a.ba jak to panie Marcinkiewicz na jadzie pis jadzie 21.05.06, 23:09 i daleko zajechał - pociotki (wasze) tylko biorą od was sprawdzone wzorce... Odpowiedz Link Zgłoś
matek1965 tumany z po niedlugo wyprowadza sztandar...... 21.05.06, 23:12 lysy z Krakowa kompletnego glupca z siebie robi, kolega tusk sepleni jeszcze bardziej anizeli kilka miesiecy temu ...., wermaht juz w snach z odsiecza idzie na polskich wyzwolicieli.....ups przeciez to juz dawno po wojnie ....ale mialem dobry sen mowi do zony po przebudzeniu. kolega niesiolowski chyba przepukliny mozgu dostal bo mu sie wszystko juz popierdo....o..., ale to od niedotlenienia. kolesie z po juz nawet nie smierdzicie...., jak psie gowno wyschliscie. Odpowiedz Link Zgłoś
niemiec.niemiec Platforma idzie na wojnę z PiS 21.05.06, 23:14 Rozbawila mnie ta konwencja Platformy. Chlopaki ja nic bija sobie samoboja i za cholere nie chca tego zauwazyc. Najlepszy jest tu Rokita, ktory twierdzi, ze "...forma sprawowania rządów przez obóz władzy powoduje wzrost agresji w życiu publicznym." Dobre, bo... bezsilne. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Obóz władzy powoduje wzrost agresji 21.05.06, 23:27 głównie u ,,przegranej'' oPOzycji !! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Re: Obóz władzy powoduje wzrost agresji 22.05.06, 07:01 trudny99 napisał: > głównie u ,,przegranej'' oPOzycji !! Ja to wiem od dłuższego czasu, Ty kiedyś też zrozumiesz że przegranymi jesteśmy wszyscy. Rozpierducha Kwaczyńskich nie oszczędzi nawet ich samych. Najgorsze że przez głąbów taki Lepper i Giertych mają swoje 5 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
piss Przy okazji wyboru p. Tuska... 21.05.06, 23:26 ... i triumfalnych reakcji forumowych zwolenników PO na tę oczywiście zgubną dla PO decyzję kongresu, przypomniał mi się pewien uroczy skecz Monty Pythona, którego fragment zacytuję: Mr. Praline: Look, I took the liberty of examining that parrot when I got it home, and I discovered the only reason that it had been sitting on its perch in the first place was that it had been NAILED there. (pause) Owner: Well, o'course it was nailed there! If I hadn't nailed that bird down, it would have nuzzled up to those bars, bent 'em apart with its beak, and VOOM! Feeweeweewee! Mr. Praline: "VOOM"?!? Mate, this bird wouldn't "voom" if you put four million volts through it! 'E's bleedin' demised! Owner: No no! 'E's pining! Mr. Praline: 'E's not pinin'! 'E's passed on! This parrot is no more! He has ceased to be! 'E's expired and gone to meet 'is maker! 'E's a stiff! Bereft of life, 'e rests in peace! If you hadn't nailed 'im to the perch 'e'd be pushing up the daisies! 'Is metabolic processes are now 'istory! 'E's off the twig! 'E's kicked the bucket, 'e's shuffled off 'is mortal coil, run down the curtain and joined the bleedin' choir invisibile!! THIS IS AN EX-PARROT!! Całość pod: www.mtholyoke.edu/~ebarnes/python/dead-parrot.htm Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Tusk i PO to sfernentowane gó.. ! 21.05.06, 23:54 Za to Lepper to dla ciebie perfuma ciołku. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Boję się ! - Czego ?- Stracha na wróble.- Kto to? 21.05.06, 23:39 .... Jasiu Rokita ! Odpowiedz Link Zgłoś
olias oszalałe z bólu elity 22.05.06, 00:02 nie byłem i nie jestem miłośnikiem Samoobrony i LPR. Przyjmuję do wiadomości konieczność ich wejścia do rządu. Widzę że takie wejście działa pozytywnie na obie partie. Ale nade wszystko widzę zmasowany atak PO, elit, środków masowego "przekazu". To co się działo dziś na konwencie PO nie jest mi potrzebne by rozumieć że siły te gotowe są rozbić państwo, byle zachować resztki koryta w zasięgu swojego ryła. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Re: Oszalałe PiSdzielce 22.05.06, 08:25 olias napisał: > nie byłem i nie jestem miłośnikiem Samoobrony i LPR. To po co na nich głosowałeś? > Przyjmuję do wiadomości konieczność ich wejścia do rządu. Nigdy nie było takiej konieczności. > Widzę że takie wejście działa pozytywnie na obie partie. Szkoda tylko że szkodzi wszystkim innym. > Ale nade wszystko widzę zmasowany atak PO, elit, środków masowego "przekazu". > To co się działo dziś na konwencie PO nie jest mi potrzebne by rozumieć że siły > te gotowe są rozbić państwo, byle zachować resztki koryta w zasięgu swojego > ryła. Bo przede wszystkim to Ci wmawiają oszołomy Kwaczyńscy z przydupasami Gosiewskim i Cymańskim. Odpowiedz Link Zgłoś
to777mash Re: oszalałe z bólu elity 22.05.06, 10:38 Tak sobie myślę ile energii tracą przedsiębiorczy i pracowici ludzie na dyskusje z wyspecjalizowanymi w szczekaniu tzw. polemistami. Szanuję cudze poglądy monsieur olias, ale musisz to rozumieć, że smutny Jarek dla realizacji swojej i braćka Utopii wziął przydurnego chama, przestępcę i agresywnego, faszyzującego (mającego zapewne problemy z sobą) karierowicza. Prawo wg Romka , a sprawiedliwość Jądrusia. Toż to kataklizm. Po prostu myślę, że ci płacą za takie myślenie. Odpowiedz Link Zgłoś
awz3 Niesiołowski Nad.Prof.dr.hab Jątrzenia !!!!!!!!!!! 22.05.06, 00:04 Dla mnie zawsze będzie plugawawym tasiemcem !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski AWZ3 plugawym tasiemcem 22.05.06, 08:14 awz3 napisał: > Dla mnie zawsze będzie plugawawym tasiemcem !!!!!!!!!!!! Wiesz kogo to obchodzi? Tylko Ciebie :D Odpowiedz Link Zgłoś
olias najbardziej mi żal Niesiołowskiego 22.05.06, 00:13 no bo niby taki ważny a tylko każą mu gadać i gadać ... Żadnego stołka, nic nie słychać czy ma być jakim ministrem, czy tylko dadzą mu zarząd jakowyś. Oczywiscie gdy już wojnę polsko-polską. Na ruinach państwa dostanie zaapłatę. Zaczynam bać się PO, środków masowego "przekazu", oszalałych elit. Oni naprawdę chca wszystko rozpieprzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Re: najbardziej mi żal PiSdzielców 22.05.06, 06:55 olias napisał: ... > Zaczynam bać się PO, środków masowego "przekazu", oszalałych elit. Oni naprawdę > chca wszystko rozpieprzyć. Kwaczyńscy straszą dzieci Platformą - i proszę, z jakim dobrym skutkiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
weteran3 od 2001r. głód władzy na mózgi platfusom pada... 22.05.06, 01:09 dawno sią tak nie ubawiłem .. Odpowiedz Link Zgłoś
krabiczek a propos dewizy.... 22.05.06, 01:09 Mam nadzieję, że pan Rokita zwrócił uwagę w wystąpieniu, iż dewiza, którą przyjęła Platforma, zapożyczona została od jednego z amerykańskich mężów stanu? Jeżeli nie, to nieładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
d3b3 obskurantyzm w czystej postaci 22.05.06, 01:25 www.slownik-online.pl/kopalinski/56DBCAA5BEF98235C12565A1002B9D79.php serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34474,3357965.html cytacik: "Platforma w opozycji zmaga się z problemem kwadratury koła. Sam Pan pisał, że "uczciwość względem własnego programu wymusza na PO zachowania nie dość stanowcze", a to oznacza nijakość i Wałęsowskie "za, a nawet przeciw". Tak zresztą było ostatnio w sprawie głosowania nad CBA. - Potrzebowaliśmy czasu, by zdefiniować opozycyjną rolę Platformy. Nie mogła to być opozycja betonowa, taka, jaką Miller stworzył wobec Buzka. Obojętne co - zawsze przeciw. E tam, a Wasze głosowanie za podwójnym becikowym? To był antyliberalny skandal! Czysty populizm! - Fundamentalnie się nie zgadzam. Myślę, że Rosja wprowadzająca dziś becikowe w wysokości 8,5 tysiąca dolarów (!) na drugie rodzące się dziecko uświadomi polskim fałszywym liberałom, jak bardzo nie wolno w dzisiejszej Europie lekceważyć kwestii demograficznej." Odpowiedz Link Zgłoś
conrad11 Frontalny atak Platformy na PiS 22.05.06, 01:29 "Nasze miejsce jest przy łóżku anarchisty Maćka pchniętego nożem przez skinów - mówił wczoraj na zjeździe Platformy Obywatelskiej Jan Rokita." Tak tak... Już widze jak Marysia Rokita zapuszcza irokeza i idzie na manifestacje z punkami i anarchistami. Tusk krzyżuje sie na drzwiach ministerstwa przeciwko zlodziejskim podatkom a Niesiołowski z brygada wysadzaja pomniki kapitalizmu (może w koncu mu sie uda i zostanie prawdziwym kombatantem). A potem jeszcze tylko PO niech zmieni nazwe na SamoPObrona i bedzie w koncu fajnie w tym kraju. Tak trzymac chlopaki kabareciaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
jurcio Pierdu, pierdu 22.05.06, 01:41 Panawie z PO po całości przegraliście i najprawdopododniej dzięki awanturom z "piskorczykami" sami sie utopiliście. Głosowałem na PiS i w kazdym calu popieram ich działania, nota bene - jak znakomita większość Polaków. Współczuję waszemu elektoratowi, który, tak naprawdę wścieka się na Was, błąka się w słoneczne dni po ulicach manifestując przeciw Giertychowi. My zaś umieramy ze smiechu, widząc Wasze gacie pełne - no, wiecie czego - ze zwykłego strachu przed politycznym upadkiem. Ha Ha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Re: Pierdu, pierdu 22.05.06, 06:26 jurcio napisał: > ... Głosowałem na PiS i w kazdym calu > popieram ich działania, nota bene - jak znakomita większość Polaków. Ta "znakomita większość" to pewnie Ty? Gdy dotrze w końcu do Ciebie to, że głosowałeś na Samooborę i Weszpolaków to dalej będziesz takim "Wesołym Romkiem"? Odpowiedz Link Zgłoś
vitek25 Po raz pierwszy - uznanie dla Rokity 22.05.06, 01:38 wreszcie słowa z sensem, tylko na ile przełozą się na realną politykę PO? Odpowiedz Link Zgłoś
b467 Po raz pierwszy - uznanie dla pół mózgu Rokity 22.05.06, 01:54 vitek25 napisał: > wreszcie słowa z sensem, tylko na ile przełozą się na realną politykę PO? tobie tez tylko połowa funkcjonuje? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Re: Po raz pierwszy - uznanie dla Rokity 22.05.06, 06:32 b467 napisał: > ... tobie tez tylko połowa funkcjonuje? A co B467? Szukasz sobie podobnych na PiSdzielcowych aktywistów? Podstawowy wymóg to bezmyślność i bezwolność? Odpowiedz Link Zgłoś
b467 Przeciez od zmian partii sa wybory i wyborcy?????? 22.05.06, 01:51 a nie Pan Tusk i jego ruchy rewolucyjne z PO pod komenda Pana Rokity. Wyborcy decyduja a nie glodni na wladze politycy. Do widzenia Panie Tusk za 3.5 roku chyba ze Pan chce obalic legalny rzad sila. Ale to juz nie ma nic wspolnego z demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie samokrytyka Rokity? 22.05.06, 02:20 "agresywna buńczuczność w słowach idzie w parze z kompletnym nieudacznictwem w czynach." Jakże celna samokrytyka Marii Rokity! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Re: samokrytyka Seawilczka? 22.05.06, 07:13 seawolfie napisał: > "agresywna buńczuczność w słowach idzie w parze z kompletnym nieudacznictwem w > czynach." Kiedy dotrze do Ciebie że wybory wygrali oszuści, obiecujący gruszki na wierzbie ludziom łatwowiernym jak Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Tusk buduje partie wodzowska,a Rokicie PiS prze- 22.05.06, 02:42 szkadza.W tym Art. czytamy ,ze Tusk buduje partie wodzowska. Dodam juz od siebie ,ze Rokita bedzie pewno jego giermkiem, w spadku po Gieremku.Widzisz drugiego a sam nie widzisz co ci rosnie pod bokiem, zrob lepiej porzadek u siebie Rokita.A PiSu i koalicji sie nie czepiaj bo to jest jak najbardziej demokratyczny wybor spoleczenstwa. Dobrze wiesz ze oddaza wladze jesli zechce tego wiekszosc,dlatego zwyczajnie KLAMIESZ! ,ze sa zagrozeniem dla demokracji.Chcesz w ten nieuczciwy sposob przestraszyc wyborcow i jest to z twojej strony juz bardzo niskie.Przykro jest mnie z powodu tego chlopaka pchnietego nozem,ale zobacz co sie dzieje na stadionach.Kiedy my mochery (jak nas nazywacie),wskazywalismy szkodliwosc takiego wychowania,wy libertyni zescie nas wysmiewali i gloryfikowali Owsiaka z jego"Rubta co chceta".No a jak nowy minister Gierdych chce to zmienic ,to wy odrazu: "Aj Waj".Gdzie jest logika tego wszystkiego i o co wam w koncu chodzi? No ale trzeba czyms zaistniec zeby ludzie nie zapomieli,wiec nawet i kubel pomyji zwroci czyjas uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Re: Tusk buduje partie wodzowska,a Rokicie PiS pr 22.05.06, 02:58 Małe pytanko do tychik1: A kto wychował tych pseudokibiców? Kto nauczył ich nienawiści i pogardy dla drugiego człowieka o odmiennym spojrzeniu na rzeczywistość, mającego inne poglądy na świat? Gdzie i co robią ich rodzice, którzy ponoszą odpowiedzialność za ich zachowanie? Jakie wzór daje partia rządzących i mieniących się partią ..... No właśnie jaką? Co się dziwić pseudokibicom, chuliganom jeśli w rządzie zasiada z jednej strony człowiek z wyrokami, a z drugiej neonacjonalista. Czemu się dziwić, jeśli tacy "praworządni, uczciwi" dają im przykład? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Re: Tychik nie umie, a pisze.. 22.05.06, 07:32 tychik1 napisał: > ...Rokita bedzie pewno jego giermkiem, w spadku > po Gieremku. Raczej Geremku. A moze Gierku? O co Ci własciwie chodziło bo coś wysłowić się nie umiesz. >...A PiSu i koalicji sie nie czepiaj > bo to jest jak najbardziej demokratyczny wybor spoleczenstwa. O tak, dodajmy tylko że to wybór bezmyślnej częsci społeczeństwa otumanionej nierealnymi obietnicami. > Dobrze wiesz ze oddaza wladze jesli zechce tego wiekszosc Oby tak się stało - chwila próby nie jest zbyt odległa, sądząc po chaotycznych poczynaniach PiSdzielców. > Kiedy my mochery... No właśnie kiedy... zaczniecie myśleć? > ...gloryfikowali Owsiaka z jego"Rubta co chceta" "Rubta" jest bardziej w stylu PiSdzielców. Owsiak mawiał "Róbta" > No a jak nowy minister Gierdych chce... "Gierdych" mówisz? A który to? > ...wiec nawet i kubel pomyji zwroci czyjas uwage. Chyba umyj kubeł? A może w Twoim języku "pomyji" oznacza niezbyt dokładne mycie czego? Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: Tychik nie umie, a pisze.. 23.05.06, 03:54 gosiewski.monachijski napisał: > tychik1 napisał: > > > ...Rokita bedzie pewno jego giermkiem, w spadku > > po Gieremku. > Raczej Geremku. A moze Gierku? O co Ci własciwie chodziło bo coś wysłowić się > nie umiesz. T:Geremek i Gierek do siebie podobni,i jeden i drugi nic dobrego dla Polski nie zrobili > >...A PiSu i koalicji sie nie czepiaj > > bo to jest jak najbardziej demokratyczny wybor spoleczenstwa. > O tak, dodajmy tylko że to wybór bezmyślnej częsci społeczeństwa otumanionej > nierealnymi obietnicami. T:To tylko twoja opinia,ale moze jestes nieomylny jak Giermek . > > Dobrze wiesz ze oddaza wladze jesli zechce tego wiekszosc > Oby tak się stało - chwila próby nie jest zbyt odległa, sądząc po chaotycznych > poczynaniach PiSdzielców. T:Jakie chaotyczne poczynania?Jak juz sie na cos zdecyduja to bardzo powoli i dokladnie. > > Kiedy my mochery... > No właśnie kiedy... zaczniecie myśleć? T:Chciales zapytac kedy bedziemy poprawnie politycznie (bezmyslnie) spiewac za GW. > > ...gloryfikowali Owsiaka z jego"Rubta co chceta" > > "Rubta" jest bardziej w stylu PiSdzielców. Owsiak mawiał "Róbta" T:Tak ,czy owak dobrej roboty(tylko pic) Owsiak z mlodymi ludzmi nie zrobil. > > No a jak nowy minister Gierdych chce... > "Gierdych" mówisz? A który to? T: Giertych przyznaje ale juz nie Gierek czy Geremek,a juz napewno nie giermek kogokolwiek. > > ...wiec nawet i kubel pomyji zwroci czyjas uwage. > > Chyba umyj kubeł? A może w Twoim języku "pomyji" oznacza niezbyt dokładne mycie > czego? T:Umyjmy wszyscy wlasne brudy ,wam ich tez nie brakuje. A wplyw na mlodych ludzi maja jak do tej pory tylko liberalowie. Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Dyżurni z PIS i Samoobrony!! 22.05.06, 03:02 Dyżurni z PiS i Samoobrony, ratujcie inne fora (wp. onet.) tam jest już istna totalna krytyka partii rządzącej... Obsiedliście to forum i jeden jazgot od waszych wypowiedzi.... Dajcie sobie trochę luzu... inne fora czekają... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Rokita wypuszcza Tuska, a ten się kompromituje... 22.05.06, 03:36 Panowie z Platformy niosą na sobie garb przegranej. Po takiej klęsce partia powinna odrzucić kierownictwo, które niesie w sobie poczucie klęski, która w polityce jest złym doradcą. Odpowiedz Link Zgłoś
matek1965 Re: Rokita wypuszcza Tuska, a ten się kompromituj 22.05.06, 04:41 rokita to prostytutka prl w wydaniu holenderskim....lubi dawac ale kublo male....;). lysa pala jest juz przgrzana od polpolitycznego pieprzenia kolesia z armii niemieckiej z niepolskim pier...niem w glebi gardla. tusk jestes w najwiekszej dupie politycznej jakiej sobie mozna wyobrazic...nawet twoj rudy ryj nic nie zmienia.... . niestety nie jestes Irish....;( tylko podciep kaszubski. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Matek1965 - esencja oszołomstwa PiSdzielskiego 22.05.06, 07:49 Odpowiedz Link Zgłoś
ak813 Cel PO+SLD+GW to anarchizowanie i prostytuowanie 22.05.06, 05:11 spoleczenstwa polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
fluor Czy to dziwne, ze Donald chce byc kaczorem? 22.05.06, 06:24 Ups, Prezydentem. Walt D. Odpowiedz Link Zgłoś
lucynkababa Tusk w doskonałym humorze "zwyciezcy" jak pajac 22.05.06, 07:22 Żal mi Platformy , że nie potrafiła wymienić całej dennej czołówki drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
radek_sim Przecież PO to tylko pieniacze. 22.05.06, 07:28 Gó.. robić, dużo gadać, nieźle żyć, to ich motto przewodnie. Mieli szansę współuczestnictwa w szybszej naprawie Polski. I co zrobili? Oszukali wyborców przechodząc do opozycji z taka ilością głosów. Pazerność, drapieżność i nic dla dobra Polski. Tacy byli czyści, a teraz okazało się że tacy czyści nie są. Mięczaków i kombinatorów nam nie trzeba w Polsce. Tylko stanowcze ciecia różnych grup oszustów i kombinatorów mogą Polskę uratować. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Re: Przecież PiS to tylko pieniacze... 22.05.06, 07:46 Ale jakoś bezmyślne PiSdzielce tego nie mogą dostrzec - to żenujące i smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
radek_sim Re: Lepiej coś robić niż nic nie robić. 22.05.06, 08:17 Ja widzę efekty pracy PiS i tego co obiecali podczas wyborów, mimo iż kłody im PO+SLD podkładało. A gdzie efekty obietnic PO? Polityka to również kompromis, i spełnienie tego co się obiecuje chociaż w części, jak nie da rady w całości. Dla mnie słowo jest święte, a kto z mordy robi sobie szmatę nie zasługuje ani na mój szacunek, ani po to aby mógł nawet stanąć obok osób które posiadają honor. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Re: Lepiej coś robić niż nic nie robić. 22.05.06, 08:31 radek_sim napisał: > Ja widzę efekty pracy PiS i tego co obiecali podczas wyborów... Dla mnie słowo jest święte, a kto z mordy robi sobie szmatę nie zasługuje ani na mój szacunek, ani po to aby mógł nawet stanąć obok osób które posiadają honor. Czyli 3 miliony to jednak 300 tysięcy? Czy aby napewno zgadza Ci się rachunek? Jaką szmatę robią sobie Kwaczyńscy z mordy? Odpowiedz Link Zgłoś
radek_sim Re: Lepiej coś robić niż nic nie robić. 22.05.06, 08:48 Jak chcesz z kimś rozmawiać, a druga strona Cię olewa to, co robisz? Ano olejesz również palanta PO. To zrobiły Kaczorki i słusznie. Inna sprawa to Rządzenie, aby coś przeforsować musi być większość, a na zablokowanie liczyła PO, no to kaczorki poszły po rozum i skumały się z tym co im zostało (byle nie z lewakami). Lidera LPR utemperują (skrajny prawicowiec), a lider samosi sam zobaczy, że rządzenie nie jest takie piękne, jakie sobie wyobrażał. Wieczny kompromis i ścieranie interesów własnej partii i poglądów z dobrem narodowym, którego reprezentuje jako minister (jak nie zrobi to i tak ktoś będzie niezadowolony). No i jest ok. Kaczorki dopną swego realizując to co zamierzały wymielą szujstwo i oszustów. Jeszcze konfiskaty by się przydały. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Przecież PO to tylko pieniacze. 22.05.06, 14:29 radek_sim napisał: > Gó.. robić, dużo gadać, nieźle żyć, to ich motto przewodnie. Mieli szansę > współuczestnictwa w szybszej naprawie Polski. I co zrobili? Oszukali wyborców > przechodząc do opozycji z taka ilością głosów. Pazerność, drapieżność i nic dla > > dobra Polski. > Tacy byli czyści, a teraz okazało się że tacy czyści nie są. Mięczaków i > kombinatorów nam nie trzeba w Polsce. Tylko stanowcze ciecia różnych grup > oszustów i kombinatorów mogą Polskę uratować. > Dowodem na powyższe jest ,,aktywność'' Tuska w Senacie...!!... Czy władza, ew. jej żądza(!) aż tak bardzo pozbawia samokrytycyzmu ?!.. Ten ,,przypadek'' zasługuje na ostrzejsze słowa, ale boję się, że znów mnie wytną ! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Przecież PO to tylko pieniacze. 22.05.06, 14:42 ..oczywiście mam na myśli Senat poprzedniej kadencji.. (wyjaśniam, gdyż z percepcją..bywa różnie..) Odpowiedz Link Zgłoś