dan3iger 07.08.06, 18:40 Sejm pozbył się restauratora. Kiedy naród pozbędzie się tych darmozjadów z Wiejskiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
navaira Za mały wybór alkoholi był i za drogie 07.08.06, 18:40 Co tu się dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
lesio.kaczorek poslowie chca wiecej darmowego alkoholu 07.08.06, 18:46 to glowny powod - wygra ten, co obieca wiecej darmochy Odpowiedz Link Zgłoś
speev Re: poslowie chca wiecej darmowego alkoholu 07.08.06, 18:50 wszystko trzeba swoimi obsadzić.... Odpowiedz Link Zgłoś
zezowaty_cyklop Niektórzy podawali tu jeszcze za czasów KC 07.08.06, 23:10 "Niektórzy podawali tu jeszcze za czasów Komitetu Centralnego" - dla mnie to najlepszy argument za tym, żeby to zamknąć. Sejm powinien być czysty jak łza - włącznie ze sprzątaczkami i kelnerami. Powinien świecić przykładem w każdym milimetrze. Sprzedaż alkoholu w takim miejscu w dniu prohibicji powinna z automatu skutkować zmianą restauratora. Co on sobie myśli? Że jak ogląda na co dzień naszych włodarzy to znaczy, że może sobie żarty z prawa stroić?! Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Zlustrować kelnerów i sprzątaczki!!!!! 08.08.06, 07:33 > "Niektórzy podawali tu jeszcze za czasów Komitetu Centralnego" - dla mnie to > najlepszy argument za tym, żeby to zamknąć. > Sejm powinien być czysty jak łza - włącznie ze sprzątaczkami i kelnerami. Tzn. jak ktoś nie jest z "kaczego" układu to w odstawkę? Widać kelnerzy za dużo widzieli i słyszeli - trzeba teraz zatrudnić takich co "nowej władzy" na rece nie będzie patrzeć. :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zezowaty_cyklop Re: Zlustrować kelnerów i sprzątaczki!!!!! 08.08.06, 11:43 > Tzn. jak ktoś nie jest z "kaczego" układu to w odstawkę? Nadinterpretacja. Chodzi mi o nie łamanie prawa w miejscu gdzie stanowi się prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Zlustrować kelnerów i sprzątaczki!!!!! 08.08.06, 12:09 > Nadinterpretacja. > Chodzi mi o nie łamanie prawa w miejscu gdzie stanowi się prawo. Nadinterpretacja - za coś takiego można ukarać mandatem, a nie pozbawieniem pracy. W dodatku surowość powinna dotyczyć w pierwszym rzędzie tych co prawo stanowią, a nie tych co ich obsługują. Jeżeli zaczniesz karać posłów wtedy będziesz mógł karać kelnerów i sprzątaczki. Po za tym należy przypomnieć że fakt sprzedaży alkoholu - choć użyty do ośmieszenia powagi posłów NIE JEST oficjalnym powodem likwidacji. Podsumowując - cała sprawa bardziej wygląda na kolejne "odzyskanie" niż realizowanie ideii państwa prawa i sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
zezowaty_cyklop Re: Zlustrować kelnerów i sprzątaczki!!!!! 10.08.06, 08:49 > Nadinterpretacja - za coś takiego można ukarać mandatem, a nie pozbawieniem > pracy. A jeśli to nie było pierwsze przewinienie? > Jeżeli zaczniesz karać posłów wtedy będziesz mógł karać kelnerów i > sprzątaczki. Zacząłem "karać posłów" od momentu gdy pierwszy poseł zrobił coś zasługującego na karę. Mogę więc karać kelnerów i sprzątaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Zlustrować kelnerów i sprzątaczki!!!!! 11.08.06, 12:18 Kelnerzy wylatują a posłowie mają się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Silek, a wy w Bundestagu chlać na kreche mozecie? 07.08.06, 18:42 Silek, a wy w Bundestagu chlać na kreche mozecie? Odpowiedz Link Zgłoś
pyckal A jednak to byli fachowcy 07.08.06, 18:48 Niedawno zamówiłem wściekłą krowę. Kelnerka nawet się nie uśmiechnęła - bez wahania przyniosła tatara. W wielu knajpach - nawet dobrych - takie zamówienie wymaga 15 minut dalszych wyjśnień, i dobrze, jeśli ci mordy przy tym nie obiją. Więc żal. Odpowiedz Link Zgłoś
rafixcch Re: Sejm pozbył się restauratora 07.08.06, 19:02 nigdy nie bylem w tej restauracji ale kiedys mialem stycznosc z obsluga tego hotelu, totalna komuna pod wzgledem jakosci obslugi, wiec chyba dobrze ze wyganiaja takie standardy pracy, szkoda tylko ze dopiero po prawie 20 latach gdy w calym kraju juz sie inaczej pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
konstant1 Nie byłem w restauracji sejmowej, ale 08.08.06, 01:38 miałem do czynienia z pracownikami Kancelarii Sejmu. Naprawdę można na nich polegać, mają za dużo do stracenia, żeby się bawić w jakieś gierki. Tylko czysta fachowość pozwala im się utrzymać w takim otoczeniu, gdzie aż wrze od różnych poglądów, fochów i zachcianek . Wierzmy specjalistom może trochę...? Odpowiedz Link Zgłoś
sigact1 Re: Nie byłem w restauracji sejmowej, ale 08.08.06, 02:16 Jak dyrektorem Teatru Wielkiego został juz przydupas Kaczyńskich niejaki Pietkiewicz to dlaczego i sejmowym restauratorem nie ma być inny przydupas? Wszędzie będzie to samo barachło i badziew. Nawet przyroda się premierowi nie podoba. Rozrasta mu się i nie da mu się przerobić. Ćwoki. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Re: Sejm pozbył się restauratora 07.08.06, 19:02 dan3iger napisał: > Sejm pozbył się restauratora. Kiedy naród pozbędzie się tych darmozjadów z > Wiejskiej? A kto ich wybrał? A ci co nie głosowali, są najbardziej odpowiedzialni za aktualny układ. Logicznie im się Sejm podoba. A jak ktoś nie głosował i teraz mendzi, to dla takiej osoby mam jedna radę: Weź się powieś. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Re: Sejm pozbył się restauratora 07.08.06, 22:28 > A ci co nie głosowali, są najbardziej odpowiedzialni za aktualny układ. > Logicznie im się Sejm podoba. A jak ktoś nie głosował i teraz mendzi, to dla > takiej osoby mam jedna radę: Weź się powieś. > A co doradzisz komuś kto głosował i patrzy teraz bezsilny jakie bydło zostało wybrane przez inne bydło ? Odpowiedz Link Zgłoś
mrmorpheus To za kaczkę po pekińsku w II gatunku pewnie 07.08.06, 19:03 Ma szczęście ten emeryt, że jeszcze kara śmierci w projekcie, bo liczył by już miesiące do egzekucji. Odpowiedz Link Zgłoś
joker354 Re: Sejm pozbył się restauratora 07.08.06, 19:44 Z ubolewaniem stwierdzam ze wczesniejsze wizyty w restauracji pozwolily podwyzszenie swoich diet poselskich z pieciu tysiecy zlotych na obecne dziesiec tysiecy, nawet w tej kwesti byla debata sejmowa spowodowana podwyzszeniem w restauracji cen, poslowie tlumaczaczyli sie ze nie beda przez podwyzszke głodzili i mozyli głodem swoich żon i dzieci wobec powyzszego odbyla sie debata sejmowa i podwyzszka. Po rezygnacji z restaruacji powinni zrezygnowac z połowy swojego uposazenia. Odpowiedz Link Zgłoś
55b5 Re: Sejm pozbył się restauratora 07.08.06, 19:53 restaurator nie z tej partii byl nastepny bedzie kolezka z PIS-u Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_romanek nikt i nic nie przetrwa pisiorow hahah 07.08.06, 20:03 Oni wszystkich wykurzyli o Rozluckiego z GPW do restauratora z izby (p)oslow ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
odo3 Re: Sejm pozbył się restauratora 07.08.06, 20:04 Restaurator na pewno nie chciał wstąpić do PiS-u i podawał tylko czerwony barszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Sejm pozbył się restauratora 07.08.06, 20:09 I ruskie pierogi. I kartofle. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Re: Sejm pozbył się restauratora 07.08.06, 20:22 Jest oczywiste, że Maliszewski wyleciał za naruszenie prohibicji w czasie nalotu B-16. Odpowiedz Link Zgłoś
m635 Żarcie jak dla psów a kelnerzy - same pedały! Fuj! 07.08.06, 20:30 Maliszewski - wstydu nie masz człowieku! Może cię koledzy z Lambdy wezmą do prowadzenia barku? P.S. Nie dziwię się, że posły piły wódę - bez tego można się było zatruć tym żarciem. Odpowiedz Link Zgłoś
moherowe_stringi Ale przynajmniej nie będzie z "Układu" 07.08.06, 20:48 Kto obsadzi bufet? PiS, LPR czy Samoobrona? Odpowiedz Link Zgłoś
pethate Re: Sejm pozbył sie nadwagi 07.08.06, 22:10 Golony nie podawal.Poslowie zapomnieli albo nigdy o tym nie wiedzieli, ze obzarstwo jest jednym z grzechow glownych.Wszyscy albo powiedzmy wszyscy, wygladaja jak tuczniki.Obzarstwo jest grzechem glownym panowie Picie natomiast, nie jest grzechem, no jesli pijemy tylko wode a nie wodke. W takim nawale pracy jaki maja panowie z wiejskiej, latwo jedno z drugim pomylic. Odpowiedz Link Zgłoś
tralala31 co do tej sondy! skandal! 07.08.06, 22:15 w pracy nie można spożywać alkoholu!!! www.cotynato.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Sejm pozbył się restauratora 07.08.06, 22:23 Nie podobała się tym patałachom życiorys i przeszłość Pana Maliszewskiego.Wiadomo,nie był swój.Tylko dlaczego do qrwy nędzy te żłoby muszą wywalić każdego,kto nie z ich szeregów.Panie Romanie,szkoda,że Pan tych franc wcześniej nie wytruł. dan3iger napisał: > Sejm pozbył się restauratora. Kiedy naród pozbędzie się tych darmozjadów z > Wiejskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
twprezydent Sejm pozbył się restauratora - i bardzo dobrze! 07.08.06, 23:04 nessuno napisał: > Nie podobała się tym patałachom życiorys i przeszłość Pana > Maliszewskiego.Wiadomo,nie był swój. A co? Nie dość, że znany pedryl to jeszcze UBek??? > Panie Romanie,szkoda,że Pan tych franc > wcześniej nie wytruł. Usilnie próbował. Dwa razy próbowałem jeść to psie żarcie - na samą myśl o tym dostaję sraczki. Za to rachunek - jak w dobrej restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Sejm pozbył się restauratora - i bardzo dobrz 07.08.06, 23:54 twprezydent napisał: > Usilnie próbował. Dwa razy próbowałem jeść to psie żarcie - na samą myśl o tym > dostaję sraczki. Za to rachunek - jak w dobrej restauracji. Widać,że wszystkie chyba pisory cierpią,tak jak kaczka.Mają sraczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
y444o Re: Sejm pozbył się restauratora 07.08.06, 22:31 kazdy moze wygrac, pod warunkiem, ze podlizuje kaczkom Pewnie swieconka bedzie obowiazkowa kazdego dnia a w piatek ryba Kaczka w jablkach na pewno zostanie wykreslona z jadlospisu Odpowiedz Link Zgłoś
mjp1021 Re: Sejm pozbył się restauratora 07.08.06, 22:36 Pis odzyskal stolowke:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk1 Re: Sejm pozbył się restauratora 07.08.06, 22:42 to już ta banda Pisowska i spółka bierze się nawet za knajpiarzy, a kiedy zaczną wywalac z pracy babcie kolozetowe? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 slyszalem, ze nasi kochani poslowie chca sie 07.08.06, 23:29 od rzeczywistosci odgrodzic plotem jakims to prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś