katolik_polski1 07.05.06, 12:49 Lepper to czlowiek czynu ! bedziemy eksportowac swinie do Chin ! Byc moze w niedoslownym tego slowa znaczeniu :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
besserwisser Rosjanie pozwolą odnieść mu sukces... 07.05.06, 12:59 trzeba uwiarygodnić swojego człowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: wyslac tam czerwone bydlo - nawet za darmo 07.05.06, 19:20 Towarzysz z towarzyszem na pewno znajdą wspólny język, choćby ze względu na podobną przeszłość, a może się nawet łezka jednemu bądź drugiemu w oku zakręci, kiedy wspominać będą dawne dobre czasy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
lichttrager Też tak sądzę. Obyśmy się mylili. 07.05.06, 15:08 Bo słynny polski patriotyzm oparty jest głównie o bardzo naiwnie i wąsko pojęty partykularny interes i nigdy nie było inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
junk92508 Rosjanie tak ale UE nie powinna ... 07.05.06, 17:16 W kazdym razie ciekawie bedzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Leppe wyeksportuje"katolika polskiego" pierwszego! 07.05.06, 13:01 Chinczycy sprawdza czy swinie z chlewni w Toruniu sa zjadliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Leppe wyeksportuje"katolika polskiego" pierws 07.05.06, 13:05 hatteras napisała: > Chinczycy sprawdza czy swinie z chlewni w Toruniu sa zjadliwe. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Jestes inteligentna bestia . kazda aluzje pojmujesz w locie ! Pozdro ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re:Lepper wyeksportuje"katolika polskiego" pierws 07.05.06, 13:16 Zmien nick bo obrazasz miliony katolikow.Jestes z sekty Rydzyka i z nasza religia nie masz nic wspolnego.Tez Cie pozdrawiam i zycze abys zastanowi? sie troszeczke co robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Re:Lepper wyeksportuje nie ..ale reszte... 07.05.06, 13:26 Dajcie panu Lepperowi spokoj i czas. Nie ma potrzeby pomagac, wystarczy nie przeszkadzac. A propo reszty to mialem na mysli reszte starych volkswagendojczy i ich mlody narybek. Tam na was czekaja.. w slumsach oberhausen i hujsburga. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re:Lepper wyeksportuje"katolika polskiego" pierws 07.05.06, 13:30 troche mi ciebie zal. Ja nie musze sie wstydzic ,ze jestem Zydem w przeciwienstwie do ciebie . Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re:Lepper wyeksportuje"katolika polskiego" pierws 07.05.06, 13:41 katolik_polski1 napisa?: > troche mi ciebie zal. > Ja nie musze sie wstydzic ,ze jestem Zydem > w przeciwienstwie do ciebie . ============================================== Zydzi jeszcze przed wojna stanowili 50% mieszkancow naszych miast,a przed rozbiorami 80% swiatowej populacji Zydow mieszka?o w granicach Rzeczypospolitej.Najprawdopodobniej w kazdym z nas,nawet w Giertychu i Rydzyku p?ynie zydowska krew. Odpowiedz Link Zgłoś
fernandorey Re: Lepper rozmawia ze stroną rosyjską o zniesien 07.05.06, 13:26 Jeszcze się zdziwicie, jak Lepper pogada z Ruskami i załatwi wszystko od ręki. W końcu to najbardziej prorosujski polityk w Polsce. I będą mu pomagać. Zobaczycie. Po raz ostatni się pytam kto wybrał to co teraz nami rządzi? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyniek4914 Re: Lepper rozmawia ze stroną rosyjską o zniesien 07.05.06, 16:36 a co byś wolał?rządy SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
fernandorey Re: Lepper rozmawia ze stroną rosyjską o zniesien 07.05.06, 17:52 Wolałbym, żeby nie rządzili na zmianę czarni z czerwonymi. Chciałbym żeby rządzili fachowcy. A to całe ścierwo powinno zniknąć. Nie mów mi że nie ma lepszego fachowca na ministra niż Lepper? O Giertychu faszyście nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
obcy444 Re: Lepper rozmawia ze stroną rosyjską o zniesien 07.05.06, 13:53 Brawo Lepper! Lubie tego zdolniache. Zydzi z GW nim pomiataja - ze ma wyroki. A oni nie mieli? Szkoda, ze nie wyzsze i nie porzadniej egzekwowane. I szkoda, ze reszta Samoobrony to prymitywne postpanszczyzniane chamstwo. Ale to wielbiciele JPII sobie ich wybrali... Odpowiedz Link Zgłoś
7kropek Re: Lepper rozmawia ze stroną rosyjską o zniesien 07.05.06, 14:51 ANDRZEJ LEPPER NA PREZYDENTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Leper załatwi export do Rosji 07.05.06, 14:56 a jesienią zostanie premierem. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Leper załatwi export do Rosji 07.05.06, 17:15 Na dopłaty do eksportu pójdą fundusze emerytalne i rezerwy NBP. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Z Żyrinowskim? 07.05.06, 17:45 Wicepremier powiedział w programie "Kawa na ławę", że przeprowadził już wstępne rozmowy z przedstawicielami ambasady rosyjskiej. ********************************* Był. Pytał wartownika czy zna numer telefonu do kolegi liberała - Żyrinowskiekiego. Pogadają: jak pajac z pajacem. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Z Żyrinowskim? 07.05.06, 22:07 A po co? Przecież ma oficera prowadzącego, który załatwia wszystkie kontakty. Odpowiedz Link Zgłoś