piekny.arkadiusz 19.05.06, 19:39 Wieszczę niską frekwencję. W sobotę wszyscy pójdą na Jagę. Rozjedziemy Hydrozagadkę conajmniej 4:0! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wharbu Re: Białystok: Wszechpolacy ustąpią anarchistom 19.05.06, 20:22 Faszyści-wszechpolacy bali się widocznie ośmieszenia - ich tylko kiludziesięciu a anarchistów kilkuset. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Cykor leci od wszechpolaków? 19.05.06, 20:38 Już Wierzejski mówił, że to tchórze, ale nie chciałem wierzyć. Jednak znał swoich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
nasz_nocnik Białystok: Wszechpolacy ustąpią anarchistom 19.05.06, 20:44 no to do zobaczenia pod pomnikiem :) ___ www.NaszNocnik.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Białystok: Wszechpolacy ustąpią anarchistom 19.05.06, 20:52 Nie może być "faszyści"oleli pos-tępaków...tak być nie może!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mocniak Re: Białystok: Wszechpolacy ustąpią anarchistom 19.05.06, 20:58 Wiesz, obawiam się, że część współna kibiców i anarchistów [przynajmniej w Białymstoku] jest bardzo niewielka. Szkoda, że nie mogę wtedy wpaść pod pomnik ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
morning.calm Re: Białystok: Wszechpolacy ustąpią anarchistom 19.05.06, 21:18 Tak, tak. Anarchisci i konfrontacja silowa ;) I kto to mowi - faszysci atakujacy kazda demonstracje czy pikiete w Polsce, ktora jest przeciwko pieknemu Romanowi, albo w sprawie rownosci, wolnosci itp. Siejmy propagande, ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
patman Co za różnica, jedni drugich warci 19.05.06, 21:16 Tu i tam należą ludzie z problemami z główką. Odpowiedz Link Zgłoś
rochoe Re: Białystok: Wszechpolacy ustąpią anarchistom 19.05.06, 21:34 Niech jedni i drudzy zostana w domu i dadza nam w koncu spokoj z tymi bezsensownymi demonstracjami. Odpowiedz Link Zgłoś
e150 wieś polacy 19.05.06, 21:59 wieś-polacy w obliczu konfrontacji jak zwykle trzęsą sie ze strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: wieś polacy 19.05.06, 22:26 Więcej takich akcji...lekceważyć bydło... Odpowiedz Link Zgłoś
jean.poquelin Re: Białystok: Wszechpolacy ustąpią anarchistom 19.05.06, 22:40 Powodzenia jutro, nie dajcie się pokonać faszyzmowi! Odpowiedz Link Zgłoś
3mu Re: Białystok: Wszechpolacy ustąpią anarchistom 19.05.06, 22:58 o ktorej to jutro ma byc:> ? damy popalic giertychowi i My, niech wie! Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Obrażanie MW 19.05.06, 23:11 "Drodzy Koledzy! Z przykrością muszę Wam donieść, że doszło do profanacji osoby byłego Prezesa Waszej organizacji, której od lat jestem szczerym sympatykiem. Oto niejaki Jacek Inglot w swojej powieści "Inquisitor. Zemsta Azteków" opisał na stronach 180-187 osobę ucznia Przemysława Mardy, przedstawiciela idei narodowej, w sposób karykaturalny i uwłaczający wszystkim, którym drogie są najważniejsze wartości Narodu. Przedstawił go jako człowieka niespełna umysłu, napalonego skina, który lata po klasie z bagnetem w zębach. Zresztą cała wymowa tej sceny jest antynarodowa, Inglot kpi sobie bezczelnie z ideałów naszego Ruchu. Podobieńswto imienia i nazwiska nie jest przypadkowe (Przemysław Marda / Radosław Parda), Inglot uczył polskiego w liceum, które ukończył były Prezes, a obecnie Poseł i Minister! Krążą też plotki, że uczył także Przemysława Pardę, a nawet dał mu maturę! Dlaczego Inglot, zamiast cieszyć się z sukcesów swego Wielkiego Wychowanka, szydzi z niego w niegodny sposób, nie jestem w stanie zrozumieć. Koledzy, nie można tego zostawić bez reakcji, zwłaszcza że wzmiankowany fragment tego "Iquisitora" wisi na wielu stronach, np. czytelni Onetu, dlatego powinniśmy wezwać naszą patriotyczną i czułą na wartości narodowe młodzież do bojkotu tej książki, ponieważ jest napisana z pozycji wrogich idei narodowej i podważa autorytet jednego z najbardziej zasłużonych działaczy Ruchu. Przydałaby się też akcja protestacyjnych emaili wysyłanych na stronę wydawnctwa Supenowa, które opublikowało tę szkodliwą książkę. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 Wszechpolacy "Wszyscy Razem" a feeeee!!!! 19.05.06, 23:30 co za zboczenie Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Giertych: "nie ma tylu anarchistów... 19.05.06, 23:51 ..by zorganizować te manifestacje" he, he prawda jest taka, że nie ma tylu sympatyków wieśpolski, by zorganizować kontrmanifestację, a jest dość ludzi, którzy nie pałają entuzjazmem do konia u żlobu kocham Polskę :) Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll a może to Wieszczujski powiedział? 19.05.06, 23:53 what's the difference anyway... Odpowiedz Link Zgłoś
sawczukb Re: Białystok: Wszechpolacy ustąpią anarchistom 20.05.06, 13:48 Wiecie dlaczego wszechpolacy ustąpili w demonstracji??!! ja wiem! wsze polskie chciały mieć wolne ręce do bicia ludzi, którzy demonstrowali przeciwko Giertychowi!! wiem, bo moi znajomi zostali pobici :[ wsze polskie i geytych... ech... co z tą Polską? Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_rabbit To prost 21.05.06, 18:37 Wszechpolacy zgłosili swoją manifestację, żeby zablokować tamtą. Kiedy się nie udało, wycofali zgłoszenie. To logiczne. Odpowiedz Link Zgłoś