sievert Jesli mozna prosic to...doktorat przy okazji 01.08.06, 12:35 dla mnie bym wzial sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
famfarek Re: IAR: ''Amnestia'' maturalna Giertycha obejmie 01.08.06, 12:41 Jak już się rozpędził powinien wszystkim w Polsce od razu po magistrze dać i z głowy. Bez względu na to czy ma podstawówke czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Kwach magistrem ! 01.08.06, 15:19 > Jak już się rozpędził powinien wszystkim w Polsce od razu po magistrze dać i z > głowy. Zeby chociaz Kwachowi dali magistra. Co prawda Kwach nawet nie przystapil do egzaminu, ale na to tez moze byc amnestia. Odpowiedz Link Zgłoś
alejagwiazd ja tez chce lepszy stopien 01.08.06, 12:57 W 1990 obronilem sie na "4". Chcialbym miec "5" . Musze sie chyba zapisac do Wszy Polskiej i napisac podanie do pana ministra. Chyba nie bedzie z tym problemu ? Jak sądzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
jalowiec51 Re: IAR: ''Amnestia'' maturalna Giertycha obejmie 01.08.06, 12:55 Żałosne i przygnębiające,że zaliczenia matur są realizowane przy stoliku i to RZĄDOWYM!Dlaczego człowiek który ma 5% poparcia wyborców może niszczyć morale narodu!!!Dlaczego rząd zezwala na działanie osób o skrajnych poglądach?!WSTYD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
carwszechrusi Nie dość że faszysta to ignorant z Romka 01.08.06, 12:57 Brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
epime Re: Nie dość że faszysta to ignorant z Romka 01.08.06, 13:06 Najbardziej dziwne w tym wszystkim jest to, że licealistom amnestia maturalna również się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: IAR: ''Amnestia'' maturalna Giertycha obejmie 01.08.06, 13:01 Czyli ci maturzyści z zeszłego roku, którzy niedawno zdali poprawkę to niezłe łosie ... "W odpowiedzi na pomysł ministerstwa będą chcieli wprowadzić dla amnestyjnych maturzystów egzaminy wstępne z przedmiotów oblanych na maturze." Przynajmniej coś. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: IAR: ''Amnestia'' maturalna Giertycha obejmie 01.08.06, 13:09 a co: sama zdawalas te poprawke i teraz Ci zal? mietowe_loczki napisała: > Czyli ci maturzyści z zeszłego roku, którzy niedawno zdali poprawkę to niezłe > łosie ... > > "W odpowiedzi na pomysł ministerstwa będą chcieli wprowadzić dla amnestyjnych > maturzystów egzaminy wstępne z przedmiotów oblanych na maturze." > > Przynajmniej coś. > Odpowiedz Link Zgłoś
cosmopolitan2 Re: IAR: ''Amnestia'' maturalna Giertycha obejmie 01.08.06, 13:17 A ty silesius.costam sie nie zalapales, ale 30% ciagle osiagasz i dlatego jestes za? W ogole wprowadzic 30% jako granice. Wystarczy w 30%-tach byc punktualnym, w 30%-tach wywiazywac sie z obowiazkow, w 30%-tach wychowac dzieci, w 30%-tach zyc zgodnie z prawem. Wprowadzmy tez 30%towy prog wyborczy, ciekawe czy ten baran Giertych bedzie za. Precz z PiSem i jego pachoalmi: akcjaobywatelska.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Silek, juz ja cię przecwiczę, ty tępawy gamoniu. 01.08.06, 14:32 Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Silek, juz ja cię przecwiczę, ty tępawy gamon 01.08.06, 14:43 O, czyżby ten dobrze wychowany, szarmancki, wyważony w poglądach, ułożony młody człowiek znowu tworzył pod moimi postami? Proszę mi zrobić tę przysługę i nie cytować jego wypowiedzi. Mam go wygaszonego i zwyczajnie nie jestem zainteresowana :) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Silek, juz ja cię przecwiczę, ty tępawy gamon 01.08.06, 15:59 Zadziałało? Nie ma już sila? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Kto mnie wzywal? czego chcial? fazpis? 01.08.06, 16:04 mietowe_loczki napisała: > Zadziałało? Nie ma już sila? > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: oo silesius-teraz sluchamy swiatlego komentar 01.08.06, 17:13 przeciez nie bede pouczal tak znamienity moherowy beret jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Wracaj sil do Polski- tu znajdziesz godziwą pracę! 01.08.06, 17:49 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Lewizna - jak zwykle - grzeszy "coltora" 01.08.06, 17:56 zupelnie jak ten skrzeczacy babo-chlop Senyszyn w skorzanych gatkach na platformie, probujacy nasladowac papieza; hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Jak napisales babo-chlop to szukalem slowa "Jarek" 01.08.06, 18:00 Widziales Senyszyn w skorzanych gatkach? Sni Ci sie po nocach? Czy to sa "mokre" sny? silesius.monachijski0 napisał: > zupelnie jak ten skrzeczacy babo-chlop Senyszyn w skorzanych gatkach na > platformie, probujacy nasladowac papieza; hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Jak napisales babo-chlop to szukalem slowa "J 01.08.06, 18:04 Twoja mentorka w dziedzinie szeroko rozumianej "coltory", malpia twarz lewizny nie wywoluje u mnie zednej podniety; raczej sklania do wypicia lampki wina: bo na trzezwo nie da sie takiej "buzki" ogladac aturek2005 napisał: > Widziales Senyszyn w skorzanych gatkach? Sni Ci sie po nocach? Czy to > sa "mokre" sny? > silesius.monachijski0 napisał: > > > zupelnie jak ten skrzeczacy babo-chlop Senyszyn w skorzanych gatkach na > > platformie, probujacy nasladowac papieza; hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
odchamimy.silesiusa śmierdzisz,silek. To częste u bezdomnych.Umyj się. 01.08.06, 18:22 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 śmierdzisz,gamoniu. To częste u bezdomnych.Umyj 01.08.06, 20:39 Odpowiedz Link Zgłoś
felixwb Proponuję jeszcze... 01.08.06, 13:01 ... posłów Samoobrony! Na pewno znajdzie się paru zainteresowanych, a jak to podniesie poziom wykształcenia w Sejmie :) Odpowiedz Link Zgłoś
szowinita A ja chcę zmiany oceny z j.polskiego na świadectwi 01.08.06, 13:16 świadectwie maturalnym z czwórki na piątkę. Wprawdzie maturę zdałem dobre kilka lat temu, a dwa lata temu ukończyłem studia, ale jakaś sprawiedliwość musi być. Skoro ci, co nie zdali jednego przedmiotu mogą otrzymać żwiadectwo maturalne, to dlaczego ja nie miałbym mieć lepszej oceny z j. polskiego. Niektórzy "specjaliści" od edukacji tłumaczą, że gest Ministra Edukacji jest zasadny i widzą w nim działanie na żecz "dobra wspólnego"... no cóż, ja też mogę w ten sposób argumentować. Jak mam zdobyć w przyszłości posłuch i szacunek u moich przyszłych dzieci z czwórką z polskiego na świadectwie maturalnym? Jak będę mógł wymagać od dzieci, żeby miały dobre oceny, podczas gdy ja miałem tylko czwórkę... Odpowiedz Link Zgłoś
cosmopolitan2 Re: A ja chcę jeszcze wiecej 01.08.06, 13:21 Bo co, ja chce po osiagnieciu 30% wieku emerytalnego dostac emeryture i chce tez placic 30% na ZUS i 30% obecnych podatkow (a dochodowego nie chce w ogole placic - z jednego mozna oblac czy olac, jak to bylo?). Tak, zasada zasad to 30% - ale co z wodka - zredukujemy do 30%? Precz z PiSem i jego pacholami: akcjaobywatelska.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
goblin.girl Re: A ja chcę zmiany oceny z j.polskiego na świad 01.08.06, 13:21 No cóż... nie wszystkie uniwersytety stosują zasade trzymania studentów za wszelką cene, chociaż co do niektórych, łatwiej jest wyleciec w kosmos, niz wylecieć ze studiów. Na szczescie sa jeszcze placówki trzymajace poziom. I co to da ludziom, jak wyleca po pierwszej sesji? Odpowiedz Link Zgłoś
szowinita A błędy ortograficzne robię.... bo mam dysleksję 01.08.06, 13:21 dyzgrafię i dyssortografię :) Pozdrawiam wszystkich zdziwionych decyzją Ministra Edukacji Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Dlaczego tylko z ubiegłego roku 01.08.06, 13:18 A ci wszyscy którzy nie zdali przez poprzednie 15 lat? Im też się coś należy! To też są wyborcy! Odpowiedz Link Zgłoś
johnson48 Re: IAR: ''Amnestia'' maturalna Giertycha obejmie 01.08.06, 13:20 jeszcze trochę i chyba zejdę. Odpowiedz Link Zgłoś
tohvri8 Re: IAR: ''Amnestia'' maturalna Giertycha obejmie 01.08.06, 13:23 Moja koleżanka nie zdała w 2000roku, może i ją wkrótce obejmia amnestia. --- cultura.blox.pl/html spoty.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
antykwakwa Zamiast matury swiad. lojalnosci dla PIS... dy;) 01.08.06, 13:23 buahahaha:) Codziennie nowa komedia!!! A moze w ogole zniesc matury, obsadzic szkoly i uczelnie wyzsze PIS... dzielcami (i LPR-faszystami) i wymagac jedynie - nazwalbym to - podpisania swiadectwa lojalnosci w stosunku do jedynie slusznej partii;) Oczywiscie taka lojalka obowiazywalaby na wieki wiekow Amen;) W innym wypadku przywilej studiowania bylyby odbierany... buahaha;) Kurcze, jak sie slucha takie kretynskie pomysly to fantazja mimo woli szuka czegos jeszcze bardziej nieprawdopodobnego... ale kto wie... teraz to juz wszytsko mozliwe i nie wiadomo czego sie spodziewac. Ale szczytem wszystkiego jest to ze to (nagiete) "prawo" w imie prawa dziala wstecznie (i ma zadzialac jeszcze bardziej wstecz) To SKANDAL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
antykwakwa a moze Giertysiu ma jakiegos "oblanego" bratanka;) 01.08.06, 13:28 A moze Giertysiu ma jakiegos bratanka, co mu sie nozka na zeszlorocznej maturze powinela...? Warto by to sprawdzic;) Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_831 Re: IAR: ''Amnestia'' maturalna Giertycha obejmie 01.08.06, 13:44 A mnie obejmie???Panie premierze zdawałam maturę w 2002, ale zabrakło mi nie wiele....Bardzo Pana proszę i dla mnie o amnestię. Zrozpaczona bez średniego. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Re: IAR: ''Amnestia'' maturalna Giertycha obejmie 01.08.06, 13:47 Do Romusia G., zwanego "końskim łbem" panie, a co z tzw. maturzystami ze "starej matury", którzy oblali jeden przedmiot i do dzisiaj nie maja świadectwa maturalnego? Też amnestia? Romek, namocz sobie głowę w zimnej wodzie (może te rozeschnięte tego gorącego lata klepki zejdą się znowu; chociaż gdy jednej brakuje, to nic juz nie pomoże). Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 W "Polityce" jest taki rysunek Mleczki: 01.08.06, 13:50 Mężczyżni w ubrankach z napisem Ministerstwo Edukacji wciskają w ręce przechodniów kartki, które wyjmują z torby z napisem "Świadectwo Maturalne". Celne, jak rzadko kiedy. www.polityka.pl/polityka/index.jsp?place=Menu02&news_cat_id=120&layout=1 Odpowiedz Link Zgłoś
anty_lex Re: IAR: ''Amnestia'' maturalna Giertycha obejmie 01.08.06, 13:53 moze niech pan giertych zrobi tak: amnestia obejmie wszystkich zyjacych maturzystow o ile ich teczki sa 'czyste' a od 91 roku byli grzeczni. i niech spyta jeszcze swietego mikolaja. paranoja.... Odpowiedz Link Zgłoś
lord_peter Re: IAR: ''Amnestia'' maturalna Giertycha obejmie 01.08.06, 13:59 Romek, po co w ogóle ludzie mają zdawać maturę? I tak przecież najważniejsze jest świadectwo z religii. Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Tytul profesora zwyczajnego 01.08.06, 13:59 dla kazdego Polaka w chwili urodzenia. Bedzie sprawiedliwie. A poza tym Polak zna sie na wszystkim, wszystko umie lepiej i ma 100% rozeznanie w kazdej dziedzinie co latwo stwierdzic na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
menuet1 wszystko dla 'wszechpolaków' 01.08.06, 14:10 oni nie mieli czasu na nauke i pooblewali ....trzeba im jakoś pomóc ...no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
iulius Re: IAR: ''Amnestia'' maturalna Giertycha obejmie 01.08.06, 14:12 Na bogów, LEX RETRO NON AGIT! Czy naprawdę sytuacja w tym kraju jest tak tagiczna, że można bezczelnie ignorować najbardziej podstawowe zasady prawa? Odpowiedz Link Zgłoś
13sw Lex retro agit 01.08.06, 15:20 A skąd ci się zaroiło, że w polskiej konstytucji mamy zasadę lex retro non agit? W Polsce od lat prawo działa wstecz, o ile nie nakłąda dodatkowych ciężarów na obywateli. Przestań ślepo wierzyć w takie bujdy jak tzw. "fundamentalne zasady prawa". Odpowiedz Link Zgłoś
skandy5 Re: IAR: ''Amnestia'' maturalna Giertycha obejmie 01.08.06, 14:15 To ja wkuwalam po nocach, óczylam sie pilnie by mature wieczorowa zdac. A trzeba wiedziec ze obowiazkow sejmowych mam ogromnie durzo!!! A teraz okzóje sie rze karzdy jelop co nie zdal ma otżymac swiadectwo!!!! To skandal!! Renata Beger Odpowiedz Link Zgłoś