aeromonas Re: Wierzejski o gejach i pedofilach: ja tylko py 16.05.06, 19:32 Wierzejski bredzi. Zastanawia mnie, dlaczego niektórzy ludzie boją się homoseksualistów. Czyżby sami nie byli pewni swoich preferencji i sobie coś naprawdę brzydkiego roili w swoich główkach? Chyba każdy, kto ma znajomych homoseksualistów wie, że to są zupełnie normalni ludzie. Mam kilku przyjaciół homo - to chłopcy, którzy od lat żyją w stałych związkach, są inteligentni, i zadbani, sympatyczni i gościnni. Mają w domu porządek i dbają, żeby było ładnie, a w lodówce mają nie tylko samo piwo i starą kiełbasę. Wierzejski rozsiewa szkodliwe brednie, próbuje napuszczać jednych ludzi na drugich. Nie bądźmy idiotami! Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 W Polsce. 16.05.06, 19:50 A w Londynie - nie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=41062069&a=41648601 Podobnie jest w innych krajach Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: W Polsce. 16.05.06, 20:03 Bo Angole mają (już) wszystko w d.... Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: W Polsce. 16.05.06, 20:11 Przyzwyczaili się po prostu do ich obecności ( a nawet znudzili ) - u nas geje dopiero wychodzą z ukrycia. Odpowiedz Link Zgłoś
robal_pl Re: Wierzejski o gejach i pedofilach: ja tylko py 16.05.06, 19:44 Chcę głowy pan Wierzejskiego !!! Taki ch.m nie ma prawa być politykiem w tym kraju... Powinien zostać natychmiast oskarżony o zniesławienie. W zasadzie to powinno się zbadać jego poczytalność bo takiego pomieszana pojęć osoba o zdrowych zmysłach nie powinna popełnić. Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 a może też prześwietlić PiS 16.05.06, 19:51 mnoże by postawić pytanie jakie są legalne i nielegalne żródła finansowania takiej czy innej partii lub organizacji i jakie jest jej możliwe powiazanie z zorganizowanymi grupami przestepczymi, handlarzami narkotyków. żywym towarem, materiałami rozczepialnymi, bronią. lewym rynkiwem nieruchomości itp? Ja tylko tak pytam, -nie że bym coś zarzucał lub insynuwował przecież .... Przecież można by tak też prześwietlić posła Wierzejskiego, nigdy nie wiadomo co sie z takiego prześwietlenia dowiedzieć można, a jak się tego nie zrobi, to i gzrech zaniedbania może być, oj może ... Odpowiedz Link Zgłoś
tigerizi ...a Starsi Panowie dwaj, ale 16.05.06, 20:03 oddzielnie z dziewczynkami poniżej 15. roku to kto ? i nie dajmy się zwariować - niech oni żyją po swojemu, ale też i nie obnoszą się demonstracyjnie ze swoimi orientacjami nawet niech się żenią-wychodzą za mąż, ale niech zapomną o adopcji i jeszcze taka moja uwaga - nie przesadzajmy z tym , że homofobi to tylko sami ultrakatolicy. Znam ludzi, którzy są praktykującymi ateistami, a gdy się kładą do snu w nowym miejscu to wokół rozsypuja pinezki w ochronie przed gejasami, jak to się wyrażają Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 My - heteroseksualni możemy się "obnosić", 16.05.06, 20:09 ... a homoseksualni już nie ? Ciekawe pojmowanie zasady równości. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=41062069&a=41586883 Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: My - heteroseksualni możemy się "obnosić", 16.05.06, 20:11 A co będzie jak zoofil, w końcu też człowiek, zacznie się "obnosić" ze swoją kozą ? Odpowiedz Link Zgłoś
zdumiony3 Re: My - heteroseksualni możemy się "obnosić", 16.05.06, 20:13 talking_head napisał: > A co będzie jak zoofil, w końcu też człowiek, > zacznie się "obnosić" ze swoją kozą ? Jak brakuje rzeczowych argumentow to wtedy trzeba siegac po zoofilie i nekrofilie. Idioto, zastanow sie co mowisz. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: My - heteroseksualni możemy się "obnosić", 16.05.06, 20:27 a co, odmówisz im praw np do "paradowania" czy wyrażania swojej "zoofilskiej dumy" ? Toż to dopiero byłaby nietolerancja ? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: My - heteroseksualni możemy się "obnosić", 16.05.06, 20:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=41062069&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: My - heteroseksualni możemy się "obnosić", 16.05.06, 20:14 Albo kotami - nie przymierzając. Nie interesują mnie probabilistyczne dyskusje n/t Wyższości Świąt BN mad WN, sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: My - heteroseksualni możemy się "obnosić", 16.05.06, 20:20 to od razu bedzie wiadomo, ze to naczelny GW talking_head napisał: > A co będzie jak zoofil, w końcu też człowiek, > zacznie się "obnosić" ze swoją kozą ? Odpowiedz Link Zgłoś
tigerizi skoro juz indadujemy: to czy 16.05.06, 20:35 u Was tam na Wyspach są to częste przypadki, bo ja u nas jakoś nie doświadczam, demonstracyjnych parad here... wróć : heteryków a co do tzw. tolerancji, to kto urządza sobie wycieczki seksualne do takich centrów tej rozrywki, jak np. Tajlandia ? Polacy czy Angole, Niemcy, Skandynawowie i inni z cywilizowanego Zachodu? Niby taka integracja z podupadłym, ale rozwijajacym się, Wschodem, tak ? Nawet po tragicznym tsunami słychać było, nie wiem na ile prawdziwe, wieści o dzieciach porwanych przez sutenerów. Dla kogo to niby urządzają oni te przybytki ? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Demonstracyjne parady hetero : 16.05.06, 20:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=41062069&a=41593621 i pytanie związane z powyższym : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=41062069&a=41644980 Odpowiedz Link Zgłoś
tigerizi nie mówię o Brazylii-tam można dostać teraz w Rijo 16.05.06, 20:45 a o Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: nie mówię o Brazylii-tam można dostać teraz w 16.05.06, 20:48 Wszystkie poza paradą równości. Odpowiedz Link Zgłoś
tigerizi ..mam nadzieję, że te laski to kobity a nie transy 16.05.06, 21:12 jakoś mało mają czym oddychać chociaż...u nich powietrze takie rozrzedzone Odpowiedz Link Zgłoś
magik24 Re: Wierzejski o gejach i pedofilach: ja tylko py 16.05.06, 19:59 Ludzie , głowa pęka od tych wierutnych bzdur.Co my mamy za rząd i posłów.Cały świat się śmieje z nas,tego te oszołomy nie widzą.Wiele widziałem i przeżyłem w tym kraju ale od pewnego czasu żałuję że jestem polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: Wierzejski o gejach i pedofilach: ja tylko py 16.05.06, 20:08 Mówi się: w naszym kraju a nie "w tym kraju", pisze się: Polak a nie "polak", a jak tego nie czujesz, cioto, to... "spieprzaj dziadu" Odpowiedz Link Zgłoś
zdumiony3 Re: Wierzejski o gejach i pedofilach: ja tylko py 16.05.06, 20:11 ciota to jestes ty Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Wierzejski o gejach i pedofilach: ja tylko py 16.05.06, 20:24 zdumiony3 napisał: > ciota to jestes ty on jest "rdzenny polak"... Tak! Nie: Polak, tylko "rdzenny polak"... jak Wierzejski... :) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Wierzejski o gejach i pedofilach: ja tylko py 16.05.06, 20:28 hoho; widze, ze Komunistyczna Partia Francji znow zalozyla sclavusowi internet; to musi chlopak to dpracowac, i pisac progejowskie teksty; 50 centymow od linijki sclavus napisał: > zdumiony3 napisał: > > > ciota to jestes ty > > on jest "rdzenny polak"... Tak! > Nie: Polak, tylko "rdzenny polak"... jak Wierzejski... :) Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Do aktywistów gejowskich 16.05.06, 20:19 Homoseksualizm jest jednym z czterech grzechów wołąjacych o pomstę do Nieba (patrz rachunek sumienia). Gwoli informacji pierwszy to umyślne zabójstwo, drugi to grzech sodomski. Tak, tak zboczenie nie będzie normą w uporządkowanym moralnie kraju. Są już tego pierwsze objawy. Ślizgacie się na poprawności politycznej, teraz to sie kończy, zaraz lewicowość będzie za kratami za przekręty (czytaj o działaniach prokuratury w ministerstwie finansów) a wy do swoich domów bez możliwości propagowania zboczeń na ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
zdumiony3 Re: Do aktywistów gejowskich 16.05.06, 20:21 enedue3 napisał: Tak, tak zboczenie nie będzie normą w uporządkowanym > moralnie kraju. W takim razie Iran jest bardzo uporzadkowany, a Wielka Brytania nie. Wole Wielka Brytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sanoy Re: Wierzejski o gejach i pedofilach: ja tylko py 16.05.06, 20:09 a moze ktos powinien oficjalnie zbadac jakie powiazania ze srodowiskiem poedofilii ma wierzejewski? jak rowniez z mafia narkotykowa, przemytem broni, handlem kobietami, grupa pruszkowska i innymi "plagami"? ja tez tylko pytam! ale jak to fajnie brzmi!! Odpowiedz Link Zgłoś
zmuzbi Re: Wierzejski o gejach i pedofilach: ja tylko py 16.05.06, 20:10 Pan Wierzejski zaraził się od Leppera - on także tylko pytał i dostał wyrok.Ciekaw jestem czy Wierzejski za takie pytanie też coś dostanie? A swoją drogą " ja nie cierpię gejów" i to nie jest pytanie tylko fakt!! Odpowiedz Link Zgłoś
zdumiony3 Re: Wierzejski o gejach i pedofilach: ja tylko py 16.05.06, 20:14 zmuzbi napisał: A swoją > drogą " ja nie cierpię gejów" i to nie jest pytanie tylko fakt!! No to jestes rasowym homofobem. Odpowiedz Link Zgłoś
the.gypsy Re: Wierzejski o gejach i pedofilach: ja tylko py 16.05.06, 20:13 wierzej to ciota. jakem gypsy, wierzej to ciota. Odpowiedz Link Zgłoś
ktysio Re: Wierzejski o gejach i pedofilach: ja tylko py 16.05.06, 20:15 Witajcie w IV Rzeszy! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Wierzejski o gejach i pedofilach: ja tylko py 16.05.06, 20:22 czyzby Biedron nowym Hitlerem? w koncu jeden i drugi byli/sa gejami ktysio napisał: > Witajcie w IV Rzeszy! Odpowiedz Link Zgłoś
caudillo1 Prawdziwy NAZIZM wprowadzają pederaści !!! 16.05.06, 20:30 Hitler 1935-36: Nadrenia,Saara 1938: Czechosłowacja marzec 1939: Kłajpeda wrzesień 1939: Polska czerwiec 1941: już 3/4 Europy z homo"poprawnymi" też jest tak jak z Hitlerem, tak samo gadał Chamberlain "dajmy mu tą Czechosłowację, w zamian będziemy mieli pokój" Rzeczywiście - dostali pokój :) To samo teraz - dajmy prawa pedałom - inni przecież "nie chcą" żadnych praw Ale jak do tej pory to jest ta sama taktyka - tyle że rozciągnięta bardziej w czasie XX wiek - wprowadzenie do słownika słowa gej, bo się kojarzy ze słówkiem hej, czyli ładnie działa na młodzież , prawie tak samo jak kolorowe plakaty Hitlerjugend. Przeciez zwłaszcza młodzież leci na taki lep, jak ten plalacik :) www.dws.xip.pl/reich/org.html koniec XX wieku - usunięcie homoseks. z listy chorób psychicznych początek XXI wieku - wsadzanie do więzenia za zniewagę homofobiczną a potem co?????????? połowa XXI wieku - odbieranie dzieci rodzinom hetero żyjącym za 1000 zł i dawanie im na wychowanie pedziom i lesbom, bo są "bogatsi" i "zapewnią lepsze życie dziecku"?? pedofile przecież już czekają w kolejce najpierw legalizacja seksu z 14, potem 12, potem 10-latkami potem odezwią się zoofile, bo jakiś nawiedzony profesor powie, że 1% ludzi ma wrodzone takie "skłonności" i należą się im prawa :) najpierw prawo do współżycia z chomikami, potem kozami, a potem co jeszcze może wyciąganie trupów spod ziemi i promocjka tego typu seksu w mediach liberalnych??? :) spokojnie znajdą się maniacy, którzy tego typu filmy kupią, a wiadomo że najważniejsze są nie wartości tylko "BIZNES" i "RYNEK" Są to rzeczy , które są całkiem nam bliskie (te dzieci które się teraz rodzą mają "szansę" dożyć tego) I dlatego brawa dla Pana , Panie Wierzejski!!! Kiedyś tacy jak Pan, jak pan Finkelstein, Le Pen, Heider,Ziobro i inni niepoprawni oraz mówiący prawdę będą na banknotach. :) Oby więcej takich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Prawdziwy NAZIZM wprowadzają pederaści !!! 16.05.06, 20:34 Jesssuuuu!!!!! jakie bagno umyslowe!!!!! Ktos ci do lba nasral i nawet wody po sobie nie spuscil!!! juz niedlugo New Englad Journal of Medicine napisze o tobie "case report"! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Prawdziwy NAZIZM wprowadzają pederaści !!! 16.05.06, 20:37 narazie na tym forum sr... ty, i twoje berlinskie scierwa; az na odleglosc cuchnie pawel_berlin napisał: > Jesssuuuu!!!!! > jakie bagno umyslowe!!!!! > Ktos ci do lba nasral i nawet wody po sobie nie spuscil!!! > > juz niedlugo New Englad Journal of Medicine napisze o tobie "case report"! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Prawdziwy NAZIZM wprowadzają pederaści !!! 16.05.06, 20:39 no, no...takiego slownictwa nauczyles sie w Monachium gary pomywajac? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Prawdziwy NAZIZM wprowadzają pederaści !!! 16.05.06, 20:43 Odnosze sie jedynie do meskiej prostytutki z dworca ZOO w Berloinie (cvzyli ciebie); a ze "kulture" masz iscie dworcowo-burdelowa, to jak inaczej do ciebie sie odzywac? pawel_berlin napisał: > no, no...takiego slownictwa nauczyles sie w Monachium gary pomywajac? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Prawdziwy NAZIZM wprowadzają pederaści !!! 16.05.06, 20:47 fraszka Tuwima „Na pewnego endeka, co na mnie szczeka”: Próznos repliki sie spodziewal, Nie dam ci prztyczka ani klapsa, Nie powiem nawet: „Pies cie j...l” – Bo to mezalians bylby dla psa. ::::::::::::: jak ja lubie Tuwima! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Prawdziwy NAZIZM wprowadzają pederaści !!! 16.05.06, 20:47 Sil tak miedzy nami !! mam pytanie ?? czy ksiadz skazany prawomocnymi wyrokami za pedofilie wedlug ciebie nadal powinien nosic czarna sukienke w pracy ,czy raczej watykan powinien zrezygnowac z takiego pracownika ?? bo jak narazie to jak wiadomo gwalt na dziecku wcale nie oznacza konca kariery , ewentualnie gorsza parafia za kare !! Odpowiedz Link Zgłoś
zdumiony3 Re: Prawdziwy NAZIZM wprowadzają pederaści !!! 16.05.06, 20:35 caudillo1 napisał: > Hitler > > 1935-36: Nadrenia,Saara > 1938: Czechosłowacja > marzec 1939: Kłajpeda > wrzesień 1939: Polska > czerwiec 1941: już 3/4 Europy CZEGOS TY SIE NAPIL? Odpowiedz Link Zgłoś
caudillo1 Re: Prawdziwy NAZIZM wprowadzają pederaści !!! 16.05.06, 21:02 To zwykłe porównanie AGRESJI ŻĄDAŃ. Nie ma w tym nic złego, tak samo jak w porównaniu sławnego "rurociągu" do pewnego haniebnego dla naszych sąaiadów geszeftu. A napiłem się i owszem, tyle że dobrego piwa. Trudno jednak nie przyznać, że ten kto kwestionuje że Hitler w tych latach PRZY PRZYZWOLENIU całego świata wjechał do tych krajów, jest albo - Niemcem (prawdopodobieństwo 70%) - volksdeutschem (20%) - ćpunem, lub innym lewakiem (10%),którego mózg od używek wyprało, że nie pamięta ze szkoły podstawowej co się działo w XX wieku (dziś klimat na świecie powoli zbliża się do lat 30-tych :) ); który promuje maryśkę,hasz,i inne ziółka, a jednocześnie nazywa każdego wyborcę PiS-u,LPR,Samoobrony pijakiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
smierc666 Re: Prawdziwy NAZIZM wprowadzają pederaści !!! 16.05.06, 20:39 caudillo1 napisał: > I dlatego brawa dla Pana , Panie Wierzejski!!! Kiedyś tacy jak Pan, jak pan > Finkelstein, Le Pen, Heider,Ziobro i inni niepoprawni oraz mówiący prawdę będą > na banknotach. :) > > Oby więcej takich ludzi. Oczywiscie na banknotach jak za 100 zł kupimy 1 dolca:)) pozdrawiam sympatyka PIS Odpowiedz Link Zgłoś
caudillo1 Re: Prawdziwy NAZIZM wprowadzają pederaści !!! 16.05.06, 20:56 oczywiście wolisz mieć 0.01 % inflacji i dziecko w burdelu niż 10% inflacji i normalne,spokojne życie. Pytanie retoryczne. Jeżeli wszystko przeliczamy na pieniądze to ja też przeliczę: koszt budowy rafinerii - 2-3 mld euro koszt budowy tej samej rafinerii przy założeniu że do budowy użyjemy zatrudnionych za darmo pedałów i pedofili (szkoda kasy na więzenia, i szkoda kasy na kulkę w łeb dla pedofila :) ) - 0,5 mld euro Pozdrawiam sympatyka układu :) Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Wierzejski o gejach i pedofilach: ja tylko py 16.05.06, 20:16 Czy to Młodzież Wszechpolska zdemolowała Starówkę????? Pytam tak tylko, bo wiadomo, że w służbach mundurowych zwykle jest sporo gejów, w nocy w knajpach przesiaduje zdemoralizowany półświatek, a kamienie to biblijny sposób wyrażania dezaprobaty dla grzechu. Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Koniec z propagowaniem grzechu! wreszcie ktoś odwa 16.05.06, 20:21 Homoseksualizm jest jednym z czterech grzechów wołąjacych o pomstę do Nieba (patrz rachunek sumienia). Gwoli informacji pierwszy to umyślne zabójstwo, drugi to grzech sodomski. Tak, tak zboczenie nie będzie normą w uporządkowanym moralnie kraju. Są już tego pierwsze objawy. Ślizgacie się na poprawności politycznej, teraz to sie kończy, zaraz lewicowość będzie za kratami za przekręty (czytaj o działaniach prokuratury w ministerstwie finansów) a wy do swoich domów bez możliwości propagowania zboczeń na ulicach Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Koniec z propagowaniem grzechu! wreszcie ktoś 16.05.06, 20:24 copy, paste, copy, paste, ..., myslenie boli? Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 A Ty potrafisz myśleć? 16.05.06, 20:27 czy tylko marnej jakości doznania do odbytnicze pochłaniają twój wolny czas? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: A Ty potrafisz myśleć? 16.05.06, 20:28 fraszka Tuwima „Na pewnego endeka, co na mnie szczeka”: Próżnoś repliki się spodziewał, Nie dam ci prztyczka ani klapsa, Nie powiem nawet: „Pies cię j...ł” – Bo to mezalians byłby dla psa. Odpowiedz Link Zgłoś
zdumiony3 Re: A Ty potrafisz myśleć? 16.05.06, 20:28 enedue3 napisał: > czy tylko marnej jakości doznania do odbytnicze pochłaniają twój wolny czas? Lojezu, ale kretyn. Przerazajace. Odpowiedz Link Zgłoś
zdumiony3 Re: Koniec z propagowaniem grzechu! wreszcie ktoś 16.05.06, 20:24 enedue3 napisał: Tak, tak zboczenie nie będzie normą w uporządkowanym > moralnie kraju. Są już tego pierwsze objawy. Ślizgacie się na poprawności > politycznej, teraz to sie kończy, zaraz lewicowość będzie za kratami za > przekręty (czytaj o działaniach prokuratury w ministerstwie finansów) a wy do > swoich domów bez możliwości propagowania zboczeń na ulicach Cos ci ktos wsypal do herbaty. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Konkrety. 16.05.06, 20:28 Proszę podać dane statystyczne, które udowadniają że "promowanie kultury gejowskiej" wiąże się ze wzrostem liczebności gejów w populacji lub zapadalności na HIV. Czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Konkrety. 16.05.06, 20:35 "Die Zahl der neudiagnostizierten HIV-Infektionen hat in den letzten Jahren am stärksten in der Gruppe der Männer, die Sex mit Männern haben (vornehm abgekürzt MSM) zugenommen - im letzten Jahr nochmals von 1.078 (2004) auf 1.237 (2005). " indeed4 napisał: > Proszę podać dane statystyczne, które udowadniają że "promowanie kultury > gejowskiej" wiąże się ze wzrostem liczebności gejów w populacji lub > zapadalności na HIV. > > Czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Konkrety. 16.05.06, 20:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=41062069&a=41351960 Odpowiedz Link Zgłoś
tigerizi nada wprowadzić więzienia k o e d u k a c y j n e 16.05.06, 21:00 nie będzie wtedy propagacji Odpowiedz Link Zgłoś
smierc666 Re: Koniec z propagowaniem grzechu! wreszcie ktoś 16.05.06, 20:35 enedue3 napisał: > Homoseksualizm jest jednym z czterech grzechów wołąjacych o pomstę do Nieba > Stary skad Ty jestes?? A dzieki tej twojej moralnosci wkoncu sie obudzisz z reka w nocniku pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
caudillo1 Re: Koniec z propagowaniem grzechu! 16.05.06, 21:30 Do tych grzechów należy też wsztrzymywanie zapłaty lub w ogóle zatrudnianie za darmo ludzi. Kto czytał katechizm choć raz ten o tym wie. Kto zaś czytał inne księgi lub jest wręcz ateistą, to dla niego nie ma znaczenia, czy pracownik zarabia 400, 600, 800 złotych czy też zero (między pensją 0 zł a 600 zł nie ma przecież żadnej różnicy - pierwsza to śmierć po czasie x , druga to śmierć bardziej "humanitarna", bo po czasie y*x :) ). Ważne że "MI się powodzi i mam 10 willi :) ". "I mnie gó.. obchodzi czy pracownik ma za co dojechać do pracy i czy ma za co się ubrać, ważne żebym JA miał jak największy zysk". I DZIĘKI TAKIEMU MYŚLENIU teraz ci "biedni" przedsiębiorcy płaczą że nie mogą znaleźć ludzi do pracy. I kij im w oko :) Nie znajdą, bo: - część zdechła z głodu - część zdechła z powodu ciężkich chorób, a na łapówy nie było Ich stać - reszta woli zbierać złom, jagody, niż harować za minimalną lub nawet 1,5 minimalnej, będąc popychadłem-niewolnikiem globalizmu-komunizmu XXI wieku Czyli panowie przedsiębiorcy,biznesmeni,menedżerowie - niedługo te Wasze firmy nie znajdą już ludzi nawet do sprzątania, i weźmiecie w końcu pierwszy raz w życiu miotłę do łapki. :) U mnie jeden z "szefów" szuka 200 szwaczek - bidulek nie może znaleźć. :) Ja osobiście nie znam żadnej. Młode już się w tym fachu nie wyuczają, a stare zeszły z tego świata. Zatem małe powiedzonko dla kapitalistów (BIBLIJNE) : "Szukajcie, a znajdziecie" A jak nie znajdziecie już ludzi do niewolniczej harówki po godzinach za darmo, to trudno, trzeba będzie pozamykać firmy, i zysk będzie mniejszy. Na fachowców z Ukrainy i Mołdawii nie liczcie - oni po przyjeździe do Polski (na 3 dni) pojadą na prawdziwy Zachód. Poza tym niedługo nas wyrzucą z Unii i nie będzie skąd brać pracowników. I co wtedy? :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
dolenicz Chapeaux bas, Messieurs! 16.05.06, 20:34 Pan poseł Wierzejski zasługuje na najwyzsze słowa uznania za odwage cywilna i polityczna odpowiedzialnosc. Te same pytania stawia sobie bezwgledna wiekszosc uczciwych Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
dolenicz Chapeaux bas, Messieurs! 16.05.06, 20:34 Pan poseł Wierzejski zasługuje na najwyzsze słowa uznania za odwage cywilna i polityczna odpowiedzialnosc. Te same pytania stawia sobie bezwgledna wiekszosc uczciwych Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Chapeaux bas, Messieurs! 16.05.06, 20:35 napisz to samo jeszcze pare milionow a bedzie "was" bezwzgledna wiekszosc.... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Chapeaux bas, Messieurs! 16.05.06, 20:38 spieprzaj dziadu do Tiergarten pawel_berlin napisał: > napisz to samo jeszcze pare milionow a bedzie "was" bezwzgledna wiekszosc.... Odpowiedz Link Zgłoś
zdumiony3 Re: Chapeaux bas, Messieurs! 16.05.06, 20:40 silesius.monachijski1 napisał: > spieprzaj dziadu do Tiergarten > > pawel_berlin napisał: > > > napisz to samo jeszcze pare milionow a bedzie "was" bezwzgledna wiekszosc Ty zasrany polaczku, homofobie, puknij sie w ten pusty leb. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Chapeaux bas, Messieurs! 16.05.06, 20:41 fraszka Tuwima „Na pewnego endeka, co na mnie szczeka”: Próznos repliki sie spodziewal, Nie dam ci prztyczka ani klapsa, Nie powiem nawet: „Pies cie j...l” – Bo to mezalians bylby dla psa. Odpowiedz Link Zgłoś
dolenicz Re: Chapeaux bas, Messieurs! 16.05.06, 21:51 pawel_berlin napisał: > fraszka Tuwima „Na pewnego endeka, co na mnie szczeka”: > > Próznos repliki sie spodziewal, > Nie dam ci prztyczka ani klapsa, > Nie powiem nawet: „Pies cie j...l” – Bo to mezalians bylby dl > a psa Dla psa nie bedzie to mezalians w przypadku pawla_berlina. A takze wierszopisa Tuwima. Zawsze sie jakis znajdzie, chcby z kulawa noga. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Chapeaux bas, Messieurs! 16.05.06, 21:57 Nie dosc, ze psycholog i weterynarz, to jeszcze krytyk literacki! Jestem pod wrazeniem mimo, ze kazdy krytyk to lewak, kazdy lewak to gej, a kazdy gej to pedofil! ze o weterynarzach juz nie wspomne! ::::::::::: przepraszajac rownoczesnie inteligentnych psychologow, weterynarzy, krytykow, lewakow, homo i hetero. nie do was jest ta krytyka kierowana Odpowiedz Link Zgłoś
dolenicz Re: Chapeaux bas, Messieurs! 16.05.06, 22:30 pawel_berlin napisał: > kazdy krytyk to lewak, kazdy lewak to gej, a kazdy gej to > pedofil! Dokladnie! Jakkolwiek to zadne zadne odkrycie. Truizm znaczy sie. > ze o weterynarzach juz nie wspomne! Tu nie mialbym takiej pewnosci. Trzaby sprawdzic w najblizszej zaprzyjaznionej poradni zwierzat.(Podobno przypadlosc homo trafia sie takze wsrod czworonogow, podobnie zreszta jak wsrod homo sapiens). Zycze powodzenia. jd Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Chapeaux bas, Messieurs! 17.05.06, 01:33 Dolenicz, nie wiem dlaczego ale wzbudzasz moja agresję. Coś za dużo was wypełzło spod różnych kamieni i w dodatku robicie dużo szumu, szerząc wasze cokolwiek zatęchłe poglądy. Bądz tak dobry i zajmij się robieniem czegoś na czym się znasz(np robieniem kolejnego proroka) zamiast pouczać wszystkich naokoło. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Chapeaux bas, Messieurs! 16.05.06, 20:40 pawel_berlin napisał: > napisz to samo jeszcze pare milionow a bedzie "was" bezwzgledna wiekszosc.... Ładne określenie: BEZWZGLĘDNA większość. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Chapeaux bas, Messieurs! 16.05.06, 20:42 nieprawdaz? ;-) niestety, nie moj pomysl. Jedynie cytuje za moim ....mhhh...przedmowca Odpowiedz Link Zgłoś
dolenicz Re: Chapeaux bas, Messieurs! 16.05.06, 21:13 wariant_b napisał: >> Ładne określenie: BEZWZGLĘDNA większość. Po angielsku 'overhelming majority'. BEZWZGLĘDNA większość P.T.Publicznosci, zboczeniami najzwyczajniej sie brzydzi a polityczna poprawnosc niewiele tu pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Chapeaux bas, Messieurs! 16.05.06, 23:19 BEZWZGLĘDNA większość Banda ksenofobów z bejsbolami i kamieniami podająca się za społeczeństwo. BEZWZGLĘDNIE tępiąca wszelkie mniejszości. Seksualne również. Ot co! Po angielsku brzmi to ostatnio dość cienko. Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 chłopie, znam takiego jednego harcownika homoseksu 16.05.06, 20:40 go z Berlina, nota bene Polaka jak Ty, który dogorywa na "adidasa". Nie grzesz, bo sieroto ciebie to też spotka. A to ogromna tragedia dla rodziny! Odpowiedz Link Zgłoś
zdumiony3 Re: chłopie, znam takiego jednego harcownika homo 16.05.06, 20:42 enedue3 napisał: > go z Berlina, nota bene Polaka jak Ty, który dogorywa na "adidasa". > Nie grzesz, bo sieroto ciebie to też spotka. A to ogromna tragedia dla > rodziny! Ty tez uwazaj gdzie wsadzasz, bo adidasem tez sie mozesz zarazic. Adidasy pasuja wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: chłopie, znam takiego jednego harcownika homo 16.05.06, 20:43 a co, to ty go zaraziles? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: chłopie, znam takiego jednego harcownika homo 16.05.06, 21:59 zaraziles.AIDS Odpowiedz Link Zgłoś
taiwan Wierzejski to pedal 16.05.06, 20:36 I swoja matke za noc z romanem by sprzedal Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: Wierzejski to pedal 16.05.06, 20:38 Tajwanie, zazdrościsz mu ? Też się kochasz w Romanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
taiwan Re: Wierzejski to pedal 16.05.06, 20:47 > Tajwanie, zazdrościsz mu ? > Też się kochasz w Romanie ? Dla wierzejewskiego giertych to jak dla mnie jennifer lopez A tobie pewnie sie mazy masowka(grupowa) z wszypolakami Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Wierzejski to pedal 16.05.06, 21:58 Nigdy nie spotkalem Wszechpolakow.W moim kraju ich nie ma.Ale jest FN.Nie spotkaj mnie na swojej drodze to dozyjesz....chyba ze ktos inny cie predzej spotka. Pedale-jestes pechowcem Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem123 Re: Wierzejski to pedal 16.05.06, 22:04 Jesteś po prostu zwykłym bandziorem. W Polsce minister Ziobro zrobi z tobą pożądek. Bynajmniej tak obiecuje. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Wierzejski to pedal 16.05.06, 21:55 Pedal to chlop z chlopem.Inni tzn normalni maja rodziny.Zglos ze chcesz adaptowac dzieci.Moze ci pozwola.A mozesz miec dzieci?Z chlopem to ciezka sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem123 Re: Wierzejski to pedal 16.05.06, 22:12 Jak fajnie, że masz dzieci. Jak fajnie, że masz sprawnych sąsiadów. presentation1 napisał: > Pedal to chlop z chlopem.Inni tzn normalni maja rodziny.Zglos ze chcesz > adaptowac dzieci.Moze ci pozwola.A mozesz miec dzieci?Z chlopem to ciezka spraw > a Odpowiedz Link Zgłoś
tigerizi ...no tak, zaczął się Wyścig Pokoju- od Niemiec 16.05.06, 20:39 na razie Odpowiedz Link Zgłoś
tigerizi czy zauważyliście,że Roman nie już tak przylizanej 16.05.06, 20:42 grzywki? więcej swobody wokół głowy przełamał się (co by się niechybnie zdało Rasiakowi) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Protesty nie mają sensu. 16.05.06, 21:13 Kaczyński nigdy nie zwolni Giertycha ( ani Leppera ) - teki ministrów dla tej dwójki są zabezpieczeniem PiS'u, przed ich przejściem na stronę PO. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_uar Czy Pan jest homoseksualistą Panie Wierzejski? 16.05.06, 22:04 Często, dla odwrócenia uwagi od siebie, osoby o odmiennych skłonnościach, na zewnątrz atakują podobnych sobie w sposób publiczny. Sądzą, że takie postepowanie uchroni je przed ujawnieniem ich skłonności. Pańskie ataki na homoseksualistów są tak ostre, że zdają się zdradzać duże emocje, obce normalnemu, heteroseksulanemu mężczyźnie. Zatem - podobnie jak Pan - ja tylko pytam, czy jest Pan homoseksualistą? Wielu polityków europejskich przyznało się do tego więc nie byłby Pan pierwszy gdyby tak było. Z poważaniem, Odpowiedz Link Zgłoś
pis_uar Re: Wierzejski o gejach i pedofilach: ja tylko py 16.05.06, 22:07 pozlotemu napisał: > Pytanie o zrodlas finansowania mozna postawic Gazecie Wyborczej, ktora zawsze > chetnie oddaje swoje lamy dla reklamy wszelkich zboczen. No to właśnie ci zboczeńcy płacą za te reklamy przecież. Napisz więc list do ministra Ziobro (użyj tekstu Wierzejskiego bo pewnie sam nie potrafisz, tylko zamień homoseksualistów na Gazetę, reszta będzie pasowała). Odpowiedz Link Zgłoś
nika.marlena Re: Wierzejski o gejach i pedofilach: ja tylko py 16.05.06, 22:11 Ciekawe co Wierzejski znajdzie na lesbijki?! Az strach pomyslec co mu przyjdzie do glowy:)Zenada!!!!!Wstyd mi za pana!!!!Wstyd mi za Was(Politycy)!!!To juz nie jest smieszne!! To jest chore!!Juz wiem to epidemia glupoty(politycznej)!!! Niestety nieuleczalna choroba...i bardzo szybko przenosi sie ze stolka na stolek..:(((Wstydze sie swojego obywatelstwa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rsagan apel do p. Biedronia 16.05.06, 22:17 Musicie Panowie (i Panie) koniecznie wytoczyć temu pożal się boże politykowi sprawę sądową podobną do tej wytoczonej Lepperowi za jego rewelacje wygłoszone w sejmie. Mam nadzieje, że nie przegapicie chwili, gdy ktoś wygłasza tak strasznie chore głupoty! Życzę powodzenia w walce. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: apel do p. Biedronia 16.05.06, 22:26 czyx p<n Biedron to ten slynny proktolog, specjalista od edukacji dzieci w szkolach, jak wkladac prezerwatywe do jego organu myslenia, znajdujacego sie ponizej plecow? rsagan napisał: > Musicie Panowie (i Panie) koniecznie wytoczyć temu pożal się boże politykowi > sprawę sądową podobną do tej wytoczonej Lepperowi za jego rewelacje wygłoszone > w sejmie. Mam nadzieje, że nie przegapicie chwili, gdy ktoś wygłasza tak > strasznie chore głupoty! Życzę powodzenia w walce. Odpowiedz Link Zgłoś
zdumiony3 Re: apel do p. Biedronia 16.05.06, 22:31 silesius.monachijski1 napisał: > czyx p<n Biedron to ten slynny proktolog, specjalista od edukacji dzieci w > szkolach, jak wkladac prezerwatywe do jego organu myslenia, znajdujacego sie > ponizej plecow? > Silesius, jestem przekonany, ze ty pedal. Tak ich tu opluwas jak Wierzejski, ktory wszyscy wiedza ze jest pedalem. Tak bardzo chcesz to ukryc i czym bardziej sie starasz tym bardziej wychodzi szydlo z worka. Idz sie czlowieku spojrz w lustro. Odpowiedz Link Zgłoś
posik Re: apel do p. Biedronia 16.05.06, 22:43 Najlepiej krzyczeć że każdy normalny człowiek jest pedałem bo nie kocha i nie popiera pederastów. Najgorsze jest to że normalni nie chcą żeby pedalstwo im dzieci scw..ić próbowali. To jak ma się powielać ruch dewiantów skoro jeden drugiemu dziecka nie zrobi? Odpowiedz Link Zgłoś
zdumiony3 Re: apel do p. Biedronia 16.05.06, 22:48 posik napisał: > Najlepiej krzyczeć że każdy normalny człowiek jest pedałem bo nie kocha i nie > popiera pederastów. Najgorsze jest to że normalni nie chcą żeby pedalstwo im > dzieci scw..ić próbowali. To jak ma się powielać ruch dewiantów skoro jeden > drugiemu dziecka nie zrobi? Nastepny "intelektualista". Poczytaj troche mlody czlowieku bo idiote z siebie robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: apel do p. Biedronia 16.05.06, 23:04 Taa... ma kilkoro dzieci z pedałami....bo "nie da rady oba samce" to faszystowskie brednie....jasne że "wiemy,rozumiemy".. "Ojczyzna w potrzebie"...........gwałcą,gwałcą...pederastów.... Odpowiedz Link Zgłoś
zdumiony3 Re: apel do p. Biedronia 16.05.06, 22:32 silesius.monachijski1 napisał: > czyx p<n Biedron to ten slynny proktolog, specjalista od edukacji dzieci w > szkolach, jak wkladac prezerwatywe do jego organu myslenia, znajdujacego sie > ponizej plecow? Silesius, jestem przekonany, ze jestes pedalem. Im bardziej probujesz to ukryc tym bardziej wychodzi szydlo z worka. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem123 Re: apel do p. Biedronia 16.05.06, 22:36 O! Odezwał się ten, którego narząd myślenia to kufel hamburskiego piwa. HNie chlej tyle to ci rozum wróci Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: apel do p. Biedronia 16.05.06, 22:43 zdumiony wlasnie wrocil z "szychty" na Reeperbahn, i musi pisac na stajaco, bo przy siadaniu strasznie go boli; stad tez i ta jego agresja werbalna nikodem123 napisał: > O! Odezwał się ten, którego narząd myślenia to kufel hamburskiego piwa. HNie > chlej tyle to ci rozum wróci Odpowiedz Link Zgłoś
zdumiony3 Re: apel do p. Biedronia 16.05.06, 22:47 silesius.monachijski1 napisał: > zdumiony wlasnie wrocil z "szychty" na Reeperbahn, i musi pisac na stajaco, bo > przy siadaniu strasznie go boli; stad tez i ta jego agresja werbalna > Kazda Twoja odpowiedz potwierdza moja teze, ze jestes homoseksualista. Masz obsesje na tym punkcie. Odpowiedz Link Zgłoś
podkarpacie Re: Wierzejski o gejach i pedofilach: ja tylko py 16.05.06, 23:31 PRYMITYW DO KWADRATU!! Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Wierzejski o gejach i pedofilach: ja tylko py 16.05.06, 23:31 Ja to już jestem tak zmęczona IV RP, że zaczynam tęsknić za V. Jak myślicie, kiedy można sie jej spodziewać?? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Wierzejski o gejach i pedofilach: ja tylko py 16.05.06, 23:44 jest zle; bedzie jeszcze gorzej :-( nie wiem, czy jest szansa aby V RP byla lepsza od IV........... Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Wierzejski o gejach i pedofilach: ja tylko py 17.05.06, 00:46 wikal napisała: > Ja to już jestem tak zmęczona IV RP, że zaczynam tęsknić za V. Jak myślicie, > kiedy można sie jej spodziewać?? Trzeba najpierw wymyslec, kto jeszcze nie byl u wladzy? Tyminski? Bubel? Jeszcze masz jakies nadzieje? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wysoki_i_przystojny ja tylko pytam 16.05.06, 23:41 czy jesli ona pana wierzejskiego idzie do lozka z kims o wygladzie tego pana tzn ze jest zoofilka? bo z wygladu taki troche podobny do konia Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.szewczyk Re: Wierzejski o gejach i pedofilach: ja tylko py 16.05.06, 23:54 już w Warszawie, niedługo bo 10 czerwca...homosie zaatakują, ja też zaatakuje zgniłym jajkiem ze spożywczaka. już sie nie moge doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Wierzejski o gejach i pedofilach: ja tylko py 17.05.06, 00:07 zgnilym ze spozywczego??? Dzisus; to za PiSu nie ma juz w Polsce swiezych jaj???? Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g A kazda zuzelka to petelka 17.05.06, 00:48 Co, ze sensu to nie ma? A komu to szkodzi? Odpowiedz Link Zgłoś