wrojoz 04.08.06, 13:51 Brzydki Dorn, argumenty w konferencji są żenujące. PiS nie ma szans. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrojoz Co ten PiS wyprawia 04.08.06, 13:53 Takie działanie PiSu to woda na młyn przeciwników. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
karagandak Generał po ATK... 04.08.06, 14:07 ATK - Akademia Teologii Katolickiej. Zaraz po studiach - Kuria Biskupia (a jakże). Potem ścisły współpracownik Mariana Jurczyka w Szczecinie. Ruch opozycyjny. Po dojściu do władzy prawicy - skierowany do pracy w Straży Granicznej w Szczecinie. -Tylko proszę bez kontekstów.Polska nowa Elita dopiero się dorabiała a gość był dowódcą Straży Granicznej na przejściu w Szczecinie i pilnował tego przejścia najlepiej jak umiał. A jak został Generałem ? ...no został i już! Odpowiedz Link Zgłoś
amenofis_3 Re: Generał po ATK... 04.08.06, 14:35 > A jak został Generałem ? ...no został i już! Generałem został Bieńkowski chyba za rządów AWS, później SLD wyrzuciło go z pracy w straży pogranicznej. I popatrzcie, czy SLD nie miało racji? Teraz gostek takie rzeczy opowiada, że dobrzy biją złych. Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: Napad na anarchistę: "Motywem była zemsta" 04.08.06, 14:04 No to niech teraz udowodni, ze nie jest wielbladem, narod juz swoje wie... Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 chodzi o to by uniknac oskarzenia o faszyzm 04.08.06, 14:13 proste jak drut - jak sie przyznal o motyw osobisty to nie mozna go oskarzyc o faszyzm Odpowiedz Link Zgłoś
babajaga67 Re: chodzi o to by uniknac oskarzenia o faszyzm 04.08.06, 14:53 Ach, jak policja wierzy oskarżonym, jakie niewiarygodne zaufanie do ludzi, tylko pozazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: chodzi o to by uniknac oskarzenia o faszyzm 04.08.06, 15:16 jerzy30 napisał: > proste jak drut - jak sie przyznal o motyw osobisty to nie mozna go oskarzyc o > faszyzm Ja mowie o opini spolecznej, popatrz chocby na to forum, wszyscy sa przekonani ze to faszysta bo dziabnal jakiegos podejzanego typka, ktory byl na liscie B&H. Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: chodzi o to by uniknac oskarzenia o faszyzm 04.08.06, 15:21 dooperele. Nie od dziś skini leja się z punkami, metalami itp., a i miedzy sobą (na meczach). Na pocz. lat 90-tych 2 skinów zabiło nożem metala pod Spodkiem w katowicach i jakoś nikt nie wrzeszczał o zwiekszaniu się liczby członków subkultur faszystowskich, chociaż to miało akurat wtedy miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: chodzi o to by uniknac oskarzenia o faszyzm 04.08.06, 15:24 ee, sorka, to chyba na odwrót wtedy było? Metale zabili skinheada? Odpowiedz Link Zgłoś
gelinio Re: chodzi o to by uniknac oskarzenia o faszyzm 04.08.06, 15:58 Ehh... Nie kazdy skinhead jest rasistą, faszystą itp... Tylko Ci z organizacji neofaszystowskich leją punków,metali itd... 'prawdziwy skinhead nie moze byc rasista' jak to spiewa Analogs... Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: chodzi o to by uniknac oskarzenia o faszyzm 04.08.06, 16:08 ja się w tym nie wyznają, zawsze tego było dużo, teraz jeszcze są neonaziści, którzy mają starcia z narodowcami, mnie dziwi ot, że wiele punków czyli anarchistów jest dzisiaj rasistami i słuchają takich kapel. Odpowiedz Link Zgłoś
gelinio Re: chodzi o to by uniknac oskarzenia o faszyzm 04.08.06, 19:32 Ja slucham punka ... ale nie takiego gdzie propagują rasizm ... wręcz przeciwnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
auto258374 Maciek D. pseudo "Chirurg" 04.08.06, 14:06 Maciek D. pseudo "Chirurg", ze względu na upodobanie do walki nożem. W 2001 jego grupa zadźgala na śmierć 21-letniego skinheada. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.31 Skinhead zadzgal skinheada? Jak cos wiesz, to 04.08.06, 16:39 gadaj. Policja rutynowo monitoruje takie watki i pewnie pojdzie za sladem nawet bez ciagania cie na swiadka. Odpowiedz Link Zgłoś
amenofis_3 Szokujący minister Dorn 04.08.06, 14:30 Do tej pory było tak, że neofaszyści bili anarchistów. Czy nie mogło już tak zostać, po co ludziom mieszać w głowach? Wiadomo kto kogo bije - źli biją dobrych. Teraz Dorn twierdzi, że najpierw pobity został zły neofaszysta przez dobrych anarchistów, ale z pobudek osobistych. Później zły oddał dobremu, choć nieproporcjonalnie mocno. Opierając się na doniesieniach mediów, to co miało być wstępem do faszystowskiego zamachu stanu w Polsce okazało się być rozłożonym na raty dyskotekowym mordobiciem z użyciem niebezpiecznego narządzia. Nie mniej za słuszne tropienie spisku pracowite media powinny zostać jakoś nagrodzone. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Jarugi i pismactwo, pod stół i odszczekać 04.08.06, 14:33 Różne brednie wypisujecie Kiepscy sie w zachodniej prasie na Polske i jej rząd. Przesylam wam sprzedawczyki słowa pogardy.Nie powinno sie kalać własnego gniazda tylko dlatego,ze nic Wam sie nie udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
conrad11 Re: Jarugi i pismactwo, pod stół i odszczekać 04.08.06, 14:49 Kiedyś jednego i drugiego nazwaliby chuliganami i zapudłowali bez rozgłosu a teraz co drugi żulik to anarchista a zwykłe mordobicie urasta do rangi poltycznego wydarzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
g.s.p_dibbler Re: Jarugi i pismactwo, pod stół i odszczekać 04.08.06, 15:16 Nóż w plecach nazywasz mordobiciem??? Ja to nazywam próbą morderstwa Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: Jarugi i pismactwo, pod stół i odszczekać 04.08.06, 15:27 a jak inaczej? Na dyskotece w Pcimiu też nie r az zdarza się, że ktoś komuś nóż gdzieś wsadzi, a ktoś zęby wybije albo nos złamie. Tak było zawsze tylko, że kiedyś nikt do tego nie dorabiał bzdurnych ideologii. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jarugi i pismactwo, pod stół i odszczekać 04.08.06, 15:30 > Ja to nazywam próbą morderstwa Trzeba bardzo dużo złej woli aby nazwać to inaczej. ;( Odpowiedz Link Zgłoś
bai3 Re: Jarugi i pismactwo, pod stół i odszczekać 04.08.06, 15:20 slavik222 napisał: > "... nic Wam sie nie udaje." A Wam się udaje - pchnięcie nożem. Brawo. I że z zemsty, to lepiej? Dziękuję za taką moralność. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Widziałam to żałosne widowisko. 04.08.06, 14:56 Dorn próbował przekonać dziennikarzy że skin to nie nazista. I że jest jakaś organizacja lewicowa, ktÓRa nawołuje do mordowania prawiczków. ŻAŁOSNA PROPAGANDA. Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: Widziałam to żałosne widowisko. 04.08.06, 15:32 a co ty mi tu wciskasz? Jak świat światem zawsze skini bili anarchistów, a anarchiści skinów. W mojej mieścinie ostatni "wysyp" neonazistów (nawet już nie faszystów) miał miejsce 5 lat temu. Uciszyli ich jednak starzy anarchiści, którzy sobie na łebków zapolowali. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Widziałam to żałosne widowisko. 04.08.06, 15:52 skun2 napisał: > a co ty mi tu wciskasz? > Jak świat światem zawsze skini bili anarchistów, a anarchiści skinów. > W mojej mieścinie ostatni "wysyp" neonazistów (nawet już nie faszystów) miał > miejsce 5 lat temu. > Uciszyli ich jednak starzy anarchiści, którzy sobie na łebków zapolowali. Oczywiście. I anarchisci mają swoja stronę Red Watch, gdzie nawołują do likwidacji skinów. Nie ma to jak postawić znak równości, żeby swoich wybielić. > Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: Widziałam to żałosne widowisko. 04.08.06, 16:04 Nie o to chodzi. Zawsze subkultury się tłukły i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Widziałam to żałosne widowisko. 04.08.06, 16:06 skun2 napisał: > Nie o to chodzi. > Zawsze subkultury się tłukły i tyle. Próba zabójstwa to nie to samo co zadyma. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: Widziałam to żałosne widowisko. 04.08.06, 16:09 czy jak dostaniesz glanem w czoło to jest to zwykła zadyma czy próba zabójstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: Widziałam to żałosne widowisko. 04.08.06, 16:11 Pewnie powiesz: zależy czy czoło pęknie czy też nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Widziałam to żałosne widowisko. 04.08.06, 16:14 skun2 napisał: > Pewnie powiesz: zależy czy czoło pęknie czy też nie:) Nic nie powiem. Nie rozumiesz podstawowych pojęć. Zapoznaj się z takim terminem - MOTYW, a potem pogadamy. Albo i nie. Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: Widziałam to żałosne widowisko. 04.08.06, 17:28 co "motyw"? Motyw był ponoć taki, że koleś chciał się zemścić, ale co to ma do rzeczy? jeden skopie inny użyje kosy. Może koleś użył noża, bo był niepewny swojej siły fizycznej n.p.? A może był czubkiem? Zapewne w grę wchodziła też ideologia, bo zazwyczaj tak jest - choćby w pojedynkach między kibicami (ilu to już zginęło zadźganych w Krakowie, a nikt nie dopatrywał się w tym wpływu Dmowskiego czy kogokolwiek innego?). Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena886 o mój boze.... 04.08.06, 15:39 mój chłopak jest skinem ale NIE jest nazistą...nienawidzi ich i tępi przy kazdej mozliwej okazji...lepiej jest nie pisac o tym, o czym sie nie mam bladego pojecia Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Gratuluję chłopaka skina 04.08.06, 15:50 Mam prośbę. Pilnuj, żeby wychodzac z domu zostawiał noże w szufladach. Dla dobra współobywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.31 Mum, ona ma racje - i na Zachodzie sa skiny ostro 04.08.06, 16:43 antynazistowskie. en.wikipedia.org/wiki/Skinheads_Against_Racial_Prejudice Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena886 Re: Gratuluję chłopaka skina 04.08.06, 17:54 hahaha...noze uzywa tylko w kuchni...kurde...ludzie uwierzcie!nie każdy skin to naziol bijący wszystkoo co sie rusza i ma inne poglady niz on!a dla dobra współobywateli policja powinna wychodzic na "patrol" bez pałek i innych bajerów Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: o mój boze.... 04.08.06, 15:57 przeciez nazisci to bracia komunistow; ich wspolna "mamusia" jest lewacka ideologia (co widac tez i na forum) magdalena886 napisała: > mój chłopak jest skinem ale NIE jest nazistą...nienawidzi ich i tępi przy kazde > j > mozliwej okazji...lepiej jest nie pisac o tym, o czym sie nie mam bladego pojec > ia Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.31 ZNOW stare postkomuniste prochno dziob 04.08.06, 16:56 rozdziawia? Najpierw sie doucz, dziadku, a potem sie wymadrzaj: sa zarowno antynazistowskie jak i WYRAZNIE NAZISTOWSKIE skiny, te ostatnie zwykle pod haslem "White Power": en.wikipedia.org/wiki/Nazi-Skinheads To taka brytyjska ciut gorsza "Mlodziez Wszechpolska", a to ich website (wraz z sila zbrojna, Combat 18): www.skrewdriver.net/index2.html PS: Wsrod artykulow materialy, ktore z upodobaniem cytujesz, jak te o Chazarach:) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Ty se Gabi lepiej ten twoj wychodek w srodkowej 04.08.06, 17:04 Anglii lepiej wyremontuj; lze_elita.31 napisał: > rozdziawia? > Najpierw sie doucz, dziadku, a potem sie wymadrzaj: sa zarowno antynazistowskie > > jak i WYRAZNIE NAZISTOWSKIE skiny, te ostatnie zwykle pod haslem "White Power": > en.wikipedia.org/wiki/Nazi-Skinheads > To taka brytyjska ciut gorsza "Mlodziez Wszechpolska", a to ich website (wraz z > > sila zbrojna, Combat 18): > www.skrewdriver.net/index2.html > PS: Wsrod artykulow materialy, ktore z upodobaniem cytujesz, jak te o > Chazarach:) > Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.31 Wychodki w Irlandii juz po 200 tys funtow (300 04.08.06, 17:48 tys euro), z widokiem na morze. uk.news.yahoo.com/02082006/80-132/300-000-euros-loo-view.html Poczekam z remontem, az mi cena wychodka wzrosnie - i tak tylko Polaczki tam sraja, a tym wsio rawno - dobrze ze za stodole nie biegaja:) Widzisz, jak ty gawno wiesz o swiecie, moje stare czerwone prochno? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_pool eeeeh, a miało byc... 04.08.06, 15:16 ...tak pieknie, i ideologicznie, i armagedonowo, nawet w jełropie rezolucje napisali - a wyszło jak zwykle, ot bandyta bandycie wypłacił - w tej Polsce wszystko musi byc takie miernawe i przaśne..... ;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Napad na anarchistę: "Motywem była zemsta" 04.08.06, 15:19 Taki więcej prześliczny był apel o obronę policji przed natarczywymi atakami mediów. Formuła - dobro śledztwa - załatwia wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 No wiec jak to w koncu bylo? 04.08.06, 15:38 Jeden anarcho-faszysta dzgnal tym nozem innego anarcho-faszyste? a moze byli gejami, i on to z zazdrosci zrobil, bo tamten nim wzgardzil, i po Le Madame z innym pod reke chodzil? bo nic juz z tego nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta lump napadł lumpa a aferę robią kosmiczną... 04.08.06, 15:41 przecież ten napadnięty to też niezłe ziółko, miłośnik komunistycznej tyranii. Ot, dwóch popaprańców się spotkało, nazior i lewak, i tyle. O co tyle hałasu. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: lump napadł lumpa a aferę robią kosmiczną... 04.08.06, 15:46 tez tak mysle; a ponadto niewykluczone, ze to efekt zawiedzionej milosci jednego z pederastow gieroy_asfalta napisał: > przecież ten napadnięty to też niezłe ziółko, miłośnik komunistycznej tyranii. > Ot, dwóch popaprańców się spotkało, nazior i lewak, i tyle. O co tyle hałasu. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Re: lump napadł lumpa a aferę robią kosmiczną... 04.08.06, 16:19 Wiesz co psychologia mówi o takich przypadkach, że komuś - bez względu na to czy są jakiekolwiek przesłanki, czy też nie - się wszystko z jednym kojarzy? Że w ten sposób wyłażą jego własne, a tłumione skłonności. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: lump napadł lumpa a aferę robią kosmiczną... 04.08.06, 16:22 a co? tez jestes ich kumplem z Le Madame? dr_avalanche napisał: > Wiesz co psychologia mówi o takich przypadkach, że komuś - bez względu na to > czy są jakiekolwiek przesłanki, czy też nie - się wszystko z jednym kojarzy? Że > > w ten sposób wyłażą jego własne, a tłumione skłonności. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Re: lump napadł lumpa a aferę robią kosmiczną... 04.08.06, 16:34 Ja nie. Ty najwyraźniej tak skoro tak cie te kwestie fascynują. Pogódź się ze swoim prawdziwym ”ja”, tego nie warto tłumić bo z tego same frustracje :) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: lump napadł lumpa a aferę robią kosmiczną... 04.08.06, 16:35 czyzbys byl sobowtorem Senyszyn? skorzane gatki tez nosisz? dr_avalanche napisał: > Ja nie. Ty najwyraźniej tak skoro tak cie te kwestie fascynują. Pogódź się ze > swoim prawdziwym ”ja”, tego nie warto tłumić bo z tego same frustra > cje :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Re: lump napadł lumpa a aferę robią kosmiczną... 04.08.06, 17:21 Wszystko ci się z jednym kojarzy, znasz kluby i nawet w gadzętach jesteś swietnie obeznany. Przestań odwracać kota ogonem. Ewidentny kryptogej z ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 A gdzie konferencja Senyszyn n/t? 04.08.06, 15:42 Powinna wlezc na obwozna platforme, i deklarowac, ze to napewno ktos z MW dzgnal tego anrchiste; wybory tuz, tuz, a notowanie SLD-upkow nalezy przeciez poprawic Odpowiedz Link Zgłoś
incipit A czegoś takiego minister DORN nie zauważył ? 04.08.06, 16:00 www.onr.h2.pl/kmys6.jpg www.onr.h2.pl/kmys7.jpg www.onr.h2.pl/11czk6.jpg www.onr.h2.pl/11czk30.jpg www.onr.h2.pl/cn3.jpg Nadal można w Polsce chwalić się wyprężoną ręką przy jednoczesnej przyjaźni z ludźmi ministra Romcia. A potem pretensje do wszystkich że szargamy dornowaty wizerunek. Odpowiedz Link Zgłoś
gobi03 działacz ruchu anarchistycznego? 04.08.06, 16:21 Czy może mi ktoś wyjaśnić, kto to jest "działacz ruchu anarchistycznego"? Czy oni mają jakieś legitymacje? Kto mianuje idiotę i chuligana "działaczem ruchu"? Czy łażenie z anarchistami daje jakiś immunitet polityczny? Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.31 Anarcho-skiny porznely sie z nazi-skinami. Fakt, 04.08.06, 17:50 o co tu kopie kruszyc? I jedno i drugie do pupy:) Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Napad na anarchistę: "Motywem była zemsta" 04.08.06, 16:33 Kiedy bezkarni skini dokonali w latach 90 tych kilku zabójstw , nie mówiąc o okrutnych pobiciach, a proku..torzy olewali problem, Gazetka robiła troche mniejszy szum wokół rasizmu i ksenofobii niż teraz. Poza tym warto się zastanowić, czy taki "prawicowy faszysta" faktycznie spiskuje wraz z moherowymi babciami, czy też raczej szuka pracy w firmach ochroniarskich zakładanych przez byłych esbemanów, okreslanych przez Michnika mianem "ludzi honoru"??? Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Napad na anarchistę: "Motywem była zemsta" 04.08.06, 16:37 a o tym nie ma w wybiórczej: Bojówkarz za kratkami! "Wśród bojówkarzy był Niemiec Rene K., członek Anarchistycznego Czarnego Krzyża w Berlinie. Rene K. siedzi dziś w warszawskim więzieniu oglądając naszą stolicę zza krat". 10 czerca br. w Warszawie odbyła się Parada Równości, która nie pozostała bez echa w polskich - i nie tylko - mediach. Na stronie internetowej kampanii społecznej "Wolne Ulice" (wolneulice.pl) opublikowano szokujące zdjęcia lewackich bojówek atakujących warszawskich policjantów i polskich obywateli pokojowo manifestujących swoje poglądy. www.wszechpolacy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
december70 Re: Napad na anarchistę: "Motywem była zemsta" 04.08.06, 16:54 Wmówili mu że jak tak powie to dostanie mniejszy wyrok, ale jak usłyszał że jest oskarżony o usiłowanie zabójstwa to pewnie na rozprawie pęknie! Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: Napad na anarchistę: "Motywem była zemsta" 04.08.06, 17:17 a poza tym wszyscy zdrowi?:) Nawet jeśli motywem była ideologia to co z tego? Nie pierwszy by to był i nie ostatni taki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
leon000 Re: Napad na anarchistę: "Motywem była zemsta" 04.08.06, 16:55 ta strona www to chyba weszpolacy NIe mogę powiedzieć, że nienawidzę nazizmu bo byłbym taki sam jak oni Ja się nimi brzydzę Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Napad .....: "Motywem była zemsta" 04.08.06, 18:39 Dorabianie ideologii do bandyckich porachunków..... Bełkot tropicieli fobii polskigo nazizmu i rasizmu... Prymitywnych,tępych antypolskich siewców "tolerancji" A prawda sama się broni... Ubaw po pachy...ha ha ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Dorn prawie jak Urban 04.08.06, 19:39 Większość konferencji ministra Dorna poświęcona była: PO, lewicy, anarchistom lewicowym, demonstracjom homo-erotycznym (co to jest?). A chłopak dostał nożem bo się rok temu na koncercie pobili. W takiej bójce bierze zwykle do kilkudziesięciu osób, czy resztę też już pokroił? Żenujące, ale najdziwniejsze że go dziennikarze nie zjedli - czyżby autocenzura? Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Dorn prawie jak .. 04.08.06, 19:49 Kolejny mędrzec dorabiający ideologię do bandyckich porachunków... Nie s...j ogniem ...ha ha ha ha ha ha.......... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Dorn prawie jak Urban 04.08.06, 20:07 cyklista napisała: > Większość konferencji ministra Dorna poświęcona była: PO, lewicy, anarchistom > lewicowym, demonstracjom homo-erotycznym (co to jest?). Pan Ludwik Dorn jest wielbicielem erotikonów warszawskich. Jak jeszcze nie był ministrem był częstym bywalcem ( nie, nie zawodnikiem). Przejęzyczył się po prostu. Kazdy ma swoje ulubione słowo. A chłopak dostał nożem > bo się rok temu na koncercie pobili. W takiej bójce bierze zwykle do > kilkudziesięciu osób, czy resztę też już pokroił? Oczywistym jest, że to całe tłumaczenie jest szyte pod kampanię samorządową. Maciek wyraźnie słyszał jak mówili, że ma zginąć za poglądy, a nie za złamany (chociaz już zrośnięty) nos kolegi. Manipulacja i propapanda. > Żenujące, ale najdziwniejsze że go dziennikarze nie zjedli - czyżby autocenzura > ? Też się zastanawiam. Myśle, że po prostu nie byli przygotowani na taki show. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mgr2000 Re: Dorn prawie jak Urban 04.08.06, 21:13 Słuchałem transmisji z konferencji prasowej Dorna w samochodzie. Słabo było słychać i przerywało z powodu kończącego się zasięgu. Ale to co ten pajac mataczył -aaaabsolutnie wymiataaaa. Urban mógłby u niego pobierać korepetycje. Sprawca ewidentnie dostał obietnicę zmiany kwalifikacji czynu w zamian za oświadczenie , że inny był motyw. Sprawa wyjdzie prędzej czy później. No chyba, że "powiesi się" w celi. PS Dziennikarzy zatkałooo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dypsoman Re: Dorn prawie jak Urban 04.08.06, 21:21 Ciekaw jestem skąd masz taką pewność, że masz rację? Zatrudnij sie jak wróżbita a będziesz bogaty! Przecież, na mocy tej twojej zasady, można powiedzieć wszysto, co ślina na język przyniesie i zakończyć, że później prawda, czyli moja, wyjdzie na jaw! Nie uwazasz, że to głupie? No chyba, ze jesteś prokuratorem, który prowadził to śledztwo! Jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Dorn prawie jak ... 04.08.06, 21:34 Mataczył ..dwoch bandytów się porachowało po żebrach... Rasizm i wszystko fobia ..to Polska właśnie... Pocałujta...wójta ..Tęoe niedouczone matoły.... Pa¶ę słów i wiadomo ktoð zacz...."pulak"z kibcu...ha ha ha ha....... Odpowiedz Link Zgłoś