Dodaj do ulubionych

Lepper : Wildstein musi odejść

• jerzy30 burak musi odejsc a nie Wildstein 17.07.06, 15:35
      burak czyli leper
    • piskoala Ale zoolog 17.07.06, 15:48

Jak nie Lepper to JK, LK,
      jak nie Giertych to Macierewicz,
      i tak można bez końca.
      Prędzej człowiek doczeka się końca
      niż my pokłady tych psycholi zliczymy.

A może im ufundować Społeczny Psychiatryk im. IV RP?
      Wtedy może udałoby się wytrwać i przetrwać
      nawet III wojnę światową rozpętaną przez innych psycholi.

----
      viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL
    • zbirut A ja myślałem,że A.L handel z Rosją chce przywróci 17.07.06, 15:50
      ć a on widać tak globalnie martwi się o wszystko.Co za umysł wszechstronny.
    • odra77 lepper musi odejść!!!! 17.07.06, 15:59
      niech ten buraczany głąb zamknie swój zaczerwieniony pysk
      • 1410_tenrok Wildstein i Balcerowicz? 17.07.06, 20:29
        no to mamy już dwóch, jeszcze dwoch i będzie stolik do brydża!
    • olex5 Wildstein to zwykly palant i ignorant. 17.07.06, 16:29
      Wildstein to zwykly palant i ignorant.Wszystko na ten temat.Szkoda czasu na
      takiego.
      • wet3 Re: Wildstein to zwykly palant i ignorant. 17.07.06, 17:08
        olex5 napisał:

> Wildstein to zwykly palant i ignorant.Wszystko na ten temat.Szkoda czasu na
        > takiego.

Masz racje. Szkoda czasu i atlasu. Powinien wyleciec natychmiast bo zatrudnia
        swoich kolesiow i podwyzsza im pensje, ktore mialy byc obnizone.
        • perculator Re: Wildstein to zwykly palant i ignorant. 17.07.06, 17:14
          wet3 napisał (do olex5):

> Masz racje. Szkoda czasu i atlasu. Powinien wyleciec natychmiast bo zatrudnia
          > swoich kolesiow i podwyzsza im pensje, ktore mialy byc obnizone.

Dac te pensje lekarzom celem powstrzymania eksodusu i pozostawienia chorego
          spoleczenstwa samym sobie.
          "Szlachetne zdrowie..."
          • wet3 Re: perculator 17.07.06, 17:19
            perculator napisał:

> wet3 napisał (do olex5):
            >
            > > Masz racje. Szkoda czasu i atlasu. Powinien wyleciec natychmiast bo zatru
            > dnia
            > > swoich kolesiow i podwyzsza im pensje, ktore mialy byc obnizone.
            >
            > Dac te pensje lekarzom celem powstrzymania eksodusu i pozostawienia chorego
            > spoleczenstwa samym sobie.
            > "Szlachetne zdrowie..."

Bardzo sluszna uwaga!
            • maaac Pytanko do wet3? 17.07.06, 18:04
              :) Czy nie zauważyłeś, że deklarowany (i realizowany) "antykomunizm" i bycie
              zwolennikiem lustracji nie musi gwarantować wewnetrznej uczciwości i/lub
              rozsądku człowieka?
              Z twierdzeniem odwrotnym myslę że się nie zgodzisz :), choć nighdy nie
              wiadomo ... Rzucę ci też je do przemyślenia. Czy człowiek który nie deklaruje
              na codzień "antykomunizmu" i nie deklaruje bycia zwolennikiem lustracji musi
              być od razu łobuzem i/lub głupcem?
              • uu1 Re: Pytanko do wet3? 17.07.06, 19:06
                Jest jeszcze taki wariant - deklarowanie się jako Prawdziwy Polak i Prawdziwy
                Katolik gwarantuje drugą część Twojego drugiego twierdzenia. :))
              • wet3 Re: Pytanko do wet3? 17.07.06, 19:27
                maaac napisał:

> :) Czy nie zauważyłeś, że deklarowany (i realizowany) "antykomunizm" i bycie
                > zwolennikiem lustracji nie musi gwarantować wewnetrznej uczciwości i/lub
                > rozsądku człowieka?
                > Z twierdzeniem odwrotnym myslę że się nie zgodzisz :), choć nighdy nie
                > wiadomo ... Rzucę ci też je do przemyślenia. Czy człowiek który nie deklaruje
                > na codzień "antykomunizmu" i nie deklaruje bycia zwolennikiem lustracji musi
                > być od razu łobuzem i/lub głupcem?

ad1 - powinno, ale nie musi, bo czesc ludzi krzyczy cokolwiek im slina na jezor
                przyniesie, a o podstawowej uczciwosci nie ma zielonego pojecia. Ta zwykle
                postepuja plytcy oportunisci.
                ad2 - oczywiscie, ze nie musi byc lobuzem, ale bede na niego patrzec dziwnie,
                gdyz postrzegam lustracje i dekomunizacje za przejaw sprawiedliwosci spolecznej.
                Zmusic nikogo do popierania lustracji nie moge. Poza tym jest pewna grupa ludzi
                nie lubiacych sie angazowac o cos. Oni zawsze wola pozostac na boku.
                • maaac Re: Pytanko do wet3? 17.07.06, 19:32
                  :) dzięki. Poprawiłeś moje zdanie o tobie. Możemy mieć różne poglądy na detale
                  nawet bardzo znaczne, ale widzę że naprawdę w pryncypiach się zgadzamy.
                  • wet3 Re: Pytanko do wet3? 17.07.06, 19:44
                    maaac napisał:

> :) dzięki. Poprawiłeś moje zdanie o tobie. Możemy mieć różne poglądy na
                    detale
                    > nawet bardzo znaczne, ale widzę że naprawdę w pryncypiach się zgadzamy.

Z szacunkiem!
    • giuseppe53 Lepper musi odejść, Hojarska, Beger i inni też... 17.07.06, 16:34
      • wet3 Re: giuseppe53 17.07.06, 17:24
        giuseppe53 napisal: <Lepper musi odejsc, Hojarska, Berger i inni tez>

Niestety, ale pewnie na zlosc tobie, pewnie na dlugi czas zagrzeje miejsce w
        rzadzie.

• zgodnik1 wet3, zawiodłes mnie!..i ty przciw przyjacielowi.. 17.07.06, 17:46
          Kaczyńskich !... ty Brutusie....
    • almagus Szamboobrona, dwururka PiSdurka i ambona! 17.07.06, 16:45
      Polski Żyd jest prawdziwym Polakiem, bo dla Polski kształcił się i tworzy.
      Katolik polski to tylko polskojęzyczny pielgrzym, często głodny złodziejaszek,
      co wykorzystuje demokrację do obsadzania w rządach złodziei.
      Tak doszło do upadku państwa, powstało liberum veto małego katolickiego
      złodziejaszka kształconego w szkole jezuickiej, o Jezu Icki do teraz krzyczy!

Szarlatani z RM i nazikoalicji obiecali zemstę na tych co mają wiedzę,
      pieniądze i zdrowie, obiecali ich podzielić, każdemu bez pracy, każdemu według
      potrzeb.
      Potrzeba dwóch, aby myśleć, a pomiędzy nimi Polska jak przedziałek.
      Można myśleć i przedziałkiem , ale to się specjalnie nazywa...
      Piękne to stworzone w TV SSram?
      www.youtube.com/watch?v=fCPdo2jd84Y&search=donald%20tusk
      Świnie, z Polski szambo, a z kościoła robią chlew!

Dla nich to szambo brzmi jak poezja, więc im nie żałuję!

Szamboobrona, dwururka PiSdurka i ambona!

Jednojajowi max IQ po pięćdziesiąt,
      pojął matoł co ma najwyżej sześćdziesiąt.
      Choć jako wice siedzi głęboko w d upie,
      że może powiedzieć czy miał rydza w zupie,
      on nie chce być ich półkul IQ przedziałem,
      zbyt groźne wzruszenie i wyleci z kałem.
      On z gnojowicą podłączył się układem
      w szambo, nie po to by wylecieć zadem.
      Szambo dla niego przyjaźniejsze, rzecz swojska,
      przynajmniej stolica pachnie tak jak wioska.
      Jeszcze telewizja zbyt intelektualnie,
      mogą bekać, pierdzieć to będzie normalnie!

• eurypides77 Nie można wejść do szamba i nie umazać się gównem 17.07.06, 17:16
      Zyta i Wildstein o tym zapomnieli.
      • grzbert Re: Nie można wejść do szamba i nie umazać się gó 17.07.06, 17:25
        Niech ktoś wreszcie spuści wodę,niech Leber, TVPiS i cała reszta
        ochlokratycznejtłuszczy spłynie w PiSdu!!!!!!!!!!
        • zgodnik1 jaka ta Polska brudna!.. chodniki pełne leperków, 17.07.06, 17:50
          giertychwków,maciarewiczków,kurskich.. co chwila , ludzie wdeptuja,.. potem
          trzeba szukać trawy...buty upaprane!
      • uu1 Re: Nie można wejść do szamba i nie umazać się gó 17.07.06, 19:14
        Jeżeli zapomnieli to są kretynami.
    • weteran3 panie Bronku wszyscy mają równe żołądki ... 17.07.06, 17:50
      i sekretarka i personalny z młyna tyż , im też trzeba było dać to Lepper by się
      nie dowiedział...może...
    • wojtek2784 Re: Wildstein musi odejść na odpoczynek ... 17.07.06, 17:51
      Człowiek o tak skrajnych poglądach nie może kierować firmą zajmującą się
      podawaniem informacji. Przecież to jest klasyczny oszołom polityczny. Niech on
      utworzy własną partię polityczną i uprawia własną politykę. telewizja publiczna
      ma być wolna od oszołomstwa. Od tego są partie polityczne.
    • werbus W którym pokoleniu dokonano obrzezania Kaczyńskich 17.07.06, 18:11
      skoro tak bratają się z pejsatymi pokroju Wildsteina.
    • tomczyk6 Re: Lepper : Wildstein musi odejść 17.07.06, 18:20
      Panie Lepper, a Pan to rozdajesz stanowiska obcym, czy tylko swoim znajomym.
      Masz Pan rolnictwo, to się zajmij tym, bo oprócz ulotki to przysłałeś nam Pan
      podwyżkę KRUS, i propozycje ubezpieczania się.
      Bez łaski, Panie Lepper.
    • ryczypisk Za wielką grę CHAMIE 17.07.06, 18:21
    • eurypides77 Wildsteina nie lubię z powodu jego poglądów 17.07.06, 18:27
      na wiele spraw, ale zawsze wydawał mi się człowiekiem większej klasy niż
      tałatajstwo w rodzaju Gosiewskiego, Giertycha czy Leppera, których to mordy
      proszą się przysłowiowego kamienia.

Ale poszedł się z nimi prostytuować, i wynik przewidywalny, jak w przypadku
      Zyty czy kiedyś w przyszłości Religi - w końcu trafią na jakieś świństwo
      którego zrobić nie zechcą.
    • grali1 Re: Lepper : Wildstein musi odejść 17.07.06, 19:09
      Ten cały inteligent ekologiczny ma rację z tym odejściem, ale że pomyliły mu
      się nazwiska, bo to Leper musi odejść! Im szybciej tym lepiej dla normalnych.
    • wreszcie Re: Lepper : Wildstein musi odejść 17.07.06, 19:44
      ...mowi o tanim Panstwie? Porzadki zaczyna sie od gory, a tymczasem zwiekszenie
      ilosci ministerstw, dokladanie do garnuszka kosciola.... itp itd
    • keradk Lepper musi odejśc! 17.07.06, 19:51
      najlepiej do pierdla!
    • apoplaws Obaj siebie warci... 17.07.06, 20:11
      dwie, ujmijmy to łagodnie, kanalie. W sumie to dobrze, że na siebie warczą...
    • dvoryanin Lepper naszczęscie może sobie chcieć ! Może 17.07.06, 20:18
      Roberta Kwiatkowskiego by jeszcze zaproponował na jego miejsce ?
    • pethate Re: Lepper : Wildstein musi odejść 17.07.06, 20:51
      A Lepper jak katarynka: Wildstein musi odejsc,Balcerowicz musi odejsc,
      Kowalski musi odejsc.
      Niech on da sobie wprawic mozg.
      • uu1 Re: Lepper : Wildstein musi odejść 17.07.06, 21:12
        Będzie k u p a śmiechu jak Wildstien odejdzie.
    • mefisto02 Re: Lepper : Wildstein musi odejść 17.07.06, 21:15
      galba napisał:

Wildstein musi zostać.

A co to znaczy po polsku? I dlaczego to na W musi zostac?
    • mefisto02 Re: Lepper : Wildstein musi odejść 17.07.06, 21:20

Proponuje moją kandydature na prezesa TV, mogę zacząc od wrzesnia 2006.
    • rmstemero Drodzy rodacy 17.07.06, 21:24
      on za dlugo juz byl. Plak potrafi...(wyrzucac na zbity pysk drugiego Polaka).
      Bez wzgledu na sens albo bezsens lub jakies tam szkody. Wystarczy ze pysk nie
      pasuje.
      • uu1 Re: Drodzy rodacy 17.07.06, 21:32
        "Mamusiu, Ilonka ma brudny pysk".
        "Jak ty mówisz o siostrze? Nie znasz innego słowa?"
        "Znam. Morda".
        • mniklas5 Re: Wildstein od poczatku 17.07.06, 21:46
          byl nieodpowiedzialnym i pospolitym awanturnikiem politycznym, co mozna pomyslec
          o kims kto ujawnia publicznie winnych i niewinnych mowiac ze to sa kanalie.
          Proste -trzeba byc sku..synem bez skrupulow,
          • uu1 Re: Wildstein od poczatku 17.07.06, 21:51
            W pełni podzielam Twój pogląd na tego niezależnego (od elementarnej
            przyzwoitości) dziennikarza. pozdro.
            -----
            • 1410_tenrok uu1 znow sie spotykamy i znow..... 17.07.06, 22:03
              okazuje sie, że prawnik może, ale o zabawnych przekonaniach. To se ne vrati
              soudruch uu-jedna! To se ne vrati!
              • uu1 Re: uu1 znow sie spotykamy i znow..... 17.07.06, 22:10
                Dla jednych wpędzenie ludzi w niezawinioną przez nich, arcyprzykrą sytuację jest
                zabawne: dla mnie jest to działanie podłe. Każdy jest niewinny dopóki nie
                zostanie skazany prawomocnym wyrokiem. Jeżeli dopuścimy odstępstwa od tej
                zasady, zapomnijmy o prawie.
                PS. Pan B.W. z ogromną przyjemnością "robił" za bohatera natomiast w
                prokuraturze się po prostu sfajdał.
                • 1410_tenrok Ładna mi sprawiedliwosc! Nizynski, Rodzik & Co. 17.07.06, 22:31
                  Sądy lustracyjne, zeznania esbekow. Jaja se facet robisz? Instytut Gaucka - to
                  jest to. Pastor Gauck - przynajmniej czlowiek o jakiejs moralnosci i nie
                  umoczony w sądowniczo prawnicze układy, a nie przedstawiciel peerelowskiej
                  palestry......
                  Kwity zamknąc, trzymac pod kontrolą, dawac swoim! A reszta, jak podskoczy,
                  dostanie kwitem po nosie. UU! Nie zartuj - to jest zadna sprawidliwosc, i żadna
                  praworządnosc. To kompletna hała i kpiny. A ja dziekuje Bronkowi, za to, ze w
                  zbudowanym przez was murze uczynił wyłom. Wiecej takich. wowczas, skoncza sie
                  te kwiciarskie swinstwa.
                  • uu1 Re: Ładna mi sprawiedliwosc! Nizynski, Rodzik & C 17.07.06, 22:42
                    Bardzo proszę, przeczytaj jeszcze raz mój poprzedni post. Przypisujesz mi rzeczy
                    o których słowa nie napisałem. Ja budowałem mur? Niedługo napiszesz, że
                    strzelałem z "Aurory". Chcesz samosądów?
          • 1410_tenrok awanturnik? nieodpowiedzialny? 17.07.06, 22:02
            A czemuz to? Lista Ci sie nie podoba, a dlaczego? Znalazles mamusie, tatusia,
            czy siebie? That's life, my friend! Ja też paru z rodziny na "liscie
            odzyskałem"! Teraz wiele rozumiem, dlaczegoz to tak fajnie im zycie płynęło.....
            Bronek jest wielki! Kiedys dżaruzel nie chciał go wpuścić do peerelii i trzymał
            go na lotnisku okęcie.... A teraz postępowi wyznawcy grzybka halucynogennego
            oraz niepłacącego zobowiązań ministra od rolnictwa, chcą go znowu z czegos
            wyrzucac. Ot czasy niby sie zmieniają, a jednak nie.
            • uu1 Re: awanturnik? nieodpowiedzialny? 17.07.06, 22:05
              Zachowujesz się haniebnie. A właściwie nie. Zgodnie z pszenno-buraczana tradycją
              - żeby sąsiadowi krowa zdechła.
              • 1410_tenrok Pszenno buraczana tradycja? A to co? 17.07.06, 22:25
                uu1 - czy ty dobrze sie czujesz z ta krową? Haniebnie? A niby z jakiego powodu,
                a cozes to na forum kieleckim o tym biednym, przez TW wymeczonym czlowieku
                pisal? Tam rozumiem - solidarnosc kastwoa z TW-radcą prawnym. A teraz tez to
                samo? Wiec o co chodzi. Jestes za sprawiedliwoscią? Czyli za czym? Za tym, aby
                jedni mieli spokoj, a drudzi siedzieli cicho? Ejże UU, ejże! A Bronek - Bronek
                jest w porzo, poniewaz walczył z komuną. Razem z Mirkiem Ch. robili 2 obieg,
                edukowali społeczenstwo. A teraz powinien zaprowadzic porządeczek w tej stajni
                augiasza. A ty gdzie byłes? Co, jakis przydział sie dostało - samochod,
                mieszkanie, moj mały pieszczoszku?
                • uu1 Re: Pszenno buraczana tradycja? A to co? 17.07.06, 22:54
                  Jestem za:
                  1. cywilizowaną lustracją czyli dokładnie przeciwko temu co sie teraz dzieje albo
                  2. jeżeli tego nie potrafimy to spalic całe to g...o i dać sobie spokój.
                  > A Bronek - Bronek
                  > jest w porzo, poniewaz walczył z komuną. Razem z Mirkiem Ch. robili 2 obieg,
                  > edukowali społeczenstwo.
                  Zwłaszcza w Paryżu. Za zasługi (rzeczywiste)to są ordery, renty, pomniki a nie
                  stanowiska. Bo potem są takie skutki jakie dzisiaj obserwujemy.
                  PS. Zaspakajam Twoją ciekawość. W dniu ogłoszenia stanu wojennego nie doczekałem
                  się "Dobranocki" co zostawiło u mnie trwały uraz w stosunku do TV.
                  • 1410_tenrok Nie doczekałes sie dobranocki - to sio! 18.07.06, 00:44
                    Jezeli byłes taki mały, to nie masz prawa uczestniczyc w tej dyskusji. Jak
                    mówił Franz Maurer w Psach. "Nie chce mi sie z Tobą gadać".
                    Zakopac, zapomniec? A oczywiscie, ale gnojki, ktorzy wyniesli papiery i mają je
                    w domach i puszczają co jakis czas znaki dymne? Jak ty sobie to koles
                    wyobrazasz? Esbecy bedą sobie co jakis czas puszczac smrodliwego bąka w
                    kierunku nielubianych.... I od razu znajdzie sie paru durni, ktorzy w to bedą
                    swiecie wierzyc. Do tego co to znaczy "cywilizowany"? Chyba kpisz facet. Jedni
                    bedą obrzucani błotem, a drudzy beda mowic: "tak sąd lustracyjny". Otoz nie!
                    Kazdy musi miec dostep do swoich akt i tyle i musi dowiedzie sie prawdy, chocby
                    najbardziej bolesnej. Prawda jest lepsza niz "pieprzona cywilizowana
                    lustracja". Obecnie - oto cywilizowany proces: bandyci, ktorzy zamordowali
                    Staszka Pyjasa i kilkanascie jeszcze osob sobie łążą po swiecie, wolnie i
                    zaopatrzeni. Dlaczego - sprawa wagi panstwowej..... Facet! Rozsmieszasz mnie! Z
                    tym gównem po komunie należy zrobic spokoj, ale nie cmentarny! Zresztą co Ty
                    możesz na ten temat wiedziec?
                    A o Wildsteinie - co ty o nim wiesz? Przeciez wiekszosc z uczestnikow tego
                    forum obrzuca go błotem, jak ta piepprzona esbecka wataha 25 lat temu. Nie, tak
                    nie! Wybacz człowieku ten ton, ale dla mnie to jest ohyda, poniewaz znowu
                    zwycieza tamto bydło.
                    • uu1 Re: Nie doczekałes sie dobranocki - to sio! 18.07.06, 01:05
                      Sine ira et studio.
                      Cywilizowany tzn. dający każdemu możliwość obrony. Nie tak jak w przypadku Zyty
                      G. Jeżeli spalimy to barachło to ubecy, esbecy, uopki, abwera mogą sobie
                      puszczać bąki do us..j śmierci, amen. Obawiam się, że Ty mylisz sprawiedliwość
                      z zemstą. Może Twoja trauma jest szczególna. Może to Cię we własnych oczach
                      usprawiedliwia. Ale tu chodzi o wojnę wszystkich ze wszystkimi. W rodzinach
                      również. A na to zgody nie ma.
                      Ja B. Wildsteina oceniam za aktualne zachowanie. Paryż mnie nie interesuje. I
                      jawi mi się jako człowiek nieuczciwy i tchórzliwy. Mam prawo do takiego sądu.
                      Z faktu, że jesteś starszy nie wynika, że możesz do mnie mówić "koleś", "facet".
                      To nie ułatwia rozmowy. pozdrawiam.
                      • grzbert Re: Nie doczekałes sie dobranocki - to sio! 18.07.06, 01:23
                        O co to wielkie ajwajbum? Że Leber chce jakieś profity w TVPiSie? .urwa .urwie
                        łba nie urwie
                        • uu1 Re: Nie doczekałes sie dobranocki - to sio! 18.07.06, 01:27
                          A jak urwie to da .urwie.
                      • gdzies_czyli_wewpolsce uu1 - nie rozsmieszaj mnie! 18.07.06, 17:31
                        Jak powiedziałes, nie doczekałes sie dobranocki. A wiec nie wiesz o czym
                        mowisz. Naczytales sie, ale czego? Prawniczych bzdur a 'la Filar i Nowicki.
                        Niestety prawda jest zbyt ohydna i brutalna. Moja sprawa - nie ma to wogole
                        znaczenia. Na kim miałbym sie mscic? Na esbekach, ktorzy puszczali swinstwa.
                        Ciul z nimi. Puszczali i tyle. Ale widzisz, moj mały, są jeszcze ci
                        od "zamieszany w sprawe zegarka". O tym oczywiscie nie pomyslales - no jak i
                        skad. Prosty przykład: Kiedy wasz idol Kurski puscił historyjke o dziadku...
                        Smrod pozosttał Sprawdz fora: zobaczysz, co tam jest - ssman, hitlerowic,
                        folksdojcz, zdrajca, swinia, bydlak, szwab. Nie wazne jaka jest prawda! Nie
                        ważne, ze ten człowiek bronił narodowych wartosci. Wazne to, w co ludzie
                        wierzą. To jest własnie Twoja cywilizacja. Sądy, w ktorych Nizynski albo
                        Brodzik wypytuje esbeków o prawde. A oni nawet obecnie nie mają zamiaru jej
                        wyjawiac. składali przysiege. I uwazają, ze nikt ich z niej nie zwolnił.....
                        Jeden z moich krewnych, srogo doswiadczony prze ubecje i zawezwany do procesu
                        czyszącego sprawe z przed lat, jak dowiedział sie o sedzim, powiedział: pieprze
                        taką sprawiedliwosc, aby były esbek wydawał mi papierek, o tym ze jestem
                        niewinny. Nie ma zemsty, nie ma sprawiedliwosci. Nie ma nic. Jedyne co ma byc,
                        to dostep do papierow. I tylko o to chodzi. Chodzi o content. Capischi?
                        W jakim kraju Ty moj mały zyjesz, ze takie bzdury wypisujesz?
                        Oczywiscie, Wildsteina ocenia po nowsciach, a jak nowosci wynikają ze starosci -
                        to co?
                        Wiesz na co zgody nie ma? Na to, aby biedni ludzie dowiedzieli sie, że tu była
                        dokładnie jak w DDRowie. Tu donosiło kilkaset tysiecy. To boli nasze narodowe
                        ego! To boli piers wystawianą po Virtuti Militari.
    • przedostatni_mohikanin Re: Lepper : Wildstein musi odejść 18.07.06, 14:32

Czy w tym kraju zabrakło Polaków, że szefem TVP uczyniono Żyda ?
      No to niech się nie dziwią, że co program to nagonka na Polaków
      i... na nich samych !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka