Dodaj do ulubionych

Wiceprezes TVP: Nie tolerujemy tchórzów, konfid...

• binczyk1 Chamska manipulacja Gazety (zawsze) Wybiórczej 20.06.06, 18:54
      Kolejna manipulacja Wybiórczej, a raczej jednego z jej pismaków!!! słuchałem
      konferencji prasowej i czytałem paszkwil - oskarżanie 16 letniego dzieciaka o
      nazizm, antysemityzm i nacjonalizm jest podłe!!! Czy ci wszyscy smarkacze,
      którzy przy każdej okazji kogoś obrażają mają być okrzyczani za kilka lat
      nazistami?! Tego pewnie chce GW i już w archiwach trzyma "kwity" na przyszłość.
      Jestem absolutnie przeciko takiej manipulacji zarówno faktami, jak i ludźmi.
      Gazeta ciągle węszy anytysemityzm i nazizm, jej wspólnicy z NYT nagłaśniaja
      tzw. odkrycia pseudo- dziennikarzy i to w sumie potęguje niechęć do takich
      subiektywnych i przekłamanych ocen. W Niemczech obrażają polakó - GW milczy, w
      Ameryce obrażają Polaków - GW milczy! Ale gdy pismakom z GW wydaje się, że ktoś
      nie lubi Żydów:ba - napisze czy powie cokolwiek o Żydach - GW podnosi raban,
      profilaktyczne stając w obronie Izraelitów, czasem wbrew ich woli. Oskarżam
      więc GW o działania szkodzące Żydom, które w efekcie prowokują zachowania
      antysemickie.
      • kewah Re: Chamska manipulacja Gazety (zawsze) Wybiórcz 20.06.06, 19:54
        Bredzisz czlowieku, idz spac. A rasiste na bruk i kopa w dupe.
        • kewah Jeszcze jedno 20.06.06, 19:59
          No itrzeba wziasc pod uwage - Farfal dzis juz nie jest faszysta, bo dorwal sie
          do koryta i moze niezle sie nazrec.
        • belaqua Re: Chamska manipulacja Gazety (zawsze) Wybiórcz 20.06.06, 23:33
          Biedroń też by cię wydupczył na bruku:)))
    • sanhedryn przeszłość redaktorów GWna jest antypolska 20.06.06, 20:39
      przeszłość redaktorów GWna jest antypolska
      czerwono-harcerska, zbrodnicza i UBolska
    • niewir Dajcie spokój !!! 20.06.06, 21:00
      memhos napisał:

> To test dla Wildsteina. Jezeli uda mu sie blyskawicznie wywalic
      > tego goscia i zahamowac ekspansje Leppera w TVP3 to udowodni,
      > ze jest niezaleznym prezesem. A jak nie to bedzie takim samym popychadlem
      > jak jego poprzednicy

TO JEST TYLKO IV RZECZPOSPOLITA KACZYŃSKICH, RYDZYKA I GIERTYCHA. W 1933 ROKU
      HITLER ROZPOCZYNAł SWOJĄ DZIAłALNOŚĆ TEŻ "NIEWINNIE", JAK GIERTYCH
    • optyk26 Re: Wiceprezes TVP: Nie tolerujemy tchórzów, konf 20.06.06, 21:01
      Warszawa 2006-06-20

Szanowny Panie Farfała nie mówi się nigdy o nacji. Mów Pan Obywatele porażone
      parchem. Parchem może być porażona każda nacja. Nie widzisz Pan wokókł siebie
      Polaków porażonych parchem - też - psia ich mać jest pod dostatkiem. Widzi Pan
      i słyszy jak Obywatele porażone parchem teraz mordy drą za prawdę,
      Z poważaniem
      Tomasz Bednarski pana sympatyk
    • belaqua A Marks co pisał o Żydach? :)))) 20.06.06, 21:27
      A Marks, ideolog lewicy, sam będąc Żydem, co pisał o Żydach?... Przeczytajcie P.
      Johnsona "Intelektualistów"...:)))
    • fixie.com ma zaufanie giertycha?!!! 20.06.06, 22:04
      w kosmos z nimi!!!
    • jerrysz mnie to nie dziwi tylko mi wstyd i b.smutno 20.06.06, 22:44
      • belaqua Czyżby Farfał miał jednak rację?... 20.06.06, 23:30
        Właśnie czytam, że adwokat Żyd chce zaskarżyć Polskę o miliard euro. Biznes
        "holocaust" sp. z o. o. jednak kwitnie na dobre!
    • xs550 Re: Wiceprezes TVP: Nie tolerujemy tchórzów, konf 21.06.06, 00:46
      Bledy mlodosci mozna wybaczyc; niemniej najpierw winowajca powinien przyznac sie
      do ich popelniena, a wyjasnienia ktore czytam sa co najmniej dziwne.
      • mysz_polna5 Polscy Zdrajcy Pacholki Rosji, czyli PZPR 21.06.06, 00:57
        Jesli jestescie tak surowi dla tego mlodego czlowieka, znaczy mlodego, kiedy
        sie w te szopke zaczal bawic, to co nalezy zrobic z tymi, ktorzy rzadzili
        Polska dla dobra Rosji, a nie wlasnego panstwa przez prawie 50 lat!
        A potem wielu z nich dorobila sie majatku w blyskawiczny sposob, pelnilo lub
        ciagle pelni odpowiedzialne funkcie panstwowe, business'owe czy polityczne!
        No wlasnie, co?
        Pod sciane i roztrzelac, czy powiesic? O nie najlepiej zapomniec, przestac byc
        oszolomem i nie domagac sie lustracji i dekomunizacji! Zdrajcom i zlodziejom
        wybaczyc, Piotra Farfale wyrzucic z TV, a jak nie to calkowicie zniszczyc!

Piszac to, co powyzej, nie znaczy, ze bronie jakies tam faszyzujace pisemka,
        czy zachowania. Po prostu, pisze dlatego, zeby porownac skale w/w przestepstw!
        Ot co!
        • xs550 Re: Polscy Zdrajcy Pacholki Rosji, czyli PZPR 21.06.06, 01:14
          Wydaje mi sie, ze jednak antysemityzm jest gorszym wykroczeniem niz komunizm.
          • mysz_polna5 Re: Polscy Zdrajcy Pacholki Rosji, czyli PZPR 21.06.06, 01:19
            xs550 napisał:

> Wydaje mi sie, ze jednak antysemityzm jest gorszym wykroczeniem niz komunizm.

Hehehehe!
            Czy dlatego, ze komunizm stworzyli Zydzi? Co?
            • majster_g Re: Polscy Zdrajcy Pacholki Rosji, czyli PZPR 21.06.06, 02:02
              mysz_polna5 napisała:

(...)
              > Hehehehe!
              > Czy dlatego, ze komunizm stworzyli Zydzi? Co?

A moze Ty po prostu antysemitow bronisz?
              • mysz_polna5 Re: Polscy Zdrajcy Pacholki Rosji, czyli PZPR 21.06.06, 12:33
                majster_g napisał:

> mysz_polna5 napisała:

> (...)
                > > Hehehehe!
                > > Czy dlatego, ze komunizm stworzyli Zydzi? Co?

> A moze Ty po prostu antysemitow bronisz?

Co to ma do rzeczy? Czy klamalam piszac, ze komunizm stworzyli Zydzi? Chi?
                • majster_g Re: Polscy Zdrajcy Pacholki Rosji, czyli PZPR 21.06.06, 14:06
                  mysz_polna5 napisała:

(...)
                  > > A moze Ty po prostu antysemitow bronisz?

> Co to ma do rzeczy? Czy klamalam piszac, ze komunizm stworzyli Zydzi?

Mysle, ze po prostu sie mylisz. Czy istnialby socjalizm bez takich nazwisk jak:
                  Robert Owen, Henri de Saint-Simon, Charles Fourier?

Poza tym Marks i Engels byli Niemcami. Stalin i Lenin - Gruzin i Rosjanin.

Teraz pomysl sobie kim jest czlowiek, ktory na polskim forum, gdzie panosza sie
                  antysemici (prawda obiektywna - chyba nie zaprzeczysz) pisze, ze znienawidzony
                  przez Polakow komunizm "stworzyli Zydzi"?

• majster_g Prawda obiektywna 21.06.06, 14:16
                    Gdybys przypadkiem nie zauwazyla antysemityzmu na Forum polecam dyskusje zaraz
                    powyzej tego postu - tam wymienilem odpowiednie "niki":
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=43891441&a=43925304
                  • xxx131 Re: Polscy Zdrajcy Pacholki Rosji, czyli PZPR 21.06.06, 14:36

> Poza tym Marks i Engels byli Niemcami.

Przeciez byli Zydami... Chyba ze mieli sie urodzic w Izraelu, a takiej możliści wtedy nie było...

> Teraz pomysl sobie kim jest czlowiek, ktory na polskim forum, gdzie panosza sie
                    >
                    > antysemici (prawda obiektywna - chyba nie zaprzeczysz) pisze, ze znienawidzony
                    > przez Polakow komunizm "stworzyli Zydzi"?

Nie tylko komunizm wymyślili, w koncu socjaldemokracja zostala wymyslona przez Zyda. I taka jest prawda...
        • majster_g Re: Polscy Zdrajcy Pacholki Rosji, czyli PZPR 21.06.06, 02:01
          mysz_polna5 napisała:

> Piszac to, co powyzej, nie znaczy, ze bronie jakies tam faszyzujace pisemka,
          > czy zachowania. Po prostu, pisze dlatego, zeby porownac skale w/w
          > przestepstw! Ot co!

Czy Ty jeszcze pamietasz, czego Ty bronisz? Kiedys obrazalas sie za pomowienie,
          ze bronisz wszecholakow. Czy dalej tak by bylo? Czy teraz jestes obiektywna po
          prostu? A moze teraz bronisz mlodziez po prostu z racji ich wieku?
          Napisz czego Ty naprawde bronisz, ot co!
          • mysz_polna5 Re: Polscy Zdrajcy Pacholki Rosji, czyli PZPR 21.06.06, 12:31
            majster_g napisał:

> mysz_polna5 napisała:

> > Piszac to, co powyzej, nie znaczy, ze bronie jakies tam faszyzujace pisem
            > ka,
            > > czy zachowania. Po prostu, pisze dlatego, zeby porownac skale w/w
            > > przestepstw! Ot co!

> Czy Ty jeszcze pamietasz, czego Ty bronisz? Kiedys obrazalas sie za
            pomowienie,

> ze bronisz wszecholakow. Czy dalej tak by bylo? Czy teraz jestes obiektywna
            po
            > prostu? A moze teraz bronisz mlodziez po prostu z racji ich wieku?
            > Napisz czego Ty naprawde bronisz, ot co!

Staram sie byc obiektywna. Nie lubie zadnej skrajnosci, i takiej nie bronie.
            Owszem bronie mlodziez z racji jej wieku, a najbardziej wtedy, kiedy wyraznie
            wiadac, ze jest wykorzystywana przez doroslych ludzi!
            Dlaczego media robia pozytywna zadyme, gdy mlodziez protestuje p-ko
            Giertychowi. Nawet zasluguje na artykul prasowy, gdy tej mlodziezy jest sztuk
            3 /Opole/. Dlaczego jest odwrotnie w przypadku Wszechpolakow. Czy oni NIGDY i w
            niczym nie maja racji? Odp.Radia Erewan. Nigdy, bo oni sa politycznie
            niepoprawni, wd kryteriow poprawnosci ustalanej przez lewackie meddia!

Przypomnij mnie moj powod obrazenia sie. O co to ja sie obrazilam w dyskusji i
            Wszechpolakach? Ja nie przypominam sobie tego momentu, a takze twojego nicku!
            I-m not perfekt. I'm human being! But part of me are pretty good;))))Ot co!
            • majster_g Re: Polscy Zdrajcy Pacholki Rosji, czyli PZPR 21.06.06, 13:39
              Moze tamta mysz polna miala inny numerek. Trudno sie polapac...
              No nic, badz obiektywna. Tylko uwazaj. Przed Toba bylo wielu innych
              obiektywnych. Na przyklad obiektywnie stwierdzaja, ze w PLR-u nie bylo
              bezrobocia. Spytaj sie wlodzimierza.ilicza.

Jeszcze jedno pytanie: czy poezje polska tez stworzyli Zydzi?
    • milony Re: Wiceprezes TVP: Nie tolerujemy tchórzów, konf 21.06.06, 02:30
      Skinhead rządzi publiczną, popers Polsatem a gdzie miejsce dla punkowców???
    • plant666 to moze rozjasni 22.06.06, 13:00
      zrodlo - nacjonalista.org.

poznaniak: Farfła ma ciekawy tatuązoj zeby wyborcz wiedziła a zamin wstapił do MW dzialał w NOP.

JS_89: Nie masz racji Kołowrót.
      Z tym rzymskim pozdrowieniem to było jasno widać jak za każdym razem Farfał mówił o intencjach, o tym że "nigdy się nie pozdrawiał hitlerowskim gestem" itp. Hitlerowski gest nie jest równoznaczny z rzymskim pozdrowieniem, bo do podniesienia prawej ręki trzeba jeszcze coś krzyknąć
      Inna sprawa, że niewielu jest ludzi, którym chociaż dla jaj nie zdarza się zahajlować.
      O nacjonaliźmie chyba nic na tej konferencji nie było.
      A samo pismo przynajmniej lekko się o nazizm musiało ocierać, skoro były tam artkuły o Adolfie (pozytywne) i jakiś Valhallach.
      Prawda jest taka, że Farfał nie mógł bronić tej gazety, bo była zbyt radykalna.

poznaniak: zobacz sobie szczerbce z 2000 roku a zobaczysz ktoczasem tam pisał o był w stopce redakcujnej.

wroclawianie:Typowe zachowanie gościa z MW. Wyparł się wszystkiego co robił i w co wierzył. Nie redagował Frontu ? He he dobre sobie. Ja jestem królewną Śnieżką. Błędy młodości ? Nie taka znów młodość, nie miał wtedy 12 lat
      Ciekawe co zrobił z tatuażem Falangi na ramieniu. Pewnie przerobił na serduszko ze strzałą
      Tonący brzytwy się chwyta. Wdupił wybory do sejmu więc tu trzeba posadkę utrzymać, żeby odrobić wydatki z czasów kampanii.

poznaniak:HHHMMMMMMM a myslałem ze jestem jedynym na tym forum który widzła ten tautaż

sarkor:poznaniak i wroclawianie.info : może najlepiej od razu dajcie cynk GW? apeluje do moderatora żeby jak najszybciej usunął ten temat.

poznaniak:Sam mam tatuąz o podobnej tematyce, tylko ja gosie nie wstydze i zrobiłem go po to zeby nigdy nie zapomnieć kim jestem, Farfał widoczie zapomniał, nie jest on jedym który był bardzo radykalny i jak wielu związany był kiedys z NOP ale po objęciu jakiegos stołka wypiera sie wszystkig, nie tedy droga.

JS_89:W sumie Sarkor ma rację. Lepiej zdjąć ten temat, bo jeszcze GW wpadnie na pomysł żeby dokładniej sprawdzić Farfała
    • pulpety Re: Wiceprezes TVP: Nie tolerujemy tchórzów, konf 26.06.06, 06:38
      Ktos taki powinien jak najszybciej zostac usuniety z zycia publicznego dla
      dobra nas wszystkich. Nie jeden raz widzialem u siebie na podworku wojojacych
      mlodych narodowcow, ktorych wszyscy sie bali. Jednak oni byli tylko odbiorcami
      tresci, ktore tworzyl Pan wiceprezes a to jest, w jego przypadku o wiele
      bardziej niebezpieczne. Jezeli pozostanie na swoim stanowisku zacznie szukac
      rewanzu, bo taka jest natura ludzka a biorac pod uwage dowody jakie przeciwko
      niemu istnieja, trudno jest wierzyc w jego niewinnosc i zmiane pogladow.
    • atheix_mail A możeby Mossad 13.07.06, 07:21
      zabił go?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka