mateo gdzie jest prezydent ???? 03.07.06, 16:38 Jak to wróci do Warszawy. To gdzie ón tej sraczki dostał ????? Gdzie jest Prezydent ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
emes-nju Re: gdzie jest prezydent ???? 03.07.06, 22:15 mateo napisał: > Jak to wróci do Warszawy. To gdzie ón tej sraczki dostał ????? Gdzie jest > Prezydent ?????? W Jastarni, ktora byla za droga dla Polski PRZED wyborami, a teraz jest w sam raz na leczenie steranych zwieraczy. Teraz mamy tanie panstwo, ale nic nie jest za drogie, zeby sluzyc za Jasnie Panski wychodek. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Prezydent PiSu ma przesrane... 03.07.06, 16:41 ... nie spodziewał się ani rządu PiS, SO i LPR ani własnej prezydentury, kompletnie nie był na to przygotowany i teraz jego żołądek nie wytrzymuje stresu. Tylko kompletnie nie wiem czemu nie może liczyć na współczucie rodaków - a to taki "kochany" Prezydent ;) Tak poważnie, to jednak szkoda gościa - bo sądząc po problemach żołądkowych, zakładając że mają podłoże nerwowe można odnieść wrażenie że tylko on w PiSie martwi się konsekwencjami nieustającej rozpierduchy autorstwa ksera prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
clandestino Re: Prezydent ma zaburzenia przewodu pokarmowego 03.07.06, 16:42 kaczka ma sraczkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
hipotamica sraczkę ma, a nie zaburzenie 03.07.06, 16:44 ... i teraz cały świat będzie wiedział, że polski prezydent nie udał się na spotkanie, ponieważ sparła go sraczka... Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Kawaler Orderu Pieluchy! 03.07.06, 16:56 Ma Brytania tron i Podwiązkę, może mieć Polska Porcelanowy Tron i Pieluchę. "Leninowiec" lubi nadawać ordery - teraz może dodatkowy: Order Pieluchy za Sfałszowaną Teczkę :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pethate Re: Kawaler Orderu Pieluchy! 03.07.06, 20:36 mark.parker napisał: > Ma Brytania tron i Podwiązkę, może mieć Polska Porcelanowy Tron i Pieluchę. > "Leninowiec" lubi nadawać ordery - teraz może dodatkowy: > Order Pieluchy za Sfałszowaną Teczkę :)))))))) Kapelusz z glowy!!I oklaski. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski A gdzie forumowi obrońcy Kwaczyńskich? 03.07.06, 16:45 Czyżby asystowali prezydentowi z papierem w dłoni? wszyscy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Śmichy-chichy a z rządem PiSdzielców... 03.07.06, 16:53 ... Samoobory i Weszpolaków to wszyscy mamy przesrane :( To gó.. które wnieśli do polityki teraz się nogawkmi wylewa. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard.ostrowski Tak sie plecie,w calym internecie i na swiecie! 03.07.06, 17:58 ot kultura chama i gbura! Nie podoba sie Polska i Jej Prezydent? to pisac podania o status bezpanstwowca,albo szukac sobie raju,w innym kraju! /wykasowalem co naprawde o Was mysle "rodacy"/ Wasza "demokracja" to taka od sasa do lasa... tia... hadko sluchac i hadko czytac, a to sie cieszy kazdy kto zle zyczy Polsce i Polakom! moje"gratulacje":((( Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Rychu - nie osłabiaj :D 03.07.06, 18:09 ryszard.ostrowski napisał: > ot kultura chama i gbura! Ale o co chodzi? Że niby prezydent od razu cham i gbur - tylko dlatego że ma sraczkę? :D > Nie podoba sie Polska i Jej Prezydent? A skąd chłopie nagle w tym kontekście pytanie o Polskę? Nie podoba mi się rząd i prezydent PiSdzielców - oni jak narazie nie stanowią Polski. Co do Lecha - czy Tobie się podoba zasrany prezydent? > to pisac podania o status bezpanstwowca,albo szukac sobie raju,w innym kraju!... To jest mój kraj i żadna zasrana kaczka ani jej przydupasy mnie stąd nie wydziobią. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tak sie plecie,w calym internecie i na swieci 03.07.06, 18:58 ryszard.ostrowski napisał: > ot kultura chama i gbura! > Nie podoba sie Polska i Jej Prezydent? > to pisac podania o status bezpanstwowca,albo szukac sobie raju,w innym kraju! > /wykasowalem co naprawde o Was mysle "rodacy"/ > > Wasza "demokracja" to taka od sasa do lasa... > tia... hadko sluchac i hadko czytac, > a to sie cieszy kazdy kto zle zyczy Polsce i Polakom! > moje"gratulacje":((( Co to Rysiu, ciebie tez za prezydetem dopadlo? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
viscon Re: Tak sie plecie,w calym internecie i na swieci 03.07.06, 19:48 rysiu, już taki jeden był, gomułka się nazywał, który kazał wyjeżdżać polakom z polski za pochodzenie i poglądy. widzę, że tęsknisz za tamtymi czasami, ale wbij sobie do głowy, że to już przeszłość, która nie wróci. a obecny mini-prezydent jaki jest taką też ma opinię. nie obrażaj się na ludzi, którzy go krytykują, a nawet z niego drwią, bo to nie ich wina i zła wola, ale efekt tego, jak się lech k. zachowuje i prezentuje - partyjność i stronniczość, prowincjonalne maniery okazywane przy spotkaniach międzynarodowych, oznaki niedowidzenia kiedy mu flagę ktoś odwrócił, brak znajomości choćby języka angielskiego - i ty się dziwisz, a nawet oburzasz, że gościu nie ma autorytetu? wybacz, ale mnie jest wstyd, że taki prostak reprezentuje mój kraj jako prezydent. niech już lepiej nigdzie nie jeździ i nie kompromituje siebie ani polski. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard.ostrowski Re: Tak sie plecie,w calym internecie i na swiecie 03.07.06, 21:00 hmm...,zadziwiające to poglądy,w których wyraża sie nienawiśc do własnego Kraju, Państwa Polskiego!,a Państwo Polskie/jak zapisano w Konstytucji/ reprezentuje Rzad i Prezydent Polski,wybrany w demokratycznych wyborach... Wspaniałe wystawiacie sobie świadectwo głosząc takie poglądy na forum... schowani za nickami,bo przecież nawet Was nie stać zeby te"poglądy"sygnować własnym imieniem i nazwiskiem,czemu się nie dziwię,przecież to nie jest jakieś lokalne forum!czyta to /z zapartym tchem!/biały wywiad!,który życzy nam jak najgorzej,w końcu w interesie wielu jest aby Polskę jako Państwo w ogóle wymazać z mapy świata!To tak trudno zrozumieć i pojąć?!/historia Polski się kłania...szkoda,że niczego nie uczy!/... viscon nie insynuuj mi,za czym tesknię,nie tęsknię za czymś czego doświadczyłem na własnej skórze!jest mi wstyd! za moich "rodaków"...,widać miał rację Lech Wałęsa,że z tym narodem to jak Mojżesz trzeba przejść 40-letnią drogę przez pustynię...tylko,że ja żyję tu i teraz i nie po drodze mi z tą cała spuścizną po peerelu,która aż kipi jadem i nienawiścią,żeby tylko zachować swoje status quo i zmieniać tak żeby nic się nie zmieniło!,a że obecny Rząd i Prezydent jednak chcą zmieniać!,kosztem własnego zdrowia!,co nie dziwi przy takim oporze materii!,a często i przy braku odpowiednio przygotowanych kadr/te ma o ironio!SLD,PD i PO!/polską inteligencję wymordowano!,znowu odsyłam do historii!/ no to huzia na józia:)im gorzej tym lepiej!skąd ja to znam...?:)z autopsji!,bo żyję,w tym Kraju nad Wisłą,55lat!i szlag mnie trafia,że od'44 roku!niczego nie można zrobić,żeby żyć tu godnie!,a prawo prawem było!,a ludzie ludżmi!... Tak pięknie zapisano to,w Dekalogu!"nie czyń drugiemu co tobie niemiło"...i już zupełnie na koniec,Waszym językiem!zły to ptak co własne gniazdo kala!czyt.'SRA! Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: Tak sie plecie,w calym internecie i na swieci 03.07.06, 22:19 ryszard.ostrowski napisał: > hmm...,zadziwiające to poglądy,w których wyraża sie nienawiśc do własnego > Kraju, Państwa Polskiego! Krytyka nieudanego prezydęta jest przejawem miłości Ojczyzny i troski o Jej dobro. Jeżeli ktoś tu "wyraża nienawiść do własnego kraju", to właśnie ty, bo wbrew faktom i logice pochwalasz żałosnego miniprezia i jego obłudny kabaret, który szkodzi wizerunkowi Polski bardziej niż wszyscy nasi wrogowie razem wzięci. > Państwo Polskie/jak zapisano w Konstytucji/ reprezentuje Rzad i Prezydent > Polski,wybrany w demokratycznych wyborach... (...) > w końcu w interesie wielu jest aby Polskę jako Państwo w ogóle wymazać > z mapy świata! Daruj sobie farmazony o demokratycznych wyborach, bo wyborcy zostali oszukani, i nie pitol o reprezentowaniu Polski, bo w wykonaniu młodszego bliźniaka to jest blamaż za blamażem. Nawet jeżeli ty lubisz być ośmieszany, to swojej dewiacji nie narzucaj innym, a już szczególnie wstrętne jest przykrywanie tej kaczej sraki dętą mową o interesie narodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
emes-nju Sraczka, a sprawa polska... 03.07.06, 22:20 Rozprawa w trzech tomach. Na razie przeczytalismy blurpa, ale poczekajmy... Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Sraczka, a sprawa polska... 03.07.06, 23:46 emes-nju napisał: > Rozprawa w trzech tomach. Na razie przeczytalismy blurpa, ale poczekajmy... Buahahaha! Wszystkie trzy tomy razem z Dziełami Zebranymi JP II wicepremier Nasza Szkapa ustawi przymusowo w bibliotekach szkolnych :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Sraczka, a sprawa polska... 03.07.06, 23:49 no prosze: teraz sraczki z lasu nikt nie wywolywal (jak na forum FAZPiS-dy), a pedzio-zigolo z bronxu, niejaki parker.mark jedank sie pojawil; nikt nie wola, a on jednak przylazi; to jakis wyjatkowy przypadek sraczki mark.parker napisał: > emes-nju napisał: > > > Rozprawa w trzech tomach. Na razie przeczytalismy blurpa, ale poczekajmy. > .. > > Buahahaha! Wszystkie trzy tomy razem z Dziełami Zebranymi JP II wicepremier > Nasza Szkapa ustawi przymusowo w bibliotekach szkolnych :))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
viscon @ ryszard.ostrowski 03.07.06, 23:28 czujesz się urażony, że insynuuję ci ochotę na wyganianie polaków, to przeczytaj co sam napisałeś: cytat: "Nie podoba sie Polska i Jej Prezydent? to pisac podania o status bezpanstwowca,albo szukac sobie raju,w innym kraju!" to twoje słowa. i zastanów się, kto tu kipi jadem i nienawiścią. skoro już chcesz cytować Wałęsę, przypomnij sobie, co powiedział o kaczyńskich, a zna ich lepiej niz ktokolwiek na tym forum. to, że piszemy pod nickami to nasza sprawa i zwyczaj powszechny w internecie, więc nie zarzucaj nam tchórzliwości. co do urzędu prezydenta, to akurat ja ten urząd jako taki szanuję, ale wymagam, żeby był godnie reprezentowany, w szczególności za granicą. i to również jest wyrazem troski o mój kraj. a cholera mnie bierze, kiedy jestem świadkiem tego co wyprawia lech k. i niestety nie widzę w nim męża stanu, ale nadętego megalomana, który nawet nie potrafi się zachować i jako gość we Francji czy Niemczech obraża na dzień dobry tamtejszych przywódców. naprawdę uważasz, że to godne reprezentowanie Polski? na koniec pozwól, że odniosę się do przywołanej przez ciebie "wymordowanej inteligencji" = za bardzo nie wiem, o co ci chodziło - że niby inteligencji w Polsce nie ma, bo wystrzelali ją hitlerowcy? chłopie, to było ponad pół wieku temu. masz 55 lat, jestem o 10 lat młodszy, ale wybacz, że podsumuję to co tu wypisujesz w ten sposób: "jaki stary taki głupi". Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard.ostrowski Re: @ ryszard.ostrowski 04.07.06, 00:31 viscon! będziesz miał 10 lat więcej,a ja dożyję:)to pogadamy oki? Przede wszystkim przed moim nickiem nie ma @!więc daruj sobie takie cienkie aluzje. We mnie jad?,jeżeli już to złość bezsilna niestety! Wasze posty czyta "biały wywiad" i aż się ślini na te wypociny! Pan Wałęsa...bywało,że czasami miał rację!,a w tym wypadku napewno,stąd sparafrazowałem Jego słowa i tyle. Bardziej ,tak prywatnie interesuje mnie niejaki p. Borusewicz,ale to poza tematem,chociaż poniekąd to odpowiedż dla Ciebie jaka to "inteligencja"zajmuje fotel Marszałka Senatu RP!itd.itp. Odmawiasz inteligencji Prezydentowi RP Panu Lechowi Kaczyńskiemu?,a niby skąd Go znasz?,teraz to Ty mnie nie rozśmieszaj!:) Pewnie gen.Jaruzelski/o Bierucie nie wspomnę/a może p.Kwaśniewski to byli,są "meżowie stanu":)))BRAVO!z racji "UKŁADU" należał im się fotel Prezydenta RP!:) Mnie się też wiele rzeczy nie podoba,ale nie od razu Kraków zbudowano to po primo,a po secundo naprawdę masz o te 10 lat za mało,żeby nasza rozmowa mogła być konstruktywna!Inwektywy ,w stylu"jaki stary taki głupi"to żaden argument do wymiany poglądów,nie ten poziom zatem miłej zabawy na forum ku uciesze tych ,którym w ten sposób pomagasz deptać Ojczystą Ziemię,którą całował JPII!też zapewne żaden autorytet dla Ciebie i Tobie podobnych... I już zupełnie na koniec z utęsknieniem czekam kiedy zabiorą Wam te wszystkie spółki,rady nadzorcze,fundacje,fundusze parabudżetowe etc.etc.tą glebę przygotowaną przez ekipę p.Rakowskiego na której rozpleniliście sie jako ten perz,a z nim walka trudna i długa,co nie znaczy,że nie do wygrania! Perz zmielony to bardzo dobre zioła:)pod nazwą DEKOMUNIZACJA!,dopiero wtedy dostaniecie niestrawności!:))),a jeszcze jak na wzór Instytutu Gaucka,likwidując IPN!,otworzą sie archiwa STASI i WSI w Polsce to jak nic będziecie sobie szukać raju w innym kraju!najlepiej w Kraju Rad:)))czytaj Kuba ,Korea Pólnocna!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: @ ryszard.ostrowski 04.07.06, 00:38 ryszard.ostrowski napisał: >,otworzą sie archiwa STASI i WSI w Polsce to jak nic będziecie sobie szukać > raju w innym kraju!najlepiej w Kraju Rad:)))czytaj Kuba ,Korea Pólnocna!:))) Do Korei Północnej najbardziej nadaje się dr "Leninowiec" Kaczyński, ale czy niedyspozycja żołądkowa pozwoli mu tam wyemigrować? Oby jak najszybciej. Tobie też przydałoby się coś na wstrzymanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sigact1 Re: @ ryszard.ostrowski 04.07.06, 01:38 ryszard.ostrowski napisał: ...zatem miłej zabawy na forum ku uciesze tych ,którym w ten sposób pomagasz deptać Ojczystą Ziemię,którą całował JPII To ja z powodu tego, co czynił JPII z tą ziemią, mam fruwać? Odbiło ci? Nie umiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: @ ryszard.ostrowski 04.07.06, 01:56 sigact1 napisał: > ryszard.ostrowski napisał: > > ...zatem miłej zabawy na forum ku uciesze tych > ,którym w ten sposób pomagasz deptać Ojczystą Ziemię,którą całował JPII JP II naśladował szefa kancelarii, o ile mnie pamięć nie myli. Ostrowski, ziółka na noc - do rana przejdzie, Towarzyszu Prowokatorze. > Odpowiedz Link Zgłoś
insite Re: Tak sie plecie,w calym internecie i na swieci 04.07.06, 10:37 przeczytaj ksiazke Wojna warszawsko-niemiecka, opisujaca jak Polacy nekali Niemcow smiechem. pisdzielce maja przerabane, sadzac po wpisach na tym forum. Tradycja nie umarla i sporto nowego narybku. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 To poważna sprawa bo klamki w pałacu są wysoko 03.07.06, 16:49 Jak nasz prezydent będzie podskakiwał żeby drwi otworzyć to może się poślizgnąć na tym co na podłodze niechcący zostawił. I nieszczęście gotowe. Prezydencie wracaj do pałacu tylko zdrowy. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
olek Re: Prezydent ma zaburzenia przewodu pokarmowego 03.07.06, 16:49 Biedny kaczorek, biedny. Ziólek nie wypił wieczorem i ma wzdęcie? Dobrze, ze nigdzie nie pojechał, nie wypada pierdziec publicznie, nawet przy Czyraku. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks On przy wszystkich (prawie) wystąpieniach publicz 03.07.06, 16:51 nych ma minę, jakby popuszczał w gacie, z wyjątkiem tego pierwszego, jak meldował o wykonaniu zadania. On chyba dopiero niedawno w pełni zrozumiał, jak wysoko się wdrapał, nie wie, co ma teraz robić, boi się, że spadnie i z tego strachu popuszcza w majteczki :). Poza tym boi się, co mu jeszcze znajdą, a to cytaty wiernopoddańcze z Lenina, a to ... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski A może Lech się w końcu zbuntował... 03.07.06, 16:58 ... i powiedział Jarkowi że s.. na jego zafajdany rząd i partię? Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Symuluje - to jest Łże-sraczka! 03.07.06, 17:00 Buahahahaha! Wyżej sraczki nie podskoczy Prezydencik wasz uroczy Odpowiedz Link Zgłoś
chwd.pis Pomyliłeś miejsca skąd wyszła 03.07.06, 17:00 Nie jestem pewien czy bokiem. Podejrzewam, że wyszła przez inny otwór z Kaczyńskiego ciała i to z dużą prędkością. Odpowiedz Link Zgłoś
ryto4 Re: Prezydent ma zaburzenia przewodu pokarmowego 03.07.06, 16:56 Biedak dostał sraczki. No coż, to wszystko go przerasta. Niech lepiej zrezygnuje ze stanowiska, bo nie zawsze brat go zastąpi... Odpowiedz Link Zgłoś
ilonazaj He he he Sraczki dostal 03.07.06, 16:56 Najad sie jakiejs padliny i sreczki dostal. Wagnac pajaca w takim stanie na miasto niech sie obrobi:)))) Jagógek mu trzeba, suszonych. Niech zoneczka na autostrade wyskoczy i kupi sloiczek dla mezulka:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d NAD rzeczka 03.07.06, 16:57 nad rzeczka opodal krzaczka dorwala raz kaczke sraczka. Odpowiedz Link Zgłoś
retase Re: NAD rzeczka 03.07.06, 17:10 pojechał nad morze pobawić się z wnusią, co będzie zawracał sobie głowę jakimś spotkaniem Odpowiedz Link Zgłoś
tracer26 Re: Prezydent ma zaburzenia przewodu pokarmowego 03.07.06, 17:00 Po prostu ma sraczkę, ale fachowo to się nazywa "zaburzenie czynności ukladu pokarmowego"... Co za bzdura... nawet sie mówi: sra jak kaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Na co mu odrzutowiec? 03.07.06, 17:05 Nadmie się, popuści, i sruuuu! (nomen omen) na Księżyc pofrunie. Odpowiedz Link Zgłoś
sponsor341 Re: Prezydent ma zaburzenia przewodu pokarmowego 03.07.06, 17:02 Ale przeciez jest KOPIA ZAPASOWA PREZYDENTA,więc jaki problem?? Odpowiedz Link Zgłoś
ryssio Spokojnie - prezydent jest nisko skanalizowany 03.07.06, 17:02 więc bardzo nie chlapie. Odpowiedz Link Zgłoś
greg2 Re: Prezydent ma zaburzenia przewodu pokarmowego 03.07.06, 17:07 Na onecie podali, że Kaczor leczy swoją sr..... w rezydencji w Juracie. W Juracie, którą jeszcze pare miesiecy temu chcial sprzedac w ramach programu tanie panstwo... Komentarz zbędny. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Za Lecha przykładem cały naród... 03.07.06, 17:09 ... powinien wyrazić swoją solidarność z rządem i parlamentem: np. na...ć pod gabinetem premiera i w sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
yoreek Re: Prezydent ma zaburzenia przewodu pokarmowego 03.07.06, 17:12 To znaczy się, że co ... ma biegunkę ?? Normalny człowiek ma 5RACZKĘ, a on ma zaburzenia przewodu ?? Zachlał ?? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Lech - prezydent wszystkich Polaków w pampersach! 03.07.06, 17:15 Odpowiedz Link Zgłoś
eat.putsy Re: Lech - prezydent wszystkich Polaków w pampers 03.07.06, 17:47 img479.imageshack.us/img479/5233/lech3ve.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Re: Prezydent ma zaburzenia przewodu pokarmowego 03.07.06, 17:19 Niech posłucha przemówień Giertycha - od razu się wysra, rozwolnienie murowane! Odpowiedz Link Zgłoś
mysza9913 Re: Prezydent ma zaburzenia przewodu pokarmowego 03.07.06, 17:19 Nie wierzę, że Prezydent ma dolegliwości żołądkowe.Leczenie dolegliwości żołądkowych trwa krócej niż 4 dni( mając doskonałą opiekę lekarską). Może to był udar słoneczny?Ale komunikat, że główka państwa ma porażoną głowę , byłby niepoprawny politycznie. Odpowiedz Link Zgłoś