lion84 Premier RP 07.08.06, 12:34 I znowu narodowy obciach na maksa... wstyd mi za rząd i premiera pani Europo. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.demkow Re: Premier RP przeciw przyrodzie 07.08.06, 12:45 Braaawo...! Braaawooooo..., Kartofelku...!!! Jesteśmy z Ciebie dumni...! (Kot trochę mniej...:-( Pięknie Ci w tym nowym krawaciku! Nie zgrzałeś się, kochanie...? (.....) Im gorzej - tym lepiej...! Czy kiedyś doczekamy się Listy jakiegoś innego ....steina - Głosujących na Kaczyńskich? Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Re: Premier RP przeciw przyrodzie 07.08.06, 12:52 "Mamy za dużo chronionej przyrody..." To jest hit na miarę: "Żadne krzyki i płacze nie przekonają nas, że białe jest białe, a czarne jest czarne"... Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Tow. tzw. premier znów łże, jak bura suka 07.08.06, 12:53 Tak zwany premier tak zwanej Rzeczypospolitej został przyłapany na kolejnym kłamstwie w żywe oczy. Dla Polski te kłamstwa mają skutek wymierny - pozbawienie funduszy UE na modernizację. Niech ten polski Łysenko lepiej wlezie w jakąś dziurę i już nie wyłazi. Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 JKaczyński, za te słowa o Polsce..na wygnanie!!! 07.08.06, 12:58 pogonić drania z naszego kraju!..niech brużdzi gdzie indziej! Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Re: JKaczyński, za te słowa o Polsce..na wygnanie 07.08.06, 13:00 jestem za, ale jak to zrobić? Może podpowiesz? Może zrobimy anty-kaczy marsz? Ale kiedy i gdzie???? Odpowiedz Link Zgłoś
markama Re: Premier RP przeciw przyrodzie 07.08.06, 12:55 Zgadzam się z premierem w 100%.Zacznijmy od wyłączenia z pod ochrony 'NATURY 2000' dwóch dziwnych malutkich kaczuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
kasior99 Re: Premier RP przeciw przyrodzie 07.08.06, 12:57 Obaj Kaczynscy to debile! Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider redefinicja kolorów: 07.08.06, 12:58 białe nie jest białe, czarne nie jest czarne, OKAZUJE SIE ZE ZIELONE NIE JEST ZIELONE TYLKO PRAWDOPODOBNIE ROZOWE ALBO NAWET CZERWONE. Przyroda i natura to zapewne wg. JK wytwór postkomunistyczego układu i jego łże-elit mający na celu zachamowanie naszego (PiS) rozwoju i pokrzyżowanie planów Wielkiej Transformacji. Nie kończyłem niestety medycyny (psychiatrii) i nie wiem jak sie nazywa ta jednostka chorobowa .... Może ktoś podpowie??? Odpowiedz Link Zgłoś
urho Re: redefinicja kolorów: 07.08.06, 13:08 chirlider napisał: > białe nie jest białe, czarne nie jest czarne, OKAZUJE SIE ZE ZIELONE NIE JEST > ZIELONE TYLKO PRAWDOPODOBNIE ROZOWE ALBO NAWET CZERWONE. Przyroda i natura to > zapewne wg. JK wytwór postkomunistyczego układu i jego łże-elit mający na celu > zachamowanie naszego (PiS) rozwoju i pokrzyżowanie planów Wielkiej > Transformacji. > > Nie kończyłem niestety medycyny (psychiatrii) i nie wiem jak sie nazywa ta > jednostka chorobowa .... > Może ktoś podpowie??? Jak to jak? Kretynizm. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider tu sie zgadzam "kretynizm" doskonale pasuje 07.08.06, 13:14 w jakim świetle jednak stawia to 30% naszego elektoratu, które bądź jesienią 2005 głosowały bądź obecnie (wciąż!!!!!)chcą głosować na PiS i jego chorych przywódców ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
tjbykowicz Re: tu sie zgadzam "kretynizm" doskonale pasuje 07.08.06, 13:22 kretynizm...no nie wiem raczej bezczelna ignorancja mam wrazenie, ze oni tak maja to wszystko w d... buduja sobie ta swoja IV eRPe bawia sie w wojne PiSowi, a raczej J.K., nalezy przyznac, ze realizuje SWOJ, program wyborczy SWOJ, SWOJ I TYLKO SWOJ!!! a jak sie nie podoba, to sp..... dziadu/homofilu/lewaku/esbeku Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider nowotwory złośliwe we wczesnych etapach 07.08.06, 13:27 rozwoju leczy się przez operacyjne usunięcie. Późniejsza radioterapia/chemioterapia wprawdzie jest długa i uciążliwa, aczkolwiek podjęcie tych zabiegów odpowiednio wcześnie rokuje duże szanse na pełne wyleczenie (...) Odpowiedz Link Zgłoś
tjbykowicz Re: nowotwory złośliwe we wczesnych etapach 07.08.06, 13:28 3 lata to chyba za dlugo....:/ Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider niech naszym lancetem będzie karta wyborcza 07.08.06, 13:31 hehehe. nie dajmy gnojom wygrać najbliższych wyborów samorządowych. Potem sie sami wykończą. Odpowiedz Link Zgłoś
tjbykowicz Re: niech naszym lancetem będzie karta wyborcza 07.08.06, 13:36 tez mi sie tak wydaje, jak przegraja, to zaczna gryzc sami siebie, bo nie beda mieli odwagi gryzc silniejszego... do tej pory dop#$%^aja tulko slabszym, odwazniaki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider przetrzymaliśmy faszystów i sowietów 07.08.06, 13:39 PiS też przeżyjemy. Czuwaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
tjbykowicz Re: przetrzymaliśmy faszystów i sowietów 07.08.06, 14:06 pewnie, ze przezyjemy albo Tu, albo Gdzie Indziej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: nowotwory złośliwe we wczesnych etapach 07.08.06, 13:49 tjbykowicz napisał: > 3 lata to chyba za dlugo....:/ W trzy lata to ten rak może, niestety, stoczyć Polskę do cna. Odpowiedz Link Zgłoś
enderop Re: nowotwory złośliwe we wczesnych etapach 07.08.06, 13:30 Gratuluję Polakom świetnego wyboru!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tjbykowicz Re: redefinicja kolorów: 07.08.06, 13:12 wyglada to na swoista mieszanke zawierajaca: amnezje, manie, psychoza maniakalno-depresyjna, paranoje, nerwice, histerie, histerie konwersyjna, nerwice natrecw, schizofrenie, parafrenie, fobie, dysforie, pseudologie, megalomanie (...) dobra wiadomosc jest taka, ze kilka chorob (u)dalo sie wykluczyc Odpowiedz Link Zgłoś
grzespiecu1 Re: Premier RP przeciw przyrodzie 07.08.06, 13:02 Dokładnie, ta ekipa z każdym dniem i wypowiedzią jest coraz bardziej wyalienowana z rzezywistości a brak elementarnej wiedzy nadrabiają butą, idiotycznymi minami i pozerstwem. Kaczyńscy na księżyc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tjbykowicz Re: Premier RP przeciw przyrodzie 07.08.06, 13:06 jakby sie nad tym zastanowic, to moze rzeczywiscie, w Polsce za duzo jest rzeczy itepe pod ochrona... na przyklad - IDIOCI Odpowiedz Link Zgłoś
folgefonn Re: Premier RP przeciw przyrodzie 07.08.06, 13:10 Slowo 'rezerwat" brzmi prawie jak "prezerwatywa" - a to grzech. Ech, az sie plakac chce jak sie czyta - dlaczego Sz.P. Premier nie zapytal o zdanie kogos kto sie zna na temacie, ani nie spojrzal na zadna statystyke, tylkoplecie, co mu slina do dzioba przyniesie Odpowiedz Link Zgłoś
giwia Patriotyzm to tez ochrona dziedzictwa naturalnego! 07.08.06, 13:10 Moj mąż i ja JUZ NIGDY NIE ODDAMY GŁOSU NA PIS! Wybory samorządowe blisko! Poczekajcie, zdrajcy Odpowiedz Link Zgłoś
tierralatina Ma racje!!!! 07.08.06, 13:15 W Polsce jest stanowczo za duzo kaczek. Zwlaszcza blizniaczych. :) Odpowiedz Link Zgłoś
enderop Re: Premier RP przeciw przyrodzie 07.08.06, 13:17 Kompletny chaos i bałagan. Aż żal ściska, jak się takie wiadomości czyta. Panie premierze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
peony krotkowzroczne, karygodne , lekceważenie interesu 07.08.06, 13:18 Państwa! Woda juz jest nie mniej "strategiczna" niz ropa i gaz. Takie stanowisko premiera to jest skandalem! Odpowiedz Link Zgłoś
violadiparma " to gorzej niż zdrada, to 07.08.06, 13:20 błąd!" i niewiarygodna niekompetencja. Ludzie, kto nami rządzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
baccent Re: Premier RP przeciw przyrodzie 07.08.06, 13:22 Do jasnej cholery! Czy ja jeszcze długo będę zasłaniał oczy i uszy mojej wnuczce, gdy tylko widac i słychać tego jednego z dwójcy (tego jeszcze nie ubezwłasnowolnego?) Toć to dyletant , a niech tam, ale gorzej bo to oszołom zakomplekśniony szkodliwy, a więc grożny.Zapytajcie niekoniecznie prof. psychologii lecz wystarczy studentów.Ręce opadają!Zróbmy coś!To (tylko?!) ludzkie pojęcie przechodzi! Dowcip z okresu Gomułki: Gomułka przemawia . Długo mówi o osiągnięciach PRL, podaje wspaniałe wskażniki.Za kurtyną słychać miarowe tupanie.Józek ,sprawdż to -mówi jeden z ochroniarzy. Wraca. No i co tam? Nic, to tylko ludzkie poęcie przechodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kewiz Kewiz: Mamy premiera ćwierćdebila 07.08.06, 13:30 ...parch, burak, cwok, jolop, mlot... Odpowiedz Link Zgłoś
domarek14 Re: Premier RP przeciw przyrodzie 07.08.06, 13:51 Polska jest uważana za kraj o dużej powierzchni, na której chroni się przyrodę. Jednak w porównaniu z krajami unijnymi jest inaczej. Powinniśmy więc dążyć do tego, aby zwiększać powierzchnię obszarów chronionych. Poza tym jeśli tak słabo wypadamy w statystykach, to czym będziemy oddychać po wycięciu wszystkich lasów pod różne inwestycje?? Dziś duży nacisk kładzie się na ekologię, ochronę środowiska itp. Czemu więc jak zwykle musimy być odmieńcami w stosunku do innych państw...?? Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Wyborco PiS !!!!!! 07.08.06, 13:51 Uderz się w pierś, zmów różaniec, proś na kolanach o wybaczenie !!! Swoim lekkomyślnie oddanym głosem wyniosłeś do władzy te szumowiny. Pokutę na pewno za Twoją lekkomyślność otrzymamy (już otrzymujemy) wszyscy. Wyborco PiS , obudź sie, lepiej późno niż wcale!! Przetrzyj oczy. Zbawiciele i dobrodzieje okazali sie stukniętymi szarlatanami. Odpowiedz Link Zgłoś
mista_onanista znowu gównem zaśmierdziało 07.08.06, 13:53 czy kaczka umyje w końcu ryj? Odpowiedz Link Zgłoś
tjbykowicz Re: Premier RP przeciw przyrodzie 07.08.06, 13:57 chyba za bardzo dokuczamy Sz.P. premierowi... artykul zniklal z 1wszej strony portalu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tjbykowicz Re: Fakt hehehehe n/t 07.08.06, 14:05 przezabawne jest tez to, ze nie ma dzisiaj z nami PiSupportu ciekawe, dlaczego... jescze zaden rzad mnie tak nie wk.... i nie bawil jednoczesnie... Odpowiedz Link Zgłoś
tjbykowicz Re: Fakt hehehehe n/t 07.08.06, 14:05 PiSupportu na forum, rzecz jasna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider PiSupport został rzucony na inne odcinki frontu 07.08.06, 14:08 zapewne, może na innym forum podano coś równie (a może bardziej) głupiego o i bulwersującego jak poglądy premiera na przyrodę. Janczarzy PiSu poszli gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
tjbykowicz janczara nie znalazlem, ale junkra tak n/t 07.08.06, 14:11 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=46495758&a=46497038 Odpowiedz Link Zgłoś
tjbykowicz Re: janczara nie znalazlem, ale junkra tak n/t 07.08.06, 14:14 kara smierci jest wazniejsza niz jakiejseebbleeeugh drzefka Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider olać kaczyńskich, samo sie wykończy barachło... 07.08.06, 14:20 szkoda naszego czasu na dyskusje o dwóch pierd...tych kurduplach. Nie ma co tyskutować. Jesienią głosować przeciw. Nie wybrać Marcinkiewicza na prezydenta Warszawy. Reszta dokona sie sama. szkoda na nich czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
zlipcz Re: Premier RP przeciw przyrodzie 07.08.06, 14:28 Pan Premier, niestety, za dużo nie wie, więc mówi co mu się zdaje. Najgorsze jest to, że nie widzę nikogo kto mógłby mu powiedzieć to co usłyszec powinien. Sami wazeliniaże wokół niego... Chyba, że mu Lepper głęboko w oczy spojrzy... Odpowiedz Link Zgłoś
tjbykowicz Re: Premier RP przeciw przyrodzie 07.08.06, 14:34 jak tak dalej pojdzie, to Lepper bedzie uwazany za najrozsadniejszego czlonka rzadu... nie gada takich bzdur jak JK, przynajmniej na chwile przestal Odpowiedz Link Zgłoś