Dodaj do ulubionych

Tajemnicze czeki nowego prezesa PZU

• oko21 wielkie mi co 200 tys... 13.06.06, 11:18
      haj hitla!
      • tles01 oko21...a ile ty bierzesz, za numer?... 13.06.06, 11:57
    • kosa811 a jedna kwalifikacje ma - czeki i to może wPiSowe 13.06.06, 11:25
      co an to CBA?
      • zibi1010 Odnowa moralna-od nowa kradniemy i nie przestaniem 13.06.06, 11:42
        kosa811 napisał:

> co na to CBA?
        Jak to co-SWOICH sie nie rusza! Przeciez to gowno powolano do walki z opozycja,
        a nie znajomymi/przyjaciolmi pisuarow!
    • uu1 Re: Tajemnicze czeki nowego prezesa PZU 13.06.06, 11:41
      Te pismaki to już nie mają się czego czepiać. Wielka sprawa - 200.000 zł jak
      byle bryczka kosztuje 150.000 zł. A ubezpieczenia, paliwo, garaż, parkingi.
    • drbob20 Re: Tajemnicze czeki nowego prezesa PZU 13.06.06, 12:01
      wzialem, pogadalem, poszszalem w WC, wrocilem, oddalem. PZU jest powazna firma,
      i nie pozwole sobie na degradowanie mojej osoby jej kosztem! a szczegolnie nie
      kosztem PiS, Ojczyzna! Samo Dobro! Zdrada okroglostolowa Precz!

a w ogole o co chodzi? troche kasy?? Ci PO-wcy to dopiero maja czelnosc!!Im
      tylko w glowie 'ekonomia' a nie normalne ludzkie potrzeby. Kazdy ma potrzeby,
      no nie??
    • darekwu Ja też palę w aptece lecz się nie zaciagam! 13.06.06, 12:03
      Nasz kochany Jaromir zwany demi vierge - pół dziewica. Penetracja bez
      przerwania ciągłości błonki !!! PIS OUT !!!
    • bespowrotnie To tak jak Jarek 13.06.06, 12:20
      Była Lojalka, ale fałszywa ...
    • palm49 Re: Tajemnicze czeki nowego prezesa PZU 13.06.06, 12:21
      Jak to sie dzieje ze tego typu afery sa wylapywane przez prase a nie rzad lub
      inne instytucje odpowiedzialne za sprawdzanie dzialalnosci osob majacych
      sprawowac wladze. To jest skandal ciagnacy sie od 15 lat i tylko dzieki prasie
      mozemy dowiedziec sie jak ta machina korupcji i nierzadu dziala.
      • drbob20 Re: Tajemnicze czeki nowego prezesa PZU 14.06.06, 11:20
        prasa, no a w szegolnosci 'nie nasza prasa' to przeciez czesc stolika
        brydzowego, jak to tam bylo ''stolik brydzowy czteronogi'', co tam piecio-nogi,
        a nuz ''osmiornica'', ciagle przbywa tych 'nog'. Prosze tylko uwazac (jako
        internaut(k)a kwestionujacy!!) podczas przechodzenia przez jezdnie na kacze
        kupy, efekt moze byc ten sam co poslizg na bananowej skorce, a odszkodowania
        nie bedzie, bedzie za to pozew o obraze wladzy.
    • airwalk77 To tak jak C.L.I.N.T.O.N.: 13.06.06, 12:24
      "Palilem trawke ale sie nie zaciagelem" albo "nie mialem stosunku seksualnego"
      (tylko mieli oralny seks :) :-) Co oni opowiadaja za bzdury? Nastepny: kurde
      oddalem forse...hehehe taaaak chyba zonie oddales zeby sie nikt nie mogl
      czepiac ze ty masz....
    • jola135 Marcam Kogel SA a Netzel 13.06.06, 12:56
      --------------------------------------------------------------------------------
      skopiowane z Onet biznes: Niedokładny życiorys.

Pan Jaromił Noezl jest dobrze znany na Wybrzeżu. Pracował jako radca prawny w
      MARCAM KOGEL SA w Pruszczu Gdańskim. W firmie MARCAM KOGEL SA w Pruszczu
      Gdańskim ogłoszono upadłość. Czyżby przyczynił się do tego doradzając Zarządowi
      Spółki Pan radca prawny Jaromił Netzl? Na to pytanie niech odpowie sobie pan J.
      Notzl. Do dzisiaj jest sprawa w Sądzie w Gdańsku. A sprawą interesował się
      ówczesny UOP w Gdańsku. Czy powiedział o tym Komisji w Min. Skarbu? A czy znana
      jest Panu J. Noezl sprawa hodowców drobiu w Chwaszczynie? Prowadziła o tym
      program telewizyjny Pani redaktor Jaworowicz. Czy też o tym opowiedział komisji
      w Min.Skarbu ? Ciekawe jak teraz będzie reprezentował PZU łącznie z PKO BP?
      Czy, aby tak samo długo aż nie doprowadzi tych firm do upadłości.Pytanie
      pozostawiam bez odpowiedzi.

~xxx, 09.06.2006 14:41

• patriota07 Re: Tajemnicze czeki nowego prezesa PZU 13.06.06, 13:05
      Polacy nie ubezpieczajcie sie w PZU bo przejmuja je prawi i sprawiedliwi
      kolesie w moherowych beretach. A cala taktyke dzialani przejeli od PZPR
    • mckk wziąłem czek, ale pieniądze oddałem... 13.06.06, 13:10
      ...piłem wódkę, ale nie połykałem ;-)
      • uu1 Re: wziąłem czek, ale pieniądze oddałem... 13.06.06, 13:15
        Tak się nie da. Piłem ale nie zakąszałem.
    • awersja Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 13:20
      Z pewnością czek dla pana Jaromir Netzela na 200.000 złotych został
      zaksięgowany w kosztach Managment Finance Company w odpowiedniej pozycji...

Z pewnością zwrot przez pana Jaromira Netzela 200.000 złotych został
      zaksięgowany w przychodach Managment Finance Company w odpowiedniej pozycji...

Z pewnością pan Jaromir Netzel ma KP lub przelew bankowy na zwrócone 200.000
      złotych...

Z pewnością istnieje umowa cywilno-prawna regulująca wystawienie czeku
      imiennego, zasady jego realizacji lub zwrotu, kwestię odsetek od kwot
      niewydatkowanych a bedących w czasowym posiadaniu...

Z pewnością właściwy US został poinformowany o realizacji czeku przez pana
      Jaromir Netzela, a pan Jaromir Netzel wyjaśnił właściwemu US skąd u niego
      nieopodatkowane 200.000 złotch...

Z pewnością powszechnie stosowane jest zwracanie się ze zleceniem na dokonanie
      określonej transakcji (cokolwiek to znaczy) za pośrednictwem pana Jaromira
      Netzela...

Z pewnością wszystko znajdzie swoje odzwierciedlenie w dokumentach, a GW
      (wcześniej RP) robi z tego wielka aferę...

Poza tym - jeśli czek nie był prawdziwy, to i pieniądze takimi nie były... A
      czy prawnik w Polsce musi wiedzieć, czy czek jest prawdziwy...? Nie
      przesadzajmy...
      • ofellia Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 13:37
        awersja napisał:
        > Poza tym - jeśli czek nie był prawdziwy, to i pieniądze takimi nie były... A
        > czy prawnik w Polsce musi wiedzieć, czy czek jest prawdziwy...? Nie
        > przesadzajmy...

To już teraz wiadomo, dlaczego pan Jaromir Netcel zwrócił ten czek - był
        fałszywy.
        • awersja Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 13:42
          ofellia napisała:

>
          > To już teraz wiadomo, dlaczego pan Jaromir Netcel zwrócił ten czek - był
          > fałszywy.

Oj, Ofelio... Ty nic nie rozumiesz... Pan N. nie zwrócił czeku, ale
          pieniądze... To takie proste: na nieprawdziwy czek pobrał nieprawdziwe
          pieniądze w prawdziwym banku, a później oddał te nieprawdziwe pieniądze
          wpłacając je w prawdziwym banku na nieprawdziwe konto...

Czy już wiesz teraz o co chodzi...?
          • uu1 Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 13:45
            I tak powstała PIS prawda.
            • awersja Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 13:50
              uu1 napisała:

> I tak powstała PIS prawda.

Jeśli miałbym wybierać wolałbym, niech prawo zawsze prawo znaczy, a
              sprawiedliwość - sprawiedliwość...

...ale jak wiadomo - jestem utoPiStą.
              • uu1 Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 13:54
                Przyzwoitość - przyzwoitość, uczciwość - uczciwość.
                Rzeczywiście PISzesz dziwne teksty.
          • ofellia Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 13:47
            Poproszę jeszcze wykres!
            :P
            • uu1 Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 13:51
              Czy może być wykres obrazujący przyrost liczby kombatantów, w zależności od
              upływu czasu od zdarzenia?
              • ofellia Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 13:55
                A będzie w tym uwzględniony wpływ zorzy polarnej na migrację pingwinów?! Jeśli
                tak, to tak!
                • awersja Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 14:02
                  ofellia napisała:

> A będzie w tym uwzględniony wpływ zorzy polarnej na migrację pingwinów?!
                  Jeśli tak, to tak!

Nie rozumiem tej wypowiedzi... Jaki związek ma zorza polarna...? Czy już nie
                  wystarczy blask bijący z Ministerstwa Skarbu...?

I o co chodzi z pingwinami...? Czy nie mamy już w kraju własnego drobiu...? Np.
                  z Drob Kartelu...?
                  • uu1 Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 14:04
                    Może chodzi o obraz i podobieństwo do P.E. Gosiewskiego?
                    • ofellia Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 14:13
                      Trzeba było tak odrazu, że to dla Was zatrudne...
                      :P
                      • uu1 Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 14:22
                        Blues, panie Janek, blues. :)
                      • awersja Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 14:22
                        ofellia napisała:

> Trzeba było tak odrazu, że to dla Was zatrudne...
                        > :P

Ech, Ofelio... gdzież Twoja spostrzegawczość...? Wystarczy tylko raz spojrzeć
                        na moje teksty aby zrozumieć, że dla mnie wszystko "zatrudne"... i nadaję się
                        jedynie do rządu...
                        • uu1 Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 14:26
                          Zbyt nisko się cenisz. Na początek np. Kompania Węglowa.
                          • awersja Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 14:29
                            uu1 napisała:

> Zbyt nisko się cenisz. Na początek np. Kompania Węglowa.

Może masz rację... akurat o węglu to wiem tyle, że nieźle oczyszcza...
                        • ofellia Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 14:27
                          Och, ale nie ma Pan do mnie żalu?!
                          Jeśli Pana to pocieszy, to wyznam, ze wcale mnie Pan nie rozczarował. Niewielu
                          potrafi dostrzec i docenić geniusz twórców PiS-u. On oślepia. Stąd ciagłe
                          zamroczenie członków tej partii.
                          • awersja Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 14:35
                            Nie bardzo wiem co rozumie Pani pod pojeciem "zamroczenie członków"... Czyżby
                            to jakaś aluzja do pana Kurskiego, który swego czasu udowadniał swoje
                            członkostwo...?
                            • ofellia Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 14:47
                              Pan Kurski to przypadek kliniczny. Niestety, to nie moja specjalizacja. Chociaż
                              wspominając tu całe PiS należy obiektywnie stwierdzić, iż wachlarz neuroz
                              powinien niepokoić nie tylko psychiatrów.

awersja napisał:

> Nie bardzo wiem co rozumie Pani pod pojeciem "zamroczenie członków"...

Wydaje mi sie, ze dzisiaj na ten temat wypowiedział się minister Giertych,
                              mówiąc, że pewne osoby domagaja sie legalizacji narkotyków.
                              • awersja Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 14:50
                                ofellia napisała:

> Wydaje mi sie, ze dzisiaj na ten temat wypowiedział się minister Giertych,
                                > mówiąc, że pewne osoby domagaja sie legalizacji narkotyków.

W zasadzie to ja nie zdziwie się, jeśli pan Giertych zalegalizuje je... po nim
                                można się spodziewać wszystkiego...
                                • ofellia Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 14:57
                                  Nie pamiętam, ale to chyba Bush palił, ale się nie zaciągał. Jeśli to miał Pan
                                  na myśli, to wszelkie prawa do tego "wynalazku" zostały już zastrzeżone.
                                  Pan Giertych musi szukać dalej.
                • uu1 Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 14:03
                  Nie. Chodzi o (młode) nowe kadry samorządowe dla PIS. Bez jaj.
                  • awersja Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 14:09
                    uu1 napisała:

> Nie. Chodzi o (młode) nowe kadry samorządowe dla PIS. Bez jaj.

Nowe kadry dla PiS bez jaj...? Eeeee... to na czym ma polegać ich różnica z
                    dotychczasowymi...?
                    • uu1 Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 14:11
                      Ilość zębów.
                      • ofellia Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 14:15
                        Liczba.
                        • awersja Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 14:25
                          ofellia napisała:

> Liczba.

A jednak "ilość"... "Liczba" stosujemy do rzeczowników policzalnych... a jak
                          wiadomo - darowanemu rządowi nie patrzy się w zęby... zatem i policzyć trudno...
                          • ofellia Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 14:35
                            Jedna z książek ciekawie opisuje zabobony. Uwierzy Pan, że kiedyś uśmiechając
                            się nie pokazywano zębów, ale nie dlatego że bano się pokazywać ubytki, ale
                            dlatego że obawiono się, ze ktoś mógłby policzyć zęby i rzucić czar.
                            • awersja Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 14:44
                              ofellia napisała:

> Jedna z książek ciekawie opisuje zabobony. Uwierzy Pan, że kiedyś uśmiechając
                              > się nie pokazywano zębów, ale nie dlatego że bano się pokazywać ubytki, ale
                              > dlatego że obawiono się, ze ktoś mógłby policzyć zęby i rzucić czar.

Widzi Pani... ja uwierzę we wszystko... ostatecznie wiara czyni cuda... a cud
                              to jedyne racjonalne rozwiązanie dla polskiej polityki...
                              • ofellia Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 14:52
                                Widzę, że w nieomylność wyborów wierzy pan równie mocno, co wspomniany już pan
                                Kurski.
                                • awersja Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 15:04
                                  ofellia napisała:

> Widzę, że w nieomylność wyborów wierzy pan równie mocno, co wspomniany już
                                  pan Kurski.

Wie Pani... powiedziałbym Pani, że nie jestem demokratą i tym samym nie wierzę
                                  w skuteczność instytucji demokratycznych...

...ale nie powiem tak, bo muszę stosować się do istniejących norm prawnych.
                                  • ofellia Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 15:13
                                    Polska pretenduje do tego, aby nazywać ją krajem demokratycznym. Demokracja zaś
                                    gwarantuje wolność wypowiedzi.
                                    Po co ja wypisuje te truizmy?!
                                    • awersja Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 15:18
                                      ...pod warunkiem, że wypowiedzi te nie podważają demokracji samej w sobie...

...dlatego wolę milczeć.
                                      • ofellia Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 15:22
                                        Przez obecnie sprawujących władzę polityków jest promowana demokracja a la
                                        Putin, więc śmiało, na pewno zdobędzie Pan poklask!
                            • uu1 Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 14:45
                              ofellia napisała:

> Jedna z książek ciekawie opisuje zabobony. Uwierzy Pan, że kiedyś uśmiechając
                              > się nie pokazywano zębów, ale nie dlatego że bano się pokazywać ubytki, ale
                              > dlatego że obawiono się, ze ktoś mógłby policzyć zęby i rzucić czar.
                              Co miało miejsce w wykonaniu pewnej Marysi.
                              • ofellia Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 14:54
                                Marysi?! "...o krasnoludkach i sierotce Marysi"?!
                                Nie wiem.
                                • uu1 Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 14:58
                                  O Lesiu i Marysi.
                                  • ofellia Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 15:04
                                    Natomiast "Lesio" kojarzy mi się tylko z bohaterem Chmielewskiej.
                                    • uu1 Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 15:07
                                      A to szkoda. ;)
      • uu1 Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 13:38
        Z pewnością śmierdzi potężnie ale nie przesadzajmy. Dla jednego śmierdzi a dla
        drugiego jest to miodowy zapach końskiego nawozu. I pamiętajmy co powiedział
        Wielki Klasyk - petunia non olet. Sic.
        • awersja Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 13:44
          uu1 napisała:

> Z pewnością śmierdzi potężnie ale nie przesadzajmy. Dla jednego śmierdzi a dla
          > drugiego jest to miodowy zapach końskiego nawozu. I pamiętajmy co powiedział
          > Wielki Klasyk - petunia non olet. Sic.

jeśli już, to "begonia non olet"... A do tego ten smród jest nieprawdziwy...
          • uu1 Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 13:48
            Sorki, że się upieram ale Najwyższy Wielki Klasyk powiedział <petunia>. Są
            świadkowie.
            > A do tego ten smród jest nieprawdziwy...
            Tak jak lojalka.
            • awersja Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 13:57
              uu1 napisała:

> Sorki, że się upieram ale Najwyższy Wielki Klasyk powiedział <petunia>.

NWK są podobni do pół litra żytniej - istnieja po to, aby ich obalać...

> > A do tego ten smród jest nieprawdziwy...
              > Tak jak lojalka.

Cóż... no złapałaś mnie... Ale widzisz - nie zdążylem podpisać lojalki SB-
              ckiej... W 1982 roku, kiedy inni stali w kolejce do podpisywania lojalek, ja
              stałem w kolejce po cukier... Niestety - tzw. błędy młodości...
              • uu1 Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 14:11
                > NWK są podobni do pół litra żytniej - istnieja po to, aby ich obalać...
                Pół litra w ilu?
                > W 1982 roku, kiedy inni stali w kolejce do podpisywania lojalek, ja
                > stałem w kolejce po cukier... Niestety - tzw. błędy młodości...
                Ja się martwiłem, że nie ma dobranocki. Ale też żałuję.
                Zastanawia mnie inny fakt. Jak temu panu sfałszowano lojalkę, to on to wie na
                podstawie dokumentów. A skąd on wie jaką ma orientację seksualną, skoro w teczce
                nie ma dokumentów na ten temat?
                • awersja Re: Nie oczerniajcie człowieka....!!!!!! 13.06.06, 14:21
                  uu1 napisała:

> Pół litra w ilu?

Nie wiem... ja nie piję... <powiedział_z_żalem>

> Zastanawia mnie inny fakt. Jak temu panu sfałszowano lojalkę, to on to wie na
                  > podstawie dokumentów. A skąd on wie jaką ma orientację seksualną, skoro w
                  teczce nie ma dokumentów na ten temat?

Pyta kota...
                  • uu1 Re: No, tak. Genialnie proste. :) 13.06.06, 14:24
                    O lojalkę nie mógł zapytać bo kot nie umie czytać. Polam i wszystko jasne.
                    • awersja Re: No, tak. Genialnie proste. :) 13.06.06, 14:29
                      uu1 napisała:

> Polam i wszystko jasne.

Po sprzedaży zakładów Polam raczej winniśmy mówić: "Osram i wszystko błyszczy".
                      • uu1 Re: :))) 13.06.06, 14:47

• mcguirre Kolekcjoner 13.06.06, 13:21
      To mamy kolekcjonera czeków. Czek wziął do kolekcji ale kasę oddał. Czyli
      następny z tych co palą ale się nie zaciągają.
    • ofellia To nie IV RP, to kolejna odsłona mafijnych powiąza 13.06.06, 13:32
      "To jedno z najważniejszych ogniw w łańcuchu firm zajmujących się wyłudzaniem
      i praniem pieniędzy w drugiej połowie lat 90. na Pomorzu. Pierwszy czek, na 200
      tys. zł, ma datę 30 listopada 1999 roku. Dwa pozostałe wystawiono w grudniu
      1999 r. i styczniu 2000 r. na łączną kwotę 16,5 tys. zł" - napisała "Rz".

"Pranie pieniędzy", czy to przypadkiem nie jest żargon mafijny? Jeśli tak, to
      zamiast partia PiS powinno tytuować się mafia, a Jarosław to capo di tutti capi.
      • taziuta Re: To nie IV RP, to kolejna odsłona mafijnych po 13.06.06, 14:39
        No wiesz, to trzeba by jeszcze udowodnić, że Nasze Słoneczko o tym wiedziało, a
        CBA ma swoją kolejkę rzekomych mafioso do sprawdzenia.
        Za prawdziwych się weźmie dopiero za 4 lata...

ofellia napisała:

> "To jedno z najważniejszych ogniw w łańcuchu firm zajmujących się
        > wyłudzaniem i praniem pieniędzy w drugiej połowie lat 90. na Pomorzu.
        > Pierwszy czek, na 200 tys. zł, ma datę 30 listopada 1999 roku. Dwa pozostałe
        > wystawiono w grudniu 1999 r. i styczniu 2000 r. na łączną kwotę 16,5 tys.zł"
        > - napisała "Rz".
        > "Pranie pieniędzy", czy to przypadkiem nie jest żargon mafijny? Jeśli tak, to
        > zamiast partia PiS powinno tytuować się mafia, a Jarosław to capo di tutti
        > capi.
        • ofellia Re: To nie IV RP, to kolejna odsłona mafijnych po 13.06.06, 15:00
          Już o tym dzisiaj pisałam. Aby odgadnąć, co kryje oblicze "Słoneczka Narodu"
          należałoby użyć tej samej techniki, której naukowcy chcą użyć, aby prześwietlić
          Buddę. Inaczej się nie godzi.
          • awersja Re: To nie IV RP, to kolejna odsłona mafijnych po 13.06.06, 15:09
            ofellia napisała:

> Już o tym dzisiaj pisałam. Aby odgadnąć, co kryje oblicze "Słoneczka Narodu"
            > należałoby użyć tej samej techniki, której naukowcy chcą użyć, aby
            prześwietlić Buddę. Inaczej się nie godzi.

A nie da się wysadzić w powietrze i później sprawdzić szczątki...?
            • ofellia Re: To nie IV RP, to kolejna odsłona mafijnych po 13.06.06, 15:18
              Teraz w pełni rozumiem pana tekst o "demokracie". Popiera pan rozwiązania
              talibów?!
              ;-)
              • taziuta Re: To nie IV RP, to kolejna odsłona mafijnych po 13.06.06, 15:21
                Ja sądzę, że awersja chciałby połączyć pożyteczne z przyjemnym :-)

ofellia napisała:

> Teraz w pełni rozumiem pana tekst o "demokracie". Popiera pan rozwiązania
                > talibów?!
                > ;-)
                • ofellia Re: To nie IV RP, to kolejna odsłona mafijnych po 13.06.06, 15:26
                  W pełni to rozmumiem. Szkoda, że na końcu swojego poprzedniego postu
                  zapomniałam dodać, ze gdyby on zmienił zdanie, to jestem gotowa propagować tę
                  światłą i postępową myśl.
                  Mam nadzieję, że Pan również prezentuję tę postawę?!
                  • taziuta Re: To nie IV RP, to kolejna odsłona mafijnych po 13.06.06, 15:32
                    Postawę propagowania światłych i postępowych myśli? Jak najbardziej! :-)

ofellia napisała:

> W pełni to rozmumiem. Szkoda, że na końcu swojego poprzedniego postu
                    > zapomniałam dodać, ze gdyby on zmienił zdanie, to jestem gotowa propagować tę
                    > światłą i postępową myśl.
                    > Mam nadzieję, że Pan również prezentuję tę postawę?!
              • awersja Re: To nie IV RP, to kolejna odsłona mafijnych po 13.06.06, 15:35
                ofellia napisała:

> Popiera pan rozwiązania talibów?!
                > ;-)

Uważam je za głupotę... ale widać Talibowie maja także swojego Giertycha...
    • rorbeck Re: Tajemnicze czeki nowego prezesa PZU 13.06.06, 13:48
      A wmawiają wszystkim że wszelkie zło pochodzi od lewicy i Kwaśniewskiego. Na
      całym świecie zdażają się przekupni urzędnicy i trzeba z tym walczyć a ni
      pieprzyć że PiSuary są bez skazy i predysponowani by wszystkim wmawiać swoją
      opcję a kto jest przeciw to wróg z układu.
    • zbych2005 Re: Tajemnicze czeki nowego prezesa PZU 13.06.06, 14:18
      tia, historia zna jednego Prezydenta US, który "palił" ale się nie zaciągał :)
    • red.a.michnik Troche jak Clinton 13.06.06, 14:38
      To tak jak Clinton - palil ale sie nie zaciagal. Szef PZU: wziąłem czek, ale pieniądze oddałem.
      • jarsson Re: Troche jak Clinton 13.06.06, 14:56
        red.a.michnik napisał:

> To tak jak Clinton - palil ale sie nie zaciagal. Szef PZU: wziąłem czek,
        > ale pieniądze oddałem.

Clinton sie zaciagal natomiast pewnym cygarem ...
    • pawka55 Re: Tajemnicze czeki nowego prezesa PZU 13.06.06, 14:51
      likkaon napisał:

> Ale chodził z chłopakami na piwko i to jest już najlepsza
      > rekomendacja :)))))))))))))) znaczy sie prawy i sprawiedliwy jest

Nastepny "krysztalowy moralnie" naprawiacz Polski wysuniety przez PiS- dzielcow.
    • rafnal Re: Tajemnicze czeki nowego prezesa PZU 13.06.06, 15:20
      Zwrot pieniędzy pobranych na podstawie czeku to najzwyklesze i b. prymitywne
      pranie pieniędzy!!!!!
    • zhk I takich chachmętów kaczorki sobie dobierają..... 13.06.06, 15:56
    • yardpl Re: Tajemnicze czeki nowego prezesa PZU 13.06.06, 16:13
      Palę ale się nie zaciągam...
    • dzakarta Re: Tajemnicze czeki nowego prezesa PZU 13.06.06, 16:35
      Korupcja i dyktatura - dyktatura i korupcja!
    • kozaczek3 Dostanie status pokrzywdzonego od ministra Zioro 13.06.06, 16:59
      Co się czepiacie o te pare groszy.
      Przez was nie dokona się odnowa moralna.
      • december70 Re: Dostanie status pokrzywdzonego od ministra Zi 13.06.06, 18:51
        Dostał już świadectwo uczciwości od PIeSka Ziobry, Kaczmarka. Pojechał zobaczył
        i oświadczył że jest OK.,to po co wydawać pieniądze na sądy.Posadzić Ziobrę z
        Kaczmarkiem w studio i będą orzekać dla całej Polski.
    • maria-anna Re: Tajemnicze czeki nowego prezesa PZU 13.06.06, 17:36
      Tak ważne stanowisko powinna piastować osoba poza wszelkimi podejrzeniami.
      A nawet cień podejrzeń winnien dyskwalifikować takiego ew.prezesa.
      A tyle się mówi,o nowej i uczciwej kadrze urzedniczej,ale tylko mówi.
      • wet3 Re: Tajemnicze czeki nowego prezesa PZU 13.06.06, 18:03
        Podobno Clinton tez powiedzial, ze palil marihuane, ale sie nie zaciagal.
        • aturek2005 Nie "podobno". Powiedzial. 13.06.06, 18:35
          wet3 napisał:

> Podobno Clinton tez powiedzial, ze palil marihuane, ale sie nie zaciagal.
        • december70 Re: Tajemnicze czeki nowego prezesa PZU 13.06.06, 18:40
          Nie jestem pewny na 100% ale tak sobie wyobrażam pranie i legalizację brudnych
          pieniędzy.
    • aturek2005 Moralnosc PiS ma jednak pewien urok. Dyskretny 13.06.06, 18:34
      jak i moralnosc, ale urok....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka