an9991 ten sondaż nie jest do końca miarodajny... 24.08.06, 11:24 nie odnotowuje bowiem powatnia, na razie tylko na wybory samorządowe, ale pewnie i parlamentarne, koalicji centrolewicowej, ktora bedzie w przyszłości jedyną przeciwawagą dla partii konserwatywnych (po i pis). mam nadzieje że w tych wyborach zdobędzie ona silną pozycję (kilkanascie procent) którą potem bedzie jedynie umacniała. koniec dominacji centroprawicy na polskiej scenie politycznej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xnw4 Sondaż "Gazety": PiS wyprzedza Platformę 24.08.06, 11:49 Chyba w GW tak wyprzedza Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Zbojeckie hordy 24.08.06, 12:36 PiS to zespol ludzi ktorzy szkodza Polsce. To zbojeckie hordy Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Wiesz Polakiem być trudno, ale jak wyrzuci się 24.08.06, 12:41 Dokonaj wyboru! Wiesz Polakiem być trudno, ale jak wyrzuci się oszołomów, którzy głoszą słowa nienawiści, to może będzie lepiej, ale nie Andrzej Leppiej! Wszystkiemu winni Żydzi (żydzi), oni niewinni, bo Bóg tak chciał! Mnie też takie wypowiedzi się nie podobają. Ja nie wiem czy im chodzi o Żyda przez małe żet, co oznacza pazerny..., ale przez szacunek piszę z dużej litery! Czarna zawiesina! Komisarz rydzomoheroiny każdy taki wypasiony, kłamie, rwie do cudzej żony. Patrz jak jestem wypasiony, w życiu miałem już trzy żony. Dzieci mamy ze trzy kopy. My od poczynania chłopy. Bo my Żydzie jemy wieprze. Ty jedz g-wno, tobie lepsze! Patrz jak jestem wypasiony, bo chcę składek wciąż z ambony. Kombinować muszę z seksem, co nie wieje mi z refleksem. Bo my Żydzie jemy wieprze. Ty jedz g-wno, tobie lepsze! Patrz jak siedzę obok laski, cała sala krawat w paski. Głośno szczeka Marek Burek na czerwonych parę skórek. Bo my Żydzie jemy wieprze. Ty jedz g-wno, tobie lepsze! Patrz jak jestem wypasiony, a po co mi jakieś żony. Złodziej to wieczna dziewica, teraz, zawsze ma dziedzica. Bo my Żydzie jemy wieprze. Ty jedz g-wno, tobie lepsze! Niespasiony, mądry taki, takie tylko są Żydziaki. Bo to przez nich Kaśka w ciąży, jej mąż za mną z nożem krąży. Za to Żydzie cię wypieprzę, żyć u obcych tobie lepsze! Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Sporo komentarzy, tylko nie wiem do czego 24.08.06, 12:43 W informacji nie są podane żadne liczby bezwzględne, wykres jest sprzed miesiąca. Oczywiście mozna to potraktować jako łamigłówkę i obliczyć wszystkie dane (ila ma PiS, ile ma PO), ale mam dziwne wrażenie, że nikt tego nie zrobił, nikt nie wie ile ma PO, ale dyskusja wrze pełna parą. O czym? Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: Sporo komentarzy, tylko nie wiem do czego 24.08.06, 13:06 arek64 napisał: > W informacji nie są podane żadne liczby bezwzględne, wykres jest sprzed > miesiąca. Oczywiście mozna to potraktować jako łamigłówkę i obliczyć wszystkie > dane (ila ma PiS, ile ma PO), ale mam dziwne wrażenie, że nikt tego nie zrobił, > > nikt nie wie ile ma PO, ale dyskusja wrze pełna parą. O czym? tzw "mlodzi inteligentni" obalaja mit o wlasnej swiatlosci. Gratuluje komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Nowy sondaz z PO na czele? 24.08.06, 12:53 chlopaki od michnika sa bardzo wytrwali.....Tak w ogole to niech wszyscy sie "odpier... od generala". Odpowiedz Link Zgłoś
karta01 Ataki na Prezydenta 24.08.06, 13:09 SOLIDARNOŚC z osobą ZAATAKOWANĄ - przecież to śmieszne prosić, tę faszystowską lewacką hołotę wyplutą z wszelkich zasad i wartości, o solidarność... (Gosiewski prosił w TOK FM o solidarność z osobą zaatakowaną 2006-07-07) Ci popaprańcy wcześniej liżący tyłek bogowi na Kremlu, teraz z największą gorliwością liżą tyłek BOGOWI rezydującemu w brukseli, zachodowi... zaś głęboko w DOOPEU mają... swój KRAJ, Naród, ważnych przedstawicieli Polski i Polaków... Ci potomkowie największych ludobójców wyrzekną się własnej „MATKI”... a tylko dlatego, że trochę brzydsza... że mniej mądra od TAMTEJ... tej przecudnej, choć bez zasad i nieprawdopodobnie obłudnej lewackiej brukselskiej „mamuśki”... wiec tym bardziej WSTYDZA się własnej „Matki”... WSTYDZA się do Niej przyznać... wstydzą się, że są Polakami... Ci lewaccy FASZYŚCI mający mentalność zwykłej zeszmaconej KOORRWY... dla swych zdradzieckich interesów kopną własną „MATKĘ” w tyłek... będą JĄ opluwać, ZOHYDZAC... oczerniać wszędzie gdzie tylko mogą... również OCZERNIAC w mediach światowych... a później skrajnie OBŁUDNIE (!) dziwią się, czemu media zachodnie tak ŹLE piszą o NAS... Zrobią wszystko, posuną się do najgorszej podłości... byleby tylko zniszczyć JĄ... byleby zniszczyć za wszelka cenę własną „MATKĘ”... bo oni koniecznie chcą własną „MATKĘ” zamienic na tamtą... na tę „przepiękną”, „przemądrą” matkę BRUKSELSKĄ... dlatego z tym większą gorliwością, wszędzie gdzie tylko mogą... we wszystkich mediach WYŚMIEWAJĄ i OPLUWAJĄ tę własną „Matkę”... zaś z lubością kibicują plującym na Polskę... A Gosiewski prosi naiwnie te skończone WYMIOTY moralne, te SZMATY bez zasad i honoru o SOLIDARNOŚC... hahahaha... koń by się uśmiał... Do czołówki tych największych ŚMIECI bez zasad należy prawie cała redakcja radia TOK FM łącznie z jej naczelną E. Wanad... a są to ludzie WYCHOWANI na naukach o. MICHNIKA. MICHNIKA - ojca największego TOTALITARNEGO IMPERIUM medialnego piorącego nam mózgi na okrągło, przez wszystkie godziny NASZEGO życia... Taki pozostawił nam spadek ten lewacki PROROK... to najgorsze szumowiny jakie można sobie wyobrazić... Odpowiedz Link Zgłoś
ak813 GWniany, sadaz GWnianej gazety, GWniana radosc 24.08.06, 13:27 GWnianych jentelektualistow. Odpowiedz Link Zgłoś
mario72 Re: GWniany, sadaz GWnianej gazety, GWniana rados 24.08.06, 14:01 w sondazach wybiórczej zawsze wysoko była unia wolności, towarzysz kwaśniewski niedawno premier z Krakowa, prezydent tusk, a teraz PO a potem praktyka pokazuje zupelnie co innego, bo ludzie nie mają ochoty słuchac gazety wyborczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Re: Sondaż "Gazety": PiS wyprzedza Platformę 24.08.06, 13:59 Idz do budy. Juz sie naszczekales. Albo niech cie ktos wyprowadzi na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Re: Sondaż "Gazety": PiS wyprzedza Platformę 24.08.06, 14:02 galba napisał: > Drodzy czytelnicy, nie popadajmy w euforię - trend jest wyraźny i pozytywny > ale komuno-platforma wciąż jest groźna, trzeba jej trzymać buta na gardle. > Idz do budy.Juz dosc sie naszczekales. Albo niech cie ktos wyprowadzi na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf znam sprawcę spadku poparcia dla PIS 24.08.06, 14:21 to kot Alik :) to przez ten stres jaki musi przechodzić odkąd jego pan jest premierem :-)))) zrelaksuj się na www.asiaq.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rojczer Re: Sondaż "Gazety": PiS wyprzedza Platformę 24.08.06, 14:38 To nie mityczna komuno-platforma jest groźna, lecz polityczny kretynizm i infantylizm pazernych na władzę oszołomów. Odpowiedz Link Zgłoś
polakliterat PiS wyprzedza Platformę 28.08.06, 02:16 Uwazam ze nalezy obciac wynagrodzenia wszystkim funkcjonariuszom panstwowym w tym policjantom,straznikom miesjkim , urzednikom skarbowym ZUS o wskim i pozostalym. Zarabiaja oni zdecydowanie wiecej niz przecietny polak (np w supermarkecie czy w innej prywatnej firmie) a nie robia niz zeby walczyc z prawdziwymi przestepcami bo od nich biora lapowki.W Polsce tez czepiaja sie zwyklych niewinnych ludzi tylko. To przez nich placimy ogromne haracze - podatki , bezposrednie,ZUS, Vat , akcyza. Powinni oni dostawac place na poziomie rownowagi popytu i podazy na prace w sluzbie panstwowej. Niestety tak nie jest . Dlatego do pracy np w policji lub urzedach jest kilkunastu lub kilkudziesieciu chetnych na 1 miejsce. w zadnym kraju na panstwowej posadzie nie ma tak wysokich zarobkow w stosunku do sredniej placy . tylko w kretynsko zarzadzanej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś