k_r 15.05.06, 16:05 no i kaczki wsadzą główki w piasek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rekmare do roboty 15.05.06, 16:08 Wzywam naszych politkow, by wzieli sie w koncu do roboty!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: ja tez wzywam Tuska 15.05.06, 16:14 Na zasadzie analogii wzywam wiec D. Tuska do ujawnienia kompromitujacych dokumentow dotyczacych zalozenia Samoobrony, ktora notabene nie jest moja ulubiona partia. Prosze i blagam pana Tuska o ujawnienie tych informacji. Zwracam mu rowniez uwage, iz nikt nie powinien takich informacji ukrywac, nawet jesli ta osoba jest prezydentem....z plakatu. Odpowiedz Link Zgłoś
prozzac Strzeliłeś sobie gola 15.05.06, 16:16 To Kaczyńscy szermowali takimi insynuacjami w stosunku do Samoobrony. Zawsze jakieś notatki, raporty tajne, instrukcje. Ale jak widać polubili juz tę "wycieraczkę SLD" [za - L. Dorn] Odpowiedz Link Zgłoś
centrolew Oszołomy 15.05.06, 16:21 To typowe dla prawicowych oszołomów - "...mamy teczki/haki/papiery na was, ale nie ujawnimy, bo są tajne!" Odpowiedz Link Zgłoś
jola_bzyku Re: Oszołomy 15.05.06, 16:39 Nie rozmawia się z wrogami o swoich zamiarach Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc No to Tusk długo poczeka na te "dokumenty"!;(((( 15.05.06, 19:10 Przecież cba dopiero zaczyna powstawać!:)))) A wyprodukowanie odpowiednich dokumentów też musi trochę potrwać!;(((( Zwłaszcza, że nie ma jeszcze załogi cba, a po za tym brak jeszcze odpowiednich maszyn!;) Zechcą wykorzystać Wytwórnie Papierów Wartościowych do takiej mało seryjnej produkcji???;(((( Czy może kurski uruchomi produkcję chałupniczą???;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Oszołomy 15.05.06, 17:01 Faktycznie, Tusk to oszołom. Przecież wie kto powołał PO! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Oszołomy 15.05.06, 17:07 centrolew napisał: > To typowe dla prawicowych oszołomów - "...mamy teczki/haki/papiery na was, ale > nie ujawnimy, bo są tajne!" centrolew mialem cie za inteligetnego bioinformatyka, ktory wie o czym mowi i o czym pisze, niestety bardzo sie pomylilem, prawica drogi kolego, to nie tylko to co sie za nia podaje, czyli PiS,SO,LPR, bo ich masz chyba na mysli, te partie sa w rzeczywistosci lewicowe ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Oszołomy 15.05.06, 17:27 to zalezy od klucza podzialu. ze swiatopogladowego puntku widzenia partia czy organizacja, wycierajaca sobie non-stop gebe Narodem, Tradycja i Imponderabiliami, tudziez sterowana raidem katolickich fundamentalistow raczej nie moze byc "w rzeczywistosci lewicowa". Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Oszołomy 15.05.06, 17:39 ready4freddy napisał: > to zalezy od klucza podzialu. ze swiatopogladowego puntku widzenia partia czy > organizacja, wycierajaca sobie non-stop gebe Narodem, Tradycja i > Imponderabiliami, tudziez sterowana raidem katolickich fundamentalistow raczej > nie moze byc "w rzeczywistosci lewicowa". Ale ja o ekonomii mowie, partia ktora w poprzedniej kadecji sejmu glosowala zawsze razem z SLD i SO w sprawach ekonomicznych i posiadajaca lewicowy program, nie moz byc partia prawicowa, nie prwawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Oszołomy 15.05.06, 18:19 sugerujesz, ze kwaczynscy to narodowi socjalisci..? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Oszołomy 15.05.06, 18:21 ready4freddy napisał: > sugerujesz, ze kwaczynscy to narodowi socjalisci..? ;) No cos tak jaby w ten desen, czyzbynowa NSDAP ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_trawie_glupcow Raczej dla bolszewickich kreatur, bo z prawica 15.05.06, 19:04 ta banda histerykow i nieudacznikow nie ma nic wspolnego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: ja tez wzywam Tuska 15.05.06, 16:16 marek10004 napisał: > Na zasadzie analogii wzywam wiec D. Tuska do ujawnienia kompromitujacych > dokumentow dotyczacych zalozenia Samoobrony, ktora notabene nie jest moja > ulubiona partia. Prosze i blagam pana Tuska o ujawnienie tych informacji. No właśnie. Niech Tusk da dobry przykład. Niech on ujawni pierwszy bo on zaczął, a potem PiS weźmie z niego przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: ja tez wzywam Tuska 15.05.06, 16:53 kataryna.kataryna napisała: (...) > No właśnie. Niech Tusk da dobry przykład. Niech on ujawni pierwszy bo on > zaczął, a potem PiS weźmie z niego przykład. Raczysz "zapominac", ze to PiS ma kwity na Leppera, a nie PO i na ten wlasnie fakt powoluje sie PO zadajac komisji. No chyba, ze blizniak powiedzial blizniakowi, ze cos ma, ale nie dodal, ze dostal to od Tuska. Wtedy by sie zgadzalo. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: ja tez wzywam Tuska 15.05.06, 17:10 kataryna.kataryna napisała: > marek10004 napisał: > > > Na zasadzie analogii wzywam wiec D. Tuska do ujawnienia kompromitujacych > > dokumentow dotyczacych zalozenia Samoobrony, ktora notabene nie jest moja > > > ulubiona partia. Prosze i blagam pana Tuska o ujawnienie tych informacji. > > > > No właśnie. Niech Tusk da dobry przykład. Niech on ujawni pierwszy bo on > zaczął, a potem PiS weźmie z niego przykład. Nie burosucz bo to grzech, Nie Tusk zaczal o Samoobronir, tylko bracia Kaczynscy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: ja tez wzywam Tuska 15.05.06, 17:18 kataryna.kataryna napisała: > No właśnie. Niech Tusk da dobry przykład. Niech on ujawni pierwszy bo on > zaczął, a potem PiS weźmie z niego przykład. Pierwszy zaczal konus. Niech powie co wie na temat sluzb specjalnych i Samoobory. Odpowiedz Link Zgłoś
pyt99 Re: ja tez wzywam Tuska 15.05.06, 18:40 kataryna.kataryna napisała: > marek10004 napisał: > > > Na zasadzie analogii wzywam wiec D. Tuska do ujawnienia kompromitujacych > > dokumentow dotyczacych zalozenia Samoobrony, ktora notabene nie jest moja > > > ulubiona partia. Prosze i blagam pana Tuska o ujawnienie tych informacji. > > > > No właśnie. Niech Tusk da dobry przykład. Niech on ujawni pierwszy bo on > zaczął, a potem PiS weźmie z niego przykład. kataryna.kataryna, to nie Tusk powtarzał, że ma raport potwierdzający SBeckie korzenie Samoobrony i to nie Tusk powtarzał, że w Samoobronę zaangażowani są agenci WSI. To Kaczyńscy tak mówili, jak i wiele więcej. Nie rozumiem Twojego apelu skierowanego do Tuska i uważam, że apel ten powinnaś skierować do braci Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_trawie_glupcow Katarzyna, nie rob z siebie idiotki:) Po pierwsze: 15.05.06, 19:20 pamietamy twoje jeki, ze PiS z Chamobrona po twoim trupie. Po drugie: wystarczy poszperac na wlasnej website PiS, by znalezc takie "kwiatki": www.pis.org.pl/article.php?id=1015 www.pis.org.pl/article.php?id=2903 www.pis.org.pl/article.php?id=3421 A po trzecie, ciekawe, CO na Kaczki i PiSuary ma w swym archiwum Lepper, skoro Kaczory kuprami przed nim trzesa? www.wprost.pl/ar/?O=54157&C=57 Odpowiedz Link Zgłoś
makulu Re: Katarzyna, nie rob z siebie idiotki:) Po pier 15.05.06, 20:21 Dobre he he. niezły jesteś kolo. -- A tak pięknie miało być, wywiady, autografy, wizyty w zakładach pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
aglo11 Re: ja tez wzywam Tuska 15.05.06, 16:19 marek10004 napisał: > Na zasadzie analogii wzywam wiec D. Tuska do ujawnienia kompromitujacych > dokumentow dotyczacych zalozenia Samoobrony, ktora notabene nie jest moja > ulubiona partia. Prosze i blagam pana Tuska o ujawnienie tych informacji. > Zwracam mu rowniez uwage, iz nikt nie powinien takich informacji ukrywac, nawet > > jesli ta osoba jest prezydentem....z plakatu. NA KOLANA I DO ROBOTY Odpowiedz Link Zgłoś
l-a Re: ja tez wzywam Tuska 15.05.06, 16:21 To przebcież nie Tusk jest u władzy i nie on dysponuje takimi dokumentami. Przecież PO wzywa do powstania komisji, która ujawniłaby dokumenty dotyczące powstania Samoobrony, o których istnieniu notabene jeszcze niedawno mówili bracia Kaczyńscy, a nie PO Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: ja tez wzywam Tuska 15.05.06, 16:37 Chcesz przez to powiedziec, ze Tusk i PO zada powolania komisji bankowej, oraz wydania milionow zlotych na jej dzialalnosc, opierajac sie jedynie na tej jednej wypowiedzi Kaczynskiego sprzed lat? Sadzilem, iz odpowiedzialny i patriotyczny polityk, za jakiego sie niewatpliwie uwaza Tusk, zastanowi sie dziesiec razy zanim lekka raczka wyrzuci miliony zlotych podatnikow, bo cos tam uslyszal. Bylem wiec przekonany, ze D. Tusk posiada z pewnoscia kompromitujace dokumenty. W przeciwnym wypadku musialbym uznac, ze ten pan jest wysoce nieodpowiedzialnym i rozrzutnym czlowieczkiem. Dlatego rownie dobrze mozna by bylo powolac komisje, aby w koncu rozstzygnac czy D. Tusk, historyk z zawodu, znal pewien epizod z zycia swojego dziadka. Odpowiedz Link Zgłoś
prozzac No to 0:2 drogi kolego... :) 15.05.06, 16:40 Akurat PO nie paliła się do powoływania komisji bankowej. Bo i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: No to 0:2 drogi kolego... :) 15.05.06, 16:44 Moze jasniej. PO nie palila sie do powolania komisji sejmowej w sprawie Samoobrony? To cos nowego kolego. To chyba 8:0 dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: errata 15.05.06, 16:47 Oczywiscie w jednej z moich poprzednich wypowiedzi nie chodzilo o komisje bankowa, ale o komisje w sprawie Samoobrony. Nie udawaj jednak, ze tego nie wylapales, skoro caly moj wywod, jak i pierwsza wypowiedz dotyczyla wlasnie tego. No chyba ze przecenilem Twoja inteligencje. W takim wypadku przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: errata 15.05.06, 17:16 marek10004 napisał: > Oczywiscie w jednej z moich poprzednich wypowiedzi nie chodzilo o komisje > bankowa, ale o komisje w sprawie Samoobrony. Nie udawaj jednak, ze tego nie > wylapales, skoro caly moj wywod, jak i pierwsza wypowiedz dotyczyla wlasnie > tego. > No chyba ze przecenilem Twoja inteligencje. W takim wypadku przepraszam. Jedna mala prosba, nie burosucz, bo to grzech ;) Odpowiedz Link Zgłoś
msr78 Re: No to 0:2 drogi kolego... :) 15.05.06, 16:47 to jest strategia pis(d)u. strzelaja ci gola to mow ze to nie twoja bramka. pelen podziwu jestem dla umiejetnosci uwazania swoich porazek za zwyciestwa. Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: do msr78 15.05.06, 16:56 Przepraszam bardzo, wydaje mi sie ze jasno wyjasnilem swoja poprzednia pomylke. Widocznie wiec moja uwaga na temat inteligencji powinna byc skierowana do Ciebie. Jesli nie potrafisz sie wypowiadac na temat, to moze nie wypowiadaj sie wogole. Odpowiedz Link Zgłoś
msr78 Re: do msr78 15.05.06, 17:07 a kto zaczal wypowiadac sie nie na temat? a ze PO chce komisji do sprawy SO to oczywiste pamietajac wypowiedzi Kaczynskiego o tym ze ma na to dokumenty. i jak nie pamietasz o czym piszesz to nie dziwie sie ze nie pamietasz kto co mowil. Twa blyskotliwa niewatpliwie inteligencja nie pomoze gdy nie pamietasz o czym mowisz Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: do msr78 15.05.06, 17:10 Ales sie chlopcze zamotal. Calkiem jak Tusk o swoim dziadku. Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: do msr78 15.05.06, 17:20 I'm sorry, but this would be the end of the transmission. My time is too precious to talk to frustrated loosers. No over, no over. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: do msr78 15.05.06, 17:34 you must have meant "losers", dimwit. go learn how to spell, then we'll talk. now beat it. Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: do msr78 15.05.06, 17:42 Damn. You have caught me on typing error. I will no be able to sleep now, genius. And remember. Try to start new sentence using capitol letter. Just a little suggestion. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: do msr78 15.05.06, 18:22 you will no be able to sleep? me is not happy to hear that! and I just don't like capital letters. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: do msr78 15.05.06, 22:31 ready4freddy napisał: > you will no be able to sleep? me is not happy to hear that! and I just don't > like capital letters. You might like capitOl letters better (cf: Mark...). Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: do msr78 15.05.06, 17:26 marek10004 napisał: > Ales sie chlopcze zamotal. Calkiem jak Tusk o swoim dziadku. Widzisz jaki jestes malutki PiSdaczku, jak zostaje ci udowodnione twoje burosuczenia zaczynasz kasac po lydkach, nie znasz nawet historii z okresu II wojny swiatowej swojego kraju a o polityce chcesz rozmawiac, kim ty myslisz, ze jestes obrazajac dziadka Tuska? Sadzac po tym soba prezetujesz i jaki kierunek milosci politycznej wybrales, twoj dziadek stal po drugiej stronie Wisly podczas powstania warszawskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: do msr78 15.05.06, 17:19 marek10004 napisał: > Przepraszam bardzo, wydaje mi sie ze jasno wyjasnilem swoja poprzednia pomylke. > > Widocznie wiec moja uwaga na temat inteligencji powinna byc skierowana do > Ciebie. > Jesli nie potrafisz sie wypowiadac na temat, to moze nie wypowiadaj sie wogole. Nie, nie wyraziles sie jasno w zadnym ze swoich postow, co natomiast zrobiles , to pozmieniales fakty, liczac, ze rozmowcy sa lupsi od ciebie, poprostu naburosuczyles :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: do kralika 15.05.06, 17:23 Jasno i wyraznie; ktore fakty pozmienialem i na jakie. Prosze o odpowiedz. I jeszcze jedno. Prosze rowniez o zachowanie podstaw kultury. Wiem, iz dla Ciebie to duza ofiare, ale postaraj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: do kralika 15.05.06, 17:30 marek10004 napisał: > Jasno i wyraznie; ktore fakty pozmienialem i na jakie. Prosze o odpowiedz. > I jeszcze jedno. Prosze rowniez o zachowanie podstaw kultury. > Wiem, iz dla Ciebie to duza ofiare, ale postaraj sie. Co do faktow to zmieniles je wszystkie i niczego ci udowadnial nie bede, bo do twojego poziomu nie bede sie znizal a jesli chodzi o kutlure, no coz, uzywam jezyka PiSdaczego, jezyka jaki panuje w Polsce od 7 miesiecy i jest to jezyk PiS, tak zwany "burosuczy" a uzywam go, zeby byc zrozumianym przez takich jak ty ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: do kralika 15.05.06, 17:37 To Ty reprezentujesz wogole jakis poziom, chlopcze? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: do kralika 15.05.06, 17:44 marek10004 napisał: > To Ty reprezentujesz wogole jakis poziom, chlopcze? Nie, ja nikogo ani niczego nie reprezetuje, w przeciwienstwie do ciebie, ktory reprezetujesz poziom zburosuczenia PiSdaczego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: No to 0:2 drogi kolego... :) 15.05.06, 17:11 marek10004 napisał: > Moze jasniej. PO nie palila sie do powolania komisji sejmowej w sprawie > Samoobrony? To cos nowego kolego. To chyba 8:0 dla mnie. =================================================================== No to masz wygrany pojedynek . Tylko jedna drobna uwaga ,Sam byles sedzia, to takie PISowskie. Mysle ze do rostrzygniecia pojedynku uzyles kodeksu uposledzonego $1. Glupi ma zawsze racje $2. W przypadkach watpliwych stosowac $1. Ale cos na oslode : Dla satyry czas przyjazny, gdy u wladzy same blazny. Odpowiedz Link Zgłoś
prozac.pl Re: ja tez wzywam Tuska 15.05.06, 16:54 > Tusk i PO zada powolania komisji bankowej Pzeczytaj jeszcze raz to co napisałeś i nie brnij dalej tylko przyznaj się do pomyłki. Tylko się w ten sposów ośmieszasz. > Bylem wiec przekonany, ze D. Tusk posiada z pewnoscia kompromitujace > dokumenty. No i nie miałeś racji. ZNOWU. Po to PO domagało się komisji żeby te dokumenty były ujawnione. Po Kaczyńscy jakoś się nie śpieszą z tym. A przecież te dokumenty istnieją, J.K. tak mówił i z tego co wiem nie przyznał się do kłamstwa. Nie chcesz komisji ze względu na koszty jej funkcjonowania? Poważnie; to jest twój czołowy argument? Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: ja tez wzywam Tuska 15.05.06, 17:00 Nie mialem znowu racji, bo Ty tak twierdzisz?. I to jest Twoj czolowy argument? Pewne zwroty pisze sie z duzej litery. Frustracja przegranego i brak argumentow nie upowaznia jeszcze do braku kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
prozac.pl Re: ja tez wzywam Tuska 15.05.06, 17:11 Byłeś przekonany, że Tusk "posiada z pewnością kompromitujące dokumenty", prawda? No w końcu tak napisałeś. Więc jak, posiada czy nie posiada? Jeśli posiada to poproszę o jakiś na to dowód. Jeśli nie posiada to przyznaj się łaskawie do tego, że nie miałeś racji. Pytanie retoryczne: Czy frustracja i brak argumentów upoważniają do oszczerstw? Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: ja tez wzywam Tuska 15.05.06, 17:32 Przeciez nie bede bede jeszcze raz powtarzal calej swojej wypowiedzi. Wiec tylko w skrocie: Liczylem na to, ze Tusk posiada dokumenty kompromitujace Samoobrone, poza oswiadczeniem Kaczynskiego. Tak powiedzialem i wcale sie tego nie wypieram. Ty zadasz ode mnie tego dowodu? Chyba zartujesz sobie? Przeciez ja go wlasnie zadam od Tuska. Nie jest to chyba dziwne prosic o ten dowod, zanim wydane zostana miliony na sprawe widmo, zwlaszca w kontekscie pozniejszej wypowiedzi Kaczynskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
prozac.pl chyba sie już zupełnie zakręciłeś, amnezja? 15.05.06, 17:46 > Liczylem na to, ze Tusk posiada dokumenty kompromitujace > Samoobrone O NIE NIE NIE! Ty nie liczyłeś na to, że Tusk ma takie dokumenty. Ty byłeś o tym przekonany. Cytuję: "Bylem wiec przekonany, ze D. Tusk posiada z pewnoscia kompromitujace dokumenty." > Tak powiedzialem i wcale sie tego > nie wypieram. No właśnie się wypierasz. Biorąc pod uwagę powyższe fakty można jasno i bezdyskusyjnie stwierdzić: kłamiesz. > Ty zadasz ode mnie tego dowodu? Chyba zartujesz sobie? Tak, żądam od ciebie dowodu na to, że Tusk posiadał takie kompromitujace dokumenty. Ty wysnułeś taką tezę wieć ty ją udowodnij. > Przeciez > ja go wlasnie zadam od Tuska. Żądasz, żeby Tusk udowadniał twoje oskarżenia na temat Tuska i PO? PARANOJA? (zanim zaczniesz się wykręcać, że o inny dowód ci chodziło prześledź najpierw historie tego wątku) > Nie jest to chyba dziwne prosic o ten dowod, zanim wydane zostana miliony na > sprawe widmo Nie jest dziwne prosić o dowód na to, że SO została założona przez byłych funkcjonariuszy SB. Do ciebie jednak ciągle nie dotarła wiadomość KTO dysponuje takimi dowodami. Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: do prozac 15.05.06, 18:02 To juz moja ostatnia wypowiedz skierowana do Ciebie. Mam zal do samego siebie, iz wogole zaczalem z Toba dyskutowac. Czlowieku, Ty masz autentyczny problem z samym soba, oraz z podstawami kultury. Nazywasz mnie klamca, poniewaz dla Ciebie slowa takie jak "liczylem" i "jestem przekonany" sa wlasnie podstawa nazywania kogos klamca. Z jednego tylko jestem zadowolony. Jak zauwazylem, poprawiles sie przy pewnych zwrotach, co jest pewnym sukcesem. Tak trzymaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: do prozac 15.05.06, 18:16 marek10004 napisał: > To juz moja ostatnia wypowiedz skierowana do Ciebie. Mam zal do samego siebie, > iz wogole zaczalem z Toba dyskutowac. > Czlowieku, Ty masz autentyczny problem z samym soba, oraz z podstawami kultury. > Nazywasz mnie klamca, poniewaz dla Ciebie slowa takie jak "liczylem" i > "jestem przekonany" sa wlasnie podstawa nazywania kogos klamca. > Z jednego tylko jestem zadowolony. Jak zauwazylem, poprawiles sie przy pewnych > zwrotach, co jest pewnym sukcesem. Tak trzymaj. BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Idz juz, idz sobie, zblazniles sie i jeszcze masz czelnosc ublizac tym co zlapali cie na burosuczeniu, a kultura nazywasz pewnie to, co napisales o Tusku i jego dziadku, co? Odpowiedz Link Zgłoś
prozac.pl Re: do prozac 15.05.06, 18:22 > To juz moja ostatnia wypowiedz skierowana do Ciebie Może i bym ci uwierzył, gdybyś nie był kłamcą ;] > Mam zal do samego siebie, > iz wogole zaczalem z Toba dyskutowac. Czyli co? Masz problemy z samym sobą? > Czlowieku, Ty masz autentyczny problem z samym soba Oooo, projekcja... > oraz z podstawami kultury Po czym wnosisz? Bo poczułeś się urażony tym, że wytknąłem ci kłamstwa? Czy tym, że uporczywie zwracam się per "ty" z małej litery do osoby, która swoich oponentów nazywa "frustrated loosers"? > Nazywasz mnie klamca, poniewaz dla Ciebie slowa takie jak "liczylem" i > "jestem przekonany" sa wlasnie podstawa nazywania kogos klamca. Nazywam cie klamcą bo kłamiesz. Oskarżasz Tuska o posiadanie kompromitujących dokumentów a nie potrafisz tego oskarżenia udowodnić. Wypierasz się swoich wypowiedzi i starasz się je przekręcić - jednocześnie twierdzisz, że się nie wypierasz. Po prostu kłamiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: ja tez wzywam Tuska 15.05.06, 17:55 marek10004 napisał: > Przeciez nie bede bede jeszcze raz powtarzal calej swojej wypowiedzi. > Wiec tylko w skrocie: Liczylem na to, ze Tusk posiada dokumenty kompromitujace > Samoobrone, poza oswiadczeniem Kaczynskiego. Tak powiedzialem i wcale sie tego > nie wypieram. Ty zadasz ode mnie tego dowodu? Chyba zartujesz sobie? Przeciez > ja go wlasnie zadam od Tuska. > Nie jest to chyba dziwne prosic o ten dowod, zanim wydane zostana miliony na > sprawe widmo, zwlaszca w kontekscie pozniejszej wypowiedzi Kaczynskiego? Liczyles tylko na to, ze Tusk posiada dowody? Biedactwo, jak mozna bylo liczyc na to, ze Kaczynscy podziela sie informacjami z Tuskiem? Kompromitujesz sie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: ja tez wzywam Tuska 15.05.06, 17:51 marek10004 napisał: > Nie mialem znowu racji, bo Ty tak twierdzisz?. I to jest Twoj czolowy argument? > Pewne zwroty pisze sie z duzej litery. Frustracja przegranego i brak argumentow > > nie upowaznia jeszcze do braku kultury. Nie odwoluj sie caly czas do rozpoczynania sentencji z "duzej" litery, bo cos takiego w jezyku polskim nie istnieje, miales na mysli chyba "wielka" litere,od ktorej rozpoczyna sie zdanie, ale wiesz co? w internecie jest rzecza noramlna, ze pisze sie od malej litery, internet to nie podanie o przyjecie do partii, ani klasowka szkolna, przykladem na to jest chociazby to, ze swoje imie sam podajesz z malej litery, marek10004 ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: ja tez wzywam Tuska 15.05.06, 17:13 l-a napisała: > To przebcież nie Tusk jest u władzy i nie on dysponuje takimi dokumentami. > Przecież PO wzywa do powstania komisji, która ujawniłaby dokumenty dotyczące > powstania Samoobrony, o których istnieniu notabene jeszcze niedawno mówili > bracia Kaczyńscy, a nie PO No ale PiSdactwo glupie jest i zaklamane, burosucza bo to we krwi maja, taka juz ta ich natura, zaklamac, pozmieniac fakty, zakrzyczec, zaszczuc, oszukac, ukrasc, cale PiS! Jak mozna ich w ogule brac na serio i na serio odpowiadac na ich burosuczenie? Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: ja tez wzywam Tuska 15.05.06, 16:22 marek10004 napisał: > Na zasadzie analogii wzywam wiec D. Tuska do ujawnienia kompromitujacych > dokumentow dotyczacych zalozenia Samoobrony Te dokumenty ma Kaczynski i nie chce ich pokazac. Odpowiedz Link Zgłoś
util Re: ja tez wzywam Tuska 15.05.06, 16:48 przyladek.dobrej.nadziei napisał: > marek10004 napisał: > > > Na zasadzie analogii wzywam wiec D. Tuska do ujawnienia kompromitujacych > > dokumentow dotyczacych zalozenia Samoobrony > > Te dokumenty ma Kaczynski i nie chce ich pokazac. Dokumenty włozone do teczki Jarka sa dokumentami Jarka. Nie po to wycina, zbiera, chucha i dmucha na swoj kajecik zeby teraz lekka reką dawac pierwszej lepszej osobie. Co bedzie czytał przed snem? Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: ja tez wzywam Tuska 15.05.06, 17:17 util napisał: > przyladek.dobrej.nadziei napisał: > > > marek10004 napisał: > > > > > Na zasadzie analogii wzywam wiec D. Tuska do ujawnienia kompromituj > acych > > > dokumentow dotyczacych zalozenia Samoobrony > > > > Te dokumenty ma Kaczynski i nie chce ich pokazac. > Dokumenty włozone do teczki Jarka sa dokumentami Jarka. > Nie po to wycina, zbiera, chucha i dmucha na swoj kajecik > zeby teraz lekka reką dawac pierwszej lepszej osobie. > Co bedzie czytał przed snem? To byla jakas tajna notatka, ktorej tresc konus rozdmuchal niemal do afery grozacej polskiej racji stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: ja tez wzywam Tuska 15.05.06, 16:35 no to kicha kolego ;-) Wszyscy pamietaja kto powiedzial o tych dokumentach ze ma je jego brat. Odpowiedz Link Zgłoś
nemo_omen Wszystkim zaślepionym miłością do PiS 15.05.06, 16:45 przypominam, że pierwszym mówiącym o nieczystych początkach Samoobrony nie był Tusk a J. Kaczyński, i Tusk nie ma tu nic do ujawnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: ja tez wzywam Tuska 15.05.06, 17:03 marek10004 napisał: > Na zasadzie analogii wzywam wiec D. Tuska do ujawnienia kompromitujacych > dokumentow dotyczacych zalozenia Samoobrony, ktora notabene nie jest moja > ulubiona partia. Prosze i blagam pana Tuska o ujawnienie tych informacji. > Zwracam mu rowniez uwage, iz nikt nie powinien takich informacji ukrywac, nawet > > jesli ta osoba jest prezydentem....z plakatu. Dowody te posiadaja bracia Kaczynscy, wiec o co ci chodzi? Widac chlopie, zes z PiSdulka, bo tylko PiS potrafi sie tak kompromitowac swoja glupota ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
czerwoneoczykoguta Re: ja tez wzywam Tuska 15.05.06, 18:58 a kiedy PO oświadczyła, ze ma jakieś kwity na Leppera? na zasadzie analogii proszę cię żebyś czytał, słuchał ze zrozumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: do koguta 15.05.06, 19:36 Wiec, jesli nie maja zadnych kwitow na Leppera, to na jakiej podstawie zadaja wydania milionow zlotych na bezsensowna komisje. Prosze Cie abys przemyslal i staral sie rozumiec, to co zamierzasz napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Biedny Tusk 15.05.06, 19:50 Trzeba bylo mniej pic jak zakladales PO to bys dzis pamietal i nie musial prosic PiS o przypomnienie co bylo na poczatku . Odpowiedz Link Zgłoś
makulu Re: Biedny Tusk 15.05.06, 20:13 Dlaczegoś biedny - boś głupi koleszko -- A tak pięknie miało być, wywiady, autografy, wizyty w zakładach pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
zaraz_zaraz Teraz jeden Kaczyński zwali na drugiego. 15.05.06, 16:12 Ciekawe, czy Kaczyńscy spróbują powtórzyć numer z raportem o Samoobronie - jeden powie, że brat mu mówił, a drugi, że nie pamięta. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Tusk wzywa PiS do ujawnienia dokumentów o PO 15.05.06, 16:13 Co teraz zrobi prezydent wszystkich ciemniakow? Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski Lesio K. skutecznie uchamia polską polityke PRECZ! 15.05.06, 16:15 Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski To wina PO ze nie ma na nią haka, to wrecz skandal 15.05.06, 16:16 Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Karuzela, karuzela, na Bielanach co niedziela.... 15.05.06, 16:17 A teraz "pomówienia, pomówienia w pisuarach co niedziela". A w pisuarach można wiele się doczytać. Tam są takie napisy i podpisy, że nie wiem co ojciec muchomorek by powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
aglo11 [...] 15.05.06, 16:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Zbiorowy obłęd ? 15.05.06, 16:18 A co kogo obchodzi, jak powstała legalna partia ? Sąd zarejestrował i państwu NIC do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
zaraz_zaraz Re: Kaczy obłęd ? 15.05.06, 16:21 indris napisał: > A co kogo obchodzi, jak powstała legalna partia ? Sąd zarejestrował i państwu > NIC do tego. Prezydentowi też nic do tego? Bo coś tam mamrocze, że mu się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski Tak, to zbiorowy obłęd dwoch zawistnych blizniakow 15.05.06, 16:22 chorych na zawisc i podejrzliwosc wrecz obsesyjną. Odpowiedz Link Zgłoś
olek.komsomolec Niech Tusk wezwie oskarzonego Rokitę, żeby stanął 15.05.06, 16:22 przed sądem. Odpowiedz Link Zgłoś
pmspms OK, Donaldzie ale czemu kłamałeś o swoim dziadku? 15.05.06, 16:23 tego nie rozumiem, że cała kupa z nas miała dziadka, w wehrmachcie czy armii czerwonej czy innej ... Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 a poza tym to Donald się dobrze czuje ?? ha, ha 15.05.06, 16:24 bo wydaje mi się że ten biedak znów coś bredzi ....! Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Oj, Donald, nie histeryzuj, bo jak pokażą? Tak tru 15.05.06, 16:26 dno to zrobić? Na bazarze są tacy spece...Albo powiedzą, że mają, ale nie pokażą, bo nie, i już!. Jak Dziadu w trakcie kampanii prezydenckiej. I co, będziesz ponawiał te płaczliwe apele a w przerwach błagał o koalicję?:) Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Tusk wzywa wzywających aby wezwali PO do pracy 15.05.06, 16:30 a w Sejmie tyle ustaw do naprawienia, do uchwalenia,a Wy Panowie pier....cie. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Tusk wzywa wzywających aby wezwali PO do prac 15.05.06, 18:23 slavik222 napisał: > a w Sejmie tyle ustaw do naprawienia, do uchwalenia,a Wy Panowie pier....cie. Ktore ustawy? Rzad nie przygotowal jeszcze zadnych! Wiec to wy towarzyszu PiSdolicie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
me-e krotka pamiec ma tuska... 15.05.06, 16:32 ...czy on zaPOmnial skad sie wywodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 cieniasy kompletnie zgłupieli ,a plastuś ciągle w 15.05.06, 16:34 szoku powyborczym-śmiech mnie ogarnia, gdy ich widzę lub słyszę Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: cieniasy kompletnie... 15.05.06, 16:37 ...jak widac PO ...brak koryta, w ktorym sie swintuszylo przez tyle lat...wali w glowe...))) m15 napisał: > szoku powyborczym-śmiech mnie ogarnia, gdy ich widzę lub słyszę Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: cieniasy kompletnie zgłupieli ,a plastuś ciąg 15.05.06, 18:29 m15 napisał: > szoku powyborczym-śmiech mnie ogarnia, gdy ich widzę lub słyszę niedlugo to nie bedzie smiech, tylko strach, jak ruszy sledztwo i esbecja jak PiS na wiezch wyplynie, skonczy sie ciepla posadka PiSarczyka forummowego a przyjdzie celka zi0berka :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: krotka pamiec ma tuska... 15.05.06, 16:37 akurat Tusk wywodzi sie z Solidarnosci i demokratycznej opozycji, a twoj nowy premier Lepper wywodzi sie z PZPR i ochoczo wspieral SLD w poprzednim parlamencie. Mam nadzieje ze nikt tego nie zapomina. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: krotka pamiec ma tuska... 15.05.06, 18:00 ...musisz wziasc POd uwage ,ze ...solidarnosci...po stanie wojennym tak naprawde juz nie bylo...opanowalo ja sb i TW... a pozatym czy bycie w solidarnosci daje glejt nietykalnosci...zachodzi wiec tu pytanie mianowicie...czy potepiasz wszystkich czlonkow pzpr...a jezleli tak...to dlaczego nie potepisza kc lsd... kolargolo napisał: > akurat Tusk wywodzi sie z Solidarnosci i demokratycznej opozycji, a twoj nowy > premier Lepper wywodzi sie z PZPR i ochoczo wspieral SLD w poprzednim > parlamencie. Mam nadzieje ze nikt tego nie zapomina. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: krotka pamiec ma tuska... 15.05.06, 18:18 me-e napisał: > ...czy on zaPOmnial skad sie wywodzi... a skad ty sie wywodzisz baranie m-eeeeee m-eeeee m-eeeee ? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rejtann W Petro-Tank zatrudniony jest zięć pana posła Toma 15.05.06, 16:32 "Panie Pośle Rokita, w zamian za co ręczyli pańscy partyjni koledzy Tomaka i Grad ludziom, którym prokuratura stawia zarzuty udziału w mafii paliwowej? Zapewne pan powie, że nie wie. To ja panu podpowiem. W Petro-Tank zatrudniony jest zięć pana posła Tomaki, a brat A. Grada, Stefan, też jest zatrudniony w filii Petro-Tank w Warszawie, mając samochód do dyspozycji, telefony komórkowe, wysokie uposażenie itd. Oto uczciwe państwo PO. Panie Pośle Rokita, mam prośbę, aby pan zbadał powiązania "biznesowe" pomiędzy spółką żony pana Grada a spółką Petro-Tank i uczciwie poinformował o tym opinię publiczną. Jeżeli pan tego nie zrobi, zrobię to ja w odpowiednim czasie. Co do następnego poręczyciela M. Janowskiego z PiS, też mam bardzo ciekawą wiedzę świadczącą o jego powiązaniach z prezesami Petro-Tank, ale to temat raczej do pana Kaczyńskiego, a nie do pana. Zapewne spyta pan, a co robiła w tej spółce Rada Nadzorcza? Odpowiem panu – brali ogromną „kasę”. A wie pan kim są członkowie Rady Nadzorczej Petro-Tank? To byli SB-cy, jak ostatni szef SB Anklewicz i jego prawa ręka Wałach, których swego czasu pan bronił przed dekomunizacją. Teraz to pańscy ludzie i aparat byłego SB korzysta z tzw. "transformacji ustrojowej". To dzięki takim politykom jak pan i pańskim partiom, państwo polskie przeżarte jest korupcją, to pan i pańskie partie wpychają Polskę w przepaść. Teraz to swoją pychą, kłamstwem, obłudą, cyniczną grą chce pan budować "uczciwe państwo"? Czy w ramach "uczciwego państwa" J. M. Wł. Rokity mieszczą się rekordziści w Polsce przyjęcia łapówki w kwocie 13 mln zł? Według ABW jednym z beneficjantów okazał się radny z PO i jeden z jej założycieli z Szczecina Janusz W. A może pan Rokita chce budować "uczciwe państwo" z prezydentem z Poznania wykreowanym przez PO, gdzie sprzedaje ziemię w mieście za 6 mln zł zamiast za 20 mln rodzinie Kulczyków? A może z szefem PO Niedbalskim z Tarnobrzega? Niech pan najpierw zacznie budować partię uczciwych ludzi, dopiero wtedy niech pan proponuje coś Polakom. Przecież to pan w Sopocie mówił, że "my sami musimy być radykalnie przyzwoici", proszę zacząć to wdrażać w swojej partii od zaraz. A może pan chce realizować hasło "uczciwe państwo" z ludźmi takimi jak: Z kim zbuduje pan uczciwe państwo? Paweł Piskorski – poseł PO, były prezydent Warszawy z poręki SLD. Razem z UW, następnie PO i SLD rządzili Warszawą. Afera za aferą ciągną się za Piskorskim. Afera mostowa, strata w budżecie miasta W-wy to 65 mln do 350 mln zł. Prokuratura warszawska prowadzi śledztwo. P. Piskorski przydzielał mieszkania z puli zasobów mieszkaniowych Warszawy dla prominentów z prokuratury oraz policji. Nielegalnie otrzymał mieszkanie Szef Prokuratury Apelacyjnej w Warszawie pan Goszczyński, obecnie zastępca szefa ABW Barcikowskiego. To jest człowiek do ochrony "interesów" z SLD, UW, PO. P. Piskorski miał wielomilionowy majątek, nagle nie ma nic. Mówił, że dorobił się na giełdzie (sic), to dlaczego przepisał majątek na drugą żonę, z którą ma rozdzielność majątkową? Piotr Fogler – PO, obecnie przewodniczący Sejmiku Mazowieckiego. Z osobą tą kojarzone są afery: mostowa, Jabłonna, mieszkaniowa w W-wie? Piotr Fogler "nabył" 140 m kw. mieszkanie od miasta Warszawy na Saskiej Kępie za 74 tys. zł, czyli 10-krotnie taniej, zarabiając na czysto ponad 600 tys. zł. Radna Julia Pitera oskarżyła Foglera o korupcję. Fogler podał ją do sądu. Sąd w trzech instancjach odrzucił skargę Foglera. W 1994 r. działacze UW z W-wy założyli i prezesowali spółdzielni mieszkaniowej "Dembud". Spółdzielnia ta nabywała grunty od miasta W-wa za bezcen. Na działce przy ul. Grzybowskiej, przejętej od miasta za grosze, miasto straciło 30 mln zł, wówczas kiedy szefem rady dzielnicy Warszawa Śródmieście, wówczas z UW, był P. Fogler. Spółdzielnia wybudowała piękne mieszkania, ale w dowód wdzięczności P. Fogler oczywiście ma mieszkanie własnościowe w "Dembudzie", czyli też jest współwłaścicielem ziemi nabytej od miasta za grosze. Już drugi raz skorzystał z majątku Warszawy. W miejscu, gdzie powstał blok miał być park, tak przewidywał plan zagospodarowania przestrzennego Warszawy. Radny Maciej Wnuk złożył do prokuratury zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa przez p. Foglera. Sprawę badała prokurator Baranowska (ta od Rywina), ale sprawę umorzyła, przyznała później, że na prośby telefoniczne P. Foglera. Co później się okazało, p. prokurator Baranowska ma mieszkanie w "Dembudzie"? Mieszkańcy spółdzielni "Dembud" byli opisywani w różnych gazetach, że pod jednym dachem mieszkają mafiozi z Pruszkowa oraz politycy z PO, UW, SLD i prokuratorzy warszawscy, którzy ścigają mafię? P. Fogler to mąż posłanki Marty Fogler z PO. Pamiętać trzeba, że SLD+PO rządziły w Warszawie, jak każdy wie, obecnie rządzi w wielu miastach z SLD, np. w Rzeszowie prezydent miasta jest z SLD, a zastępca z PO. Andrzej Olechowski – wystarczy zajrzeć na jego stronę internetową, ale pamiętać należy, że A. Olechowski to były współpracownik SB, siedział przy okrągłym stole, po stronie starej komuny. W latach 80. w-ce prezes NBP – wówczas kiedy przygotowywana była "afera" NBP z FOZZ-em. A. Olechowski pracuje na rzecz kapitału spekulacyjnego (patrz książki Krajskiego, Pająka). P. Rokita niech rozliczy pana Olechowskiego, Foglera, Komorowskiego. Iwona Śledzińska-Katarasińska – poseł z PO, wcześniej od lat 60. w PZPR, później w UD i UW. W 1968 roku opowiedziała się na łamach "Głosu Robotniczego" po stronie Gomułki. Jako dziennikarz komunistycznej gazety atakowała "komandosów" z PZPR, za co w poprzedniej kadencji Sejmu przepraszała, ale stołek Ministra Kultury przeszedł jej koło nosa." Z listu Otwartego Z. Wrzodaka do J.M.Rokity Odpowiedz Link Zgłoś
me-e PO co znow strzelacie sobie w kolano... 15.05.06, 16:35 ...czy ta partia niedolegow i flustratow nie ma kto sie zajac...? Odpowiedz Link Zgłoś
tiales1 Kaczyńscy.. zakłamani szmondacy.. 15.05.06, 17:12 oni którzy stworzyli koalicje z SB, kryminalistami, złodziejami, nie mają prawa do nazywania sie ludżmi honoru! Odpowiedz Link Zgłoś
roztoka Platforma jest słabą opozycją 15.05.06, 16:37 Prawdopodobnie liczy, że wojnę medialną zrobi za nią prasa i trochę pomoże TVN albo Polsat. Platforma nie ma medialnych postaci. Występowanie w mediach, w różnych programach telewizyjnych, dawanie wywiadów to jest harówa, a PO dysponuje tylko dwoma osobami - Komorowskim i Rokitą. Tusk jest jako rozmówca niestety coraz słabszy. Niesiołowski często ma wystepy wręcz kompromitujace. Widać jak wielka stratą było odejście Gilowskiej. PiS ma przynajmniej z 10 rozmówców umiejących występować publicznie. Brak Platformie pomysłów i koncepcji. Niebywałe, że do tej pory PO nie podjęła w poważny sposob kwestii gosdpoarczej i problemu wykorzystania funduszy unijnych, które prawdopodobnie przez ekipę PiS częściowo będą przejadane, zamiast pójść na rozruch gospodarki. Istnieje niebepieczeństwo zmarginalizowania PO, jeżeli nadal będzie tak niemrawa, na rzecz lewicy i różnych lewackich odłamów. A wszystko to przez Tuska, który dał nadmierną władzę Schetynie. Schetyna ustalając listy wyborcze wyciął mnóstwo interesujących osób, stawiając na miernoty jemu podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: Platforma jest słabą opozycją 15.05.06, 16:38 obawiam sie ze masz racje. Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski Ten kaczy bajzel i bez opozycji sie rozsypie :) 15.05.06, 16:41 Odpowiedz Link Zgłoś
jola_bzyku Re: Tusk wzywa PiS do ujawnienia dokumentów o PO 15.05.06, 16:38 Wszystko w swoim czasie .....PO-cwaniaczki Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Zbyniu jest Bicz Boży na chuliganiów,niech Kaczoro 15.05.06, 16:48 m da w kuper, co ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 To skandal!!! 15.05.06, 16:56 Wszyscy znamy oczywistą prawdę,że Lech i Jarosław nigdy ,ale to przenigdy nie mijają się z prawdą prawdziwą.Protestuję przeciw tym łze-obelgom kierowanym ze strony chorych na nienawiść do PISu, libertyńsko-masońskich środowisk PO. Jarosław Kaczyński to nasz nowy marszałek,jego myśl sięga w przyszłość kiedy to rozprawimy się z tą całą podejrzaną częścią pseudospołeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Uderz w stół,a nożyce się odezwą. Czy Dziadu mówił 15.05.06, 16:51 coś o PO? Mówił o "partii uważającej się za prawicową", są jeszcze różne takie... Odpowiedz Link Zgłoś
zaraz_zaraz Re: Uderz w stół,a nożyce się odezwą. Czy Dziadu 15.05.06, 16:59 zyks napisał: > coś o PO? Mówił o "partii uważającej się za prawicową", są jeszcze różne takie. > .. Na tym polega mistrzostwo insynuacji rzucanych przez Strażnika Konstytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
madine1 Re: Uderz w stół,a nożyce się odezwą. Czy Dziadu 15.05.06, 17:07 zyks napisał: > coś o PO? Mówił o "partii uważającej się za prawicową", są jeszcze różne takie. > .. Jasne. Na pewno chodziło mu o PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Niech Tusk nie skamle,tylko popiera dalej"rozsądne 15.05.06, 16:57 inicjatywy" Kaczorów, np. CBA. Może mu w końcu przebaczą... Odpowiedz Link Zgłoś