prorok14 29.07.06, 17:32 Ta Pani niczym nie różni się od tych pajaców!!! polecam: www.narodowy.eblog.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yanuss Woodstock: anegdoty Olejnik o politykach 29.07.06, 17:34 Olejnik jest przykladem polskiego "gazetowego" dziennikarstwa. Najgorsze w nim to sloganowosc, nieudawana stronniczosc, z gory wiadomo jakie stanowisko ma prowadzaca i komu pozwoli mowic. Zawsze sie zastanawiam czy z chocby jednego programu dowiem sie wiecej niz z byle gazety, nigdy. Ta pani po prostu ma mala wiedze, nie potrafi rozmowcow zaskoczyc, rozwinac mysli i poglebic tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
osa102 Re: Woodstock: anegdoty Olejnik o politykach 29.07.06, 17:41 Monika Olejnik nie jest stronnicza , potrafi przywalic jak trzeba i b słusznie . Psiory chcieliby miec ja u siebie , ale figa z makiem Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Z. przecierem i prezydenko mamy jaja na miękko! 29.07.06, 17:47 Z przecierem i prezydenko mamy jaja na miękko! Jak lemingi za prezydenko, spadniemy na twarde denko! Siedem plag, siedem plag, ciągle słychać kwak, kwak ,kwak. Odrę to nazwiemy Nilem, by zagadzić krokodylem. Pierwsza plaga to nieloty co stawiają wszędzie płoty, tworzą urzędnicze knoty, więc brakuje nam roboty. Siedem plag, siedem plag, ciągle słychać kwak, kwak ,kwak. Odrę to nazwiemy Nilem, by zagadzić krokodylem. Druga plaga no to wiara, choć nauka równie stara, lecz w rozumek nikt nie wierzy, więc ubywa nam młodzieży. Siedem plag, siedem plag, ciągle słychać kwak, kwak ,kwak. Odrę to nazwiemy Nilem, by zagadzić krokodylem. Trzecia plaga to wydatki i różne wszędy podatki. Kasa w żarcie i kościoły, a ty lataj prawie goły. Siedem plag, siedem plag, ciągle słychać kwak, kwak ,kwak. Odrę to nazwiemy Nilem, by zagadzić krokodylem. Czwarta plaga genetyczna, jak choroba weneryczna, jakby małpiolustracyjna, dla hien manipulacyjna. Siedem plag, siedem plag, ciągle słychać kwak, kwak ,kwak. Odrę to nazwiemy Nilem, by zagadzić krokodylem. Piąta plaga to pazerność, awans za wierność i mierność. (wszędzie swoich za wierność, mierność.) Więc w działaniu gnojowica, ciężko cuchnie nam stolica! Siedem plag, siedem plag, ciągle słychać kwak, kwak ,kwak. Odrę to nazwiemy Nilem, by zagadzić krokodylem. Szósta plaga to „handele”, przez tych Żydów i w niedziele. Więc w działaniu są faszyści i kościelni komuniści! Siedem plag, siedem plag, ciągle słychać kwak, kwak ,kwak. Odrę to nazwiemy Nilem, by zagadzić krokodylem. Siódma ornitologiczna, Afryka jest tu logiczna. Kaczka z Polski się nie rusza, to panuje u nas susza! Siedem plag, siedem plag, ciągle słychać kwak, kwak ,kwak. Odrę to nazwiemy Nilem, by zagadzić krokodylem. Trochę tak nudno wklejać, ale dla relaksu czytającego warto! Odpowiedz Link Zgłoś
soach pouczające przykłady tej żenady daje kościół 30.07.06, 16:47 na Dniach Młodzieży itp. Odpowiedz Link Zgłoś
pamflecista Re: PiSiory mają kłamcę-oszołoma Kurskiego 30.07.06, 02:31 Racja, racja, alisci pelne nazwisko tego wyjatkowego wprost sukinsyna, to Kur (ew)ski. Pozdrawiam, oczywiscie Ciebie, a nie Kur(ew)skiego... Odpowiedz Link Zgłoś
koszalek_opalek1 Re: Woodstock: anegdoty Olejnik o politykach 29.07.06, 17:54 Extra showmenka :) Niech napisze o tych politykach książkę - na pewno stanie się bestsellerem :D Odpowiedz Link Zgłoś
maria10344 Re: Woodstock: anegdoty Olejnik o politykach 29.07.06, 19:38 Program Moniki Olejnik jest już ostatnim programem politycznym w TVP który oglądam,Jeżeli publiczna jej się pozbędzie,to splajtuje. Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re: Woodstock: anegdoty Olejnik o politykach 29.07.06, 19:47 maria10344 napisała: > Program Moniki Olejnik jest już ostatnim programem politycznym w TVP który > oglądam,Jeżeli publiczna jej się pozbędzie,to splajtuje. Mam podobnie, albo Prosto w oczy, albo TVN24. Teraz w TVP1 kariere robi pani Gawryluk, usmiechajac sie prowadzi Wiadomosci ktore uprawiaja PiSowska propagande oraz informuja lecz tylko w polowie. Mozna sie z tego programu nauczyc jak uprawiac propagande, nie zas dowiedziec co sie dzieje w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
nadziezda_krupskaja Re: Woodstock: anegdoty Olejnik o politykach 29.07.06, 21:57 Moniko! Masz odwagę! Niejednego "polityka" zakosisz...Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
paul07 Zgadzam sie z przedmowcami! 29.07.06, 17:43 Zgadzam sie w pelni z wypowiedziami ze Olejnik reprezentuje po prostu to czego ludzie dokladnie nie chca, ale nie maja wyboru i musza ja ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
wescik81 Re: Zgadzam sie z przedmowcami! 29.07.06, 18:14 > ...nie mają wyboru i muszą oglądać? Człowieku, to nie "Mechaniczna Pomarańcza". Od czegoś jest przycisk off na pilocie. A jak nie wiesz jak się nim posługiwać to jakim cudem udało ci się kompa uruchomić? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix666 Re: Zgadzam sie z przedmowcami! 29.07.06, 18:26 paul07 napisał: > Zgadzam sie w pelni z wypowiedziami ze Olejnik reprezentuje po prostu to czego > ludzie dokladnie nie chca, ale nie maja wyboru i musza ja ogladac. zgadzasz sie ? a masz własne zdanie pajacyku dmuchany? wyobraz sobie ze ja i chce i uwielbiam Ja ogladac jako przykład doskonałego dziennikarstwa. ale prawicowym szumowinom pizduarowsko-lagowskim nie sa potrzebni dobrzy tylko usłuzni i piszacy na kleczkach gryzipiórkowie...juz ich armie akademia rydzypajaca wypusci... Odpowiedz Link Zgłoś
krizz-is beatko nie unos sie, prosze.... 29.07.06, 19:25 serio bea, spusc z tonu. nie znizaj sie do tego poziomu. (oj, rymlo mi sie, ale to niechcacy) jest tu dosc takich co nic, tylko bluzgaja zolcia i trescia zoladkowa. chcesz sie z nimi scigac...? Pozdro Wienia Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Zgadzam sie z przedmowcami! 29.07.06, 21:06 beatrix666 napisała: > ja i chce i uwielbiam Ja ogladac jako przykład doskonałego > dziennikarstwa. Pogratulować dobrego gustu...))) > ale prawicowym szumowinom pizduarowsko-lagowskim nie sa potrzebni dobrzy tylko > usłuzni i piszacy na kleczkach gryzipiórkowie...juz ich armie akademia > rydzypajaca wypusci... Faktycznie, poziom godny 'pani Moniki'...)) Gratuluję raz jeszcze...)) > Odpowiedz Link Zgłoś
nadziezda_krupskaja Re: Zgadzam sie z przedmowcami! 29.07.06, 22:00 Tacy jak Kur..ewski (Kurski) Odpowiedz Link Zgłoś
wyrywam_chwasty Re: Woodstock: anegdoty Olejnik o politykach 29.07.06, 17:43 Monika jest de besciara Odpowiedz Link Zgłoś
lol232 Re: Woodstock: anegdoty Olejnik o politykach 29.07.06, 21:52 jak mnie smiesza takie posty, uzywasz chyba słow ktorych do konca nie rozumiesz<Lol2> poza tym.. dobrze ze ty masz wieeeelkąą wiedze i na pewno gdyby Ci dali prowadzic program umiałbys poglebic temat itd. W jej programie jest wszystko przewidywalne bo na tym ma polegac, ona ma dopuszczac do głosu tych ludzi ktorych chce, nie podoba ci sie ? nie oglądaj.Smieszne<Lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
nadziezda_krupskaja Re: Woodstock: anegdoty Olejnik o politykach 29.07.06, 22:15 Przykłady, prosimy.... Odpowiedz Link Zgłoś
donald_2005 Panie Gosiewski proszę zareagować 29.07.06, 17:39 To co powiedział Zbigniew Hołdys obraża naszego Premiera. Ponieważ za dużo mniejsze przewinienie słowne Pan Gosiewski zaproponował żeby niemiecki dziennikarz został aresztowany, teraz nie powinien biernie czekać. Chyba że chodziło o przypodobanie się przed ustalaniem skłądu nowego rządu i wywalczenie stanowiska wicepremiera (nieudane zresztą). Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Obraza? Chyba tylko obrazalskich:) 29.07.06, 17:45 Holdys powiedzial glosno to co mysli normalny czlowiek patrzac na 'Czyste Dobro'. Bo 'Czyste Dobro' chce rewolucji moralnej i chce byc przykladem dla polskich rodzin, choc z wiadomych powodow nie zalozyl wlasnej rodziny (i sie z tego powodu latwo flustruje). Odpowiedz Link Zgłoś
wyrywam_chwasty Re: Obraza? Chyba tylko obrazalskich:) 29.07.06, 17:46 czyli lekarzu lecz sie sam Odpowiedz Link Zgłoś
soma.sema [...] 29.07.06, 18:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Hołdys jest Perfect :) 29.07.06, 19:05 Nawet jesli zespol gra juz bez niego. Ale jesli Ci sie nie podoba to wygrzeb cos na niego, donies i wyeliminuj (to takie modne teraz), a przy okazji zaproponuj premierowi jakas dame do towarzystwa bo na sluzbowa kolacje nie pojdzie chyba z kotem. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Premier extra virgin 29.07.06, 21:58 cetriolo napisał: a przy okazji zaproponuj > premierowi jakas dame do towarzystwa bo na sluzbowa kolacje nie pojdzie chyba z > kotem. ************************************ Albo z Gosiewskim. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Hołdys to wzór salonowego chama kto by się 29.07.06, 21:35 czymś takiem przejmował Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Hołdys to wzór salonowego chama kto by się 29.07.06, 21:36 a pewno ty , tobie podobne oszolomy !! Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Giertych stchorzyl - przyznal ze nie ma argumentow 29.07.06, 17:40 ...dla mlodego obywatelskiego pokolenia. Woli rzucac rozporzadzeniami z poza bezpiecznego biurka ale rozmawiac potrafi tylko z betonem Mlodziezy Wszechpolskiej. Stracil okazje i to chyba dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re: Giertych stchorzyl - przyznal ze nie ma argum 29.07.06, 17:51 W sumie fajnie ze Monika pojechala rozmawiac z mlodzieza. Lepsze takie rozmowy, przede wszystkim szacunek poprzez zainteresowanie i uwage, niz jakies odgorne nakazy i zakazy zza biurka w Warszawie. A mlodziez to mlodziez, trzeba ja kochac. Odpowiedz Link Zgłoś
tompay Re: Giertych stchorzyl - przyznal ze nie ma argum 30.07.06, 00:41 Moim zdaniem, to kolejny przebieraniec, który dostrzega lud/młodzież dopiero wtedy, gdy ktoś kopnięciem powoduje niebezpieczny przechył stołka na którym siedzi. Przebrać się w strój młodzieżowy, wybrać się na większą imprezę, opowiedzieć parę kawałów, potrząsnąć tym, pokręcić owym i można przejść do meritum: "Pomożecie?". Lud pomaga, bo jeśli ciemny lud kupuje, to dlaczego nie miałby ten amnestionowany? Odpowiedz Link Zgłoś
nadziezda_krupskaja Re: Giertych stchorzyl - przyznal ze nie ma argum 29.07.06, 22:05 On nie wie co to jest argument. Moze myslał, że to jest facet jeszcze wyższy od niego...samego. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baba64 Re: Woodstock: 29.07.06, 17:42 Czy ktoś wie ile kosztuje Woodstok? Mam na myśli koszty organizacji tej imprezy. Ochronę policyjną i medyczną, budowę sceny, forsa dla zaproszonych Vipów? I kto za to płaci??? Bo mam nadzieję że sponsorzy , a nie podatnicy?? Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii podatnicy płacą na Swiątynię Opatrzności... 29.07.06, 17:44 ...i na Woodstok ich już nie stać... Odpowiedz Link Zgłoś
fujitsu-siemens Re: Woodstock: 29.07.06, 17:46 Za wszystko, jak wiadomo powszechnie, płacą Żydzi. Z podatków rząd się utrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Nie mieszkasz sama w Polsce. 29.07.06, 17:56 Nawet jesli Ci sie tak wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix666 Re: Woodstock: 29.07.06, 18:31 baba64 napisała: Bo mam nadzieję że sponsorzy , a nie podatnicy?? ty na pewno nie . juz ci nie scyka po wysłaniu emerytury rydzychujkowi pindo moherowa...> co tu robisz ??? nie mówił ci ksiundz dobrodziej zebys tej zydowskiej gadzinówki nie czytała jako gorliwa xianka??? ...ehhhh rozgrzeszenia nie bedzie . Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: Woodstock: 29.07.06, 18:42 zapewniam Cie, że znacznie mniej niz wizyta Benua 16, za to jest tam znacznie ciekawiej. Odpowiedz Link Zgłoś
krizz-is leze pod biurkiem 29.07.06, 18:47 leze pod biurkiem i kwicze ;-) JAREK SPONSOREM WOODSTOCKU !!! no bo pomysl: kto zarzadza pieniedzmi z podatkow? minister finansow, prawda? komu ten czlowiek podlega... ? czyli jarek z jurkiem napewno maja jakis UKLAD. a tak na wszelki wypadek najlepiej od razu donies na owsiaka. przeciez to nie nie jest normalne, w tym musi byc jakis przekret, ze ludzie przyjezdzaja tysiacami w jedno miejsce, chodza na koncerty, tancza, taplaja sie w blocie. ktos na pewno tym steruje za twoje pieniadze. niech go (owsiaka) przeswietla, zlustruja, wygrzebia cos w zyciorysie... niech leb ukreca jednej z niewielu porzadnych imprez, na ktorej mozna posluchac czegos poza zwyklym komercyjnym chlamem. i niech znowu w imie boze bedzie wreszcie szaro, buro i beznadziejnie. tzn. swojsko. PS. policja od tego jest, zeby zabezpieczac imprezy masowe, zarowno ciebie podczas wizyty papieza, jak i tych tam w kostrzynskim blocie podczas przystanku. i w tym sensie placisz za kazda manifestacje w twoim miescie, niezaleznie czy to "parada rownosci", czy parada "(para-)normalnosci". taki urok demokracji. a tak swoja droga, ciekawe ile kosztowala wizyta B-16, bo tam przeciez sponsorow nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
baska306 Re: Woodstock: pieniążki 29.07.06, 20:34 Woodstock jest imprezą organizowaną przez WOŚP Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy w podzięce za zbieranie pieniędzy w wyżej wspomnianej akcji. Pieniądze na Wodstock są z procentów z naszych składek. Ponieważ w Posce prawo stanowi, że fundacje mogą przeznaczać kasę z odsetek na swoją działalnośc, co twórczo wykorzystuje WOŚP i chwała jej za to. Odpowiedz Link Zgłoś
copypaste Ojejjkujej, cóż za wysublimowane poczucie humoru. 29.07.06, 17:44 Boki zrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
basia stoliczek 29.07.06, 17:47 "Na koniec prosi, by młodzi ludzie pisali listy do prezesa TVP w obronie jej programu. - Bo inaczej to zmienią mi nazwę z "Prosto w oczy" na "Pod osłoną nocy" - mówi." na łudstok rozstawia sie stoliczki i zbiera podpisy pod petycjami. tzreba bylo, pani Moniko, wykorzystac te sposobnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
telek_ Re: wirtualny stoliczek 29.07.06, 18:14 basia napisała: > > "Na koniec prosi, by młodzi ludzie pisali listy do prezesa TVP w obronie jej pr > ogramu. - Bo inaczej to zmienią mi nazwę z "Prosto w oczy" na "Pod osłoną nocy" > - mówi." > > na łudstok rozstawia sie stoliczki i zbiera podpisy pod petycjami. tzreba bylo, > pani Moniko, wykorzystac te sposobnosc. > Ja tu się podpisuję - Wielka Gra, Monika oraz Kuba i Szymon z komercji to oddech normalności! telek_ Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: wirtualny stoliczek 29.07.06, 19:31 telek_ napisał: > Ja tu się podpisuję - Wielka Gra, Monika oraz Kuba i Szymon z komercji to > oddech normalności! > > telek_ ojoj, kreciola na pierwszym miejscu. jak mozna bylo tak pominac...Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
telek_ Re: wirtualny stoliczek 29.07.06, 20:57 basia napisała: > telek_ napisał: > > > Ja tu się podpisuję - Wielka Gra, Monika oraz Kuba i Szymon z komercji to > > > oddech normalności! > > > > telek_ > > ojoj, kreciola na pierwszym miejscu. jak mozna bylo tak pominac...Wstyd! > OK, ale (wbrew pogłoskom) jej AKURAT NA RAZIE nikt nie chce zdjąć z anteny (kto by zrezygnował z WF WOŚP?). A Szarika i Klossa już zdjęli.... Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: wirtualny stoliczek 29.07.06, 21:11 telek_ napisał: > by zrezygnował z WF WOŚP?). > A Szarika i Klossa już zdjęli.... to moze, niech Owsiak zaiterweniuje w sprawie szarika i klossa. Moze prezciez powiedziec : albo szarik z klosem wracaja, albo wosp znika z anteny. Odpowiedz Link Zgłoś
christina.milian a ja polecam specjalność zakładu 29.07.06, 17:50 a ja polecam specjalność zakładu. Może nie wyleczysz się z kompleksów i nie nabierzesz rozumu, ale poczytać warto: oto-polska.blogspot.com Oto-Polska to blog o naszym kraju, opracowany przez ludzi zbudowanych uczciwością i radością życia polskich obywateli, oczarowanych naszą wielką narodową kulturą, pełną sukcesów polityką i zapierającym dech w piersi środowiskiem naturalnym. Jako czysty i piękny kraj zamieszkały przez dobrze sobie życzących, przyjaznych i tolerancyjnych ludzi, Polska nigdy nie była odpowiednio doceniana w Europie. Stworzyliśmy tę stronę, by to zmienić. ...Dlatego publikujemy bieżące informacje o tym, jak NAPRAWDĘ wygląda życie zwykłych obywateli w Polsce, tym ZIEMSKIM RAJU. Zapraszamy wszystkich chętnych, by dowiedzieli się więcej o naszej ojczyźnie i narodzie! Bowiem Polska NIE JEST taka, jak myślisz... jest GORSZA. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Brawo Juras, Monika i Zbyszek 29.07.06, 18:04 Wstyd mi za Polske w obecnym wydaniu Odpowiedz Link Zgłoś
luve Re: Woodstock: anegdoty Olejnik o politykach 29.07.06, 18:15 Tej pani to ty do pięt nie dorastasz. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix666 Re: Woodstock: anegdoty Olejnik o politykach 29.07.06, 18:23 prorok14 napisał: > Ta Pani niczym nie różni się od tych pajaców!!! > polecam: www.narodowy.eblog.pl ty sie niczym nie róznisz od małpy ,a na twój blog mozna nasikac co najwyzej gó..arzynko> Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Woodstock: anegdoty Olejnik o politykach 29.07.06, 18:46 prorok14 napisał: > Ta Pani niczym nie różni się od tych pajaców!!! > polecam: www.narodowy.eblog.pl Dużo was tam, po takim polecaniu czy też polecasz tylko, i polecasz, i polecasz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
niewierzacy1 Re: Woodstock: anegdoty Olejnik o politykach 29.07.06, 18:55 Ja bym tych PISIORÓW i LPROWCOW pod mur postawił i rozwalił.Na szczescie za 3 lata bedzie inna władza . Olejnik jest OK Owsiak jest tez OK tylko tacy pisiorowcy im zazdroszcza bo sami by chcieli popularnosci takiej jak ma Owsiak.Nawet koscioł tylu ludzi nie sciagnie jak On. Zreszta na co komu kosciół...chyba tylko dla mocherow.,,i dla Rydza i dla Prezia ..._PASZOŁ WON Odpowiedz Link Zgłoś
krizz-is zajrzalem tam 29.07.06, 19:19 hi, hi, i na 9 komentarzy pod ostatnim wpisem 1 jest neutralno-popierajacy. reszta sie wozi po "proroku" jak po burej kobyle. mysle, ze juz niedlugo przestanie polecac. i tak trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
mk1944 Re: gonić kota faszystom! 29.07.06, 20:10 Czyli kto jest dla ciebie faszystą? Jarosław Kaczyński? Aha zapomniałem, że dla typowego lewaka, każdy kto niepopiera demoliberalnego i gejowskiego ustroju państwa to faszysta... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: gonić kota faszystom! 29.07.06, 21:26 Co to jest gejowski ustrój państwa? mk1944 napisał: > Czyli kto jest dla ciebie faszystą? Jarosław Kaczyński? Aha zapomniałem, że > dla typowego lewaka, każdy kto niepopiera demoliberalnego i gejowskiego > ustroju państwa to faszysta... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: gonić kota faszystom! 29.07.06, 21:29 no jak ?? gejowski moze dlatego ze gej nim rzadzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: gonić kota faszystom! 29.07.06, 22:02 taziuta napisał: > Co to jest gejowski ustrój państwa? ********************************* Kiedy premier jest mężczyzną jedynie z urodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Re: gonić kota faszystom! 30.07.06, 03:15 Już ja wiem kto jest faszystą. I ty wiesz to równie dobrze, jak ja:) Tak, tak, między innymi jesteś nim - ty. Łobuzy, zapewniam was że ta nagonka na ludzi, jaką dziś uprawiacie nie ujdzie wam płazem! A przynależność do PiS będzie wkrótce równie haniebnym detalem życiorysu, co dziś jest - przynależność do PZPR. Bo jesteście tak samo wredni. Macie tylko (jak dotąd) mniej możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
nadziezda_krupskaja Re: gonić kota faszystom! 29.07.06, 22:07 Nich ten kot zabiera ze soba kaczki... Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head To z Chołdysa taki cham ? 29.07.06, 19:30 Myślałem, oj naiwny, że Chołdys jako jeden z nielicznych zachowuje swą niezależność umysłową, widać jednak, że dla uzyskania poklasku i charakterystycznego dla tego środowiska rechotu gotów jest powiedzieć najgorsze świństwo. Te aluzje dotyczące rzekomej odmiennej orientacji premiera są na poziomie urbanowego NIE i napisów na ścianach szaletów publicznych. Nie wiedziałem że Chołdys mierzy tak "wysoko". A tak przy okazji, ciekawe jest że lewactwo całego świata wmawia nam dzień i noc, że pedalstwo jest tak samo "normalne" i "równoprawne" co hetero, potępia nas, heteryków za rzekomą dyskryminację a równocześnie nie przepuści rzdnej znanej postaci podejrzanej o odmienność i rozpisuje o tym w tonie sensacji i jakby prawdy objawionej. Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re: To z Chołdysa taki cham ? 29.07.06, 19:42 > Myślałem, oj naiwny, że Chołdys jako jeden > z nielicznych zachowuje swą niezależność > umysłową, widać jednak, że dla uzyskania > poklasku i charakterystycznego dla tego > środowiska rechotu gotów jest powiedzieć > najgorsze świństwo. Nie uwzgledniles faktu ze Holdys moze sie wypowiadac nie dla poklasku lecz dlatego ze ma po prostu wlasne zdanie :) Potwierdzasz regule, ze tylko tym ktorzy kombinuja wydaje sie ze wszyscy na okolo kombinuja :) Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: To z Chołdysa taki cham ? 29.07.06, 20:27 Czy Ty nie potrafisz zrozumieć prostego tekstu w języku polskim ? Co ma piernik do wiatraka ? Czy wpisywanie się znanego piosenkarza w nurt myślenia knajackiego w rodzaju: "wicie rozumicie, mieszka z mamusią, stuknęła mu piecdziesiątka, na pewno pedał" świadczyć może o czyjejś niezależności czy posiadaniu własnego zdania ? To zwykły rynsztok a la Urban czy Barański, i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
yaroslaff Re: To z Chołdysa taki cham ? 30.07.06, 04:30 No wiesz tu by się jego partner Z. Z. obraził. A tak swoją droga - co w tym obraźliwego że pan prezes jest gejem? Odpowiedz Link Zgłoś
heyoza Pan prezes nie jest gejem tylko kryptogejem 30.07.06, 17:44 i wtym cały cymes.A co do zapytania niektórych"toHołdys..."eksponuje się orientację tylko tych obłudnych,którzy twierdzą że nie są i walczą z mniejszoścciami i to tylko w trosce o ich zdrowie psychiczne może uświadomi im to jak to naprawdę z nimi jest Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: To z Chołdysa taki cham ? 29.07.06, 21:01 cetriolo napisał: > Nie uwzgledniles faktu ze Holdys moze sie wypowiadac nie dla poklasku lecz > dlatego ze ma po prostu wlasne zdanie Myli Ci się własne zdanie z chamskim dowcipem... Odpowiedz Link Zgłoś
donald_2005 Zobaczycie że nie będą puszczać Perfectu 29.07.06, 19:44 Zarówno PR jak i TVP zostały przez PiS "odzyskane" (mówią "odzyskane", jakby ze swej natury były do tej partii przypisane) i na ich czele stoją właściwi ludzie. Powiedzą po cichu podwładnym, żeby nie puszczać Perfectu, albo nawet podwładni sami, z własnej inicjatywy wprowadzą tę autocenzurę. W IV RP wróciło lizusostwo z wielką siłą, więc jest to pewne jak 2+2=4, że długo nie usłyszymy Perfectu w radiu i telewizji publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Właściwe audytorium dla tej bazarówy... 29.07.06, 20:04 - z milicyjną kindersztubą...)) Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 p.Hołdys dostosował się do poziomu?... 29.07.06, 20:06 - czy on z natury taki 'mądry-inaczej' ?... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix666 Re: Właściwe audytorium dla tej bazarówy... 30.07.06, 01:14 mg2005 napisał: > - z milicyjną kindersztubą...)) ty masz na poziomie pierdzacego osranego kartofla czyli prezia rp> Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: To z Chołdysa taki cham ? 29.07.06, 22:04 talking_head napisał: > Myślałem, oj naiwny, że Chołdys jako jeden > z nielicznych zachowuje swą niezależność > umysłową, widać jednak, że dla uzyskania > poklasku ********************************* Mylisz niezależność z wazeliniarstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
krizz-is kondolencje 29.07.06, 19:48 dla wyborcow Samej Brony z powodu Joli (i z wielu innych tez) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit1 kondolencje dla ofiar reform PO SLD i ich rodzin 29.07.06, 19:55 Koszmar Polaków we Włoszech - gwałty, pobicia, samobójstwa Polska i włoska policja uwolniła 113 Polaków, którzy byli zmuszani do niewolniczej pracy we Włoszech. Zatrzymano 25 osób zamieszanych w handel ludźmi. Komendant główny policji Marek Bieńkowski powiedział, że ofiary były werbowane przez ogłoszenia w prasie lokalnej. Za uzyskanie pracy musieli zapłacić kilkaset złotych oraz pokryć koszty podróży do Włoch. Na miejscu kwaterowano ich w barakach i okazywało się, że zamiast 5-6 euro na godzinę zarabiali oni około 1 euro. Musieli też opłacić wyżywienie i nocleg. Poszkodowani byli pilnowani przez uzbrojonych strażników, którzy sami siebie nazywali "kapo". Kilka osób popełniło samobójstwo. Udokumentowano przypadki zmuszania do prostytucji, zgwałceń i dotkliwych pobić. Niewykluczone, że doszło do zabójstw lub śmierci z wycieńczenia. W Polsce w tej sprawie przesłuchano 300 osób, dalszych 700 czeka na przesłuchanie. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Ten pijany polityk to Borusewicz ? 29.07.06, 20:12 Ten pijany polityk to Borusewicz ? - Słyszałem tę audycję, wstyd mi było słuchać jak Borusewicz bełkotał pijany, choć to był aporanna audycja. I nieprawda że gadał mądrze. Odpowiedz Link Zgłoś
puen.ta Re: Ten pijany polityk to Borusewicz ? 29.07.06, 20:24 do pięt mu nie dorastasz Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Re: Ten pijany polityk to Borusewicz ? 29.07.06, 20:56 puen.ta napisała: > do pięt mu nie dorastasz . Wiem, tym bardziej zażenowany byłem słychając tej audycji. Porannej, bodaj w Radiu Zet, kilka miesięcy temu, być może do znalezienia gdzież w archiwum, jak jesteś ciekaw. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Re: Ten pijany polityk to Borusewicz ? 29.07.06, 21:11 Znalazłem to w archiwum Radia Zet - posłuchaj sobie i sam oceń: www.radiozet.pl/index.php?page=rozmowy&id=2262&year=2005&month=11 porównaj też inne wypowiedzi Borusewicza z wywiadów z Olejnikową i czy uważasz że tak samo mówi: www.radiozet.pl/index.php?page=rozmowy&id=2128&year=2006&month=4 Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Ten pijany polityk to Borusewicz ? 29.07.06, 21:53 dan3iger napisał: > Znalazłem to w archiwum Radia Zet - posłuchaj sobie i sam oceń: > www.radiozet.pl/index.php?page=rozmowy&id=2262&year=2005&month=11 > porównaj też inne wypowiedzi Borusewicza z wywiadów z Olejnikową i czy uważasz > że tak samo mówi: > www.radiozet.pl/index.php?page=rozmowy&id=2128&year=2006&month=4 Oczywiście masz rację. Wiele razy słuchałem Borusewicza. Widać, że jest człowiekiem mądrym i wyważonym politykiem. Prawdą jest także, że nie jest oratorem. Zawsze mówi trochę "bełkotliwie" i to nie ma nic wspólnego z alkoholem. Jest człowiekiem z klasą i nigdy by w takim stanie (nie wiem, czy kiedykolwiek bywa w "takim stanie")nie zdecydowałby się udzielać wywiadu. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Ten pijany polityk to Borusewicz ? 29.07.06, 21:55 dan3iger napisał: > Ten pijany polityk to Borusewicz ? - Słyszałem tę audycję, wstyd mi było słucha > ć > jak Borusewicz bełkotał pijany, choć to był aporanna audycja. I nieprawda że > gadał mądrze. *************************************** Najwidoczniej właśnie o to Olejnik chodziło, że trzeźwy Borusewicz jest coraz cięższy do strawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
krizz-is dzisiaj sie dowiedzialas? 29.07.06, 20:18 no tak, lepiej pozno niz wcale. i kiedy to PO cokolwiek reformowalo, zlotko? gdyby jarek z jedrkiem nie traktowali po macoszemu gospodarki i gonili bez przerwy za ukladami, moze nie dawalibysmy sie nabierac na pierwsze lepsze "kokosy" na saksach. no powiedz, zlociutka, co przewodniczacy zrobil zebysmy nie musieli wloczyc sie za chlebem po zagranicach? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk1 Re: kondolencje dla ofiar reform PO SLD i ich ro 29.07.06, 23:03 a co ma stary piernik zaszołomiony do głupoli co wyjechali do Italii a do ludzi którzy w Kotrzyniu mają w d...twoją samoobrone. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski21 [...] 29.07.06, 20:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
picker63 Re: Jebnięta stara rura po lifftingu! 29.07.06, 20:15 Jak nie ma nic do powiedzenia w swoim programie to przyleciala czarownica do Kostrzynia.Tam zaćpani, młodzi i mający wszystko w tyle Polacy przyjmą ją entuzjastycznie.Hołdys też mi pasuje wtym towarzystwie. Ale wkoło jest wesoło!! Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re: Jebnięta stara rura po lifftingu! 29.07.06, 20:19 Mylisz sie, odkad rzadza nami troglodyci Monika w swoim programie ma az zbyt wiele do powiedzenia, bo teraz naprawde mozna spiewac 'ale w kolo jest wesolo'. Odpowiedz Link Zgłoś
picker63 Re: Jebnięta stara rura po lifftingu! 29.07.06, 21:28 Cetriolo,to tak jakby ktoś na scenie odgrywał Hamleta a zza kurtyny inny "aktor" starał się zareklamować zakład pogrzebowy.Wytłumacz mi po co ona tam komu potrzebna. Olej NIK. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 "Trzecia młodość" i "prywatna pieczeń" pani O.... 29.07.06, 20:18 Pani redaktor przyjechała na Skład Drewna, aby znów poczuć się młodo...)), a przy okazji upiec prywatną pieczeń (tonący brzytwy się chwyta...))) Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re: "Trzecia młodość" i "prywatna pieczeń" pani O 29.07.06, 20:24 Kiedys chcial z nia walczyc Marcinkiewicz, "uczyl" ja w programach moralnosci. Marcinkiewicza juz nie ma, Monika zostala. Ma i bedzie sie miala swietnie, bo to ikona polskiego dziennikarstwa. Przezyje rowniez Ciebie i takich jak Ty. A TVP nie jest jedyna stacja telewizyjna w Polsce, za to jedyna poza Trwam, ktora zaczyna uprawiac PiSowska indoktrynacje (wiedziales ze harcerstwo jest kuzna PiSu, bo mlodzi harcerze sympatyzuja glownie z PiSem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: "Trzecia młodość" i "prywatna pieczeń" pani O 29.07.06, 20:54 cetriolo napisał: > to ikona polskiego dziennikarstwa. Raczej ikona anty-dziennikarstwa... >Przezyje rowniez Ciebie Oj, wątpię...))) > A TVP > nie jest jedyna stacja telewizyjna w Polsce, To po co tak rozpaczliwie zabiega o poparcie,że aż poleciała pod niemiecką granicę?... > zaczyna uprawiac PiSowska indoktrynacje Wolisz indoktrynację anty-pisowską innych mediów?... Odpowiedz Link Zgłoś
baba64 ile to kosztuje 29.07.06, 20:27 moje poprzednie pytanie"ile to kosztuje i kto za to płaci" magicznie wyparowało z tego forum. Więc zapytam jeszcze raz ile kosztuje ta impreza i kto za nią płaci? Podatnicy czy sponsorzy? Ktoś zna odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
karol63 Re: ile to kosztuje 29.07.06, 20:31 Żenujące,przyjechała po prośbie w swojej sprawie powinni przesunąć jej program na godzinę 1.30 w nocy.. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: ile to kosztuje 29.07.06, 20:32 a co martwi cie to ze kosciol mniej kasy dostanie???? Odpowiedz Link Zgłoś
krizz-is kup se lepsze okulary 29.07.06, 20:46 pytanie wcale nie wyparowalo (to nie kolejny spisek przeciwko Tobie osobiscie i zmowa rowerzystow z cyklistami) tylko jest tam gdzie je wstawilas. nawet kilka osob ci na nie odpowiedzialo. moze sie w koncu dowiesz kto za to placi: oto jeden z postow (od baski306): "Woodstock jest imprezą organizowaną przez WOŚP Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy w podzięce za zbieranie pieniędzy w wyżej wspomnianej akcji. Pieniądze na Wodstock są z procentów z naszych składek. Ponieważ w Posce prawo stanowi, że fundacje mogą przeznaczać kasę z odsetek na swoją działalnośc, co twórczo wykorzystuje WOŚP i chwała jej za to." zadowolona? Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii stara babo64...płaci WOŚP 30.07.06, 06:57 potrafisz tylko zadawać głupie pytania... Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoriaka Re: "Trzecia młodość" i "prywatna pieczeń" pani O 29.07.06, 20:31 To prawda, niezalezne poglady w TVP tona. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: "Trzecia młodość" i "prywatna pieczeń" pani O 29.07.06, 20:39 No tak, w porównaniu do TVP-SLD "niezależność" tonie. Odpowiedz Link Zgłoś
nadziezda_krupskaja Re: Jebnięta stara rura po lifftingu! 29.07.06, 22:12 silesius.monachijski21 napisał: > Gdy włos siwieje d..a szaleje. --------------------------------- To napisał ktoś bardzo "kulturalny"...;) Jakie pioro, jaki styl.... Pewno jego samogo nigdy nie chciano, - więc się odgryza. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix666 Re: Jebnięta stara rura po lifftingu! 30.07.06, 01:12 silesius.monachijski21 napisał: > Gdy włos siwieje d..a szaleje. cham i gnoj weszpolski.karykaturalna gnida zakompleksiona i czysciciel straczy szwabskich> Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll czy gej nie może być premierem Polski? 29.07.06, 20:39 uważam, że to nie ma znaczenia, i nie rozumiem tych "zabawnych aluzji" na temat orientacji Jarosława Kaczyńskiego... poza tym że kawaler - to od razu gej??? głupie skojarzenia, od których, jak widzę, "tuzy nonkonformizmu" nie są wolne, niestety Jarosław Kaczyński, jako polityk, ma dość przywar - nie trzeba mu grzebać w rozporku, by go krytykować Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: czy gej nie może być premierem Polski? 29.07.06, 20:40 czy gej moze byc premierem polski ?? oczywiscie przecierz gej jest premierem polski!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: czy gej nie może być premierem Polski? 29.07.06, 20:59 kolter napisał: > przecierz gej jest premierem > polski!!!!! A z którego brukowca te informacje?... Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: czy gej nie może być premierem Polski? 29.07.06, 21:16 mg2005 napisał: > kolter napisał: > > > przecierz gej jest premierem > > polski!!!!! > > > A z którego brukowca te informacje?... Prymitywy rozumują prosto - nie ma żony więc gej. Hołdys musi być bardzo zdesperowany jeśli się chwyta takich "dowcipów". Ale z tego co widzę po tym wątku niektórym niewiele trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: czy gej nie może być premierem Polski? 29.07.06, 21:25 a jakos nie słychac dementi co do tej informacji , juz zadzje sie ze walesa zaprosil jarka z mezem na kolacje i jakos nie slyszalem zeby jarus pozwal walese do sadu , a walesa zapewne mial dobre informacje mial rozne informacje!! Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: czy gej nie może być premierem Polski? 29.07.06, 21:00 on nie jest gejem - mieszka z kobieta . tyle ze bez slubu . Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: czy gej nie może być premierem Polski? 29.07.06, 21:23 indianski napisał: > on nie jest gejem - mieszka z kobieta . tyle ze bez slubu . i z kotem. Jakies wnioski? Odpowiedz Link Zgłoś
donald_2005 Re: czy gej nie może być premierem Polski? 29.07.06, 23:30 indianski napisał: > on nie jest gejem - mieszka z kobieta . tyle ze bez slubu . Nie przepadam za braćmi Kaczyńskimi i PiS-em, ale uważam że to co napisałeś (za tageszeitung) jest wstrętne. Nie podoba mi się także to co powiedział Hołdys; dziwię się że Olejnik siedziała po tym cicho. Co nie zmienia faktu, że w PiS-ie i w Polsce nastał czas lizusostwa, co tłumaczy zachowania niektórych ambitnych, młodych polityków(patrz mój post powyżej)... P.S. Mimo że to co napisał tageszeitung jest wstrętne, ja bym na to nie reagował. Pani Fotyga i Kancelaria Prezydenta, tzn. jego histeryczny fraucymer połączony z przedszkolem, są do wymiany. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Woodstock: anegdoty Olejnik o politykach 29.07.06, 20:43 Zbynio Hołdys-zapomniana,przebrzmiała gitara.Takie perfidne odzywki nic ci nie pomogą ani Monisi zreszta. Wyleci jeszcze szybciej Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Woodstock: anegdoty Olejnik o politykach 29.07.06, 20:58 zaco - bo nie wchodzi w kuper jarkowi ? Odpowiedz Link Zgłoś
huna Re: Woodstock: anegdoty Olejnik o politykach 29.07.06, 20:56 wal sie sie na paszcze popaprancu Odpowiedz Link Zgłoś
darek_baran Re: Woodstock: anegdoty Olejnik o politykach 29.07.06, 21:00 ...napisał pajac:) Odpowiedz Link Zgłoś
onyx_70 Brawo Pani Moniko!! 29.07.06, 21:07 Brawo Olejnik! Brawo Owsiak! Brawo Hołdys! Tak dalej trzymać!!;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: Brawo Pani Moniko!! 29.07.06, 22:05 onyx_70 napisał: > Brawo Olejnik! Brawo Owsiak! Brawo Hołdys! Tak dalej trzymać!!;))))) -------------------------------- FORUMOWE s_m_u_t_a_s_y ---- Odpowiedz Link Zgłoś
nogay Monika córka pułkownika MSW 29.07.06, 21:15 To dziecko dotknięte przemocą ideologiczną czerwonego faszyzmu. Kiedy Wildstein wyśle ją na zbieranie truskawek do Hiszpanii lub Italii, najlepiej pod nadzorem speców z ukrytą kamerą z gadzinówki walterowskiej TVN. Resocjalizacja przez taką pracę wyprostowałaby jej kręgosłup moralny i poczuła smak dobrodziejstwa Unii Europ. W tym roku z okazji tej odrażającej imprezy, dwie osoby padły trupem - woodstokowe ofiary. Czy znajdzie się ktoś odważny z władzy, kto położyby kres tej wylęgarni zamroczonych owsiakoidów? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Monika córka pułkownika MSW 29.07.06, 21:23 musisz koniecznie skonfrontowac sie ze swoim psychiatra, wiesz w normalnej spolecznosci ktora liczy sobie 130 tysiecy ludzi jest wiele wiecej roznego radzaju wypadkow ,ale wy oszolomy tego nie chcecie widziec !!! poprostu rydz i kler tak was ogłupia ze juz swiata poza kadzidlem nie widzicie Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 a ty pajacu prorok14 z jakiego cyrku uciekles??? 29.07.06, 21:18 a moze psychiatria ma wakacje i wypuscili ciebie abys rozsmieszyl ludzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Czy "Pierwsza Dama" wytarzała się już w błocie ? 29.07.06, 21:27 Nasze owsiakowe elity, przyszłośc narodu oddają się, przynależnej prawdziwej elicie, rozrywce intelektualnej polegającej na taplaniu się w błocie. To taka metafora powrotu do żródeł i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Tarzanie w błocie to specjalność Kaczyńskich 29.07.06, 22:14 talking_head napisał: > Nasze owsiakowe elity, przyszłośc narodu > oddają się, przynależnej prawdziwej elicie, > rozrywce intelektualnej polegającej na > taplaniu się w błocie. To taka metafora > powrotu do żródeł i takie tam. *********************************** Młodzież bierze przykład z premiera, prezydenta i ich przydupasów. Odpowiedz Link Zgłoś