s.k.i.n 26.07.06, 13:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oregano Re: Hołdys: Młodzi mają potrzebę zmieniania świat 26.07.06, 13:24 a ile razy byłeś na tej imprezei, skąd taka ocena "obiektywna"???? Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Hołdys: Młodzi mają potrzebę zmieniania świat 27.07.06, 08:31 PRAWDA O TZW. "PRZYSTANKU WOCSTOK": m-c-p.prv.pl/ -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re: Hołdys: Młodzi mają potrzebę zmieniania świat 26.07.06, 13:40 no tak. bo obiektywnie prowadzone spotkania mlodziezy to specjalnosc: oj.rydzyka bosackiej mlodziezy nop onr tak. nie ma jak otwrta droga do poszerzenia wiedzy o sztuce. Odpowiedz Link Zgłoś
etrade Re: Hołdys: Młodzi mają potrzebę zmieniania świat 26.07.06, 13:50 A Owsiak i Hołdys to komuchy? Tylko według ewangelii Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek9940 Re: Hołdys: Młodzi mają potrzebę zmieniania świat 26.07.06, 13:52 Brawo Jurek!!!!!!!!!! Daj dzieciakom odetchnąć pełna piersią i nabrać wiatru w żagle, żeby się potem nie dały stłamsić indoktrynacji Giertychów, Rydzyków, PSich oszołomów i innych kaczystów. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Będą tam pogrążać się w narkomani, alkoholiźmie w 26.07.06, 14:05 sekciarstwie i wszelkich innych przejawach upakdu moralnego Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Pomyliłeś to z przystankiem jezus. 26.07.06, 14:19 A Hołdys jak zwykle pieprzy trzy po trzy. Kto to w ogóle jest? Odpowiedz Link Zgłoś
oregano niektórzy są pogrążeni we własnej głupocie... 26.07.06, 16:14 zanim nastała era powszechnych tabletek antykoncepcyjnych, najwięcej prezerwatyw w przeliczeniu na mieszkańca sprzedawano w Częstochowie. ciekawe dlaczego?? myślenie nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
vladymir Re: Będą tam pogrążać się w narkomani, alkoholiźm 26.07.06, 19:58 dvoryanin poweiedz mi, byłeś kiedyś na tej imprezie? czy opierasz się na obiektywnych prawdach głoszonych przez TV TRWAM? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_can Re: Będą tam pogrążać się w narkomani, alkoholiźm 26.07.06, 21:18 Nigdy nie jestem pewna czy ten dvoryanin takie jaja robi, czy jest serio. Zawsze sie zastanawiam - smiac sie, czy denerwowac. Bedzie mi ciebie brakowalo, dvoryaninie, bo przyjdzie czas kiedy cie nie stanie na tym forum (leczenie przymusowe) Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Hołdys: Młodzi mają potrzebę zmieniania świat 26.07.06, 19:43 wg schematu "giertych do wora, a wor do jeziora" ? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: Młodzi chcą zmieniać świat - tylko Hołdys nie 26.07.06, 20:53 Hołdys pozostaje nie zmieniony. Gawędziarz platformiany , fachowiec od ględzenia o polityce i zjawiskach społecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
uwolnic_cyce Re: Hołdys: Młodzi mają potrzebę zmieniania świat 26.07.06, 22:03 s.k.i.n napisał: > Bzdyry holdys opowiada.. tamgó..arze zostaną poddani lewackiej indoktrynacji! Może i "bzdyry", ale o jakiej indoktrynacji bredzisz? Za długo byłeś dziś na słońcu? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin No Ameryki to Holdys nie odkryl. Kazdy kto mlody 26.07.06, 22:26 chce zmieniac swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksanderc Re: Hołdys: Młodzi mają potrzebę zmieniania świat 26.07.06, 22:26 Fantastyczny pomysł Panie Hołdys. To pierwszy raz odkad wyjechalłem z rodziną z Polski póltora roku temu, gdy mam odczucie, że żałuje że mnie tam nie będzie. Napewno wypali, robicie jedną z bardzo niewielu wartosciowych rzeczy dla młodych ludzi. I jesli ojciec rydzyk przepowiada Wam piekło to ja w tym piekle chcę być razem z Wami. Tak trzymać! Alek Odpowiedz Link Zgłoś
tege dobrze zaczęli, 26.07.06, 23:20 od wypadania po pijaku z jadącego pociągu... Odpowiedz Link Zgłoś
thlalock Re: Hołdys: Młodzi mają potrzebę zmieniania świat 26.07.06, 23:52 Im więcej tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
iulius Re: Hołdys: Młodzi mają potrzebę zmieniania świat 27.07.06, 00:00 Wszystko niby ładnie pięknie, ale jeśli "Kazimiera Szczuka opowie, co warto czytać i z czym się je współczesną literaturę.", to ja serdecznie dziękuję. Z warsztatów literackich wyjdzie im fabryka masłowszczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
amk64 Pink Floyd planuje koncerty na kilka lat??? 27.07.06, 00:11 To jakim cudem udało się zaprosić Gilmour'a na koncert w Gdańsku? A rok temu Jarre'a? Nie trwało to kilku lat - na pewno. A na Woodstock (sama nazwa jest zresztą szarganiem świętości) nie przyjadą, bo dla ludzi. którym wystarczy poziom naszych "gwiazd" grać nie będą. Niech żyje "Dżem" z siódmym wokalistą !!! Odpowiedz Link Zgłoś
canabis Pan się myli Panie ! 27.07.06, 08:59 Niestety z przykrością konstatuję fakt iż myli się Pan! Wielu moich "mlodszych" znajomych ma gdzieś wizję zmieniania świoata, pomimo że cgcą zmian. Zaiste mieszkają w wielkich miastach - o ile Poznań taki jest - i nic nie obchodzi większości 17-19 latków, których znam, zaangażowanie polityczne czy społeczne. Za wyjątkiem Owsiaka i jego akcji. Dlatego niestety nie mogą się z Panem zgodzić. Dodam tylko że wszyscy Ci o których piszę są już w Kostrzynie, może i ja do nich dołączę po pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
marwlod Good idea, Zbigi!!! 27.07.06, 10:43 Naprawdę dobry pomysł! Już się bałem, że to wszystko dupnie, bo miałem wrażenie, że Jurek zbytnio zapatrzył się w siebie i woda sodowa mu odwaliła. Ale ta wspólna inicjatywa z Hołdysem to jest coś niewąskiego, co rozwiewa moje obawy. Powodzenia Panowie! Odpowiedz Link Zgłoś
buchaj9 Utoczyłem sobie garnek na ASP 31.07.06, 14:19 Pierwszy w życiu garnek, fakt że zabrało mi to godzinę łącznie z wyrobieniem gliny i czekaniem w kolejce. Właśnie schcnie na oknie, a ja kombinuje jak go wypalić. Pozdrawiam - za rok rozbije namiot przy którejś jurcie. Aha, rozmowy o religii islamskiej wiele mi wyjaśniły, immam był bardzo rozumnym człowiekiem i potrafił wytłumaczyć każdemu co sadzi o świecie islam. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś