1940z Re: Wildstein prezesem TVP 11.05.06, 21:06 Czy w Polsce każda partia która dochodzi do władzy popełnia ten sam skok na kasę. To co robił SLD w tej materi to mały pikuś w poruwnaniu do PiS, Ciekawe kto to przetnie i wyzwoli nas z tej mmatni. Bo na Pana Wildsteina nie ma co liczyć a od dziś będzie ojcem telewizji publicznej Ślązak Odpowiedz Link Zgłoś
ronald_reagan Re: Wildstein prezesem TVP 11.05.06, 21:06 wreszcie! wildstein to mlot na lewactwo tvp idzie w dobrym kierunku jeszcze jak tylko pis sprywatyzuje tv publiczna to bede wniebowziety Odpowiedz Link Zgłoś
phun Psia TVP pod patronatem Zlodzieja Wildsteina 11.05.06, 21:10 Oto odnowa moralna wg PIS, nie wazne kto i co wazne ze nasz che che che Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Masz jakieś dowody czy tylko tak bluzgasz bo masz 11.05.06, 21:14 parszywą gębę. Pamiętaj że nazwanie kogoś złodziejem bezpodstawnie to pomówienie które jest karalne. Więc wyładowywuj te swoje frustracje w piaskownicy razem z Tuskiem, Rokitą i SLD a nie jęcz na forum. phun napisała: > Oto odnowa moralna wg PIS, nie wazne kto i co wazne ze nasz che che che Odpowiedz Link Zgłoś
phun Jestes slepy 11.05.06, 21:18 ktos kto gwalci prawo a wildstein je zgwalcil zasluguje na takie a nie inne okreslenie rzeczy trzeba nazywac po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa wyjaśnij mi jak się gwałci prawo? i jaki to paragr 11.05.06, 22:04 phun napisała: > ktos kto gwalci prawo a wildstein je zgwalcil zasluguje na takie a nie inne > okreslenie rzeczy trzeba nazywac po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
saddamkaczynski Re: Masz jakieś dowody czy tylko tak bluzgasz bo 11.05.06, 21:18 jakie dowody? przeciez komitet helsinski wyraznie powiedzial, ze nie musisz miec dowodow zeby oczerniac ludzi...nawet z trybuny sejmowej.....zapytaj o to glownego koalicjanta andrzeja l. - przeciez to swiatowy mistrz od mieszania ludzi z blotem bez dowodow.... Odpowiedz Link Zgłoś
aglo11 Re: Wildstein prezesem TVP 11.05.06, 21:10 A kto,Michnik miał zostać, Wiadomości trwałyby 2 godziny Odpowiedz Link Zgłoś
magdateclaw Kwaśniewski! Popatrz jak prawica się odwdzięcza! 11.05.06, 21:10 Kiedy Aleksander Kwaśniewski dawał konsylicyjne sygnały w kierunku Kościoła (podpisanie konkordatu, nie w sprawie liberalizacji ustawy antyaborcyjnej), miał nadzieję, że w ten sposób buduje stabilizacje i spokój społeczny w Polsce. Niech teraz popatrzy jak prawica potrafi sie odwdzięczyć. Zawiść, odwet - to są cechy przypisane do prawicy w Polsce. Szkoda, ale mam nadzieje, że za 3,5 roku lewicowy rząd pokaże Kościołowi gdzie jego miejsce w cywilizwoanym europejskim kraju, odbierze klerowi dodatki i zwolnienia podatkowe subsydiowane z budżetu Państwa. Przyjdzie i na Was czas, polskie Antki. MT Odpowiedz Link Zgłoś
barbara44 wildstein to zyd z krakowa nie jakis sowiecki 11.05.06, 21:12 dupek jak SLD czy Kwach Odpowiedz Link Zgłoś
saddamkaczynski Re: wildstein to zyd z krakowa nie jakis sowiecki 11.05.06, 21:16 to juz nie zydo-komuna? widze, ze bierzesz przyklad z pisoprezesa co zmienia poglady w zaleznosci od wiatru i temperatury powietrza... Odpowiedz Link Zgłoś
strom Re: wildstein to zyd z krakowa nie jakis sowiecki 11.05.06, 23:29 Laluniu, mądrzy Żydzi z Polski wyjechali już dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 wildste zyd z krakowa nie jakis sowiecki Tak 12.05.06, 00:13 Ale poplatanie z pomieszaniem. Ja nie jestem zydem i ich zanadto nie kocham z dobrych powodow. Ja znalem paru zydow z nkwd (glownie z ukrainy, rosji jak michniks) i z krakowa. Byli bardzo rozni. Zydzi w Krakowie mieszkali od 13 wieku. Wystarczy powiedziec ze Leopold Infeld pochodzil stamtad i obronil pierwsza prace doktorska na UJ w wolnej Polsce pod slynnym Smoluchowskim. Kraj ten nie potraktowal go dobrze i wyjechal ok 1935 bo nie dal mu stanowiska akademickiego i wyjechal. Byl swiatowej klasy juz w 1933 (elektodynamika Borna-Infelda). Po wojnie zrezygnowal z numer jeden katedry w Kanadzie w Toronto i wrocil i rozwinal szkole fizyki relatywistycznej w Polsce. Byl nieco lewicujacy (0.1% jego czasu). Mozna dawac inne przyklady. W odroznieniu od zyda balcerowicza ktory nic nigdy nie wymyslil uczciwego czu pozytecznego dla ludzi czy manipulatora i kunktatora mihnixa byl kims w 100 pozytywnym and byl bardzo "resourcefull" i pracowal bardzo ciezko i uczciwuie w zyciu. Moze byc ze Wildstein jest z podobnej tradycji ?. To mialem na mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
phun Mylisz sie SLD to nie lewica a Kwach to kretacz 11.05.06, 21:16 i tylko tyle utozsamianie lewicy z SLD jest glupota i brakiem wyobrazni, jedyna lewica jest w chwili obecnej PPS i PPP a takze niewielka czesc czlonkow SLD przewaznie umiejscowiona w dolach parti bez wplywu na to co dzieje sie na gorze. Nietety za zawierzenie pseudolewicy ktora otrwarla droge do wladzy nacjonalistycznej i i ultranarodowej prawicy zaplacimy wszyscy, ale postawinei w tej chwili na SLD bratajacej sie z libertynskimi niedobitkami PDecji byloby bledem. Odpowiedz Link Zgłoś
niemiec.niemiec Re: Kwaśniewski! Popatrz jak prawica się odwdzięc 11.05.06, 21:17 "Kiedy Aleksander Kwaśniewski dawał konsylicyjne sygnały w kierunku Kościoła(podpisanie konkordatu, nie w sprawie liberalizacji ustawy antyaborcyjnej),miał nadzieję, że w ten sposób buduje stabilizacje i spokój społeczny w Polsce." Tymi posunieciami Kwasniewski chcial sie uwiarygodnic w oczach spoleczenstwa, zrzucic z siebie odium aparatczyka komunistycznego. Ale sloma i tak z butow wystawala, kiedy nasmiewal sie z papieza czy pijany wchodzil do samochodu przez bagaznik. Tak na marginesie tylko dodam, ze niewarto komuchowi czy faszyscie grac kogos innego niz siebie. I tak nikt na to nie zwroci uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Kwaśniewski! Popatrz jak prawica się odwdzięc 11.05.06, 21:28 niemiec.niemiec napisał: > Tymi posunieciami Kwasniewski chcial sie uwiarygodnic w oczach spoleczenstwa, > zrzucic z siebie odium aparatczyka komunistycznego. Ale sloma i tak z butow > wystawala, kiedy nasmiewal sie z papieza czy pijany wchodzil do samochodu przez > bagaznik. *************************************** Szkoda, że Kaczyński nie próbuje się uwiarygodnić i wciąż jest pijany, bo co przemówienie to jakis niezrozumiały bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
dzimbim Re: Wildstein prezesem TVP 11.05.06, 21:11 Sensacyjne wiadomosci pojawiaja sie codziennie.Mamy igrzyska. Lepper,Giertych,Wildstein...kto następny. Odpowiedz Link Zgłoś
the.gypsy Re: Wildstein prezesem TVP 11.05.06, 21:12 niedobra wiadomosc. nie zycze mu sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
swiesciak Re: Wildstein prezesem TVP 11.05.06, 21:13 dawno tak przyzwoity i prawy człowiek nie był tak wysoko cieszę się niezwykle i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
sigact1 Re: Wildstein prezesem TVP 11.05.06, 21:17 Tak tak tak! A na vice prezesa szybko niech powołają Piotrka Ściemkę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saddamkaczynski Co na to Radio Maryja? 11.05.06, 21:21 przeciez wrogowie narodu opanowuja srodki przekazu.... Odpowiedz Link Zgłoś
evito alleluja , alleluja alleluja alleluja brawo uczci 11.05.06, 23:21 gratuluje , uczciwosc , solidnosc w Polsce zaczyna sie oplacac a nie mataczenie ,korupcja, okradanie i sprzedawanie Polski . Panie Wildstein ja ciagle czekalam na pana madre , autentyczne i prawdziwe programy , ale teraz bedzie ich w nadmiarze nie bede czekac , bo zostal pan bardzo wazna postacia telewizji, ten dzien moge zaliczac do szczesliwych , Polska zaczyna byc Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
kasakor Re: Wildstein? Czy to niemieckie nazwisko? 12.05.06, 01:30 Tak, jak Kunicki, Krajewski, Zyskiewicz, Liebenstein.... Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Co na to Radio Maryja? 11.05.06, 21:23 Nasze RadioM,a wasza TVP...:) Odpowiedz Link Zgłoś
phun Kulfon Wildstein prezesem a Rydzyk wiceprezesem 11.05.06, 21:24 brawo nie zyje XVII RP Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 ukochany okres Leninizmu Kaczyńskich, rozkwita! 11.05.06, 21:28 niech żyje nPRL, towarzysze Kaczyńscy! Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Zamiast ,,Premiera z Krakowa'' ....,,,Prezes z .. 11.05.06, 21:30 Kazimierza(taka dzielnica Krakowa)''.Przynajmniej nikt nie wyciągnie antysemityzmu .Ale jaja jak berety (moherowe). Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 ezpa7z9..ty antysemita, jesteś zadowolony? 11.05.06, 21:45 przecież Żydzi są wszystkiemu winni!...Wildstein, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Re: ezpa7z9..ty antysemita, jesteś zadowolony? 11.05.06, 21:49 zgodnik1 napisał: > przecież Żydzi są wszystkiemu winni!...Wildstein, nie? No nie wszystkiemu ,tylko plagom egipskim. Odpowiedz Link Zgłoś
december70 Re: Zamiast ,,Premiera z Krakowa'' ....,,,Prezes 11.05.06, 21:47 Codziennie Pośpieszalski,codziennie laurki dla Kaczyńskich dobrze że mamy TVN i TVN-24,Monika szuka nowej pracy? Teraz "Trwam" będzie bardziej obiektywna od TVP.Proszę zapytać Bronisława Cieślaka jak pracuje pan Wildstain.No i znowu po 17latach mamy telewizję reżimową. Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Re: Zamiast ,,Premiera z Krakowa'' ....,,,Prezes 11.05.06, 21:52 december70 napisał: > 17latach mamy telewizję reżimową. Na szczęście Legia ma mistrza.To jest naprawdę ważne.Ch..tam z prezesem z Krakowa(obecnie Warszawka,nie mylić z Warszawą!). Odpowiedz Link Zgłoś
tiales1 mamy faszystę w TV, SBi kryminalistów w rządzie 11.05.06, 22:20 jak to sie nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś
wodzo77 Re: Wildstein prezesem TVP 11.05.06, 21:32 Za bardzo mnię to nie dziwi,przecież PiS kładzie łapę na wszystkim co może. Pozostaje pytanie co dalej?. Wildstein jest uznawany za superbeton prawicowy, nie znosi cienia krytyki. Teraz napewno pościąga na Woronicza swoich kumpli z upadłych gazet. Tylko co dalej,zmiany kadrowe i programowe mogą odstraszyć częśc widowni, nie ma widowni nie ma reklam, nie ma reklam nie ma kasy ( chyba że zostanie zastosowany wariant z TV Familijną), z samego abonamentu (zresztą niezbyt gorliwie placonego) ciężko się będzie utrzymać. A szkoda bo niektóre programy można było spokojnie obejrzeć. Nie żal mi tylko Dworaka. Gościo usiłował podlizywać się nowym władzom, potraktowany został w odpowiedni sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
phun Przestaje placic abonament - to juz koniec zycia 11.05.06, 21:34 na moj koszt i koszt innych panie Wildstein niech pan sobie poszuka uczciwej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Re: Przestaje placic abonament - to juz koniec zy 11.05.06, 22:03 To powiedz kiedy kończysz przyjdziemy popatrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Re: Wildstein prezesem TVP 11.05.06, 21:56 Nie żal mi tylko > Dworaka. Gościo usiłował podlizywać się nowym władzom, potraktowany został w > odpowiedni sposób. Z zakończeniem zgadzam się w 100%.Ale...zamienił stryjek siekierkę na kijek.A poziom TVP spada, spada, spada ...już jest dno,pozostało 20 m mułu! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiekc Re: Wildstein prezesem TVP 11.05.06, 21:33 W ramach poparcia dla nowego prezesa proponuje zawieszenia na czas nieokreslony wpłat abonamentowych. Ja nie płace od dzis. To będzie wyraz mojego obsolutnego protestu. Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie yes, yes, yes!!!!! 11.05.06, 21:40 Mam wielką satysfakcję, że tą stajnię Augiasza oczyści tak świetny dziennikarz i bezkompromisowy antykomunista- Bronisław Wildstein. Banda SBków chciała go zlinczowac przed rokiem za sławetną liste, a tu proszę! Właściwie wszedłem na to forum głównie po to, by obejrzec sobie komuszy i SBcki kociokwik - i nie zawiodłem się! Piana na komuszych pyskach to piękny widok. Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie Re: seawolfie.. ty? taki antysemita?.. zakłamany 11.05.06, 22:47 znowu ty, kralikozgiodnikowilmoroczarytkoiktotamjeszcze? Tyle tylko zrozumiałeś, osiłku o małym rozumku? Właśnie poniżej zamieściłem post, w którym piszę, że Salon z Wyborczą na czele będzie miał problem z przypięciem Wildsteinowi łatki antysemity, bo każdy, kto się z rózowym i czerwonym nie zgadza, jest z mocy ustawy ogłoszony antysemitą. Kiedyś antysemici to byli ci, którzy nie lubili Żydów, dzisiaj są nimi ci, których nie lubią Żydzi, hi,hi! I proszę, jaki przykład- ja , wręcz filosemita zdecydowanie popierający Izrael w walce z arabskim terroryzmem ( i równie zdecydowanie potępiający cwaniaczków z żydowskich organizacji używających holocaust do wyciągania pieniędzy - także od Polski) jestem , ku swemu zdumieniu ... antysemitą, hi,hi! No, w tym wypadku słowo salon jest użyte z przymrużeniem oka, bo do salonu to ty wchodzisz, by ewentualnie opróżnić popielniczki i spytać, czy cos jeszcze podać. Choc raczej spędzasz czas w kotłowni, sądząc ze słownictwa i kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
hetmanwiechu Gratuluje dobrej roboty MI6 i Mossadowi 11.05.06, 21:40 Przynajmniej ruski wywiad ma mniejszy wplyw na Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
evito gratuluje nareszcie wspaniali fachowcy 11.05.06, 21:42 nareszcie swietni fachowcy , bedzie co ogladac.Glod jest ogromny na tak madrych szlachetnych ludzi . Zniknie to cale komunistyczne zaklamanie ten ogrod zoologicuny ktorym bylismi karmieni . To moj szczesliwy dzien , zycze powodzenia , zeby ci co sluzyli bylemu systemowi nie podkladali mu swin. Swinie do koryta. > <hahaha>*100 > trzymajcie mnie ludzie, bo zaraz pekne Odpowiedz Link Zgłoś
mbb10 Re: Wildstein prezesem TVP 11.05.06, 21:54 a ja lubie Bronka, cenię go jako świetnego publicystę i odważnego człowieka. Bronek tylko nie daj się zawojować politykom Odpowiedz Link Zgłoś
j.wronski Brawo Panie Prezesie, zadanie wykonane! 11.05.06, 21:55 Do obsadzenia został jeszcze tylko prymas........... Odpowiedz Link Zgłoś
december70 Re: Brawo Panie Prezesie, zadanie wykonane! 11.05.06, 22:01 Kandydat już jest,tylko jak go tam ustawić? Może się nie udać i Papież go nie lubi.Co tam kupić nie kupić? Potargować warto. Odpowiedz Link Zgłoś
hannah55 Re: Wildstein prezesem TVP 11.05.06, 21:56 Nasz prezydent otacza sie bulterierami(ktorzy zaslyneli ciosami w nery)obawiam sie ze ze odwroci sie to wielkim i pieknym rykoszetem w twarze(to chyba komplement?) naszych "wielkichbraci". Tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
ismael Re: Wildstein prezesem TVP 11.05.06, 22:00 Buhahahahaha ..ale szopka;P, kaczki wala pod siebie..normalnie jak za komuny , dobrze ze od przynajmniej 20 lat nie płace abonamentu rtv, przynajmniej nie mam poczucia utopionej kasiorni.., hehehehe ale sie teraz zacznie cyrk z tym gosciem u steru publicznej telewiziorni, ciekawe kto tam zostanie bo chyba wszyscy rozumni spieprza do TVN-u i polszita :P Odpowiedz Link Zgłoś
langston Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie moge w to uwierzyc!!!!!! 11.05.06, 22:01 Gratulacje!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie moge w to uwierzyc! 11.05.06, 22:09 Uwierz! Musisz sie zaczac przyzwyczajac. Bedzie coraz wiecej takich kreatur na swieczniku. Wiec oszczedzaj gardlo i dlonie. Odpowiedz Link Zgłoś
akwar1 Wreszcie cos sie naprawdę zaczyna zmieniać !!!! 11.05.06, 22:17 Brawo Panie Bronku !!! Brawo Panie Jarku za nominacje i dopiecie swego wbrew "salonowi" !!! Oby tak dalej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pamflecista Re: Wildstein prezesem TVP 11.05.06, 22:07 Nie mam nic przeciwko Zydom, ale: chcialbym, zeby w Polsce prezesem polskiej TV byl Polak, a nie Zyd, tak samo, jak kazdy Izraelita chcialby, zeby w Izraelu prezesem izraelskiej TV byl Zyd, prawda? To chyba rzecz jak najbardziej normalna, ale niestety nie w kraju, gdzie niemal wszystko jest NIENORMALNE!!! Ciekawe co na to Mr Tredowaty (Leper=tredowaty, patrz slownik ang, zadna zlosliwosc), a takze Dragal z glupawym wyrazem twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech_psv Re: Wildstein prezesem TVP 12.05.06, 01:17 Ignorańcie, Lepper a nie leper półanalfabeto... typowy czytelnik GW... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Wildstein prezesem TVP 12.05.06, 01:20 wojciech_psv napisał: > Ignorańcie, Lepper a nie leper półanalfabeto... typowy czytelnik GW... czego tu szukasz ministrancie bez rodowodu?? Odpowiedz Link Zgłoś
pamflecista Re: Wildstein prezesem TVP 12.05.06, 02:07 Ale jestes nadinteligentny, to dopiero nowosc, ze Lepper pisze sie przez dwa "p"!!!! Jak nie lapiesz bluesa baranie, to nie pisz... Odpowiedz Link Zgłoś
bej_80169 Re: Wildstein prezesem TVP 11.05.06, 22:09 a może wyjedzie do swoich ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Wildstein prezesem TVP 11.05.06, 22:10 Uroczyście obiecuję poprawę! Już nigdy nie pomyślę o kimś: "Cóż za gnida i kanalia", aby nie ułatwiać wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: Wildstein prezesem TVP 11.05.06, 22:13 Stacje komercyjne powinny się z tego cieszyć, oglądalność TVP poleci na łeb, a więc wszyscy reklamodawcy przeniosą się do konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś