b.6.1966 Re:Potrafie wiele pojac, ale nie jarze, 22.07.06, 00:30 dlaczego artykul okrasili morda kurskiego??Zabujali sie w buzi jareczka?? PRZECIEZ to DEBIL z pisuaru, ktory uwaza, ze kazdy Polak i Polka, to ciemny motloch, co wszystko kupi! Nic bardziej blednego, ryzy chlopcze!!Ja nie kupilabym ciebie, nawet w obnizce, na targu i z prezentem gratis!A wiesz, dlaczego?? Bo jestes NIESWIEZY,no i wystajesz tylko odrobine z odbytu innego debila.A jak dziennikarz, zamienia sie w wazeline dla kariery czy szmalu, przestaje byc profesjonalista, zostaje zdegenerowanym, rudziutkim dupkiem, co usmiecha sie i ROBI za kotka u jarka, NIE??Ha, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 Re:Potrafie wiele pojac, ale nie jarze, 22.07.06, 00:54 A propo Giertycha. W tej całej powodzi politycznego chamstwa i obrażania innych pszeszły bez echa słowa Giertycha, a mianowicie powiedział, że normalni ludzie nie głosują na liberałów i lewicowców. Dodam od siebie: normalni ludzie tym bardziej nie głosowali i nie będą głosować na LPR oraz szowinistów, populistów, wyrokowców i zwolenników powrotu PRL-u pod innym sztandarem Odpowiedz Link Zgłoś
aktawia Re: Posłowie bojkotują projekty PiS, Jurek zmieni 22.07.06, 00:54 Zgadzam się z taką argumentacją w 100 % Panie Galba Odpowiedz Link Zgłoś
turtlezzz Zmarnowane lata... 22.07.06, 01:40 PiS wreszcie przegra wybory i trzeba będzie znów wszystko odkręcać.. A najgorsze, że nie wiadomo czy partia, która dojdzie do władzy po Kacorach będzie miała ochotę pozbywać się przywilejów partii wiodącej, które uzyska dzięki kretynom z PiS. Czy będzie jeszcze czuła nacisk społeczny na demokratyzację i odpartyjnianie, czy poczuje się bezkarna jak dziś bezkarni i ponadczasowi czują się debile z Prawa i Sprawiedliwości.. Odpowiedz Link Zgłoś
tege Re: Zmarnowane lata... 22.07.06, 02:21 wierzysz w polski narod? Ja nie bardzo, wiec stawiam na wygrana LSD w kolejnych wyborach ;]. Polacy cierpia na skleroze... Odpowiedz Link Zgłoś
calusarii Re: Posłowie bojkotują projekty PiS, ludzie też!!! 22.07.06, 01:50 I tak na te qwy pizduary nie bede głosowac tylko na PO wiec mi jebia ich poryte pomysły, a ze beda chcieli smiecie przemycic lige prawie rozumnych(prawie czyni wielka róznice) i sbbrone to mam nadzieje ze sie ludzie nie złapia na takie gó... PO powinna o tym trabic na maxa cały czas. Kaczory do piachu qwie> Odpowiedz Link Zgłoś
calusarii Re: Posłowie bojkotują projekty PiS, Jurek zmieni 22.07.06, 01:53 galba napisał: > Jeśli poseł uchyla się od pracy (jest w Sejmie ale nie chce brać udziału w > głosowaniach) to nalezy mu odebrać mandat i przekazac go komuś, kto będzie > umiał uszanować Rzeczpospolitą. > tobie pajacu ..y????? Odpowiedz Link Zgłoś
lesio.kaczorek Wlasnie! Jurek won z Sejmu! 22.07.06, 02:11 Odebrac Jurkowi mandaty za granie glupa Odpowiedz Link Zgłoś
tege pleciesz bzdury niczym endrju 22.07.06, 02:20 ktory, przypomnijmy cierpiacym na skleroze (badz glupote jak galba), blokowal mownice w Sejmie, wylaczal mikrofon, nie mial zielonego pojecia jak powinien wygladac porzadek obrad, blokowal drogi, wysypywal zboze... to jest dopiero przyklad demokraty ;]... Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: Premier dla Naszego Dziennika 22.07.06, 03:21 www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20060722&id=po01.txt Odpowiedz Link Zgłoś
michal_k1 ************POdli************ 22.07.06, 03:40 JOW tylko JOW żeby nie było że nie jestem za tym. Ale po tym co prezentuje PO w tym sejmie jako opozycje woła o pomstę do nieba. W tej sytulacji politycznej J. Kaczynski nie może pozwolic na ekperymenty gdy natychmiast trzeba w kraju zrobić porządek, słyszelismy że przez 16 lat -rządzi mafia, układy itp. Kaczynski ma racje ,wazne zeby kraj byl silny ze stabilnym rzadem,ktory bedzie w stanie przeprowadzic nieodzowne reformy dla poprawy bytu narodu,przywrocic respekt dla Polski na arenie miedzynarodowej.Zawsze z silnym i zwartym panstwem swiat sie liczy.POdli juz rzadzili.Z jakim skutkiem to widac po sytuacji spoleczno -gospodarczej( w bagnie kraj zostawili),horrendalnym zadluzeniu i stopie zyciowej ludnosci.Wystarczy ,ze wspomne Balcerowicza i prywatyzacje bankow pod jego okiem i z jego przyzwoleniem,to wszystko z wscieklosci sie we mnie gotuje.To dzieki takim jak on ,Polacy poniewieraja sie po swiecie,malo tego sa wykorzystywani do niewolniczych prac w obozach pracy. Chyba tylko nieuleczalni romantycy potrafia bronic POdlych. POdli zawiedli,komuchy z SLD rowniez,wiec kop im sie nalezy, a nie stolki w nastepnych wyborach. J.Kaczynski ma racje.Po to ma glowe ,zeby myslal.I mysli logicznie. Podoba mi sie Jego strategia wyborcza.Tzn.ze zwieksza szanse na wygrane wybory samorzadowe przez PiS i koalicjantow.Wygrana koalicjantow jest rownie wazna,bo bez koalicji ,rzadu mniejszosciowemu nie ma racji bytu. Wiec niech zmienia ordynacje wyborcza,tak zeby wygrac wybory samorzadowe. Kazdy madry i liczacy sie polityk postepuje podobnie.Dlaczego PiS ma sie podkladac POdlym? Po prostu to prawda. Polskę rokradły białe kołnierzyki jak kiedyś szlachta. Nie czas teraz na JOW, proszę zauważyć jak POdłym nagle zależy na JOW, teraz gdy pali sie im pod pupą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oczytelnik Re: ************POdli************ 22.07.06, 08:19 >Ale po tym co prezentuje PO w tym sejmie jako opozycje woła o pomstę do nieba. - Konkrety, poproszę. PRZEDSTAWIAJĄ ARGUMENTY MERYTORYCZNE! > W tej sytulacji politycznej J. Kaczynski nie może pozwolic na ekperymenty gdy natychmiast trzeba w kraju zrobić porządek,... - Właśnie robią "pod siebie" > ...ze stabilnym rzadem,ktory bedzie w stanie przeprowadzic nieodzowne reformy dla poprawy bytu narodu, - Nieodzowne? Dla kogo? Dla swoich partyjniaków? >przywrocic respekt dla Polski na arenie miedzynarodowej. - Już przewracają do góry nogami...i ośmieszają kraj. > J.Kaczynski ma racje.Po to ma glowe ,zeby myslal.I mysli logicznie. - Tę "logikę" widzi cały świat...i ryczy ze śmiechu. Tylko nam będzie nie do śmiechu. >Wygrana koalicjantow jest rownie wazna,bo bez koalicji ,rzadu mniejszosciowemu nie ma racji bytu. - Oczywiście, tym bardziej, że trzeba było odejść od haseł wyborczych i zmienić kolory, jak kameleony i realizować plany koalicjantów, którzy byli marginesem w wyborach. > Po prostu to prawda. - Czyja? Giertycha i Leppera? Dziękuję za TAKĄ PRAWDĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
nonpol z gdanska do sejmu samolotem?? ech ten KUR.... 22.07.06, 06:18 moze bydle wypadnie...?:) Odpowiedz Link Zgłoś
nonpol dedykowane baranom z pisuaru elpeeru i samejbrony 22.07.06, 06:25 Jak ja was ku.. nienawidzę I jak ja wami ku.. gardzę Jak ja się za was ku.. wstydzę Gdy za granicę czasem zajrzę Jak ja się wami ku.. brzydzę Jak ja was dobrze ku.. znam Jak ja się bardzo ludziom dziwię Którzy wybrali taki chłam To wszystko czego się dotkniecie Od razu obracacie w pył Szarańcza przy was to jest bajka Bo cały kraj już zgnił Rozpasłe mordy, krzywe ryje Kurestwo wszędzie tam gdzie wy Jak ja was ku.. nienawidzę Jak do was bym z kałacha bił A nawet jak wam plunąć w twarz To wy mówicie że deszcz pada .. wasza partia mać Co mi ojczyznę okrada Nadejdzie kiedyś taki czas Za wszystko ku.. zapłacicie W helikoptery wsadzą was I nigdy już tu nie wrócicie Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab A co z posłem nie zjawiającym się w pracy (Kurski) 22.07.06, 08:43 i dolatującym samolotem ? Czy nie powinien zapłacić z własnej kieszeni za lot i zostać pozbawiony mandatu ? Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Pis nawiązuje do Pzpr bo Pzpr to zblokowany Ppr + 22.07.06, 08:53 PPS oraz satelickie ZSL oraz SD jak Samoobrona i LPR. PZPR podobnie jak PIS też miał zawsze rację i przysyłał na stanowiska fachowców. Swoich fachowców, PZPR- owsich jak dzisiaj PISowskich. Miała być demokracja, IV RP a powstaje II PRL. Wyborcy mają wybierać partie a nie ludzi. Wstydźcie się Panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 niech zmieniaja. Teraz kazdy bedzie wiedzial, ze 22.07.06, 08:55 glosujac na PiS de fakto glosuje na Lepera i Giertycha. Pozniej nie bedzie mogl powiedziec ja myslalem, ze bedzie POPiS :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
me2free Pis kombinuje jak SDL - skoncza jak oni. Takich pa 22.07.06, 08:56 triotow to jak najdalej od polski nalezy trzymac, chyba ze komus podoba sie zacofany, targany wewnetrznymi konfliktami kraj. Brawo Rosja, znowu macie sojusznikow w postaci blizniakow. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 PO-SLDowska opozycja dzis swietuje 22.07.06, 08:57 22 lipca to wielkie swieto POszolomow i SLD-upkow. Skladamy im najlepsze zyczenia dlaszej kontynuacji mysli i czynow ich "wielkich" poprzednikow Spodziewam sie na tym forum wielkiego "pochodu" wszelkiej masci lewactwa i POlszewikow; nie zapominajcie "godnie" uczcic wasze wielkie swieto, bluzgajac na PiS, Kaczynskich i cala prawice; niech nie gasnie w was towarzysze rewolucyjny duch marcelego nowotki, boleslawa bieruta, jakuba bermann i wladyslawa gomulki oarz dziadka Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
ute_ute Re: Posłowie bojkotują projekty PiS, Jurek zmieni 22.07.06, 09:09 galba napisał: > Jeśli poseł uchyla się od pracy (jest w Sejmie ale nie chce brać udziału w > głosowaniach) to nalezy mu odebrać mandat i przekazac go komuś, kto będzie > umiał uszanować Rzeczpospolitą. no zgadzam się! jak to możliwe, że podczas tak ważnego posiedzenia sejmu Kurski siedzi w domu, w Gdańsku zamiast ruszyć schaby i obradować - za co mu płacimy? za to, że łaskawie przyleci na jedno głosowanie? przecież sejmowe wakacje są w sierpniu - straszny leń, trzeba mu odebrać mandat i przekazac go komuś, kto będzie umiał uszanować Rzeczpospolitą. :P Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Posłowie bojkotują projekty PiS, Jurek zmieni 22.07.06, 09:21 "Zdaniem opozycji, a także części ekspertów proponowane przez PiS zmiany w służbie cywilnej są niezgodne z konstytucją". Właśnie! Ta konstytucja najwyraźniej po prostu przeszkadza w naprawianiu Rzeczypospolitej, należy więc ją jak najszybciej znieść. Wówczas można będzie swobodnie uchwalać takie prawo, jakie jest potrzebne, a także zlikwidować Trybunał Konstytucyjny i wiele innych organów opanowanych przez żydokomunę spod znaku KPP. Będziemy mieli nareszcie to tanie państwo, o którym tyle się gada. Wbrew pozorom taka operacja byłaby bardzo prosta. Prawo mówi, że do zmiany konstytucji potrzeba 2/3 głosów, ale nic nie mówi o jej likwidacji, zatem można to załatwić zwykłą większością. W razie potrzeby Jacek Kurski - dla dobra Ojczyzny - przyleci do Sejmu samolotem za własne pieniądze, mimo że posłowie mają prawo latać za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
voyevoda1 "propanstwowa" mniejszość niemiecka - dobre! 22.07.06, 09:31 Tak mniejszość wpływa na większość. Zawsze po lepszej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś