Dodaj do ulubionych

Ile kosztuje....?-Białystok

06.06.07, 03:07
Ile kosztuje wykupienie dodatkowych godzin jazdy w ośrodku "ALFA"? Słyszałam,
że godzina kosztuje 30 pln....kurcze drogo:(12 czerwca mam egzamin i planuje
się troszkę doszkolić i mam nadzieję, że "nauka nie pójdzie w las" tym razem:)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • linia.frontu Re: Ile kosztuje....?-Białystok 06.06.07, 08:14
      kasica_33 napisała:

> Ile kosztuje wykupienie dodatkowych godzin jazdy w ośrodku "ALFA"?

A nie prościej zadzwonić do ośrodka i zapytać???
      Nie wkleję Ci stronki, bardzo zresztą nędznej, bo nie zawierającej żadnych
      konkretnych informacji, wrzućże sobie w google osk alfa i Ci wyskoczy. Tam masz
      kontakt.

> Słyszałam, że godzina kosztuje 30 pln.... kurcze drogo:(

Hmmm.

> 12 czerwca mam egzamin i planuje się troszkę doszkolić i mam nadzieję,
      że "nauka nie pójdzie w las" tym razem:)

To się pospiesz, bo już jest 6. Najlepiej jest się tak obudzić na pięć minut
      przed i co, zadzwoniszs dzisiaj, a goście Ci powiedzą, że instruktorzy są
      zawaleni kursantami i, że został tylko przyszły tydzień.
    • Gość: kasik Re: Ile kosztuje....?-Białystok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 16:48
      wiesz ja sobie przed 2 podejsciem dokupywalam ale nie w Alfie to bylo 30 zl no
      ale srednio to gdzies tyle bedzie , no i powodzenia zycze , ja wczoraj zdalam
      :))) zycze mego egzaminatora :)
      • Gość: do kasicy Re: Ile kosztuje....?-Białystok IP: 82.139.179.* 06.06.07, 21:41
        a jakiego mialas egzaminatora? kogo? pewnie nie prokopa,bo jego nikt nie chwali
        i nikt prawie nie zdaje u niego.
        godzina wszędzie kosztuje 30 zl,niezależnie od ośrodka
        • Gość: kasik Re: Ile kosztuje....?-Białystok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 23:52
          wiesz wlasnie za 1 podejsciem mialam Prokopa no i nie zdalam za zbyt wolna jazde
          .. ;/ a teraz wiesz to nawet nazwiska nie pamietam ale na D jakos bylo :) taki
          kolo 40 egzminator moze groznie wyglada ale mily ;) ..
          • Gość: jo Re: Ile kosztuje....?-Białystok IP: 82.139.179.* 08.06.07, 06:56
            taki wysoki bardzo?
            • Gość: kasik Re: Ile kosztuje....?-Białystok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 13:34
              nie wysoki to on nie byl bardzo sredniego wzrostu :)
        • Gość: siejeje Re: Ile kosztuje....?-Białystok IP: *.cnb.com.pl 22.09.07, 04:44
          > godzina wszędzie kosztuje 30 zl,niezależnie od ośrodka
          Zastanawiam sie kto ci takich glupot naopowiadal...w b-stoku godzina jazdy
          kosztuje od 25-45 zł-ZALEŻNIE od osrodka
    • aisa_7 Re: Ile kosztuje....?-Białystok 23.09.07, 19:02
      > Ile kosztuje wykupienie dodatkowych godzin jazdy w ośrodku "ALFA"? Słyszałam,
      > że godzina kosztuje 30 pln....kurcze drogo
      Coprawda juz stary post ,ale...godzina w Alfie kosztuje 30zł-to nie tak drogo
      biorac pod uwage to ,ze w niektorych osrodkach u nas biorą po 40-45 zł.Jesli
      wezmiemy sobie 4h to wyjdzie 120 zl czyli cena egzaminu prakt. ;) ,a ja doszlam
      do wniosku ,ze wole sobie pocwiczyc w tym czasie kilka manewrow i isc pewniejsza
      na egzamin niz myslec "uda sie albo sie nie uda" i placic za kolejny :) Chociaz
      i tak pewnie znając życie trafie na jakiegos gbura,zdenerwuje sie po drobnych
      bledach i nici ze zdania...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka