Dodaj do ulubionych

IAR: ''Amnestia'' maturalna Giertycha obejmie z...

• sievert Jesli mozna prosic to...doktorat przy okazji 01.08.06, 12:35
      dla mnie bym wzial sobie :)
      • jerzy30 i tytul profesora 01.08.06, 12:52
    • famfarek Re: IAR: ''Amnestia'' maturalna Giertycha obejmie 01.08.06, 12:41
      Jak już się rozpędził powinien wszystkim w Polsce od razu po magistrze dać i z
      głowy. Bez względu na to czy ma podstawówke czy nie.
      • skubi6 Kwach magistrem ! 01.08.06, 15:19
        > Jak już się rozpędził powinien wszystkim w Polsce od razu po magistrze dać i z
        > głowy.

Zeby chociaz Kwachowi dali magistra. Co prawda Kwach nawet nie przystapil
        do egzaminu, ale na to tez moze byc amnestia.

• fmichus Romek ty weź ty sie stuknij w łeb duzym młotkiem 01.08.06, 12:49
      !!
      • jerzy30 nawet jakby łbem w mur przy.........ł to mu nie 01.08.06, 12:51
        pomoze
    • jerzy30 skasowac mature - przeciez jest niepotrzebna 01.08.06, 12:49
      • alejagwiazd ja tez chce lepszy stopien 01.08.06, 12:57
        W 1990 obronilem sie na "4". Chcialbym miec "5" . Musze sie chyba zapisac do
        Wszy Polskiej i napisac podanie do pana ministra. Chyba nie bedzie z tym
        problemu ? Jak sądzicie ?
    • jalowiec51 Re: IAR: ''Amnestia'' maturalna Giertycha obejmie 01.08.06, 12:55
      Żałosne i przygnębiające,że zaliczenia matur są realizowane przy stoliku i to RZĄDOWYM!Dlaczego człowiek który ma 5% poparcia wyborców może niszczyć morale narodu!!!Dlaczego rząd zezwala na działanie osób o skrajnych poglądach?!WSTYD!!!
    • carwszechrusi Nie dość że faszysta to ignorant z Romka 01.08.06, 12:57
      Brak słów.
      • epime Re: Nie dość że faszysta to ignorant z Romka 01.08.06, 13:06
        Najbardziej dziwne w tym wszystkim jest to, że licealistom amnestia maturalna
        również się nie podoba.
    • mietowe_loczki Re: IAR: ''Amnestia'' maturalna Giertycha obejmie 01.08.06, 13:01
      Czyli ci maturzyści z zeszłego roku, którzy niedawno zdali poprawkę to niezłe
      łosie ...

"W odpowiedzi na pomysł ministerstwa będą chcieli wprowadzić dla amnestyjnych
      maturzystów egzaminy wstępne z przedmiotów oblanych na maturze."

Przynajmniej coś.
      • silesius.monachijski0 Re: IAR: ''Amnestia'' maturalna Giertycha obejmie 01.08.06, 13:09
        a co: sama zdawalas te poprawke i teraz Ci zal?

mietowe_loczki napisała:

> Czyli ci maturzyści z zeszłego roku, którzy niedawno zdali poprawkę to niezłe
        > łosie ...
        >
        > "W odpowiedzi na pomysł ministerstwa będą chcieli wprowadzić dla amnestyjnych
        > maturzystów egzaminy wstępne z przedmiotów oblanych na maturze."
        >
        > Przynajmniej coś.
        >
        • cosmopolitan2 Re: IAR: ''Amnestia'' maturalna Giertycha obejmie 01.08.06, 13:17
          A ty silesius.costam sie nie zalapales, ale 30% ciagle osiagasz i dlatego
          jestes za?
          W ogole wprowadzic 30% jako granice. Wystarczy w 30%-tach byc punktualnym, w
          30%-tach wywiazywac sie z obowiazkow, w 30%-tach wychowac dzieci, w 30%-tach
          zyc zgodnie z prawem.
          Wprowadzmy tez 30%towy prog wyborczy, ciekawe czy ten baran Giertych bedzie za.

Precz z PiSem i jego pachoalmi: akcjaobywatelska.wordpress.com/
        • pogromca_gamonia Silek, juz ja cię przecwiczę, ty tępawy gamoniu. 01.08.06, 14:32
          • mietowe_loczki Re: Silek, juz ja cię przecwiczę, ty tępawy gamon 01.08.06, 14:43
            O, czyżby ten dobrze wychowany, szarmancki, wyważony w poglądach, ułożony młody
            człowiek znowu tworzył pod moimi postami? Proszę mi zrobić tę przysługę i nie
            cytować jego wypowiedzi. Mam go wygaszonego i zwyczajnie nie jestem
            zainteresowana :)
            • mietowe_loczki Re: Silek, juz ja cię przecwiczę, ty tępawy gamon 01.08.06, 15:59
              Zadziałało? Nie ma już sila?
              • silesius.monachijski0 Kto mnie wzywal? czego chcial? fazpis? 01.08.06, 16:04
                mietowe_loczki napisała:

> Zadziałało? Nie ma już sila?
                >
                • alterpars oo silesius-teraz sluchamy swiatlego komentarza 01.08.06, 16:25
                  • silesius.monachijski0 Re: oo silesius-teraz sluchamy swiatlego komentar 01.08.06, 17:13
                    przeciez nie bede pouczal tak znamienity moherowy beret jak ty
                    • pogromca_gamonia Wracaj sil do Polski- tu znajdziesz godziwą pracę! 01.08.06, 17:49
                      • aturek2005 A kto tutaj zatrudni idiote i da socjal? 01.08.06, 17:53
                        • silesius.monachijski0 Lewizna - jak zwykle - grzeszy "coltora" 01.08.06, 17:56
                          zupelnie jak ten skrzeczacy babo-chlop Senyszyn w skorzanych gatkach na
                          platformie, probujacy nasladowac papieza; hehehe
                          • aturek2005 Jak napisales babo-chlop to szukalem slowa "Jarek" 01.08.06, 18:00
                            Widziales Senyszyn w skorzanych gatkach? Sni Ci sie po nocach? Czy to
                            sa "mokre" sny?
                            silesius.monachijski0 napisał:

> zupelnie jak ten skrzeczacy babo-chlop Senyszyn w skorzanych gatkach na
                            > platformie, probujacy nasladowac papieza; hehehe
                            • silesius.monachijski0 Re: Jak napisales babo-chlop to szukalem slowa "J 01.08.06, 18:04
                              Twoja mentorka w dziedzinie szeroko rozumianej "coltory", malpia twarz lewizny
                              nie wywoluje u mnie zednej podniety; raczej sklania do wypicia lampki wina: bo
                              na trzezwo nie da sie takiej "buzki" ogladac

aturek2005 napisał:

> Widziales Senyszyn w skorzanych gatkach? Sni Ci sie po nocach? Czy to
                              > sa "mokre" sny?
                              > silesius.monachijski0 napisał:
                              >
                              > > zupelnie jak ten skrzeczacy babo-chlop Senyszyn w skorzanych gatkach na
                              > > platformie, probujacy nasladowac papieza; hehehe
                              • odchamimy.silesiusa śmierdzisz,silek. To częste u bezdomnych.Umyj się. 01.08.06, 18:22
                                • silesius.monachijski0 śmierdzisz,gamoniu. To częste u bezdomnych.Umyj 01.08.06, 20:39
    • felixwb Proponuję jeszcze... 01.08.06, 13:01
      ... posłów Samoobrony! Na pewno znajdzie się paru zainteresowanych, a jak to
      podniesie poziom wykształcenia w Sejmie :)
    • szowinita A ja chcę zmiany oceny z j.polskiego na świadectwi 01.08.06, 13:16
      świadectwie maturalnym z czwórki na piątkę. Wprawdzie maturę zdałem dobre kilka
      lat temu, a dwa lata temu ukończyłem studia, ale jakaś sprawiedliwość musi być.
      Skoro ci, co nie zdali jednego przedmiotu mogą otrzymać żwiadectwo maturalne,
      to dlaczego ja nie miałbym mieć lepszej oceny z j. polskiego.
      Niektórzy "specjaliści" od edukacji tłumaczą, że gest Ministra Edukacji jest
      zasadny i widzą w nim działanie na żecz "dobra wspólnego"... no cóż, ja też
      mogę w ten sposób argumentować. Jak mam zdobyć w przyszłości posłuch i szacunek
      u moich przyszłych dzieci z czwórką z polskiego na świadectwie maturalnym? Jak
      będę mógł wymagać od dzieci, żeby miały dobre oceny, podczas gdy ja miałem
      tylko czwórkę...
      • cosmopolitan2 Re: A ja chcę jeszcze wiecej 01.08.06, 13:21
        Bo co, ja chce po osiagnieciu 30% wieku emerytalnego dostac emeryture i chce
        tez placic 30% na ZUS i 30% obecnych podatkow (a dochodowego nie chce w ogole
        placic - z jednego mozna oblac czy olac, jak to bylo?).
        Tak, zasada zasad to 30% - ale co z wodka - zredukujemy do 30%?

Precz z PiSem i jego pacholami: akcjaobywatelska.wordpress.com/
      • goblin.girl Re: A ja chcę zmiany oceny z j.polskiego na świad 01.08.06, 13:21
        No cóż... nie wszystkie uniwersytety stosują zasade trzymania studentów za
        wszelką cene, chociaż co do niektórych, łatwiej jest wyleciec w kosmos, niz
        wylecieć ze studiów. Na szczescie sa jeszcze placówki trzymajace poziom. I co to
        da ludziom, jak wyleca po pierwszej sesji?
      • szowinita A błędy ortograficzne robię.... bo mam dysleksję 01.08.06, 13:21
        dyzgrafię i dyssortografię :)
        Pozdrawiam wszystkich zdziwionych decyzją Ministra Edukacji
    • zegrz Dlaczego tylko z ubiegłego roku 01.08.06, 13:18
      A ci wszyscy którzy nie zdali przez poprzednie 15 lat? Im też się coś należy!
      To też są wyborcy!
    • johnson48 Re: IAR: ''Amnestia'' maturalna Giertycha obejmie 01.08.06, 13:20
      jeszcze trochę i chyba zejdę.
    • tohvri8 Re: IAR: ''Amnestia'' maturalna Giertycha obejmie 01.08.06, 13:23
      Moja koleżanka nie zdała w 2000roku, może i ją wkrótce obejmia amnestia.

---
      cultura.blox.pl/html
      spoty.blox.pl/html
    • antykwakwa Zamiast matury swiad. lojalnosci dla PIS... dy;) 01.08.06, 13:23
      buahahaha:) Codziennie nowa komedia!!! A moze w ogole zniesc matury, obsadzic
      szkoly i uczelnie wyzsze PIS... dzielcami (i LPR-faszystami) i wymagac jedynie -
      nazwalbym to - podpisania swiadectwa lojalnosci w stosunku do jedynie slusznej
      partii;) Oczywiscie taka lojalka obowiazywalaby na wieki wiekow Amen;) W innym
      wypadku przywilej studiowania bylyby odbierany... buahaha;)

Kurcze, jak sie slucha takie kretynskie pomysly to fantazja mimo woli szuka
      czegos jeszcze bardziej nieprawdopodobnego... ale kto wie... teraz to juz
      wszytsko mozliwe i nie wiadomo czego sie spodziewac. Ale szczytem wszystkiego
      jest to ze to (nagiete) "prawo" w imie prawa dziala wstecznie (i ma zadzialac
      jeszcze bardziej wstecz) To SKANDAL!!!
    • krzych.korab Komuna rozdawała ziemię, Giertych matury.Haj żywe! 01.08.06, 13:28
    • antykwakwa a moze Giertysiu ma jakiegos "oblanego" bratanka;) 01.08.06, 13:28
      A moze Giertysiu ma jakiegos bratanka, co mu sie nozka na zeszlorocznej
      maturze powinela...? Warto by to sprawdzic;)
    • aka-jo Prosze Nie!!!Wywiezc go na taczkach!!! 01.08.06, 13:36

• balbina_831 Re: IAR: ''Amnestia'' maturalna Giertycha obejmie 01.08.06, 13:44
      A mnie obejmie???Panie premierze zdawałam maturę w 2002, ale zabrakło mi nie
      wiele....Bardzo Pana proszę i dla mnie o amnestię. Zrozpaczona bez średniego.
    • iwles a sprzed 30 lat?Może by też od razu machnąć zgodę? 01.08.06, 13:46

• dzakarta Re: IAR: ''Amnestia'' maturalna Giertycha obejmie 01.08.06, 13:47
      Do Romusia G., zwanego "końskim łbem"
      panie, a co z tzw. maturzystami ze "starej matury", którzy oblali jeden
      przedmiot i do dzisiaj nie maja świadectwa maturalnego? Też amnestia?

Romek, namocz sobie głowę w zimnej wodzie (może te rozeschnięte tego gorącego
      lata klepki zejdą się znowu; chociaż gdy jednej brakuje, to nic juz nie
      pomoże).
    • mt7 W "Polityce" jest taki rysunek Mleczki: 01.08.06, 13:50
      Mężczyżni w ubrankach z napisem Ministerstwo Edukacji wciskają w ręce
      przechodniów kartki, które wyjmują z torby z napisem "Świadectwo Maturalne".
      Celne, jak rzadko kiedy.
      www.polityka.pl/polityka/index.jsp?place=Menu02&news_cat_id=120&layout=1
    • anty_lex Re: IAR: ''Amnestia'' maturalna Giertycha obejmie 01.08.06, 13:53
      moze niech pan giertych zrobi tak: amnestia obejmie wszystkich zyjacych
      maturzystow o ile ich teczki sa 'czyste' a od 91 roku byli grzeczni. i niech
      spyta jeszcze swietego mikolaja. paranoja....
    • lord_peter Re: IAR: ''Amnestia'' maturalna Giertycha obejmie 01.08.06, 13:59
      Romek, po co w ogóle ludzie mają zdawać maturę? I tak przecież najważniejsze
      jest świadectwo z religii.
    • rmstemero Tytul profesora zwyczajnego 01.08.06, 13:59
      dla kazdego Polaka w chwili urodzenia. Bedzie sprawiedliwie. A poza tym Polak
      zna sie na wszystkim, wszystko umie lepiej i ma 100% rozeznanie w kazdej
      dziedzinie co latwo stwierdzic na tym forum.
      • menuet1 wszystko dla 'wszechpolaków' 01.08.06, 14:10
        oni nie mieli czasu na nauke i pooblewali ....trzeba im jakoś pomóc ...no nie?
    • iulius Re: IAR: ''Amnestia'' maturalna Giertycha obejmie 01.08.06, 14:12
      Na bogów, LEX RETRO NON AGIT! Czy naprawdę sytuacja w tym kraju jest tak
      tagiczna, że można bezczelnie ignorować najbardziej podstawowe zasady prawa?
      • 13sw Lex retro agit 01.08.06, 15:20
        A skąd ci się zaroiło, że w polskiej konstytucji mamy zasadę lex retro non agit?
        W Polsce od lat prawo działa wstecz, o ile nie nakłąda dodatkowych ciężarów na
        obywateli. Przestań ślepo wierzyć w takie bujdy jak tzw. "fundamentalne zasady
        prawa".
    • skandy5 Re: IAR: ''Amnestia'' maturalna Giertycha obejmie 01.08.06, 14:15
      To ja wkuwalam po nocach, óczylam sie pilnie by mature wieczorowa zdac. A
      trzeba wiedziec ze obowiazkow sejmowych mam ogromnie durzo!!! A teraz okzóje
      sie rze karzdy jelop co nie zdal ma otżymac swiadectwo!!!!
      To skandal!!

Renata Beger

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka