skinhead-pl 29.04.06, 13:39 temu Amerykańcowi Polska z Ameryką się pomylila... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gniewek.113 Jak to była wiatrówka? jaka prędkość wylotowa? 29.04.06, 13:45 Niektórymi "wiatrówkami" można zabić człowieka. mam nadzieję, że prokuratura weźmie to pod uwagę. Student medycyny.. no proszę, jaki chłopak ma zapał do ratowania życia i zdrowia.. Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: Jak to była wiatrówka? jaka prędkość wylotowa 29.04.06, 14:06 Myślę, że weżmie w pierwszym rzędzie pod uwagę z jakiej konkretnie wiatrówki strzelał ten idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Czy to Afroamerykanin muzułmanin? 29.04.06, 20:11 Większość przestępstw w USA popełniają "Afroamerykanie" - stąd pierwszy człon pytania. Wśród "Afroamerykanów" o wiele więcej jest muzułmanów niż w innych warstwach - stąd drugi człon. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Po przesłuchaniu student został zwolniony. To HIT 29.04.06, 20:15 Gość strzelał do człowieka, to go wypuścili... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
katecheta Powinien odsiedzieć te 3 lata w Polsce :-))))))))) 29.04.06, 20:55 Może wtedy jakkeskie bydło zrozumiało by że prawdziwa demokracja i buszyzm to nie to samo Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Po przesłuchaniu student został zwolniony. To 29.04.06, 21:07 robertw18 napisał: > Gość strzelał do człowieka, to go wypuścili... > Pozdr. Ze Stanów by deportowali. Odpowiedz Link Zgłoś
najnaczelniejszy Re: Po przesłuchaniu student został zwolniony. To 29.04.06, 22:24 Bez przesady. Sam czaem mam ochote otworzyc ogien do "przechodniów", których zachowanie przypomna zycie stadne psowatych bardziej niz człowieczenstwo. Za siniaka powinno byc odszkodowanie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
hans_2000 ======pewnie czarnuch ;) ============= 30.04.06, 00:36 Pozdrawiam , hans_2000 . Odpowiedz Link Zgłoś
huski Re: Czy to Afroamerykanin muzułmanin? 29.04.06, 22:14 a ja widze jeszcze trzeci czlon - pytajacy, powiedz mi czy ludzie tacy jak Ty otrzmuja normalne wychowanie i to biologia czy cos sie stalo z Toba po drodze? Odpowiedz Link Zgłoś
stefa12 Re: czul sie jak w domu 29.04.06, 20:25 to pewnie amerykański rom...hihi Odpowiedz Link Zgłoś
rzabba Re: czul sie jak w domu pndzelek 30.04.06, 07:38 jaka jego rasa? ze czul sie jak u siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
antoni_kv Re: Jak to była wiatrówka? jaka prędkość wylotowa 29.04.06, 17:12 Ojciec Dyrektor na falach swojego radia poinformowal ze amerykanski agent oddal strzaly w kierunku czysto polskiego przechodnia z karabinu baretta m82a1 - z predkoscia wylotowa 854 m/s. Siniak na jego ramieniu (swiec panie nad jego dusza i ojcem dyrektorem) jest kolejna zbrodnia popelniona przez imperialistyczna kapitalistyczna dyktature na Polakach, Polsce i Radiu Ma Ryja. Amen. A tak na serio - zlapac debila i ukarac. Co wiecej tu dumac? Odeslac do USA niech sie postrzela z rodakami - mysle ze chocby pan Cheney bedzie mial ochote na wspolne igraszki tego typu. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Dick - to znowu ty? A przecież serce słabe... 29.04.06, 14:42 Dick - to znowu ty? A przecież serce słabe... Wywalić go z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
stefa12 Re: Dick - to znowu ty? A przecież serce słabe... 29.04.06, 20:25 to pewnie amerykański rom...hihi Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 hmmm... "obywatel USA" 29.04.06, 16:28 pewnie jakis palestynczyk, tak jak wiekszosc "obywateli USA" wysylanych do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
stefa12 Re: Jak to była wiatrówka? jaka prędkość wylotowa 29.04.06, 20:25 to pewnie amerykański rom...hihi Odpowiedz Link Zgłoś
marekmarek44 Re: Lublin: Student z USA strzelał do przechodnia 29.04.06, 13:48 Ja tylko jestem ciekaw co by było,gdyby tak w USA polski student strzelał do przechodniów niechby tylko z wiatrówki-czy również g....no? bo jeśli tak to ok. Ale coś mi mówi,że trochę inaczej,więc chyba coś tu nie gra. Odpowiedz Link Zgłoś
indy22 Re: Lublin: Student z USA strzelał do przechodnia 29.04.06, 13:59 "narażenia na niebezpieczeństwo życia lub zdrowia człowieka. Za to przestępstwo grozi kara do 3 lat więzienia" porazka Odpowiedz Link Zgłoś
wujek_extrema Re: Lublin: Student z USA strzelał do przechodnia 29.04.06, 15:06 Jak jestes ciekawy co bylo to ci powiem. Polacy szybko okrzykneli by go cyganem, romem albo zydem i dlatego nie-polakiem. Dajecie temu dowod w przypadku brukselskiego morderstwa. To by bylo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: Lublin: Student z USA strzelał do przechodnia 29.04.06, 16:05 byl juz taki - Kaczynski sie nazywal, po angielsku "Unabomber". Odpowiedz Link Zgłoś
joemama Re: Lublin: Student z USA strzelał do przechodnia 29.04.06, 13:48 Powoła się na drugą poprawkę. A że nie obowiązuje w Polsce ? To nic. George zawsze może postarać się i wprowadzić "demokratyczne standardy" również w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Ma szczescie ze bedzie sadzony w Polsce 29.04.06, 13:52 W USA poszedl by za to do paki na dobry kawal zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
hapita Re: Ma szczescie ze bedzie sadzony w Polsce 29.04.06, 13:59 Namacalny przykład jak Amerykanie poważaja Polaków.Pewnie jest zdziwiony co policja od niego chce.Myślę że go szybko wypuścimy i przeprosimy,gdyż w przeciwnym wypadku Busch zamiast na Iran udeży na nas. Odpowiedz Link Zgłoś
mozaret1 Re: Ma szczescie ze bedzie sadzony w Polsce 29.04.06, 13:59 Poszedl by albo i nie,zalezy jakiego by mial adwokata.Ale w procesie cywilnym rodzina musiala by zaplacic poszkodowanemu kupe $$$$$. Odpowiedz Link Zgłoś
mateusztt Yankes chciał sobie postrzelać do tubylców... 29.04.06, 13:54 ..myślał że to Irak. No pomylił się chłopak, Bush da mu order za walkę z terroryzmem Odpowiedz Link Zgłoś
zieleniak2004 >>> ___ Nowoczesna Medycyna z USA? 29.04.06, 13:54 > "Student był trzeźwy. Nie wiadomo, dlaczego to zrobił" - powiedział sierż. > Witold Laskowski z zespołu prasowego Komendy Miejskiej Policji w Lublinie." Jak to "nie wiadomo"??? Myślał że to kolonia USA i że tu się najpierw strzela a potem pyta... Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Re: ....jeszcze jeden idiota rodem z USA 29.04.06, 13:59 ciekawy jestem jego rasy-czarny zolty bialy a moze czerwonoskory? Odpowiedz Link Zgłoś
red.ken Re: ....jeszcze jeden idiota rodem z USA 29.04.06, 15:24 tam mieszkają sami debile, widać że ich lekarze dorastają umysłowo do poziomu naszych bezrobotnych lumpów. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: ....jeszcze jeden idiota rodem z USA 29.04.06, 19:18 Biedaczek nie wiedział, że to wiatrówka. Myślał, że to lornetka. Media markt - nie dla idiotów! -- Frant - humor, satyra, krytka Odpowiedz Link Zgłoś
luigi22 Re: ....jeszcze jeden idiota rodem z USA 29.04.06, 20:25 U nas w akademiku też różne rzeczy się działy (będą dziąły w juwenalia ;), np. w ostatnie juwenalia spłonął duży fiat ;) (klapa od bagażnika poleciała sto metrów dalej, a najlepsze, że kilku podpalaczy stało obok z gaśnicą, niby w razie czego mieli zasąpic straż :). No nie wspomnę, ze telewizory, ksera spadające z 10 piętra juz na mnie wrażenia nie robią :) No, a co do medyków, to myślałem, że to raczej spokojne środowisko, któremu nie w głowie imprezki i inne nowatorskie pomysły na spędzanie czasu, a co najwyzej anatomia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mozaret1 Re: ....jeszcze jeden idiota rodem z USA 29.04.06, 14:04 Idiotow nie brak i w Polsce.Slyszales o tym Polaku ktory zabil 10 osob tutaj w U.S? Niby wypadek ale ze byl Polakiem to bylo podkreslone w kazdej gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecien45 Polska pomyliła mu się z Irakiem.Tam może do woli 29.04.06, 14:02 strzelać gdzie i do kogo chce a tutaj już nie. Biedaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
colombina dlaczego gnojka zwolnili??? 29.04.06, 14:19 Czy policja czeka az kogos naprawde odstrzeli? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Lublin: Student z USA strzelał do przechodnia 29.04.06, 14:20 To jest po prostu amerykański kretyn. Ani lepszy ani gorszy od polskiego kretyna, który np. opowiada w TV, że nic nie podwyższa mu tak poziomu adrenaliny jak jazda po drodze publicznej z prędkościa 200km/h. Albo takiego, który również w TV zastanawia się czy można zgwałcić prostytutkę (w tle radosny śmiech "dziennikarzy"). Odpowiedz Link Zgłoś
me-e na imie mu...student 29.04.06, 14:21 ...a do tego tylko citizen ...wiec powstaje tu pytanie...skad pochodzi student... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: na imie mu...IP :) 29.04.06, 14:48 ...wiec pomawiam pytanie...czy policja ustalila juz imie tego... studenta o...oraz jego miejsce urodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan.ciechomski Przeprosiny 29.04.06, 14:50 Ciekawe czy jak by zabił to dostaniemy przeprosiny jak Belgowie od nas. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Przeprosiny 29.04.06, 15:13 bogdan.ciechomski napisał: > Ciekawe czy jak by zabił to dostaniemy przeprosiny jak Belgowie od nas. ******************************** Nie licz na to. Gdyby zabił, to pewnie poszukałby schronienia w amerykańskiej ambasadzie, jak to zwykle bywa z Amerykanami. Odpowiedz Link Zgłoś
belial13 Re: Lublin: Student z USA strzelał do przechodnia 29.04.06, 14:48 CHŁOP TERENOWAŁ PRZED STRZELANIEM DO KACZEK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
giewont Krótki kurs czytania lewackiej prasy. 29.04.06, 15:58 Można domniewywać, że to Afro-Amerykinanin. Bo gdyby był biały albo co gorsza polskiego pochodzenia prasa nie omieszkałaby o tym poinformować. Jeśli zaś nic nie ma na ten temat to gotów byłbym postawić na obronę swego przypuszczenia drobną sumkę. Nie żeby kolor skóry miał jakieś znaczenie - tylko krótka informacja, taka sama jak to że jakieś 85% wszystkich przestępstw w USA popełniają Afro-Amerykanie. Nie też żeby wyciągać pochopne wnioski - jeśli widzimy grupę dresiarzy z bejsbolami mijającą zakrwawionego i poturbowanego nastolatka nie możemy od razu zakładać że to oni bo równie dobrze mogła to zrobić grupka zakonnic wracających z kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
callafior Amerykanie to nienormalny naród! 29.04.06, 15:24 Mają bandyckie nawyki, myślą, że w ich powalonym kraiku wszystko wolno to wszędzie też. Won bandyto z Polski! Mam nadzieję, że karę będzie odbywać w USA, a nie u nas, bo nie chcę, żeby za moje podatki utrzymywano amerykańskiego bandytę. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewek.113 Ja bym dla Amerykańców wprowadził wizy. 29.04.06, 15:31 Nie wiem, dlaczego nasze władze pielęgnują kompleksy. Prezydent USA tłumaczy wizy dla Polaków postawą Kongresu. Twierdzi, że nic nie może zrobić. Dlaczego nasz prezydencik nie może tłumaczyć wiz dla Amerykanów postawą Sejmu RP? Kto ma nas szanować, skoro sami siebie nie szanujemy? Wiem, że temat trochę "obok", ale myslę, że najwyższy czas na równowagę w stosunkach Polska-USA (przynajmniej w równym traktowaniu obywateli tych państw). Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: Ja bym dla Amerykańców wprowadził wizy. 29.04.06, 16:06 chodzi ci o to zeby Amerykanie przestali przyjezdzac do nielegalnej pracy na budowach? Niech zrobia porzadek u siebie a nie zabieraja nam miejsca pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
gniewek.113 Re: Ja bym dla Amerykańców wprowadził wizy. 29.04.06, 16:12 Mówimy o dwóch różnych rzeczach i juz wiem, że się nie dogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
j.wronski Re: Ja bym dla Amerykańców wprowadził wizy. 29.04.06, 17:05 A pomyślałeś może o tym że większość obywateli amerykańskich przyjeżdzających do nas to Polacy odwiedzający swoje rodziny i te "równe traktowanie" głównie w nich by uderzyło. Czasami warto się zastanowić co się piszę i nie powielać kretyńskich pomysłów LPR i PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
ggross Re: Ja bym dla Amerykańców wprowadził wizy. 29.04.06, 18:13 A pomyślałeś, że równie wielu Polaków jedzie do stanów odwiedzić TAM przebywające rodziny? A właściwie - chciałoby pojechać, ale nie pojedzie, bo w konsulacie amerykańskim KAŻDY Polak jest traktowany jak przestępca i nielegalny wyrabiacz... Odpowiedz Link Zgłoś
j.wronski Re: Ja bym dla Amerykańców wprowadził wizy. 29.04.06, 20:07 Masz pełną rację w kwestii traktowania Polaków w amerykańskich konsulatach, ale wprowadzanie tych samych regulacji dla drugiej strony do niczego pozytywnego nie prowadzi. Amerykanie jeszcze zaostrzyli by swoje stanowisko,a Polacy nie mogli by już swobodnie podróżować w żadną stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Ciemne polactwo.Ile to już razy w tym roku Polak 29.04.06, 18:47 strzelał z wiatrówki do przechodnioa ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Ten student to nasz sojusznik! 29.04.06, 15:41 Jego interesy są zbieżne z naszymi. Po prostu walczy "o demokrację". Odpowiedz Link Zgłoś
anders76 Re: Lublin: Student z USA strzelał do przechodnia 29.04.06, 15:55 1. bezpieczny trening, tutaj nikt nie odpowie ogniem z broni palnej. 2. Czy przypadkiem duża ilość białych chodząca bezczelnie po ulicach nie wyzwoliła chęci tego treningu ? Odpowiedz Link Zgłoś
insp Re: Pewnie trenowal strzelanie przed wyjazdem do 29.04.06, 16:45 A moze z czwartego pietra rozpoznal antysemite i postanowil zrobic z nim porzadek ? Odpowiedz Link Zgłoś
eeeee1 Re: Lublin: Student z USA strzelał do przechodnia 29.04.06, 16:20 nic mu nie zrobia bo obywatele amerykanscy nie moga byc sadzni przez polski wymiar sprawiedliwosci ani przez zaden europejski wymiar sprawiedliwosci; Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d nagle okaze sie ze.... 29.04.06, 16:29 po interwencji ambasady, ten 28 letni facet sam krzyczal, ze chce zeby do niego strzelac i wogole zbluzgal studenta, za co pojdzie do wiezienia... Odpowiedz Link Zgłoś
zorbathegreek Re: Lublin: Student z USA strzelał do przechodnia 29.04.06, 16:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=41050922 Odpowiedz Link Zgłoś
zorbathegreek Re: Lublin: Student z USA strzelał do przechodnia 29.04.06, 16:32 Zamknac granice Polski przed amerykanska cholota! Odpowiedz Link Zgłoś
polski_murzyn Tak wpływa Polska na ludzi . Niedawno jakiś dziad 29.04.06, 16:33 strzelał do dzieci . Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: policja przesadza,przecież nie strzelał z RG- 29.04.06, 21:21 ksartan napisał: policja przesadza,przecież nie strzelał z RG-rury. No właśnie. To mnie dziwi. Czemu nie strzelił sobie w oko? ____ Odpowiedz Link Zgłoś