy tylko narzekac i narzekac... Trzeba im zaufac a nie tylko szukac dziurwy
            w calym....
            • kawka Wielka ta dziurwa! 28.04.06, 21:45
              > Oni oraz Pan Andrzej Lepier z Panem Jaroslawem to jedynie Prawdziwi Polacy,
              > ktorzy wyprowadza Polske na wlasciwa droge.
              > A wy tylko narzekac i narzekac... Trzeba im zaufac a nie tylko szukac dziurwy
              > w calym....

Dziurwa jest już tak wielka, że całego nie widać....
              • tadddd Re: Wielka ta dziurwa! 28.04.06, 22:25
                taaaa ...prawdziwi polacy
                a reszta, te kilkadziesiąt milionów to kosmici

Ty "kwaczka" to jeszcze von Jole do tego dolicz bo Cię zaszczuje kawkami

ps. takiej poje..ej kawce to ma się ochote w ryja strzelic za takie teksy
      • kiks11 Re: Ja sie nie wstydze, bo mi się chce rzygać 28.04.06, 20:08
        jak czytam takie bzdety. Odpimpaj się PO. Chciał kaczor wyborów, to sobie mógł
        negocjować z so, psl i lpr, bo sld bardzo chciało. Jakby umiał się dogadywac i
        naprawdę chciał tych wybowrów to by je dostał, bez PO. PiS robi w durnia
        wszystkich, z nikim nie potrafi znaleźć języka porozumienia, bo jego wódz jest
        solidnie stukniety na punkcie swojej osoby i misji, która przyśniła mu się w
        niedzielne popołudnie po zjedzeniu pomidorowej u mamuśki. Ta jego misja, to
        zniszczenie wszystkiego i wszystkich co mają czelność nie wierzyć w jego
        geniusz i wizję Polski. Tylko, że tę jego wizję poparło 11% społeczeństwa, a
        cała reszta albo jest nie kumata, albo głosowała na rozsądnych, albo maiła
        zajęcie, bo któś do cholery musi pracować na kretynizmy, które wymyślają ludzie
        pokroju Kaczyńskiego i spółki.
      • ziuta38 Re: Ja sie nie wstydze....... 28.04.06, 20:08
        albo kaczynski klamal dawniej o lepperze,
        albo dzisiaj jest czlowiekiem bez honoru.
        • greri2 Re: Ja sie nie wstydze....... 28.04.06, 20:57
          Albo takie jest zycie ziuta...
      • marner Re: Ja sie nie wstydze....... 28.04.06, 20:13
        Widzę duży wpływ ojca kierownika - bądź otwarty - są jeszcze inne rozgłośnie.
      • fly8171 Re: Ja sie nie wstydze....... 28.04.06, 20:14
        Najbardziej rozsądny głos jaki słyszałem. Nie ważne na kogo głosowałem. PO nie
        chce koalicji. PO nie chce wyborów. PO nie chce sie dogadać z PIS. Czego chcą?
        Jak nie było szansy na koalicję, wybory nie. Jak powstaje, wybory tak. To jest
        odpowiedzialna partia? Partia ludzi rozsądnych? Moherowe berety też mają prawo
        głosu, chyba że Adam Michnik chce dla nich zbudować obozy, albo wybrać radę
        mądrych która będzie decydować: czego mają słuchać, co czytać, co jeść i co
        oglądać. Nie chcecie Radia Maryja? Jest dużo innych rozgłośni. Które radio
        zamkniecie następne?
        • k.asia2 Re: Ja sie nie wstydze....... 28.04.06, 20:30
          Michnik sam siedzial w obozie , kiedy Lepper byl dzialaczen politycznym w
          panstwie socjalistycznym. Gdy Michnik walczyl o wolna Polske Lepper nosil
          czerwony krawacik.Gdyby Michnik przegral lepper bylby moze nawet pierwszym
          sekretarzem PZPR. Na tym stanowisku moge go sobie wyobrazic.
          • unamatita O którym Michniku prawisz dziecino??? 28.04.06, 20:58
            Bo chyba nie o nadredaktorze:))
            u.
            • holyboy_666 Re: o tym samym 28.04.06, 22:34
              lacznie prawie 7 lat w komunistycznych wiezieniach. rowniez po to, abys mogl
              mowic publicznie nonsensy, ktore mowisz. taka jest cena demokracji, i ja ją
              akceptuję, mimo wstrętu do pomyj, jakie wylewane są na forum gw na zasluzonych
              dla polski ludzi
              • joli_cyc Re: o tym samym 29.04.06, 11:47
                Mowicie o tym Michniku?

wyborcza.blogspot.com
      • k.asia2 Re: Ja sie nie wstydze....... 28.04.06, 20:20
        Czlowieku!Nie wstydzisz sie ze w Polsce rzadza prymitywni bezwzgledni
        karierowicze,co dla wygrania wyborow nie posuneli sie przed zadnym
        swinstwem....? Gdyby Tusk zachowal sie tez tak bezwzglednie to PO by wygralo.
        Niestety ludziska daja sie szybko omamic pustymi obiecankami ...nie pierwszy raz
        w naszwj historii.Leppert tyle razy sie skompromitowal,ze gdyby byl troche
        madrzejszy i mial odrobine honoru wycofal by sie z zycia politycznego i poszedl
        do swoich krow. Niech sobie nimi rzadzi.
        • fly8171 Re: Ja sie nie wstydze....... 28.04.06, 20:24
          Czyli kto będzie decydował kto ma rządzić? TY? Red. A. Michnik? Trybunał
          konstytucyjny?
          • k.asia2 Re: Ja sie nie wstydze....... 28.04.06, 20:34
            Polacy musza sami zdecydowac kto nimi ma rzadzic, tylko niestety w ostatnich
            wyborach pokazalo nasze spoleczenstwo jak latwo nim manipulowac.
          • sigact1 Re: Ja sie nie wstydze....... 28.04.06, 23:07
            "Czyli kto będzie decydował kto ma rządzić? TY? Red. A. Michnik? Trybunał
            konstytucyjny?"
            fly AWAY
      • marek10004 Re: do presentation... 28.04.06, 20:30
        Calkowicie popieram.
        Dodam od siebie, ze w polityce nalezy dzlac zgodnie ze scena polityczna, a nie
        z marzeniami. A. Lepper zostal wybrany przez wielu wyborcow, to jest fakt nie
        do zaprzeczenia. W zwiazku z tym J. Kaczynski musi cos z tym zrobic.
        Niektorzy najwidocznie sugeruja, ze PIS powinien obrazony zabrac swoje zabawki
        z piaskownicy i... No wlasnie i co dalej?
        Moze powinienem dokonczyc; oddac pole walki PO i SLD, bo te dwie, bardzo
        bliskie zreszta sobie partie, tego chca? Nic z tych rzeczy.
        J. Kaczynski rozgrywa te trudna partie po mistrzowsku. Juz praktycznie
        wyeliminowal z gry Giertycha, a pozniej przyjdzie kolej na innych.
        Nie jestem zachwycony obecnoscia w rzadzie Leppera, ale to nie PIS wybral ich w
        wyborach.
        • uu1 Re: do presentation... 28.04.06, 20:48
          Polacy nie powinni wstydzić się za koalicję, tylko za swoje postępowanie, które
          umożliwiło powstanie takiej koalicji.
        • holyboy_666 Re: no popatrz, a ja myslalem,.. 28.04.06, 22:39
          .. ze w polityce trzeba byc przyzwoitym
          i nie klamac w żywe oczy, bezczelnie

za dużo wymagam?

pewnie tak, skoro w IV rp wicepremierem zostaje dyrektor pgr i czlonek pzpr
          moze od razu siegnąć po sprawdzonych działaczy; w koncu w partii bylo sporo
          wyrazistych twarzy; jaruzelski, rakowski, karkoszka, miller itp
          jarosław k. ma z czego wybierac, nie musi siegac wylacznie do kadr samoobrony
        • antykagan Re: do presentation... 29.04.06, 02:29
          marek10004 napisał:

> Calkowicie popieram.

Sojusz azbeściarzy. Kiedy przestaniecie się wpierniczać w nasze sprawy?
        • neptus Re: do presentation... 29.04.06, 09:46
          Kryminalista figurą w rządzie "Prawa i Sprawiedliwości". Czy jeszcze ktoś ma
          jakieś wątpliwości, gdzie PIS ma prawo, sprawiedliwość i nas wszystkich?
          • sikorka68 Re: do presentation... 29.04.06, 10:23
            neptus napisała:

> Kryminalista figurą w rządzie "Prawa i Sprawiedliwości". Czy jeszcze ktoś ma
            > jakieś wątpliwości, gdzie PIS ma prawo, sprawiedliwość i nas wszystkich?

Jakie PiS ma wyjscie, skoro nawet PO nie chciała rozwiązania? Sami rządzić nie
            mogą, bo to byłoby tylko figuranctwo. Wkurza mnie Samoobrona (i nietylko)...
      • michalng Re: Ja sie nie wstydze....... 28.04.06, 20:59
        Owszem zładzieji trzeba rozliczac tylko dlczego ma to robic Lepper i jego banda
        złodzieji ?
        • greri2 Dlatego, ze Tusk nie chce 28.04.06, 21:01
        • uu1 Re: Ja sie nie wstydze....... 28.04.06, 21:01
          Może dlatego, że się na tym świetnie znają? To takie makarenkowskie.
      • rmstemero Re: Ja sie nie wstydze....... 28.04.06, 21:42

presentation1 napisał:

Sondaz jest bzdurny.Pomimo ze nie mieszkam w Polsce kontaktuje sie
        >
        > z wieloma ludzmi-wiekszosc patrzy optymistycznie.

Jaka pogoda na Madagaskarze? Pada?
    • jojop Polacy sa dumni ze swojej wladzy! 28.04.06, 20:04
      Tylko bialorusini sa bardziej z wladzy zadowoleni.
    • dominik.olsztyn Re: Polacy wstydzą się za nową koalicję 28.04.06, 20:07
      skinhead-pl napisał:

> te sondaże wiecie gdzie mozecie sobie wsadzic...

Masz na myśli to miejsce w które możesz sobie wsadzić swoją opinię ???
      • greri2 Wyborcza traci glowe (nie pierwszy raz!) 28.04.06, 20:55
    • 123rbr Re: Polacy wstydzą się za nową koalicję 28.04.06, 20:14
      Gratulacje dla Pana Ministra Mellera. To wielki dyskomfort być w jednym rządzie
      z Lepperem, Dornem, Ziobro, Wassermannem.
    • kbamm Najpierw jełopy wybierają, potem się wstydzą :-))) 28.04.06, 20:14
      Bo dziś nikt nie przyzna się, że głosoawał na partie obecnej koalicji. Wot, polska mentalność. Na ten dziwny kraj TYLKO BAT !!!!!!!!!
      • sarhenziel Re: Najpierw jełopy wybierają, potem się wstydzą 28.04.06, 20:24
        Ja się nie wstydzę głosowałem na PiS.
    • marek277 Re: Polacy wstydzą się za nową koalicję 28.04.06, 20:15
      skinhead-pl napisał:

> te sondaże wiecie gdzie mozecie sobie wsadzic...

Raczej: te koalicje wiecie gdzie mozecie sobie wsadzic
    • sarhenziel Re: Polacy wstydzą się za nową koalicję 28.04.06, 20:18
      Ja byłbym się wstydził gdyby nie zawiązano koalicji,a tak widać
      że nasi politycy z trudem bo z trudem ale potrafią się dogadać.
      • tales1 MICH NIK(T) nie jest już trendy? Toczy pianę?! 28.04.06, 21:41
        Kto dziś kupuje GW? TYLKO ĆWOKI!
      • holyboy_666 Re: oczywiscie, 28.04.06, 22:43
        to rzeczywiscie wielkie osiagniecie, ze prezes kacz. potrafi sie dogadac z
        bylymi pzprowcami i esbekami, a nie potrafił z ludzmi, któryz z komuną walczyli;-)
    • przyladek.dobrej.nadziei Re: Polacy wstydzą się za nową koalicję 28.04.06, 20:24
      Glupi, tepy narod obudzil sie z reka w nocniku.
    • holewiusz Re: Polacy wstydzą się za nową koalicję 28.04.06, 20:26
      waśnie tak, lepper zyska ... lepperzyska
    • irini Ja się cieszę 28.04.06, 20:30
      .
      • greri2 Ja tez! 28.04.06, 20:59
    • adamx79 BRAWO!!! Polacy wstydzą się za nową koalicję 28.04.06, 20:30
      Widać, jak dla Prezesa Samo Dobro, ważne jest dobro dla Polski. Nie ważne czy
      złodziej, czy inny kryminalista, buc, kmiot, pajac, byle miał poparcie
      społeczne potrzebne w Sejmie, a reszta sama sie zrobi...
    • jacek230 Oczywiscie, ze sie wstydze. To HANBA !!! 28.04.06, 20:31
      • greri2 Ja sie nie wstydze! 28.04.06, 20:50
        • fajka2 Re: Ja sie nie wstydze! 28.04.06, 20:54
          widać wstydu nie masz
          • greri2 Re: Ja sie nie wstydze! 28.04.06, 20:56
            Mam, ale za Tuska i Rokite
            • marianblacklord Re: Ja sie nie wstydze! 29.04.06, 00:16
              nie masz mózgu geri - więcej takich idiotów (idiotek) wszechpolskich i polska
              będzie pierwszym od ponad 60 lat krajem który padnie ofiarą ataku jądrowego.
              POLSKA to zadupie nie tylko Europy ale i świata - robimy kiłe i siare na całym
              globie. powinnniśmy się wstydzić za Rydzyka, Leppera, Braki Kwaczących i wiele
              innych żenujących rzeczy. To że polacy sa postrzegani jako złodzieje to PIKUŚ w
              porównaniu z tym co sie wyprawia w sejmie, w europarlamencie i telewizji.
          • homosapiens5 Re: Ja sie nie wstydze! 28.04.06, 21:58
            Szkoda, może trzeba się nad sobą zastanowić.
      • wrojoz Re: Oczywiscie, ze sie wstydze. To HANBA !!! 29.04.06, 08:53
        Mądrzejsi posłowie, podobno 14-tu zamierzją opuścić PiS. To już będzie jeszcze
        mniejsza większość.
    • jajanek Re: Polacy wstydzą się za Gazetę Wyborczą 28.04.06, 20:34
      • jajanek Re: Polacy wstydzą się za Gazetę Wyborczą 28.04.06, 20:36
        Zapomniałem dopisać,że także, za jej naczelnego Ojca Redaktora Michnika!!!!
      • ziuta38 Re: Polacy wstydzą się za Gazetę Wyborczą 28.04.06, 20:45
        wstydza sie za gazete,ale pilnie ja czytaja.
        a posty pisza bo gdzie indziej nie ma dla nich miejsca.
        • greri2 Re: Polacy wstydzą się za Gazetę Wyborczą 28.04.06, 21:05
          Trzeba wiedziec co sie dzieje w obozie wroga dlatego czytam Wyborcza. Ale zeby
          zaraz "pilnie" to raczej nie
          • ziuta38 Re: Polacy wstydzą się za Gazetę Wyborczą 28.04.06, 21:06
            greri2 napisał:

> Trzeba wiedziec co sie dzieje w obozie wroga dlatego czytam Wyborcza. Ale
            zeby
            > zaraz "pilnie" to raczej nie
            z kim przystajesz,takim sie stajesz.
            uwazaj na siebie.
            • tales1 Polacy BARDZO wstydzą się za Gazetę Wyborczą! 28.04.06, 21:38
              Wstyd to czytać, mieć w ręku, i się na to powoływać!
              • dzieciatko_o_dyrektora Re: Polacy BARDZO wstydzą się za Gazetę Wyborczą! 28.04.06, 21:44
                i co ty tu biedaku robisz ? tak daleko od ulubionego RM .
                • jajanek Re: Polacy BARDZO wstydzą się za Gazetę Wyborczą! 28.04.06, 21:58
                  Ja mam "przyjemność" nacieszyć się pseudointeligencją michnikowską która traci grunt pod nogami!!!! Czerwoni idą w odstawke, wszelkiej masci różowi również!!! Co za radość!!!! po latach KOMUNY!!!!! Pie..nej komuny!!!!! Michnik jest bardziej czerwony od najbardziej czerwonych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BETON STALINOWSKI!!!!!!!!!!!!!1
                  • ziuta38 Re: Polacy BARDZO wstydzą się za Gazetę Wyborczą! 28.04.06, 22:04
                    choroba nie wybiera,wspolczuje.
                  • kowalczyka Re: Polacy BARDZO wstydzą się za Gazetę Wyborczą! 28.04.06, 22:08
                    PSYCHOLU, TERAZ DOPIERO ZOBACZYSZ DRUGĄ RZECZPOSPOLITĄ LUDOWĄ Z CENZURĄ I
                    JEDYNĄ SIŁĄ PRZEWODNIĄ - KOWAL
                    • tales1 Co wam się tak zebrało na czułości tow. Kowalczyk? 28.04.06, 22:22
                      Panujecie nad ozorem, bo wulgaryzny z gęby wychodzą bez opamiętania!
                  • holyboy_666 Re: czerwoni ida w odstawke? 28.04.06, 22:47
                    to policz ilu ma samoobrona byłych czlonkow pzpr w kadrach. oraz esbekow;-)

jesli to sie nazywa odstawka..
                    • tales1 No pewnie! Nie widać? 28.04.06, 23:57
                      • kotlubaj Tales, czytaj posty, zanim na nie odpiszesz. 29.04.06, 00:06
                        Inaczej tylko się ośmieszasz.
                        • tales1 Mądrej głowie dość dwie...Nie pouczaj mądrzejszych 29.04.06, 00:34
                          I martw się o siebie, kotlubaj (co to za nick?)
                          Jak masz problemy z szybkim zrozumieniem to nie wchodź na forum! Dobra rada!
                          Wciągną cię nosem!
                          • kotlubaj Nie wiesz, co to za nick "kotlubaj", analfabeto?:D 29.04.06, 00:42
                            To skończ podstawówkę!
                            • tales1 Re: Nie wiesz, co to za nick "kotlubaj", analfabe 29.04.06, 01:04
                              Oświeć więc łaskawie doktora nauk humanistycznych!
                • tales1 Re: Polacy BARDZO wstydzą się za Gazetę Wyborczą! 28.04.06, 22:01
                  Jestem zakonspirowaną oPOzycją i toczę walkę partyzancką!
          • koloratura1 Re: Polacy wstydzą się za Gazetę Wyborczą 28.04.06, 22:06
            greri2 napisał:

> Trzeba wiedziec co sie dzieje w obozie wroga dlatego czytam Wyborcza. Ale zeby
            > zaraz "pilnie" to raczej nie

To widać!
            Gdybyście czytali nieco bardziej pilnie i może jeszcze ze zrozumienem, to byście
            głupot nie pisali!
            • tales1 Re: Polacy wstydzą się za Gazetę Wyborczą 28.04.06, 22:18
              Jej się nie da czytać ze zrozumieniem! Raczej z rozbawieniem i politowaniem!
              Ciekawy przykład staczania się etosu dziennikarskiego po równi pochyłej!
              GW - "OPINIOTWÓRCZY" TABLOID?
        • schlesianess Re: Polacy wstydzą się za Gazetę Wyborczą 28.04.06, 23:41
          Rydzu Rydzu nie daj się, Rydzu Rydzu nie daj się, Ryyydzu Ryyydzu nie daj się!!!
          www.nie.com.pl/art5974.htm
    • gniewek.113 Ta koalicja to nie wstyd.. to trauma. 28.04.06, 20:35
      Smutne jest to wszystko. Moja ostatnia iskierka nadziei zgasła po ogłoszeniu
      wyników wyborów. Dlaczego mam się cieszyc normalnością jako 70-latek? Czy
      normalnie nie mogło być już teraz? Wystarczy, że milionom debili obieca się
      socjalizm (do którego sprowadza się hasło "państwa solidarnego") i juz zaczyna
      się dziać źle. O moich rodakach jestem jak najgorszego zdania.. Najlepsi
      uciekają. Lenie i nieudacznicy zostają, by głosować na populistów. Nawet w
      odległej perspektywie nie widzę szans na pozytywne zmiany.
      Skoro nawet wrogie partie może połączyć kasa, to juz po nas.
      • greri2 Trauma to Twoje dziecinstwo w ZSRR 28.04.06, 20:53
      • homosapiens5 Re: Ta koalicja to nie wstyd.. to trauma. 28.04.06, 22:00
        Niestety - obawiam się, że w tym stwierdzeniu jest sporo prawdy. Może kiedyś
        ktoś będzie się musiał z tego wytłumaczyć przed następcami. Każdy kiedyś
        będzie "byłym"
        • tales1 Trauma? Dla Tuska, Rokity, PO i SLD na pewno! 28.04.06, 22:26
      • wariant_b Re: Ta koalicja to nie wstyd.. to trauma. 28.04.06, 22:48
        gniewek.113 napisał:

> Najlepsi uciekają.

Ostatnio widziano ich w Belgii.
    • prokto Re: Polacy wstydzą się za nową koalicję 28.04.06, 20:38
      Wstyd to kraść(postkomuna) i z pieca spaść (PO).
      • enedue3 Towarzyszu sekretrzu gniewek a ja wam mówię; 28.04.06, 21:14
        w Polsce powraca normalność za sprawą tego jak mawiacie "Kaczego Rzadu"!.
        Zaczynam dobrze czuć się w Polsce.Jest normalniej za sprawą "tlenu godności"
        jaki unosi się na forum swiatowej polityki. Wam tow. nie przeszkadzało nazwanie
        Oświęcimia polskim obozem koncentracyjnym, niemieckich oprawców polskimi
        esesmanami. O Katyniu tow. mawiał, że to zbrodnia niemiecka. O
        homoseksualiźmie , że to dobre , trzeba pielegnować jako wartość postępu, itd,
        i tak dalej.
        Mnie to wszystko przeszkadzało!!!
        To się nie wróci o czym tow. gniewek marzysz :))).
        • dzieciatko_o_dyrektora Re: Towarzyszu sekretrzu gniewek a ja wam mówię; 28.04.06, 21:30
          Co na to dziadek i pani w przedszkolu ?
        • rmstemero Re: Towarzyszu sekretrzu gniewek a ja wam mówię; 28.04.06, 21:50
          Bredzisz biedaku
    • skuro Re: Polacy wstydzą się za nową koalicję 28.04.06, 21:08
      Nie będzie Leppiej - jak warchołów dopuszcza się do rzadu to co bedzie dalej....

---
      www.buhaha.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka