wolnoscslowa 20.06.06, 13:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alkud To spisek Szatański! To knucie neopogańskie :))) 20.06.06, 13:05 Polacy się nie poznali na Rzadzie... --- religiapokoju.blox.pl/2006/06/Galloway-i-jego-fan.html Odpowiedz Link Zgłoś
navaira To wina Układu i Stolika 20.06.06, 13:22 Oraz Platformy. Łże-elit, lumpen-inteligencji, burych suk, furiackich ataków totalnych, a nawet totalitarnych. Coś pominąłem? Odpowiedz Link Zgłoś
pozlotemu Leca na calego! Rzad do bani! Tylko Rokis i Tusek! 20.06.06, 13:28 No to juz gazetka przeplacila nastepny sondaz. Hura, bawia sie jak dzieciaki w gluchy telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: Leca na calego! Rzad do bani! Tylko Rokis i T 20.06.06, 13:40 A ja się zaliczam do tych co nie popierają. I jestem z tego dumny. Precz z nacjonalistami! Odpowiedz Link Zgłoś
gazetajudasza Re: Leca na calego! Rzad do bani! Tylko Rokis i T 20.06.06, 14:48 moroux napisał: > A ja się zaliczam do tych co nie popierają. I jestem z tego dumny. Precz z > nacjonalistami! Kolego, licz sie ze slowami, obrazasz braci Niemcow z IV Rzeszy! Wiecej szacunku dla nadludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywil A Malowany Kazimierz wciąż że taki dobry. 20.06.06, 15:20 Dobry, ale dla kolegów z PiS. Oj, mało tych kolegów, a tyle stanowisk do obsadzenia. Rezerwy trzeba ściągać z głębokiej prowincji. Restauracja PRL jak się patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Re: Jolu... 20.06.06, 19:34 Tylko ze Ci sie Jolki pomylily:))Bo to nie ta Jolka:) Odpowiedz Link Zgłoś
teodorkp Re: A Malowany Kazimierz wciąż że taki dobry. 20.06.06, 18:15 do Joli - i bardzo dobrze, że z prowincji - jest szansa, że nie krętacz, oszust, czy glizda bez kręgosłupa, tak jak CAŁA warszawka - !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz Marcinkiewicz to taka wesoła marionetka tego Rządu 20.06.06, 20:46 jest taki fajny, wesolutki, wszystkich cieszy i wogole :) tylko ze nic z tego nie wynika, tanczy jak mu zagraja :) Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: Leca na calego! Rzad do bani! Tylko Rokis i T 20.06.06, 13:41 pozlotemu napisał: > No to juz gazetka przeplacila nastepny sondaz. > Hura, bawia sie jak dzieciaki w gluchy telefon. buahahaha :) jak nie po mysli, to przeplacila? dobre :D PS. i dobrze, ze leca! oby tylko na samo dno. Odpowiedz Link Zgłoś
aglo11 Re: Leca na calego! Rzad do bani! Tylko Rokis i T 20.06.06, 16:15 GW to typowy polskojęzyczny brukowiec, naczelnego nawet nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek45-1 Re: To wina Układu i Stolika 20.06.06, 14:12 a pedały, kryptgeje i kryptolesbijki, pederasci, pedofile, cykliści, sbecy, komuniści, socjalisci, TW. Prosze dokładniej wymieniac, kolega sie nie przygotował do zajęć Odpowiedz Link Zgłoś
kasia20055 Znowu OBOP 20.06.06, 14:01 Ostatnio OBOP twierdził, że PO prowadzi w sondażach. Teraz znowu rząd dołuje. Tylko, że to jest bardzo mocno naciągane, tak jak Prezydent Tusk i Premier z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Czyli tylko 60,3 proc. źle ocenia pracę rządu? 20.06.06, 13:23 A nawet jeśli masz na myśli 57 proc., to rozumiem, że już odniosłeś miażdżące zwycięstwo nad łże-gazetą i rząd cieszy się ogromnym poparciem społecznym, regularnie manifestowanym w spontanicznych 30-osobowych demonstracjach? Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa co to za dwa zdania? 20.06.06, 14:01 Nie ma żadnych informacji co to za sondaż. To spadek może wzrost? Pewnie znowu robiony na dzieciach. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: co to za dwa zdania? 20.06.06, 14:12 premier.z.krakowa napisała: > Nie ma żadnych informacji co to za sondaż. > To spadek może wzrost? > Pewnie znowu robiony na dzieciach. Jakos nie zadawałes tak głupich pytań jak lepsze noty mieli...tez na dzieciach robione były ?? Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa ale powiedz czy to wzrost poparcia czy 20.06.06, 14:16 spadek. Bo ja z tego bełkotu redakcyjnego nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa który jest prawdziwy? 20.06.06, 14:23 może ten, a może zaden wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,3414593.html "Mimo wszystko - czytamy w raporcie z badań - rząd ma nadal ponad dwukrotnie więcej zwolenników (42 proc.) niż przeciwników (20 proc.). " Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: który jest prawdziwy? 20.06.06, 14:51 a pomyslales, ze oba moga byc? ze wyniki zaleza od grupy docelowej respondentow? ze przez ostatni tydzien, kolejne pomysly koalicji po prostu zabijaja? oba moga byc tak prawdziwe, jak falszywe - badan nie przeprowadza sie na wszystkich Polakach, bo to sie nazywa wowczas wybory. myslenie nie boli :| Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Re: który jest prawdziwy? 20.06.06, 15:42 linfan napisał: > a pomyslales, ze oba moga byc? ze wyniki zaleza od grupy docelowej respondentow > ? > ze przez ostatni tydzien, kolejne pomysly koalicji po prostu zabijaja? oba moga > byc tak prawdziwe, jak falszywe - badan nie przeprowadza sie na wszystkich > Polakach, bo to sie nazywa wowczas wybory. > > > myslenie nie boli :| Coś Ci się pokiełbasiło. Nie mogą być oba prawdziwe. Matematyka(statystyka) jest jedna. Mogą być tylko błędne metody badawcze i debilne pracownie badań. Badania nie są przeprowadzane w zależności od pracowni na różnych społeczeństwach. Wiesz co to jest margines błędu. Twierdzisz więc że w tydzień może się odwrócić wynik sondażu. Brawo. Co tam słychać w podstawówce. Z 40% za i 20% przeciw w kilka dni może według Ciebie zrobić się 70% przeciw i 20% za. Ciekawe. Wyjaśnienie jest jedno TNS OBOP jet niewiarygodną pracownią, która z założenie robi błędne sondaże, które nijak się mają do rzeczywistośći. Dowodem są chociażby wybory, po których mamy według tej pracowni prezydenta Tuska i to w pierwszej turze. Odpowiedz Link Zgłoś
linfan [...] 20.06.06, 16:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa wiedziałem poprawiły się notowania rządu o 5% 20.06.06, 15:48 Wiedziałem że gadzinówka wybiórcza celowo napisała tylko dwa zdania zmieniająć sens sondażu. A mimo usilnych starań mediów notowania się poprawiły i to cała prawda łżemedia. "W porównaniu z majem oceny pracy Kaczyńskiego zmieniły się niewiele. W maju, podobnie jak w czerwcu, prezydent zebrał 55 proc. ocen negatywnych. O 1 proc. wzrosła natomiast liczba zwolenników działalności głowy państwa. Poprawiły się w stosunku do maja notowania całego rządu. O 5 proc. wzrósł odsetek respondentów dobrze oceniających jego pracę. Spadł również odsetek oceniających go źle (o 3 proc.)." Odpowiedz Link Zgłoś
linfan to kwestia bezrobocia, czy tez... 20.06.06, 16:52 pracujesz jako 'forumowicz GW' w jakiejs partii? cos duzo czasu wolnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa czy można powycinać informacje i nie podpisać się 20.06.06, 15:55 pod tym, twierdząc jednocześnie że tak brzmi informacja podana przez kogoś innego. W wybiórczej tak. Najlepiej wyciąć dwa zdania i podpisać PAP. Odpowiedz Link Zgłoś
laseczka.galby To ohydna manipulacja sil worgich Polsce!!!! 20.06.06, 13:15 Jolka Galba gdzie jestescie???? Odpowiedz Link Zgłoś
maciek9989 Re: OBOP: 67 proc. Polaków negatywnie ocenia prac 20.06.06, 13:21 To mnie absolutnie nie dziwi. Za miesiąc będzie 85 procent ludzi, którzy mają dość tego kaczego rządzenia. Co do Marcinkiewicza, też zaskoczenie nia ma, bo przecież jak się nic nie robi, to się nikomu nie można narazić. Prezydencikowi wystarczyło kilka miesięcy, żeby mieć więcej przeciwników niż zwolenników. No coments. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks 67%: rząd zły,65%: premier dobry. Dom idiotów-Pols 20.06.06, 13:22 ka. Jedna wielka zgraja idiotów (a może: wariatów?) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 99 proc. Polaków negatywnie ocenia pracę.. 20.06.06, 13:24 ...OBOP-u !!.. --- ,,Nieważne kto głosuje.., ważne kto głosy liczy''!!..-J.Stalin Odpowiedz Link Zgłoś
teodorkp Re: 99 proc. Polaków negatywnie ocenia pracę.. 20.06.06, 18:29 do trudnego - masz 200% racji - to nie tylko słowa Stalina - ale i polska praktyka - zobacz wyniki ostatnich wyborów samorządowych we Wrocławiu - kiedy w europie % głosów nieważnych jest średnio około 1%, w Polsce - średnio ok. 2-3%, to tam było prawie 20% -!!! I co ? Czy się ktoś zainteresował -??? Pies z kulawą nogą - też NIE -!!! I tak wygrali ci co wygrać mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: 99 proc. Polaków negatywnie ocenia pracę.. 21.06.06, 14:35 teodorkp napisał: > do trudnego - masz 200% racji - to nie tylko słowa Stalina - ale i polska > praktyka - zobacz wyniki ostatnich wyborów samorządowych we Wrocławiu - kiedy w > europie % głosów nieważnych jest średnio około 1%, w Polsce - średnio ok. 2-3%, > to tam było prawie 20% -!!! I co ? Czy się ktoś zainteresował -??? Pies z > kulawą nogą - też NIE -!!! I tak wygrali ci co wygrać mieli. Panie Kolego . To są sprawy dla choć odrobinę inteligentnych obywateli oczywiste !! Kolega słusznie nawiązał do sytuacji z wyborów. Chcę dwa słowa na ten temat, otóż; - manipulacje sondażami w okresie międzywyborczym są niewątpliwie zjawiskiem obrzydliwym, lecz mało szkodliwym.. Jeśli jednak dotyczy to sondaży przedwyborczych, to sprawa jest nie tylko ,,brzydka'' ale przede wszystkim grożna !! Przyczynia się bowiem do sztucznego nakręcania koniunktury jednym i ,,dołowania''innych ! Jeżeli nie można zapewnić pełnego obiektywizmu ośrodków sondażowych, powinno się zakazać publikowania wyników ich ,,pracy'', przynajmniej w okresie kampanii wyborczej !! --- Tylko właściwe założenia prowadzą do właściwych wniosków ! t. Odpowiedz Link Zgłoś
bartolomeo_prignano Re: OBOP: 67 proc. Polaków negatywnie ocenia prac 20.06.06, 13:24 ...zaraz na pewno kseroPiSior ogłosi, że 67% Polaków jest w "układzie" ...zaczną się aresztowania, deportacje, pokazowe procesy... Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 Ja tu czegoś nie rozumiem 20.06.06, 13:27 Premier kieruje rządem ? Jeżeli dobrze kieruje to znaczy, że dobrze rząd rządzi Jak to więc 63% uważa, że Kazio dobrze rządzi a 67% że rząd źle pracuje Jaka totalna schizofrenia albo ciemnoludyzm na maksa :D **** Fraglesowe widzenie świata : fraglesi.wordpress.com Odpowiedz Link Zgłoś
cics Re: Ja tu czegoś nie rozumiem 20.06.06, 13:51 67% rządu to ocena efektów pracy. 63% premiera to ocena wizerunku medialnego.Zwróć uwagę ,że premier to jedyny polityk PiS który sie usmiecha i robi to w sposób naturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
kr.mary1 Re: Ja tu czegoś nie rozumiem 20.06.06, 15:18 czego tu nie rozumiec - wszyscy od rzadu po prezydenta tylko zeruja na spoleczenstwie i ukradzeniu jak najwiekszej kasy.Zal Polakow,bo powinny juz dawno cala ta zgraje przegonic na cztery strony swiata,bez mozliwosci,zeby sku...syni znowu sie spotkali.Kazio jest tylko szmaciana lalka w rekach rzadu i udaje,ze rzadzi... Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Ja tu czegoś nie rozumiem 20.06.06, 17:46 Dla mnie nie ma w tym nic dziwnego. Wyniki nalezy interpretowac w ten sposób ze premier jest ok. stara sie i robi co moze niestety ministrów ma marnych i pomimo jego dobrych checi cały rzad wypada mizernie. Odpowiedz Link Zgłoś
ogromnejadra Jeżeli 67% to ja też jestem za. Nie chcę by ludzie 20.06.06, 13:43 wytykali mnie na ulicy jako odszczepieńca lub innego pedała. Odpowiedz Link Zgłoś
alikmix Re: OBOP: 67 proc. Polaków negatywnie ocenia prac 20.06.06, 13:50 Europa to dom wariatów, ale Centrala jest w Warszawie ... pisiory się o to postarały Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa pewnie znowu sondaż metodą na dziecko 20.06.06, 14:09 Redaktorzy podajcie więcej informacji na temat tej sondy. Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: pewnie znowu sondaż metodą na dziecko 20.06.06, 14:51 premier.z.krakowa napisała: > Redaktorzy podajcie więcej informacji na temat tej sondy. zaprawde powiadam Ci: to nie byla sonda wystrzelona na Marsa ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: nie 67 a 68 bo ja też !! 20.06.06, 14:12 i ja tez. I sie dziwie,ze tylko tyle zle oceniających,bo nie znam nikogo,kto ocenialby dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: nie 67 a 68 bo ja też !! 20.06.06, 15:29 A ja znam. Co prawda uważa, że nie robią nic dobrego, ale tez nie wydaje mu się, żeby robi coś złego i ciągle ma nadzieję, że będzie lepiej. Jest to jedyny człowiek którego znam o takich pogladach. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.kirsz Re: OBOP: 67 proc. Polaków negatywnie ocenia prac 20.06.06, 14:09 i tak sie trzymaja dlugo... moze ludzie zaczynaja widziec ze taki skladak jak pis+samoochrona+lpr to dlugo bez jakies demolki nie pojedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa dziwne są te sondy TNS OBOP nie dość że robione 20.06.06, 14:14 na dzieciach to przedstawiają zupełnie inne wyniki niż CBOS, GFK, PBS. Pamietam jak OBOP twierdził że mamy prezydenta Tuska i to w pierwszej turze. Tylko kto zamawia tak nierzetelne sondaże i po co? Kilka dni temu czytałem sondaż CBOS który pokazywał odwrotne proporcje. Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: dziwne są te sondy TNS OBOP nie dość że robio 20.06.06, 14:53 premier.z.krakowa napisała: > na dzieciach to przedstawiają zupełnie inne wyniki niż CBOS, GFK, PBS. > Pamietam jak OBOP twierdził że mamy prezydenta Tuska i to w pierwszej turze. > Tylko kto zamawia tak nierzetelne sondaże i po co? > Kilka dni temu czytałem sondaż CBOS który pokazywał odwrotne proporcje. ales sie uczepil... moim zdaniem, to sondaz CBOS robiony byl na dzieciach. i podobnie jak Ty - nie mam nic na potwierdzenie moich slow. moze skoncz te gadke? Odpowiedz Link Zgłoś
maxman01 90 proc. Polaków negatywnie ocenia GW, teraz bedzi 20.06.06, 14:29 90 proc. Polaków negatywnie ocenia GW, teraz bedziecie jeszcze musieli walczyc o miliardowe odszkodowania dla waszych ziomkow... Amerykański adwokat Ed Fagan chce zaskarżyć polski rząd i Narodowy Bank Polski. Domaga się odszkodowań dla przedwojennych żydowskich posiadaczy obligacji państwowych, którzy nie dostali zadośćuczynienia po wojnie. O sprawie poinformował w wydaniu internetowym niemiecki tygodnik "Der Spiegel". Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Zgodność opinii z większością to duży dyskomfort 20.06.06, 14:43 To, że przypadkowo większość polskiego elektoratu podziela moją negatywną ocenę obecnego rządu, a zwłaszcza stojącej za nim większości parlamentarnej, wcale mnie nie cieszy. Ja WIEM (czego tu nie będę szerzej rozwijać), dlaczego ten rząd mi się nie podoba. Im nie podoba się i NIE SPODOBA żaden rząd - każdy, niezależnie od tego co robi albo będzie robił, spotyka się albo spotka z wrogością, bo CZEGOŚ NIE DAŁ. Może nie wiadomo dobrze czego, ale NA PEWNO czegoś. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz1959 Re: Zgodność opinii z większością to duży dyskomf 20.06.06, 14:55 Uwazam,ze te wszystkie sondaze to bzdura na bzdurze. Mam wyzsze wyksztalcenie,47 lat glosowalem na PiS.Dobrze oceniam obecny rzad a szczegolnie jego Premiera.Bardzo duzo moich znajomych jest tego samego zdania,sa to ludzie wyksztalcenie,nie po podstawowkach,ludzie mlodzi i starsi. Nie rozumiem takiej kwalifikacji jaka podaja sondaze. Odpowiedz Link Zgłoś
agart101 A przecież wszystko będzie zrobione 20.06.06, 15:13 Od 9 miesięcy Premier ciągle przekonuje, że wszystko będzie zrobione. Ale ciągle będzie zrobione a nic nie udało się jeszcze zrobić no chyba , że zatrudnić swoich to tak. Część już zdążono zwolnić za odprawą a ciągle wszystko inne będzie zrobione. Na świętego nigdy chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 To są lepsze wyniki dla rządu niż w kwietniu 20.06.06, 15:19 Z tego wynika, że sondaże nie lecą w dół, ale rząd zaczyna odzyskiwać siły. Również prezydentowi przestało spadać, a nawet przybyło mu zwolenników od kwietnia. Nie jestem zwolennikiem rządu i wcale mnie to nie cieszy. Tylko jak GW mogła opublikować wyniki świadczące o poprawie notować rządu i prezydenta? Przecież według moherowych forumowiczów GW zawsze kłamie. Czy teraz również kłamie, że rządowi rośnie? Odpowiedz Link Zgłoś
eustachy15 Re: OBOP: 67 proc. Polaków negatywnie ocenia prac 20.06.06, 15:43 ??? a reszta dalej robi za debili (czytaj moherow) i pozytywnie ocenia rzad ??? to jakas kpina chyba, ten rzad, ta koalicja, ten prezydent to jak dla mnie jedno wielkie nieporozumienie, caly czas mam nadzieje ze to mi sie sni Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_rabbit Idiotyzm respondentów 20.06.06, 15:58 Większość uważa, że rząd pracuje żle. Większość uważa, że premier pracuje dobrze. ????? Odpowiedz Link Zgłoś
corradocatani Niemożliwe! Jak to? 20.06.06, 16:19 Jakim sposobem tak świetny i fachowy rząd traci w sondażach? Niewdzięczy naród! Galopujący wzrost gospodarczy ( w gospodarstwach domowych aktualnie rządzących i ich kolegów), zanikające prawie do zera bezrobocie ( w rodzinach wcześniej wymienionych), roznące emerytury i świadczenia socjalne, ogromne szanse rozwoju a ten naród wciąż więcej i więcej. Dajcie wytchnąc rządowi, oni też muszą odpocząć, nie zrobią wszystkiego naraz. Dlatego proponuję wszystkim mediom, oprócz jedynie słusznych żeby wyjechały na wakacje i nie mówiły nic o rządzie, niehc bidule odsapną od tego wyciągania kraju z bagna. Odpowiedz Link Zgłoś
ub_gazetkawybiorcza 100% Polaków brzydzi się żydo-ubecją z GW 20.06.06, 16:46 ale towarzysze swoje cimoszenie nadal uprawiają Odpowiedz Link Zgłoś
zo10fr Re: 100% Polaków brzydzi się żydo-ubecją z GW 20.06.06, 17:13 No to chyba 100% -1, bo ja nie brzydze sie Odpowiedz Link Zgłoś
seret2 Tekst jako czynność fizjologiczna. 20.06.06, 17:03 Wybrać losowo grupę osób, która stanowiła by reprezentatywny przekrój tak zwanego społeczeństwa nie jest łatwo. Są; rolnicy, robotnicy niewykwalifikowani, bezrobotni, urzednicy państwowi, gieszefciarze, mężczyżni i kobiety i młodzież płci obojga, biedni i bogaci, mądrzy i głupi, ze wsi małej i dużej (i z pod Olsztyna), i z miasta dużego i z małego i z Warszawy , wielce religijni i czytelnicy Urbana .... Załóżmy że jednak udało się stworzyć reprezentatywną próbkę i mamy idiotyczny wynik np. tyko 67% widzi co się dzieje, co nie znaczy że rozumie. Reszta akietowanych powiedziala "yyyyy..." albo ze strasnie im się ten rząd podoba. Jakieś 1-2 % respondentów tej grupy ma interes, bo ciocia jest w Samoobronie i może nam też coś załatwi,ale reszta? Istnieje taki termin statystyczny jak WAGA. Zastosowanie WAGI wprowadza zasadniczą zmianę zasady : głos durnia liczy się mniej niż z głos człowieka rozumnego. Głos moherowej dewotki czy szczeniaka wszechpolskiego nie liczy się wcale. No i tyle. Aha, ewentualnych mędrców dyzurnych,informuję, że teksty na forum traktuję podobnie jak oddanie moczu dzięki czemu jest mi lżej, natomiast nie mam zamiaru polemizować, kto sika dalej i celniej. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Czego wy tak sie podniecacie!? 20.06.06, 18:05 Przeciez kazdy rozsadny czlowiek powinien wiedziec, ze te sondaze to kompletna lipa w proszku! - Tak samo jak sondaze Tuska i Kaczora przed wyborami. Ochloncie wiec! Odpowiedz Link Zgłoś
ub_gazetkawybiorcza [...] 20.06.06, 18:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 W okresie piłkarskiej klapy ... 20.06.06, 18:27 .. trudno oczekiwać pozytywnego nastawienia wśród społeczeństwa. PiSklak z Pałacu nie powinien jechać na mecz z Niemcami - wyglądał żałośnie. Odpowiedz Link Zgłoś