binczyk1 Chamska manipulacja Gazety (zawsze) Wybiórczej 20.06.06, 18:54 Kolejna manipulacja Wybiórczej, a raczej jednego z jej pismaków!!! słuchałem konferencji prasowej i czytałem paszkwil - oskarżanie 16 letniego dzieciaka o nazizm, antysemityzm i nacjonalizm jest podłe!!! Czy ci wszyscy smarkacze, którzy przy każdej okazji kogoś obrażają mają być okrzyczani za kilka lat nazistami?! Tego pewnie chce GW i już w archiwach trzyma "kwity" na przyszłość. Jestem absolutnie przeciko takiej manipulacji zarówno faktami, jak i ludźmi. Gazeta ciągle węszy anytysemityzm i nazizm, jej wspólnicy z NYT nagłaśniaja tzw. odkrycia pseudo- dziennikarzy i to w sumie potęguje niechęć do takich subiektywnych i przekłamanych ocen. W Niemczech obrażają polakó - GW milczy, w Ameryce obrażają Polaków - GW milczy! Ale gdy pismakom z GW wydaje się, że ktoś nie lubi Żydów:ba - napisze czy powie cokolwiek o Żydach - GW podnosi raban, profilaktyczne stając w obronie Izraelitów, czasem wbrew ich woli. Oskarżam więc GW o działania szkodzące Żydom, które w efekcie prowokują zachowania antysemickie. Odpowiedz Link Zgłoś
kewah Re: Chamska manipulacja Gazety (zawsze) Wybiórcz 20.06.06, 19:54 Bredzisz czlowieku, idz spac. A rasiste na bruk i kopa w dupe. Odpowiedz Link Zgłoś
kewah Jeszcze jedno 20.06.06, 19:59 No itrzeba wziasc pod uwage - Farfal dzis juz nie jest faszysta, bo dorwal sie do koryta i moze niezle sie nazrec. Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Chamska manipulacja Gazety (zawsze) Wybiórcz 20.06.06, 23:33 Biedroń też by cię wydupczył na bruku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sanhedryn przeszłość redaktorów GWna jest antypolska 20.06.06, 20:39 przeszłość redaktorów GWna jest antypolska czerwono-harcerska, zbrodnicza i UBolska Odpowiedz Link Zgłoś
niewir Dajcie spokój !!! 20.06.06, 21:00 memhos napisał: > To test dla Wildsteina. Jezeli uda mu sie blyskawicznie wywalic > tego goscia i zahamowac ekspansje Leppera w TVP3 to udowodni, > ze jest niezaleznym prezesem. A jak nie to bedzie takim samym popychadlem > jak jego poprzednicy TO JEST TYLKO IV RZECZPOSPOLITA KACZYŃSKICH, RYDZYKA I GIERTYCHA. W 1933 ROKU HITLER ROZPOCZYNAł SWOJĄ DZIAłALNOŚĆ TEŻ "NIEWINNIE", JAK GIERTYCH Odpowiedz Link Zgłoś
optyk26 Re: Wiceprezes TVP: Nie tolerujemy tchórzów, konf 20.06.06, 21:01 Warszawa 2006-06-20 Szanowny Panie Farfała nie mówi się nigdy o nacji. Mów Pan Obywatele porażone parchem. Parchem może być porażona każda nacja. Nie widzisz Pan wokókł siebie Polaków porażonych parchem - też - psia ich mać jest pod dostatkiem. Widzi Pan i słyszy jak Obywatele porażone parchem teraz mordy drą za prawdę, Z poważaniem Tomasz Bednarski pana sympatyk Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua A Marks co pisał o Żydach? :)))) 20.06.06, 21:27 A Marks, ideolog lewicy, sam będąc Żydem, co pisał o Żydach?... Przeczytajcie P. Johnsona "Intelektualistów"...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Czyżby Farfał miał jednak rację?... 20.06.06, 23:30 Właśnie czytam, że adwokat Żyd chce zaskarżyć Polskę o miliard euro. Biznes "holocaust" sp. z o. o. jednak kwitnie na dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Wiceprezes TVP: Nie tolerujemy tchórzów, konf 21.06.06, 00:46 Bledy mlodosci mozna wybaczyc; niemniej najpierw winowajca powinien przyznac sie do ich popelniena, a wyjasnienia ktore czytam sa co najmniej dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Polscy Zdrajcy Pacholki Rosji, czyli PZPR 21.06.06, 00:57 Jesli jestescie tak surowi dla tego mlodego czlowieka, znaczy mlodego, kiedy sie w te szopke zaczal bawic, to co nalezy zrobic z tymi, ktorzy rzadzili Polska dla dobra Rosji, a nie wlasnego panstwa przez prawie 50 lat! A potem wielu z nich dorobila sie majatku w blyskawiczny sposob, pelnilo lub ciagle pelni odpowiedzialne funkcie panstwowe, business'owe czy polityczne! No wlasnie, co? Pod sciane i roztrzelac, czy powiesic? O nie najlepiej zapomniec, przestac byc oszolomem i nie domagac sie lustracji i dekomunizacji! Zdrajcom i zlodziejom wybaczyc, Piotra Farfale wyrzucic z TV, a jak nie to calkowicie zniszczyc! Piszac to, co powyzej, nie znaczy, ze bronie jakies tam faszyzujace pisemka, czy zachowania. Po prostu, pisze dlatego, zeby porownac skale w/w przestepstw! Ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Polscy Zdrajcy Pacholki Rosji, czyli PZPR 21.06.06, 01:14 Wydaje mi sie, ze jednak antysemityzm jest gorszym wykroczeniem niz komunizm. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Polscy Zdrajcy Pacholki Rosji, czyli PZPR 21.06.06, 01:19 xs550 napisał: > Wydaje mi sie, ze jednak antysemityzm jest gorszym wykroczeniem niz komunizm. Hehehehe! Czy dlatego, ze komunizm stworzyli Zydzi? Co? Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Polscy Zdrajcy Pacholki Rosji, czyli PZPR 21.06.06, 02:02 mysz_polna5 napisała: (...) > Hehehehe! > Czy dlatego, ze komunizm stworzyli Zydzi? Co? A moze Ty po prostu antysemitow bronisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Polscy Zdrajcy Pacholki Rosji, czyli PZPR 21.06.06, 12:33 majster_g napisał: > mysz_polna5 napisała: > (...) > > Hehehehe! > > Czy dlatego, ze komunizm stworzyli Zydzi? Co? > A moze Ty po prostu antysemitow bronisz? Co to ma do rzeczy? Czy klamalam piszac, ze komunizm stworzyli Zydzi? Chi? Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Polscy Zdrajcy Pacholki Rosji, czyli PZPR 21.06.06, 14:06 mysz_polna5 napisała: (...) > > A moze Ty po prostu antysemitow bronisz? > Co to ma do rzeczy? Czy klamalam piszac, ze komunizm stworzyli Zydzi? Mysle, ze po prostu sie mylisz. Czy istnialby socjalizm bez takich nazwisk jak: Robert Owen, Henri de Saint-Simon, Charles Fourier? Poza tym Marks i Engels byli Niemcami. Stalin i Lenin - Gruzin i Rosjanin. Teraz pomysl sobie kim jest czlowiek, ktory na polskim forum, gdzie panosza sie antysemici (prawda obiektywna - chyba nie zaprzeczysz) pisze, ze znienawidzony przez Polakow komunizm "stworzyli Zydzi"? Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Prawda obiektywna 21.06.06, 14:16 Gdybys przypadkiem nie zauwazyla antysemityzmu na Forum polecam dyskusje zaraz powyzej tego postu - tam wymienilem odpowiednie "niki": forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=43891441&a=43925304 Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Polscy Zdrajcy Pacholki Rosji, czyli PZPR 21.06.06, 14:36 > Poza tym Marks i Engels byli Niemcami. Przeciez byli Zydami... Chyba ze mieli sie urodzic w Izraelu, a takiej możliści wtedy nie było... > Teraz pomysl sobie kim jest czlowiek, ktory na polskim forum, gdzie panosza sie > > antysemici (prawda obiektywna - chyba nie zaprzeczysz) pisze, ze znienawidzony > przez Polakow komunizm "stworzyli Zydzi"? Nie tylko komunizm wymyślili, w koncu socjaldemokracja zostala wymyslona przez Zyda. I taka jest prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Polscy Zdrajcy Pacholki Rosji, czyli PZPR 21.06.06, 02:01 mysz_polna5 napisała: > Piszac to, co powyzej, nie znaczy, ze bronie jakies tam faszyzujace pisemka, > czy zachowania. Po prostu, pisze dlatego, zeby porownac skale w/w > przestepstw! Ot co! Czy Ty jeszcze pamietasz, czego Ty bronisz? Kiedys obrazalas sie za pomowienie, ze bronisz wszecholakow. Czy dalej tak by bylo? Czy teraz jestes obiektywna po prostu? A moze teraz bronisz mlodziez po prostu z racji ich wieku? Napisz czego Ty naprawde bronisz, ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Polscy Zdrajcy Pacholki Rosji, czyli PZPR 21.06.06, 12:31 majster_g napisał: > mysz_polna5 napisała: > > Piszac to, co powyzej, nie znaczy, ze bronie jakies tam faszyzujace pisem > ka, > > czy zachowania. Po prostu, pisze dlatego, zeby porownac skale w/w > > przestepstw! Ot co! > Czy Ty jeszcze pamietasz, czego Ty bronisz? Kiedys obrazalas sie za pomowienie, > ze bronisz wszecholakow. Czy dalej tak by bylo? Czy teraz jestes obiektywna po > prostu? A moze teraz bronisz mlodziez po prostu z racji ich wieku? > Napisz czego Ty naprawde bronisz, ot co! Staram sie byc obiektywna. Nie lubie zadnej skrajnosci, i takiej nie bronie. Owszem bronie mlodziez z racji jej wieku, a najbardziej wtedy, kiedy wyraznie wiadac, ze jest wykorzystywana przez doroslych ludzi! Dlaczego media robia pozytywna zadyme, gdy mlodziez protestuje p-ko Giertychowi. Nawet zasluguje na artykul prasowy, gdy tej mlodziezy jest sztuk 3 /Opole/. Dlaczego jest odwrotnie w przypadku Wszechpolakow. Czy oni NIGDY i w niczym nie maja racji? Odp.Radia Erewan. Nigdy, bo oni sa politycznie niepoprawni, wd kryteriow poprawnosci ustalanej przez lewackie meddia! Przypomnij mnie moj powod obrazenia sie. O co to ja sie obrazilam w dyskusji i Wszechpolakach? Ja nie przypominam sobie tego momentu, a takze twojego nicku! I-m not perfekt. I'm human being! But part of me are pretty good;))))Ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Polscy Zdrajcy Pacholki Rosji, czyli PZPR 21.06.06, 13:39 Moze tamta mysz polna miala inny numerek. Trudno sie polapac... No nic, badz obiektywna. Tylko uwazaj. Przed Toba bylo wielu innych obiektywnych. Na przyklad obiektywnie stwierdzaja, ze w PLR-u nie bylo bezrobocia. Spytaj sie wlodzimierza.ilicza. Jeszcze jedno pytanie: czy poezje polska tez stworzyli Zydzi? Odpowiedz Link Zgłoś
milony Re: Wiceprezes TVP: Nie tolerujemy tchórzów, konf 21.06.06, 02:30 Skinhead rządzi publiczną, popers Polsatem a gdzie miejsce dla punkowców??? Odpowiedz Link Zgłoś
plant666 to moze rozjasni 22.06.06, 13:00 zrodlo - nacjonalista.org. poznaniak: Farfła ma ciekawy tatuązoj zeby wyborcz wiedziła a zamin wstapił do MW dzialał w NOP. JS_89: Nie masz racji Kołowrót. Z tym rzymskim pozdrowieniem to było jasno widać jak za każdym razem Farfał mówił o intencjach, o tym że "nigdy się nie pozdrawiał hitlerowskim gestem" itp. Hitlerowski gest nie jest równoznaczny z rzymskim pozdrowieniem, bo do podniesienia prawej ręki trzeba jeszcze coś krzyknąć Inna sprawa, że niewielu jest ludzi, którym chociaż dla jaj nie zdarza się zahajlować. O nacjonaliźmie chyba nic na tej konferencji nie było. A samo pismo przynajmniej lekko się o nazizm musiało ocierać, skoro były tam artkuły o Adolfie (pozytywne) i jakiś Valhallach. Prawda jest taka, że Farfał nie mógł bronić tej gazety, bo była zbyt radykalna. poznaniak: zobacz sobie szczerbce z 2000 roku a zobaczysz ktoczasem tam pisał o był w stopce redakcujnej. wroclawianie:Typowe zachowanie gościa z MW. Wyparł się wszystkiego co robił i w co wierzył. Nie redagował Frontu ? He he dobre sobie. Ja jestem królewną Śnieżką. Błędy młodości ? Nie taka znów młodość, nie miał wtedy 12 lat Ciekawe co zrobił z tatuażem Falangi na ramieniu. Pewnie przerobił na serduszko ze strzałą Tonący brzytwy się chwyta. Wdupił wybory do sejmu więc tu trzeba posadkę utrzymać, żeby odrobić wydatki z czasów kampanii. poznaniak:HHHMMMMMMM a myslałem ze jestem jedynym na tym forum który widzła ten tautaż sarkor:poznaniak i wroclawianie.info : może najlepiej od razu dajcie cynk GW? apeluje do moderatora żeby jak najszybciej usunął ten temat. poznaniak:Sam mam tatuąz o podobnej tematyce, tylko ja gosie nie wstydze i zrobiłem go po to zeby nigdy nie zapomnieć kim jestem, Farfał widoczie zapomniał, nie jest on jedym który był bardzo radykalny i jak wielu związany był kiedys z NOP ale po objęciu jakiegos stołka wypiera sie wszystkig, nie tedy droga. JS_89:W sumie Sarkor ma rację. Lepiej zdjąć ten temat, bo jeszcze GW wpadnie na pomysł żeby dokładniej sprawdzić Farfała Odpowiedz Link Zgłoś
pulpety Re: Wiceprezes TVP: Nie tolerujemy tchórzów, konf 26.06.06, 06:38 Ktos taki powinien jak najszybciej zostac usuniety z zycia publicznego dla dobra nas wszystkich. Nie jeden raz widzialem u siebie na podworku wojojacych mlodych narodowcow, ktorych wszyscy sie bali. Jednak oni byli tylko odbiorcami tresci, ktore tworzyl Pan wiceprezes a to jest, w jego przypadku o wiele bardziej niebezpieczne. Jezeli pozostanie na swoim stanowisku zacznie szukac rewanzu, bo taka jest natura ludzka a biorac pod uwage dowody jakie przeciwko niemu istnieja, trudno jest wierzyc w jego niewinnosc i zmiane pogladow. Odpowiedz Link Zgłoś