obseerwator 13.07.06, 07:32 należy mu sie vice jak psu buda jest kwintesencją PiS - u : arogancki tępak, bez żadnych kompetencji - na vie w rządzie kaczyńskiego pasuje jak ulał gosiu na premiera !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michalkaflowski Gosiewski zabiega o stanowisko wicepremiera 13.07.06, 07:35 To jakis niezbyt wyksztalcony czlowiek nie mowi sie "prosze pania" jak cos takiego slysze u polityka ktory sie wypowiada przed milionami ludzi to robi nie sie conajmniej niesmacznie wiec koles idz do szkoly i naucz sie mowic po polsku wtedy mozesz nami "rzadzic" razem z kaczkami a wogole to pis klamal przed wyborami i nie realizuje swojego planu za duzo kosciola w polityce i nie chce mi si ejuz o tym pisac bo szkoda palcow na taka partyjke co to sie kuma z ludzmi po wyrokach koniec Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: Gosiewski zabiega o stanowisko wicepremiera 13.07.06, 07:59 A czego się spodziewasz po Edgarze? Przecież to zwykły aparatczyk, bez polotu i specjalnego intelektu. Za komuny spełniłby się w PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar A niby czemu nie ma być wicepremierem? 13.07.06, 08:37 Może za głupi jest? Za brzydki? Za mały? Za śmieszny? Zbyt żałosny? Zbyt niekompetentny? Wyjątkowo niesłowny? Zakłamany? Oczywiście że nie - na tle swoich kumpli jest postacią pozytywną. Na takiego wicepremiera zasługuje Jarosław Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Lepper, Dorn, Giertych... to już trzech.... 13.07.06, 09:31 Do tego dojdzie jeszcze wicepremier ds. gospodarczych oraz Gosiewski. Czyli pięciu, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: Gosiewski zabiega o stanowisko wicepremiera 13.07.06, 11:55 > To jakis niezbyt wyksztalcony czlowiek nie mowi sie "prosze pania" Tak, mnie to też razi, bo w podstawówce mieliśmy dobrych nauczycieli i takie podstawy języka polskiego nam dobrze wpoili. Razi mnie to tym bardziej, że przecież jesteśmy z Przemkiem z tej samej miejscowości. Co do wykształcenia to jednak mam odmienne zdanie, a jako nastolatek Przemek wygrywał ogólnopolskie olimpiady. Jednak wykształecenie połączone ze świetną wiedzą w swojej dziedzinie, jak widać nie musi iść w parze z poprawnym mówieniem po polsku. A szkoda. Ale ostatnio zaczęła mnie razić jeszcze gorsza sprawa. MINISTER EDUKACJI też mówi "proszę panią". Jeżeli MINISTER EDUKACJI daje taki przykład, to znaczy, że nasz język ojczysty nie jest szanowany. A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
aniavv Re: Magiczne przyciąganie żłobu 13.07.06, 07:46 A mnie go żal, za skuteczny widocznie jest i ktoś się go przestraszył:). Są bowiem w pissie politycy równie ambitni, a dużo mniej pracowici. Gosiewski powinien się jednak cieszyć, że od razu wiadomo, że nie ma na niego ... oj, chciałam powiedzieć - dla niego... teczki. Odpowiedz Link Zgłoś
kelowna Absolutna prawda. Trzeci kurdupel do kompletu. 13.07.06, 08:06 Juz prawie sa tacy wysocy jak Giertych ale za to waga imponujaca. Odpowiedz Link Zgłoś
kiviwa Re: Gosiewski chce wicepremiera 13.07.06, 07:45 Ludzie, którzy tak pchacie się do rządu, przestańcie walczyć o stołki, zacznijcie dbać o Polskę!!! Jeszcze nigdy do tej pory - nie przypominam sobie - nie była tak widoczna zaciętość w chęci dojścia do "koryta", a gdzie my?? Wasi wyborcy?? Chamstwo, małostkowość, chciwość, głupota, całkowity brak liczenia się z wyborcami, ze społeczeństwem ...to cechy wysuwające się na plan pierwszy w aktualnym rządzie.:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: Gosiewski chce wicepremiera 13.07.06, 12:16 > Chamstwo, małostkowość, chciwość, głupota, całkowity brak liczenia > się z wyborcami, ze społeczeństwem ...to cechy wysuwające się na plan > pierwszy w aktualnym rządzie.:(:(:( Sami jesteśmy sobie winni. Sami na nich głosowaliśmy i daliśmy im władzę. To nie ich wina, że dostali najwększą ilość głosów, to jest wina tych, którzy na nich głosowali. Mniejzym głupcem jest ten, który mówi, że jest Napoleonem, większym jest ten, który w to uwierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
52b1 Re: Gosiewski chce wicepremiera 13.07.06, 14:17 Ja nie glosowałam na nich ale cały czas nerwowo czekam kiedy skoncza sie te wyscigi do koryta i wezma sie do pracy. W planach IV Rzeczypospolita ale chyba tylko kadrowa. Pensje maja takie, że daj Boze kazdemu. Wczoraj wchodziłam na str. urzedu pracy i wyobrażcie sobie ,że lekarzom ze spaecjalizacjami jakiś pajac proponuje 900zł brutto. Ludzie to chyba wariatkowo i kto nas bedzie leczył jak specjaliści pojada za granice żyć i pracować godnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kliks4 I dostanie 13.07.06, 07:49 za nieboszczki PZPR jeżeli dobrze się szczekało nagroda zawsze była,przyzwyczajeń nie wykorzenisz. Odpowiedz Link Zgłoś
killgore Re: Gosiewski chce wicepremiera 13.07.06, 07:51 obseerwator napisał: > należy mu sie vice jak psu buda > > jest kwintesencją PiS - u : arogancki tępak, bez żadnych kompetencji - na vie > w rządzie kaczyńskiego pasuje jak ulał > > gosiu na premiera !!! I do tego zawsze piękny i prawdomówny jest, niczym szef jego Jarek zawsze dziewica:))) Odpowiedz Link Zgłoś
javiaga Re: Gosiewski chce wicepremiera 13.07.06, 07:57 Bylby kolejnym obiektem drwin zachodnich mediow: nastepny krotki tak wzrostem jak i umyslem grubasek. Za to na pewno Wloszczowa stalaby sie przystankiem na trasie pociagoe InterCity... Co za postep w tym kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
belial13 Re: Gosiewski chce wicepremiera 13.07.06, 07:58 A kto takiemu premierowi rozporek będzie rozpinał,wszak sam nie sięga? Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Gosiewski chce wicepremiera 13.07.06, 08:22 Edgar "Kłamca" Gosiewski powininen zostać rzecznikiem rządu - wydaje mi się że będą potrzebowali kogoś z takim talentem do nowomowy. Edgara można oglądać tygodniami w TV i przez ten czas nie usłyszeć od niego słowa prawdy. Zejście "Kłamcy" z ekranu zmusi zapewne stację TVN24 do zdjęcia "Szkła kontaktowego" - nie będzie kogo pokazywać. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur "Gosiu"??? A może jednak "Dziku"? 13.07.06, 08:39 Chociaż nie. Przypomina się piosenka Johny Casha "A boy named Sue". "Polityka to showbiznes dla brzydali" Jay Leno Swoją drogą, to przerażające, jak dużo ludzi ohydnych nie tylko wyglądem jest w Polsce u władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: "Gosiu"??? A może jednak "Dziku"? 13.07.06, 09:30 Mi on się kojarzy z Kasparem Hauserem. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: "Gosiu"??? A może jednak "Dziku"? 13.07.06, 10:35 Clinton miał Monikę, Kaczyński Gosię? Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 dlaczego nie dostanie? ma poziom gemini 13.07.06, 09:09 i nie wystawalby ponad boazerie.... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Gosiewski chce wicepremiera 13.07.06, 09:42 Niepełnosprawni umysłowo - pełnosprawni w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
util To Gosiu będzie naprawdę premierem, powiadam ja. 13.07.06, 09:44 Stały Komitet to taki przedsionek Rady Ministrów - Gosiu prowadząc jego prace weźmie na siebie ogrom pracy, a Jarek na Radzie Ministrów tylko będzie klepał to co Gosiu wyprodukuje na Stałym Komitecie. I prezes-premier bedzie mógł wciąz oddawać się swojej wiecznej rozrywce... KNUCIU!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
pethate Re: Gosiewski chce wicepremiera 13.07.06, 09:48 Dlaczego nie!Kazdy obywatel 4Rzeczpospolitej nosi w torbie na zakupy "maczuge" wicepremiera.Jesli co drugi obywatel bylby wicepremierem, uklad przestalby istniec oka mgnieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
troque Członek z ramienia wysunięty na czoło ... 13.07.06, 10:03 akurat do tego Pana pasuje to doskonale .... językowo też spełnia wymagania 'na odcinku nowomowy' , skoro 'Partia rzuca go na ten odcinek ..' to jak można się opierać ? Naprzód Edgar - cyrk z jednym klaunem nie jest cyrkiem, prawdziwy cyrk potrzebuje duetu lub lepiej gdy jest tercet :) Odpowiedz Link Zgłoś
binki Re: Członek z ramienia wysunięty na czoło ... 13.07.06, 12:07 ...bardzo, bardzo chce być wicepremierem...można wtedy już w ogóle nie znikać z mediów... Edgar na wszystkich kanałach Tv ... i rano w radiu... i w prasie.. i wygłaszać "filipinki"...to ci dopiero uciecha...mnoże chociaż wtedy się dowartościuje... ale co będzie, JEŚLI NIE ? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Mam lepszy pomysł: 13.07.06, 12:52 Utworzyć nowy kanał telewizji, nazwijmy go TVP Gosiewski, gdzie kamera będzie chodzić za Edgarem krok w krok a mikrofon będzie spijał miód kapiący z jego ust. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Mam lepszy pomysł: 13.07.06, 12:57 adas313 napisał: > Utworzyć nowy kanał telewizji, nazwijmy go TVP Gosiewski, gdzie kamera będzie > chodzić za Edgarem krok w krok a mikrofon będzie spijał miód kapiący z jego ust ***************************************** To nie miód, tylko wazelina. Odpowiedz Link Zgłoś
atheix_mail Nie powinien jeżeli nie służył w Wojsku Polskim 13.07.06, 10:12 Wojsko Polskie jest złączone braterstwem broni z potężnym wojskiem amerykańskim. Potęga Stanów Zjednoczonych zadecydowała o klęsce reżimu Husseina, a dziś krzyżuje zbrodnicze plany niemieckich i francuskich podżegaczy wojennych i ich sługusów w Iranie. Niech żyje jedność ruchu kaczystowskiego i sojusz robotniczo-chłopski. Niech żyje Polska Kaczystowska i jej premier z Gorzowa! Odpowiedz Link Zgłoś
xxt Re: Gosiewski chce wicepremiera 13.07.06, 10:16 Jak to się mówi w telewizji kurdupel Edgar "ma parcie na szkło" - strasznie lubi prężyć się przed kamerami. Najbardziej boli go fakt, że jeżeli nie zostanie vce to może całkowicie zniknąć z mediów. A to byłoby straszne. Stąd też lata jak kot z pęcherzem między jednym kartoflem a drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
ciastkojedyne Re: Gosiewski chce wicepremiera 13.07.06, 10:27 co za prostak... edgar krotka raczka smutny bo rzadziej w mediach bedzie :( Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Re: Gosiewski chce wicepremiera 13.07.06, 10:27 Powierzyłbym mu sprawy zagraniczne. Bo jak zacznie wyjaśniać tym "eurobolom", tak jak nam wyjaśnia w TV, to ci "erobole" dokumentnie zgłupieją. Głosuję za. Przynajmniej się pośmiejemy.Dobrze jest się pośmiać, podobno nawet zdrowo. Tylko co to będzie z Polską. Strach ogarnia człowieka widzącego, jakie to "osobistości", pchają się do władzy. Autor opinii: Taki co nie wie - śmiać się, czy płakać? Odpowiedz Link Zgłoś
piesek.leszek Rady dla posła Gosiewskiego 13.07.06, 10:34 1) Naucz się poprawnie mówić w języku polskim.Wporwadzacie w tej swojej popapranej koalicji jakieś wychowania patriotyczne.A jak przyjdzie co do czego to okazuje się że szefuncio150cm nie zna hymnu RP a jego zastępcy mają kłopoty z językiem polskim. 2) Zatrudnij kogoś od kształtowania wizerunku. 3) Przestań się głupkowato uśmiechać w sytuacjach, gdy kłamiesz 4) Rada najważniejsza poniżej. Odpowiedz Link Zgłoś
ciastkojedyne Re: Rady dla posła Gosiewskiego 13.07.06, 10:37 SPIEPRZAJ DZIADU! YEAH! :) najlepiej spieprzajcie wszystkie trzy kurduple i kartofel lepper i frankenstein giertych. jestescie ch..ow...i :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasnaanielka1 Re: Rady dla posła Gosiewskiego 13.07.06, 12:48 piesek.leszek proponuje Gosiowi naukę języka polskiego, to już mu się nie przyda, bo nie będzie go w mediach. Na jego miejsce powinien natychmiast wskoczyć europoseł Ryszard Czarnecki i częściej komentować naszą polityczną sytuację. Wtedy jest szansa, że wszyscy zrozumieją dokładnie O CO CHODZI! I byli szczęśliwi i pojechali nad morze.... Tak kończyły się greckie tragedie w moim ulubionym filmie. Polsko moja! MOCZMY NOGI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
baretto kolejny i.d.i.o.t.a co za kraj .......ta władza 13.07.06, 10:52 to kompletne dno. tyle mam do napisania... Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Już nigdy nie nazwę go "Gosiu"............. 13.07.06, 10:55 cyt."Przemysław Gosiewski, przez przyjaciół z partii zwany "Gosiu"... czyli kółko przyjaciół "Gosia" jest tez na forum GW :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Jak w ZSRR 13.07.06, 11:33 Tam w pewnym momencie było chyba 16 wicepremierów. Już im nie wystarczy kopiowanie PRL i budowanie PRL-bis. Teraz wszystko musi być jak w ZSRR. Odpowiedz Link Zgłoś
odo3 Re: Gosiewski chce wicepremiera 13.07.06, 11:37 Kupczenie się o koryto, a gdzie skromność ????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś