Dodaj do ulubionych

Napad na anarchistę: "Motywem była zemsta"

04.08.06, 13:51
Brzydki Dorn, argumenty w konferencji są żenujące. PiS nie ma szans.
Obserwuj wątek
    • jerzy30 motyw osobisty neofaszysty 04.08.06, 13:52
    • wrojoz Co ten PiS wyprawia 04.08.06, 13:53
      Takie działanie PiSu to woda na młyn przeciwników. Żenada.
      • m.malone Czemu Dornowi wydłuża się nos? nt 04.08.06, 14:04

• karagandak Generał po ATK... 04.08.06, 14:07
        ATK - Akademia Teologii Katolickiej.
        Zaraz po studiach - Kuria Biskupia (a jakże).
        Potem ścisły współpracownik Mariana Jurczyka w Szczecinie.
        Ruch opozycyjny.
        Po dojściu do władzy prawicy - skierowany do pracy w Straży Granicznej w
        Szczecinie. -Tylko proszę bez kontekstów.Polska nowa Elita dopiero się
        dorabiała a gość był dowódcą Straży Granicznej na przejściu w Szczecinie i
        pilnował tego przejścia najlepiej jak umiał.
        A jak został Generałem ? ...no został i już!
        • amenofis_3 Re: Generał po ATK... 04.08.06, 14:35
          > A jak został Generałem ? ...no został i już!

Generałem został Bieńkowski chyba za rządów AWS, później SLD wyrzuciło go z
          pracy w straży pogranicznej. I popatrzcie, czy SLD nie miało racji? Teraz gostek
          takie rzeczy opowiada, że dobrzy biją złych.
    • el_p Re: Napad na anarchistę: "Motywem była zemsta" 04.08.06, 14:04
      No to niech teraz udowodni, ze nie jest wielbladem, narod juz swoje wie...
      • jerzy30 chodzi o to by uniknac oskarzenia o faszyzm 04.08.06, 14:13
        proste jak drut - jak sie przyznal o motyw osobisty to nie mozna go oskarzyc o
        faszyzm
        • babajaga67 Re: chodzi o to by uniknac oskarzenia o faszyzm 04.08.06, 14:53
          Ach, jak policja wierzy oskarżonym, jakie niewiarygodne zaufanie do ludzi,
          tylko pozazdrościć.
        • el_p Re: chodzi o to by uniknac oskarzenia o faszyzm 04.08.06, 15:16
          jerzy30 napisał:

> proste jak drut - jak sie przyznal o motyw osobisty to nie mozna go oskarzyc o
          > faszyzm

Ja mowie o opini spolecznej, popatrz chocby na to forum, wszyscy sa przekonani
          ze to faszysta bo dziabnal jakiegos podejzanego typka, ktory byl na liscie B&H.
          • skun2 Re: chodzi o to by uniknac oskarzenia o faszyzm 04.08.06, 15:21
            dooperele.
            Nie od dziś skini leja się z punkami, metalami itp., a i miedzy sobą (na
            meczach).
            Na pocz. lat 90-tych 2 skinów zabiło nożem metala pod Spodkiem w katowicach i
            jakoś nikt nie wrzeszczał o zwiekszaniu się liczby członków subkultur
            faszystowskich, chociaż to miało akurat wtedy miejsce.
            • skun2 Re: chodzi o to by uniknac oskarzenia o faszyzm 04.08.06, 15:24
              ee, sorka, to chyba na odwrót wtedy było? Metale zabili skinheada?
              • gelinio Re: chodzi o to by uniknac oskarzenia o faszyzm 04.08.06, 15:58
                Ehh... Nie kazdy skinhead jest rasistą, faszystą itp... Tylko Ci z organizacji
                neofaszystowskich leją punków,metali itd... 'prawdziwy skinhead nie moze byc
                rasista' jak to spiewa Analogs...
                • skun2 Re: chodzi o to by uniknac oskarzenia o faszyzm 04.08.06, 16:08
                  ja się w tym nie wyznają, zawsze tego było dużo, teraz jeszcze są neonaziści,
                  którzy mają starcia z narodowcami, mnie dziwi ot, że wiele punków czyli
                  anarchistów jest dzisiaj rasistami i słuchają takich kapel.
                  • gelinio Re: chodzi o to by uniknac oskarzenia o faszyzm 04.08.06, 19:32
                    Ja slucham punka ... ale nie takiego gdzie propagują rasizm ... wręcz przeciwnie
                    ...
    • auto258374 Maciek D. pseudo "Chirurg" 04.08.06, 14:06
      Maciek D. pseudo "Chirurg", ze względu na upodobanie do walki nożem. W 2001 jego
      grupa zadźgala na śmierć 21-letniego skinheada.
      • lze_elita.31 Skinhead zadzgal skinheada? Jak cos wiesz, to 04.08.06, 16:39
        gadaj. Policja rutynowo monitoruje takie watki i pewnie pojdzie za sladem nawet
        bez ciagania cie na swiadka.
    • amenofis_3 Szokujący minister Dorn 04.08.06, 14:30

Do tej pory było tak, że neofaszyści bili anarchistów. Czy nie mogło już tak
      zostać, po co ludziom mieszać w głowach? Wiadomo kto kogo bije - źli biją
      dobrych. Teraz Dorn twierdzi, że najpierw pobity został zły neofaszysta przez
      dobrych anarchistów, ale z pobudek osobistych. Później zły oddał dobremu, choć
      nieproporcjonalnie mocno. Opierając się na doniesieniach mediów, to co miało być
      wstępem do faszystowskiego zamachu stanu w Polsce okazało się być rozłożonym na
      raty dyskotekowym mordobiciem z użyciem niebezpiecznego narządzia. Nie mniej za
      słuszne tropienie spisku pracowite media powinny zostać jakoś nagrodzone.
    • slavik222 Jarugi i pismactwo, pod stół i odszczekać 04.08.06, 14:33
      Różne brednie wypisujecie Kiepscy sie w zachodniej prasie na Polske i jej rząd.
      Przesylam wam sprzedawczyki słowa pogardy.Nie powinno sie kalać własnego
      gniazda tylko dlatego,ze nic Wam sie nie udaje.
      • conrad11 Re: Jarugi i pismactwo, pod stół i odszczekać 04.08.06, 14:49
        Kiedyś jednego i drugiego nazwaliby chuliganami i zapudłowali bez rozgłosu a
        teraz co drugi żulik to anarchista a zwykłe mordobicie urasta do rangi
        poltycznego wydarzenia...
        • g.s.p_dibbler Re: Jarugi i pismactwo, pod stół i odszczekać 04.08.06, 15:16
          Nóż w plecach nazywasz mordobiciem???
          Ja to nazywam próbą morderstwa
          • skun2 Re: Jarugi i pismactwo, pod stół i odszczekać 04.08.06, 15:27
            a jak inaczej?
            Na dyskotece w Pcimiu też nie r az zdarza się, że ktoś komuś nóż gdzieś wsadzi,
            a ktoś zęby wybije albo nos złamie.
            Tak było zawsze tylko, że kiedyś nikt do tego nie dorabiał bzdurnych ideologii.
          • uu1 Re: Jarugi i pismactwo, pod stół i odszczekać 04.08.06, 15:30
            > Ja to nazywam próbą morderstwa
            Trzeba bardzo dużo złej woli aby nazwać to inaczej. ;(
      • bai3 Re: Jarugi i pismactwo, pod stół i odszczekać 04.08.06, 15:20
        slavik222 napisał:

> "... nic Wam sie nie udaje."

A Wam się udaje - pchnięcie nożem. Brawo.
        I że z zemsty, to lepiej? Dziękuję za taką moralność.
    • bio.mum Widziałam to żałosne widowisko. 04.08.06, 14:56
      Dorn próbował przekonać dziennikarzy że skin to nie nazista. I że jest jakaś
      organizacja lewicowa, ktÓRa nawołuje do mordowania prawiczków. ŻAŁOSNA
      PROPAGANDA.
      • skun2 Re: Widziałam to żałosne widowisko. 04.08.06, 15:32
        a co ty mi tu wciskasz?
        Jak świat światem zawsze skini bili anarchistów, a anarchiści skinów.
        W mojej mieścinie ostatni "wysyp" neonazistów (nawet już nie faszystów) miał
        miejsce 5 lat temu.
        Uciszyli ich jednak starzy anarchiści, którzy sobie na łebków zapolowali.

• bio.mum Re: Widziałam to żałosne widowisko. 04.08.06, 15:52
          skun2 napisał:

> a co ty mi tu wciskasz?
          > Jak świat światem zawsze skini bili anarchistów, a anarchiści skinów.
          > W mojej mieścinie ostatni "wysyp" neonazistów (nawet już nie faszystów) miał
          > miejsce 5 lat temu.
          > Uciszyli ich jednak starzy anarchiści, którzy sobie na łebków zapolowali.

Oczywiście. I anarchisci mają swoja stronę Red Watch, gdzie nawołują do
          likwidacji skinów. Nie ma to jak postawić znak równości, żeby swoich wybielić.
          >
          • skun2 Re: Widziałam to żałosne widowisko. 04.08.06, 16:04
            Nie o to chodzi.
            Zawsze subkultury się tłukły i tyle.
            • bio.mum Re: Widziałam to żałosne widowisko. 04.08.06, 16:06
              skun2 napisał:

> Nie o to chodzi.
              > Zawsze subkultury się tłukły i tyle.

Próba zabójstwa to nie to samo co zadyma. I tyle.
              • skun2 Re: Widziałam to żałosne widowisko. 04.08.06, 16:09
                czy jak dostaniesz glanem w czoło to jest to zwykła zadyma czy próba zabójstwa?
                • skun2 Re: Widziałam to żałosne widowisko. 04.08.06, 16:11
                  Pewnie powiesz: zależy czy czoło pęknie czy też nie:)
                  • bio.mum Re: Widziałam to żałosne widowisko. 04.08.06, 16:14
                    skun2 napisał:

> Pewnie powiesz: zależy czy czoło pęknie czy też nie:)

Nic nie powiem. Nie rozumiesz podstawowych pojęć. Zapoznaj się z takim
                    terminem - MOTYW, a potem pogadamy. Albo i nie.
                    • skun2 Re: Widziałam to żałosne widowisko. 04.08.06, 17:28
                      co "motyw"?
                      Motyw był ponoć taki, że koleś chciał się zemścić, ale co to ma do rzeczy?
                      jeden skopie inny użyje kosy.
                      Może koleś użył noża, bo był niepewny swojej siły fizycznej n.p.?
                      A może był czubkiem?
                      Zapewne w grę wchodziła też ideologia, bo zazwyczaj tak jest - choćby w
                      pojedynkach między kibicami (ilu to już zginęło zadźganych w Krakowie, a nikt
                      nie dopatrywał się w tym wpływu Dmowskiego czy kogokolwiek innego?).

• magdalena886 o mój boze.... 04.08.06, 15:39
        mój chłopak jest skinem ale NIE jest nazistą...nienawidzi ich i tępi przy kazdej
        mozliwej okazji...lepiej jest nie pisac o tym, o czym sie nie mam bladego pojecia
        • bio.mum Gratuluję chłopaka skina 04.08.06, 15:50
          Mam prośbę. Pilnuj, żeby wychodzac z domu zostawiał noże w szufladach. Dla
          dobra współobywateli.
          • lze_elita.31 Mum, ona ma racje - i na Zachodzie sa skiny ostro 04.08.06, 16:43
            antynazistowskie.
            en.wikipedia.org/wiki/Skinheads_Against_Racial_Prejudice
          • magdalena886 Re: Gratuluję chłopaka skina 04.08.06, 17:54
            hahaha...noze uzywa tylko w kuchni...kurde...ludzie uwierzcie!nie każdy skin to
            naziol bijący wszystkoo co sie rusza i ma inne poglady niz on!a dla dobra
            współobywateli policja powinna wychodzic na "patrol" bez pałek i innych bajerów
        • silesius.monachijski0 Re: o mój boze.... 04.08.06, 15:57
          przeciez nazisci to bracia komunistow; ich wspolna "mamusia" jest lewacka
          ideologia (co widac tez i na forum)

magdalena886 napisała:

> mój chłopak jest skinem ale NIE jest nazistą...nienawidzi ich i tępi przy
          kazde
          > j
          > mozliwej okazji...lepiej jest nie pisac o tym, o czym sie nie mam bladego
          pojec
          > ia
          • lze_elita.31 ZNOW stare postkomuniste prochno dziob 04.08.06, 16:56
            rozdziawia?
            Najpierw sie doucz, dziadku, a potem sie wymadrzaj: sa zarowno antynazistowskie
            jak i WYRAZNIE NAZISTOWSKIE skiny, te ostatnie zwykle pod haslem "White Power":
            en.wikipedia.org/wiki/Nazi-Skinheads
            To taka brytyjska ciut gorsza "Mlodziez Wszechpolska", a to ich website (wraz z
            sila zbrojna, Combat 18):
            www.skrewdriver.net/index2.html
            PS: Wsrod artykulow materialy, ktore z upodobaniem cytujesz, jak te o
            Chazarach:)
            • silesius.monachijski0 Ty se Gabi lepiej ten twoj wychodek w srodkowej 04.08.06, 17:04
              Anglii lepiej wyremontuj;

lze_elita.31 napisał:

> rozdziawia?
              > Najpierw sie doucz, dziadku, a potem sie wymadrzaj: sa zarowno
              antynazistowskie
              >
              > jak i WYRAZNIE NAZISTOWSKIE skiny, te ostatnie zwykle pod haslem "White
              Power":
              > en.wikipedia.org/wiki/Nazi-Skinheads
              > To taka brytyjska ciut gorsza "Mlodziez Wszechpolska", a to ich website (wraz
              z
              >
              > sila zbrojna, Combat 18):
              > www.skrewdriver.net/index2.html
              > PS: Wsrod artykulow materialy, ktore z upodobaniem cytujesz, jak te o
              > Chazarach:)
              >
              • lze_elita.31 Wychodki w Irlandii juz po 200 tys funtow (300 04.08.06, 17:48
                tys euro), z widokiem na morze.
                uk.news.yahoo.com/02082006/80-132/300-000-euros-loo-view.html
                Poczekam z remontem, az mi cena wychodka wzrosnie - i tak tylko Polaczki tam
                sraja, a tym wsio rawno - dobrze ze za stodole nie biegaja:)
                Widzisz, jak ty gawno wiesz o swiecie, moje stare czerwone prochno?
    • dr_pool eeeeh, a miało byc... 04.08.06, 15:16
      ...tak pieknie, i ideologicznie, i armagedonowo, nawet w jełropie rezolucje
      napisali - a wyszło jak zwykle, ot bandyta bandycie wypłacił - w tej Polsce
      wszystko musi byc takie miernawe i przaśne.....
      ;-)

pozdrawiam
    • uu1 Re: Napad na anarchistę: "Motywem była zemsta" 04.08.06, 15:19
      Taki więcej prześliczny był apel o obronę policji przed natarczywymi atakami
      mediów. Formuła - dobro śledztwa - załatwia wszystko.
    • silesius.monachijski0 No wiec jak to w koncu bylo? 04.08.06, 15:38
      Jeden anarcho-faszysta dzgnal tym nozem innego anarcho-faszyste? a moze byli
      gejami, i on to z zazdrosci zrobil, bo tamten nim wzgardzil, i po Le Madame z
      innym pod reke chodzil? bo nic juz z tego nie rozumiem
    • gieroy_asfalta lump napadł lumpa a aferę robią kosmiczną... 04.08.06, 15:41
      przecież ten napadnięty to też niezłe ziółko, miłośnik komunistycznej tyranii.
      Ot, dwóch popaprańców się spotkało, nazior i lewak, i tyle. O co tyle hałasu.
      • silesius.monachijski0 Re: lump napadł lumpa a aferę robią kosmiczną... 04.08.06, 15:46
        tez tak mysle; a ponadto niewykluczone, ze to efekt zawiedzionej milosci
        jednego z pederastow

gieroy_asfalta napisał:

> przecież ten napadnięty to też niezłe ziółko, miłośnik komunistycznej
        tyranii.
        > Ot, dwóch popaprańców się spotkało, nazior i lewak, i tyle. O co tyle hałasu.
        • dr_avalanche Re: lump napadł lumpa a aferę robią kosmiczną... 04.08.06, 16:19
          Wiesz co psychologia mówi o takich przypadkach, że komuś - bez względu na to
          czy są jakiekolwiek przesłanki, czy też nie - się wszystko z jednym kojarzy? Że
          w ten sposób wyłażą jego własne, a tłumione skłonności.
          • silesius.monachijski0 Re: lump napadł lumpa a aferę robią kosmiczną... 04.08.06, 16:22
            a co? tez jestes ich kumplem z Le Madame?

dr_avalanche napisał:

> Wiesz co psychologia mówi o takich przypadkach, że komuś - bez względu na to
            > czy są jakiekolwiek przesłanki, czy też nie - się wszystko z jednym kojarzy?
            Że
            >
            > w ten sposób wyłażą jego własne, a tłumione skłonności.
            • dr_avalanche Re: lump napadł lumpa a aferę robią kosmiczną... 04.08.06, 16:34
              Ja nie. Ty najwyraźniej tak skoro tak cie te kwestie fascynują. Pogódź się ze
              swoim prawdziwym ”ja”, tego nie warto tłumić bo z tego same frustracje :)
              • silesius.monachijski0 Re: lump napadł lumpa a aferę robią kosmiczną... 04.08.06, 16:35
                czyzbys byl sobowtorem Senyszyn? skorzane gatki tez nosisz?

dr_avalanche napisał:

> Ja nie. Ty najwyraźniej tak skoro tak cie te kwestie fascynują. Pogódź się ze
                > swoim prawdziwym ”ja”, tego nie warto tłumić bo z tego same frustra
                > cje :)
                • dr_avalanche Re: lump napadł lumpa a aferę robią kosmiczną... 04.08.06, 17:21
                  Wszystko ci się z jednym kojarzy, znasz kluby i nawet w gadzętach jesteś
                  swietnie obeznany. Przestań odwracać kota ogonem. Ewidentny kryptogej z
                  ciebie :)
    • silesius.monachijski0 A gdzie konferencja Senyszyn n/t? 04.08.06, 15:42
      Powinna wlezc na obwozna platforme, i deklarowac, ze to napewno ktos z MW
      dzgnal tego anrchiste; wybory tuz, tuz, a notowanie SLD-upkow nalezy przeciez
      poprawic
    • incipit A czegoś takiego minister DORN nie zauważył ? 04.08.06, 16:00
      www.onr.h2.pl/kmys6.jpg
      www.onr.h2.pl/kmys7.jpg
      www.onr.h2.pl/11czk6.jpg
      www.onr.h2.pl/11czk30.jpg
      www.onr.h2.pl/cn3.jpg
      Nadal można w Polsce chwalić się wyprężoną ręką
      przy jednoczesnej przyjaźni z ludźmi ministra Romcia.

A potem pretensje do wszystkich że szargamy dornowaty wizerunek.
    • gobi03 działacz ruchu anarchistycznego? 04.08.06, 16:21
      Czy może mi ktoś wyjaśnić, kto to jest "działacz ruchu anarchistycznego"? Czy
      oni mają jakieś legitymacje? Kto mianuje idiotę i chuligana "działaczem ruchu"?
      Czy łażenie z anarchistami daje jakiś immunitet polityczny?
      • lze_elita.31 Anarcho-skiny porznely sie z nazi-skinami. Fakt, 04.08.06, 17:50
        o co tu kopie kruszyc? I jedno i drugie do pupy:)
    • tom1003 Re: Napad na anarchistę: "Motywem była zemsta" 04.08.06, 16:33
      Kiedy bezkarni skini dokonali w latach 90 tych kilku zabójstw , nie mówiąc o
      okrutnych pobiciach, a proku..torzy olewali problem, Gazetka robiła troche
      mniejszy szum wokół rasizmu i ksenofobii niż teraz.

Poza tym warto się zastanowić, czy taki "prawicowy faszysta" faktycznie spiskuje
      wraz z moherowymi babciami, czy też raczej szuka pracy w firmach ochroniarskich
      zakładanych przez byłych esbemanów, okreslanych przez Michnika mianem "ludzi
      honoru"???
    • tom1003 Re: Napad na anarchistę: "Motywem była zemsta" 04.08.06, 16:37
      a o tym nie ma w wybiórczej:

Bojówkarz za kratkami!
      "Wśród bojówkarzy był Niemiec Rene K., członek Anarchistycznego Czarnego Krzyża
      w Berlinie. Rene K. siedzi dziś w warszawskim więzieniu oglądając naszą stolicę
      zza krat".
      10 czerca br. w Warszawie odbyła się Parada Równości, która nie pozostała bez
      echa w polskich - i nie tylko - mediach. Na stronie internetowej kampanii
      społecznej "Wolne Ulice" (wolneulice.pl) opublikowano szokujące zdjęcia
      lewackich bojówek atakujących warszawskich policjantów i polskich obywateli
      pokojowo manifestujących swoje poglądy.

www.wszechpolacy.pl
      • december70 Re: Napad na anarchistę: "Motywem była zemsta" 04.08.06, 16:54
        Wmówili mu że jak tak powie to dostanie mniejszy wyrok, ale jak usłyszał że jest
        oskarżony o usiłowanie zabójstwa to pewnie na rozprawie pęknie!
        • skun2 Re: Napad na anarchistę: "Motywem była zemsta" 04.08.06, 17:17
          a poza tym wszyscy zdrowi?:)
          Nawet jeśli motywem była ideologia to co z tego?
          Nie pierwszy by to był i nie ostatni taki wypadek.
      • leon000 Re: Napad na anarchistę: "Motywem była zemsta" 04.08.06, 16:55
        ta strona www to chyba weszpolacy NIe mogę powiedzieć, że nienawidzę nazizmu bo
        byłbym taki sam jak oni Ja się nimi brzydzę
    • starduster Re: Napad .....: "Motywem była zemsta" 04.08.06, 18:39
      Dorabianie ideologii do bandyckich porachunków.....
      Bełkot tropicieli fobii polskigo nazizmu i rasizmu...
      Prymitywnych,tępych antypolskich siewców "tolerancji"
      A prawda sama się broni...
      Ubaw po pachy...ha ha ha ha ha ha ha
    • cyklista Dorn prawie jak Urban 04.08.06, 19:39
      Większość konferencji ministra Dorna poświęcona była: PO, lewicy, anarchistom
      lewicowym, demonstracjom homo-erotycznym (co to jest?). A chłopak dostał nożem
      bo się rok temu na koncercie pobili. W takiej bójce bierze zwykle do
      kilkudziesięciu osób, czy resztę też już pokroił?
      Żenujące, ale najdziwniejsze że go dziennikarze nie zjedli - czyżby autocenzura?
      • starduster Re: Dorn prawie jak .. 04.08.06, 19:49
        Kolejny mędrzec dorabiający ideologię do bandyckich porachunków...
        Nie s...j ogniem ...ha ha ha ha ha ha..........
      • bio.mum Re: Dorn prawie jak Urban 04.08.06, 20:07
        cyklista napisała:

> Większość konferencji ministra Dorna poświęcona była: PO, lewicy, anarchistom
        > lewicowym, demonstracjom homo-erotycznym (co to jest?).

Pan Ludwik Dorn jest wielbicielem erotikonów warszawskich. Jak jeszcze nie był
        ministrem był częstym bywalcem ( nie, nie zawodnikiem). Przejęzyczył się po
        prostu. Kazdy ma swoje ulubione słowo.

A chłopak dostał nożem
        > bo się rok temu na koncercie pobili. W takiej bójce bierze zwykle do
        > kilkudziesięciu osób, czy resztę też już pokroił?

Oczywistym jest, że to całe tłumaczenie jest szyte pod kampanię samorządową.
        Maciek wyraźnie słyszał jak mówili, że ma zginąć za poglądy, a nie za złamany
        (chociaz już zrośnięty) nos kolegi. Manipulacja i propapanda.

> Żenujące, ale najdziwniejsze że go dziennikarze nie zjedli - czyżby
        autocenzura
        > ?

Też się zastanawiam. Myśle, że po prostu nie byli przygotowani na taki show.

Pozdrawiam
        • mgr2000 Re: Dorn prawie jak Urban 04.08.06, 21:13
          Słuchałem transmisji z konferencji prasowej Dorna w samochodzie.
          Słabo było słychać i przerywało z powodu kończącego się zasięgu.
          Ale to co ten pajac mataczył -aaaabsolutnie wymiataaaa.
          Urban mógłby u niego pobierać korepetycje.
          Sprawca ewidentnie dostał obietnicę zmiany kwalifikacji czynu w zamian za
          oświadczenie , że inny był motyw.
          Sprawa wyjdzie prędzej czy później. No chyba, że "powiesi się" w celi.

PS
          Dziennikarzy zatkałooo !!!
          • dypsoman Re: Dorn prawie jak Urban 04.08.06, 21:21
            Ciekaw jestem skąd masz taką pewność, że masz rację? Zatrudnij sie jak wróżbita
            a będziesz bogaty! Przecież, na mocy tej twojej zasady, można powiedzieć
            wszysto, co ślina na język przyniesie i zakończyć, że później prawda, czyli
            moja, wyjdzie na jaw! Nie uwazasz, że to głupie? No chyba, ze jesteś
            prokuratorem, który prowadził to śledztwo! Jesteś?
          • starduster Re: Dorn prawie jak ... 04.08.06, 21:34
            Mataczył ..dwoch bandytów się porachowało po żebrach...
            Rasizm i wszystko fobia ..to Polska właśnie...

Pocałujta...wójta ..Tęoe niedouczone matoły....
            Pa¶ę słów i wiadomo ktoð zacz...."pulak"z kibcu...ha ha ha ha.......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka