wmp1234 komunisci = faszysci 06.05.06, 19:11 Smieszy mnie, gdy komunisci, ktorzy dopuszczali sie najwiekszych zbrodni ludobojstwa w historii swiata mowia o wolnosci i tolerancji. Wyglada na to, ze komunistom udala sie rowniez najwieksza sztuka zatrucia umyslow nastepnych pokolen. Tego nie udalo sie faszystom w zadnym rzadzonym przez nich kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: komunisci = faszysci 06.05.06, 19:14 wmp1234 napisał: > Smieszy mnie, gdy komunisci, ktorzy dopuszczali sie najwiekszych zbrodni > ludobojstwa w historii swiata mowia o wolnosci i tolerancji. > Wyglada na to, ze komunistom udala sie rowniez najwieksza sztuka zatrucia > umyslow nastepnych pokolen. Tego nie udalo sie faszystom w zadnym rzadzonym > przez nich kraju. Sluszna uwaga. Wielu jakos tego nie zauwaza i woli wladze Olina i spolki. Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: komunisci = faszysci 06.05.06, 22:29 No właśnie , czemu u nas tylko czerwone albo czarne!!!??? tak samo nie lubie komuchów jak i czarnych a teraz czarno wszystko widze! katotalibowie w natarcie? imperium kontratakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
wmp1234 Bo u nas kazdy kto nie z nami, to anty... 06.05.06, 23:16 Kazdy kto nie lubi nas, to : faszysta, antysemita, homofob, ciemnogród, katoland, moher, antyfeminista, antyeuropejczyk, polactwo, ... To tylko niektóre zwroty, które pojawiają się w postach tolerancyjnych, dobrze wychowanych i nowoczesnych humanistów rodem z Polski ale i z zagranicy, na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: komunisci = faszysci 07.05.06, 08:15 terence napisał: > No właśnie , czemu u nas tylko czerwone albo czarne!!!??? tak samo nie lubie > komuchów jak i czarnych a teraz czarno wszystko widze! > katotalibowie w natarcie? imperium kontratakuje? ------------------------------------------------------------------------------- Tego jeszcze w naszej historii,a szczególnie edukacji nie przerabialismy,a teraz nadeszła wiekopomna chwila na eksperymenty... Odpowiedz Link Zgłoś
ol.g.a Brak umiaru szkodzi i Romanowi i wam. 06.05.06, 19:15 Nie chcę by Roman Giertych był ministrem edukacji, bo jest populistą, antysemitą i człowiekiem, który nie potrafi pójść na (korzystny) kompromis. I popieram protest, właśnie dlatego. Ale uważam za żenującym jest naigrywanie się z Kościoła i religii w ramach protestu. Roman Giertych nie (NIE!!) równa się wiara katolicka. Można piketowac przeciwko niekompetencji, antysemickim wypowiedziom, nacjonalizmowi, ale to nie musi być równoznacznym z opluwaniem Kościoła. Kościół nie jest święty, nigdy nie był i nigdy nie będzie.Ale histeria zarówno ta Kościół na piedestał wynosząca, jak również ta degradująca go do roli sekty jest po prostu głupia. Roman Giertych nie - bo to skrajność, antyklerykalizm nie - bo to też skrajność. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: Brak umiaru szkodzi i Romanowi i wam. 06.05.06, 19:17 ol.g.a napisała: > Nie chcę by Roman Giertych był ministrem edukacji, bo jest populistą, > antysemitą i człowiekiem, który nie potrafi pójść na (korzystny) kompromis. I > popieram protest, właśnie dlatego. Ale uważam za żenującym jest naigrywanie się To Roman cos wali na Arbow? Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: Czy dzieci akceptowały premiera z Krakowa? 06.05.06, 20:49 Chyba tak, bo nie było protestów dziecięcych pod bilbordami premiera z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl Re: Brak umiaru szkodzi i Romanowi i wam. 06.05.06, 19:45 Bełkot typu "za a nawet przeciw". Nic nie wnoszący, a poprawiający samopoczucie autorki. Proszę poczytać w jakich okolicznościach faszyzm rozwija skrzydła? Czy wiara temu sprzyja? Wszystko jest powiązane. Odpowiedz Link Zgłoś
ol.g.a Re: Brak umiaru szkodzi i Romanowi i wam. 06.05.06, 20:44 po pierwsze - spokojnie, bez nerwów, nie musisz od razu obrażać człowieka. po drugie - doskonale wiem w jakich okolicznościach rozwija się faszyzm, rozumiem tez, i potępiam rolę Kościoła w tymże. Ale kjestem przeciwniczką histerii, uważasz ze religia w szkole to wyglęgarnia faszystow?Że Roman jest antysemitą i nacjonalistą przez Kościół?To nie zależy od wiary Odpowiedz Link Zgłoś
ufok100 Re: Brak umiaru szkodzi i Romanowi i wam. 06.05.06, 20:45 zagadzam się w 100 % Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Brak umiaru szkodzi i Romanowi i wam. 06.05.06, 20:57 Podaj mi jeden (słownie JEDEN) antysemicki cytat z Romana Giertycha. Będę wdzięczny. W przeciwnym razie należałoby ci obić mordę. Odpowiedz Link Zgłoś
ol.g.a Re: Brak umiaru szkodzi i Romanowi i wam. 06.05.06, 22:49 jak bardzo byś się ze mną nie zgadzał musisz wiedzieć jedno- nie mam mordy. A ty, ani nikt inny nie ma prawa mnie "obijać" Początkowo LPR powstawał dzięki poparciu Radia Maryja, które ostrzega przez zgubnym wpływem Żydów, Niemców, Turków, Murzynów i homoseksualistów na polskie dusze. Maciej Giertych obecnie doradza synowi z kuluarów, zaś Roman - wypowiadający się nienaganną polszczyzną i angielszczyzną, zawsze ubrany w trzyczęściowy garnitur, przeszedł długą drogę od blokowania dróg przed niemieckimi oficerami, jadącymi na naradę sztabu korpusu NATO w Szczecinie. Lider LPR wie, że antysemickie wypowiedzi są niebezpieczne, a więc pozostawia je swoim kolegom, zaś sam usiłuje zaprezentować się jako współczesny mąż stanu.Ok. Odpowiedz Link Zgłoś
mjackm opinia nauczyciela 06.05.06, 19:17 Pierwszy rok pracuję w szkole, uczę matematyki. Ciężkie studia matematyczne na renomowanej uczelni by moim szefem był faszysta giertych?! To już przesada, wystarczająco poniżające są pensje w szkolnictwie (kto by chciał po studiach matematycznych pracować za 820 zł?), chyba żeby totalnie poniżyć nauczycieli Kaczory dały nam takiego szefa!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: opinia nauczyciela 06.05.06, 19:19 mjackm napisała: > Pierwszy rok pracuję w szkole, uczę matematyki. Ciężkie studia matematyczne na > renomowanej uczelni by moim szefem był faszysta giertych?! To już przesada, > wystarczająco poniżające są pensje w szkolnictwie (kto by chciał po studiach > matematycznych pracować za 820 zł?), chyba żeby totalnie poniżyć nauczycieli > Kaczory dały nam takiego szefa!! Nie zgadzam sie, ze studiowanie matematyki jest ciezki. Dlaczego? Dalsze wywod tez malo logiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
mjackm Re: opinia nauczyciela 06.05.06, 21:59 Ty jesteś mało logiczna, logikę jako naukę można poznać tylko na studich matematycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
aksamitny.kapelusik Re: opinia nauczyciela ????? 06.05.06, 19:43 mjackm napisała: > Pierwszy rok pracuję w szkole, uczę matematyki. Ciężkie studia matematyczne na > renomowanej uczelni by moim szefem był faszysta giertych?! To już przesada, > wystarczająco poniżające są pensje w szkolnictwie (kto by chciał po studiach > matematycznych pracować za 820 zł?), chyba żeby totalnie poniżyć nauczycieli > Kaczory dały nam takiego szefa!! Szkoda, że nie studiowała Pani historii, może wtedy wiedza o faszystach nie pozwoliłaby na nazywanie Romana Giertycha "faszystą". Szkoda, że są nauczyciele którzy nie posiadaja elementarnej wiedzy ogólnej... a potem gimnazjalista protestuje niewiedzac przeciw czemu. Odpowiedz Link Zgłoś
mjackm Re: opinia nauczyciela ????? 06.05.06, 22:33 Nie bądź śmieszna, gdyby romek był niemcem i żył w pierwszej połowie xx wieku byłby drugi po hitlerze! A kto jak nie jego następcy z młodzieży wszechpolskiej pozują do zdjęć z gestem sieg heil? Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Jak się nie podoba lewaku, to złóż wypowiedzenie ! 06.05.06, 21:54 I wynocha stąd, spieprzaj dziadu z polski i z polskiej szkoły !! Lepiej żeby ktoś taki haj ty nie uczył młodego pokolenia polaków !! Poszło won !! Odpowiedz Link Zgłoś
mjackm Re: Jak się nie podoba lewaku, to złóż wypowiedze 06.05.06, 22:05 pełna nienawiści wypowiedź, nienawiść to wasz chleb powszedni! Jak tacy ludzie jak ja stąd wyjadą to zostaną tacy jak Ty i Polska stanie się pośmiewiskiem całego świata. Moim zadaniem jest tak wychować dzieciaki żeby miały zdrową wizję swojej przyszłości. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: jestem za religia na maturach 06.05.06, 19:22 Poczytaj, przypomnij se czasy CCCP. Oni to mieli fajnie (studenci zakuwali takie przedmioty jak: istoria kapieeses, naucznyj ateizm, naucznyj komunizm. To se moze wratit. Odpowiedz Link Zgłoś
aksamitny.kapelusik Giertych - wreszczie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.05.06, 19:25 No i bardzo dobrze, że Roman Giertych jako człowiek pochodzący z rodziny z tradycjami narodowymi jest ministrem edukacji NARODOWEJ.O tym, że będzie dobrym ministrem świadczy ten "strach" garstki anarchistów, gejofilów itp. A swoja drogą to cieszy że tylko tylu w Warszawie dało sie zebrać gimnazjalistów zaniepokojonych normalnością ... Odpowiedz Link Zgłoś
rockawy Re: Giertych - wreszczie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.05.06, 22:07 Za wczesnie sie cieszysz.Malolatow smiercia i ewentualnym obrzadkiem koscielnym /jak starych /nie nastraszysz.Mysle ,ze jeszcze duzo powiedza w tym temacie i sadze ,ze nie po mysli kk i ludzi pokroju pis i jej pieskow.Takie zycie ,nic na sile. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Podzielam Twoją radość kolego (chyba moge tak 06.05.06, 22:09 napisać). Zauważyłeś coś niezwykle ważnego na miasto mające 1,3 mln mieszkańców udało się zebrać tlyko 100 (a pewnie 3 razy mniej bo GW w takich sytuacjach zawyża liczbe lewaków)anarchistów, ekologów, pedałów, komunistów, zielonych, antyklerykałów i innej czerwonej swołczy. I to ważne, że przy obecnym złym systemie edukacji promującym takich tylko tylko ludzi przeciwnych normalności, tradycji, partiotyzmowi się znalazło. Ale w sumie można by zorganizować jakąś manifestacje poparcia, a może wysyłanie listów gratulacyjnych do ministerstwa i Kancelarii Premiera, że cieszymy się z tej nominacji. Odpowiedz Link Zgłoś
belial13 Precz z klerykałem! 06.05.06, 19:26 BRAWO MAŁOLATY!!!!Tak trzymać,widac ,ze mądrzejsi jestescie od swoich starych. Odpowiedz Link Zgłoś
aksamitny.kapelusik Re: Precz z klerykałem???? 06.05.06, 19:31 No jasne najlepiej żeby ministrem edukacji został gej-marksista. Odpowiedz Link Zgłoś
aksamitny.kapelusik Re: Tysiąc razy lepszy bylby gej-marksista, rasis 06.05.06, 19:46 asiool napisała: > !!! Droga asiool. Ze względzów chociażby estetyczno higienicznych się z Tobą nie zgodzę. A dlaczego zarzucasz mi rasizm.Czuje się obrażony. Odpowiedz Link Zgłoś
bekon6 Mam nadzieje ze ABW zajmnie sie tresciami 06.05.06, 19:29 komunistyczno-anarchistycznymi zapisanymi o zakazie propagowania tego ustroju. Odpowiedz Link Zgłoś
aksamitny.kapelusik Re: Mam nadzieje ze ABW zajmnie sie tresciami 06.05.06, 19:35 > komunistyczno-anarchistycznymi zapisanymi o zakazie propagowania tego ustroju. oraz dobrze by było gdyby ktoś opowiedzaiał za naruszenie dóbr osobistych Giertycha za nazywanie go "faszystą".Miejmy nadzieję, że Ci któży to robia skończyli gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Re: Mam nadzieje ze ABW zajmnie sie tresciami 07.05.06, 00:20 Licencjat z anglistyki, w tym roku ide na magisterke. Chetnie nazwe pana gów...., przepraszam, giertycha faszysta i pojde pogadac z nim o tym do sadu..... kapelus, ty jestes slepym zaułkiem ewolucji.... aksamitny.kapelusik napisał: > > > komunistyczno-anarchistycznymi zapisanymi o zakazie propagowania tego ust > roju. > oraz dobrze by było gdyby ktoś opowiedzaiał za naruszenie dóbr osobistych > Giertycha za nazywanie go "faszystą".Miejmy nadzieję, że Ci któży to robia > skończyli gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnik.1 Gó..arze do nauki ! 06.05.06, 19:35 Też coś żeby gó..arze, którzy jeszcze w życiu nic nie przeżyli i tak naprawdę nie wiedzą jak wygląda życie decydowali kto będzie ministrem oświaty. W głowach się gnojkom przewraca ! Odpowiedz Link Zgłoś
bekon6 [...] 06.05.06, 20:24 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Fałszywe zrównanie. 06.05.06, 19:58 Lewica nie naruszała prawa uczniów do organizowania pokojowych dyskusji. Nie ogłaszała też zamiaru oficjalnej ideologizacji programu nauczania. (Możesz zarzucać istnienie w programie nieoficjalnych elementów ideologicznych za jej rządów, ale - przyznasz - oficjalność zamysłów prawicy wnosi tu zupełnie nową jakość!) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 to jest demokracja, i teraz panstwem kieruje 06.05.06, 20:00 PiS, LPR i SO(czy mi sie to podoba czy nie), i to ludzie z tych partii decyduja a nie garstka protestujacych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 A wiesz, czym jest demokracja? 06.05.06, 20:26 Rządem większości z p o s z a n o w a n i e m p r a w m n i e j s z o ś c i Inaczej wszystkie totalitaryzmy byłyby demokracją! One naprawdę nie zdobyłyby władzy, gdyby ich większość ludności przynajmniej przez chwilę dobrowolnie nie poparła. Co więcej - nawet one nie trwałyby, gdyby nie miały nieustannego poparcia (zindoktrynowanej) większości! To nie sama władza większości jest istotą demokracji! Demokracja polega także na tym, że nawet legalna większość nie może decydować w kraju o wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
bekon6 Bol jajec ze nie wygralo SLD? 06.05.06, 20:46 Wiem wam to to glosowanie w modzie na 2 rece to komuchy potrafia ale ludzie tak nie potrafia. Odpowiedz Link Zgłoś
aksamitny.kapelusik Re: Fałszywe zrównanie. 06.05.06, 20:02 nick3 napisał: > Lewica nie naruszała prawa uczniów do organizowania pokojowych dyskusji. > > Nie ogłaszała też zamiaru oficjalnej ideologizacji programu nauczania. > > (Możesz zarzucać istnienie w programie nieoficjalnych elementów ideologicznych > za jej rządów, ale - przyznasz - oficjalność zamysłów prawicy wnosi tu zupełnie > > nową jakość!) Widać że młody z Ciebie człowiek ta wasza "lewica "cuchnie komuną zapytaj się tatusia lub mamusi " o pokojowe dyskusje" w czasie gdy byli uczniami!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Re: Fałszywe zrównanie. 06.05.06, 20:34 Uoezu! Długo będziecie, podstarzałe prawicowe politruki, na wszystko co wam nie w smak, wyjeżdżać ze Stalinem? To brzmi mocno sklerotycznie. Chciałem zauważyć, że komuna, jak ją ktokolwiek krytykował natychmiast tak samo wywlekała Hitlera i przyrównywała do niego. W istocie konserwatyzm to kato-komuna. To samo zideologizowanie, zamknięty umysł i myślenie czarno-białymi etykietami. Precz z komuną! Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: Na przykład Łybacką zatwierdziła młodzież ZMP 06.05.06, 20:17 Odpowiedz Link Zgłoś
slawekz1 Minister Oświaty 06.05.06, 19:40 Jeszcze nie podjął ani jednej decyzji a już w portalu tyle chamstwa lewackich szczurów. Taka jest właśnie część młodzieży w Polsce i tym bydłem trzeba się zająć. Gdy ministrami oświaty byli przedstawiciele organizacji zbrodniczych to nikt słowa złego o nich nie powiedział. Widać gołym okiem jak bardzo brakuje w Polsce przedstawicieli elit intelektualnych wymordowanych przez Żydów i komunistów w Katyniu. A propos szkoły. Polska szkoła jest ciężko chora przez lewacki system prawny. Mam nadzieję,że powoli zacznie się zmieniać ! Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Giertych powinien zakazać noszenia w szkole 06.05.06, 19:46 Giertych powinien zakazać noszenia w szkole koszulek z Che, Leninem, sierpem i młotem (są odpowiednie paragrafy w kodeksie karnym za propagowanie komunizmu). W szkole publicznej - wzorem najlepszych szkół prywatnych - powinien obowiązywać schludny strój - mundurek uczniowski: skończyłaby się w szkołach swoista rewia mody. Odpowiedz Link Zgłoś
nenil009 Litosci... 06.05.06, 20:11 Blagam, powiedz mi, ze ta wypowiedz byla zartem!... Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Litosci... nie ma litości dla wrogów demokracji !! 06.05.06, 22:24 Te postulaty lewaku to nie są żarty tylko to jest to co najbardziej jest potrzebne polskiej szkole i polskiej młodzieży. Jak się wam coś lewaki nie podoba to wynocha z polski. Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j Re: Litosci... nie ma litości dla wrogów demokrac 07.05.06, 10:28 Jak tobie nie podoba się brak mundurków, też się możesz wynieść z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Giertych powinien zakazać noszenia w szkole 06.05.06, 20:33 > Giertych powinien zakazać noszenia w szkole koszulek z Che, Leninem, sierpem i > młotem Bezwzględnie. > schludny strój - mundurek uczniowski: Mundurek to przesada, choć jakieś normy schludności by się rzeczywiście przydały. Odpowiedz Link Zgłoś
aradian Re: Giertych powinien zakazać noszenia w szkole 07.05.06, 06:15 Ależ się belaqua z Toba zgadzam. W siedemdziesiątych latach w elitarnych szkołach średnich uczniowie nosili mundurki i wyglądali przyzwoicie. Poza Polską w prestiżowych szkołach prywatnych nie do pomyślenia jest, aby uczniowie chodzili do szkoły ubrani tak jak się komu podoba. Poza tym młodzieży potrzebna jest dyscyplina. Bez niej następuje ogólne rozpasanie co widoczne jest w szkolnictwie ostatnich lat. Odpowiedz Link Zgłoś
lodz123 Rozpedzic rozczochranych bandytow. Wiwat Giertych! 06.05.06, 19:56 Tylko figle i zdrada narodowa im w glowie. Widac jak "polskojezyczne" szkoly demoralizuja nasza mlodziez. Giertych bedzie bardzo dobrym ministerm edukacji. Moje gratulacje dla nowego Wice-Prezesa Rady Ministrow. Odpowiedz Link Zgłoś
legrange Schizofrenia po polsku 06.05.06, 20:00 "Polsko, twa zguba w Rzymie" - Juliusz Słowacki. I wykrakał. Odpowiedz Link Zgłoś
aradian Re: Schizofrenia po polsku 07.05.06, 06:17 Przypuszczalnie antycypował Ratzingera. Odpowiedz Link Zgłoś
buszek3 PO/SLD/GW=postkomunisci, beda manipulowac 06.05.06, 20:10 mlodzieza i rzucac klody pod nogi. Interes Polski zwyciezy ! Odpowiedz Link Zgłoś
nenil009 Pora wrocic do gimnazjum - czytamy ze zrozumieniem 06.05.06, 20:12 Twoja wypowiedz tak troche a propos lamy byla chyba, bo z tematem niewiele ma wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
vitek25 Pisrezydent hańbi utrząd prezydencki 06.05.06, 20:17 ...wręczając taką nominację Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: Ty hańbisz to pozbawione honoru forumGW ! 06.05.06, 20:20 Czyli hańbienie forum GW do kwadratu, w twoim wydaniu. To duża sztuka zhańbić haniebne forum. Odpowiedz Link Zgłoś
lestatdelioncourt Skandal 06.05.06, 20:19 skandal, Giertych ministrem edukacji - teraz dobiero się cieszę że właśnie skończyłam szkołę!! Teraz Bóg by się przydał polskim uczniom.... szkoda mi następnych roczników... Polska się stacza, ale wiadomo jak to jest w Kaczygrodzie, ale nie martwwcie się będzie gorzej! Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: Skandal, bo Polska wydobywa się z bagna! 06.05.06, 20:22 Z bagna żydokomunistycznego. Obrońców żydokomuny nie jest wielu, ale wszyscy są obecni na tym forum GW. Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: Skandal, bo Polska wydobywa się z bagna! 06.05.06, 20:34 > Z bagna żydokomunistycznego. > Obrońców żydokomuny nie jest wielu, ale wszyscy są obecni na tym forum GW. To forum pełne jest nienawiści. Na forum piszą prawie wyłącznie postkomuchy i agentura, czyli zwolennicy Tuska i PO. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Ale piszą też normalni polacy, patrioci, ludzie 06.05.06, 22:30 dumni z faktu że są polakami. Niestety są tutaj w mniejszości, ale co ważne wygrywają w społeczeństwie. Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Skandal, bo Polska wydobywa się z bagna! 07.05.06, 04:10 lejbakogelmogel napisał: > To forum pełne jest nienawiści. Na forum piszą prawie wyłącznie postkomuchy i agentura, czyli zwolennicy Tuska i PO. Noooo może i wszyscy czytelnicy to postkomuchy i agentura? kurcze ja się jakoś nie czuje postkomuchem a tym bardziej agentem... ciekawe skojarzenie - postkomuchy i agentura to zwolennicy Tuska I PO ... sam na to wpadłeś czy w Rydzykowie powiedzieli? jakieś badania i dane czy prawda objawiona? Ja sobie mogę napisać "w Toruniu wylądowali kosmici i zamieniają wszystkich w okropne zombie..." ale może być to prawdą ale niekoniecznie musi być to prawdą... Odpowiedz Link Zgłoś
3gr Faszyzmowinie - Giertych precz! 06.05.06, 20:21 To niedopuszczalne normalne zeby ultranacjonalisci i faszystowskie oszolomy zdominowaly Polske. Giertych, Lepper powinni odejsc z rzadu, bo kompromituja Polske i jej szkodza. Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: Syjonistom NIE - Michnik żegnaj !! 06.05.06, 20:24 Żegnaj na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Faszyzmowinie - Giertych precz! 06.05.06, 20:34 Lepper nie jest ani nacjonalistą ani faszystą. Jest zwyczajnym komunistą, choć potrafi zręcznie zmieniać etykietki na własnych poglądach. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Faszyzmowinie - Giertych precz! 06.05.06, 21:48 Brawo myślący uczniowie! Odpowiedz Link Zgłoś
mixy ej ucznowie 06.05.06, 20:23 szanujcie wyniki demokracji!!!! tak głosowali obywatele RP tacy są ludzie w sejmie i taki rząd jaka w nim większość więc nie macie prawa odwoływać prawnie wybranych ministrów!!!! opinie możecie wyrażać ale tylko zgodnie z prawem! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 będą w szkołach rządzić neofaszyści spod znaku 06.05.06, 20:24 LPR - w hitlerowskich Niemczech też tak było w latach 30-tych - potem faszyści doszli do władzy - efekt jest wszysstkim znany Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: NIE będą w szkołach rządzić syjoniści spod... 06.05.06, 20:25 ...spod znaku PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
vitkabravo lejbakogelmogel.. były esbek w swoim żywiole !!. 06.05.06, 20:29 to właśni zaplecze polityczne Kaczyńskich i PIS-u...SB-cy,kryminaliści i faszyści ! Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: Oooo! Odezwał się złodziej nicku "VITAbravo"! 06.05.06, 20:36 Dobry reprezentant starego złodziejskiego układu. Odpowiedz Link Zgłoś
aksamitny.kapelusik Re: będą w szkołach rządzić neofaszyści spod znak 06.05.06, 20:39 jerzy30 napisał: > LPR - w hitlerowskich Niemczech też tak było w latach 30-tych - potem faszyści > doszli do władzy - efekt jest wszysstkim znany No tak, potem Giertych zostanie naszym wodzem, a my wywołamy III wojnę światową i stworzymy w niemczech obozy koncentacyjne(po wojnie bedą one znane jako"niemieckie obozy koncentracyjne") - człowieku jeśli tak to sobie wyobrażasz to gratuluję poczucia rzeczywistości - od razu obwołaj się np. Napoleonem Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb Giertych: większy nacisk na wpajanie młodzieży 06.05.06, 20:30 nacisk to nich szanowny romek kładzie na swój jedyny zwój mózgowy (o ile jesze mu się ostał) a nie na moje dziecko. spieprzaj dziadu :) Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Ciekawi mnie czy mieli zgode na manifestacje, czy 06.05.06, 20:30 też było to nielegalne zbiegowisko, zakłócające porządek publiczny ?? "Marsz zorganizowały Inicjatywa Uczniowska i Federacja Anarchistyczna." Innymi słowy skrajnie lewackie i aspołeczne organizacje. Pochód przeszedł spod Pałacu Kultury i Nauki pod Sejm, potem uczestnicy protestu pikietowali gmach Ministerstwa Edukacji w Alei Szucha. "Giertych to nacjonalista i faszysta. Taki ktoś nie powinien być ministrem edukacji" - powiedział uczestniczący w marszu Paweł Lewandowski, 16-letni gimnazjalista z Inicjatywy Uczniowskiej." Nie Ty lewaku i nie tacy jak Ty będą w demokratycznej Polsce decydować kto może a kto nie może być ministrem, wyobraź sobie lewaku, że takie czasy juz się skończyły czerwona zaraza padła .. ale trzeba ją jeszcze dobić. O tym kto rządzi decydują polacy w demokratycznych wyborach. "Inny manifestujący, o pseudonimie Żaczek, z Federacji Anarchistycznej, który nie chciał podać nazwiska," Taka lewacka mentalność boją się czerwoni podawać swoich prawdziwych nazwisk .. to już tak historycznie mają bo popatrzmy: Lenin, Stalin, Trocki, Pol Pot - to przecież pseudonimy. "poglądy nowego ministra edukacji określił jako "skrajny konserwatyzm rodem z ciemnogrodu"." A ja poglądy owego lewaka określe jako skrajnie lewackie, antypaństwowe rodem z najciemniejszej nocy stalinowskiej. "Pikietujący uczniowie przez całą drogę wznosili okrzyki: "Precz z Giertychem!","Wolna szkoła, religia do kościoła!"." To ja odpowiem "precz z lewactwem", "Wolna szkoła, lewactwo do La Madamn" "Mieli ze sobą także kilka transparentów. Na jednym z nich wystawili nowemu ministrowi oceny z etyki, tolerancji, WOS-u, i religii. Noty za wszystkie przedmioty, z wyjątkiem tego ostatniego (celująca), były niedostateczne." To ja powiem, że uczestnicy pikiety mieliby ze wszystkiego łacznie z religią niedostateczne ... "Na placu przed Sejmem protestujący urządzili happening, podczas którego dwaj uczniowie odegrali scenkę samobiczowania." A pozwolenie na demonstracje było, czy też było to nielegalne zbiegowisko ?? "Młodzież musi klękać przed nauczycielami i księżmi w szkołach i biczować się tym, czego nie chce się w nich uczyć." A ja nie chce oglądać w szkole Owsiaka i jego WOŚP, nie chce oglądać pedałów oraz wszelkiego innego lewactwa, uczestniczyć w spędach na rzecz Jewrosojuza i mam do tego pełne demokratyczne prawo, które dotychczas było łamane. "Nie chcemy religii w szkołach - wyjaśniali tę scenę uczestnicy marszu." Wy nie, ale większość Polaków tak, więc szanowne lewactwo DEMOKRACJA TO USTRÓJ GDZIE DECYDUJE WIĘKSZOŚĆ wybierająca władze w wyborach. Jak się nie podoba to won z polski, spieprzac dziady. "Nad "biczującymi się" młodymi ludźmi "czuwał" przebrany za księdza działacz Racji Polskiej Lewicy, Tadeusz Kordek." Przydałoby się ich ubiczować, oj przydałoby się. Ale chwileczke widze tutaj obraze uczuć religijnych, naśmiewanie się z kapłana Bożego ... tym Kordkiem powinna się zająć prokuratura !! A w sumie ciekawe czy to jakaś rodzina Kordka, który zwalczał Kościół za stalinizmu. "Pod Ministerstwem Edukacji jeden z członków Inicjatywy Uczniowskiej, licealista, Aleksander Pawłowski, odczytał oświadczenie protestujących." A to zbiegowisko było legalne. Jeżeli nie to dlaczego nie interweniowała policja w celu przywrócenia naruszonego porządku publicznego. Trzeba ich było spisać wziąśc na komisaritat, a potem wnioski do prokuratury. Lewactwo trzeba tępić. "Obawiamy się, że atmosfera nacjonalizmu, szowinizmu i skrajnego klerykalizmu w stylu Radia Maryja zostanie przeniesiona do szkół, w których zostanie wytępiony i tak ograniczony już pluralizm poglądów" - głosi dokument." Obwiamy się, że atmosfera patriotyzmu, dumy narodowej, szacunku dla religii i autorytetów oraz podkreślanie wagi normalnej rodziny, spowodują iż zostanie ukrucone szerzące się w szkołach chamstwo, prymitywizm i skrajnie lewackie ideologie - tak możemy odczytać to co chcieli powiedzieć autorzy tego dokumentu. "Wsparcia pikietującym udzielił właściciel zamkniętego niedawno warszawskiego klubu Le Madame, Krystian Legierski." Ten pan jest antywzorcem wychowawczym, jego spelune zamknięto za niepłacenie czynszu. Osobiście dziwie się, że ta kreaturą nie zainteresowała się jeszcze prokuratura ... przecież ten meliniarz wzywał do przemocy względem funkcjonariuszy państwowych. ""Gdybym miał dzieci, protestowałbym tu codziennie. Naszych dzieci nie mogą wychowywać faszyści" - wyjaśnił swój udział w demonstracji Legierski." Ale jest się pedałem i nigdy się ich miec nie będzie, więc spieprzaj dziadu od cudzych dzieci i wtykaj swojego nosa w nie swoje sprawy !! poszło won !! Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb Re: Ciekawi mnie czy mieli zgode na manifestacje, 06.05.06, 20:32 poglodek napisał: > Ale jest się pedałem i nigdy się ich miec nie będzie, więc spieprzaj dziadu od > cudzych dzieci i wtykaj swojego nosa w nie swoje sprawy !! poszło won !! właśnie to samo ci sugeruję, dziadu - won od moich dzieci !!! Odpowiedz Link Zgłoś
durruti Re: Ciekawi mnie czy mieli zgode na manifestacje, 06.05.06, 20:35 Idioto, jaki Pol Pot? Zawsze wiedziałem, że skrajna prawica to półgłówki, ale żeby tak się ośmieszać samemu, doprawdy... Piszcie dalej posty tutaj, sami nie wiecie jak się ośmieszacie. No ale idiota i ignorant nie wie że nim jest :-) Pisz, kolego, pisz. Już jestem twoim fanem :-D Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: Teraz młodzież szkolna będzie ministrów nomino 06.05.06, 20:39 Platformiasty zwyczaj. Bardzo to niekoszerne i niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Przywódca komunistów w Kamodży ..tak dla 06.05.06, 22:36 wyjaśnienia pisze po widocznie nie znasz swoich antenatów komunisto !! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Ciekawi mnie czy mieli zgode na manifestacje, 06.05.06, 20:47 Cała ta demonstracja sprowadzała się do narzekania na religię w szkole, na którą zresztą NIKT nie każe dzieciom chodzić. Poza tym protestujący nie mieli ŻADNYCH postulatów. A awanturować się jest o co: - przygotowanie do znalezienia pracy - polski maturzysta NIE UMIE napisać CV czy listu motywacyjnego, do tego 70% maturzystów wybiera studia dające tak naprawdę gwarancję bezrobocia. - dwa języki obce od gimnazjum na porządym poziomie - niby oświata jest bezpłatna, ale żeby się nauczyć się porządnie języka to trzeba szukać sobie prywatnego kursu. - więcej edukacji obywatelskiej - co by nie było frekwencji 40%. - podstawy ekonomii - żeby wyborcy nie dali się omamić socjalistycznym bajkom. Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j Re: Ciekawi mnie czy mieli zgode na manifestacje, 07.05.06, 10:33 > Przydałoby się ich ubiczować, oj przydałoby się. Ale chwileczke widze tutaj > obraze uczuć religijnych, naśmiewanie się z kapłana Bożego ... tym Kordkiem Pałasz uczuciem do kapłana? To chyba herezja. > A to zbiegowisko było legalne. Pieprzysz o legalności, a co do zasady wszystkie pikiety, zgromadzenia itp. są legalne. Jedynie przepisy szczegółowe wprowadzają wymogi uzyskiwania zgód czy pozowoleń JEŻELI jakaś demontracja kolidowałaby z innymi elementami porządku publicznego, np poprzez zablokowanie ruchu drogowego. Myślę, że demonstracja 100 osób szła po prostu chodnikiem. A już tym bardziej nie trzeba pozwoleń na gromadzenie sie w jednym MIEJSCU (czyli nie pochód, a pikieta), inaczej Policja musiałaby rozpędzać każdą kolejkę do muzeum lub ludzi czekajacych na przystanku na autobus. Odpowiedz Link Zgłoś