Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Do kuma Jabolaka.

25.10.11, 19:56
    Kumie Jabolaku, przeglądałem wczoraj Twoje -jedyne na świecie niekomercyjne forum narciarza- i niestety, ale masz tam mnóstwo najdelikatniej mówiąc nieaktualnych informacji. Nie wiem czy to zwykłe przeoczenie, spowodowane nadużywaniem kwaśnych jaboli czy też ktoś kumowi specjalnie naopowiadał bajek i legend. Wypadałoby to poprawić, bo trochę nie wypada żeby na -jedynym w galaktyce niekomercyjnym forum- były takie błędy.
    Obserwuj wątek
      • Gość: j. Re: Do kuma Jabolaka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.11, 21:00
        E tam, przesadzasz
        wszystko jest ok.
        Tam piszą o wyobrażeniach a nie o rzeczywistości.
        Wiedza narciarska na tym 'forum' ,jest na poziomie naukowców zajmujących się Marsem
        czyli, wiedzą wszystko, ale nigdy tam, niebyli.
      • ortodox Re: Do kuma Jabolaka. 25.10.11, 21:17
        b-a-n-i-t-a napisał:
        > Kumie Jabolaku, przeglądałem wczoraj Twoje -jedyne na świecie niekomercyjne for
        > um narciarza ...
        ----------------------
        Łooollaboga ... że też Ci się chciało?!!
        A może taką dostałeś pokutę?
        pozdro.
      • jabolkn Re: Do kuma Jabolaka. 26.10.11, 11:16
        b-a-n-i-t-a napisał:

> Kumie Jabolaku, przeglądałem wczoraj Twoje -jedyne na świecie niekomercyjne for
        > um narciarza- i niestety, ale masz tam mnóstwo najdelikatniej mówiąc nieaktualn
        > ych informacji. Nie wiem czy to zwykłe przeoczenie, spowodowane nadużywaniem kw
        > aśnych jaboli czy też ktoś kumowi specjalnie naopowiadał bajek i legend. Wypada
        > łoby to poprawić, bo trochę nie wypada żeby na -jedynym w galaktyce niekomercyj
        > nym forum- były takie błędy.

dzięki Ci Kumie Banito za cenne uwagi,
        niestety nie jestem w stanie sprawdzić wszystkiego
        co kilkuset użytkowników napisało w ponad 31 tysiącach postachów
        możesz się zalogować i poprawić - zapraszam serdecznie

aha, no i przestaliśmy być niekomercyjni
        -trzeba w końcu pociągnąć trochę kasy

pozdrawiam Janusz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka