dominik59 30.06.06, 12:39 Owsa jej i do paki. Niech tak już zostanie!!!Chamstwo do władzy!!! Liście liczyć!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pose.one co z imunitetem? 30.06.06, 12:47 ciekawe kto zlozy w Sejmie wniosek o pozbawienie Beger mandatu poselskiego. a jeszcze ciekawsze czy partia dumnie naszaca nazwe Prawo i Sprawiedliwosc poprze ten wniosek. jakos mi sie nie wydaje. przeciez to wina PO. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: co z imunitetem? 30.06.06, 12:55 Oczywiście, że winna jest PO! To Tusk osobiście podrabiał podpisy na listach Pani Renaty. Odpowiedz Link Zgłoś
pose.one PO i układ sa temu winni 30.06.06, 13:01 "Układ jest bowiem obdarzony cechami nadprzyrodzonymi - wszechpotężny i wszechobecny. Przeniknął do środowiska tych, “którzy mają doświadczenie”, z elit zrobił “łże-elity”. (Układ) Jest jak Matrix: nie sposób udowodnić, że istnieje, ale jest spójnym wyjaśnieniem wszystkiego, co się nam przydarza. I doskonałym usprawiedliwieniem wszystkich niepowodzeń i słabości." A posel Maksimiuk juz bronil kolezanki przed kamerami TVN24. pewnie na te ku..ki w oczach polecial. Odpowiedz Link Zgłoś
mcsat Re: PO i układ sa temu winni 30.06.06, 13:30 ciekawe co teraz wyduka Jola z Dywit ? JOLA, JOLA , JOLA do dzieła!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_junak Re: Niech oddaje diete za te lata 30.06.06, 13:45 z odsetkami!!! a osobie, która przez nią się nie dostała do parlamentu dać odszkodowanie - z jej majątku! Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Niech oddaje diete za te lata 30.06.06, 14:15 a ja jestem oburzony tym wyrokiem! no bo dlaczego to jest wyrok w zawieszeniu??? za o wiele drobniejsze sprawy pis grozi surowością wyroków, a tu za tego rodzaju oszustwo - wyrok w zawieszeniu? Przeciez dla takiej Beger to jak pogrożeniem palcem! Koalicjant spod znaku sprawiedliwości coś w tej sprawie zrobi? Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp Szarak to by z pierdla za taki przekręt nie wyszed 30.06.06, 14:18 ł. No, ale jakie Prawo, taka koalicyjna Sprawiedliwość... Odpowiedz Link Zgłoś
critic I jak zwykle nic jej nie zrobią. 30.06.06, 14:32 Rządzą nami przestępcy. Wyborcy - wstydźcie się i wyciągnijcie wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: I jak zwykle nic jej nie zrobią. 30.06.06, 15:23 "Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie!!!" - skąd my to znamy... Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp Przypadki Pani Prof. Beger i Prof. Gilowskiej są 30.06.06, 22:07 zastanawiająco podobne...Tu pomówienie i tu pomówienie, tu chłop zawinił a Profesora wieszają i tu...Sędziowie...Świadkowie...Czy Pani Profesor Beger podpisała zlecenie fałszerstwa? NIE! I Pani Profesor Gilowska też się pod donosami na znajomych nie podpisała. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity1 Re: Przypadki Pani Prof. Beger i Prof. Gilowskiej 30.06.06, 22:37 zastanawiająco podobne...Tu pomówienie i tu pomówienie, tu chłop zawinił a Prof > esora wieszają i tu...Sędziowie...Świadkowie...Czy Pani Profesor Beger podpisał > a zlecenie fałszerstwa? NIE! I Pani Profesor Gilowska też się pod donosami na z > najomych nie podpisała. To można tylko powiedzieć do ludzi inteligentnych. Dla większości tego forum,napisane w każdej gazecie musi być prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Przypadki Pani Prof. Beger i Prof. Gilowskiej 01.07.06, 00:22 Kobieto zastanów sie (wiem szanowni czytelnicy ze to raczej bezsensowny apel) czy podpisy na liscie pani Beger były sfałszowane ? czy jej wspólpracownik który sie przyznał je sfałszował ? czy wspólpracownik zeznał ze zrobił to na polecenie Beger ? czy Beger była beneficjentka fałszerstwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
kot9999 Cala wladza przenajswietszej rzeczpospolitej jest 01.07.06, 00:27 Cala wladza przenajswietszej rzeczpospolitej jest zepsuta od srodka. A mialo byc tak pieknie, prawie i sprawidliwie. Hi hi hi... Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Cala wladza przenajswietszej rzeczpospolitej 01.07.06, 09:53 "Sędziowie...Świadkowie...Czy Pani Profesor Beger podpisała zlecenie fałszerstwa?" - Jola i inni obrońcy tej koalicji zaczynają już przekraczać zwykłą granicę śmieszności. W życiu nie słyszałem, aby jakikolwiek przestępca podpisywał zlecenie wspólnikowi. Gdybyście mieli choć troche klasy, to byście Begerową sami przeginili, i to nie teraz, tylko ze trzy lata temu, gdy sprawa była juz powszechnie znana. Ja wiem, że to jest typowa przestepcza paktyka - złapią cie za rekę, mów, że to nie twoja ręka. Ale żeby tak robił koalicjant prawa i sprawiedliwości? I smieszne, i straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
critic Prof. Beger?!!!! 02.07.06, 19:29 Od kiedy to profesurę dostaje się w rok po zdaniu matury? Nie obrażaj profesorów (dodałbym też: nie ośmieszaj siebie, ale to daremny apel). Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity1 Polityczne WYR0KI nie zatrzymają Samoobrony 30.06.06, 21:39 Jawny przestępczy wyrok polityczny przeciw R.Beger oparty na pomówieniu i dowolnym interpretowaniu prawa jest hańbą dla polskiego wymiaru sprawiedliwości. Dyspozycyjne i zależne sądy działają w sprawach politycznych przeciw Samoobronie w sposób iście kuriozalny,dając wiarę każdej osobie bez dowodów w sprawie. Nie można powoływać świadków,utrudnia się postępowanie dążąc w jawny sposób by zafałszować i oszukać prawdę.Sama doświadczyłam takiej farsy sądowej. Mie powołano np:grafologa.Czemu???Bo nie! Nie udowodniono fałszowania podpisów przez Beger lecz jej pracownika który briniąc się pomawia ją za obietnicę mniejszego wyroku.Farsa hucpa Kawka Mrożek i Lem. Odpowiedz Link Zgłoś
maqoofka Re: Polityczne WYR0KI nie zatrzymają Samoobrony 30.06.06, 23:08 Jolciu, zmień tego, co ci pisze te banialuki. Za mało mu płacisz, robi błędy. "Mie powołano np:grafologa." Mówi i pisze się "mnie", jeśli już. A powinno być "w mojej sprawie". A tak, poza tym, to główka zdrowa? Móżdżek się aby nie przegrzał w czasie upałów? Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Polityczne WYR0KI nie zatrzymają Samoobrony 01.07.06, 09:58 Jolu, Ty po prostu nie zaśmiecaj tego forum. Nawet w obłędzie powinny być jakieś granice. Uwierz mi, ża jak już się czegoś nie da obronić, to lepiej nie bronić. A ta sprawa jest ewidentna. ja wiem, że jak się współpracuje z Kaczynskimi i Giertychem, to człowiek się uczy nazywać czarne białym i na odrót, i to jeszcze z oburzeniem. Ale z tym to się juz wygłupiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
innymacuser Re: Polityczne WYR0KI nie zatrzymają Samoobrony 01.07.06, 09:20 Kafka, Franz Kafka... ROTFLMAO Odpowiedz Link Zgłoś
lesew Re: Niech oddaje diete za te lata 30.06.06, 17:16 Bzdura! Szarak w monencie zostania posłem, z definicji, przestaje być szarakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
madzad Re: Niech oddaje diete za te lata 30.06.06, 17:24 kazek100 napisał: > a ja jestem oburzony tym wyrokiem! > > no bo dlaczego to jest wyrok w zawieszeniu??? > za o wiele drobniejsze sprawy pis grozi surowością wyroków, a tu za tego > rodzaju oszustwo - wyrok w zawieszeniu? Przeciez dla takiej Beger to jak > pogrożeniem palcem! Koalicjant spod znaku sprawiedliwości coś w tej sprawie > zrobi? Widziałem delikwentów siedziących za prezysłowiowe pięć złotych (tkzw. dziesiona z jedynką lub dwójką). okazuje się ze gwałt na jednej osobie jest ostrzej traktowany niż gwałt na milionach, porazka Odpowiedz Link Zgłoś
zezowaty_cyklop Jej głosy w głosowaniach sejmowych są nie ważne 30.06.06, 14:04 Dieta to pikuś. Co z głosowaniami w których bezprawnie brała udział? Skoro dostała się do sejmu drogą oszustwa więc głosowania z jej udziałem mają wadę w postaci jednego bezprawnie oddanego głosu. Jeśli był to głos znaczący to prawo w ten sposób ustanowione nie powinno obowiązywać. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Jej głosy w głosowaniach sejmowych są nie waż 30.06.06, 17:16 Nie rozumiesz wogle o co w tym chodzi. Renatka jest posłanka całkowicie legalnie, to ze podrabiała podpisy na listach nic nie zmienia. Wybory wygrała w sposób demokratyczny i zgodny z prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: Jej głosy w głosowaniach sejmowych są nie waż 01.07.06, 00:16 michalng napisał: > Nie rozumiesz wogle o co w tym chodzi. Renatka jest posłanka całkowicie > legalnie, to ze podrabiała podpisy na listach nic nie zmienia. Wybory wygrała w > sposób demokratyczny i zgodny z prawem. Przepraszam bardzo, czym kierujesz się pisząc, że wybory wygrała w sposób demokratyczny i zgodnie z prawem...? Przecież nie miała prawa brać w nich udziału. Wytłumacz zatem swój tok myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zezowaty_cyklop Re: Jej głosy w głosowaniach sejmowych są nie waż 05.07.06, 09:48 Ciekawe. Jeśli masz rację to mamy bardzo złe prawo. Analogicznie: włamuję się do sklepu, kradnę cały pakiet loteryjnych "zdrapek" i wygrywam samochód. Za włamanie do sklepu i kradzież dostaję 2 lata w zawieszeniu na 5 lat, ale samochód jest mój. Niezły interes. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t [...] 30.06.06, 14:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: PO i układ sa temu winni 30.06.06, 13:45 mcsat napisał: > ciekawe co teraz wyduka Jola z Dywit ? JOLA, JOLA , JOLA do dzieła!!!! A cóż może powiedzieć? Że samoobrona jest najbardziej uczciwą partią w Polsce. Że to nawet dla nich wstyd że muszą współrządzić z LPR i PiSem! Inna sprawa że dla mnie też byłby wstyd z tymi partiami rządzić ale i Samoobronę też bym dopisał Odpowiedz Link Zgłoś
fakopis [...] 30.06.06, 13:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pp.don demokracja 30.06.06, 14:25 nie ma sie co podniecac ... taki jest system. jezeli brales udzial w glosowaniach, to legitymizowales go. wiec przestan plakac. masz swoich reprezentantow. jestes czescią tego układu. Twój głos ma znaczenie ... Odpowiedz Link Zgłoś
madzad Re: demokracja 30.06.06, 17:30 pp.don napisał: > nie ma sie co podniecac ... taki jest system. jezeli brales udzial w > glosowaniach, to legitymizowales go. wiec przestan plakac. masz swoich > reprezentantow. jestes czescią tego układu. Twój głos ma znaczenie ... pragmatyzm w czystej postaci, mamy rząd reprezentujący ca 8% narodu, mamy prezedenta reprezentującego ca 9 % narodu simply są oni dla mnie obelgą, ale może mimo dwóch fakultetów i MBA jestem za głupi by zrozumieć doniosłość ich zwycięstwa Odpowiedz Link Zgłoś
arek5001 Re: PO i układ sa temu winni 30.06.06, 15:09 Wstyt i hańba, a tak poza tym szmaciarska koalicja. Odpowiedz Link Zgłoś
madzad Re: PO i układ sa temu winni 30.06.06, 17:21 "Układ jest bowiem obdarzony cechami nadprzyrodzonymi - wszechpotężny i wszechobecny. Przeniknął do środowiska tych, “którzy mają doświadczenie”, z elit zrobił “łże-elity”. (Układ) Jest jak Matrix: nie sposób udowodnić, że istnieje, ale jest spójnym wyjaśnieniem wszystkiego, co się nam przydarza. I doskonałym usprawiedliwieniem wszystkich niepowodzeń i słabości." A posel Maksimiuk juz bronil kolezanki przed kamerami TVN24. pewnie na te ku..ki w oczach polecial. I po co ta pruderia?? Jesli nie napisze się "ku..ki" to czy umniejszy/wzmocni to siłę przekazu?? Dla mnie osobiście to porażka ze ludzie takiego autoramentu mają wpływ na naszą rzeczywistość. Towarzyszka Beger powinna się skoncentrować na ... owsie, aczkolwiek przy jej aparycji ... to tylko ślepy albo bardzo wygłodniały się by chciał załapać (albo kunktator), Rokita w narodowym teście inteligencji w 2004 (albo2003) powiedział ze rząd jest odzwierciedleniem narodu, naprawdę jeśteśmy aż tak głupi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
brite ==== Oszustka ==== 30.06.06, 15:57 Zachęcam do linkowania, google musi się nauczyć: oszustka Odpowiedz Link Zgłoś
pose.one Kasa Beger Kasa! 30.06.06, 13:14 wyrok jak wyrok. 2 lata w zawieszeniu na 5. ale grzywana 30tys. + 55tys. obciezenia kosztami postepowania, to troche malo biorac pod uwage przez ile miesiecy pobierala diete poselska w poprzednim sejmie. zlicytowac Beger i do wiezienia!!! a ze licytowac jest z czego mozna sprawdzic w jej oswiadczeniu majatkowym na jej stronie: www.sejm.gov.pl/poslowie/posel5/013.htm jest tam tez mejl do posel Beger. proponuje napisac od siebie co o niej myslicie. Odpowiedz Link Zgłoś
euromason Jeszcze kilka takich łże-wyroków... 30.06.06, 12:54 ...i znów Prezes i jego Wesoły Premierek będą mniejszościowi. Bidulki. -- euromason.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: Jeszcze kilka takich łże-wyroków... 30.06.06, 13:48 euromason napisał: > ...i znów Prezes i jego Wesoły Premierek będą mniejszościowi. Bidulki. > > -- > Niestety zwolenniką PiSuarów nie przeszkadza że ich nie łżeelity unurzane są w gó..e. Do nich nawet to nie dociera że są tacy Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szlafrok Re: Jeszcze kilka takich łże-wyroków... 30.06.06, 16:46 krychola napisał: > euromason napisał: > > > ...i znów Prezes i jego Wesoły Premierek będą mniejszościowi. Bidulki. > > > > -- > > Niestety zwolenniką PiSuarów nie przeszkadza że ich nie łżeelity unurzan > e są > w gó..e. Do nich nawet to nie dociera że są tacy > Bo PiSdzielce rozliczają tylko Platformę i SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: Zwolnić sędziów!! 30.06.06, 13:42 Powinni jeszcze tych sedziów do więzienia wsadzić! W końcu jak można takie oszczerstwa rzucać czołowej partii rzadowej! A swoją drogą czemu sądy wydają wyroki nieprawomocne? Odpowiedz Link Zgłoś
lesew Re: Zwolnić sędziów!! 30.06.06, 17:12 Jak można zwolnić??? Należy ich aresztować i skazać na wieloletnie więzienie za próbę obalenia siłą ustroju RP!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Renata Beger winna oszustw wyborczych - uznał sąd 30.06.06, 12:41 hahahahahahahha!!!! yessss yessss yeeeesss!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
innymacuser Re: Renata Beger winna oszustw wyborczych - uznał 30.06.06, 12:43 Yes! Yes! Yes! Oto IV RP... Odpowiedz Link Zgłoś
adwach Re: Renata Beger winna oszustw wyborczych - uznał 30.06.06, 12:43 IV RP...śmiechu warte! Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 Czy Renata będzie dalej posłem ? 30.06.06, 12:43 Przepraszam, że pytam Odpowiedz Link Zgłoś
navaira W kraju ewolucji moralnej? 30.06.06, 12:50 Oczywiście. Przecież ten łże-wyrok to świadectwo przeżarcia sądownictwa przez Układ & Stolik oraz furiacki atak lumpen-prokuratury na rewoluntów moralnych. Odpowiedz Link Zgłoś
romek.gie Re: Czy Renata będzie dalej posłem ? 30.06.06, 13:57 fraglesi67 napisał: >Czy Renata będzie dalej posłem ? >Przepraszam, że pytam Odpowiedź na twoje pytania: - Oczywiście, że nie będzie posłem. Będzie posłanką. - Masz rację, że przepraszasz, ponieważ możesz urazić czyjeś uczucia (np. 1-szej rzeczniczki Samej Brony Jolanty z Chlewa) - np. ostatnio w Miastku rzut beretem moherowym na dniach sportu w miejscowej szkole obraził uczucia religijne radnych, którzy żądają odwołania dyrektorów szkół rzucających moherowymi beretami Welcome to Poland jednym słowem. Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Czy Renata będzie dalej posłem ? 30.06.06, 14:20 własnie się zastanawiam, czy ci radni modlą sie do beretu? Skoro rzut beretem uznają za atak na wiarę? ja się nie znam, bo jestem ateistą, ale jakbym był wierzący, to bym tym radnym, co się do beretu modlą, nie darował. Bo to akurat chyba naprawde jest obraza uczuć religijnych. Odpowiedz Link Zgłoś
lucja1949 Re: Czy Renata będzie dalej posłem ? 30.06.06, 15:30 to dotyczyło poprzedniej kadencji. obecnej nikt nie sprawdzał. Odpowiedz Link Zgłoś
gczern Re: Renata Beger winna oszustw wyborczych - uznał 30.06.06, 12:43 Przecież to jest skandal, udowodniono jej że nie zostałaby posłem bez tego oszustwa a to już zamach na demokrację i co?? kara w zawieszeniu?? i nikt nie rozważa odebranie jej funkcji poselskiej?????? przeciez to jest megaoszustwo Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Re: Renata Beger winna oszustw wyborczych - uznał 30.06.06, 13:26 Dlaczego nie napiszesz do swego posla czego oczekujesz od niego w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
pose.one Re: Renata Beger winna oszustw wyborczych - uznał 30.06.06, 13:28 rmstemero napisał: > Dlaczego nie napiszesz do swego posla czego oczekujesz od niego w tej sprawie? Chetnie napisalbym do swojego posla. ale jak wskazac, gdy nie ma jednomandatowych okregow wyborczych. za to pisze i to nie raz do roznych poslow korzystajac ze strony www.sejm.gov.pl Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika wskaz mi rozniece miedzy nimi. 30.06.06, 13:29 rmstemero napisał: > Dlaczego nie napiszesz do swego posla czego oczekujesz od niego w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Renata Beger winna oszustw wyborczych - uznał 30.06.06, 17:07 Nikt jej nie udowodnił ze nie została by posłem tylko ze fałszowała podpisy. A to zupełnie inna sprawa. Warunkowe zawoeszenie kary to w zasadzie norma jesli idzie o pierwsze przestępstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
hsolo Re: Renata Beger winna oszustw wyborczych - uznał 30.06.06, 12:44 kiedy sejm ja pozbawi mandatu? mam nadzieje ze jeszcze dzisiaj - w koncu udowodniono falszerstwo ktore przyczynilo sie bezposrednio do wyboru jej na posla RP Odpowiedz Link Zgłoś
maktub Re: Renata Beger winna oszustw wyborczych - uznał 30.06.06, 12:47 dlatego tez nie bedzie mogla wystartowac w kolejnych wyborach. zamiast zostac poslanka, zasiadzie w jakiejs radzie nadzorczej albo dostanie teke ministra (nie musi byc w sejmie) Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Re: Renata Beger winna oszustw wyborczych - uznał 30.06.06, 14:53 > zasiadzie w jakiejs radzie nadzorczej Całkiem możliwe. Jeżeli tylko wie wystarczająco dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
darek_liryk Re: Renata Beger winna oszustw wyborczych - uznał 30.06.06, 12:44 Ciekawe czy prawu i sprawiedliwości stanie się zadość. Odpowiedz Link Zgłoś
akiraxx Re: Renata Beger winna oszustw wyborczych - uznał 30.06.06, 12:47 Tak, za trzy lata - chyba ze uda im się tu do tego czasu drugą Białoruś wprowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: Renata Beger winna oszustw wyborczych - uznał 30.06.06, 12:48 darek_liryk napisał: > Ciekawe czy prawu i sprawiedliwości stanie się zadość. Co najwyżej przedstawicielom płci męskiej pisu to może stanąć. Hm? Ale czy zadość? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszkowalczuk Re: Renata Beger winna oszustw wyborczych - uznał 30.06.06, 12:44 Kto zapłaci za kolosalne koszty procesu? Powinna Samoobrona, w której jest tylu ludzi mającym zatarg z prawem, ilu we wszystkich innych partiach łącznie. Ta partia pod wtym względem absolutnie wyjątkowa. Tadeusz Odpowiedz Link Zgłoś
freelancer_1 Do obory a nie do Sejmu! 30.06.06, 12:45 Pogonić chamstwo do roboty i ukarać przykładnie! Do Sejmu się zachciało! Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika najwazniejsze, ze nie jest klamca lustracyjnym ;-{ 30.06.06, 13:08 a poza tym, wszystko OK. jak kali ukrasc krowa to... Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Rozwiązać ten sąd....! 30.06.06, 12:45 Nie bedą nam sądy decydować, kto ma nami rzędzić...! Sędziowie do kopalni, sędziny do szpitalnych pralni...! Do przodu, Polsko...! Odpowiedz Link Zgłoś
wkurzon Re: Renata Beger winna oszustw wyborczych - uznał 30.06.06, 12:45 Jakby Renia miała trafić do paki, to niech mruży oczęta, coby te ku..ki koleżanek z celi nie prowokowały... A poważnie - czekam na usunięcie jej z Sejmu i listy posłów - skoro dostała się na nią za pomocą oszustwa, powinna stracić mandat. Odpowiedz Link Zgłoś
maktub Re: Renata Beger winna oszustw wyborczych - uznał 30.06.06, 12:49 zbyt radykalne posuniecie. pamietajmy, ze dopuscila sie oszustw w III RP - przedawnilo sie :) ... a nawet - powiedzialbym - to byla walka z systemem i tylko w ten sposob mogla walczyc o IV RP. ona jest... kombatantem! kombatantka?! Odpowiedz Link Zgłoś
s.flores Toż to kolejny "dowód kryzysu sądownictwa"... 30.06.06, 12:46 Koalicjanta się układ czepia! Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: Renata Beger winna oszustw wyborczych - uznał 30.06.06, 12:47 Jolka liczymy wszyscy na jakiś soczysty komentarz ale coś nowego bo stare nam się już trochę znudziły. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Renata Beger winna oszustw wyborczych - uznał 30.06.06, 12:49 Jeżeli skazuje się najuczciwszą osobę w Samoobronie, to co będzie dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
lindaedlund Re: Renata Beger winna oszustw wyborczych - uznał 30.06.06, 13:09 wyrok w zawieszeniu ? podstępne wyłudzenie mandatu poselskiego (czytaj "reprezentanta narodu") to najbardziej szkaradne oszustwo jakie można zafundować społeczeństwu A co z wyłudzoną pensją poselską + diety ? Linda Edlund Odpowiedz Link Zgłoś
tow1sekr Niech odda wszystkie diety poselskie 30.06.06, 12:50 Niech odda wszystkie diety poselskie! I będzie ok. Posłowie to złodzieje bezkarni w majestacie prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Re: Niech odda wszystkie diety poselskie 30.06.06, 12:52 Tak, tak...! Zgadzam się...! Niech pani B. zwróci wszystkie diety...! A zwracanie niech odbędzie się publicznie...! Odpowiedz Link Zgłoś
vortex21 Kolejna spadająca gwiazda Samoobrony... 30.06.06, 12:53 Beger powinna natychmiast zostać zdjęta ze stanowiska posła, przecież tak naprawdę, gdyby nie ta fałszywa lista, nigdy by posłem nie została! Precz z sejmu i do więzienia! Żadnych ulg dla Beger, żadnych! Do tego jeszcze dodać sprawy za długi z komornikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
judas1 I słusznie 30.06.06, 13:00 Pozostaje pytanie: sfałszowane podpisy przy nazwiskach ludzi. Ale posłem została. 2 lata w zawieszeniu na 3 prawdopodobnie. Tak czy inaczej: opłacało się. Powinno się jej odebrać immunitet poselski i wykluczyć z sejmu. I do domu, do obory. Kury macać i doić krowy (jak to z pewnością czyniła kilka lat wstecz). Pazerna larwa co to chciała dostać się do diety za wszelką cene. Wstyd - ale nie oceniam jej (nie ja od tego). Mam nadzieje, że ktoś coś z tym zrobi i nie ujdzie jej to bezkarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Kolejna spadająca gwiazda Samoobrony... 30.06.06, 13:02 Nie można tak skreślać człowieka. To nie po chrześcijańsku. Trzeba zbadać ścieżki, które ją do sądu przywiodły. Na Wodza się zapatrzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika sugerujesz wariant Dziwisza? 30.06.06, 13:11 uu1 napisała: > Nie można tak skreślać człowieka. To nie po chrześcijańsku. Trzeba zbadać > ścieżki, które ją do sądu przywiodły. Na Wodza się zapatrzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dokładnie tak. 30.06.06, 13:15 To człowiek światły. Zapiski JPII przed zniszczeniem (wbrew woli zainteresowanego) ocalił. Wie co mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika zaczynamy polowanie na weza?? ;-{) 30.06.06, 13:21 Renatka skosztowala ze zlego drzewa. ciekawe, jak pisdzielce zareaguja? A piekny Romek? A kapciowy pewnie w wolnych chwilach czytal historie rodziny Borgiow. uu1 napisała: > To człowiek światły. Zapiski JPII przed zniszczeniem (wbrew woli > zainteresowanego) ocalił. Wie co mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: zaczynamy polowanie na weza?? ;-{) 30.06.06, 13:40 Rodzina Sforzów też nie była od macochy. Wzorów nie zabraknie. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Kolejna spadająca gwiazda Samoobrony... 30.06.06, 13:25 To fałszerstwo dotyczyło chyba poprzrednich wyborów. Smuci mnie naprawdę, że naprawdę, że tacy mają podejmować najważniejsze dla przyszłości naszej ojczyzny decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
blablacz Re: Renata Beger winna oszustw wyborczych - uznał 30.06.06, 12:55 ... Skoro bezprawnie była posłanką, to również bezprawnie dostawała dietę poselską i inne fundusze ... ... powinna je zwrocic !! z odsetkami !!! !!! RENATA ODDAJ KASE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Re: Renata Beger winna oszustw wyborczych - uznał 30.06.06, 12:57 Jeszcze za nasza kase zrobila MATURE!!!;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.uk No i sprawa sie rypla 30.06.06, 12:58 wiedzialem ze matactwa PiS-u i Samoobrony zaczna wylazil na wierzch, ale kto by pomyslal ze tak szybko! Ciekawe czy Renia zrzecze sie immunitetu, czy bedzie szla w zaparte? Odpowiedz Link Zgłoś
cassandra57 Renata do Playboya! 30.06.06, 13:02 Pani Renata powinna sie zajac modelowaniem, naprzyklad w Playboyu. Napewno meska czesc Polakow bardzo sie ucieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Renata do Playboya! 30.06.06, 14:50 Bez takich mi tu kasandryjskich przepowiedni! Odpowiedz Link Zgłoś
marjan17 Re: Renata do Playboya 30.06.06, 17:59 przeciez ona jest wstrętna , żadna gazeta by nie poszła Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Chcesz wykonczyc ostatni niezalezny magazyn? 30.06.06, 18:00 marjan17 napisał: > przeciez ona jest wstrętna , żadna gazeta by nie poszła Odpowiedz Link Zgłoś
romek.gie [...] 30.06.06, 13:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gtk Re: Renata Beger winna oszustw wyborczych - uznał 30.06.06, 15:08 Renata Beger popełniła to przestępstwo jako szary obywatel. Dopiero skazana została jako posłanka. Szary obywatel, który popełniwszy to przestępstwo dalej byłby szarym obywatelem, raczej nie stanąłby przed sądem, bo pies z kulawą nogą nie zainteresowałby się tym jego przestępstwem. A zatem: oburzenie na panią poseł - jak najbardziej. Poszukiwanie analogii wśród "szarych obywateli" - nie całkiem logiczne. To nie prowadzenie po pijanemu. Odpowiedz Link Zgłoś
awersja A może ktoś mi wytłumaczy... 30.06.06, 13:02 ...dlaczego żadana kara ma być w zawieszeniu...? Oj, panie prokuratorze... coś mi tu nie gra... czy pani Beger nie osiągneła korzyści majątkowej w drodze oszustwa...? Czy czyn zabroniony nie miał wpływu na wybór pani Beger w kolejnej kadencji Sejmu RP...? Czy pani Beger samodzielnie dopuściła się fałszerstwa, czy też może działał w grupie o chcrakterze przestępczym...? Czy czyny karalne przeciwko zasadom demokracji nie powinny być szczególnie ostro karane w państwie, które demokrację ma wpisaną w Ustawie Zasadniczej...? Powyższe pytania proszę potraktować jako retoryczne... Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika Jezu, Renia idzie do pierdla!!!??? To znaczy, ze j 30.06.06, 13:04 jest prawo i sprawiedliwosc i UKLAD!!!! jaki jest punkt drugi? Vicepremier Rumiany Endrju poreczy za ten okaz pomrocznosci poljasnej? czy dostanie dwie zdrowaski i ojczenasz oraz stowe na tace? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin samo_obrona 30.06.06, 13:05 a gdzie podziala sie pani Jola_z_Dywit?????? Poprosimy o komentarz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
artur12222 Re: Renata Beger winna oszustw wyborczych - uznał 30.06.06, 13:10 niesforna posłanka... widać pozastrościła szefowi.. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szlafrok Wałek 30.06.06, 13:12 " Sąd nie miał wątpliwości, że Beger poleciła w 2001 r. wpisać na listę swojego poparcia osoby, które takiego poparcia nie udzieliły. To wyborcze oszustwo - uznał sąd". Moim zdaniem to taka osoba nie powinna być posłem i powinni ją wywalić na owsiany pysk. Nie dosyć, że dokonała przestępstwa to na dodatek pozostając na obecnym stanowisku czerpie jeszcze z tego kożyści. A poza tym to jak sfałszowała listę to nie dostałaby się wogóle do sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś