mamablues 19.06.06, 11:33 Czytam i oczom nie wierzę. Czy panowie prowadzący pogwarkę w studiu żyją w wieży z kości słoniowej? Media huczą po wczorajszym reportażu TVN, a panowie o sztukach magicznych opowiadają bajki??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zywot Kto ma racje? 19.06.06, 11:36 Czapinski...hmm...taki wyksztalcony czlowiek, a wedlug mnie gada glupoty. W taki sam sposob jak on tlumaczy Kaczynskich, mozna wytlumaczyc zlodzieja, który teraz jeszcze kradnie, ale jak zdobedzie pierwszy miliard to zalozy legalny interes, a moze nawet zostanie filantropem. Przeciez to paranoja. Jak ktos nie ma zasad i honoru to nigdy nie bedzie mial tym bardziej jak sie dopadnie wladzy lub pieniedzy. Ale przeciez Czapinski chyba wie co mowi, wiec pewnie ja pisze glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Kto ma racje? 19.06.06, 11:40 zywot napisał: > W taki sam sposob jak on tlumaczy Kaczynskich, mozna wytlumaczyc zlodzieja,... Nieco innymi słowami napisałeś to, co ja miałem, więc nie bedę powtarzał. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
warsawyak Re: Kto ma racje? 19.06.06, 12:32 Mi się flaki wywracają, jak słyszę podobne głupoty, a na to, co się w kraju dzieje, nóż się w kieszeni otwiera, więc dzięki zywot za ten głos otuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: Kto ma racje? 19.06.06, 17:14 Tekst jest przerazajacy swoja otwartoscia. Czapinski nie gada glupot i nie tlumaczy Kaczynskich - on tlumaczy dzialajacy tu mechanizm. I niestety ma racje. Socjotechnika zwyciezy wszelkie logiczne myslenie. A Kaczynski chyba naprawde wierzy w to co mówi i robi, psychopaci maja to do siebie. Problemem nie jest to, ze Kaczynski wierzy w swoje racje, lecz ze spoleczenstwo tak latwo ulega darowi przekonywania psychopatów. Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: Kto ma racje? 22.06.06, 16:32 zywot napisał: Ale przeciez Czapinski chyba wie co mowi, wiec > pewnie ja pisze glupoty. ================================================================== brawo, tylko prawdziwie mądry ma odwage przyznac sie do swojej głupoty bo przeciez idiota tego nawet nie zauważy.Czapiński ma rację, tylko że i tabuny Kaczyńskich nie poradza w tej stajni Augiasza i to jeszcze przy takiej "pomocy" mediów Odpowiedz Link Zgłoś
tojalew Czapiński jest OK 19.06.06, 13:57 wyjątkowo rozsądna wypowiedź. ale polski naród ironii i sarkazmu nie rozumie. nie rozumie też, że jeden układ właśnie na ich oczach jest zastępowany nowym układem. różnica polega na tym, że nikomu nie zależy na białych rękawiczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Czapiński jest OK 19.06.06, 22:18 Polski narod jak mowi Goebels Kurski to cieman masa ktora lyknie wszystko odpowiednio spreparowane .... Odpowiedz Link Zgłoś
emes-nju Nie chcem, ale muszem wiecznie zywe! 19.06.06, 14:07 Tylko, ze w tym wydaniu bardziej zalosne niz u pierwowzoru :-( Przeraza mnie poczucie misji u wladzy! Oni sa tak pewni swoich szlachetnych intencji, ze dla naszego i Polski dobra sa gotowi poobcinac nam raczki! Oni wszczynaja wojne, ktora jak zawsze przegra spoleczenstwo! Bo waaadza sie zawsze wyzywi. Jak na razie NIC z szumnych obietnic dot. kulawej gospodarki nie zostalo zrealizowane. Natomiast stopien rozpieprzania panstwa, bez tworzenia nic w zamian (!), moze zaowocowac kompletnym haosem... Coraz bardziej sie boje :-( Odpowiedz Link Zgłoś
rmk28 Re: Czapiński: Jarosław Kaczyński jest szczery do 19.06.06, 22:08 O wplywie dziecinstwa na polityke forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?act=ST&f=25&t=423&st=0#entry9871 Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Czapiński: Jarosław Kaczyński jest szczery do 22.06.06, 16:41 najciekawszy jest komitet polityczny PiS, zupełnie jak komitet centralny PZPR, czy jakaś inna partia w Polsce ma taką strukturę organizacyjną. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies3 Z tą szczeroscią Jarosława to chyba przesada 22.06.06, 16:50 Panie profesorze,moze z akademickiego punktu widzenia p.JK jest szczery az do bólu,ale 'ulica' uwaza inaczej.Pan prezes ma dar nawijania,gmatwania,a potem mówi,że dokumenty zniszczone,czyli wyszło,że prawda ( matactwa Kurskiego), a może nieprawda itd,itd Jak,to mówią Rosjanie - bez vodki nie razbierosz Odpowiedz Link Zgłoś