fraglesi67 26.07.06, 08:00 A Kazio mówił, że u nas nie ma rasizmu ! oj kłamczuszek.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puba Re: Świadek ataku na Abdela: To był rasizm 26.07.06, 08:04 fraglesi67 napisał: > A Kazio mówił, że u nas nie ma rasizmu ! oj kłamczuszek.... fanatyzmu i totalitaryzmu też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
puba zabawa 26.07.06, 08:05 w ogóle to proponuje zabawę pt. czego w Polsce nie ma wg Kazia M.? fragles i puba zaczęli jak niżej... no, dalej! nie wstydźcie się! puba napisał: > fraglesi67 napisał: > > > A Kazio mówił, że u nas nie ma rasizmu ! oj kłamczuszek.... > > fanatyzmu i totalitaryzmu też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
sapervodicka a ciagle bojki na wiejskich dyskotekach?? 26.07.06, 08:13 to taka blisko wschodnia polska mentalnosc, zadem rasizm Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Prowokacja sie udala. "Jest w Polsce rasizm!" 26.07.06, 17:05 PO i inni targowiczanie moga smialo doniesc do Brukseli: Prowokacja sie udala, w Polsce mamy rasizm i bojowki rasistowskie. Teraz Parlament Europejski smialo moze krytykowac Polske i nakladac na nia kary. Nastepnym razem przywioza do Polski grupe pederastow i beda ja obwozic po wsiach tak dlugo, az gdzies ich wreszcie pobija. Nastepna prowokacja bedzie tez udana. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalcony Re: Prowokacja sie udala. "Jest w Polsce rasizm!" 26.07.06, 17:09 niech przywoza znowu im damy w morde, tak jak na to zasluguja Odpowiedz Link Zgłoś
dobrasekta Media kłamią! Przeciez w polsce nie ma rasizmu! 26.07.06, 12:54 Rząd powiedział , że nie ma to nie ma. To łżelity i układ takie plotki rozsiewają! W polsce nie ma rasizmu , nie ma też głupoty w sejmie, i kaczki nigdy nie oszukują wyborców! --------------- www.moherfucker.com i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: Świadek ataku na Abdela: To był rasizm 26.07.06, 08:15 Wedlug tych relacji nie wyglada to za bardzo na atak rasitowski. Ot zwykle menty jakich wiele w kazdym miescie. Zastanawia mnie tylko jedno. Normalnie ofiara pobicia nie ma szans liczyc na zadna pomoc "wyzszych urzednikow", zwykle sledztwo umozone przez prokurature. Czy specjalne traktowanie ludzi ze wzgledu na ich kolor skory to nie rasizm? Odpowiedz Link Zgłoś
bai3 Re: Świadek ataku na Abdela: To był rasizm 26.07.06, 10:00 el_p napisał: > Wedlug tych relacji nie wyglada to za bardzo na atak rasitowski. Ot zwykle ment > y > jakich wiele w kazdym miescie. Rasizm w znaczeniu "naukowej" ideologii może nie, ale nienawiść i ksenofobia. Nie znam, nie rozumiem, więc nienawidzę. Wszystkiego co inne. Poza tym wyraz prymitywnej podkulturowej mentalności - "ja pokażę, kto tu rządzi". > Zastanawia mnie tylko jedno. Normalnie ofiara pobicia nie ma szans liczyc na > zadna pomoc "wyzszych urzednikow", zwykle sledztwo umozone przez prokurature. > Czy specjalne traktowanie ludzi ze wzgledu na ich kolor skory to nie rasizm? A dlaczego Cię to zastanawia, czy to nie tak powinny reagować policja i prokuratura? Tu widzisz rasizm??? A może wreszcie coś się ruszyło w tych ospałych służbach, które powinny zawsze i wszędzie stawać w obronie pokrzywdzonego, k a ż d e g o pokrzywdzonego. Poza tym to byli zaproszeni goście, jakie więc ma tu znaczenie kolor skóry? Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: Świadek ataku na Abdela: To był rasizm 26.07.06, 10:14 Nienawisc tak, ale oberwal by po ryju nawet gdyby byl z Lubartowa albo z Lomzy, nosil zielona kurtke lub chodzil w okularach. Taki typ bydla i tyle. Chodzi o to, ze prokuratura/policja jest tak gorliwa tylko w przypadku ataku na Zydow, murzynow. Typowa pokazowka. Gdybym ja dostal po ryju skonczyloby sie na oj chlopcy sie pobili na wiejskiej zabawie. Wielu moich znajomych w tym ja dostalo nie raz po ryju i zazwyczaj tak sie to konczylo. Nie mozna ustalic sprawcy zdarzenia, znikoma szkodliwosc, postepowanie nie wyczerpuje znamion przestepstwa/wykroczenia itp. Zebys mnie zle nie zrozumiala, jak najbardziej potepiam atak na tego biednego czlowieka, ale chcialbym zeby policja codziennie wykazywala sie taka gorliwoscia. Nierowne traktowanie ze wzgledu na kolor skory jest dla mnie rasizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: ...w przedstawieniu szkalującym Polskę,,,, 26.07.06, 11:35 "...grał w Węgajtach w przedstawieniu "Rasa pieczątek" mówiącym o tym, jak trudno żyje się uchodźcom w naszym kraju..." -- I kto teraz zagra w przedstawieniu mówiącym o brzydkości Polski ? Jeszcze kilka takich akcji i skończy się szkalowanie Polski na scenie i w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
bernard.gui Re: Świadek ataku na Abdela: To był rasizm 26.07.06, 13:23 el_p masz 100% racji. wiadomo, że atak na tle rasistowskim jest obrzydliwy, ale tak naprawde czym się różnie od ataku za to, że: "na chooj się gapił", "wyglądał na frajera to mu przy..łem", "potrzebowałem rozrywki, a monopol już zamknięty, więc obiłem mu morde" itp.?? jak jakiś dres zabije kogoś, żeby ukraść pare złotych + komórke którą sprzeda za kilka dych to jest wszystko cacy - znaczy się przestępstwo jest ale na papierze, a sprawcy są nie uchwytni. jak pobiją czarnego lub ktoś pchnie rabina to cała policja wkracza do akcji i nagle się okazuje że jednak przestępców można ująć (wystarczy się wysilić i ruszyć doope aby przesłuchać swiadków, przepytać kto bywa w tym klubie, co robił tej nocy czy może właśnie był tam na tej imprezie, popytać w monopolowym może sklep był monitorowany i mają zapis osób kupujących tam alkohol albo zrobić cokolwiek przecież ci przestępcy to nie są geniusze co więcej nie planują oni swoich przestępst często działają impulsowo, a o znalezieniu takiego cw..la często decyduje przypadek!! tylko, że oni wolą siedzić cały dzień na klimatyzowanym komisariacie i czekać jak winny sam się zgłosi...). ps. troche się rozpisałem, ale człowieka trafia szlag jak sobie pomyśli na co idą jego pieniądze :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
trueapasz Jaki rasizm pijacka bojka :( 26.07.06, 08:30 Jaki rasizm ? zwykła pijacka bójka . Wcześniej ktos oskarżał strażaków o bierność a tutaj się okazało ze zachowali się normalnie ale nie już na pewno strażacy to rasisci od razu ich na stos ! ludzie to normalna bójka czarny wypił za duzo wódki przecenił swoje możliwości , pewnie patrzył na jakąs wioskową panienkę i mu to zapamiętali ot co się wydarzyło. Już o tym pisałem byłem w niedziele na kompielisku i tam tez była bojka i nie było policji i nie było na drugi dzien w gazecie artykułu .. ile jeszcze czasu musi minąc abysmy zaczeli traktowac takie akcje tak samo ile jeszcze musi minąc abysmy przestali się obchodzic z mniejszościami jak ze zgniłym jajej to jest chore Odpowiedz Link Zgłoś
vitmik wg świadka biło 2 a zatrzymano już 5 26.07.06, 08:35 policja jest pewnie na tropie 20 kolejnych podejrzanych tylko dlatego ze pobity nie jest biały jak mój kolo dostał po ryju dlatego ze miejscowy zakapior pomylił go z kimś innym to policji nawet dupy sie nie chciąło ruszyć z komisariatu chociaz wiedziałą kto pobil i gdzie mieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
zakk.wylde Re: Świadek ataku na Abdela: To był rasizm 26.07.06, 08:38 Panowie z GW, to już naprawdę nudne... Jakieś prymitywne pijane drechy pobiły "innego" ( mógł to być równie dobrze inteligencik albo chłopak z "wrogiej" wioski, albo "miastowy"), a wy uparcie robicie z tego sprawę polityczną - oczywiście w domyśle to wszystko wina PiS-u, a wcześniej w Polsce nikogo nie pobito? Odpowiedz Link Zgłoś
cokebottle Re: Świadek ataku na Abdela: To był rasizm 26.07.06, 11:30 Kolego, nie rozumiesz pewnej sprawy. Panom redaktorom z GWnianej gazety chodzi o udowodnienie tezy, którą poparli ich reprezentanci w Europarlamencie - mianowicie, że Polska to kraj antysemicki, ksenofobiczny i homofobiczny. O to tutaj "biega". Odpowiedz Link Zgłoś
antithesis winne sa media, ktore rozniecaja w PL rasizm 26.07.06, 08:42 i nienawosc do Arabow. GW przoduje w tej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
patrzminausta Re: winne sa media, ktore rozniecaja w PL rasizm 26.07.06, 08:45 Winna jest glupota ludzka. Taka sama jaka sklania do pisania rownie absurdalnych wypowiedzi jak ta twoja antithesis. Gazety sa dla ludzi myslacych. Przestan je czytac bo tobie szkodza. Odpowiedz Link Zgłoś
cokebottle Re: winne sa media, ktore rozniecaja w PL rasizm 26.07.06, 11:32 Niestety, jak widać po tobie, gazety służą ogłupianiu ludzi fanatycznych i bezrefleksyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
kelob3 a to jest antysemityzm 26.07.06, 09:14 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3507897.html Odpowiedz Link Zgłoś
darth-oor A tak w ogole... 26.07.06, 09:14 to o co siem rozchodzi? Dostal w dziub i co? Poruszymy to na forum ONZ? Odpowiedz Link Zgłoś
les1 Re: Świadek ataku na Abdela: To był rasizm 26.07.06, 09:18 Ladne zdjecie. Dwoch terrorystow ze szmatami na gebach porwalo bialego chlopca. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mister1 Re: Świadek ataku na Abdela: To był rasizm 26.07.06, 09:21 z tym rasizmem bez przesady - dresy bija wszystkich. A nawiasem mowiac ekscesy rasistowskie i terroryzm to domena marokanczykow. Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: Świadek ataku na Abdela: To był rasizm 26.07.06, 12:55 mister1 napisał: A nawiasem mowiac ekscesy > rasistowskie i terroryzm to domena marokanczykow. A złodziejstwo, pijaństwo i hipokryzja to domena polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
zwispokolana Walili razem gorzałę i mordy sobie poobijali. Ale 26.07.06, 09:42 jeden to brykiet więc mamy rasizm. Wot, dialektyka. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud ** Sposób na dresiarzy ** 26.07.06, 09:45 Każdego dnia dawkować 5 1/2 wpie.. :) --- religiapokoju.blox.pl/2006/07/Zbrodnie-IDFu-Israel-Defense-Forces.html Odpowiedz Link Zgłoś
antykretyn [...] 26.07.06, 10:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
antypatos Re: W Polsce nie ma zadnego rasizmu!!!! 26.07.06, 10:14 Oto wypowiedź półgłówka która tylko potwierdza to że problem rasizmu w Polsce istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
darth-oor Re: W Polsce nie ma zadnego rasizmu!!!! 26.07.06, 10:30 Odezwal sie nie "polglowek". Gosc prawde rzecze, a ty, skoro jestes taki milosnik obcych, to moze przejedz sie do Francji i pogadaj z rdzennymi zabojadami, jak to oni chetnie goszcza u siebie wszelkiej masci kolorowa swolocz. WTEDY dopiero zabieraj glos, pieprzony lewaku. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Tak, ale Gazeta Wyborcza bardzo chce, aby był 26.07.06, 11:37 Gazeta Wyborcza robi wszystko, aby rasizm w Polsce był. --- A może zrezygnować z przedstawień szkalujących Polskę? Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: W Polsce nie ma zadnego rasizmu!!!! 26.07.06, 10:18 Brudasie nie pojmujesz jednej rzeczy . Jestes takim samym odpadem jak arab czy zyd . W polsce nie ma rasizmu , bo polacy to podludzie . Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: W Polsce nie ma zadnego rasizmu!!!! 26.07.06, 10:21 moze i nie ma rasizmu ale jest nietolerancja religijna. Sekta katolicka, ktora siedzi tu ~1000lat gnebi pogan Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos niesety w wielu wioskach panuje jeszcze głębokie 26.07.06, 10:20 średnowiecze, wiem, bo sam mieszkałem większość życia na wiosce Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: niesety w wielu wioskach panuje jeszcze głębo 26.07.06, 11:47 I tak mial szczescie ze nie mieszkal w warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
m_see Abdel nie pij wódki!!! 26.07.06, 10:45 Nie róbcie afery , każdy z nas mógłby być napadnięty.Jak się podcięty chodzi po jakiejś wiosce to trzeba liczyć się z konsekwencjami.Abdelowi mało było wina ze szklanki to chłop sobie "nawarzył piwa".Wieśniaki nałożyły kaptury i już piszą,że polski"Ku-Klux-Klan" powstał.Trochę zdrowego rozsądku. Odpowiedz Link Zgłoś
tragikomix Re: Świadek ataku na Abdela: To był rasizm 26.07.06, 10:52 Abdel popełnił kilka niewybaczalnych grzechów - mieszka wsród niewiernych, pije z nimi zabronioną przez islam gorzałę, pewnie zagryza nieczystym dla islamu świńskim mięsem. Allah go pokarał! Może mówić o szczęściu bo jego bracia za te grzechy ścinają głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Czy jeśli powodem był rasizm kary będą wyższe ? 26.07.06, 11:16 Pytanie czy jeśli powodem pobicia był rasizm to kary będą wyższe ? Wg nie ma znaczenia czy ktoś zostanie pobity dlatego że ma inny kolor skóry czy dlatego że np wygląda zbyt inteligentnie i to powoduje wściekłość chuligana. I jedna i druga sytuacja pobicia to zwykłe chuligaństwo i obydwa zdarzenia powinny być karane z taką samą surowością. Nie może być tak że pobicie na innym tle niż rasistowskie jest karane łagodniej. Każdy czyn chuligański powinien być karany w zależności od szkód jakie wywołał. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Ale ten gościu szkalował Polskę w przedstawien 26.07.06, 11:40 Za to też powinny być kary sądowe, bo jak nie będzie kar sądowych za szkalowanie Polski, to mogą wystapić tendencje jak wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok czesc uu1 - przeczytaj wszystkie posty! 26.07.06, 12:08 a. są niezłe, co? b. zle rokują, co? c. co byłoby tu, gdyby np. było w Polsce o 100.000 tysiecy cudzoziemców wiecej? d. Taki cyrk, takie małpy! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: czesc uu1 - przeczytaj wszystkie posty! 26.07.06, 12:14 Witaj. Przeczytałem i mam takie skojarzenie. Gdyby Polska była w granicach 1939 r. urządzilibyśmy wojnę jak na Bałkanach. PS. Czy bezkrytycyzm to jest sterowana bezmyślność? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Re: czesc uu1 - przeczytaj wszystkie posty! 26.07.06, 12:39 Czyli wiesz wszystko! Czasami jest lepiej nie wiedziec i zamiast tego majtac sobie nogami, siedzac w długie letnie popołudnie na wysokim wiadukcie dawnej linii kolejowej, trzymajac w rece piwo i mysląc o pieknie dawnych chwil..... Bezkrytycyzm? Nie, to wielkosc w myslach z bycia....., z bycia...... No właśnie czym? Carpe diem Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: czesc uu1 - przeczytaj wszystkie posty! 26.07.06, 12:50 Si vis pacem para bellum. :( Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Ale ten gościu szkalował Polskę w przedstawie 26.07.06, 12:01 "...grał w Węgajtach w przedstawieniu "Rasa pieczątek" mówiącym o tym, jak trudno żyje się uchodźcom w naszym kraju..." -- Chcesz powiedzieć, że Gazeta Wyborcza kłamie? Możliwe, uwierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Czy jeśli powodem był rasizm kary będą wyższe 26.07.06, 11:43 W czape gnoi . wszelkie debilstwo trzeba tepic . Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Świadek ataku na Abdela: To był rasizm 26.07.06, 11:41 A u nas jest Pisizm. Odpowiedz Link Zgłoś
1wolnyczlowiek rasizm?Jaki rasizm 26.07.06, 11:52 To,co tam się zdarzyło to zwykły napad bandycki,który należy zwalczać,ale nie rasizm.Ten przypadek to jeszcze jedna sprawa rozdmuchana przez gazetę judaszową Odpowiedz Link Zgłoś
czarek1 Re: rasizm?Jaki rasizm 26.07.06, 12:00 1wolnyczlowiek napisał: > To,co tam się zdarzyło to zwykły napad bandycki,który należy zwalczać,ale nie > rasizm.Ten przypadek to jeszcze jedna sprawa rozdmuchana przez gazetę judaszową Byloby to conajmniej dziwne. Skoro, GW ma byc "gazeta judaszowa", czyli, jak sugerujesz, zydowska, powinna zawsze i wszedzie pilnowac interesow Zydow, a wiec z ataku na Araba cieszyc sie, ew. usprawiedliwiac go, albo co najwyzej, nie eksponowac tego. A tak widac,ze wszystkie te pomawiania GW o jakies rzekome grzechy, zdrady itd. wymyslone przez zaslepione nienawiscia mozgi, okazuja sie byc niedorzeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
danziger ciekawe 26.07.06, 11:50 Świadek (woli nie ujawniać nazwiska), gdyby swiadem mówił tylko o zajściu to trzeba zakładać że je widział, ale skoro daje tyle szczegółów o festiwalu i poszkodowanej osobie, to wiadomo że go zna, brał udział w festiwalu, być może nawet jeden z organiztatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
jotur44 Re: Świadek ataku na Abdela: To był rasizm 26.07.06, 12:23 Dziwny to naród, bije za kolor skóry,a mówi, że nie, kradnie, oszukuje,kłamie w żywe oczy, brudzi, wyzywa, a ma pretensje do tych, którzy mu to wytykają. Pokażcie mi ciepłego, uśmiechniętego Polaka,może jakby dobrze poszukać, a nawet jeśli taki próbuje być, to szybciej lub później życzliwi rodacy sprowadza go na ziemię.I mieni się demokratycznym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jot6 Re: Świadek ataku na Abdela: To był rasizm 26.07.06, 12:34 o tym,że u nas jest rasizm,nikogo nie trzeba przekonywać - wystarczy lektura zdecydowanej większości powyższych postów! Ludzie,ile w was nienawiści! a gdzie współczucie,zwykłe ludzkie współczucie dla napadniętego? czy jak na waszego gościa,w waszym mieszkaniu napadną,to też będziecie się licytować w nienawiści? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Świadek ataku na Abdela: To był rasizm 26.07.06, 12:53 czy jak na > waszego gościa,w waszym mieszkaniu napadną,to też będziecie się licytować w > nienawiści? Ależ skąd. Podadzą jakieś poręczne narzędzie - bejsbol, tasak do mięsa. A potem pójdą do spowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 to faszyści i rasiści z MW i sekty Rydzyka! 26.07.06, 12:50 wyszkoleni w szkole Rydzyka! Odpowiedz Link Zgłoś
futomaki.pl Re: to faszyści i rasiści z MW i sekty Rydzyka! 26.07.06, 13:00 Z pieśnią Ojca Dyrektora na ustach. Odpowiedz Link Zgłoś
stryjaszek_pepi U nas niczego nie ma. 26.07.06, 12:59 Uchodźca został pobity, a jego biały towarzysz nie. Jeśli ktos zostaje pobity z powodu koloru skóry tz. żę było to naruszenie nietykalności osobistej o podłożu rasistowskim. Po co zarzekac się, że w Polsce takie zjawiska nie istnieją skoro to nie prawda, gdyż są obecne w każdym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
trueapasz czytaj ... 26.07.06, 15:34 Czytaj dokładnie ten koles uciekł widocznie czarny był bardziej nawalony i nie dał rady uciekac ot co i taka prawda :( Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalcony Re: Świadek ataku na Abdela: To był rasizm 26.07.06, 16:28 bardzo dobrze, ze w polsce jest rasizm niech czarnuchy i brudasy nie przyjezdzaja Odpowiedz Link Zgłoś
thlalock Re: Świadek ataku na Abdela: To był rasizm 26.07.06, 22:34 A co na to Brat Jarek?? Swoją drogą takie zachowanie w wiosce na końcu świata mnie nie dziwi .. nie oszukujmy się polska (poza większymi miastami) jest w Europie tylko politycznie. A społecznie i kulturowo jej jeszcze daleko, co i europejczycy powoli spowrotem dostrzegają. Polska ma PIS na jakiego zasługuje - - - niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalcony Re: Świadek ataku na Abdela: To był rasizm 27.07.06, 00:56 i dobrze, ze nie jestesmy w europie nie mam zamiaru widziec wszedzie czarnuchow i pedalow, jak to jest w francji i anglii Odpowiedz Link Zgłoś
thlalock Re: Świadek ataku na Abdela: To był rasizm 27.07.06, 23:42 wyksztalcony napisał: > i dobrze, ze nie jestesmy w europie > nie mam zamiaru widziec wszedzie czarnuchow i pedalow, jak to jest w francji i > anglii Ludzie mi was wylko może być żal - pozostaje mi modlić się o zdrowie psychiczne waszych dzieci. :):) Odpowiedz Link Zgłoś
kaska711 Re: Świadek ataku na Abdela: To był rasizm 28.07.06, 14:19 Moi drodzy rodacy chcialam was poinformowac, ze niestety gazety zamiescily nieprawdziwy obraz zdarzen. Tak sie zlozylo, ze bylam na organizowanej w Wegajtach imprezie od samego poczatku az do przyjazdu policji. Z relacji GW i Gazety Olsztynskiej wynika, ze to byla libacja alkoholowa, ze sie chlopaki popili i pobili. Przykro mi Was rozczarowac, ale niestety to nie byla zadna bojka, a na imprezie alkohol nie 'lał sie strumieniami'jak to podaje prasa. Abdel zostal napadniety za to, ze jest ciamnoskory. Smutne to bardzo, ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
trueapasz a dlaczego gonimy z europą ? 27.07.06, 08:37 Jaki autorytet społeczny twierdzi ze mamy gonić za europą a może powinniśmy isc swoją drogą a nie małpować złe i głupie zachowania z zepsutej europy która już pożera swój ogon Odpowiedz Link Zgłoś
antykretyn [...] 27.07.06, 12:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Czy w tym kraju 27.07.06, 13:50 nie ma już ludzi inteligentnych ?!.. Jak można na poważnie brać bzdet a'la Schudrich ?!.. ,,Coś mówił? - Zawołał: Ale za co? Odpowiedzieli: Za to, że jesteś czarny, ciemny...'' A to było tak !.. - Zawołał: Ale za co? Odpowiedzieli: Za to, że jest czarno i ciemno !!.. ..bo nam k..wa światło wyłączyli..nawet o tym w telewizji mówili !.. ,,Ciemny czy czarny? - Nie pamiętam.'' A co pamiętasz ?!.. Może to ty go flaszką uderzyłeś.. a póżniej zbirów wymyśliłeś !?.. ,,Bili go we dwóch czy we trzech? - Nie mam pewności, czy ten, który go przyprowadził, dołączył do bicia. Ale chyba się zamachnął...'' A może on był z Hezbollahu skoro się...zamachnął ?! ,,To by znaczyło, że specjalnie odciągnął na bok Abdela? - Prawdopodobnie, ale nie wiem. Byłem przerażony. Krzyczałem, nie pamiętam, co..'' Pytanie kto tu właściwie odciągał a kto był odciągany ?! Niby świadek..a nic właściwie nie pamięta (może był zalany ??)..!!.. ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
trueapasz obaj pili spirytus przez całą noc .... 27.07.06, 15:48 Obaj byli pijanie w sztok pewnie pobili się o tą ostania flaszkę która się stłukła na ziemi a na dodatek wpadła im w oko ta sama dziewczyna na potańcówce. Abdel po prostu zapragnął mieć drugą żonę a tutaj klops na wiankach napadł go kolega z którym imprezowa ot cała historia z podtekstem rasistowskim ;) no może jeszcze lepiej prubowali wyłudzic ubezpieczenie z tego zyje wielu naciągaczy, tego właśnie uczepili się pismacy ciągle próbując nam wmówić ze jesteśmy strasznymi rasistami i mieszkamy na zadupiu europy w ciemnogrodzie bo nie bierzemy przykładu z cywilizowanego Paryża z jego dzielnicami dla arabów i liberalnej Holandii z pierwszą zalegalizowaną partią pedalską. Ale panowie pismaki i panowie lewaki my mamy swoje zdanie i nie boimy się go głosić choćbyśmy byli ogłaszani homofobami i niepoprawnymi politycznie ciemno grodczykami ! Historia osądzi kto z nas miał racje. Odpowiedz Link Zgłoś
tadek1247 niech twoi rodacy (złodzieje i pijaki) też 27.07.06, 17:15 spadają z innych krajów Odpowiedz Link Zgłoś
tadek1247 Re: Pedzic Polaków (pijaków - złodzieji) 27.07.06, 17:17 z innych krajów do ich własnego zoo Odpowiedz Link Zgłoś