Dodaj do ulubionych

Hipokryzja!

16.07.06, 05:52
To niesłychane, jak wszelkiego rodzaju gnidy bez żadnych skrupułów ganiają do
Niemców szkalować własny kraj. Lekarstwo jest na to jedno: jak najszybciej
otworzyć wszystkie archiwa PRL-owskiej bezpieki i przeprowadzić dekomunizację
od sekretarza zakładowej POP. Młodzież dzisiejsza nie widzi problemu i
krytykuje wszelkie działania sięgające w przeszłość. Nie macie jednak racji,
młodzi forumowicze! Funkcjonariusze zbrodniczego systemu w chwili obecnej są
obrońcami wolności obywatelskich. Ci, którzy przez dziesiątki lat brali
czynny udział w zniewalaniu, upadlaniu, mordowaniu! Chichot historii!
Koniunkturalizm najwyższej próby!
Wałęsa pod jednym względem ma rację. W Polsce jest wolność prasy. Pod
warunkiem jednak, że treści publikacji są politycznie poprawne i mieszczą się
w ramach akceptowalnych przez michnikowszczyznę. Nie ma natomiast wolności
innych mediów. Dlaczego zabroniono emisji filmu "Plusy dodatnie, plusy
ujemne"? Czym różni się podobno zniesiona cenzura od kolaudacji, moderacji i
innych -cji? NICZYM!
To są takie moje przemyślenia, niekoniecznie mające monopol na prawdę. Jedno
jest natomiast pewne. Jeśli I sekretarz POP PZPR i TW "Bolek" nie mają
żadnych skrupułów i hamulców przed pluciem na własny (???) kraj w gazetach
zagranicznych tzn. że niedawne "autorytety" położyły się dobrowolnie na bruku
obok końskiego nawozu, niewiele się od niego różniąc.
P.S.
Czy jest może wśród tych b. tolerancyjnych i będących znawcami niemieckiej
satyry forumowiczów ktoś, kto znalazł na satyrycznych stronach TAZ artykuł
wyszydzający dowolnego polityka izraelskiego? Bo podobno już wszystkich
wyśmiali? Proszę o ew. tłumaczenie, bo jestem moherowym wyborcą PiS-u i z
języków znam tylko polski, czego się zresztą wcale nie wstydzę.
Obserwuj wątek
    • bagarmosen Re: Hipokryzja! 16.07.06, 07:46
      brudy! to się pierze we własnym domu!!! p.WAŁĘSA!!!!!
      • maaac Re: Hipokryzja! 16.07.06, 09:00
        > brudy! to się pierze we własnym domu!!! p.WAŁĘSA!!!!!

"Moralność Pani Dulskiej" :) Lata mijają a >>dulszczyzna<< się trzyma!!!
      • janan2 Re: Hipokryzja! 16.07.06, 10:20
        bagarmosen napisał:

> brudy! to się pierze we własnym domu!!! p.WAŁĘSA!!!!!
        Naszym domem jest na szczęście Europa a nie zaścianek.
    • maaac Moherohipokryzja! 16.07.06, 08:53
      > Proszę o ew. tłumaczenie, bo jestem moherowym wyborcą PiS-u i z
      > języków znam tylko polski, czego się zresztą wcale nie wstydzę.

Kocham takie posty. Ich wymowa jest prosta: >>Jestem "moherem". Wiem o Polsce i
      Świecie tyle co się dowiem z "moherowych mediów". Jestem nim ale się tego nie
      wstydzę!!! Moja "moherowa" ciemnota uprawnia mnie do opowiadania każego
      głupstwa, każdego kłamstwa, bo jestem "moherem" i jestem z tego dumny.<<
    • janan2 Re: Hipokryzja! 16.07.06, 09:19
      a_h_1 napisał:

> To niesłychane, jak wszelkiego rodzaju gnidy bez żadnych skrupułów ganiają do
      > czynny udział w zniewalaniu, upadlaniu, mordowaniu.
      Tytuł wydawało by się że jest zastrzeżony dla radiomaryjnych.Precz od
      Wałęsy,popełnił wiele błędów ale jest postacią historyczną i nie dorastasz mu do
      pięt.A gdzieś ty był kiedy te gnidy obalały narzucony nam ustrój,chyba pod
      miotłą lub pod sutanną w kościele a teraz kiedy nic nie grozi zgrywasz
      walecznego.Takich patriotów od swarów,poszukiwań sądów kapturowych jest teraz
      coraaz więcej i wszyscy są pokrzywdzeni przez funkcjonariuszy byłego ustroju.A
      wtedy to ty żyłeś w innym kraju,czy wspierałeś tamten ustrój powiewając
      sztandarami na pochodach pierwszomajowych i jesteś teraz bohater.Może dlatego
      tylko że zamiast sztandaru nosisz teraz baldachim przy okazji innych
      pochodów.Według mnie i chyba Wałęsy z powiewania sztandarem chleba nie
      przybędzie ani bogactwa,niezależnie czyj to sztandar będzie.To samo dotyczy
      poszukiwań przez IPN-Swiętą Inkwizycję,bo nie widzę różnicy w metodach (nie
      skutkach) działań.Takiej gawiedzi jak ty wtedy przyświecały stosy,rozjaśniające
      umysły pod kapturami.Teraz są to co prawda już berety,ale i tak nic pod nimi nie
      pojaśnieje.Gawiedz tak jak wtedy zawsze ma radochę niezależnie czy palili
      sprawiedliwego pana czy złoczyńcę.Nie będę też namawiał do refleksji szkoda
      klawiatury,jest tylko jedno przysłowie,że nosił wilk razy kilka więc pamiętaj że
      poniosą i wilka.Dobrze się jednak stało że jesteśmy w UE,przynajmniej pobronią
      nas przed Haiderem-polen-cway.Wałęsa miał jedną wadę ufał ludziom i tym sposobem
      wyrosły mu różnego rodzaju żmije trujące jadem hipokryzji i nienawiści do
      których się zaliczasz.
      • prokto Re: Hipokryzja! 16.07.06, 09:31
        Możecie sobie bić pianę i się wściekać , ale to my PiSowcy mamy prezydenta i
        premiera .Samorządy i prezydent Warszawy będą także nasze i nie zmienią tego
        wasze podszyte jadem wypowiedzi.
        • maaac Re: Hipokryzja! 16.07.06, 09:36
          :) znów jeden z moich ukochanych "bolszewickich" postów.
          Należy go czytać: "Może i wy macie rację, ale my mamy władzę".

PS. Nie prezydent a p.o. prezydenta Warszawy - na wybory prezydenta się nie
          odważyliście ze strachu, łamiąc lub naginając przy tym prawo.
          • prokto Re: Hipokryzja! 16.07.06, 10:01
            maaac napisał:

> :) znów jeden z moich ukochanych "bolszewickich" postów.
            > Należy go czytać: "Może i wy macie rację, ale my mamy władzę".
            >
            > PS. Nie prezydent a p.o. prezydenta Warszawy - na wybory prezydenta się nie
            > odważyliście ze strachu, łamiąc lub naginając przy tym prawo.

Przeczytaj dokładnie , a potem komentuj.
            Dowiedziałem się że jestem bolszewikiem.He,he...
            Wyborców PIS nazywano już różnie - faszystami,homofobami,moherami teraz
            bolszewikami jutro komunistami.Wisi mi to. Mamy władzę ,mamy też rację i to was
            boli i jeszcze długo boleć będzie. A jeśli wam się to nie podoba to się
            poddajcie hibernacji ,a program nastawcie na nieskończoność bezradne POpaki i lewcy.
            • maaac Re: Hipokryzja! 16.07.06, 11:26
              Jesteście zarówno bolszewikami jak i komunistami, faszystami, homofobami,
              moherami. Faszyzm i komunizm wcale nie były z sobą sprzeczne, to były tylko
              dwie różne twarze tego samego totalitaryzmu. Homofobia też występowała w
              faszyźmie i komuniźmie wspólnie z typowym homoseksualnym umiłowaniem męskiego
              ciała. Homofobia najczęściej jest oznaką ukrytego homoseksualizmu - ukłony dla
              p. Premiera.
              To co ci "wisi" jest własnie oznaką typowo totalitarnego podejścia do państwa -
              "my mamy władzę to znaczy że my mamy rację, a jak się okaże, że nie mamy, to
              się racje rozstrzela". Komunizm PiS objawia się nie tylko w totalitarnym
              podejściu do państwa ale i w typowo populistycznym podejściu do wyborców,
              centraliźmie gospodarszym, umiłowaniu gospodarki planowej i lekceważeniu
              własności prywatnej.
              Boli mnie to, że cokolwiek "macie" ale, że znów Polska jest niszczona przez
              lewiznę. Tym razem lewiznę podszytą obłudą i schizofrenią bo się do swojej
              lewizny nie potrafi przyznać.
              Niskończoność? Waszym przodkom z lewizny PZPRowskiej też się wydawało że są
              nieśmiertelni. Na szczęście historia powtarza się jako kabaret - PiS padnie
              bardzo szybko i będzie mnóstwo śmiechu.
        • emes-nju Re: Hipokryzja! 16.07.06, 09:40
          prokto napisała:

> Możecie sobie bić pianę i się wściekać , ale to my PiSowcy mamy prezydenta i
          > premiera .Samorządy i prezydent Warszawy będą także nasze i nie zmienią tego
          > wasze podszyte jadem wypowiedzi.

Polacy sa cierpliwi. Poczekamy. Jezeli nie do wczesniejszych (dzieki
          permanentnemu konfliktowi w koalicji - moher uwielbia klotnie i wojenki)
          wyborow, to do wyborow zgodnych z kalendarzem. Wyglada wiec na to - gleboko w
          to wierze (!) - ze (co najwyzej) 3 najblizsze lata, to labedzi spiew moherow.
          Licze na to, ze NORMALNI wreszcie, zamiast siedziec przed TV, pojda do wyborow
          i wypierd... moher ze stanowisk.
        • janan2 Re: Hipokryzja! 16.07.06, 10:18
          prokto napisała:

Owszem macie,ustrój narodowo-katolicki i poczucie pełni władzy.Jakie to nędzne
          samouwielbienie.Już w wyborach jesienią przekonacie się,że jesteście wyżej
          obłoków i nie widzicie bulgoczącego kotła na dole.Ale wielka satysfakcja wygrały
          mohery dzięki proboszczom i starym babkom przy zaniżonej frekfencji bo 40% nie
          poszło i mają radochę.Ludzie noromalnie myślący obudzą się choćby z przekory
          żeby postawić tamę familii.Nie życzę wam przegranej jeszcze teraz,bo czym
          nastąpi to póżniej tym lepiej.Klęska i upadek będzie większy.Nic na to nie
          wskazuje jednak.W moim mieście gdzie rządzi prezydent niemoherowy,którego jedyną
          winą jest że nie zbudował ani jednego kościoła przez 4 lata (budował
          drogi,parkingi,mosty)wygrywa w badaniach 95 do 5 dla moherów a koalicja pisuarów
          nie wchodzi do rady.Oby się wam co nieco to odwlekło.
        • janan2 Re: Hipokryzja! 19.11.06, 10:27
          prokto napisała:

Jak samopoczucie?Spełniła się moja diagnoza z przed kilku miesięcy.PRAWDA!Czy
          nadal myślisz że wszystko okey.Macie narazie te stanowiskaco macie ale to też
          już się wymyka z pod kontroli.Choć bracia mniejsi wieszczą sukces,przegrali na
          całej linii wybory samorządowe nie tylko w Warszawie ale prawie we wszystkich
          miastach.To zapowiedz przyszłej klęski,ale trochę za wcześnie bo jeszcze Polska
          parafialno-powiatowa nie uświadamia sobie oszustwa braci mniejszych.Ja już przed
          roztrzygnięciem gratuluję jednak Warszawie odsunięcie od władzy
          nawiedzonych.Cieszę się też z prawie niemożliwego sukcesu w moim mieście gdzie w
          pień wycięto wszystkich pisowców i inne lpeery a prezydent dostał w pierwszej
          turze prawie 80%.Rada też bez pis,będzie spokój.i to w zagłębiu pełnego poparcia
          wcześniej dla pisiaków.Nawet stare babcie głosowały wbrew woli proboszczów.Ale
          życzę dobrego samopoczucia bo nie wierzę w rozsądek.
    • emes-nju Re: Hipokryzja! 16.07.06, 09:32
      a_h_1 napisał:

> (...) jestem moherowym wyborcą PiS-u i z języków znam tylko polski, czego się
      > zresztą wcale nie wstydzę.

Hm... Nie chce byc niegrzeczny, ale twoja wypowiedz przezytalem ze dwa razy i
      nie do konca rozumiem o co ci chodzi. Albo wiec cos jest nie tak z moim
      rozumieniem polskiego, albo z twoim sposobem jego uzycia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka