Dodaj do ulubionych

Prezydent ma zaburzenia przewodu pokarmowego

• int666 Kaczor ma srakę! 03.07.06, 16:37
      Oh, yeah ;-)
      • mangold Yes, yes, yes !!! 03.07.06, 16:38
        int666 napisał:

> Oh, yeah ;-)
    • kacpeer Dioksyny? 03.07.06, 16:37
      ;)
    • mateo gdzie jest prezydent ???? 03.07.06, 16:38
      Jak to wróci do Warszawy. To gdzie ón tej sraczki dostał ????? Gdzie jest
      Prezydent ??????
      • emes-nju Re: gdzie jest prezydent ???? 03.07.06, 22:15
        mateo napisał:

> Jak to wróci do Warszawy. To gdzie ón tej sraczki dostał ????? Gdzie jest
        > Prezydent ??????

W Jastarni, ktora byla za droga dla Polski PRZED wyborami, a teraz jest w sam
        raz na leczenie steranych zwieraczy. Teraz mamy tanie panstwo, ale nic nie jest
        za drogie, zeby sluzyc za Jasnie Panski wychodek.
    • gosiewski.monachijski Prezydent PiSu ma przesrane... 03.07.06, 16:41
      ... nie spodziewał się ani rządu PiS, SO i LPR ani własnej prezydentury,
      kompletnie nie był na to przygotowany i teraz jego żołądek nie wytrzymuje stresu.

Tylko kompletnie nie wiem czemu nie może liczyć na współczucie rodaków - a to
      taki "kochany" Prezydent ;)

Tak poważnie, to jednak szkoda gościa - bo sądząc po problemach żołądkowych,
      zakładając że mają podłoże nerwowe można odnieść wrażenie że tylko on w PiSie
      martwi się konsekwencjami nieustającej rozpierduchy autorstwa ksera prezydenta.
    • extrafresh Boli goleń moze? 03.07.06, 16:42
    • clandestino Re: Prezydent ma zaburzenia przewodu pokarmowego 03.07.06, 16:42
      kaczka ma sraczkę :)
    • hipotamica sraczkę ma, a nie zaburzenie 03.07.06, 16:44
      ... i teraz cały świat będzie wiedział, że polski prezydent nie udał się na
      spotkanie, ponieważ sparła go sraczka...
      • mark.parker Kawaler Orderu Pieluchy! 03.07.06, 16:56
        Ma Brytania tron i Podwiązkę, może mieć Polska Porcelanowy Tron i Pieluchę.
        "Leninowiec" lubi nadawać ordery - teraz może dodatkowy:
        Order Pieluchy za Sfałszowaną Teczkę :))))))))
        • pethate Re: Kawaler Orderu Pieluchy! 03.07.06, 20:36
          mark.parker napisał:

> Ma Brytania tron i Podwiązkę, może mieć Polska Porcelanowy Tron i Pieluchę.
          > "Leninowiec" lubi nadawać ordery - teraz może dodatkowy:
          > Order Pieluchy za Sfałszowaną Teczkę :))))))))
          Kapelusz z glowy!!I oklaski.
    • gosiewski.monachijski A gdzie forumowi obrońcy Kwaczyńskich? 03.07.06, 16:45
      Czyżby asystowali prezydentowi z papierem w dłoni? wszyscy? ;)
      • mangold Posrali się z wściekłości 03.07.06, 16:46

• gosiewski.monachijski Śmichy-chichy a z rządem PiSdzielców... 03.07.06, 16:53
          ... Samoobory i Weszpolaków to wszyscy mamy przesrane :(

To gó.. które wnieśli do polityki teraz się nogawkmi wylewa.
      • ryszard.ostrowski Tak sie plecie,w calym internecie i na swiecie! 03.07.06, 17:58
        ot kultura chama i gbura!
        Nie podoba sie Polska i Jej Prezydent?
        to pisac podania o status bezpanstwowca,albo szukac sobie raju,w innym kraju!
        /wykasowalem co naprawde o Was mysle "rodacy"/

Wasza "demokracja" to taka od sasa do lasa...
        tia... hadko sluchac i hadko czytac,
        a to sie cieszy kazdy kto zle zyczy Polsce i Polakom!
        moje"gratulacje":(((
        • gosiewski.monachijski Rychu - nie osłabiaj :D 03.07.06, 18:09
          ryszard.ostrowski napisał:
          > ot kultura chama i gbura!

Ale o co chodzi? Że niby prezydent od razu cham i gbur - tylko dlatego że ma
          sraczkę? :D

> Nie podoba sie Polska i Jej Prezydent?

A skąd chłopie nagle w tym kontekście pytanie o Polskę? Nie podoba mi się rząd i
          prezydent PiSdzielców - oni jak narazie nie stanowią Polski.
          Co do Lecha - czy Tobie się podoba zasrany prezydent?

> to pisac podania o status bezpanstwowca,albo szukac sobie raju,w innym kraju!...

To jest mój kraj i żadna zasrana kaczka ani jej przydupasy mnie stąd nie wydziobią.
        • kralik111 Re: Tak sie plecie,w calym internecie i na swieci 03.07.06, 18:58

> ot kultura chama i gbura!
          > Nie podoba sie Polska i Jej Prezydent?
          > to pisac podania o status bezpanstwowca,albo szukac sobie raju,w innym kraju!
          > /wykasowalem co naprawde o Was mysle "rodacy"/
          >
          > Wasza "demokracja" to taka od sasa do lasa...
          > tia... hadko sluchac i hadko czytac,
          > a to sie cieszy kazdy kto zle zyczy Polsce i Polakom!
          > moje"gratulacje":(((

Co to Rysiu, ciebie tez za prezydetem dopadlo?
          ;)))
          • viscon Re: Tak sie plecie,w calym internecie i na swieci 03.07.06, 19:48
            rysiu, już taki jeden był, gomułka się nazywał, który kazał wyjeżdżać polakom z
            polski za pochodzenie i poglądy.
            widzę, że tęsknisz za tamtymi czasami, ale wbij sobie do głowy, że to już
            przeszłość, która nie wróci.

a obecny mini-prezydent jaki jest taką też ma opinię. nie obrażaj się na ludzi,
            którzy go krytykują, a nawet z niego drwią, bo to nie ich wina i zła wola, ale
            efekt tego, jak się lech k. zachowuje i prezentuje - partyjność i stronniczość,
            prowincjonalne maniery okazywane przy spotkaniach międzynarodowych, oznaki
            niedowidzenia kiedy mu flagę ktoś odwrócił, brak znajomości choćby języka
            angielskiego - i ty się dziwisz, a nawet oburzasz, że gościu nie ma autorytetu?
            wybacz, ale mnie jest wstyd, że taki prostak reprezentuje mój kraj jako
            prezydent. niech już lepiej nigdzie nie jeździ i nie kompromituje siebie ani
            polski.
            • ryszard.ostrowski Re: Tak sie plecie,w calym internecie i na swiecie 03.07.06, 21:00
              hmm...,zadziwiające to poglądy,w których wyraża sie nienawiśc do własnego Kraju,
              Państwa Polskiego!,a Państwo Polskie/jak zapisano w Konstytucji/ reprezentuje
              Rzad i Prezydent Polski,wybrany w demokratycznych wyborach...
              Wspaniałe wystawiacie sobie świadectwo głosząc takie poglądy na forum...
              schowani za nickami,bo przecież nawet Was nie stać zeby te"poglądy"sygnować
              własnym imieniem i nazwiskiem,czemu się nie dziwię,przecież to nie jest jakieś
              lokalne forum!czyta to /z zapartym tchem!/biały wywiad!,który życzy nam jak
              najgorzej,w końcu w interesie wielu jest aby Polskę jako Państwo w ogóle wymazać
              z mapy świata!To tak trudno zrozumieć i pojąć?!/historia Polski się
              kłania...szkoda,że niczego nie uczy!/...
              viscon nie insynuuj mi,za czym tesknię,nie tęsknię za czymś czego doświadczyłem
              na własnej skórze!jest mi wstyd! za moich "rodaków"...,widać miał rację Lech
              Wałęsa,że z tym narodem to jak Mojżesz trzeba przejść 40-letnią drogę przez
              pustynię...tylko,że ja żyję tu i teraz i nie po drodze mi z tą cała spuścizną po
              peerelu,która aż kipi jadem i nienawiścią,żeby tylko zachować swoje status quo
              i zmieniać tak żeby nic się nie zmieniło!,a że obecny Rząd i Prezydent jednak
              chcą zmieniać!,kosztem własnego zdrowia!,co nie dziwi przy takim oporze
              materii!,a często i przy braku odpowiednio przygotowanych kadr/te ma o
              ironio!SLD,PD i PO!/polską inteligencję wymordowano!,znowu odsyłam do historii!/
              no to huzia na józia:)im gorzej tym lepiej!skąd ja to znam...?:)z autopsji!,bo
              żyję,w tym Kraju nad Wisłą,55lat!i szlag mnie trafia,że od'44 roku!niczego nie
              można zrobić,żeby żyć tu godnie!,a prawo prawem było!,a ludzie ludżmi!...
              Tak pięknie zapisano to,w Dekalogu!"nie czyń drugiemu co tobie niemiło"...i już
              zupełnie na koniec,Waszym językiem!zły to ptak co własne gniazdo kala!czyt.'SRA!
              • iedsupo Re: Tak sie plecie,w calym internecie i na swieci 03.07.06, 22:19

> hmm...,zadziwiające to poglądy,w których wyraża sie nienawiśc do własnego
                > Kraju, Państwa Polskiego!

Krytyka nieudanego prezydęta jest przejawem miłości Ojczyzny i troski o Jej
                dobro. Jeżeli ktoś tu "wyraża nienawiść do własnego kraju", to właśnie ty, bo
                wbrew faktom i logice pochwalasz żałosnego miniprezia i jego obłudny kabaret,
                który szkodzi wizerunkowi Polski bardziej niż wszyscy nasi wrogowie razem wzięci.

> Państwo Polskie/jak zapisano w Konstytucji/ reprezentuje Rzad i Prezydent
                > Polski,wybrany w demokratycznych wyborach... (...)
                > w końcu w interesie wielu jest aby Polskę jako Państwo w ogóle wymazać
                > z mapy świata!

Daruj sobie farmazony o demokratycznych wyborach, bo wyborcy zostali oszukani, i
                nie pitol o reprezentowaniu Polski, bo w wykonaniu młodszego bliźniaka to jest
                blamaż za blamażem. Nawet jeżeli ty lubisz być ośmieszany, to swojej dewiacji
                nie narzucaj innym, a już szczególnie wstrętne jest przykrywanie tej kaczej
                sraki dętą mową o interesie narodowym.
              • emes-nju Sraczka, a sprawa polska... 03.07.06, 22:20
                Rozprawa w trzech tomach. Na razie przeczytalismy blurpa, ale poczekajmy...
                • mark.parker Re: Sraczka, a sprawa polska... 03.07.06, 23:46
                  emes-nju napisał:

> Rozprawa w trzech tomach. Na razie przeczytalismy blurpa, ale poczekajmy...

Buahahaha! Wszystkie trzy tomy razem z Dziełami Zebranymi JP II wicepremier
                  Nasza Szkapa ustawi przymusowo w bibliotekach szkolnych :)))))
                  • silesius.monachijski0 Re: Sraczka, a sprawa polska... 03.07.06, 23:49
                    no prosze: teraz sraczki z lasu nikt nie wywolywal (jak na forum FAZPiS-dy), a
                    pedzio-zigolo z bronxu, niejaki parker.mark jedank sie pojawil; nikt nie wola,
                    a on jednak przylazi; to jakis wyjatkowy przypadek sraczki

mark.parker napisał:

> emes-nju napisał:
                    >
                    > > Rozprawa w trzech tomach. Na razie przeczytalismy blurpa, ale poczekajmy.
                    > ..
                    >
                    > Buahahaha! Wszystkie trzy tomy razem z Dziełami Zebranymi JP II wicepremier
                    > Nasza Szkapa ustawi przymusowo w bibliotekach szkolnych :)))))
                    >
              • viscon @ ryszard.ostrowski 03.07.06, 23:28
                czujesz się urażony, że insynuuję ci ochotę na wyganianie polaków, to
                przeczytaj co sam napisałeś:

cytat:
                "Nie podoba sie Polska i Jej Prezydent?
                to pisac podania o status bezpanstwowca,albo szukac sobie raju,w innym kraju!"

to twoje słowa. i zastanów się, kto tu kipi jadem i nienawiścią.
                skoro już chcesz cytować Wałęsę, przypomnij sobie, co powiedział o kaczyńskich,
                a zna ich lepiej niz ktokolwiek na tym forum.
                to, że piszemy pod nickami to nasza sprawa i zwyczaj powszechny w internecie,
                więc nie zarzucaj nam tchórzliwości.

co do urzędu prezydenta, to akurat ja ten urząd jako taki szanuję, ale wymagam,
                żeby był godnie reprezentowany, w szczególności za granicą. i to również jest
                wyrazem troski o mój kraj. a cholera mnie bierze, kiedy jestem świadkiem tego
                co wyprawia lech k.
                i niestety nie widzę w nim męża stanu, ale nadętego megalomana, który nawet nie
                potrafi się zachować i jako gość we Francji czy Niemczech obraża na dzień dobry
                tamtejszych przywódców. naprawdę uważasz, że to godne reprezentowanie Polski?

na koniec pozwól, że odniosę się do przywołanej przez ciebie "wymordowanej
                inteligencji" = za bardzo nie wiem, o co ci chodziło - że niby inteligencji w
                Polsce nie ma, bo wystrzelali ją hitlerowcy? chłopie, to było ponad pół wieku
                temu. masz 55 lat, jestem o 10 lat młodszy, ale wybacz, że podsumuję to co tu
                wypisujesz w ten sposób: "jaki stary taki głupi".
                • ryszard.ostrowski Re: @ ryszard.ostrowski 04.07.06, 00:31
                  viscon!
                  będziesz miał 10 lat więcej,a ja dożyję:)to pogadamy oki?
                  Przede wszystkim przed moim nickiem nie ma @!więc
                  daruj sobie takie cienkie aluzje.
                  We mnie jad?,jeżeli już to złość bezsilna niestety!
                  Wasze posty czyta "biały wywiad" i aż się ślini na te wypociny!
                  Pan Wałęsa...bywało,że czasami miał rację!,a w tym wypadku napewno,stąd
                  sparafrazowałem Jego słowa i tyle.
                  Bardziej ,tak prywatnie interesuje mnie niejaki p. Borusewicz,ale to poza
                  tematem,chociaż poniekąd to odpowiedż dla Ciebie jaka to "inteligencja"zajmuje
                  fotel Marszałka Senatu RP!itd.itp.
                  Odmawiasz inteligencji Prezydentowi RP Panu Lechowi Kaczyńskiemu?,a niby skąd Go
                  znasz?,teraz to Ty mnie nie rozśmieszaj!:)

Pewnie gen.Jaruzelski/o Bierucie nie wspomnę/a może p.Kwaśniewski to byli,są
                  "meżowie stanu":)))BRAVO!z racji "UKŁADU" należał im się fotel Prezydenta RP!:)
                  Mnie się też wiele rzeczy nie podoba,ale nie od razu Kraków zbudowano to po
                  primo,a po secundo naprawdę masz o te 10 lat za mało,żeby nasza rozmowa mogła
                  być konstruktywna!Inwektywy ,w stylu"jaki stary taki głupi"to żaden argument do
                  wymiany poglądów,nie ten poziom zatem miłej zabawy na forum ku uciesze tych
                  ,którym w ten sposób pomagasz deptać Ojczystą Ziemię,którą całował JPII!też
                  zapewne żaden autorytet dla Ciebie i Tobie podobnych...

I już zupełnie na koniec z utęsknieniem czekam kiedy zabiorą Wam te wszystkie
                  spółki,rady nadzorcze,fundacje,fundusze parabudżetowe etc.etc.tą glebę
                  przygotowaną przez ekipę p.Rakowskiego na której rozpleniliście sie jako ten
                  perz,a z nim walka trudna i długa,co nie znaczy,że nie do wygrania!
                  Perz zmielony to bardzo dobre zioła:)pod nazwą DEKOMUNIZACJA!,dopiero wtedy
                  dostaniecie niestrawności!:))),a jeszcze jak na wzór Instytutu Gaucka,likwidując
                  IPN!,otworzą sie archiwa STASI i WSI w Polsce to jak nic będziecie sobie szukać
                  raju w innym kraju!najlepiej w Kraju Rad:)))czytaj Kuba ,Korea Pólnocna!:)))
                  • mark.parker Re: @ ryszard.ostrowski 04.07.06, 00:38

>,otworzą sie archiwa STASI i WSI w Polsce to jak nic będziecie sobie szukać
                    > raju w innym kraju!najlepiej w Kraju Rad:)))czytaj Kuba ,Korea Pólnocna!:)))

Do Korei Północnej najbardziej nadaje się dr "Leninowiec" Kaczyński, ale czy
                    niedyspozycja żołądkowa pozwoli mu tam wyemigrować? Oby jak najszybciej. Tobie
                    też przydałoby się coś na wstrzymanie :)
                  • sigact1 Re: @ ryszard.ostrowski 04.07.06, 01:38

...zatem miłej zabawy na forum ku uciesze tych
                    ,którym w ten sposób pomagasz deptać Ojczystą Ziemię,którą całował JPII

To ja z powodu tego, co czynił JPII z tą ziemią, mam fruwać?
                    Odbiło ci? Nie umiem.
                    • mark.parker Re: @ ryszard.ostrowski 04.07.06, 01:56
                      sigact1 napisał:

> ryszard.ostrowski napisał:
                      >
                      > ...zatem miłej zabawy na forum ku uciesze tych
                      > ,którym w ten sposób pomagasz deptać Ojczystą Ziemię,którą całował JPII

JP II naśladował szefa kancelarii, o ile mnie pamięć nie myli. Ostrowski, ziółka
                      na noc - do rana przejdzie, Towarzyszu Prowokatorze.
                      >
        • insite Re: Tak sie plecie,w calym internecie i na swieci 04.07.06, 10:37
          przeczytaj ksiazke Wojna warszawsko-niemiecka, opisujaca jak Polacy nekali
          Niemcow smiechem.
          pisdzielce maja przerabane, sadzac po wpisach na tym forum. Tradycja nie umarla
          i sporto nowego narybku.
    • kozaczek3 To poważna sprawa bo klamki w pałacu są wysoko 03.07.06, 16:49
      Jak nasz prezydent będzie podskakiwał żeby drwi otworzyć to może się poślizgnąć na tym co na podłodze niechcący zostawił.
      I nieszczęście gotowe.
      Prezydencie wracaj do pałacu tylko zdrowy.
      Amen.
    • olek Re: Prezydent ma zaburzenia przewodu pokarmowego 03.07.06, 16:49
      Biedny kaczorek, biedny. Ziólek nie wypił wieczorem i ma wzdęcie? Dobrze, ze
      nigdzie nie pojechał, nie wypada pierdziec publicznie, nawet przy Czyraku.
    • zyks On przy wszystkich (prawie) wystąpieniach publicz 03.07.06, 16:51
      nych ma minę, jakby popuszczał w gacie, z wyjątkiem tego pierwszego, jak
      meldował o wykonaniu zadania. On chyba dopiero niedawno w pełni zrozumiał, jak
      wysoko się wdrapał, nie wie, co ma teraz robić, boi się, że spadnie i z tego
      strachu popuszcza w majteczki :). Poza tym boi się, co mu jeszcze znajdą, a to
      cytaty wiernopoddańcze z Lenina, a to ...
    • arturpiotr Symuluje - to jest Łże-sraczka! 03.07.06, 16:53
      • gosiewski.monachijski A może Lech się w końcu zbuntował... 03.07.06, 16:58
        ... i powiedział Jarkowi że s.. na jego zafajdany rząd i partię?
      • mark.parker Re: Symuluje - to jest Łże-sraczka! 03.07.06, 17:00
        Buahahahaha!

Wyżej sraczki nie podskoczy
        Prezydencik wasz uroczy
    • vortex21 Kiełbasa wyborcza bokiem wyszła? 03.07.06, 16:54
      • mangold Nie bokiem, nie bokiem :-DD 03.07.06, 16:54

• chwd.pis Pomyliłeś miejsca skąd wyszła 03.07.06, 17:00
        Nie jestem pewien czy bokiem. Podejrzewam, że wyszła przez inny otwór z
        Kaczyńskiego ciała i to z dużą prędkością.
    • ryto4 Re: Prezydent ma zaburzenia przewodu pokarmowego 03.07.06, 16:56
      Biedak dostał sraczki. No coż, to wszystko go przerasta. Niech lepiej zrezygnuje
      ze stanowiska, bo nie zawsze brat go zastąpi...
    • ilonazaj He he he Sraczki dostal 03.07.06, 16:56
      Najad sie jakiejs padliny i sreczki dostal. Wagnac pajaca w takim stanie na
      miasto niech sie obrobi:))))

Jagógek mu trzeba, suszonych. Niech zoneczka na autostrade wyskoczy i kupi
      sloiczek dla mezulka:))))
    • camel_3d NAD rzeczka 03.07.06, 16:57
      nad rzeczka opodal krzaczka
      dorwala raz kaczke sraczka.
      • retase Re: NAD rzeczka 03.07.06, 17:10
        pojechał nad morze pobawić się z wnusią, co będzie zawracał sobie głowę jakimś
        spotkaniem
    • tracer26 Re: Prezydent ma zaburzenia przewodu pokarmowego 03.07.06, 17:00
      Po prostu ma sraczkę, ale fachowo to się nazywa "zaburzenie czynności ukladu
      pokarmowego"... Co za bzdura... nawet sie mówi: sra jak kaczka.
      • mark.parker Na co mu odrzutowiec? 03.07.06, 17:05
        Nadmie się, popuści, i sruuuu! (nomen omen) na Księżyc pofrunie.
    • sponsor341 Re: Prezydent ma zaburzenia przewodu pokarmowego 03.07.06, 17:02
      Ale przeciez jest KOPIA ZAPASOWA PREZYDENTA,więc jaki problem??
    • ryssio Spokojnie - prezydent jest nisko skanalizowany 03.07.06, 17:02
      więc bardzo nie chlapie.
    • greg2 Re: Prezydent ma zaburzenia przewodu pokarmowego 03.07.06, 17:07
      Na onecie podali, że Kaczor leczy swoją sr..... w rezydencji w Juracie. W
      Juracie, którą jeszcze pare miesiecy temu chcial sprzedac w ramach programu
      tanie panstwo... Komentarz zbędny.
    • gosiewski.monachijski Za Lecha przykładem cały naród... 03.07.06, 17:09
      ... powinien wyrazić swoją solidarność z rządem i parlamentem: np. na...ć pod
      gabinetem premiera i w sejmie.
    • yoreek Re: Prezydent ma zaburzenia przewodu pokarmowego 03.07.06, 17:12
      To znaczy się, że co ... ma biegunkę ?? Normalny człowiek ma 5RACZKĘ, a on ma
      zaburzenia przewodu ?? Zachlał ??
    • gosiewski.monachijski Lech - prezydent wszystkich Polaków w pampersach! 03.07.06, 17:15
      • eat.putsy Re: Lech - prezydent wszystkich Polaków w pampers 03.07.06, 17:47
        img479.imageshack.us/img479/5233/lech3ve.jpg
    • dzakarta Re: Prezydent ma zaburzenia przewodu pokarmowego 03.07.06, 17:19
      Niech posłucha przemówień Giertycha - od razu się wysra, rozwolnienie murowane!
    • mysza9913 Re: Prezydent ma zaburzenia przewodu pokarmowego 03.07.06, 17:19
      Nie wierzę, że Prezydent ma dolegliwości żołądkowe.Leczenie dolegliwości
      żołądkowych trwa krócej niż 4 dni( mając doskonałą opiekę lekarską). Może to
      był udar słoneczny?Ale komunikat, że główka państwa ma porażoną głowę , byłby
      niepoprawny politycznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka