bob_l Taka krytyka, to punkty dla Giertycha. 23.06.06, 02:58 Pokolenie obecnych 30-40-latków chce rozwijać w swych dzieciach patriotyzm i uczyć je historii Polski. Nie chce natomiast wpajać dzieciom przesadnej tolerancji, która stoi w sprzeczności z uznanymi normami moralnymi. Giertych spodziewając się totalnej krytyki jego osoby podejmuje tematy ważne dla większości rodziców. Krytyka jego propozycji zwiększa mu poparcie. Krytycy jawią się jako przeciwnicy wychowania patriotycznego i nauczania historii Polski. Jawią się jako krzewiciele homoseksualizmu i niezrozumiałych "nowinek" europejskiej poprawności. On wygrywa tę batalię. Nawet ja muszę zgodzić się z jego propozycjami, chociaż nie jestem jego wielbicielem. Odpowiedz Link Zgłoś
jjr44 ty jesteś bobi chory 28.06.06, 23:27 Popatrz sobie na owoce pracy ministra - mlodzież wszechpolską. On chyba nadal jest ich honorowym przewodniczącym. Krótko przycięte włoski i łapa podniesiona w hitlerowskim pozdrowieniu. W Polsce! Niejaki farfał totumfacki giertycha nagrodzony synekurą 28 letni wiceprezes telewizji pisał do "szczerbca". To są ideały wychowawcze pana ministra. Ale co ja tu pisze, pieprzysz takie bzdury ze pewno też jesteś na żołdzie pana giertycha. Pisz dalej może ci coś skapnie jak farfałowi. jak jesteś rozsądny to to artykuły o żydowskiej zarazie toczącej Polskę podpisywałeś pseudonimem i nie pokazywałeś twarzy na imprezach upamiętniających twego idola adolfa. nikt się nie przyczepi. A biedny farfał szczery tak jak ten wierzejski "homoseksualista to z definicji tchórz" "lac zboczeńców pałami". i dlatego przepadł :-) Odpowiedz Link Zgłoś