fraglesi67 23.08.06, 09:51 O Andrzej się boi że chcą go wyd.. wykolegować ? Zapewne coś jest na rzeczy, szykuje się małe trzęsienie ziemi ? Po się rozpadnie na dwa, PiS wchłonie konserwę z PO. Ale będzie się działo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tzetze1 Lepper do pierdla! 23.08.06, 09:52 Miejsce Leppera jest w pierdlu! Kaczynski, nigdy ci tego nie zapomnimy! Odpowiedz Link Zgłoś
zbujowachata Re: Lepper do pierdla!/Chciał zabawek to i ma !!!! 23.08.06, 10:12 Chciał kołchożnik zabawek typu /władza/ to je wkońcu wydarł od Pisu i co my widzimy Wadza przerosła kołchozowego Prostasczka ! A WYSTARCZYŁA ODROBINA Polory !!!! Old Hors Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Lepper ma pierdla!/Chciał zabawek to i ma !!! 23.08.06, 10:37 zbujowachata napisał: > Chciał kołchożnik zabawek typu /władza/ > to je wkońcu wydarł od Pisu i co my widzimy > Wadza przerosła kołchozowego Prostasczka ! > A WYSTARCZYŁA ODROBINA Polory !!!! > Old Hors Potrzeba dwóch, aby myśleć, a pomiędzy nimi Polska jak przedziałek. Można myśleć i przedziałkiem , ale to się specjalnie nazywa... Piękne to stworzone w TV SSram? www.youtube.com/watch?v=fCPdo2jd84Y&search=donald%20tusk Świnie, z Polski szambo, a z kościoła robią chlew! Dla nich to szambo brzmi jak poezja, więc im nie żałuję! Szamboobrona, dwururka PiSdurka i ambona! Jednojajowi max IQ po pięćdziesiąt, pojął matoł co ma najwyżej sześćdziesiąt. Choć jako wice siedzi głęboko w d upie, że może powiedzieć czy miał rydza w zupie, on nie chce być ich półkul IQ przedziałem, zbyt groźne wzruszenie i wyleci z kałem. On z gnojowicą podłączył się układem w szambo, nie po to by wylecieć zadem. Szambo dla niego przyjaźniejsze, rzecz swojska, przynajmniej stolica pachnie tak jak wioska. Jeszcze telewizja zbyt intelektualnie, mogą bekać, pierdzieć to będzie normalnie! Dla moherów i Solidarności jest gołąbkiem pokoju, a dla mnie ze swoim leppem jest głąbem w gnoju! Odpowiedz Link Zgłoś
zibiwrocek [...] 23.08.06, 12:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
topewnieja Re: Łukazs skazany za wystawy 23.08.06, 12:26 jakich zasad? chciał szokować niezgodnie z prawem? niech teraz ma kłopoty tak jak miała je ta "artystka" od genitaliów na krzyżu...fortuna kołem się toczy...sucker Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Czyzby JM Boruta chcial do koalicji???? 23.08.06, 13:48 To wielce prawdopodobne. Ten wielce utalentowany rozbijacz wszelkich partii znow pracuje. Odstawiony od koryta Premier z Krakowa przezywa chwile osamotnienia po wyizolowaniu od cycka w macierzystej Platformie przez swojego partyjnego kamerada Herr Tuske. Rokita ma za male poparcie, aby mial szanse na oderwanie solidnego kawalka POpaprancow i stworzenia wlasnej partii. Musi udawac przyjazn z Wehrmachtowcem i krecic interes na boku. A nuz Tuskemu noga sie powinie, wtedy bedzie szansa. Odpowiedz Link Zgłoś
amus007 Panie Andrzeju przecież VAT jest forma podatku obr 24.08.06, 07:20 Panie andrzeju przecież VAT jest forma podatku obrotowego, a w Stanach jezeli jest podatek obrotowy to nie ma Vat'u , i tu się zgadzam, obniżmy Vat do 10-15% (tak jak chciała Platforma)to faktycznie będzie wiecej pieniędzy na rynku i wszystkim będzie lepiej, no może z wyjatkiem prominentów partyjnych sadzanych na stołkach :) (ale na tych to mi akurat mało zależy) Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Łukazs skazany za wystawy 23.08.06, 12:34 spylaj spammerze, nic nie poprę Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Lepper ma pierdla!/Chciał zabawek to i ma !!! 23.08.06, 13:04 Na pawia puszczam pawia! Marż, marż PiSonia, marżę masz Narodzie, hiper marżę głuponia zapłacimy w zgodzie! Wśród wielu ludzkich spraw on chodzi jak ten paw, chodzi i smrodzi, i nonsensy płodzi, ma taki posła fach, jak może szkodzi, obietnicami zwodzi, wypije parę flach, ma taki posła fach, jak naród sobie życzy utopi w gnojowicy, na wrogów sypnie piach, ma taki posła fach! Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Lepper: PO chce się dogadać z PiS bez Leppera 23.08.06, 09:52 no, no...okazuje sie ze niektore przystawki, w odroznieniu od ryb glos maja..swoja droga to jednak stawiam ze kaczor leppera zalatwi na szaro. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit1 ***Lepper to symbol walki o uczciwą Ojczyznę***** 23.08.06, 10:46 To pan Adrzej Lepper, ta najbardziej kontrowersyjna postac polityki europejskiej wzbudza ciagle nienawisc kol dazacych do destrukkcji, wszystkiego co polskie, co slowianskie. Lepperowi mozna malo zarzucic, jest urodzonym talentem, o nieprzecietnych walorach przywodczych, Trybunem Ludowym, za ktorym przez lata stoja tabuny oddanych mu wyborcow. To nastepny bojownik narodowy na rowni z Tito, Miliosewiczem, machtmą Gandim,Martinem luterem Kingiem postrach europejskich globalo-liberalow. Jego sila polityczna i determinacja w walce o polskosc, doprowadzila go tam, gdzie teraz jest, do stanowiska wice-premiera Polski. Coz na to elity quasi-establismentu, z komunistycznymi tytulami profesorskimi, cale hordy dyletantow politycznych i gospodarczych, ktore przez 16 lat prowadzily Polske szokiem do dobrobytu, - osmieszaja jak dawniej, jak tego Leppera w swetrze organizujacego blokady, okrzykuja go populista, faszysta, nieukiem - a cel jest jeden, niedopuszczenie Leppera do wladzy, metodami manipulacji i oszczerstwa, prowokacji i ponizenia, bo nikt z nich nie dyskutuje z programem Samoobrony, ale z fizjonomia tego wybitnego patrioty i demokraty. Lepper dochodzi do mety, nieosiagalnej dla lumpenliberalow, do wladzy, ktrory bedzie reprezentowal z polskiego punktu widzenia. On pierwszy rozpoznal zagrozenie, wydajac przed laty haslo: Balcerowicz musi odejsc, a przez to jakze trafnie i wizjonersko, ocenil glowne zrodla niepowodzen mlodej demokracji w Polsce. Pan Marszalek Andrzej Lepper, jest jeszcze czyms innym, jest symbolem odradzania sie i dojrzewania polskiej demokratycznej elity politycznej, ktora umie odrzucic obce tradycji i mentalnosci slowianskiej, metody ksztaltowania panstwa polskiego. Gdy inni boja sie wziosc odpowiedzialnosc za Polske, torpedujac rzad i jego prace, jeszcze osmiesza sie PiS koalicje z Samoobrona, ktora jako jedyna podejmuje sie tego syzyfowego trudu. To nie zrazi Leppera i PiS, Polska musi rzadzic ekipa stabilna, polska, demokratyczna. I tak bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
veritas11 Re: ***Lepper to symbol walki o uczciwą Ojczyznę 23.08.06, 11:00 jola_z_dywit1 napisała: > To pan Adrzej Lepper, ta najbardziej kontrowersyjna postac polityki europejskie.............................................................................. --------------------- Jak napisał Stanisław Lec: "I złodzieje chodzą czasem w aureoli. Wcale nie kradzionej". Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit1 Re: ***Lepper to symbol walki o uczciwą Ojczyznę 23.08.06, 11:20 To ci Kraj gdzie nygusy malwersanci i hochsztaplerzy wydają świadectwa moralności ! Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: ***Lepper to symbol walki o uczciwą Ojczyznę 23.08.06, 12:57 kto wystawil swiadectwo lepperowi biorac go do koalicji wbrew swoim wczesniejszym slowom o pochodzeniu SO?? aaa.. nygus i malwersant & hochsztapler jarek? Odpowiedz Link Zgłoś
wkurzon Re: ***Lepper to symbol walki o uczciwą Ojczyznę 23.08.06, 12:57 Jolu, masz na myśli siebie? >nygusy malwersanci i hochsztaplerzy wydają świadectwa moralnoś > ci ! Odpowiedz Link Zgłoś
kraq smieszne nawet:)) 23.08.06, 11:13 postrach globalo-liberalow - to mi sie najbardziej podoba:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit1 Re: smieszne nawet:)) 23.08.06, 11:22 > postrach globalo-liberalow - to mi sie najbardziej podoba:)) A mnie powszechna nędza się nie podoba ! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: smieszne nawet:)) 23.08.06, 11:24 Jolka, przejedz sie na Bialorus! Tam ci na pewno bedzie fajnie! Chlopy jak malowane, wystarczy na glownego pajaca popatrzec... Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: smieszne nawet:)) 23.08.06, 12:32 > > postrach globalo-liberalow - to mi sie najbardziej podoba:)) > > A mnie powszechna nędza się nie podoba ! Jola, to powinnaś zostać liberałem. Jedynie liberalna gospodarka pozwala na walkę z nędzą i bezrobociem. Socjalizm, jako ustrój przeciwstawny, doprowadza do nędzy. Coś na temn temat akurat wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
guyritchie Lepper to symbol walki o narodowosocjalistyczną 23.08.06, 11:16 ojczyzne <jolusiu>. ja wiem, ze dziennikarze nie pytaja sie polityków o wypowiedzi nawet sprzed tygodnia a co dopiero mówic sprzed dwóch lat. ale dla mnie wazne jest to co politycy mowili nawet 4 lata temu, bo jak sie takiego cymbała wybierze to na 4 lata i obywatelsko nieodwołalnie. wiec wygrzebałem cytat z Życia Warszawy, z wywiadu udzielonego przez Adolfa Leppera 15.04.2004: ŻW: Czytał Pan "Mein Kampf" Adolfa Hitlera? Czy ona porusza sprawy aktualne do dziś? Adolf Lepper: Tak. Na początku swojej działalności Hitler naprawdę miał dobry program. Gdyby nie poszedł w kierunku faszyzmu i w kierunku takiego ludobójstwa, to naprawdę on Niemcy na nogi postawił. Zlikwidował bezrobocie, stworzył szeroki front prac i tak dalej. Potem nie wiem, co się z nim stało, kto na niego miał tak duży wpływ, że on poszedł w kierunku ludobójstwa. Stał się chyba głównym w historii zbrodniarzem. <jolusiu> dla mnie "polityk" opowiadający takie brednie jest nie "kontrowersyjnym politykiem europejskim" ale głupkiem, któremu brak wiedzy gospodarczej, politycznej i historycznej. A to, ze Adolf Lepper jest teraz wicepremierem to nie dowód na jego "talent polityczny" i zasługa "nieprzecietnych walorów" ale wynik tego, że prawo kopernika dziala nadal: zły pieniądz wypiera lepszy. Skazany sądowymi prawomocnymi wyrokami przestępca Lepper w bagnie polskiej polityki pływa jak gó.. na wierzch wyparte. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: ***Lepper to symbol walki o uczciwą Ojczyznę 23.08.06, 11:22 Jolka, ales ty glupia.... A buraki w tym roku obodzily? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit1 Re: ***Lepper to symbol walki o uczciwą Ojczyznę 23.08.06, 11:24 Odpowiadasz na : 1zorro napisał: > Jolka, ales ty glupia.... A buraki w tym roku obodzily? Prosty cymbałku do mojej erudycji sporo ci brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: ***Lepper to symbol walki o uczciwą Ojczyznę 23.08.06, 11:26 masz racje Jolka, jestem prosty jak kij od twojego cepa. Oj, pomlocic by sie chcialo.... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: ***Lepper to symbol walki o uczciwą Ojczyznę 23.08.06, 11:30 Jolka, ale Jendrka to d..... musi bolec! Takiego lizusostwa i wlazenia do d.... jakie ty odstawiasz to nawet sykrytorze za Gierka nie mieli! Nie pomylilas ty epok???? Odpowiedz Link Zgłoś
nowinator Re: ***Lepper to symbol walki o uczciwą Ojczyznę 23.08.06, 15:17 Źle mówisz! Jego dupa nie boli. Ma tylko ciemną karnację od wchodzenia w ... Odpowiedz Link Zgłoś
pacal2 Erudycji? 23.08.06, 12:19 Boże... Wszyscy cię tu wyśmiewają, bo nigdy nie piszesz na temat i w 9/10 przypadków wklejasz artykuły (nie swoje oczywiście) z gazet. Jeśli to jest erudycja, to ja dziękuję. To jest FORUM DYSKUSYJNE, tu się wymienia WŁASNE poglądy, a nie kopiuje cudze. Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: Erudycji? 23.08.06, 12:40 > To jest FORUM DYSKUSYJNE, tu się wymienia WŁASNE poglądy, > a nie kopiuje cudze. A jak już coś napisze od siebie, to wygląda jak tekst z kabaretu. Wiele razy proponowałem, aby Jola pisała teksty do kabaretu, ale jakoś nie odpowiedziała na moje propozycje. A w tej działalności zrobiłaby zawrotną karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
macu3 Po polskiemu. 23.08.06, 12:51 Czy wy też mieliście problemy ze zrozumieniem Andrzeja L. ? Bełkot jakich mało. Odpowiedz Link Zgłoś
garrett76 Re: *eru...czego:)? 23.08.06, 13:15 erudycji? Nie rozumiesz na co odpisujesz, przeklejasz bez ładu i składu- nie znasz zasad pisowni, interpunkcję zapewene masz za liberalny wynalazek... Pisz..."do mojej prawie jak erudycji" a wszystko będzie wiadomo;) Odpowiedz Link Zgłoś
usiruf Jola troche przesadza 23.08.06, 11:52 ...gdy porownuje Leppera do Tito i Miloszewicza. Lepper morderca nie jest, kradnie, porzycza i nie oddaje, organizuje pobicia, kpi z prawa, ale nikogo nie zabil. Odpowiedz Link Zgłoś
topewnieja Re: ***Lepper to symbol walki o uczciwą Ojczyznę 23.08.06, 12:24 buhhahahahahah ...łoj...hhahahahahah buhahahaha :D no nie mogę :D Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: *Lepper to symbol kryminalistyki,Jolu z Dywit 23.08.06, 13:06 Lepper i uczciwość, czytam to porównanie i zaraz zrobię kupę w gacie z wrażenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
jatubylam Re: ***Lepper to symbol walki o uczciwą Ojczyznę 23.08.06, 13:44 jola_z_dywit1 napisała: > walorach przywodczych, Trybunem Ludowym, za ktorym przez lata stoja tabuny Jolu, po raz pierwszy na forum napisalas prawde. tabun 1. (ukr. z tur. ‘stado, trzoda’) stado dzikich koni żyjących na stepie; także stado koni na pastwisku. 2. daw. koń stepowy. 3. łow. duże stado dzikich gęsi lub dropi. 4. (niem. Tabun) wojsk. gaz bojowy o działaniu paralityczno-drgawkowym, wchłaniany przez drogi oddechowe, śluzówki i skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
nowinator Re: ***Lepper to symbol walki o uczciwą Ojczyznę 23.08.06, 15:11 Przeczytałem ten post i poczułem się jakbym uczestniczył na jakimś wiecu lub apelu. Taaaaki podniosły ton. Produkcja własna, czy Copy-Paste? Pytam się bom jest ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
wkurzon Troska o najbiedniejszych Leppera 23.08.06, 09:53 "Już dawno mówiłem, że jeżeli budżet nie będzie prorozwojowy, prospołeczny, solidaryzujący się z najbiedniejszymi... to my tgo budżetu po prostu nie poprzemy". No bo jak to budżet bez wsparcia dla Samoobrony i aparatczyków możliwy - Tać Jędrusiowi się należy conajmniej 10 tysięcy bezzwrotnej zapomogi, coby mógł grzywnę za wyrok w sprawie Komorowskiego zapłacić... Za tyle wyroków już dawno powinni ograniczyć mu prawa obywatelskie, a przynajmniej pozbawić biernych praw wyborczych... Odpowiedz Link Zgłoś
nowinator Re: Troska o najbiedniejszych Leppera 23.08.06, 15:22 Co się czepiasz. Przecie to wszystkie wyroki polityczne! Jaskrawość ciemna dopadła? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: Lepper: PO chce się dogadać z PiS bez Leppera 23.08.06, 09:56 "Zapewne coś jest na rzeczy, szykuje się małe trzęsienie ziemi ?" to prawdopodobne - Kaczyśki miesiąca nie wytrzyma bez mącenia. Taki charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
veritas11 Re: Lepper: PO chce się dogadać z PiS bez Leppera 23.08.06, 10:44 jardo-g napisał: > "Zapewne coś jest na rzeczy, szykuje się małe trzęsienie ziemi ?" > Może być jeszcze inne rozwiazanie, a mianowicie, że Lepper tym samym przygotowuje grunt do opuszczenia koalicji rządzącej i dołączenie do koalicji opozycyjnej... Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: Lepper: PO chce się dogadać z PiS bez Leppera 23.08.06, 10:45 no koalcji opozycyjnej to nie ma. Niemniej opuszczenie koalicji przez Leppera było by z korzyścią dla nas wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
loko31 Re: Lepper: PO chce się dogadać z PiS bez Leppera 23.08.06, 10:01 czyli jednak nawet część PO akceptuje politykę PISu? czyli to oznacza że jest ona dobra i nieszkodliwa jak twierdza niektórzy. Brawo PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: Lepper: PO chce się dogadać z PiS bez Leppera 23.08.06, 10:03 pewnie kilka czarnych owiec się wszędzie znajdzie. Niemniej od powołania Jurka na marszałka sejmu Jaruś K. gra na rzobicie PO (kokietując Rokitę itd). Ze średnim skutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Lepper: PO chce się dogadać z PiS bez Leppera 23.08.06, 10:25 > czyli jednak nawet część PO akceptuje politykę PISu? czyli to oznacza że jest > ona dobra i nieszkodliwa jak twierdza niektórzy. Brawo PIS. to, ze Endrju to powiedzial oznacza, ze Endrju to powiedzial.. Maceirewicz tez powiedziall.. wczesniej Jark mowil o Samoobronie.. Kurski o Bilboardach.. eee.. gadanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Lepper: PO chce się dogadać z PiS bez Leppera 23.08.06, 10:02 To jeśli Lepper jest taki pro rozwojowy to czemu chce więcej pieniędzy na cele socjalne i rolnictwo? Top raczej powinien powiedzieć że taki poziom cywilizacyjny mu juz odpowiada i nie chce aby wzrósł na wyższy poziom. To bym zrozumiał. Ale on jako wicepremier nie mógł się spytać premiera co on się dowiedział od Maciarewicza? Chyba Jarek pozwala zadawać pytania na posiedzeniach rządu? Odpowiedz Link Zgłoś
veritas11 Re: Lepper: PO chce się dogadać z PiS bez Leppera 23.08.06, 10:50 stasi1 napisał: > To jeśli Lepper jest taki pro rozwojowy to czemu chce więcej pieniędzy na cele > socjalne i rolnictwo? Top raczej powinien powiedzieć że taki poziom > cywilizacyjny mu juz odpowiada i nie chce aby wzrósł na wyższy poziom. To bym > zrozumiał. Ale on jako wicepremier nie mógł się spytać premiera co on się > dowiedział od Maciarewicza? Chyba Jarek pozwala zadawać pytania na > posiedzeniach rządu? ___________________________ Raczej się boją zadawać pytania... bo nie wiedzą czym to się dla nich obróci... Odpowiedz Link Zgłoś
gem58 Re: Lepper: PO chce się dogadać z PiS bez Leppera 23.08.06, 11:46 na posiedzeniach u Stalina jak ktos sie odezwal niepytany to popelnial straszny nietakt... :) Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Kryminalista politykiem... 23.08.06, 10:02 no proszę jak nam się Lepper kryminalista wyrobił..! O nietaktach coś tam mamrocze,że to niby Mojzesowicz go obraził.Obraził sie burak na buraka, ze mu nawozu podebrał. A we tle strach,że Jareczek faktycznie podbierze mu trochę innych buraków do swojej ekipy,i wtedy On,Lepper,Andrzej,Wódz i Herszt bandy złodzieji powędruje za kratki.. Odpowiedz Link Zgłoś
airwalk77 Mam wrazenie ze Macierewicz... 23.08.06, 10:08 popelnil wlasnie samobojstwo polityczne ta swoja wypowiedzial...tak jak 13 lat temu... hehehe...ale kretyn. Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: Mam wrazenie ze Macierewicz... 23.08.06, 10:09 a cóż mu Jaruś zrobi..... Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Tow.Andrzej wpuszczą was w kanał.Lepper jest 23.08.06, 10:09 naiwny,choć zawsze robił wrażenie przebiegłego.Już od dawna widać,że pisuary chcą go się pozbyć.A co on myślał,że będzie partnerem dla J.Kaczyńskiego? Naiwniak.Kaczor go potrzebuje,żeby mu przegłosowałm jak najwięcej ustaw,a potem kopa w d...Powód zawsze się znajdzie a nawet kandydat na wicepremiera inny niż Lepper.Władza kusi,o tym Lepper chyba wie najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
hanauma Lepper: PO chce się dogadać z PiS bez Leppera 23.08.06, 10:10 i ta kreatura jest wicepremierem Rzadu RP??? los jest jednak przewrotny - ale w naturze wszystko sie bilansuje. Z czegos wiec lepper jako v-pemier sie bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Fajna ta Janeczka-komuszkeczka 23.08.06, 10:18 ale ona juz wiekowa jest i to mocno, wiec ze sklerozy gubi sie juz w swoich intrygach.Swoja droga, to kto jeszcze chce z nia gadac?Lepper, jesli ma jeszcze rozum, to powinien trzymac sie od niej jak najdalej, a nie zalic sie na koalicjanta.Przeciez ta Janeczka to najgorszy salon i co z tym moze miec wspolnego buraczany Lepper?Zauroczylo go stare pizmo? Odpowiedz Link Zgłoś
siamlady Lepper: PO chce się dogadać z PiS bez Leppera 23.08.06, 10:38 Wiejski bełkot ćwierćinteligenta. Podziwiam cierpliwość Paradowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
op12 Ważna rzecz na zdjęciu dołączonym do artykułu! 23.08.06, 10:43 Proszę spojrzeć na zdjęcie dołączone do artykułu! Nad głową Leppera widać koronę, z głowy wyrastają skrzydła orła białego - wszystko na tle białoczerwonej flagi. To ewidentna wróżba dla jego przyszłości - prezydent RP kolejnej kadencji. Odczytując ta fotkę inaczej można ją uznać za nowe godło Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Bez Leppera ten rząd nie będzie już taki sam 23.08.06, 10:43 Lepper podejmóje najlepsze decyzje w sprawie rolnictwa od istnienia 3 a teraz 4 RP i ma gigantyczne poparcie rolników i samej wsi Odpowiedz Link Zgłoś
jestem-z-ukladu Re: Lepper: PO chce się dogadać z PiS bez Leppera 23.08.06, 10:45 Odnoszę wrażenie, że Andrzej to jedna z najrozsądniejszych osób w rządzie. Czy to nie jest niesamowite - to nie człowiek, który blokował mównicę, wyzywał ludzi (za co został prawomocnie skazany) opluwa dzisiaj swoich przeciwników politycznych tylko jego koalicjanci - politycy prawej i sprawiedliwej partii. Cud resocjalizacji? ----------------------------- to wszystko już było i niektórych nic nie nauczyło: www.youtube.com/watch?v=mbfKYvZ348A Odpowiedz Link Zgłoś
ted-47 Lepper: PO chce się dogadać z PiS bez Leppera 23.08.06, 11:12 Pan Andrzej Lepper wyrósł na wielkiego polityka. Jestem pełen podziwu. Odpowiedz Link Zgłoś
pulsar12 Re: Lepper: PO chce się dogadać z PiS bez Leppera 23.08.06, 11:31 ted-47 napisał: > Pan Andrzej Lepper wyrósł na wielkiego polityka. Jestem pełen podziwu. I to jest właśnie najdziwniejsze... Ale podobno wśród krasnali każdy liliput jest wielkoludem. Uprawiać politykę w naszym kaju już każdy może, jeden lepiej, inny trochę gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
eeeee1 Re: Lepper: PO chce się dogadać z PiS bez Leppera 23.08.06, 11:16 skoro oficjalnie wiadomo, ze co najmniej dwoch prezydentow Polski bylo agentami to dlaczego jacys pomniejsi ministrowie niby niemieliby nimi tez byc? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Lepper: PO chce się dogadać z PiS bez Leppera 23.08.06, 11:20 W sporej części diagnoza A. L. jest słuszna. Postkomuniści z PiS bez destrukcji nie potrafią egzystować. ----------- Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki To straszne, 23.08.06, 11:35 że są jeszcze ludzie, którzy mariaż się z Lepperem uważają za letki obciach. Skandal, po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Coś chyba Jarek olewa Andrew w rządzie... 23.08.06, 11:37 ale stołki zbyt przyrosły Lepciowym ludziom do tyłków, by pamiętać np. o godności... Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 kaczory wykolegują Leperka, jak chłopa w sądzie!. 23.08.06, 11:47 jeszcze nigdy nie zachowali sie przyzwoicie.. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: kaczory wykolegują Leperka, jak chłopa w sąd 23.08.06, 11:54 > jeszcze nigdy nie zachowali sie przyzwoicie.. To fakt bezsporny i wielokrotnie udowodniony. Słowo przyzwoitość znają z gazet ale jego znaczenie jest im z gruntu obce. Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: kaczory wykolegują Leperka, jak chłopa w sąd 23.08.06, 11:58 "Słowo przyzwoitość znają z gazet > ale jego znaczenie jest im z gruntu obce." Nie znają. W tych, które czytają takich słów się nie używa. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: kaczory wykolegują Leperka, jak chłopa w sąd 23.08.06, 12:06 Obawiam się, że obecnie żadnych nie czytają. Otrzymują odpowiednio spreparowane streszczenia. No, a obcojęzyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Lepper: PO chce się dogadać z PiS bez Leppera 23.08.06, 11:55 No i co, wykiwają Cię Panie Lepper! A wydawał się Pan taki sprytny. Pora skończyć z dżentelmeństwem i pokazać na co Pana tak naprawdę stać. Polecam skorzystanie z uzdolnień bokserskich! Autor: Miłośnik rozrywek w telewizorium Odpowiedz Link Zgłoś
gw_klamie12 Tusk zatopi POpaprańców 23.08.06, 11:58 zamist z PIS-em woli z PZPR (SLD), wszystko przegrał i jeszcze wymysił po faszystowsku kolejne przewodniczenie w partii, co za ludzie ślepi, on nadaje się na przewodzenie co najwyzej w piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Bardzo ładnie. A teraz napisz to samo własnymi 23.08.06, 12:09 słowami. Zaskocz mnie i pokaż, że potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: Tusk zatopi POpaprańców 23.08.06, 12:12 straszne. Z samym PZPR. a fe ten Tusk Odpowiedz Link Zgłoś