zwyczajnyczlowiek Re: Senyszyn: zapomniana rozpadówka. 11.06.06, 18:11 Ubytku, szukarz odpowiedzi? Popatrz w lustro i powiedz co widzisz!! Odpowiedz Link Zgłoś
wibednar arbeit macht frei 11.06.06, 18:14 to cytat z Pisma Św. taka sobie uwaga na marginesie Odpowiedz Link Zgłoś
13sw Niech zstąpi Duch Twój i da rozum rządowi 11.06.06, 18:16 Niech zstąpi Duch Twój i da rozum rządowi, TEMU rządowi! Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Monopol na słowa ??? 11.06.06, 18:17 To jakaś bzdura JPII nie miał monopolu na słowa Obawiam się że niema słów których kiedyś. gdzieś, ktoś już nie powiedział. A więc wszyscy jesteśmy plagiatorami - co innego pełne teksty np utwory literackie wiersze czy tp Ale kto by chciał powielać grafomańskie wiersze JPII. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
eon3 Re: Monopol na słowa ??? 11.06.06, 18:30 meritum3 napisał: > To jakaś bzdura JPII nie miał monopolu na słowa Obawiam się że niema słów > których kiedyś. gdzieś, ktoś już nie powiedział. A więc wszyscy jesteśmy > plagiatorami - co innego pełne teksty np utwory literackie wiersze czy tp Ale > kto by chciał powielać grafomańskie wiersze JPII. ??? żal mi cię meritum.Mówiąc i pisząc po polsku jak bardzo nienawidzisz tego kraju. Te słowa o których piszesz odmieniły ten kraj i mają w nim rangę i wartosc tak samo większą niż "to be or not to be". Ale jak tego nie rozumiesz to żadne argumenty do cibie nie trafią. Odpowiedz Link Zgłoś
boska_rita Re: Monopol na słowa ??? 11.06.06, 18:39 meritum3 napisał: > kto by chciał powielać grafomańskie wiersze JPII. ??? Chyba tylko Grochola. Ten sam poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
ateus77 Obraziła katolickiego bożka 11.06.06, 18:24 Obraziła katolickiego bożka. Teraz ją ukamienują. Odpowiedz Link Zgłoś
bluejay262626 JP2 mordował w Afryce 11.06.06, 18:30 zabraniając używania prezerwatyw katolikom z AIDS. Historia go za to dopadnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: JP2 mordował w Afryce 11.06.06, 18:35 bluejay262626 napisał: > zabraniając używania prezerwatyw katolikom z AIDS. Historia go za to dopadnie:) Bądźmy sprawiedliwi. Nie on mordował, ale nie zapobiegł tragedii. Poza tym historia go za to nie dopadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: JP2 mordował w Afryce 11.06.06, 18:40 bio.mum napisała: > bluejay262626 napisał: > > > zabraniając używania prezerwatyw katolikom z AIDS. Historia go za to > dopadnie:) > > > > Bądźmy sprawiedliwi. Nie on mordował, ale nie zapobiegł tragedii. Poza tym > historia go za to nie dopadnie. > > Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: JP2 mordował w Afryce 11.06.06, 18:41 A szkoda... bio.mum napisała: > Bądźmy sprawiedliwi. Nie on mordował, ale nie zapobiegł tragedii. Poza tym > historia go za to nie dopadnie. > bluejay262626 napisał: > > zabraniając używania prezerwatyw katolikom z AIDS. Historia go za to > > dopadnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Mało wiesz, gekonie... 11.06.06, 18:55 Nie mordował własnymi rękami, to prawda, ale przyczynił się do wielu śmierci przez zaniechanie, tj. przez zakaz stosowania prezerwatyw. Póki nie ma taniego lekarstwa, to prezerwatywa jest najskuteczniejszym środkiem na powstrzymanie tej choroby i uratowanie od śmierci milionów ludzi. Tak ich JPII umiłował... gekon1979 napisał: Re: a kto zamordowal twoj mozg?? > > Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Mało wiesz, gekonie... 11.06.06, 19:02 ale nakazywal wstrzemiezliwosc zreszta w Afryce jest taka postawa, ze leja na AIDS i dobrze o tym wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Katolicka cywilizacja śmierci - AIDS w Afryce! 11.06.06, 19:18 Nakazywać wstrzemięźliwość to on se mógł... Nie wiem nic o tym, aby w Afryce olewali AIDS. Wiem o niskiej świadomości, ale przypominam, że kler katolicki nie popiera uświadamiania seksualnego. Cóż to jest innego, jeśli nie katolicka cywilizacja śmierci, w przypadku AIDS w Afryce? gekon1979 napisał: > ale nakazywal wstrzemiezliwosc > zreszta w Afryce jest taka postawa, ze leja na AIDS i dobrze o tym wiesz > Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Katolicka cywilizacja śmierci - AIDS w Afryce 11.06.06, 19:25 ludzie maja swiadomosc, natomiast nic sobie z tego nie robia ja nie zamierzam bronic kleru katolickiego, i KK wogole :P w tej materi sa dla mnie godnymi nasladowcami i nastepcami tych ktorzy palili za to ze "ziemia nie jest plaska" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Katolicka cywilizacja śmierci - AIDS w Afryce 11.06.06, 19:34 Uff, ulżyło mi! Pociecho Ty moja :-) gekon1979 napisał: > ludzie maja swiadomosc, natomiast nic sobie z tego nie robia > ja nie zamierzam bronic kleru katolickiego, i KK wogole :P > w tej materi sa dla mnie godnymi nasladowcami i nastepcami tych ktorzy palili > za to ze "ziemia nie jest plaska" ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Katolicka cywilizacja śmierci - AIDS w Afryce 11.06.06, 19:37 > Uff, ulżyło mi! Pociecho Ty moja :-) eeeeee chyba cos robie zle musze przeanalizowac moje ostatnie posty :D 3 do 1 gooooooooooooooolllllllllll ku.. meksyk rules!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: a kto zamordowal twoj mozg?? 11.06.06, 20:42 Ty się zaciąłeś czy zawiesiłeś z tym słońcem,powtarzasz sie stale jak stara zdarta płyta. Odpowiedz Link Zgłoś
wdakra Re: JP2 mordował w Afryce i nie tylko 12.06.06, 15:31 bluejay262626 napisał: > zabraniając używania prezerwatyw katolikom z AIDS. Oraz dokonywania aborcji nawet w przypadku, gdy jest jedynym sposobem umożliwiającym ratowanie życia kobiet ciężarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta A jak się przy tym zaplują, aż miło popatrzeć :-) 11.06.06, 18:31 ateus77 napisał: > Obraziła katolickiego bożka. Teraz ją ukamienują. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Obraziła katolickiego bożka 11.06.06, 18:37 ateus77 napisał: > Obraziła katolickiego bożka. Teraz ją ukamienują. Kalisz ze wstydu za koleżankę partyjną załóży wór pokutny i będzie się biczował idąc do Watykanu. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Obraziła katolickiego bożka 11.06.06, 18:45 Kalisz się wygłupił! Podlizywanie się katolom nic lewicy nie dało i nie da... W Polsce jest wystarczająco duży elektorat bez czarnych klapek na oczach i lewica o ten elektorat właśnie winna zabiegać, a nie licytować się z faszystami o to kto bardziej umiłował tego bożka. bio.mum napisała: > ateus77 napisał: > > > Obraziła katolickiego bożka. Teraz ją ukamienują. > > Kalisz ze wstydu za koleżankę partyjną załóży wór pokutny i będzie się > biczował idąc do Watykanu. Odpowiedz Link Zgłoś
boska_rita O co ten krzyk? 11.06.06, 18:34 Przecież każdy ma prawo czerpać ze Skarbnicy Mądrości Naszego Papieża JP2! Każdy może cytować Najwyższy z Autorytetów, zresztą pewnie niedługo znajomość zasobów tej Krynicy Mądrości i Cnót Wszelakich będzie obowiązkowa i wpajana od szkoły podstawowej po studia doktoranckie! Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Kompromis 11.06.06, 18:36 Proponuje kompromis: Zakazac antysemitom cytowania Jana Pawla II. Jan Pawel II nie zgadzal sie na antysemityzm. Tylko kto by mogl Go cytowac? Pomysly? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Kompromis 11.06.06, 18:38 majster_g napisał: > Proponuje kompromis: > > Zakazac antysemitom cytowania Jana Pawla II. Jan Pawel II nie zgadzal sie na > antysemityzm. > > Tylko kto by mogl Go cytowac? Pomysly? Tylko Dziwisz i bracia Kaczyńscy. Odpowiedz Link Zgłoś
abyss Niech i czerwone świnki cytują 11.06.06, 18:41 Może coś od tego zrozumieją Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Niech i czerwone świnki cytują 11.06.06, 19:30 abyss napisał: > Może coś od tego zrozumieją Abyss wstaje - Dzień dobry! Jestem abyss! Jestem przygłupem!! Pozostali - Abyss!! Kochamy Cię:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaklucz Cholerny Katoland 11.06.06, 18:40 Spadam z tego śmiesznego kraiku, w którym nie ma przyszłości. Rządzą nami fundamentaliści religijni, którzy obłudnie twierdzą, że są obiektywni. A te magiczne postaci z LPR i PiS, które mają usta pełne Boga są chyba przekonani, że go nie ma. Inaczej baliby się dnia Sądu Ostatecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Ona nie może nikogo parodiować ... 11.06.06, 18:48 ... sama jest parodią i to nawet nie wiadomo czego ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Ona nie może nikogo parodiować ... 11.06.06, 19:05 piskoala napisał: > > ... sama jest parodią i to nawet nie wiadomo czego > > ---- > viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL No właśnie... nie wiadomo czego... - to skąd przeświadczenie, ze jest parodią ??? Jeśli ja napiszę, że ty jesteś parodią zdrowego rozsądku, to będę po stokroć bliżej prawdy niż ty.... I to jest właśnie TUMAŃSTWO.... i wiele go tutaj... Drugim przykłądem edgar: nie oglądałem Kodu da Vinci ale mi się nie podoba ten film.... Mówi ci to coś w związku z kretynizmem na jakie sobie pozwoliłeś ??? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: czy chodzi o prawa autorskie dżejpitu-monopol 11.06.06, 18:55 Za każde słowo które on wypowiedział publicznie a będziesz chciał również do użyć będziesz musiał płacić tantiemy watykanskiemu zaiksowi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Senyszyn nie jest koscielna, wiec moze parodiowac 11.06.06, 18:55 poprzednika na Watykanie ile chce. Nie beda koscielni szykanowac inaczej myslacych. I tak juz oszolomy katolickie zbyt wiele sobie pozwaja. W ten czwartek, na przyklad, znowu beda sie obnosic po ulicach i osiedlach z jakims cialem. Obrzydliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Senyszyn nie jest koscielna, wiec moze parodi 11.06.06, 19:01 piwi77 napisał: > poprzednika na Watykanie ile chce. Nie beda koscielni szykanowac inaczej > myslacych. I tak juz oszolomy katolickie zbyt wiele sobie pozwaja. W ten > czwartek, na przyklad, znowu beda sie obnosic po ulicach i osiedlach z jakims > cialem. Obrzydliwe! Z tgo wynika, że Kalisz jest koscielny::)))) Ale jaja:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Senyszyn nie jest koscielna, wiec moze parodi 11.06.06, 19:20 Kalisz ministrantem? A i tak go polacy-katolicy (tfu, tfu, na psa urok!) oleją! :-) bio.mum napisała: > Z tgo wynika, że Kalisz jest koscielny::)))) Ale jaja:))))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
wdakra Re: Senyszyn nie jest koscielna, wiec moze parodi 12.06.06, 15:45 bio.mum napisała: > piwi77 napisał: > > > Z tgo wynika, że Kalisz jest koscielny::)))) Ale jaja:))))) > > Kalisz jest oportunistą, jak wielu innych ludzi władzy w SLD, którzy kłamliwie podają się za przedstawicieli lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir JPII zawsze osłaniał księży gejów i pedofilów. 11.06.06, 18:57 Senyszyn właściwie to zinterpretowała. Wierzejski występuje przeciw JPII. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: JPII zawsze osłaniał księży gejów i pedofilów 11.06.06, 19:04 bronimir napisał: > Senyszyn właściwie to zinterpretowała. Wierzejski występuje przeciw JPII. Podejrzewam, ze Senyszyn niczego nie zinterpterowała ani tego nie przygotowała ale po prostu "poleciała". A to jak widać jest zdrodnia w tym kraju:)))) Pewnie wypieprzą ją z SLD tak jak Gilowską z PO. I gdzie pójdzie?? Do PiSu oczywiście:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
galan12 brawo Joanna wywołałaś w watykańskim katolandzie 11.06.06, 18:58 brawo Joanna wywołałaś w watykańskim katolandzie wybuch w szambie - mohery się mało nie posr.... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: brawo Joanna wywołałaś w watykańskim katoland 11.06.06, 19:05 galan12 napisała: > brawo Joanna wywołałaś w watykańskim katolandzie wybuch w szambie - mohery się > mało nie posr.... Oby nie przyszło jej do głowy kogokolwiek przepraszać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Brawo Pani Senyszyn, brawo. Tak trzymac!!!! 11.06.06, 19:06 Nie dac sie faszyteom. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Mamy dwie kategorie swietych: Ojciec i krowy, 11.06.06, 19:06 chociaz wyglada na to, ze to jedno i to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Mamy dwie kategorie swietych: Ojciec i krowy, 11.06.06, 19:15 piwi77 napisał: > chociaz wyglada na to, ze to jedno i to samo. Niedługo ostracyzm spotka kazdego, kto powie złe słowo na matkę z czwórką dzieci i więcej:))) Nie na darmo LPR chce płacić takiej prawie świętej (w sprawie wiarygodnosci co do niepokalanego poczęcia dzięciątek zostanie powołana specjalna komisja) 200 złotych od łepka miesięcznie:))) Brawo LPR!! Brawo PiS!!! Kochani!!! Rozmnażajmy się!! Ku chwale Ojczyzny!!!!! I jak się urodzi syn dajemy mu na imię Karol, Jan, Paweł albo Benedykt!! Modlmy sie o czworaczki:)) Wtedy Fkt tez dołozy na becikowe:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Mamy dwie kategorie swietych: Ojciec i krowy, 11.06.06, 19:34 Ejże, jest jeszcze święty Wierzejski i przenajświętsza dziewica Jaruś pochodząca z partenogenezy swojej ohydnej mamuśki moherowej. Jest też święty Romek spłodzony przez czerwonego faszystę, kolaboranta zbrodniczego stanu wojennego i święci Endrju + Rydzyk za forsę KGB. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Mamy dwie kategorie swietych: Ojciec i krowy, 11.06.06, 19:50 mark.parker napisał: > Ejże, jest jeszcze święty Wierzejski i przenajświętsza dziewica Jaruś pochodząc > a > z partenogenezy swojej ohydnej mamuśki moherowej. Jest też święty Romek > spłodzony przez czerwonego faszystę, kolaboranta zbrodniczego stanu wojennego i > święci Endrju + Rydzyk za forsę KGB. Nie każ dawaś mi synowi na imię Romek!!! Wszystko tylko nie to!!!:))) To juz wolę Edgar:)))) Współczuję wszystkim Romkom na tym forum..szczerze.... Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Re: Mamy dwie kategorie swietych: Ojciec i krowy, 11.06.06, 20:03 Mam prosbe nie piszcie po nacpaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Mamy dwie kategorie swietych: Ojciec i krowy, 11.06.06, 21:15 t-1984 napisał: > Mam prosbe nie piszcie po nacpaniu. Twoje insynuacje moga wynikac tylko z przemodlenia. Kontynuuj, jezeli nie widzisz szans na odwyk, ale unikaj wtedy tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
smokwawelski10 Re: Mamy dwie kategorie swietych: Ojciec i krowy, 11.06.06, 21:35 PIWI IDZ UMYJ DUPE BO NAWET PRZEZ NETA WALI !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Mamy dwie kategorie swietych: Ojciec i krowy, 11.06.06, 22:45 smokwawelski10 napisał: > PIWI IDZ UMYJ DUPE BO NAWET PRZEZ NETA WALI !!!!!!!!!! Ziejesz!!! Przestraszliwie.... Nie wstyd ci ??? Odpowiedz Link Zgłoś
galan12 święte krowy, ojciec i żółte papiery 11.06.06, 19:26 piwi77 napisał: > chociaz wyglada na to, ze to jedno i to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 teraz juz tylko od czerwonej wiedzmy, bedzie 11.06.06, 19:17 zalezec jak splonie na stosie :) czy da sie jej zejsc bezbolesnie, czy bolesnie jak wyzna na mekach skruche przed Wierzejskim to zanim plomienie lizna jej nedzne cialo, dym zdusi zycie a jak nie to sie popali i bedzie krzyku i wrzasku na rynku glownym stolicy :) BURN RED WITCH!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vitek25 Bulgot i pisk Chrzescijańskiej Unii Jedności :) 11.06.06, 19:28 Dewotom az piwsko wypadło z jednej łapy, a pilot od telewizora z drugiej..... brawa dla Posłanki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
brynk szynyszynkowa - to "duma"sld , ona beczy jak .... 11.06.06, 19:44 ..baranica w chlewie Odpowiedz Link Zgłoś
mario72 głupia baba! 11.06.06, 20:02 chciała sie popisac ale jej nie wyszlo, a pedałek biedroń pewnie się w tym czasie pedalsko usmiechał :) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: głupia baba! 11.06.06, 20:09 on chyba od ciagania pal, ma taki wyraz pyska paraliz miesni czy co :) Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis przeszedłeś prostaku sam siebie w prymitywnym 11.06.06, 20:15 chamstwie. znasz to z autopsji? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: przeszedłeś prostaku sam siebie w prymitywnym 11.06.06, 20:19 hahahahhaha alez ty mi dajesz wiele radosci :D Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: szynyszynkowa - to "duma"sld , ona beczy jak 11.06.06, 20:02 A ciebie chamie skąd wypuścili? :-( brynk napisał: > ..baranica w chlewie Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 To hanba dla naukowcow 11.06.06, 20:00 Ciekawy jestem jak zachowaja sie naukowcy i tzw szpagatowi intelektualisci,czy napisza list protestacyjny i kto sie pod nim podpisze.Przeciez to wypowiedzial przedstawiciel nauki polskiej profesor.Jakich mamay naukowcow takie wychowanie.Ciekawy jestem czy beda protesty,i kto bedzie podgrzewal do manifestacji przeciwko takim pseudonaukowcom.Gdyby to wypowiedzial Giertych no to by sie dzialo.Od rana do wieczora we wszystkich srodkach masowego komunikowania i cyfrowuch i papierowych przez miesiac by cytowano i podburzano.Gdzie Mrozowski,Olejnik czy Lis oraz Fakty, Magazyn TVN-24 wszystkie stacje Agory milcza To swiadczy o obiektywnosci dziennikarzy.Brawo mamy wolnosc i demokracje. Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Jakie protesty?O co?Czy wy się sami nie nakręcacie 11.06.06, 20:11 nic do głowy tylko pluć, pluć, pluć. Jakie to katolickie. Odpowiedz Link Zgłoś
smokwawelski10 Czerwone szmaty niczego nie uszanują 11.06.06, 20:04 Szkoda zawracac sobie głowe taka czerwoną i tak nic nie zrozumie. Skoro jest lesbą to juz ja Bóg pokarał Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Skoro jesteś katolikiem to nie dziwi mnie twoja 11.06.06, 20:10 nienawiść do bliźniego. Odpowiedz Link Zgłoś
forum101 Papiez o rwonosci?????? 11.06.06, 20:10 "Senyszyn uznała wniosek LPR "za rzecz absolutnie niewłaściwą i nie na miejscu". - Jestem oburzona, że są w Polsce ludzie i partie, które uważają, że mogą sobie zawłaszczać słowa papieża Jana Pawła II. Papież należał do tych przedstawicieli kościoła, którzy walczyli o demokrację, walczyli o prawa człowieka i chcieli, aby ta sprawa dotyczyła wszystkich - powiedziała PAP Senyszyn." Jakim prawem Senyszyn stwierdza co mial na mysli Jan Pawel II? OD kiedy slowa rownosci wypowiadane przez papieza odnosza sie rowniez do homosesksualistow??????? Czy pani Senyszyn jest tak naiwna ze mysli ze ma racje? Walczyli o demokracje i wygrali! Obalili komune, ale Pani chyba to przeszkadza dlatego chce popsuc to o co walczono. NA PEWNO NIE WALCZONO O TO BY HOMOSEKSUALISCI WYCHODZILI NA ULICE I BYLI KOMUS ROWNI. Czy Pani rozumie o co chodzi w demokracji? Czy ma Pani z tym problem? Rownosc dla wszystkich to KOMUNA, wiecej przywilejow jest dla tych co cos robia to demokcja. A organizowanie parad to PRZYWILEJ. Mam nadzieje ze jak naukowcy ustala ze jestescie winni homoseksualizmowi, to staniecie przed sadem. Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 A czego można spodziewać się po komunistach. 11.06.06, 20:11 Przecież to jedno wielkie bagno. Amoralni dla zasady. Inteligencja na poziomie kury. Ptasie móżdżki. Ich epoka powoli przemija i spływa tam, gdzie ich miejsce: do kloaki. Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: A czego można spodziewać się po katolikach?. 11.06.06, 20:14 Wiara na pokaz, ciemnota, zacofanie, histeria na punkcie bożka z Wadowic. Na szczśęcie pokolenie moherów odchodzi w niebyt. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: A czego można spodziewać się po katolikach?. 11.06.06, 20:24 Na nieszczęście histeria udzieliła się nie tylko im... piss_on_pis napisał: > Wiara na pokaz, ciemnota, zacofanie, histeria na punkcie bożka z Wadowic. Na > szczśęcie pokolenie moherów odchodzi w niebyt. Odpowiedz Link Zgłoś
mario72 Re: Jakim prawem zabrania się w Polsce 11.06.06, 20:20 no właśnie ! poparodiujmy z jakiegos rabina, albo poparodiujmy z tego starca edelmana? a może takie parodiowanie ci się nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
otosiu Re: Jakim prawem zabrania się w Polsce 11.06.06, 20:36 mario72 napisał: > no właśnie ! poparodiujmy z jakiegos rabina, albo poparodiujmy z tego starca > edelmana? a może takie parodiowanie ci się nie podoba? Mnie się podoba... Parodiować kogokolwiek, i jakkolwiek! Zabronisz? Odpowiedz Link Zgłoś