Dodaj do ulubionych

Lublin: Student z USA strzelał do przechodnia

29.04.06, 13:39
temu Amerykańcowi Polska z Ameryką się pomylila...
Obserwuj wątek
    • gniewek.113 Jak to była wiatrówka? jaka prędkość wylotowa? 29.04.06, 13:45
      Niektórymi "wiatrówkami" można zabić człowieka. mam nadzieję, że prokuratura
      weźmie to pod uwagę. Student medycyny.. no proszę, jaki chłopak ma zapał do
      ratowania życia i zdrowia..
      • logo.vlad Re: Jak to była wiatrówka? jaka prędkość wylotowa 29.04.06, 14:06
        Myślę, że weżmie w pierwszym rzędzie pod uwagę z jakiej konkretnie wiatrówki
        strzelał ten idiota.
        • pndzelek czul sie jak w domu 29.04.06, 14:52
          bog zaplac ze to tylko wiatrowka
          • robertw18 Czy to Afroamerykanin muzułmanin? 29.04.06, 20:11
            Większość przestępstw w USA popełniają "Afroamerykanie" - stąd pierwszy człon
            pytania. Wśród "Afroamerykanów" o wiele więcej jest muzułmanów niż w innych
            warstwach - stąd drugi człon.
            Pozdr.
            • robertw18 PS. Może też inna mniejszość z USA. n/t 29.04.06, 20:14
              • robertw18 Po przesłuchaniu student został zwolniony. To HIT 29.04.06, 20:15
                Gość strzelał do człowieka, to go wypuścili...
                Pozdr.
                • katecheta Powinien odsiedzieć te 3 lata w Polsce :-))))))))) 29.04.06, 20:55
                  Może wtedy jakkeskie bydło zrozumiało by że prawdziwa demokracja i buszyzm to nie to samo Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha
                • bronimir Re: Po przesłuchaniu student został zwolniony. To 29.04.06, 21:07
                  robertw18 napisał:

> Gość strzelał do człowieka, to go wypuścili...
                  > Pozdr.

Ze Stanów by deportowali.
                • najnaczelniejszy Re: Po przesłuchaniu student został zwolniony. To 29.04.06, 22:24
                  Bez przesady. Sam czaem mam ochote otworzyc ogien do "przechodniów", których zachowanie przypomna zycie stadne psowatych bardziej niz człowieczenstwo. Za siniaka powinno byc odszkodowanie i tyle.
                  • hans_2000 ======pewnie czarnuch ;) ============= 30.04.06, 00:36

Pozdrawiam , hans_2000 .
            • huski Re: Czy to Afroamerykanin muzułmanin? 29.04.06, 22:14
              a ja widze jeszcze trzeci czlon - pytajacy, powiedz mi czy ludzie tacy jak Ty
              otrzmuja normalne wychowanie i to biologia czy cos sie stalo z Toba po drodze?
          • stefa12 Re: czul sie jak w domu 29.04.06, 20:25
            to pewnie amerykański rom...hihi
          • rzabba Re: czul sie jak w domu pndzelek 30.04.06, 07:38

jaka jego rasa? ze czul sie jak u siebie?
        • antoni_kv Re: Jak to była wiatrówka? jaka prędkość wylotowa 29.04.06, 17:12
          Ojciec Dyrektor na falach swojego radia poinformowal ze amerykanski agent oddal
          strzaly w kierunku czysto polskiego przechodnia z karabinu baretta m82a1 - z
          predkoscia wylotowa 854 m/s. Siniak na jego ramieniu (swiec panie nad jego dusza
          i ojcem dyrektorem) jest kolejna zbrodnia popelniona przez imperialistyczna
          kapitalistyczna dyktature na Polakach, Polsce i Radiu Ma Ryja.
          Amen.
          A tak na serio - zlapac debila i ukarac. Co wiecej tu dumac? Odeslac do USA
          niech sie postrzela z rodakami - mysle ze chocby pan Cheney bedzie mial ochote
          na wspolne igraszki tego typu.
      • anna-dark Dick - to znowu ty? A przecież serce słabe... 29.04.06, 14:42
        Dick - to znowu ty? A przecież serce słabe... Wywalić go z Polski.
        • stefa12 Re: Dick - to znowu ty? A przecież serce słabe... 29.04.06, 20:25
      • arius5 hmmm... "obywatel USA" 29.04.06, 16:28
        pewnie jakis palestynczyk, tak jak wiekszosc "obywateli USA" wysylanych do Polski.
      • stefa12 Re: Jak to była wiatrówka? jaka prędkość wylotowa 29.04.06, 20:25
    • marekmarek44 Re: Lublin: Student z USA strzelał do przechodnia 29.04.06, 13:48
      Ja tylko jestem ciekaw co by było,gdyby tak w USA polski student strzelał do
      przechodniów niechby tylko z wiatrówki-czy również g....no? bo jeśli tak to ok.
      Ale coś mi mówi,że trochę inaczej,więc chyba coś tu nie gra.
      • indy22 Re: Lublin: Student z USA strzelał do przechodnia 29.04.06, 13:59
        "narażenia na niebezpieczeństwo życia lub zdrowia człowieka. Za to przestępstwo
        grozi kara do 3 lat więzienia"

porazka
      • wujek_extrema Re: Lublin: Student z USA strzelał do przechodnia 29.04.06, 15:06
        Jak jestes ciekawy co bylo to ci powiem. Polacy szybko okrzykneli by go
        cyganem, romem albo zydem i dlatego nie-polakiem. Dajecie temu dowod w
        przypadku brukselskiego morderstwa. To by bylo!!!!
      • kolargolo Re: Lublin: Student z USA strzelał do przechodnia 29.04.06, 16:05
        byl juz taki - Kaczynski sie nazywal, po angielsku "Unabomber".
    • joemama Re: Lublin: Student z USA strzelał do przechodnia 29.04.06, 13:48
      Powoła się na drugą poprawkę. A że nie obowiązuje w Polsce ? To nic. George
      zawsze może postarać się i wprowadzić "demokratyczne standardy" również w Polsce.
      • adam.2x Ma szczescie ze bedzie sadzony w Polsce 29.04.06, 13:52

W USA poszedl by za to do paki na dobry kawal zycia.
        • hapita Re: Ma szczescie ze bedzie sadzony w Polsce 29.04.06, 13:59
          Namacalny przykład jak Amerykanie poważaja Polaków.Pewnie jest zdziwiony co
          policja od niego chce.Myślę że go szybko wypuścimy i przeprosimy,gdyż w
          przeciwnym wypadku Busch zamiast na Iran udeży na nas.
        • mozaret1 Re: Ma szczescie ze bedzie sadzony w Polsce 29.04.06, 13:59
          Poszedl by albo i nie,zalezy jakiego by mial adwokata.Ale w procesie cywilnym
          rodzina musiala by zaplacic poszkodowanemu kupe $$$$$.

• mateusztt Yankes chciał sobie postrzelać do tubylców... 29.04.06, 13:54
      ..myślał że to Irak.
      No pomylił się chłopak, Bush da mu order za walkę z terroryzmem
    • zieleniak2004 >>> ___ Nowoczesna Medycyna z USA? 29.04.06, 13:54
      > "Student był trzeźwy. Nie wiadomo, dlaczego to zrobił" - powiedział sierż.
      > Witold Laskowski z zespołu prasowego Komendy Miejskiej Policji w Lublinie."

Jak to "nie wiadomo"???

Myślał że to kolonia USA i że tu się najpierw strzela a potem pyta...
    • ak813 ....jeszcze jeden idiota rodem z USA 29.04.06, 13:55
      • marcowsky Re: ....jeszcze jeden idiota rodem z USA 29.04.06, 13:59
        ciekawy jestem jego rasy-czarny zolty bialy a moze czerwonoskory?
        • red.ken Re: ....jeszcze jeden idiota rodem z USA 29.04.06, 15:24
          tam mieszkają sami debile, widać że ich lekarze dorastają umysłowo do poziomu
          naszych bezrobotnych lumpów.
          • frant3 Re: ....jeszcze jeden idiota rodem z USA 29.04.06, 19:18
            Biedaczek nie wiedział, że to wiatrówka. Myślał, że to lornetka.
            Media markt - nie dla idiotów!

--
            Frant - humor, satyra, krytka
            • luigi22 Re: ....jeszcze jeden idiota rodem z USA 29.04.06, 20:25
              U nas w akademiku też różne rzeczy się działy (będą dziąły w juwenalia ;), np. w
              ostatnie juwenalia spłonął duży fiat ;) (klapa od bagażnika poleciała sto metrów
              dalej, a najlepsze, że kilku podpalaczy stało obok z gaśnicą, niby w razie czego
              mieli zasąpic straż :). No nie wspomnę, ze telewizory, ksera spadające z 10
              piętra juz na mnie wrażenia nie robią :) No, a co do medyków, to myślałem, że to
              raczej spokojne środowisko, któremu nie w głowie imprezki i inne nowatorskie
              pomysły na spędzanie czasu, a co najwyzej anatomia ;)
      • mozaret1 Re: ....jeszcze jeden idiota rodem z USA 29.04.06, 14:04
        Idiotow nie brak i w Polsce.Slyszales o tym Polaku ktory zabil 10 osob tutaj w
        U.S? Niby wypadek ale ze byl Polakiem to bylo podkreslone w kazdej gazecie.
    • kwiecien45 Polska pomyliła mu się z Irakiem.Tam może do woli 29.04.06, 14:02
      strzelać gdzie i do kogo chce a tutaj już nie.
      Biedaczek.
    • colombina dlaczego gnojka zwolnili??? 29.04.06, 14:19
      Czy policja czeka az kogos naprawde odstrzeli?
    • uu1 Re: Lublin: Student z USA strzelał do przechodnia 29.04.06, 14:20
      To jest po prostu amerykański kretyn. Ani lepszy ani gorszy od polskiego
      kretyna, który np. opowiada w TV, że nic nie podwyższa mu tak poziomu adrenaliny
      jak jazda po drodze publicznej z prędkościa 200km/h. Albo takiego, który
      również w TV zastanawia się czy można zgwałcić prostytutkę (w tle radosny śmiech
      "dziennikarzy").
    • me-e na imie mu...student 29.04.06, 14:21
      ...a do tego tylko citizen ...wiec powstaje tu pytanie...skad pochodzi
      student...
      • mamba25 Re: na imie mu...kreton :) 29.04.06, 14:40
        • me-e Re: na imie mu...IP :) 29.04.06, 14:48
          ...wiec pomawiam pytanie...czy policja ustalila juz imie tego... studenta
          o...oraz jego miejsce urodzenia...
        • bogdan.ciechomski Przeprosiny 29.04.06, 14:50
          Ciekawe czy jak by zabił to dostaniemy przeprosiny jak Belgowie od nas.
          • maruda.r Re: Przeprosiny 29.04.06, 15:13
            bogdan.ciechomski napisał:

> Ciekawe czy jak by zabił to dostaniemy przeprosiny jak Belgowie od nas.

Nie licz na to. Gdyby zabił, to pewnie poszukałby schronienia w amerykańskiej
            ambasadzie, jak to zwykle bywa z Amerykanami.

• belial13 Re: Lublin: Student z USA strzelał do przechodnia 29.04.06, 14:48
      CHŁOP TERENOWAŁ PRZED STRZELANIEM DO KACZEK!!!
    • ratatatam zapomnieli dodac, ze to " afro-amerykanin" 29.04.06, 15:06
      ;]
      • giewont Krótki kurs czytania lewackiej prasy. 29.04.06, 15:58
        Można domniewywać, że to Afro-Amerykinanin.
        Bo gdyby był biały albo co gorsza polskiego pochodzenia prasa nie omieszkałaby o
        tym poinformować. Jeśli zaś nic nie ma na ten temat to gotów byłbym postawić na
        obronę swego przypuszczenia drobną sumkę.
        Nie żeby kolor skóry miał jakieś znaczenie - tylko krótka informacja, taka sama
        jak to że jakieś 85% wszystkich przestępstw w USA popełniają Afro-Amerykanie.
        Nie też żeby wyciągać pochopne wnioski - jeśli widzimy grupę dresiarzy z
        bejsbolami mijającą zakrwawionego i poturbowanego nastolatka nie możemy od razu
        zakładać że to oni bo równie dobrze mogła to zrobić grupka zakonnic wracających
        z kościoła.
        • uu1 Re: Krótki kurs czytania lewackiej prasy. 29.04.06, 16:04
          O, matko Tuska.
    • indris "Friendly fire" 29.04.06, 15:10
      Tak to chyba u Amerykanów się nazywa.
    • forum_wyborcza This is not America... 29.04.06, 15:20
    • callafior Amerykanie to nienormalny naród! 29.04.06, 15:24
      Mają bandyckie nawyki, myślą, że w ich powalonym kraiku wszystko wolno to
      wszędzie też. Won bandyto z Polski! Mam nadzieję, że karę będzie odbywać w USA,
      a nie u nas, bo nie chcę, żeby za moje podatki utrzymywano amerykańskiego bandytę.
    • gniewek.113 Ja bym dla Amerykańców wprowadził wizy. 29.04.06, 15:31
      Nie wiem, dlaczego nasze władze pielęgnują kompleksy. Prezydent USA tłumaczy
      wizy dla Polaków postawą Kongresu. Twierdzi, że nic nie może zrobić. Dlaczego
      nasz prezydencik nie może tłumaczyć wiz dla Amerykanów postawą Sejmu RP?
      Kto ma nas szanować, skoro sami siebie nie szanujemy?

Wiem, że temat trochę "obok", ale myslę, że najwyższy czas na równowagę w
      stosunkach Polska-USA (przynajmniej w równym traktowaniu obywateli tych państw).
      • kolargolo Re: Ja bym dla Amerykańców wprowadził wizy. 29.04.06, 16:06
        chodzi ci o to zeby Amerykanie przestali przyjezdzac do nielegalnej pracy na
        budowach? Niech zrobia porzadek u siebie a nie zabieraja nam miejsca pracy!
        • gniewek.113 Re: Ja bym dla Amerykańców wprowadził wizy. 29.04.06, 16:12
          Mówimy o dwóch różnych rzeczach i juz wiem, że się nie dogadamy.
      • j.wronski Re: Ja bym dla Amerykańców wprowadził wizy. 29.04.06, 17:05
        A pomyślałeś może o tym że większość obywateli amerykańskich przyjeżdzających do
        nas to Polacy odwiedzający swoje rodziny i te "równe traktowanie" głównie w nich
        by uderzyło. Czasami warto się zastanowić co się piszę i nie powielać
        kretyńskich pomysłów LPR i PiS.
        • ggross Re: Ja bym dla Amerykańców wprowadził wizy. 29.04.06, 18:13
          A pomyślałeś, że równie wielu Polaków jedzie do stanów odwiedzić TAM przebywające rodziny? A właściwie - chciałoby pojechać, ale nie pojedzie, bo w konsulacie amerykańskim KAŻDY Polak jest traktowany jak przestępca i nielegalny wyrabiacz...
          • j.wronski Re: Ja bym dla Amerykańców wprowadził wizy. 29.04.06, 20:07
            Masz pełną rację w kwestii traktowania Polaków w amerykańskich konsulatach, ale
            wprowadzanie tych samych regulacji dla drugiej strony do niczego pozytywnego nie
            prowadzi. Amerykanie jeszcze zaostrzyli by swoje stanowisko,a Polacy nie mogli
            by już swobodnie podróżować w żadną stronę.
      • zyks Ciemne polactwo.Ile to już razy w tym roku Polak 29.04.06, 18:47
        strzelał z wiatrówki do przechodnioa ...:)
        • zyks ...byli trzeźwi, byli też pijani, różnie... 29.04.06, 18:51

• obraza.uczuc.religijnych Ten student to nasz sojusznik! 29.04.06, 15:41
      Jego interesy są zbieżne z naszymi. Po prostu walczy "o demokrację".
    • anders76 Re: Lublin: Student z USA strzelał do przechodnia 29.04.06, 15:55
      1. bezpieczny trening, tutaj nikt nie odpowie ogniem z broni palnej.
      2. Czy przypadkiem duża ilość białych chodząca bezczelnie po ulicach nie
      wyzwoliła chęci tego treningu ?
    • sidamo Pewnie trenowal strzelanie przed wyjazdem do Iraku 29.04.06, 16:18
      • insp Re: Pewnie trenowal strzelanie przed wyjazdem do 29.04.06, 16:45
        A moze z czwartego pietra rozpoznal antysemite i postanowil zrobic z nim porzadek ?
    • eeeee1 Re: Lublin: Student z USA strzelał do przechodnia 29.04.06, 16:20
      nic mu nie zrobia bo obywatele amerykanscy nie moga byc sadzni przez polski
      wymiar sprawiedliwosci ani przez zaden europejski wymiar sprawiedliwosci;
    • camel_3d nagle okaze sie ze.... 29.04.06, 16:29
      po interwencji ambasady, ten 28 letni facet sam krzyczal, ze chce zeby do niego
      strzelac i wogole zbluzgal studenta, za co pojdzie do wiezienia...
    • zorbathegreek Re: Lublin: Student z USA strzelał do przechodnia 29.04.06, 16:30
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=41050922
      • zorbathegreek Re: Lublin: Student z USA strzelał do przechodnia 29.04.06, 16:32
        Zamknac granice Polski przed amerykanska cholota!
    • polski_murzyn Tak wpływa Polska na ludzi . Niedawno jakiś dziad 29.04.06, 16:33
      strzelał do dzieci .
    • ksartan policja przesadza,przecież nie strzelał z RG-rury 29.04.06, 16:35
      .
      • jaceq Re: policja przesadza,przecież nie strzelał z RG- 29.04.06, 21:21

ksartan napisał: policja przesadza,przecież nie strzelał z RG-rury.

No właśnie. To mnie dziwi. Czemu nie strzelił sobie w oko?
        ____

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka