von_thusk 13.06.06, 14:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loic LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 14:55 To śmieszne, by wypowaiadałs ie na ten temat lider faszystowskich bojówek. Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk Są zeznania, że byli napdnieci ludzie, sam widział 13.06.06, 15:05 w TV jak grupka anarchistów zaatakował grupe Warszawiaków, któych musiała osłaniać policja. I tu nie chodzi o poszkodowanych, tu chodzi kto jest sojusznikiem dewiantów ! Odpowiedz Link Zgłoś
jackalski Re: Są zeznania, że byli napdnieci ludzie, sam wi 13.06.06, 15:12 Swiadkowie.. dobre sobie... Jesli wejdziesz na Google i poszukasz swiadkow/poszkodowanych wymienionych przez LPR (np. pan Slawomir Zakrzewski), okaze sie ze sa to bardzo aktywni dzialacze prawicowi, zwiazani z roznymi frakcjami prawicowymi (P.P., Szczerbiec), dzialajacy w ramach 'Polskiego lobby przeciwko integracji Polski z "Unią Europejską"'. Czyli nie byli to 'zwykli obywatele'. Ta grupka specjalizuje sie w roznego rodzaju pozwach i doniesieniach. Milej lektury. Odpowiedz Link Zgłoś
phun tez nie wierze w ten czarny blok to za powazna 13.06.06, 17:18 organizacja by sie bridzic polskim piekielkiem, twierdze ze to manipulacja i prowokacja LPRu i ich bliskich faszystow z MW, ale jesli byl to naprawde czarny blok to dobrze ze takie organizacje zaczynaja nas odwiedzac. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek-a-tomek Re: tez nie wierze w ten czarny blok to za powazn 13.06.06, 17:22 lecz sie mlodziez wszechpolska. akurat to co was dotknelo jest choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
peakoil Co za cioty z tych Weszpolaków! 13.06.06, 18:23 Biedne wygolone bandyckie leszcze - obiecali im, ze beda mogli skopac pedalow, a tu taka przykra niespodzianka... Odpowiedz Link Zgłoś
mayaka Re: tez nie wierze w ten czarny blok to za powazn 13.06.06, 21:17 czyz to nie smieszne dziadkowie wysylali GEyuw w podruz a wnukowie teraz obraniajo geyuw niezla komedyja Odpowiedz Link Zgłoś
theworst Re: tez nie wierze w ten czarny blok to za powazn 14.06.06, 10:20 hehe-przyjechali z Niemiec i krzyczeli po polsku... No comments Co do "poważności" czarnego bloku, to w różnych państwach naziole dostawali od "czarnych" po aryjskich ryjach. W formowaniu czarnego bloku np. w Salem (Szwecja), w 2004 roku brała udział ekipa z Białegostoku. "Czarni" dosyć często osłąniają manifestacje przed bojówkami faszystowskimi, czy nazistowskimi. W Warszawie również istniała taka potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Są zeznania, że byli napdnieci ludzie, sam wi 13.06.06, 18:16 Nie każ mu czytać, bo mu się neuron przegrzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
lipaca Re: Są zeznania, że byli napdnieci ludzie, sam wi 13.06.06, 15:18 ZEZNAWAC BEDA POSZKODOWANI ,PEWNIE PODSTAWIENI PRZEZ MW ,BO SZEF GIERTYCH PROSIL O SPOKOJ I NIE ORGANIZOWANIE KONTRMANIFESTACJI. ZNACZY RACZKI SA CZYSTE. NIE MOZEMY SAMI- ZROBIA TO ZA NAS INNI. I MYSLA ,ZE SA CWANI. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Są zeznania, że byli napdnieci ludzie, sam wi 13.06.06, 15:44 lipaca napisała: > ZEZNAWAC BEDA POSZKODOWANI ,PEWNIE PODSTAWIENI PRZEZ MW ,BO SZEF GIERTYCH > PROSIL O SPOKOJ I NIE ORGANIZOWANIE KONTRMANIFESTACJI. ZNACZY RACZKI SA CZYSTE. > > NIE MOZEMY SAMI- ZROBIA TO ZA NAS INNI. I MYSLA ,ZE SA CWANI. Co więcej, dziwnym trafem "homoseksualni brutale" byli szczelnie zamaskowani - widać to było dobrze na zdjęciach prezentowanych przez naszego pieszczoszka. W dodatku Bosak twierdził, że to Niemcy ("według naszych informacji"), uprzedzając tym okoliczność, że ci ludzie nigdy nie zostaną wykryci w środowiskach lewicowych, które organizowały Paradę Równości. Biorąc pod uwagę, że MW miała wtedy wolne dzięki apelowi Giertycha (a raczej na polecenie - bo jego życzenie jest dla nich prawem), można spokojnie założyć, że owi napastnicy to kadrowicze z MW. Baaardzo szczwany plan, jak mawiał Czarna Żmija... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek45-1 Re: Są zeznania, że byli napdnieci ludzie, sam wi 13.06.06, 15:51 byłem na paradzie. Było tych zamaskowanych kilkunastu, raczej nie byli polakami sądzac z wrzasków. Ganiali sie z policją. Ludzi nie zaczepiali. Policja starała sie ich wyizolowac ale bez skutku. a szkoda, jeżeli kos jest zamaskowany na demonstracji policja winna go natych=miast zatrzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Są zeznania, że byli napdnieci ludzie, sam wi 13.06.06, 16:02 byłem na paradzie. Było tych zamaskowanych kilkunastu, raczej nie byli polakami > > sądzac z wrzasków. Ganiali sie z policją. > Ludzi nie zaczepiali. Skinowscy przyjaciele MW z Rzeszy? To wszystko wyjaśnia. Odpowiedz Link Zgłoś
lahdaan Re: Są zeznania, że byli napdnieci ludzie, sam wi 13.06.06, 16:42 eryk2 napisał: > > Skinowscy przyjaciele MW z Rzeszy? To wszystko wyjaśnia. > Nie to polacy rodem z trzeciej rzeszy. To ci, ktorzy umilowali Polske i Narod polski, pozdrawiajac sie po niemiecku sieg heil etc. Odpowiedz Link Zgłoś
morszuk Re: Są zeznania, że byli napdnieci ludzie, sam wi 13.06.06, 17:35 A, co Jaruś ma partnerkę??? Taaaaak, ma kota i rodzicielkę! Odpowiedz Link Zgłoś
fallenknight Są zeznania i... są bajeczki... 13.06.06, 16:50 Coś za słobo oberwał ten łże-prowokator z transparencikiem. Gdyby dostał faktycznie w łeb, to miałby jakieś ślady. Jakaś obdukcja lekarza-biegłego (sądowego)? Jakiś materiał filmowy z fonią? Tendencyjne zdjęcia tak naprawdę nic nie mówią. Zresztą MW ma zamiar wystąpić w jego imieniu o rentę kombatancką. Będę kibicował. postscriptum: Do Brunatno-Młodzieżowych: Zachowujecie się jak baby... Niesmaczy wasza postawa. Odpowiedz Link Zgłoś
phun faszysci z MW juz sraja w gacie che che che 13.06.06, 17:16 dyspozycyjny ministrer rozobi co do niego nalezy - mnie jednak cieszy to ze MW wreszcie ktos stawil opor. Brawo czarny blok zapraszmy dp czestych wizyt. Odpowiedz Link Zgłoś
tomiczek7 Re: Są zeznania, że byli napdnieci ludzie, sam wi 13.06.06, 17:55 von_thusk napisał: > w TV jak grupka anarchistów zaatakował grupe Warszawiaków, któych musiała > osłaniać policja. > > I tu nie chodzi o poszkodowanych, tu chodzi kto jest sojusznikiem dewiantów ! Jakby zdjąc kominiarke tym domniemanym bojówkowcom, tobysmy zoaczyli Jabłońska i Bosaka. Jabłońska studiowała w Siedlccach politologię. Każdy kto jja poznała śmieje sie wgłoś, tak ajest inteligentna - jak kostka margaryny Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 O co chodz? 13.06.06, 21:48 von_thusk napisał: > > I tu nie chodzi o poszkodowanych, tu chodzi kto jest sojusznikiem dewiantów ! Grunt to szczerość! Nieważne, byli jacyś poszkodowani czy nie było - ważne, żeby dop...ć "sojusznikom dewiantów"! Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis kłamswo powtarzane tysiące razy staje się prawdą, 13.06.06, 22:28 jak zwykł mawiać pan Dżugaszwli. I ty weszpolaku wyznajesz dokładnie tą samą zasadę. Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Czy Giertych juz glupszych nie znalazl ? 13.06.06, 15:52 Wypowiedzi LPRowskich polglowkow skopiowane chyba z lat 50-tych. Dokladnie to samo mowilo sie wtedy w mediach o demonstrantach Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Język MW 13.06.06, 15:58 Wypowiedzi LPRowskich polglowkow skopiowane chyba z lat 50-tych. > Dokladnie to samo mowilo sie wtedy w mediach o demonstrantach Mnie najbardziej rozczulił pan Zakrzewski, wyglądający jak sutener z "07 zgłoś się" (czarny t-shirt, szara marynarka w paski, wąsy, falujące włoski a la Krzysztof Krawczyk, "kosmiczne" okulary słoneczne nad czołem) i jego słowa: "To była najbrutalniejsza manifestacja w ostatnich latach w Warszawie". Opowieści o bojówkach, gazach pieprzowych niszczących wzrok, kijach od flag jako zabójczej broni oraz straszliwe straty (dwa transparenty z prześcieradeł ukradzionych Goździkowej ze sznurka na podwórzu) po prostu przyprawiły mnie o atak śmiechu. To miło, że nasi hitlerowcy są przynajmniej zabawni - "lepiej nie będzie, ale za to śmieszniej na pewno" (czy mogę cytować Pietrzaka bez licencji? bo Senyszyn już swoją na papieża straciła). Odpowiedz Link Zgłoś
fallenknight chi, chi... 13.06.06, 16:39 Jesteś wielki Eryku! Dawno się tak nie uśmiałem. Pozytywnie rzecz jasna! Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Teatrzyk Zielona Gęś 13.06.06, 21:03 fallenknight napisał: > Jesteś wielki Eryku! Dawno się tak nie uśmiałem. Pozytywnie rzecz jasna! Dziękuję, dziękuję... (kłania się) Kurtyna opada powloi K O N I E C Odpowiedz Link Zgłoś
luve Re: Teatrzyk Zielona Gęś 13.06.06, 22:17 Prześcieradła ukradzione Goździkowej! :D Eryku, dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Teatrzyk Zielona Gęś 13.06.06, 22:20 luve napisała: > Prześcieradła ukradzione Goździkowej! :D > Eryku, dobre :) Na nieszczęście pp. Bosaka i Zakrzewskiego (to para? ;-))) ) dobrze przyjrzałem się zdjęciom z "transparentami". Bielizna pościelowa jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Język MW 13.06.06, 22:14 eryk2 napisał: > oczy mogę cytować Pietrzaka bez licencji? bo > Senyszyn już swoją na papieża straciła. Możesz. Pietrzak to nie Papież Polak. > Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Język MW 13.06.06, 22:19 > Możesz. Pietrzak to nie Papież Polak. Ale to bard PiSdy - w trakcie ubieglorocznego tournee z chałaturą po kraju namawiał do głosowania na Kaczorów. Słodził im do wyrzygu... Odpowiedz Link Zgłoś
ismael [...] 13.06.06, 15:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
huski Re: Ale były lewackie bojówki i zaatakowały ludzi 13.06.06, 17:29 Nie, nie ludzi tylko ciemny prawicowy motłoch. Odpowiedz Link Zgłoś
rorbeck Re: Ale były lewackie bojówki i zaatakowały ludzi 13.06.06, 19:55 Weszpolakom z nienawiści w głowach się miesza i na muzgi im padło. Odpowiedz Link Zgłoś
el_p LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 14:55 LOL to sie naziolki polapaly szybko. Przeciez jeszcze przed parada anarchismiecie i nazismiecie ustawialy sie na zadymy i prowokowaly wzajemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lucky7pl LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 14:55 Nie toleruję pedalstwa panoszącego się pomiędzy lewacko-zielonymi politykami. No ale do jasnej cholery ... - takich pierdół, jakie opowiada Bosak to ja już dawno nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
globuspl [...] 13.06.06, 14:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dawid_madian Re: złość, że prawda o tej paradzie wychodzi na j 13.06.06, 15:20 Tak naprawdę to byli Talikowie z Klewek… Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: złość, że prawda o tej paradzie wychodzi na j 13.06.06, 23:45 Poznałem na zdjeciach to były Wojownicza Żółwie Ninja, przyjechały prosto z Niemiec to najwieksi wrogowie Szredera, miały gwiazdki i proszek do znikania. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 złość, że prawda o tej paradzie wychodzi na jaw 13.06.06, 22:21 Człowieku, gdzie Ty tu widzisz złość? Toż na mało którym forum ludzie się tak świetnie bawią. Odpowiedz Link Zgłoś
linfan ale o czym mowisz? 13.06.06, 23:56 Re: złość, że prawda o tej paradzie wychodzi na jaw? jesli o "dwulicowosci" weszpolskiej, to sie zgadzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 16:50 globuspl napisał: > Całą tą młodzież Wszechpolska wsadzilbym za kraty... zeby sobie popodnosili > mydelko :P A Bosak To tak naprawde ukryty gej z kompleksami :) A w dodatku > Faszysta... tylko sie wstydzic trzeba :/ Wśród faszystów dużo było gejów, weż SA. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Taaak? Czyli przyznajesz że ten zamaskowany to 13.06.06, 15:04 weszpolak ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold To juz wiemy......... od dawna ... 13.06.06, 15:12 podoba ci się mój wppis w twojej księdze gości..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta To widać, słychać i czuć :-))) 13.06.06, 15:15 Nie musiałeś tego wcale mówić... To widać, słychać i czuć :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bikeman cóż za niespodzianka ;) 13.06.06, 15:44 ten wielki intelekt, tresciwe i rzeczowe wypowiedzi... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lipaca Re: Taaak? Czyli przyznajesz że ten zamaskowany t 13.06.06, 15:24 A KTOZ BY INNY?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
morszuk Re: Hm..weszpolaka?? 13.06.06, 17:39 A po co je próbowałeś? Przecież smierdzą palonymi stosami pod przewodem inkwizycji. I naprawdę sa obrzydliwe w smaku. Mój Pies się na nie odlał... Odpowiedz Link Zgłoś
nix_2003 Re: Hm..weszpolaka?? A, moze zawszonego Zyda? 13.06.06, 22:15 Hm... zawsze mawialo sie o zawszonych Zydach, a tu patrzcie co sie w tej zmanipulowanej Polsce porobilo! Teraz to nas sie nazywa "weszpolakiem"... Odpowiedz Link Zgłoś
lucky7pl Re: Zobacz zdjecia przy artykule, co tam masz ? 13.06.06, 15:10 << Bosak ocenił, że organizatorzy sobotniej Parady Równości mieli "rzeczywiste złe zamiary. Według niego, charakteryzuje ich także agresja. >> nie sprecyzowałem - chodziło mi o tą wypowiedź. stek wypierdzin. Odpowiedz Link Zgłoś
lipaca Re: Zobacz zdjecia przy artykule, co tam masz ? 13.06.06, 15:22 MIELI ZAKRYTE TWARZE,BO TO ZADYMIARZE Z MW ;P Odpowiedz Link Zgłoś
m15 prokuratura powinna zająć się czerwoną hołotą 13.06.06, 15:02 w demokratycznym państwie prawa nie ma miejsca dla spatkobierców czerwonych bandziorow,zdrajców i sprzedawczyków Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 [...] 13.06.06, 16:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: prokuratura powinna zająć się czerwoną hołotą 13.06.06, 17:42 Dam ci słownik ortograficzny. W spatku. Chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
morszuk Re: prokuratura powinna zająć się czerwoną hołotą 13.06.06, 18:00 W spatku???????????????????? Słownik ortograficzny????????????? Lepiej pójdź i odmów koronkę w intencji ateistów. Aby nigdy nie byli zniewoleni przez przedstawicieli krk. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: prokuratura powinna zająć się czerwoną hołotą 13.06.06, 22:27 m15 napisał: > w demokratycznym państwie prawa nie ma miejsca dla spatkobierców czerwonych > bandziorow,zdrajców i sprzedawczyków ...oraz kiepsko piśmiennych "spatkobierców". Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk I prosze skrajnie lewicowi zadymiarze na spędzie 13.06.06, 14:59 dewiantów. Oto prawdziwe oblicze dewiantów i ich sojuszników: "W sobotniej Paradzie Równości w Warszawie brały udział lewicowe bojówki, tzw. czarny blok" Sam widziałem tych zadymiarzy na zdjęciu w Dzienniku. "Będziemy tę sprawę nagłaśniać" Racja, trzeba ludziom pokazać kim są sojusznicy dewiantów. "Na konferencji prasowej Młodzież Wszechpolska zaprezentowała zdjęcia i filmy" Pokazywali tych lewackich bojówkarzy w TV, było ich zdjęcie w Dzienniku, sa dowody ! "na których widać zamaskowanych i uzbrojonych w kije i gaz pieprzowy bojówkarzy." To właśnie pokojowa lewica "ludzie ci na Placu Teatralnym przypuścili atak na mieszkańców Warszawy." Widzimy to na zdjęciu zamieszczonym na portalu. "Bosak ocenił, że organizatorzy sobotniej Parady Równości mieli "rzeczywiste złe zamiary. Według niego, charakteryzuje ich także agresja." To wiedzą wszyscy "Działaczka Młodzieży Wszechpolskiej Anna Jabłońska zapowiedziała, że złoży w prokuraturze zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa przez tych uczestników Parady. - Na dowód załączę zdjęcia i zeznania świadków - powiedziała." I tak trzymać, brawo !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
scubabartek Re: I prosze skrajnie lewicowi zadymiarze na spęd 13.06.06, 15:44 No wiesz von_puchatku, dewianci czy nie, mi to w ogóle wisi: nie było żadnych aresztowań bo doszło tylko do lekkich przepychanek. W ostatnich kilku latach to właśnie z Młodzieży Wszechpolskiej leciały gromkie słowa, kamienie i wulgarne pioseneczki. Czyli ci owi dewianci zachowali się o wiele bardziej umiarkowanie niż MW, czym dowodzi fakt że nikt nie został aresztowany. Trzeba w Polsce też pokazać różnice pomiędzy tolerancją i akceptacją. Życie w cywilizowanym świecie XXI-go wieku wymaga tolerancji ale nikt Ci nie każe akceptować jakiegoś stylu życia. Ja na przykład jestem tak apolityczny jak mało kto: szczerze mówiąc wszystkich mam gdzieś, prawice, lewice, radykałow, gejów, ekologów, feministek, itd. Co toleruje: gadanie głupot z mównicy w sejmie przez większość, cytowanie słów JPII przez Senyszyn, kłapanie szczęką Kaczorka-juniora pt: "układ, układ, układ", marze gejów i lezbijek, ściskanie drzew prze eko-świrków, ogolone na łyso feministki chodzące po ulicach. Co NIE akceptuje (i zaznaczmy tu różnicę): nieuzasadnione zarzuty przynależności do "układu" ponieważ się nie popiera rządzącego układu, łapówkarski system wypracowany do perfekcji przez ex-rządy, ingerowanie w odbytnice przez jakiegoś geja czy bojowe słowa od feministki kiedy się spojrzy na jej włochate nogi na plaży z obrzydzeniem. Jest cienka linia która oddziela tolerancje od akceptacji i Polacy muszą się nauczyć gdzie ona leży. Bo na razie nasz naród stoi na lini która oddziela tolerancje od faszyzmu. von_thusk napisał: > dewiantów. Oto prawdziwe oblicze dewiantów i ich sojuszników: > > "W sobotniej Paradzie Równości w Warszawie brały udział lewicowe bojówki, > tzw. czarny blok" > > Sam widziałem tych zadymiarzy na zdjęciu w Dzienniku. > > "Będziemy tę sprawę nagłaśniać" > > Racja, trzeba ludziom pokazać kim są sojusznicy dewiantów. > > "Na konferencji prasowej Młodzież Wszechpolska zaprezentowała zdjęcia i filmy" > > Pokazywali tych lewackich bojówkarzy w TV, było ich zdjęcie w Dzienniku, sa > dowody ! > > "na których widać zamaskowanych i uzbrojonych w kije i gaz pieprzowy > bojówkarzy." > > To właśnie pokojowa lewica > > "ludzie ci na Placu Teatralnym przypuścili atak na mieszkańców Warszawy." > > Widzimy to na zdjęciu zamieszczonym na portalu. > > "Bosak ocenił, że organizatorzy sobotniej Parady Równości mieli "rzeczywiste > złe zamiary. Według niego, charakteryzuje ich także agresja." > > To wiedzą wszyscy > > "Działaczka Młodzieży Wszechpolskiej Anna Jabłońska zapowiedziała, że złoży w > prokuraturze zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa przez tych uczestników > Parady. - Na dowód załączę zdjęcia i zeznania świadków - powiedziała." > > I tak trzymać, brawo !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy drogi kumie, slaby na rozumie... 13.06.06, 18:51 czarny blok to jeszcze nic! na paradzie byly tez wiadome, okreslone sily, rewizjonisci, rewanzysci i odwetowcy, pogrobowcy Ulricha von Jungingena, tudziez kulacy, lumpenburzuje, syjonisci i kot, syjamski w dodatku. oczywiscie dobrze wiemy na czyj mlyn byla to woda i za czyje judaszowe srebrniki organizuje sie takie akcje, godzace w dobre samopoczucie i wartosci katolicko-narodowe kazdego wszechpolaka. cieszy, ze zostanie to wszystko naswietlone i wyjasnione, bo przeciez nic nie jest tak obiektywnym i niepodwazalnym dowodem antypolskiego spisku jak niewyrazne zdjecia zamaskowanych zloczyncow (bo przeciez prawi i sprawiedliwi nie mieliby sie po co maskowac, to jasne jak program samopisu). zawsze taki durnowaty byles? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: I prosze skrajnie lewicowi zadymiarze na spęd 13.06.06, 22:29 Toż to byli przebierańcy z Młodzieży Weszpolskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 14:59 Towarzysze i towarzyszki kochajacy inaczej z calego swiata laczcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk Lewacko - anarchistyczne bojówki rozpozna każdy ! 13.06.06, 15:01 I widzisz wychodzi prawda o tej paradzie !! Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Bo zamiast isc w paradzie kultury i czegos tam 13.06.06, 15:04 to cwaniaki poszly szukac na was haka... hehehehe...oj mam ubaw z was wszystkich. "Co ja tutaj robie. w centrum tej demonstracji... jak sie tu znalazlem, nie wiem kto tu walczy z kim, jedni krzycza wieszac, drudzy krzycza koronowac, jest mi wszystko jedno, nie mieszjacie mnie z tym. powiedz mi dlaczego sie tak nie nawidzicie, podgryzcie sobie gardla szybciej sie wykonczycie" - x T.Love Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Skąd u pana bosaka taka wiedza o bojówkach ?? 13.06.06, 22:33 Jak to - skąd? Przecież on jest z Młodzieży Wszechpolskiej. Zna te sprawy z osobistych doświadczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
m_hop Co to za facet o wyglądzie alfonsa siedział obok B 13.06.06, 15:01 Co to za facet o wyglądzie alfonsa siedział obok BOsaka? Wzyciu nie uwierzę facetowi z wąsami i w pasiastej marynarce, nie mówiąc już o "kosmicznych" okularach słonecznych nałożonych na czubek głowy. A tak poza tym to na zdjęciach przez LPR zaprezentowanych mogli być zamaskowani bojówkarze Giertycha , i to nie jest żaden dowód na złe intencje organizatorów parady. Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk Pokazywali to na TVN, Polsacie już w dniu parady, 13.06.06, 15:02 jako jest uczestników ci zadymiarze mieli hasła faszyzm stop itp. i faktycznie widziałem na w TV zaatakowali demonstrantów. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 przecież widać,że to lewackie oszołomy 13.06.06, 15:03 m_hop napisała: > Co to za facet o wyglądzie alfonsa siedział obok BOsaka? Wzyciu nie uwierzę > facetowi z wąsami i w pasiastej marynarce, nie mówiąc już o "kosmicznych" > okularach słonecznych nałożonych na czubek głowy. A tak poza tym to na > zdjęciach przez LPR zaprezentowanych mogli być zamaskowani bojówkarze > Giertycha , i to nie jest żaden dowód na złe intencje organizatorów parady. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaasia1 Jurni chłopcy z MW się przebrali w swój codzienny 13.06.06, 15:05 czarny strój. Typowa prowokacja. Nagłasniaj sobie Bosak, co chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
lipaca Re: Tak, oczywiście tak by było wygodnie dla dewi 13.06.06, 15:36 NIE LUBIE HOMO I NIE LUBIE MW ,KTORA ROBI SIE NA SWIETOSZKOW. JAK TO MOWIA SWIECI JEB...LIWI PO OSTATNIM RAZIE. Odpowiedz Link Zgłoś
abi_z_abudabi Re: Tak, oczywiście tak by było wygodnie dla dewi 13.06.06, 23:36 > "ludzie ci na Placu Teatralnym przypuścili atak na mieszkańców Warszawy." widzial to Bosak, a nie zauwazylo tego 2000 obecnych przy tym policjantow. Bosak odwala kawal dobrej roboty w sprawie inicjatywy gejowskiej. Naprawde zdziwil bym sie gdyby posłuchal swojego szefa i nie poszedl na parade. Prawdziwy wszechpolak nie moze sobie po prostu wszechgejowskiej parady odpuscic. Ma to zapewne zwiazek z krypto homoseksualizmem wszechpolakow. Gdyby nie pan Wiezejski i pan Bosak homoseksualistą ciezko by bylo zainteresowac opinie publiczna swoimi problemami. No, ale od czego jest w koncu LPR, oni pomoga naglosnic kazdą sprawe na skale swiatową. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 [...] 13.06.06, 15:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk kontrwywiad to WSI ! I już masz odpowiedź :/ 13.06.06, 15:04 Ale dobrze, że prawda o tym kto tam był wychodzi na jaw, sprawie pedalskiej napewno się nie przysłuży. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Gekon ..a to co mi przed chwila mówiłeś o pani Jab 13.06.06, 15:06 łońskiej to prawda ?? :-DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 nie znasz kobiet :> ale martwi mnie ze 13.06.06, 15:09 Zarząd Główny: Krzysztof Bosak - Prezes Konrad Bonisławski - Wiceprezes Kamil Kaliciński - Wiceprezes Mariusz Tomczak - Sekretarz Paweł Zanin - Skarbnik Anna Jabłońska-Siarkowska - Członek WYMIENIONA JEST JAKO CZLONEK!!!!!!!!! O TU QRWA CHODZI!!!!!!!!?????? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: nie znasz kobiet :> ale martwi mnie ze 13.06.06, 15:21 Hm taki program kiedys widziałem ..Wszystko o Miriam czy jakoś tak ..... Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: nie znasz kobiet :> ale martwi mnie ze 13.06.06, 15:22 myslisz ze to az taki shit????????????? :O syrenka w MW, moze to takie teczowy szpieg????? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Zmieńmy temat ..ban mi zwisa ale wpi***ol od MW 13.06.06, 15:24 może zaboleć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold opodobno lepiej im to od dyskusji wychodzi .... 13.06.06, 15:27 stara szkoła endecka !! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 dobra sochodzimy z Pani Jablonskiej :D wracamy 13.06.06, 15:29 do czerwonych bojowek bolszewicka hydra ma sie swietnie na zachodzie, zyje tam sobie dobrze ale Polska stanie sie przedmurzem wartosci ludzkich i zgniecie te bydlo w pierwszej bitwie! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: dobra sochodzimy z Pani Jablonskiej :D wracam 13.06.06, 15:39 Dostałeś przepustkę? Wolno Ci tu dzisiaj pisać?! Poza tym jak piszesz o MW to nie używaj określeń typu bydło, bo to bydło może Ci przypier^olić! :-) gekon1979 napisał: > do czerwonych bojowek > bolszewicka hydra ma sie swietnie na zachodzie, zyje tam sobie dobrze > ale Polska stanie sie przedmurzem wartosci ludzkich > i zgniecie te bydlo w pierwszej bitwie! > Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: dobra sochodzimy z Pani Jablonskiej :D wracam 13.06.06, 15:40 ja pisze o czerwonej zarazie MW?????? Wszechgeje?? o nich mowisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: dobra sochodzimy z Pani Jablonskiej :D wracam 13.06.06, 15:51 Czerwona zaraza to mangold i ja. Musisz się qrva zdecydować z kim wolisz trzymać! Z nami czy weszpolakami?! :-))) gekon1979 napisał: > ja pisze o czerwonej zarazie > MW?????? Wszechgeje?? o nich mowisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: dobra sochodzimy z Pani Jablonskiej :D wracam 13.06.06, 15:53 phi ja z nikim nie bede trzymal :P bede walil w ktory chce bemben :D Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Gekon mnie kocha ty jestes tylko dla niego obiekte 13.06.06, 15:54 m seksualnym :-D taziuta napisał: > Czerwona zaraza to mangold i ja. > Musisz się qrva zdecydować z kim wolisz trzymać! Z nami czy weszpolakami?! :-)) > ) > > gekon1979 napisał: > > > ja pisze o czerwonej zarazie > > MW?????? Wszechgeje?? o nich mowisz?? > Odpowiedz Link Zgłoś
lipaca Re: a jak! na czworaka diablice :D 13.06.06, 15:38 ZEBY BYLO BLIZEJ PODBRZUSZA? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: a jak! na czworaka diablice :D 13.06.06, 15:41 a czemu krzyczysz???? ogluchles/as od muzyki za glosnej?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
lipaca Re: a jak! na czworaka diablice :D 13.06.06, 15:56 JAKBYS BYL PRZY TYM.HMMMM Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: a jak! na czworaka diablice :D 13.06.06, 15:57 chyba nie :P bo nie krzycze Odpowiedz Link Zgłoś
morszuk Re: a jak! na czworaka diablice :D 13.06.06, 18:16 Ogłuchła bo "barki" słuchała.... he, he, he.... Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 15:02 nagłaśniaj Krzysiu, nagłasniaj te zachodnie zgniłe moralnie bojówki MW. Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk To byłi skrajnie lewacy bojówkarze, oto kto popier 13.06.06, 15:06 dewiantów Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Dewiant von_thusk wszędzie widzi dewiantów... 13.06.06, 15:42 von_thusk napisał: Re: To byłi skrajnie lewacy bojówkarze, oto kto p > dewiantów Odpowiedz Link Zgłoś
lipaca Re: To byłi skrajnie lewacy bojówkarze, oto kto p 13.06.06, 15:58 ZNACZY SIE MLODZIEZ WSZECHPOLSKA!!!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA =D Odpowiedz Link Zgłoś
fotosmak bojówkarze MW przyczyną rozkładu prawa i porządku 13.06.06, 15:03 Bojówkarze MW, przyboczej zdymiarki LPR-u, nie raz wyrażali swoje przywiązanie do hitlerowskich haseł. Słychac to było w Poznaniu kiedy krzyczeli" zrobimy z Wami, co zrobił Hitler z Zydami" czy "pedały do gazu". To sie nazywa nawoływanie do przemocy, nienawiści i bicia praworządnych obywateli Polski. To MW rzyczynia sie do rozkładu naszej demokracji i niszczy dziedzictwo Solidarnosci i wolności o którą walczył nasz Ojciec Święty. Wstyd, wstyd antypolskie i antynarodowe pachołki MW. Na szczęście sondaze pokazjują w jak głębokim, tylnym poważaniu, mają tak skrajne, totalitarne poglądy MW :-) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 15:03 von_thusk napisał: > Brawo MW !!! Tak jest! Nie wolno tak tej sprawy zostawić. Trzeba wyjaśnić sprawę sponsoringu dla działających w Polsce organizacji hommo-pedofilskich, znaleźć ich mocodawców i prowodyrów antypolskich parad zezwierzęcenia i hańby. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Cześć naziol..już tu jesteś ?? :-DD 13.06.06, 15:05 junkier napisał: > von_thusk napisał: > > Brawo MW !!! > > Tak jest! Nie wolno tak tej sprawy zostawić. Trzeba wyjaśnić sprawę sponsoringu > > dla działających w Polsce organizacji hommo-pedofilskich, znaleźć ich > mocodawców i prowodyrów antypolskich parad zezwierzęcenia i hańby. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Nie witam sie z pedziami i biseksami, ich zboczeni 13.06.06, 15:07 Nie witam sie z pedziami i biseksami, ich zboczenia sa po prostu obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk uważaj, bo złoże na ciebie doniesienie o obraze 13.06.06, 15:11 uczuć religijnych ! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Strachy na lachy......nie mówię ze wszyscy hehe 13.06.06, 15:14 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3414177.html Odpowiedz Link Zgłoś
mangold W ciągu 48 godzin 4 razy straszyłeś mnie prokurato 13.06.06, 15:17 rem..co z toba ?/ Głupiś czy co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: W ciągu 48 godzin 4 razy straszyłeś mnie prok 13.06.06, 15:24 Gorzej! Weszpolak... mangold napisał: > rem..co z toba ?/ Głupiś czy co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold No fakt..... 13.06.06, 15:24 taziuta napisał: > Gorzej! Weszpolak... > > mangold napisał: > > > rem..co z toba ?/ Głupiś czy co ?? > > Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Antypolskie cioty urzadzaja sobie kpiny z MW ?? 13.06.06, 15:28 Antypolskie cioty urzadzaja sobie kpiny z MW ?? Tyle ze to wy sami jestescie godni smiechu. I nie tylko smiechu, ale pogardy, odszczepiency, renegaci i zdrajcy Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 MW jest smieszne, dalo dupy, powinni wyjsc na 13.06.06, 15:30 ulice, i pokazac lewactwu ze jest wiecej osob w manisfestacji przeciw to by sie ta teczowa horda nie cieszyla a tak szyszka: opanowalismy ulice tylko NOP i ONR nie dali dupy MW zjebala Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Piekne...MW dało d*py buahahaahahah 13.06.06, 15:32 a mówia że sie brzydzą :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Tobie wszystko sie z d... kojarzy 13.06.06, 15:37 Chyba napisane bylo jasne ze MW nie podjela wyzwania konfrontacji z gejowskim lewactwem w odroznieniu od NOP i ONR. I to wszystko. Tobie wszystko sie z d... kojarzy jak juz wczesniej napisalem. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Z MW mozna się tylko śmiać..tacy to ludzie 13.06.06, 15:31 buahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Antypolskie cioty urzadzaja sobie kpiny z MW 13.06.06, 15:46 Jakie kpiny?! Kto się lubi ten się czubi. Lubię was, chłopaczki :-))) junkier napisał: > Antypolskie cioty urzadzaja sobie kpiny z MW ?? Tyle ze to wy sami jestescie > godni smiechu. I nie tylko smiechu, ale pogardy, odszczepiency, renegaci i > zdrajcy Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Antypolskie cioty urzadzaja sobie kpiny z MW 13.06.06, 15:57 Chlopaki to u szewca drewniane gwozdzie mlotkiem prostuja. Prosze sie nie spoufalac. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Ok skarbie :P 13.06.06, 15:58 junkier napisał: > Chlopaki to u szewca drewniane gwozdzie mlotkiem prostuja. Prosze sie nie > spoufalac. Odpowiedz Link Zgłoś
bikeman Re: Antypolskie cioty urzadzaja sobie kpiny z MW 13.06.06, 16:00 jestes glabem - tak moze byc? pozwij mnie o obraze jak takis chojrak Odpowiedz Link Zgłoś
bikeman Re: Antypolskie cioty urzadzaja sobie kpiny z MW 13.06.06, 15:57 placi ci ktos za te oszczerstwa? kto wam takich debilizmow do glow nawciskal? i czemu wy tacy tepi jestescie, ze to wszystko lykacie jak pisklaki? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Antypolskie cioty urzadzaja sobie kpiny z MW 13.06.06, 16:02 Nie obrazaj mnie lewaku. Smieszne jest to, ze cale to lewactwo ktore tak sie obludnie odzegnuje od kapitalizmu i pieniadza wszedzie wietrzy oplacanie placenie za poglądy. Ale radzę przyjąć do wiadomości że konserwatywna prawica sprzeciwia się lewactwu dla idei, nie dla pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
bikeman Re: Antypolskie cioty urzadzaja sobie kpiny z MW 13.06.06, 16:03 taa talibowie tez walcza dla idei hitler tez mial idee, lenin i stalin rowniez... Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Antypolskie cioty urzadzaja sobie kpiny z MW 13.06.06, 16:08 no i senyszyn i szyszkowska i biedron takze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Mam do Ciebie prosbę junkierku mój kochany 13.06.06, 16:41 tak przy okazji , jak bedziesz aktualizował, wpisz mnie na RedWatch poland...lubie być w doborowynm towarzystwie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Proponuje to co u Nieznalskiej: ogolenie lba 13.06.06, 17:08 Proponuje to co u Nieznalskiej: ogolenie lba. Powinno wystarczyc na otrzezwienie. Ze sprawa tej listy prosze mnie nie laczyc. A zart z "doborowym towarzystwem" mimowolny ale udany. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold nie chce wygladac jak niedorozwiniety skin :-)) 13.06.06, 17:12 junkier napisał: > Proponuje to co u Nieznalskiej: ogolenie lba. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier A Oleksy, a Cyrankiewicz, Gomulka? Tylu wybitnych 13.06.06, 17:19 A Oleksy, a Cyrankiewicz, Gomulka? Tylu wybitnych mezow stanu polskiej lewicy pozbawionych zostalo uwlosienia na potylicy a u ciebie jakies od razu przykre skojarzenia ze skinami, a fe! Trauma jakas czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
lipaca Re: Antypolskie cioty urzadzaja sobie kpiny z MW 13.06.06, 16:03 UWAZAJ JUNKERS ,ZEBY CI KTOS SWIECZKI NIE ZGASIL. ZNOWU NIE ODPALISZ PRZEZ PARE DNI. =D)))) Odpowiedz Link Zgłoś
phun powiedzial debil junkier 13.06.06, 17:21 ty juz lepiej dzisiaj nic nie mow, swoj poziom debilizmu na dzisiaj wyczerpales jutro tez bedzie dzien. www.racjonalista.pl www.partiapracy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Partia pracy: kolejny lewacki przyglup sie uaktywn 13.06.06, 17:24 Obawiam sie ze nawet gdyby ten jutrzejszy dzien wydluzyl sie do 365 dób poziomu idiotyzmu zawartego na stronach do jakich linki podales nie udaloby mi sie osiagnac nawet w 10 procentach. Odpowiedz Link Zgłoś
morszuk Re: powiedzial debil junkier 13.06.06, 17:56 Witaj Phun! Jak byś chciał spojrzeć na jeszcze pare dobrych linków: www.ateista.pl/ www.republika.pl/socjalizm/ lewica.pl/? www.racja.org.pl/ to chyba najważniejszy link! Pozdrawiam! Morszuk - ateista i antyklrerykał. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Lewackie scierwo propaguje te swoje dewiacje! 13.06.06, 18:00 Lewackie scierwo propaguje te swoje dewiacje! To te wasz lewackie strony powinny zostac zamkniete w pierwszej kolejnosci! Odpowiedz Link Zgłoś
morszuk Re: Lewackie scierwo propaguje te swoje dewiacje! 13.06.06, 18:30 Pójdż do koscioła i wyspowiadaj się, z tego że oglądałes "lewackie" strony internetowe, zamiast stron "radyjowych". i odmów litanię za ojców toruńskich, aby ku twojej i twoich pobratymców radości dalej ogłupiali klerykalnymi bajkami moherowe berety. Odpowiedz Link Zgłoś
brudne_buty_jarka junker-brunatne scierwo propaguje swoje dewiacje! 13.06.06, 20:42 j.w Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis A ty w drugiej.Tylko pytanie czy kraty, czy miękki 13.06.06, 22:59 pokoik. Odpowiedz Link Zgłoś
morszuk Re: W ciągu 48 godzin 4 razy straszyłeś mnie prok 13.06.06, 18:12 Proszę (jeżeli możesz) pisz : "pani profesor Senyszyn" Ta pani dla Ciebie jakąś joasią (specjalnie i z premedytacją z małej litery) ale Panią Profesor Joanną Senyszyn. I sądząc z twoich wywodów, nie zaliczyłbyś (zaliczyłabyś) najprostszego egzaminu, ani też ćwiczen u Pani Profesor. odpisuję na: >Zakochałem się, w sobotę, w Senąszyn. Jej krytyków mam za głupków, którzy sobie nawet nie zadali trudu zrozumienia tego co posłanka miała na myśli. Jeszcze gorzej jeśli zrozumieli i nadal krytykują :-) Odpowiedz Link Zgłoś
morszuk Re: W ciągu 48 godzin 4 razy straszyłeś mnie prok 13.06.06, 18:21 to byłom do "taziuty" Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk trzeba zakazać istnienia ograniazacji funkcjonując 13.06.06, 15:10 z dotacji zagranicznych, wtedy wszystkie organiazje dewiantów itp. upadną bo 90 % ich środków, to pomoc od pedałów z zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 tak jak zrobili w kacapobolszewi, ale Polska jest 13.06.06, 15:18 w UE Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk I bierzmy przykład. Dzięki temu Putin & spółka 13.06.06, 17:33 mają spokój, z dewiantami :) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Sam jesteś pedziem i zboczeńcem, wstyd! 13.06.06, 15:20 Sam jesteś pedziem i zboczeńcem, wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
lipaca Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 16:00 A CIEBIE JUNKERS ,KTO ZNOW ODPALIL???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
m_hop Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 15:04 A mógłbys rozwinąć tę myśl? Odpowiedz Link Zgłoś
tosyu Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 15:06 (...)Ich uzbrojenie było charakterystyczne dla zachodnich grup bojowych (...) Muahahaha.... yeah... :] i wogóle to był Billy The Kid i jego ekipa :D Odpowiedz Link Zgłoś
asiaasia1 Re: a pod kominiarka sam bosak ;)) 13.06.06, 15:12 wiadomo, że to Bosak i Jabłońska...Chodziłam z Anką do podstawówki i wszedzie bym ją poznała. a czarne kominiarki na mordach mieli po to, zeby ich "lewacy" nie rozpoznali. Odpowiedz Link Zgłoś
bez.wyksztalcenia Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 15:07 bylam przy tym, jak dwoch kolesi w czarnych chustach na glowie zaatakowalo UCZESTNIKOW PARADY, a nie mieszkancow Warszawy. Skad wiedza, ze byly to lewackie bojowki? Na glowach nie mieli tego napisane... Cale szczescie, ze policja interweniowala! To jest juz zenujace, co MW i LPR wyprawiaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk tak, tak lewaku ale prawdy nie zaciemnisz. Prawda 13.06.06, 15:12 zwycieży, prawda nas wyzwoli od lewactwa i dewiantów Odpowiedz Link Zgłoś
bikeman Re: tak, tak lewaku ale prawdy nie zaciemnisz. Pr 13.06.06, 15:55 kto ci takie debilizmy do glowy wklada? ocknij sie oszolomie Odpowiedz Link Zgłoś
xyzpawel Czy media muszą każdą bzdurę powtarzać ? 13.06.06, 15:08 Weszpolska obrońcą spokoju, to po prostu tylko do kabaretu się nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk Widzisz, przed dewiantami trzeba sie bronić, 13.06.06, 15:14 szczególnie przed uzbrojonymi dewiantami z zachodu :] Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 von_thusk...dewinci są różni...do której grupy ty 13.06.06, 15:16 należysz? Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 15:10 Denerwuja mnie ciemniaki majaczace o prowokacji. Pierwsze primo MW jest za glupia na cokolwiek poza rzucaniem jajkami i kamieniami, drugie primo bandyci z Antify nie kryja swego uczestnictwa w marszu: www.poland.indymedia.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
kapepe Antifa? Ha,ha,ha!! 13.06.06, 15:16 Faszystowscy antyfaszysci, co za numer.. Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 15:22 Bosak idz się leczyć do ortopedy bo do psychiatry już chyba za późno... Odpowiedz Link Zgłoś
sekalek Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 15:27 Bosk tez byl na paradzie a potem wdzial swoje czarne ubranko. marcin.makrofotografia.pl/main.php?g2_itemId=1278 Odpowiedz Link Zgłoś
red.a.michnik czlonkowie MW za to lagodni jak baranki 13.06.06, 15:27 Czlonkowie Mlodzierzy Wszechpolskiej za to lagodni jak baranki. Zdelegalizowac Mlodziez Wszechpolska teraz i zaraz! Odpowiedz Link Zgłoś
alexander_de_large Bosak, Ty sk....nu 13.06.06, 15:28 Po paradzie fotografowałeś normalnych ludzi, którzy przechodzili w okolicy. *** Gdyby nie te lewicowe bojówki Twoi koledzy natłukliby nieiwnnych ludzi. Chodzi Ci o bojówki, czy o to, że twoje łyse homofoby oberwały po pustych łbach? Jakbyś był wyższy i nie wyglądał jak panienka, też byś pewnie oberwał. Pryszczaty Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 15:28 Bosak sie przegrzał w tym tramwaju, z którego obserwował Paradę Równości. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 15:39 a zdjęcia skąd? oczywiscie z Blood and Honor... biedna ta ludnosć warszawy , biedna...ale to dobrze ze Chłopcy z MW są gotowi nas bronić przed pałami cioteczek... Dziękujemy ci eM Wi Dżonson... (end dżonson..firmo troskliwa...) Odpowiedz Link Zgłoś
sekalek Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 15:41 Zamaskowane bojowki gejowsko-lewackie ;) marcin.makrofotografia.pl/main.php?g2_itemId=1404 Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 15:48 Bosak kiedy patrzę na ciebie mam przed oczyma takie małe faszyziątko,bolszewiczątko i takie psie gó..,chlopczyno biegnij do lekarza sk- wenerycznego to może cię wyleczy z tych zajobków na pyszczku skunsa.Rozumu brak bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: tak! tego sie mozna bylo spodziewac 13.06.06, 15:39 juz ja bym tam zrobil porzadek! odstrzeliloby sie ten i owy element Odpowiedz Link Zgłoś