alhanroel konsultacje społeczne? 02.08.06, 14:30 "- Po przeprowadzeniu konsultacji społecznych, głównie z duchownymi, postaramy się redukować przypadki aborcji." no tak, konsultacje zostana przeprowadzone z wlasciwa grupa, bo to duchowni sa odpowiedzialni za plodzenie i rodzenie dzieci, a moze tak zapytac matki, kobiety w ciazy i mlode kobiety, ktore beda matkami co sadza o tym pomysle, chyba ich zdanie byloby wazniejsze, czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Re: Kontrowersyjny projekt LPR 02.08.06, 14:33 Jestem za abarcją na życzenie. Daje to szansę, że chociażby jeden potencjalny oszołom na 1000 zostanie wyskrobany i nie będzie potencjalnym członkiem LPR czy innego oszołomskiego ugrupowania. Niech żyją skrobanki - to mniej Giertychów, Wierzejskich i weszpolaków (PISdziaków także)! Odpowiedz Link Zgłoś
jsolt mam fajną pracę, mieszkanie i pieniądze 02.08.06, 14:38 ale chyba jednak wyjadę... jestem normalnym człowiekiem, chciałabym po prostu spokojnie i godnie żyć. tymczasem mam odruchy wymiotne widząc i słuchając debili z PIS i LPR itp., robiących sobie prywatny cyrk w kraju, który chyba jednak powienien być też trochę nasz... Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero ciekawe 02.08.06, 14:42 kiedy wpadna na pomysl ze mozna narobic szumu domaganiem sie palenia heretykow i obcinania jezyka za krzywoprzysiestwo. Pewno by jakies mniejsze wsi "daleko od szosy" poparly. Odpowiedz Link Zgłoś
aga1000 Re: Kontrowersyjny projekt LPR 02.08.06, 14:49 O Jezu... Tego shitu sie nawet komentowac nie da... Czy ktos się orientuje-czy niejaki Wierzejski juz spełnia warunki okreslone w Ustawie o Ochronie Zdrowia Psychicznegop fo przymusowej hospitalizacji psychiatrycznej? Czy nadal musimy go znosić? Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Re: Kontrowersyjny projekt LPR 02.08.06, 14:50 Pan Wierzejski szybko na drzewo. Nie chodzi mi broń Boże o powieszenie, tylko o przebywanie tamże p.posła. Autor: Zdegustowany idiotycznymi pomysłami Odpowiedz Link Zgłoś
kirgizi Re: Kontrowersyjny projekt LPR 02.08.06, 15:04 A kobieta to nie istota ludzka?! O.O Odpowiedz Link Zgłoś
koodi Re: Kontrowersyjny projekt LPR 02.08.06, 15:08 NOOO wiesz popatrz na tych panów ... i masz odpowiedź Na szczęście ich jest tak mało że kobiety moga im spuścić *(^#@!*^$&*!^#!(@#&!@#(!... al i nara gary myć :D Odpowiedz Link Zgłoś
koodi Re: Kontrowersyjny projekt LPR 02.08.06, 15:12 a tak nawiasem mówiąc to BUAHAHAHAHHHHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA !!!!!!!!!!!!!!! I tak do rozpuchu bym się śmiał ale ... niestety co tu dużo mówić pewnie podniesie im to popularność o kilka procent i wejdą do tych samorządów o zgrozo ..... Taka mała partyjka karierowiczów mocno trzymających swoje stołki. Moja propozycja może wulgarna ale LUDZIE dajmi sobie spokój z tymi bezmuzgami i weźmy się do roboty bo ten kraj nie utrzyma się dzięki "TYTANICZNYM WYSIŁKOM PANÓW Z LPR który ŻYJĄ ZA PAŃSTWOWE, czy TEGO TABORU URZĘDNIKÓW CIĘŻKO PRACUJĄCYCH od 8:00 do 14 nastej" Ludzie Budujmy naszą przyszłość własnemi rękami a jak nam sił starczy to na koniec jeszcze po dupsku damy tym wałkoniom i nierobom !!! Odpowiedz Link Zgłoś
reszelanka Re:Tragedia..... 02.08.06, 15:20 To po prostu w glowie sie nie miesci! Posel mowi, ze obecnie mozna dokonac aborcji, jesli ma nastapic pogorszenie wady wzroku. On nie wie o czym mowi! Jesli kobieta ma -8D i po porodzie moze w ogole stracic wzrok, to chyba ma prawo wyboru? A poza tym: moj brat jest lekarzem i opowiadal, jak w czasie studiow asystowal przy porodzie. Kobieta rodzila i plakala, bo jej dzicko byli bez nerek i wiadomo bylo, ze od razu umrze. I wiele jest pogobnych sytuacji, kiedy kobieta POWINNA MIEC WYBOR: USUNAC, JESLI WIADOMO ZE DZIECKO UMRZE, LUB ZAGRAZA TO JEJ ZYCIU CZY TEZ ZDROWIU, NAWET JESLI JEST TO WADA WZROKU. jesli ma -2,5dD, to nic sie strasznego jej nie stanie, ale jesli jest to -6d? Odpowiedz Link Zgłoś
reszelanka ReTragedia 02.08.06, 15:22 To po prostu w glowie sie nie miesci! Posel mowi, ze obecnie mozna dokonac aborcji, jesli ma nastapic pogorszenie wady wzroku. On nie wie o czym mowi! Jesli kobieta ma -8D i po porodzie moze w ogole stracic wzrok, to chyba ma prawo wyboru? A poza tym: moj brat jest lekarzem i opowiadal, jak w czasie studiow asystowal przy porodzie. Kobieta rodzila i plakala, bo jej dzicko byli bez nerek i wiadomo bylo, ze od razu umrze. I wiele jest pogobnych sytuacji, kiedy kobieta POWINNA MIEC WYBOR: USUNAC, JESLI WIADOMO ZE DZIECKO UMRZE, LUB ZAGRAZA TO JEJ ZYCIU CZY TEZ ZDROWIU, NAWET JESLI JEST TO WADA WZROKU. jesli ma -2,5dD, to nic sie strasznego jej nie stanie, ale jesli jest to -6d? Odpowiedz Link Zgłoś
kentucky.schreit.ficken popatrz na tych panów ... 02.08.06, 16:28 www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1585&news_id=114668&scroll_article_id=114668&layout=1&page=text&list_position=1 Odpowiedz Link Zgłoś
constance27 Re: Kontrowersyjny projekt LPR 02.08.06, 15:13 No chyba żartujesz! Oczywiście że kobieta nie jest istotą ludzką, tylko narzędziem szatana, służącym do sprowadzania z drogi cnoty świątobliwych mężów z LPR. Toteż jedyną racją istnienia istoty tak ze wszech miar plugawej jak niewiasta jest rodzenie możliwie dużej ilości przyszłych Weszpolaków. Jeśli kobieta sczeźnie przy tej okazji, tym lepiej - jedno narzędzie diabła mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Panie Wierzejski w Pana przypadku 02.08.06, 15:19 dodatkowa wyrazistosc nie jest juz konieczna. Pan doskonale wyraza siebie i to kim Pan faktycznie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
bam_bam Re: Kontrowersyjny projekt LPR 02.08.06, 15:18 Wierzejski gra aborcją żeby podnieść notowania LPR-ku. I nawet sie z tym nie kryje. Żałosne Wojtek, naprawdę żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
ela1001 Re: Kontrowersyjny projekt LPR 02.08.06, 15:24 Kretynizm kolesi z LPR jest porażający... A jeszcze większy tych, którzy na nich głosowali. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Kontrowersyjny projekt LPR 02.08.06, 15:29 POlskie kobiety mają zdychać,żeby paru chu@ów dostało te 5 % i zostało przy korycie - faktycznie... nowa polityka prorodzinna, umiłowanie ojczyzny. Za sam pomysł powinno się ich posadzić na rok o chlebie i wodzie. Co to za kraj,w którym można w ogóle poważnie składać takie projekty ustaw ??? W normalnym państwie ci debile baliby się w ogóle mówic głupoty ,bo to oznaczałoby dla nich megakompromitację i śmierć publiczną. A w Polsce,voila ! Odpowiedz Link Zgłoś
marek503 proponuje przymusowe zapladnianie. 02.08.06, 15:32 Nie mozna dopuscic do tego, aby mlode i starsze macice lezaly nie wykorzystane .Proponuje przymusowe zapladnianie przez zarodowcow z LPR-u i Ligi Wszchpolskiej. Wowczas mamy gwarancje wlasciwego genetycznie potomstwa. Obowiazywac bedzie wszystkie kobiety nie majace jeszcze dwojki dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
marikaz Re: Kontrowersyjny projekt LPR 02.08.06, 15:34 Przepraszam, czy ten czlowiek juz kompletnie zwarjowal? Jak myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.putsy nalezy skonsultowac z poslem Sobczakiem 02.08.06, 15:41 www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1585&news_id=114668&scroll_article_id=114668&layout=1&page=text&list_position=1 Odpowiedz Link Zgłoś
marcus81 Re: Kontrowersyjny projekt LPR 02.08.06, 15:45 'Konsultacje spoleczne głównie z duchownymi' odnosnie reprodukcji :DDDDDDDD To może będziecie prowadzić konsultacje z alkoholikami odnośnie walki z problemem alkoholowym. IMO duchowni to nie jest reprezentacja całego społeczeństwa. Część z nich nawet nie przestrzega zasad, które głoszą. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoriaka Re: Kontrowersyjny projekt LPR 02.08.06, 16:21 A jak myślisz, kto walczy w polsce z alkoholizmem? Właśnie alkoholicy. Popatrz na te wszystkie towarzystwa trzeżwości. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.demkow Re: Kontrowersyjny projekt LPR 02.08.06, 15:56 ...banda pojebów... skąd się biorą takie przypadki jak poseł wierzejski...? słuchając jego bełkotu jestem całym sercem za aborcją, eutanazją i karą śmierci... a w ogóle dać każdemu pistolet i możliwość wyboru...! TOTALNE WIETRZENIE...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek2216 Re: Kontrowersyjny projekt LPR 02.08.06, 15:56 Dla mnie LPR - partia drobnych sklepikarzy - jest partią wrogą Polsce i należy ją jak najszybciej zdelegalizować. Odpowiedz Link Zgłoś
wdakra Re: Kontrowersyjny projekt LPR 02.08.06, 15:59 Pan Wierzejski powinien się skonsultować ze słownikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: Kontrowersyjny projekt LPR 02.08.06, 16:02 czy ktoś w kościele katolickim (a nawet polskim) przeanalizował wypowiedź tego pana i zdaje sobie sprawę z ryzyka i konsekwencji ? czy pamiętacie jeszcze co lud głosi :"nie warta gra świeczki" czy też "skórka za wyprawę" ? czy pamiętacie jeszcze co wam powiedzial b16 (na dzień dobry) ?. kosciół w pl ,jako instytucja, cieszy się jeszcze pewnym autorytetem, i ciekawe, czy da szczawiom odcinać sobie kupony ? p.s. lpr powinien zająć się sanepid i zamknąć w jakimś leprazorium !!! Odpowiedz Link Zgłoś
krakus60634 Re: Kontrowersyjny projekt LPR 02.08.06, 16:18 Wojciechu Wierzejski zycze Ci zeby twoja zona zaszla w ciaze i umarla bo nie bedzie mogla dokonac aborcji. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Oczywisty scenariusz 02.08.06, 16:25 Kon chce do stajni PiS. W stajnie PiS troche (nie wiele) mniej niz w LPR, lajna na klepisku. Stad kon musi troche obetrzec kopyta i przestac wierzgac zanim go przygarna. Wolne miejsce przejmie weszpolak, stad jego radykalizm na uzytek swoich zastepow. Odpowiedz Link Zgłoś
kroetz.xavier Re: Kontrowersyjny projekt LPR 02.08.06, 16:30 Czyli ustawa proponowana przez weszpolaków w praktyce skazuje na śmierć lub kalectwo niewinne kobiety. Dośc mam juz tej koalicji, im krócej z nią tym lepiej dla nas. Wszyscy wiemy, ze tego rodzaju opcje do niczego dobrego nie prowadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Moze zrobia krok dalej? 02.08.06, 16:34 Ci co nie glosowali na Koalicje powinni chodzic rynsztokiem z opaska na rekawie "NP", Nieprawdziwy Polak. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: Moze zrobia krok dalej? 02.08.06, 16:42 nie prorokuj nie prorokuj Odpowiedz Link Zgłoś
bespowrotnie Młodzi nie pozwólcie Staremu 02.08.06, 16:33 Elektoratowi decydować jak żyć !!! Do tej pory wszystkie Demokracje opierały się na rozwoju społeczeństw, a przy najmniej na równowadze pokoleniowej teraz Demokracja daje siłe mocniejszym bardziej licznym pokoleniom, u nas równowaga została zachwiana i efekt jest bardzo dramatyczny.. Pokoleniom się wmawiało i uczyło ze trzeba starszych szanować itd. a ta mądra myśl wynikała z tego tworzenia demokracji i rozszerzania jej swiadomości, a tym samym jej podstawowej cechy wspierania słabszych, tymi słabszymi przez ostatnie lata zwyczajnie byli starsi, ale nikt ich na zachodzie nie dyskrymiował bo rozwijała się swiadomość sensu istniena demokracji. W polsce tego nie ma, a głownie nie ma w starszym pokoleniu, które może nie zostało wychowane w demokracji, ale to nie zmienia faktu ze mogło dojrzeć do demokracji. Nie zrobiło tego, i tylko idzie po argumentach siły. Politycy to tylko rzemieśnicy, lepsi i gorsi. My wybieramy. My młodzi musimy Wybierać, Po sto kroć szanujcie swoje prawo głosu !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wdakra Re: Młodzi nie pozwólcie Staremu 02.08.06, 19:37 To MW składa się ze starszych? A ja myślałam, że z młodych, i to własnie, że młodzi mają takie pomysły jest dla mnie przerażające. Odpowiedz Link Zgłoś
patman Kościół i LPR łamią konsensus 02.08.06, 16:34 Skoro gdy SLD było przy władzy i nie ruszyło ustawy antyaborcyjnej, by nie wypowiadać wojny kościołowi i ugrupowaniom "patriotycznym", to teraz LPR i kler postanowili tę ugodę złamać. Wniosek prosty - kiedy SLD dojdzie do władzy należy oczekiwać całkowitej likwidacji ustawy. Chcecie mieć wszystko, będziecie mieli figę z makiem, "patriotyczni" fraglesi. Odpowiedz Link Zgłoś
gadaczka Re: Kontrowersyjny projekt LPR 02.08.06, 16:41 Pan Wierzejski i jego pobratymcy z LPR sa bardzo wyrazisci. Ja przynajmniej co do ich charakterologii nie mam watpliwosci. Cale szczescie , ze w nadchodzacych wyborach wyleca za burte. Plakac nie bedziemy. Szerokiej drogi : ))) Odpowiedz Link Zgłoś