zigzaur 25.08.06, 17:48 No cóż, wojna trwa. Wojna między islamem a cywilizacją zachodnią, czyli judeochrześcijańską. Trzeba uderzyć w momencie maksymalnie dogodnym dla nas a najmniej dogodnym dla wroga. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
old.european Re: Izrael przygotowuje się do wojny z Iranem 25.08.06, 17:58 zigzaur napisał: > No cóż, wojna trwa. > Wojna między islamem a cywilizacją zachodnią, czyli judeochrześcijańską. > Trzeba uderzyć w momencie maksymalnie dogodnym dla nas a najmniej dogodnym dla > wroga. A gnoj rozrzuciles juz? Odpowiedz Link Zgłoś
stagaz [...] 25.08.06, 18:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin [...] 25.08.06, 18:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Salam Iran 25.08.06, 18:17 Oj durnyś ty Wania, durny. Swego czasu popieraliście Hitlera przeciwko Polsce, Anglii i Francji a potem wytłukł wam 35 milionów. Teraz popieracie mułłów i ich ambicje nuklearne a mułłowie pamiętają, kto mordował islamskich Afgańczyków i Czeczenów. Spodziewajcie się grzybków nad Moskwą. I wcale nie amerykańskich ani izraelskich. Ani nawet nie chińskich. Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin Biedaczyno, ja Rosjaninem NIE jestem miomo iż 25.08.06, 18:21 bardzo lubie i szanuje Rosjan, zaś Putina podziwiam ... jestem Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bmkms Re: Biedaczyno, ja Rosjaninem NIE jestem miomo iż 25.08.06, 18:23 Nie bardzo mi wygladasz na Polaka - ten pseudonim .. Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin Dworianin - poprostu tak mi sie podobało .. znam 25.08.06, 18:24 rosyjski i lubie ten język to i wybrałem rosyjski pseudonim Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Dworianin - poprostu tak mi sie podobało .. z 25.08.06, 18:33 Było sobie wybrać: - czinownik - opricznik - aparatczik - jefriejtor - kombrig Gdybym ja był Rosjaninem, też bym się tego wstydził. Rozumiem ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin Dworianin zdecydowanie ładniej lepiej niż Zigzaur 25.08.06, 18:34 a właśnie dlaczego Zigzaur ? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Dworianin zdecydowanie ładniej lepiej niż Zig 25.08.06, 18:37 Pseudonim nie ma żadnej wymowy politycznej. Jeśli chcesz, możesz tłumaczyć jako "zygzakowaty dinozaur". Dziwne, że ty masz szacunek dla Rosjan. Oni sami nie mają dla siebie szacunku. Kto wysadza w powietrze osiedla mieszkaniowe? Jaki inny naród pali żywcem dzieci w szkołach? W jakim innym państwie pozostawia się tonący okręt podwodny samemu sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin To pomysłowy pseudonim ... Mam szacunek do 25.08.06, 18:44 Rosjan bo to bardzo mili, wspaniali ludzie, wspaniała kultura np: balet ... nasi pobratymcy ... ... wszystko co napisałeś oprócz łodzi podowdnych robili Czeczeni ale oni NIE są Rosjaniami ... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: To pomysłowy pseudonim ... Mam szacunek do 25.08.06, 18:53 Ja jestem Polakiem i Rosjan za pobratymców nie uważam. To jest dzicz, 100 lat za Turkami. Kultura rosyjska? Łagry, Katyń, głód, poniewierka, korupcja, pijaństwo. Jacy Czeczeni? Że ktoś ma nazwisko kończące się na "-jew" to zaraz musi być Czeczen? Wielu Rosjan też nosi takie nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Pamietacie jak zaczela sie I wojna swiatowa. 25.08.06, 19:06 Tez w byle gow...ym kraiku. Teraz ci nakrecaja od nowa. Widac musza wypelnic proroctwa. Antychryst ich urzekl. Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp Dlaczego pudel Bush nie sprawdzi broni Izraela? 25.08.06, 21:22 Bezczele mają broń jaką chcą a nikt nie ma prawa się bronić bo pudle kontratakują. Odpowiedz Link Zgłoś
chanczal Re: To pomysłowy pseudonim ... Mam szacunek do 25.08.06, 19:26 nie jestem polakiem any rosianinem(wlasnie udowodnie to znajomoscia ortografii polskiej)))),ale znam i podzywiam kulture rosiska jak i polska, znam rownierz historie rosiska jak i polska,znam metalnosc rosiska jak i polska,znam komentarze na tym forum np. kacapa z moskwy jak i zigzaura i... widze ciermnosc z tej strony wisly ...zastanawiam sie w korej dziedzynie rosianie sa 100lat za turkami.i bardzo bym proszyl o przyklad osiagniec torkow jakej kolwek,czy to w sztuce,lyteraturze, malarstwie,nauce,technice itp.to nie jest zloslywosc tylko brak wiedzy na temat tureckej kultury(o ile ludobujstwo na tle etnycznej nie uwazasz za sztuke co turcy wyniosly na szcyt perfekcjii).z gory dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
adan_911 Re: To pomysłowy pseudonim ... Mam szacunek do 25.08.06, 22:06 Mają znaczne osiągnięcia w technice hodowli kóz, osłów i owiec oraz dzierganiu dywanów i tak od 1000 lat ;) Co do sztuki to z owcami Turcy niezłe balety potrafią wyczyniać. Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: To pomysłowy pseudonim ... Mam szacunek do 25.08.06, 22:49 P...sz przyjacielu. Przejedź się do Stambułu i zobacz coś więcej niż Bazar, np. Topkapi Odpowiedz Link Zgłoś
nehdat Polska potrzebuje prezydenta na miare Putina 26.08.06, 03:00 Rosja splacila wszystkie dlugi jakie miala z Paryskim Klubem i posiada obecnie rezerwy walutowe $280 miliardow i jest na trzecim miejscu za Chinami i Japonia pod tym wzgledem. "Foreign currency and gold reserves stand at nearly $280 billion, the third largest in the world, and the economy is growing at around 6 percent annually. The government projects a $55 billion budget surplus next year." www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2006/08/21/AR2006082101526.html Rosnaca potega Rosji przyczynia sie do rownowagi militarnej swiata i doprowadzi do stalego pokoju jak to bylo za czasow zimnej wojny. Rosja zawarla sojusze militarne i ekonomiczne z sasiadami; Chiny, Iran byle republiki sowieckie tworzac (wspolnie z chinczykami) "Shanghai Co-operation Organisation". Putin prowadzi polityke niezalezna od neokonow amerykanskich. Putin odebral majatki neokonow z podwojnymi paszportami rosyjski/izraeski ktore zostaly zagrabione za Jelcyna. Przestepcy gospodarczy z Rosjii ukrywaja sie obecnie w Izraelu. Putin odzyskal kontrole gigantem przemyslu naftowego Yukosem a Michail Chodorkowsky siedzi w wiezieniu. Sztuczka Chodorkowskiego ze sprzedaniem Yukosu Dawidowi Rothshildowi sie nie powiodla. Putin zbral Yukos za przekrety podatkowe i utarl nosa swiatowym bankierom rzadzacym swiatem zachodnim. www.theaustralian.news.com.au/story/0,20867,20244985-2703,00.html www.telegraph.co.uk/money/main.jhtml?xml=/money/2006/08/22/cnruss22.xml www.telegraph.co.uk/money/main.jhtml;jsessionid=AN014INPSITLLQFIQMFCFFWAVCBQYIV0?xml=/money/2006/08/22/ccom22.xml blog.case.edu/james.chang/2006/08/22/if_russia_can_pay_its_debt_off_why_cant_the_us PS; Sprawa zbrodni bolszewickich powinna byc juz dawno zalatwiona tym bardziej, ze Rosjanie mieli w tym minimalny udzial. www.russians.org/communist.html Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: To pomysłowy pseudonim ... Mam szacunek do 25.08.06, 22:47 Ta Twoja miłość nie jest odwzajemniona. W każdej dostojewszczyźnie jest czarny charakter Polak Odpowiedz Link Zgłoś
thannatos Re: Dworianin zdecydowanie ładniej lepiej niż Zig 25.08.06, 18:50 zigzaur napisał: > Pseudonim nie ma żadnej wymowy politycznej. Jeśli chcesz, możesz tłumaczyć jako > "zygzakowaty dinozaur". Chociaz bysta, panucku, pierdul nie lopowiadali. "Zigzaur" to taki sam zapis fonetyczny niemieckiego okreslenia jak "dworianin" rosyjskiego. mactec-militaryarms.com/sigsauer.html Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Dworianin zdecydowanie ładniej lepiej niż Zig 25.08.06, 18:54 Nie. Transkrypcja fonetyczna Sig-Sauer jest inna. Zresztą, moje posty bywają jadowite. A poza tym, jest lepsza broń niż Sig-Sauer... Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk W jakim innym państwie pozostawia się tonący .... 25.08.06, 19:11 W jakim innym państwie pozostawia się tonący okręt podwodny samemu sobie? Musisz nie znac histori z najgorszego okresu zimnej wojny amerykanskiego okretu podwodnego zlapanego przez Rosjan na ich wodach terytorialnych. Jest tam z cala amerykanska zaloga do dzisiaj ! Pewnie nie wiesz o skutkach amerykanskiego napalmu ktorym poslugiwali sie w Wietnamie: jest takie zdjecie ktore obieglo caly swiat: naga wietnamska dziwczynka poparzona napalmem na tle plonacej wioski. Interwencja amerykanskich sil porzadkowych kilka lat temu wobec sekty religijnej zabarykadowanej na fermie w niczym nie ustepuje rosyjskim dzialaniow wobec Czeczenow. Nie wspomne o izraelskich "dokonaniach" w Palestynie bo te nie maja rownych nawet w Czeczeni! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: W jakim innym państwie pozostawia się tonący 25.08.06, 19:46 Lewacka propaganda i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
umghhh Re: W jakim innym państwie pozostawia się tonący 25.08.06, 19:50 A to rosjanie biora jencow w Czeczeni? No ciekawe nie wiedzialem. Mrd w czeczeni to rosjanie sa winni - wszyscy, bomba na plazy w palestynie to oczywiscie zydzi sa winni - wszyscy, Grass w waffen SS to oczywiscie wszyscy niemcy sa faszystami - tego typu generalizacje to oznaka prymitywizmu bo czlowiek w oczywisty sposob nie pojmuje ze ludzie sa rozni i nie wszyscy a czasami nawet wiekszosc tych ktorych generalizacje dotycza (rosjanie, niemcy itp itd) sa przeciwko zbrodniom i ludobojstwu dokonywanych w ich imienu. To czy Irael stosuje srodki zblizone do rosyjskich w Czeczeni to kwestja bardzo dyskusyjna. Wydaje mi sie to watpliwe. Oni po prostu nie uwazja a wojna to bardzo chaotyczna sytuacja. Mogliby sie postarac lepiej ale tego nie robia. Przynajmniej ich celem nie jest eksterminacja drugiej strony. Przynajmniej na razie. Jak Iran zacznie rozdawac pigulki (jak im sie skonczy ropa to jest to calkiem prawdopodobne bo czyms trzeba bedzie narod zajac a wojna to lepsze niz roboty publiczne) to pewno sytuacja sie zmieni. To prawdziwa tragedia ze ludzie sie tak morduja. Jeszcze wieksza to ludzka podlosc i glupota w wykozystywaniu ludzkiej tragedii w przygotowaniu nastepnej. I tak krwawa lazn goni nastepna a ludziska sie ciesza przed telewizorami albo co gorsza obojetnie popijaja kieliszek chleba powszedniego w zludnym przekonaniu ze ich to nie dotyczy. A mozna by bylo uczynic ten swiat lepszym i takie tragedie uczynic mniej prawdopodobnymi. Tylko po co? To dotyczy innych. // Odpowiedz Link Zgłoś
clr Re: Biedaczyno, ja Rosjaninem NIE jestem miomo iż 25.08.06, 20:55 On (i nie tylko on - czesc innych tez) mysli ze Ty jestes Wania z przekonania a nie przez rodowod - myslisz i wypowiadasz sie jak lewicowiec czyli jak tradycja mowi ze Wschodu (tego dawnego - za Brezniewa) Odpowiedz Link Zgłoś
werbus Re: Biedaczyno, ja Rosjaninem NIE jestem miomo iż 25.08.06, 21:40 Putina nalezy docenić przede wszystkim za to,że uczy pejsatych roboty,co prawda w karnych koloniach ale uczy.Pijaczyna Jelcyn trwonił rosyjski majątek Putin pomnaża odbierająć zagrabine przez pejsatych.Wszak Rosjanie to goje więc... dworianin napisał: > bardzo lubie i szanuje Rosjan, zaś Putina podziwiam ... jestem Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bmkms Re: Salam Iran 25.08.06, 18:22 To my mamy popierac samobojczo Iran ??!! Urwales sie z polksiezyca ? Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin Ja popieram tych którzy się bronią, a Iran bronie 25.08.06, 18:23 się przed agresorami Odpowiedz Link Zgłoś
bmkms Re: Ja popieram tych którzy się bronią, a Iran br 25.08.06, 18:25 A ktoz to atakuje Iran ? A czy Iran nie atakuje nikogo ? Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin Jest straszony atakiem przez USA i Izrale znając 25.08.06, 18:27 zaś agresywność tych państw ma prawo do obaw Odpowiedz Link Zgłoś
lucky81 Re: Jest straszony atakiem przez USA i Izrale zna 25.08.06, 20:15 Kolego, prezydent Iranu bardzo wyraźnie od dawna wygłasza swoje groźby wobec Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
nehdat Re: Jest straszony atakiem przez USA i Izrale zna 26.08.06, 03:53 Masz racje bo potwierdzenie oczywistych faktow historycznych jest zagrozeniem dla istnienia zion - faszystowskiej ideologii. Fundamentem zion jest podrzymywanie fobi; holokaust, antysemityzmu i wszyscy sasiedzi chca zaglady Zydow. Zaprzestanie straszenia spoleczenstwa zydowskiego i wyleczenie izraelczykow z fobi; doprowadziloby do rzetelnych rozmow pokojowych i trwalego pokoju na Bliskim Wschodzie. Trwaly pokoj na Bliskim Wschodzie jest zagrozeniem dla "geszeftu" neokonow i ich dazeniu do budowania "Nowego Porzadku". Jeden rzad bez granic ze stolica w Nowym Yorku nie jest czyms nowym jest to tylko uaktualniona wersja bolszewickiego dazenia do panowania nad swiatem. Architekt ostatnich wojen na Bliskim Wschodzie; Wolfowitz (podobnie jak inni jego koledzy z podwojnymi paszportami USA/Israel) byl trockista ktory zafascynowal sie nowymi metodami panowania nad swiatem przy uzyciu militarnej potegi USA i mozliwosciami amerykanskiego przemyslu zbrojeniowego. lucky81 napisał: > Kolego, prezydent Iranu bardzo wyraźnie od dawna wygłasza swoje groźby wobec > Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
tora-tora1 Re: Jest straszony atakiem przez USA i Izrale zna 26.08.06, 04:09 Odpowiadasz na : nehdat napisała: > Masz racje bo potwierdzenie oczywistych faktow historycznych jest zagrozeniem > dla istnienia zion - faszystowskiej ideologii. > > Fundamentem zion jest podrzymywanie fobi; holokaust, antysemityzmu i wszyscy > sasiedzi chca zaglady Zydow. ------------------ A co powiesz o zamiarze powrotu Iranu do potęgi Persji i wprowadzeniem islamu do Europy? Czy to jest faszystowska ideologia Izraeja? Odpowiedz Link Zgłoś
genocidezionism Re: żydzi przegralii z hesbollahem to z iranem 25.08.06, 19:48 nie maja najmniejszych szans.po prostu jeden nalot nie wystarczy bo iran zrobi zydom spektakl multimedialny nad pustynia negev dużo bardziej efektowny od tego widowiska niezapomnianego z N.Y na WTC. czas syjonistów bezczelnych okupantów arabskiej palestyny dobiega końca. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: żydzi przegralii z hesbollahem to z iranem 25.08.06, 21:35 genocidezionism napisała: > nie maja najmniejszych szans.po prostu jeden nalot nie wystarczy bo iran zrobi > zydom spektakl multimedialny nad pustynia negev dużo bardziej efektowny od tego > > widowiska niezapomnianego z N.Y na WTC. > czas syjonistów bezczelnych okupantów arabskiej palestyny dobiega końca. Jedna bombka atomowa i będzie po Teheranie i takich kretynach, jak Ty, wiejski ćwierćinteligencie :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mosessex Re: żydzi przegralii z hesbollahem to z iranem 26.08.06, 22:19 pół bomby atomowej i będzie po syjonistach bo posraja sie ze strachu i sami z palestyny wyjadą głośno wołając aj-waj. Odpowiedz Link Zgłoś
stan123 Zal mi Zydow bo to wspaniali ludzie! 25.08.06, 22:04 Kiedy wyjechalem z Polski przed 40+ laty, najwiecej pomagali mi Zydzi: Polscy, Wegierscy i Niemieccy. Przekonalem sie wtedy, ze to sa wspaniali ludzie jak sie ich szanuje. Pomagaja bezstronnie, dziela sie sukcesem i sa doskonalymi liderami ruchow spolecznych (businesowych - juz nieco gorzej...). Izraelczycy, ktorych znam, sa jeszcze o klase bardziej pomocni i serdeczni. Dlatego jest mi niezwykle smutno ze okres Panstwa Izraelskie dobiegnie konca w ciagu najblizszyh 8 do 10 lat. Obecna okupacja Palestyny to nic innego jak tylko 4-ta krucjata. My Chrzescijanie przegralismy nasze 3 wyprawy. Teraz nadchodzi kres tej 4-tej. Wspomagajmy naszych braci Zydow psychicznie aby nie odczuli swej przegranej jako czegos anty-syjonistycznego. Historia ma po prostu swoj niezachwiany kurs. Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Zal mi Zydow bo to wspaniali ludzie! 25.08.06, 22:54 Akurat w czasie "chrześcijańskich" krucjat to zaczęliśmy od wymordowania Żydów w Jerozolimie. Efektem tego był 200 letni prawie sojusz Islamu z Judaizmem. PS. Nie zabieram stanowiska w tym sporze ale drażni mnie jak ktoś używa "historycznych" argumentów bez znajomości historii Odpowiedz Link Zgłoś
tora-tora1 Re: Zal mi Zydow ./.stan123/ 26.08.06, 02:56 Wyczuwam tu niejako ironię... Czemu ta żle prognozujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
jezzi trzeba 25.08.06, 18:28 trzeba sie bronic przed wszelkiej masci idiotami, ktorzy rozwiazania problemow swiata szukaja w roznych wojnach. popierajmy madrych ludzi walczacych z wojna jako taka, bo to ona jest prawdziwym wrogiem ludzi. zli i glupi sa wsrod arabow, zydow, polakow, amerykanow i wszystkich innych i smie twierdzic, ze procentowy ich udzial jest identyczny w kazdej z tych grup Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: trzeba 25.08.06, 18:39 Wiesz, z wojną jest tak, że możesz jej nie chcieć, a ona do ciebie przyjdzie, bo twój wróg tego chce. Skoro wróg chce cię uderzyć, to albo nie boisz się skutków ciosu albo uprzedzasz cios. Trzeciego wyjścia nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
jezzi sluchaj 25.08.06, 19:29 wojna to straszne gowno, nie wiem jak ty, ale ja jeszcze nie przezylem, a obawiam sie ze ewentualny atak na iran bedzie poczatkiem takiego szamba ze juz sie z niego nie wygrzebiemy, nie da sie wygrac z mocarstwem atomowym. ogladales taki filmik jak "Dr. Strangelove", jesli nie to szczerze polecam, idealnie oddaje glupote tego wszystkiego, musimy po prostu jako ludzie zaczac myslec innymi kategoriami, bo nie dzieje sie fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
lucky81 Re: sluchaj 25.08.06, 20:18 Przecież zigzaur nie powiedział, że wojna jest fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: sluchaj 25.08.06, 23:16 Dokładnie. Wojna nie jest fajna. Ale skoro już jest, to lepiej ją wygrać niż przegrać. Odpowiedz Link Zgłoś
nehdat jezzi twoja teoria zostala potwierdzona 26.08.06, 04:03 przez wypowiedzi pozytecznych idiotow. jezzi napisał: > trzeba sie bronic przed wszelkiej masci idiotami, ktorzy rozwiazania problemow > swiata szukaja w roznych wojnach. popierajmy madrych ludzi walczacych z wojna > jako taka, bo to ona jest prawdziwym wrogiem ludzi. zli i glupi sa wsrod arabow > , > zydow, polakow, amerykanow i wszystkich innych i smie twierdzic, ze procentowy > ich udzial jest identyczny w kazdej z tych grup Odpowiedz Link Zgłoś
genocidezionism Re:stagaz ty z gazu uciekłeś czy co? 25.08.06, 19:32 ludobójczych syjonistów zwalczaj a arabów pozostaw w spokoju oni sa u siebie nikomu ziemi nie okupują a syjoniści owszem całąpalestynę od ponad 60 lat, swołocz nienasycona. Odpowiedz Link Zgłoś
tingri Re:stagaz ty z gazu uciekłeś czy co? 26.08.06, 00:27 wedlug ciebie polacy od ponad 60 lat "okupuja" gdansk, litwni-wilno, ukraincy-lwow, a bialorusini-Grodno. Bzdury piszesz kolego, wojny zmieniaja greanice, inteligentni ludzie akceptaja zmiany i ucza sie zyc w nowych realiach. ktos kto mowi ze gdansk powinien wrocic do niemiec, a lwow do polki uwazany jest za "margines polityczny" lub wariata; tyle samo warte sa twoje wywody dot. okupacji palestyny przez izrael, obudz sie kolego - to juz ponad 60 lat, a ty ciagle spisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mosessex Re:stagaz ty z gazu uciekłeś czy co? 26.08.06, 22:20 ludobójstw nie przedawnia się koleżanko wedle prawa międzynarodowego. 6o lat żydowskiego ludobójstwa w okupowanej palestynie ziostanie osądzone!!! to jest pewne! Odpowiedz Link Zgłoś
phun PL = Iran Polnocy, my tez mamy przywodce 25.08.06, 19:53 ktorego nie lubia na salonach tak samo jak Iranskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur [...] 25.08.06, 18:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Z łaski swojej odwal się od wyrzucających gnój. 25.08.06, 20:40 Moi rodzice mają gospodarstwo i w dzieciństwie robiłem to niejednokrotnie. Dziś (w bólach bo w bóleach ale jednak) dopracowałem się doktoratu i kierowniczego stanowiska w dużej firmie. Rolnik wyrzucający gnój nie musi byc wbrew pozorom głupszy od takiego jentelektualisty jak Ty. Po prostu dokonał takiego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
mannaznieba4 Re: cywilizacja zachodu to cywilizacja perska 26.08.06, 11:33 nie ma judeochrześciańskiej cywilizacji jest cywilizacja judeo-komunistyczna w ramach ludobójczego syjonizmu. cywilizacja perska została zapozyczona przez greków i takl trafiła do europy. mitologia hebrajska wywodzi sie z mitologi pastezry sumeryjskich. zydzi praktycznie większoć swoich legend zpozyczyli (ukradli) innym plemionom. Odpowiedz Link Zgłoś
dobby7 oj, bedzie sie pisalo... 25.08.06, 17:59 Juz za chwileczke, juz za momencik piatek z polskim antysemityzmem i wrogoscia do Izraela bedzie sie krecic. Chyba juz tu nie bede dzisiaj zagladal. SHALOM Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin Nie ma słów na potępienie syjonistów 25.08.06, 18:14 I masz rację nie zaglądaj tutaj syjonistów dośc tu ... Odpowiedz Link Zgłoś
telcontar5 Re: Nie ma słów na potępienie syjonistów 25.08.06, 18:24 Już samo to że jestes polakiem jest dla mnie obelgą ty nazisto. Odpowiedz Link Zgłoś
bmkms Re: Nie ma słów na potępienie syjonistów 25.08.06, 18:24 To nie potepiaj skoro nie ma slow Odpowiedz Link Zgłoś
bodozec trudno sie dziwić ze Iran chce miec bombę atomową 25.08.06, 18:01 Inaczej trudno mu bedzie powstrzymać agresywnych zydków i ich jankeskich pachołków Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin Zgadzam się. Iran z bronią jądrowa to pokój na 25.08.06, 18:16 Bliskim Wschodzie oraz koniec panoszenia się tam Izraela i USA. To elementarna równowaga w tamtym rejonie. Każdy będąc zagrożny przez syjonistów i ich sługusów chciałby się bronić ... Iran ma prawo do obrony ... Odpowiedz Link Zgłoś
bmkms Re: Zgadzam się. Iran z bronią jądrowa to pokój n 25.08.06, 18:24 Hitler tez zaczal wojne tlumaczac sie prawem do obrony Odpowiedz Link Zgłoś
bodozec Re: Zgadzam się. Iran z bronią jądrowa to pokój n 25.08.06, 19:15 bmkms napisał: > Hitler tez zaczal wojne tlumaczac sie prawem do obrony I George W. Bush też :) A jakie wojny zaczął Iran ? Odpowiedz Link Zgłoś
lucky81 Re: Zgadzam się. Iran z bronią jądrowa to pokój n 25.08.06, 20:20 Nie Bush tylko Kongres. Odpowiedz Link Zgłoś
genocidezionism Re: ale syjoniści to zawsze wojnę przynosili 25.08.06, 19:38 a żydzi wojnę za soba ciągneli od wieków. przyczyna jest obecnośc żydów i syjonistów na ziemi bo jak widać właśnie oni wywołują wszelkie wojny na bliskim wschodzie. atom dla iranu może nie wystarczyć chyba ,że iran dostanie rakietu międzykontynentalne takie że i do usa doleca wtedy żydowskie skupiska w usa musiałby siedzieć cicho i do wojen niepodżegałyby tak jak robią to teraz. iran nikogo nie zaatakował od kilkudziesięciu lat a zydzi ?? wywołali siedem woejn i niezliczona ilość konfliktów. Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Zgadzam się. Iran z bronią jądrowa to pokój n 25.08.06, 22:57 I sądzisz, że z bronią "A" graniczy się do obrony. Wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
babusz Re: Izrael przygotowuje się do wojny z Iranem 25.08.06, 18:02 zigzaur napisał: > No cóż, wojna trwa. > Wojna między islamem a cywilizacją zachodnią, czyli judeochrześcijańską. Nie ma zadnej wojny tu u nas w Europie. Sa jakies lokalne konflikty daleko od nas, ale w te nie powinnismy sie dac wplatac, nawet jesli prowokatorom z obydwu stron tych konfliktow bardzo na tym zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Izrael przygotowuje się do wojny z Iranem 25.08.06, 18:18 Wojna jest, bo leje się krew. Madryt, Paryż, Londyn to wcale nie daleko od Warszawy. Zresztą islamiści do jednego wora wrzucają Niemców, Anglików, Polaków, Francuzów, Hiszpanów, nawet Rosjan. Odpowiedz Link Zgłoś
dobby7 "old european"... 25.08.06, 18:02 Zdazylem napisac, ale ty mnie ubiegles z wyslaniem... Rozpoczales festiwal chamstwa i polactwa ... Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Re: "old european"... 25.08.06, 18:15 dobby7 napisał: > Zdazylem napisac, ale ty mnie ubiegles z wyslaniem... > Rozpoczales festiwal chamstwa i polactwa ... Przeczytalem, co napisales, nie wciskaj mi dziecka w brzuch. Nie jestem wrogo nastawiony ani wobec zydow ani wobec muzulmanow. Jesli ich wodzowie chca aby sie tlukli miedzy soba, to ich sprawa. Szkoda tylko ofiar - po jednej i po drugiej stronie. A chamstwo i polactwo juz sie czepia jak gowno okretu - jedni tego, drudzy tamtego - i krzyczy: plyniemy. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 Re: "old european"... 26.08.06, 08:02 Odezwal sie stary smierdzacy ewropejczyk co to bedzie pitolil o prawach czlowika jak to mu wciska cala cholota lewacka europy. A do roboty sie smierdzielu wez a nie tylko na socjale, darmozjadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin Nazi - syjoniści zupełnie oszaleli ....cóż w razie 25.08.06, 18:08 ataku na Iran, zostaną zmiażdżenie ręką perskiego żołnierza ... ale cóś Omlet sam chce skończyć jak jego rodak w maju 1945 ... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Nazi - syjoniści zupełnie oszaleli ....cóż w 25.08.06, 18:24 Oj, Wania, ty sowsiej z uma soszoł! Nie przypominam sobie, aby w maju 1945 jakiś perski żołnierz zabił Żyda. A jeśli nawet, to nie miało to żadnego znaczenia historycznego. Co jest wart perski żołnierz, pokazała wojna w latach osiemdziesiątych. Byli tłuczeni przez irackich Arabów. Skoro jeden Izraelita jest w stanie rozpędzić 100 Arabów a jeden Arab 5 Irańczyków, to dalsza dyskusja nie ma sensu. Wartość bojowa perskiego żołnierza jest mniejsza niż perskiego kota. Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin Towarzyszu ! Powiedzcie kto wyszkolił Hezbollach 25.08.06, 18:25 czasami nie Persowie ... ? Kto go naucyzł walczyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Towarzyszu ! Powiedzcie kto wyszkolił Hezboll 25.08.06, 18:27 Nigdy nie byłem towarzyszem. Na razie Hezbollah zademonstrował tylko sztukę chowania się za plecami cywilów. Tylko zadziwiająca wręcz powściągliwość i łagodność Żydów spowodowała, że wszy nie zostały wytłuczone do końca. Ale i Żydzi mogą stracić cierpliwość... Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin Cóż dialektyka towarzyszu nei ukryje klęski 25.08.06, 18:29 waszego rezimu w Libanie ... gdzie zostął on pobity przez grupke partyznatów ...wyszkolonych i uzbrojonych przez Iran Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Cóż dialektyka towarzyszu nei ukryje klęski 25.08.06, 18:35 Kto został pobity? Bo relacjom z walk w Libanie towarzyszyły jęki, ilu to Arabów zginęło. W każdym razie, ostrzał rakietami Hezbollahu ustał a gotowość bojowa Izraela nie spadła. Odpowiedz Link Zgłoś
libertarianin79 klam pinokio klam... 25.08.06, 20:13 hehe ty jestes glupi i tak podatny na zydowska propagande czy tak celowo przeinaczasz fakty? izrael tak pieknie krzyczal ze juz to zniszczyli prawie caly arsenal rakiet hezbollahu i prawie wszystkie wyrzutnie a jakos ilosc wystrzeliwanych rakiet caly czas sie zwiekszala i to az do ogloszenia rozejmu - potem ostrzal faktycznie ustal ale nie dlatego ze izrael zadal hezbollahowi jakies straty a dlatego ze hezbollah respektuje rozejm ... w przeciwienstwie do syjonistow zreszta. zdolnosc bojowa hezbollahu jest rownie wysoka a moze i wyzsza bo pewno juz uzupelnili braki w uzbrojeniu (i to o dziwo braki powstale nie z powodu zniszczenia przez zydowska armie ale z powodu wystrzelania tego co mieli na stanie :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
bmkms Re: Nazi - syjoniści zupełnie oszaleli ....cóż w 25.08.06, 18:26 HI, hi, teraz widac kim jestes. Te wzniosle i gornolotne oswiadczenia o zmiazdzeniu reka islamskiego zolnierza . Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Nazi - syjoniści zupełnie oszaleli ....cóż w 25.08.06, 22:59 O gratulacje! Ktoś pierwszy zauważył, że Irańczycy to Persowie, a nie Arabowie! Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin Biedaku, coś takiego jak Judeochrześcijaństow czy 25.08.06, 18:10 tym bardziej cywilizacja judeochrześcijańska NIE istnieje to wymysł syjonistów i ich sługusów z Waszyngtonu, którzy jak napisał Dziennik (dzisiaj) przegrali w Iraku i Afganistanie ... tam zwyciężlili Persowie :-) A co do cywlizacji to istnieje cywlizacja chrześcijańska i żydowska osobno i są one ze sobą sprzeczne, są sobie wrogie ... Odpowiedz Link Zgłoś
old.european islamochrzescijanstwo... judeoislam... 25.08.06, 18:17 mozna cwiczyc rozne warianty. Byle wirtualnie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin Racja. Ale ci biedacy naprawde wierzą iż coś 25.08.06, 18:20 takiego istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
nehdat Re: Racja. Ale ci biedacy naprawde wierzą iż coś 26.08.06, 04:13 dworianin napisał: > takiego istnieje Oj, niestety taki potworek istnieje w USA a Jackie Mason (amerykanski komik) skarzy "Jews for Jesus" o 4 miliony odszkodowania. news.ninemsn.com.au/article.aspx?id=125334 Odpowiedz Link Zgłoś
dosc_tego Biedaku islamski.....co tam slychac w Arabii???? 25.08.06, 18:18 Juz mulla wolal na modlitwe??? Dupa wypieta w kierunku mekki? koran odczytany? dzikie wrzaski allahu akbar odwrzeszczane? Kobieta pobita? dworianin....nie martw sie......juz cywilizacja Zachodu zadba o darmowy bilet dla Ciebie wprost do Kabulu.... Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Re: Biedaku islamski.....co tam slychac w Arabii? 25.08.06, 18:20 dosc_tego napisał: >... juz cywilizacja Zachodu a co wy tam wiecie o Zachodzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin Old.europa ten typ powyżej to nie z zachodu tylko 25.08.06, 18:30 z jakijś dziury w Teksasie ... Odpowiedz Link Zgłoś
dosc_tego Rozczaruje Cie......pisze z Polski.... 25.08.06, 18:34 A Iran i tak dostanie bombke... Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin Re: Rozczaruje Cie......pisze z Polski.... 25.08.06, 18:45 Coż kto sieje wiatr zbiera burze Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin Otóż jestem Polakiem - katolkiem w żadnym kraju 25.08.06, 18:23 Islamskim nigdy nie byłem ... chociaż do Persji bym sie wybrał ... na wycieczke ... Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Re: Otóż jestem Polakiem - katolkiem w żadnym kra 25.08.06, 18:24 dworianin napisał: Tak, tak... Jeszcze nie chrzescijanin ale juz katolik. To juz Tuwim o was napisal. Odpowiedz Link Zgłoś
bmkms Re: Otóż jestem Polakiem - katolkiem w żadnym kra 25.08.06, 18:28 Nie wierze. Chyba, ze jestes samobojca-katolikiem Odpowiedz Link Zgłoś
bodozec [...] 25.08.06, 18:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin dosc_tego nie powinien dzisiaj pisać postów toż 25.08.06, 18:31 łamie przepisy szabatau ... Odpowiedz Link Zgłoś
dosc_tego szabas jest jutro.......ekspercie.... 25.08.06, 18:36 A tak w ogole to nie jestem Zydem.......ani katolikiem.....ani innym chrzescijaninem... Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin To kim ? Muzułmaniem apostata ? Stąd ta nienawiść 25.08.06, 18:46 do Islamu ? Odpowiedz Link Zgłoś
dosc_tego muzulmaninem tez nie jestem..... 25.08.06, 18:49 ani apostata muzulmanskim....nie jestem tez buddysta, hinduista, konfucjanista, taoista, szintoista, voodooista ani animista.... Jestem po prostu ateista. Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin to rozumie tą niechęć w Irani miałbyś przechlapane 25.08.06, 18:57 tam nie uznają istnienia ateistów zaś owszem uznają istnienie judaizmu i paru wyznań chrześcijańskich ... Odpowiedz Link Zgłoś
nehdat Re: szabas jest jutro.......ekspercie.... 26.08.06, 04:21 Sluzyles z Morelem w tej samej jednosce UB? Znasz "Dziady" Adama Mickiewicza; a moze z adaskiem m. organizowales pucz syjonistyczny w 1968? dosc_tego napisał: > A tak w ogole to nie jestem Zydem.......ani katolikiem.....ani innym > chrzescijaninem... Odpowiedz Link Zgłoś
miliarder [...] 25.08.06, 18:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur [...] 25.08.06, 18:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin Zigi powiedz to jakiemuś Persowi ... wiesz ich 25.08.06, 18:34 Prezio doktor Ahmadineżad ma bologa możesz mu napisać komentarz z taką propozycja ... tylko uważaj bo wiesz Strażnicy Rewolucji moga cie złapać w czasie godziny policyjnej w Tel Awiwie ... gdy już tam wkroczą ... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Zigi powiedz to jakiemuś Persowi ... wiesz ic 25.08.06, 18:43 Nigdy nie byłem w Tel-Aviv. A tych "strażnikow rewolucji" to się ułoży warstwami i przysypie piaskiem. Na wschód od Eurfatu, rzecz jasna. Niezły prezydent, co zajmuje się pisaniem blogów internetowych. A myślałem, że największym lekkoduchem to był Bill Clinton... Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin Oto link do bloga pana Prezydenta (są cztery 25.08.06, 18:48 wersje językowa perska, arabska, angielska i francuska): www.ahmadinejad.ir/ Odpowiedz Link Zgłoś
dosc_tego [...] 25.08.06, 18:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Islam nie ma prawa istniec 25.08.06, 19:00 To nie mogą być dziewice kozie, ponieważ błonę dziewiczą mają tylko ludzie i szympansy. No, chyba że Koran twierdzi inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
mosessex Re:ludzie chorzy powinni trafić do szpitala zigzur 26.08.06, 22:23 całe szczęściwe ,że nie tacy uczniowie jak ty decydują kto ma istnieć. islam jest tak samo dobry jak każda inna religia. Odpowiedz Link Zgłoś
dosc_tego No wreszcie! Czas na ostateczne uderzenie.... 25.08.06, 18:15 Teheran musi zaplonac! Czekam z niecierpliwoscia na atak. Mam nadzieje, ze bedzie to szybkie i skuteczne uderzenie sil USA + Izrael. Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Re: No wreszcie! Czas na ostateczne uderzenie.... 25.08.06, 18:19 dosc_tego napisał: > Teheran musi zaplonac! Czekam z niecierpliwoscia na atak. Mam nadzieje, ze > bedzie to szybkie i skuteczne uderzenie sil USA + Izrael. a ja mysle, ze oni sie w koncu dogadaja, mniej lub wiecej pokojowo. A potem wspolnie zdepcza te gowna, co sie ich dup uczepily i podzegaja. Czego wam od serca zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
dosc_tego Dobrze, ze zyczysz sobie zniszczenia Polski????? 25.08.06, 18:38 > a ja mysle, ze oni sie w koncu dogadaja, mniej lub wiecej pokojowo. > A potem wspolnie zdepcza te gowna, co sie ich dup uczepily i podzegaja. > Czego wam od serca zycze. A dlaczego pragniesz zdeptania Polski?? Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Re: Dobrze, ze zyczysz sobie zniszczenia Polski?? 25.08.06, 18:51 dosc_tego napisał: > > > a ja mysle, ze oni sie w koncu dogadaja, mniej lub wiecej pokojowo. > > A potem wspolnie zdepcza te gowna, co sie ich dup uczepily i podzegaja. > > Czego wam od serca zycze. > > A dlaczego pragniesz zdeptania Polski?? A dlaczego Polski? Czyzbys uwazal ze panstwo to ty? Nie, tylko te podzegajace gowna beda zdeptane i sadze, ze panstwo we wlasnym interesie w tym pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
dosc_tego Gdyz jestem Polakiem..... 25.08.06, 18:54 A Ty piszesz, ze przyjdzie czas, ze sie Nas zdepcze.....wiec pytam sie dlaczego chcesz zdeptania Nas Polakow??? Odpowiedz Link Zgłoś
tetrachord Re: Dobrze, ze zyczysz sobie zniszczenia Polski?? 25.08.06, 19:45 A wlasciwie to ilu Polakow zamordowali juz Arabowie? dosc_tego napisał: > > > a ja mysle, ze oni sie w koncu dogadaja, mniej lub wiecej pokojowo. > > A potem wspolnie zdepcza te gowna, co sie ich dup uczepily i podzegaja. > > Czego wam od serca zycze. > > A dlaczego pragniesz zdeptania Polski?? Odpowiedz Link Zgłoś
dosc_tego Odpowiadam ilu Polakow zabili Arabowie i islamisci 25.08.06, 20:10 W WTC co najmniej kilkunastu W Madrycie kilku W Londynie kilku W Egipcie kilku W Iraku ponad 20 i reportera W innych krajac islamskich, gdzie muzulmanie zabijaja turystow Na Zachodzie tez gina Polacy z rak islamskich Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin Biedaczyno ... prędzej byś zobaczył klęske USA i 25.08.06, 18:20 Izraela wtedy antychmiast Hezbollach wznowiłby ataki na Izrale (zostąło mu 80 % arsenału) Syria zaatakowałaby Izrael a Hezbollach pokazał iż mozna zwyciężyć suyjonistów ... w Iraku wybuchłoby szyickie powstanie (60 % mieszkańców to szyici) ... co wiązałoby hamerykańskich żołdaków ... W Afganistanie wybuchłyby cięzkie walki ... we wszytkich krajach regiony byłby abntyhamrykańskie demonstracje co zmusiłby np: rządy tamtejszych państw do wyrzucenia wojsk USA ... w Iranie nic by syjonistczno - hamrykańscy agresorzy nie zdziałąli ich czołgi płonełyby jak pochodnie ... Nie wspomniając o tym iż syjonistyczne gniazdo zostałoby zaatakowane "brudnymi" bombami ... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Biedaczyno ... prędzej byś zobaczył klęske US 25.08.06, 18:32 Te "klęski USA" są regularnie zapowiadane już od roku 1917. Że zapowiedzi nie mają nic wspólnego z rzeczywistością, to tym się czerwoni nie przejmują. 1. Hezbollah wznowi ataki na Izrael? Możliwe, że lada chwila wznowi. Wtedy sami Libańczycy ich wytłuką. 2. Szyickie powstanie w Iraku? No i co z tego? W Iraku jest kilka powstań jednocześnie, że aż trudno się w tym połapać. 3. Ciężkie walki wybuchną w Afganistanie? Nie sądzę, Putin nie jest tak głupi jak Greczko czy Breżniew, nie będzie się pchał. 4. "Wyrzucenie wojsk amerykańskich"??? Dobre. Ostatni raz próbowano tego pod Falaise i w Ardenach. Skończyło się bezwarunkową kapitulacją. Czy są chętni do naśladowania? 5. Kto mówi, że Amerykanie wjadą do Iranu czołgami? To teren górzysty. Tylko Rosjanie popełniają takie głupstwa. 6. Jeśli jakieś gniazdo miałoby zostać zaatakowane brudnymi bombami, to raczej typowałbym bomby czeczeńskie (made in Iran) w Maskwie. Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin to tak: 25.08.06, 18:42 Operacje reżimu Busha w Iraku i Afganistanie to jego wielka klęska tak samo jak porażką jest niedawana agersja Omelta na Liban ... 1. Hezbollach jest popierany przez większość Libańczyków ... I jest w stanie stawiać opór Izraelowi. Zaś jego szef to jednyny przywódca Arabski nie pokonany przez syjonistów ... 2. Powstanie w Iraku utrudniłoby Hameykańskim oddzaiąłom atak na Iran i wizałoby znaczne siły obecne 140 tys. tchórzy siedzących w bazach i nie panujących nad niczym poza nimi i częscią Bagdadu ... 3. Mówie o walkach z Talibami już teraz Hameykanie ze swoimi poplecznikami kontrolują tylko Kabul i większe miasta Afganistanu a wprowadozny przez nich marionetkowy rząd ma władze kończącą sie na przedmieściach Kabulu. 4. Chodzi o Amerykanskie bazy w Arabi Saudyjskiej czy Turcji pamiętasz jakie Turcaj w czasie agresji na Iran wprowadizął Hameykańca ograniczenia .... i jak i to utrudniło atak ... 5. Właśnie górzysty więc w najlepsyzm wypadku Hamerykanie byliby w stanie kontrolować Teheran i kilka większych miast siedzieliby zamknięci w bazach i Nigdy NIE byliby w stanie opanowac Iranu ... a władza narzuconego rządu kończyąłby się na przedmmieściach Teheranu ... gdyby zaś wyszli w górskie prownicje gineliby jak muchy ... 6. Iran groził zaatakowaniem Większych miast Izraela brudnymi bombami w razie ataku ... gdyż takie juz ma ... Odpowiedz Link Zgłoś
dosc_tego No wiec jak rozwiazac te problemy..... 25.08.06, 18:48 > 1. Hezbollach jest popierany przez większość Libańczyków ... I jest w stanie > stawiać opór Izraelowi. Zaś jego szef to jednyny przywódca Arabski nie pokonany > > przez syjonistów ... Libanczycy maja dosc hizbulla i coraz wiekszych wplywow sharia na kazda sfere zycia ( dodam ze 40% Libanczykow to niemuzulmanie ) > > 2. Powstanie w Iraku utrudniłoby Hameykańskim oddzaiąłom atak na Iran i > wizałoby znaczne siły obecne 140 tys. tchórzy siedzących w bazach i nie > panujących nad niczym poza nimi i częscią Bagdadu ... Irakijczycy jak wszyscy muslim beda sie wybijac miedzy soba.....wystarczy tylko zorganizowac jakas prowokacje....walki miedzy szyitami i sunnitami sprawiaja, ze zamiast atakowac Amerykanow beda zabijac siebie nawzajem > > 3. Mówie o walkach z Talibami już teraz Hameykanie ze swoimi poplecznikami > kontrolują tylko Kabul i większe miasta Afganistanu a wprowadozny przez nich > marionetkowy rząd ma władze kończącą sie na przedmieściach Kabulu. Akurat Talibowie nie lubia szyitow z Iranu, wiec nie przewiduje jakis szczegolnych problemow z ich strony > > 4. Chodzi o Amerykanskie bazy w Arabi Saudyjskiej czy Turcji pamiętasz jakie > Turcaj w czasie agresji na Iran wprowadizął Hameykańca ograniczenia .... i jak > i to utrudniło atak ... To da sie Turcji kilkanasci miliardow dolarow a w Arabii zamowi sie wiecej ropy i sie uspokoja > > 5. Właśnie górzysty więc w najlepsyzm wypadku Hamerykanie byliby w stanie > kontrolować Teheran i kilka większych miast siedzieliby zamknięci w bazach i > Nigdy NIE byliby w stanie opanowac Iranu ... a władza narzuconego rządu > kończyąłby się na przedmmieściach Teheranu ... gdyby zaś wyszli w górskie > prownicje gineliby jak muchy ... Nikt nie mowi o inwazji na Iran a JEDYNIE o ataku na ich instalacje nuklearne. Po ich zniszczeniu nikt nie bedzie dalej atakowal Iranu gdyz nie ma sensu. > > 6. Iran groził zaatakowaniem Większych miast Izraela brudnymi bombami w razie > ataku ... gdyż takie juz ma ... Niech sprobuje to bedzie to oznaczac koniec Iranu......tzn. Iran zamieni sie w szklo.... Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin to więc tak, bo wreszcie jakieś argumenty :-) 25.08.06, 18:55 1. Owszem chrześcijanie i sunnici mają dość Hezbollachu ... ale Hezbollach ma poprcie szyitów ... i operuje w rejonach przez nich zamieszkałychy ... 2. Tu masz rację. Tylko pytanie czy bardziej niz siebie nienawidzą Izrael i USA ... dodatkowo szycici są finansowanie i zbrojenie przez Iran ... dlatego np: sunnici zmienili zdanie co do obecności wojsk USA w kraju .... Więc na poparcie szyitów Iran liczyc może. 3. Oni się wzajemnie nienawidzą acz Talibowie nie lubia tez USA i mogą chcieć skorzystac z okazji ... 4. Tu masz racje ... tam opinia społeczna się nie liczy5. Innymi słowuy 5. Innymi słowy USA i Izrael wiedzą już, że nie mogliby opanowac całego Iranu i chcą się ograniczyć do zniszczenia ich instalacje nukleranych 6. Oni nie boją się śmierci ... więc nie wiem czy taki argument zrobiłby tam wrażenie ... dla nich śmierć to nic strasznego ... Odpowiedz Link Zgłoś
libertarianin79 Re: No wiec jak rozwiazac te problemy..... 25.08.06, 20:33 na wstepie po stylu pisma odrazu widac zes nie swoj a jakis hamerykanies albo judajczyk. no ale przejdzmy do sedna: > Libanczycy maja dosc hizbulla i coraz wiekszych wplywow sharia na kazda sfere > zycia ( dodam ze 40% Libanczykow to niemuzulmanie ) tak samo dosc maja izraela :) czasem tak jest ze ludzie wybieraja mniejsze zlo - w tym wypadku hezbollah > Irakijczycy jak wszyscy muslim beda sie wybijac miedzy soba.....wystarczy tylko > zorganizowac jakas prowokacje....walki miedzy szyitami i sunnitami sprawiaja,ze > zamiast atakowac Amerykanow beda zabijac siebie nawzajem wybijac miedzy soba beda sie az nie znajdzie sie lepszy wrog. postawa amerykanow juz obecnie sa bardzo rozgorycznie (sytuacja ekonomiczna o wiele gorsza niz za saddama, ograniczony dostep do paliwa, wody, pradu, lekow) atak na iran tylko podgrzeje nastroje i na 100% amerykanie beda musieli stawic czola silnej przynajmniej szyickiej partyzantce na swoich tylach. > Akurat Talibowie nie lubia szyitow z Iranu, wiec nie przewiduje jakis > szczegolnych problemow z ich strony talibowie nie lubia zaleznosci politycznej od iranu ale dla mozliwosci powyzynania wojsk okupacyjnych zrobia wszystko. to tak jakbys mogl zabic swojego wroga albo mogl zabic diabla :) kogo bys zabil? > To da sie Turcji kilkanasci miliardow dolarow a w Arabii zamowi sie wiecej ropy > i sie uspokoja turcje latwo wyciszyc poza tym turcja nie bedzie sie w takie afery mieszac ani po jednej ani po drugiej stronie bo jest w nato i aspiruje do unii ale z drugiej strony nie chce niepokojow wsrod swoich obywateli. co do arabii saudyjskiej to narasta rozczarowanie ameryka zreszta to sie tyczy rowniez innych krajow arabskich - o rynek dla ropy akurat nie maja sie oni co martwic bo chiny zawsze kupia od nich kazda ilosc i to drozej niz amerykanie - w pewnym sensie sprzeciwienie sie ameryce byloby krajom zatoki na reke bo ugruntowaloby wladze lokalnych krolow szejkow emirow czy kogo oni tam maja i pozwolilo bezbolesnie zerwac lichwiarskie umowy handlowe z usa i sprzedac co maja chinczykom :) > Nikt nie mowi o inwazji na Iran a JEDYNIE o ataku na ich instalacje nuklearne. > Po ich zniszczeniu nikt nie bedzie dalej atakowal Iranu gdyz nie ma sensu. aha zaatakuja instalacje nuklearne i co ? i iran ot tak sobie nie zareaguje akurat tak sie sklada ze nawet jedna mala bombka na namiot glupiego pastucha koz wywola wojne > Niech sprobuje to bedzie to oznaczac koniec Iranu......tzn. Iran zamieni sie w > szklo.... wez pod uwage ze iran to duuuuuuzy kraj i zeby go zamienic w szklo to trzeba duzo bombek a tyle zydki nie maja, a usa - nasza wspaniala ostoja demokracji raczej nie kwapi sie do uzywania takiej broni. inna sprawa ze izrael to z kolei kraj malutki i nie trzeba wcale broni atomowej zeby go zrownac z ziemia albo i zatopic pod wode :D Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: dosc_tego 26.08.06, 03:39 Bzdury piszesz! Hezbollah wlasnie zjednoczyla Libanczykow - sunnitow, szyitow i chrzescijan. Nie mow za Libanczykow. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: to tak: 25.08.06, 18:51 Ad 1. Tylu odstrzelili, odstrzelą i Zasranca. Ad 2. Musiałem odcyfrować twoje nieortograficzne bzdury aby odpowiedzieć: Ataku lądowego na Iran nie będzie. Zresztą, irańska młodzież ma dość dyktatury religijnych szaleńców i obali ich. Pragnienie wolności to prawdziwa amerykańska Wunderwaffe: pokonała nawet Sowietów. Ad 3. Nie powiesz, że lokalni watażkowie tworzą struktury państwowe? Ad 4. Akurat bazy wojsk USA w AS i Turcji są zbawienne dla stabilności tych państw. Arabia Saudyjska to czołowy eksporter ropy i Rosja zrobi wszystko, aby ten kraj zdestabilizować. Mądrzy Arabowie to wiedzą. Turcja również wie, że tylko USA obronią ją przed Rosją (Rosja po 1945 chciała zająć Bosfor i Dardanele). Gwoli wyjaśnienia: są mądrzy Arabowie: Bahrain, Katar, Emiraty, Arabia Saudyjska. Mają na swych terytoriach bazy USA i handlują z Izraelem (przez firmy greckie ale zawsze). W każdym razie nie myślą o "spychaniu do morza". 5. USA nie mają na celu ZAJĘCIA Iranu lecz obalenie reżimu mułłów, sojusznikiem jest wykształcona irańska młodzież, zwłaszcza kobiety. 6. Na irańską bombę "brudną" Izrael odpowie 10 czystymi. I co? Zresztą, może być tak, że Irańczycy wycelują w Tel-Aviv a trafią w Maskwę. I co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
exxon Korea, Wietnam, Iran, Kuba, Somalia... 26.08.06, 16:53 no, na Grenadzie byl sukces! i jeszcze w Wojnie Secesyjnej :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tetrachord Re: No wreszcie! Czas na ostateczne uderzenie.... 25.08.06, 19:25 Powinienes sam byc w pierszym desancie. Najlatwiej popelnia sie zbrodnie rekami innych. A moze jestes po prostu ludobojca-teoretykiem? dosc_tego napisał: > Teheran musi zaplonac! Czekam z niecierpliwoscia na atak. Mam nadzieje, ze > bedzie to szybkie i skuteczne uderzenie sil USA + Izrael. Odpowiedz Link Zgłoś
dosc_tego Odezwal sie prawdziwy ludobojca-teoretyk........ 25.08.06, 20:12 A kim Ty jestes broniac islamskich bandytow, ktorzy chca zabijac wszystkich niemuzulmanow i gnebic kobiety??? Jestes wybitnym przykladem ludobojcy teoretyka, ja jestem obronca ludzi zyjacych w opresji w krajach iSSlamu... Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 I służnie 25.08.06, 18:26 Nie jestem zbyt wielkim przyjcielem mojków, ale patrząc an te głupawe pełne nienawiści MORDY arabów reprezentujące " kulturę" 10 wieku życzę " braciom w wierze" aby wreszcie zrobili porządek z tymi prymitywami. Potrzebujecie wsparcia finansowego dajcie znać. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: I służnie 25.08.06, 18:57 Gwoli ścisłości, Iran to nie Arabowie. To Indoeuropejczycy (zamieszkują obszary od Indii przez Pakistan po Afganistan i Tadżykistan). Persja to państwo sięgające starożytności. I właśnie dzisiejszy Iran jest dowodem, jak straszne zacofanie i spustoszenie cywilizacyjne wprowadza islam. Odpowiedz Link Zgłoś
dosc_tego To moza ja beda walil do Teheranu???? 25.08.06, 18:42 Pociskami Trident III...... Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius W Polsce azylu nie dostaniecie 25.08.06, 19:13 Koniec z gościnnością. Jak wywołacie wojnę to poniesiecie jej konsekwencje, a my nie damy schronienia bo jesteście Żydzi niewdzięcznikami i nie potraficie uszanować gospodarza. Polska nie będzie gościć agresora. Odpowiedz Link Zgłoś
trzezwy1 Re: W Polsce azylu nie dostaniecie 25.08.06, 20:27 kto to my? za kogo mówisz?."My, to ja i moje robaki"(Mark Twain} a kto cie prosił o azyl,dupku? Odpowiedz Link Zgłoś
tetrachord Re: Izrael przygotowuje się do wojny z Iranem 25.08.06, 19:15 No coz, poglady zigzaura i jemu podobnych swiadcza, ze nie maja oni nic wspolnego ani z chrzescijanstwem ani z "cywilizacja." zigzaur napisał: > No cóż, wojna trwa. > Wojna między islamem a cywilizacją zachodnią, czyli judeochrześcijańską. > > Trzeba uderzyć w momencie maksymalnie dogodnym dla nas a najmniej dogodnym dla > wroga. Odpowiedz Link Zgłoś
dosc_tego chrzescijanstwo??? ?Buahahahahaha.... 25.08.06, 20:15 No wiec dlaczego nie wybaczysz hitlerowcom zbrodni niemieckich....tylko ciagle bedziesz je wypominal pokoleniu nie majacemu nic wspolnego z III Rzesza?? Byle dokopac Izraelowi i Zydom..... Odpowiedz Link Zgłoś
tetrachord Re: chrzescijanstwo??? ?Buahahahahaha.... 25.08.06, 20:29 dosc_tego napisał: > No wiec dlaczego nie wybaczysz hitlerowcom zbrodni niemieckich....tylko ciagle > bedziesz je wypominal pokoleniu nie majacemu nic wspolnego z III Rzesza?? > > Byle dokopac Izraelowi i Zydom..... Odpowiedz Link Zgłoś
tetrachord Re: chrzescijanstwo??? ?Buahahahahaha.... 25.08.06, 20:39 O co ci chodzi? Hitleryzm odszedl w przeszlosc, na szczescie, a sprawy omawiane na tym forum sa aktualne. Poza tym, skad ty mozesz miec blade pojecie co ja komu wypominam. Mam przyjaciol wsrod Niemcow, tak jak rowniez wsrod Zydow. dosc_tego napisał: > No wiec dlaczego nie wybaczysz hitlerowcom zbrodni niemieckich....tylko ciagle > bedziesz je wypominal pokoleniu nie majacemu nic wspolnego z III Rzesza?? > > Byle dokopac Izraelowi i Zydom..... Odpowiedz Link Zgłoś
findzia Re: chrzescijanstwo??? ?Buahahahahaha.... 25.08.06, 22:30 Nie czepiaj sie wiary,bo zadna prawie wiara nie ma zlych dogmatow.To my ludzie jestesmy zli. Odpowiedz Link Zgłoś
maxman01 "Terrorysci" atakuja tyko poplecznikow Izraela 25.08.06, 19:29 Wystarczy poczytac to co jest znane calemu swiatu arabskiemu a blokowane w mediach europejskich: - Izreel ma oddac zrabowane ziemie - Przestac mordowac i zamykac w gettach palestynczykow - Skonczyc z osadnictwem na zagarnietych ziemiach Jesli Zydzi sie zastosuja do tych postulatow to wzamian swiat "terrorystow" arabskich jest gotow uznac Izrael i zawrzec z nim wieczysty pokoj. To Zydom oczywiscie nie pasuje bo chca wiecej ziemi a mafia zydowska w USA kontroli nad ropa. Jesli Izrael wywola kolejna wojne to zycze mu by znikna z powierzchni Ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
dosc_tego Ale wpadles w sidla islamskiej propagandy... 25.08.06, 20:16 Wiedz, ze w islamie nie ma czegos takiego jak pokoj z niewiernymi.....jest dozwolony jedynie TYMCZASOWY rozejm. Tak kaze koran i sunna.... Odpowiedz Link Zgłoś
maxman01 Przeczytaj Koran zanim wypisujesz bzdury, pozatym 25.08.06, 20:41 Przeczytaj Koran zanim wypisujesz bzdury, pozatym Koran jest niezwykle podobny do Bibii, co wielu specjalistow uwaza za dowod ze jest jej "zinterprezowana" kopia. Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin Maxman01 ... ten syjonista i tak tego nie pojmie 25.08.06, 20:59 on jak każdy syjonista zionie nienawiścią ... Odpowiedz Link Zgłoś
genocidezionism Re:zydowska propaganda nic nie da juz sie na to 25.08.06, 19:30 niewielu daje nabrać.Syjoniści nic nie zdziałaja okupowana arabską palestynę muszą opuścić nicz im sie to podoba czy nie. za swoje syjonistyczne ludobójstwo zostana syjoniści i ich przywódcy osądzenmi i ukrani tak jak zrobiono to z nazistami w norymberdze. iran to potężny kraj o prastarej kulturze podczas gdy żydowscy syjoniści to tak jak cała mitologia hebrajska to jedno wielkie zaporzyczenie czy raczej kradzież ideo począwszy od mitologii plemion koczowniczych summerów. jedynie co zydom wyszło i duzo się na to nabrało to judeo-komuna w ramach światowej rewolucji syjonistycznej. czas syjonistów dobiega końca. wynocha z palestyny wracać do rosji towarzysz putin zaprasza. tam jest ojczyzna syjonistów z tamt ad sie ta hołota wywodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
genocidezionism Re: syjoniści dostaja 12 mld dotaci rocznie z usa 25.08.06, 19:34 bez tej kasy ten sztuczny nowotwór syjonistyczny w okupowanej arabskiej palestynie nie przżyłby kwartału.po prostu zdechliby jak wszy na trupie. Odpowiedz Link Zgłoś
exxon Oba Izraele to obecnie jedyni wariaci na globie 25.08.06, 19:40 mamy tu na mysli duzy Izrael w Ameryce Polnocnej i maly - czli Izrael wlasciwy. Sa to jedyne panstwa ktore obecnie zachowuja sie dokladnie tak jak Hitler i Stalin. Napadaja na innych, nie przestrzegaja umow miedzynarodowych, stosuja terroryzm panstwowy i ekonomiczny, no i sieja klamliwa megapropagande (Goebells jest dumny!). Jakby trwal Uklad Warszawski to pewnie wlasnie lecialyby nuki na linii Wisly (tak planowali przyjaciele Polski w Waszyngtonie - zakladano ok. 4 mln ofiar w pierwszym uderzeniu - oczywiscie Polakow) a w zachodnich tv bredzono by od rana do nocy cos w stylu: "jak to komuchy chca zawladnac swiatem a szczegolnie dyktator Jaruzelski, ktory ma tajna bron masowego razenia, tajne bazy, i meczy biedna mniejszosc niemiecka". Na forach za to rozne judeozigzaury by pisaly o nazipolakach, ktorych trzeba wytepic do nogi, poki jest dogodny moment. Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin Nic dodać, nic ując. Tak by było .... nie inaczej 25.08.06, 19:43 USA ma rządze mordu we krwii Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Polacy pro-ruscy są gorsi niż huzarzy pruscy. 25.08.06, 20:02 dworianin napisał: > USA ma rządze mordu we krwii Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin ładnie rymujesz, tylko wiesz nic z tego nie wynika 25.08.06, 20:30 ... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Polacy pro-ruscy są gorsi niż huzarzy pruscy. 25.08.06, 23:25 Akurat huzarzy pruscy byli najlepszymi niemieckimi żołnierzami. Może dlatego, że byli przeważnie Polakami? Natomiast wymowa postu jest słuszna. Żeby Polak był rusofilem, to musi być szmatą. Niegodną imienia Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś
coldfusion Re: Oba Izraele to obecnie jedyni wariaci na glob 25.08.06, 19:57 Idioto! Gdyby nie USA, to pewnie do tej pory trwałaby u nas komuna, a Polska siedziałaby cicho pod butem ZSSR. Powtarzasz bezmyślnie za lewackimi propagandystami, nawet nie zadając sobie trudu zastanowienia się nad tym co mówisz. Żal mi Cię... Odpowiedz Link Zgłoś
libertarianin79 Re: Oba Izraele to obecnie jedyni wariaci na glob 25.08.06, 20:03 Idioto! Gdyby nie uleglosc usa i wielkiej brytanii wobec stalina po drugiej wojnie swiatowej to moze w ogole by u nas nie bylo komunizmu :) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Oba Izraele to obecnie jedyni wariaci na glob 25.08.06, 20:12 libertarianin79 napisał: > Idioto! Gdyby nie uleglosc usa i wielkiej brytanii wobec stalina po drugiej > wojnie swiatowej to moze w ogole by u nas nie bylo komunizmu :) Tak zdradzili Polskę ale....bali się tego ,że Stalin zawrze pokój z Hitlerem.A było to bardzo prawdopodobne.Byli też inni Amerykanie jak gen.Patton.Gdyy to on został prezydentem po Roosevelt-cie to mogło być różnie. Nie wpisuj się na tą samą stronę co Rusy na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
libertarianin79 Re: Oba Izraele to obecnie jedyni wariaci na glob 25.08.06, 20:40 a mnie uczono ze to raczej hitler robil jakies ciche ruchy zeby zawrzec pokoj z zachodnimi aliantami jak mu ruskie pod berlin podjechali :) wiec nie sciemniaj co bylo bardziej prawdopodobne :) > Nie wpisuj się na tą samą stronę co Rusy na tym forum bo co ? to moge miec poglady tylko jedyne sluszne czyli zawsze i bez wyjatku takie jako ameryka i izrael? akurat niewiele mnie obchodzi ten maly nienaturalny kraj bliskiego wschodu - tylko same problemy przez tych syjonistow - rzeczywiscie moze lepiejby bylo gdyby osiedlic ich po wojnie na madagaskarze - mieliby duzy kawal ladnej ziemi i zero sasiadow wiec nie mieliby z kim walczyc i kogo wkurzac. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Uczono Cię też ,że w 1939 Rusy zajęły Polskę aby. 25.08.06, 21:21 Bronić Ukraińców i Białorusinów przed....Hitlerem. To było w tej samej twojej książce do historii.I w to ,oczywiście.,też do dziś wierzysz? libertarianin79 napisał: > a mnie uczono ze to raczej hitler robil jakies ciche ruchy zeby zawrzec pokoj z > zachodnimi aliantami jak mu ruskie pod berlin podjechali :) > wiec nie sciemniaj co bylo bardziej prawdopodobne :) > > > Nie wpisuj się na tą samą stronę co Rusy na tym forum > bo co ? to moge miec poglady tylko jedyne sluszne czyli zawsze i bez wyjatku > takie jako ameryka i izrael? > > akurat niewiele mnie obchodzi ten maly nienaturalny kraj bliskiego wschodu - > tylko same problemy przez tych syjonistow - rzeczywiscie moze lepiejby bylo > gdyby osiedlic ich po wojnie na madagaskarze - mieliby duzy kawal ladnej ziemi > i > zero sasiadow wiec nie mieliby z kim walczyc i kogo wkurzac. Odpowiedz Link Zgłoś
trzezwy1 Re: Oba Izraele to obecnie jedyni wariaci na glob 25.08.06, 20:33 gdydy nie USA to bys do dnia dziśiejszego czyszćił buty jakiemus szkopu który by twoje córki zabrał do bordelu. Odpowiedz Link Zgłoś
exxon Re: Oba Izraele to obecnie jedyni wariaci na glob 26.08.06, 16:42 trzezwy1 napisał: > gdydy nie USA to bys do dnia dziśiejszego czyszćił buty jakiemus szkopu który b > y > twoje córki zabrał do bordelu. Pomylilo Ci sie USA z USSR. Amerykanskich zoldakow w Polsce w ogole nie bylo, a tez i w Normadii ladowali 5 lat za pozno, jak juz dzieduszka Stali posprzatal. Odpowiedz Link Zgłoś
exxon to USA nas w Jalcie opylilo 26.08.06, 16:39 coldfusion napisał: > Idioto! Gdyby nie USA, to pewnie do tej pory trwałaby u nas komuna, a Polska > siedziałaby cicho pod butem ZSSR. Powtarzasz bezmyślnie za lewackimi > propagandystami, nawet nie zadając sobie trudu zastanowienia się nad tym co > mówisz. Żal mi Cię... Przeciez to dzieki USA wyladowalismy w tym gownie. Jalta kolego, Jalta! USA opylilo swojego najwierniejszego sojusznika, a z ruskich lap wyciagnelo ojczyzne Hitlera i takich jego sojusznikow jak Finladnia. Mi Ciebie zal z Twoja naiwna wiara w wuja Sama. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Idz precz apologeto Jaruzelskiego i sowietów. 25.08.06, 20:06 Potwierdza sie teza mojej babci,że każdy antysemita : 1.Rus lub pro Rus(lub sowiet jak kto woli) 2.Niemiec lub volksdeutch, 3.Neofita czyli przechta. Do której grupy należysz? exxon napisał: > mamy tu na mysli duzy Izrael w Ameryce Polnocnej i maly - czli Izrael wlasciwy. > Sa to jedyne panstwa ktore obecnie zachowuja sie dokladnie tak jak Hitler i > Stalin. Napadaja na innych, nie przestrzegaja umow miedzynarodowych, stosuja > terroryzm panstwowy i ekonomiczny, no i sieja klamliwa megapropagande (Goebells > > jest dumny!). > > Jakby trwal Uklad Warszawski to pewnie wlasnie lecialyby nuki na linii Wisly > (tak planowali przyjaciele Polski w Waszyngtonie - zakladano ok. 4 mln ofiar w > pierwszym uderzeniu - oczywiscie Polakow) a w zachodnich tv bredzono by od rana > > do nocy cos w stylu: "jak to komuchy chca zawladnac swiatem a szczegolnie > dyktator Jaruzelski, ktory ma tajna bron masowego razenia, tajne bazy, i meczy > biedna mniejszosc niemiecka". > Na forach za to rozne judeozigzaury by pisaly o nazipolakach, ktorych trzeba > wytepic do nogi, poki jest dogodny moment. Odpowiedz Link Zgłoś
bodozec Re : Idz precz syjonisto 25.08.06, 20:14 Twoja babcia umiała mowić po polsku czy tylko jidisz ? amanasunta53 napisał: > Potwierdza sie teza mojej babci,że każdy antysemita : > 1.Rus lub pro Rus(lub sowiet jak kto woli) > 2.Niemiec lub volksdeutch, > 3.Neofita czyli przechta. > Do której grupy należysz? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Re : Idz precz syjonisto 25.08.06, 20:30 bodozec napisał: > Twoja babcia umiała mowić po polsku czy tylko jidisz ? Nie znała jidisz i była zaciekła antysemitką.Do Soboru II Watykańskiego. Ale antyrosyjskość i antygermanizm Jej pozostał. Ja nie muszę udowadniać swojej polskości od XV wieku. A ty jesteś poprostu neofita który prowokuje na tym i innych forach. Ile wam płacą w Moskwie ,judasze? > amanasunta53 napisał: > > Potwierdza sie teza mojej babci,że każdy antysemita : > > 1.Rus lub pro Rus(lub sowiet jak kto woli) > > 2.Niemiec lub volksdeutch, > > 3.Neofita czyli przechta. > > Do której grupy należysz? Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin Rozumei babcia nie lubiła Arabów toż to 90 % 25.08.06, 20:35 Semitów ... to wiesz ona przestała ich nie lubić a ty nie .... Odpowiedz Link Zgłoś
bodozec Re : Idz precz syjonisto 25.08.06, 20:47 Zaparłeś sie Polskości i porzuciłeś Wiarę Katolicką Jesteś zaprzańcem i sługą israelitów > > Twoja babcia umiała mowić po polsku czy tylko jidisz ? > Nie znała jidisz i była zaciekła antysemitką.Do Soboru II Watykańskiego. > Ale antyrosyjskość i antygermanizm Jej pozostał. > Ja nie muszę udowadniać swojej polskości od XV wieku. > A ty jesteś poprostu neofita który prowokuje na tym i innych forach. > Ile wam płacą w Moskwie ,judasze? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Od takich ,katolików''jak ty uchowaj Kościół Panie 25.08.06, 20:54 Czy nie widzisz tu ruskich prowokatorów?Poczytaj wyżej exxona i dworianina. bodozec napisał: > Zaparłeś sie Polskości i porzuciłeś Wiarę Katolicką > Jesteś zaprzańcem i sługą israelitów > > > > > Twoja babcia umiała mowić po polsku czy tylko jidisz ? > > Nie znała jidisz i była zaciekła antysemitką.Do Soboru II Watykańskiego. > > Ale antyrosyjskość i antygermanizm Jej pozostał. > > Ja nie muszę udowadniać swojej polskości od XV wieku. > > A ty jesteś poprostu neofita który prowokuje na tym i innych forach. > > Ile wam płacą w Moskwie ,judasze? Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin Mnie czy kolege exxona możesz Ty poczytać może 25.08.06, 20:58 zmądrzejesz ... geopolityki się nauczysz role sługusa syjonistycznych nazistów porzucisz ... a jak chcesz poczytać posty Rosjan na tym forum (bardzo mąrde i wartościowe) to czytaj kacapa_z_moskwy i nikole.piterskiego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Geopolityka dziś to walka cywilizacji łacińskiej z 25.08.06, 21:06 religią dla której życie nic nie znaczy ,czyli z islamem. To hihot dziejów ,że dziś cywilizacji łacińskiej broni Izrael. A Rusom wchodzenie w d..Iranowi nic nie da.Oni świetnie pamiętają wam Czeczenię.I do Czeczenów im bliżej niż do was. Te teksty o Indiach i Chinach są śmieszne.Oni są też zagrożeni pzrez islam. dworianin napisał: > zmądrzejesz ... geopolityki się nauczysz role sługusa syjonistycznych nazistów > porzucisz ... a jak chcesz poczytać posty Rosjan na tym forum (bardzo mąrde i > wartościowe) to czytaj kacapa_z_moskwy i nikole.piterskiego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin Moim zdaniem ruski i jidisz ... bo jewriejstwo 25.08.06, 20:34 było w Polsce narzędziem germanizacji Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin Biedaczyno, boli cie prawda napisana przez 25.08.06, 20:32 exxona .... z tego co napisałaś może wynikać, że twoja babcia jest/była Arabką lub Żydówką ... bo oba te narody to semici ... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Jest Polką która nienawidzi Rusów i ich ... 25.08.06, 20:37 sługusów.I mnie to przekazała.A wy obaj z exxonem jesteście ruskimi agentami na tym forum. dworianin napisał: > exxona .... z tego co napisałaś może wynikać, że twoja babcia jest/była Arabką > lub Żydówką ... bo oba te narody to semici ... Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin Nienawiść niszczy tego, który nienawidzi ... 25.08.06, 20:39 wyobraź sobie, iż Rosjanie są na tyle potężni iż doprawdy nie obchodzą ich rusofobii ... Rosja jest Imperium ... Imperium globalnym zrozum to i zaakceptuj ... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 I dlatego włazisz im w d.... renegacie? 25.08.06, 20:40 dworianin napisał: > wyobraź sobie, iż Rosjanie są na tyle potężni iż doprawdy nie obchodzą ich > rusofobii ... Rosja jest Imperium ... Imperium globalnym zrozum to i > zaakceptuj ... Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin Widzisz ja poprostu chce dobrych stosunków z Rosją 25.08.06, 20:45 z Chinami z Indiami z Krajami Arabskimi z Iranem ... a stosunki z Izraelm mi potrzebne nie są ... żadnych pożytków z nich nie ma ... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Każdy Rus ma fobię antyżydowską w genach. 25.08.06, 20:48 Nie możecie zapomnieć ,że na początku waszej tożsamości narodowej byliście niewolnikami Khazarów(żydów niesemickich) a potem Waregów. Khazarowie założyli wam Kijów a Waregowie stworzyli państwo. Polacy,Czesi,Słowacy stworzyli swoje państwowości sami.I należą do cywilizacji łacińskiej a nie dziczy jak wy Rusy. Odpowiedz Link Zgłoś
libertarianin79 Re: Biedaczyno, boli cie prawda napisana przez 25.08.06, 20:42 ej nie generalizuj - jest jeszcze kilka innych narodow semickich :) moze ktorys z nich :) Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin wymieniłęm te najbardziej znane ... wiesz nie mam 25.08.06, 20:44 nic do asyryjczyków ale nie chciało mi się wszystkich wypisywać Odpowiedz Link Zgłoś
exxon Niezrozumiales postu 26.08.06, 16:46 Jalkby dzis nadal rzadzil Jaruzel a USA rzucalo ci nuki na glowe opowiadajac ze jak kazdy komuch - bo kazdy Slowainin to komuch (tak jak kazdy Arab to terrorysta) - zamierzasz zniszczyc cywilizacje zachodnia - to co byc powiedzial? A na komentarze ze trzyba wszystkich komuchow wykosic poki sa slabi - co byc powiedzial? Ze nie jestes komuchem? Ze nie glosowales na Jaruzela? Pewnie to samo krzycza cywile w Bagdadzie i Iranie. Kto ich slucha? Odpowiedz Link Zgłoś
dosc_tego bla bla bla a polactwo wie najlepiej..... 25.08.06, 20:19 Bieda w Polsce na poziomie Meksyku, ale USA i Izrael to glupole i zli ludzie....tak mowi Polak......wiec to na pewno prawda.....jak JEDNA linia metra, ktora buduje sie 30 lat........ Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Powiedzcie mi teraz, że Żydki nie są agresywne... 25.08.06, 20:25 ...i że cała wina za to szambo spada na Arabów. Mam nadzieję, ze tym razem się przeliczą. Odpowiedz Link Zgłoś
trzezwy1 [...] 25.08.06, 20:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerkat Ja tam do Żydów nic nie mam. 25.08.06, 21:04 Są mi obojętni. Ale ta dzisiejsza sytuacja na świecie jest conajmniej dziwna. Jednak zobaczcie na historie i pomyślcie kto z niej wyciagnął wnioski. Izrael ma broń atomową i mocnego sojusznika. A my? W tym wypadku powinniśmy się od nich uczyć. Nie ważne jest czy Izrael ma nas gdzieś czy nie. Nie ma to najmniejszego znaczenia bo nic to nam nie daje takie manie czy nie manie w d. czy p. ;) Ta sytuacja jest bardzo dziwna tam na bliskim wschodzie. My powinniśmy pilnować swojego t..ka. Teoria do rozważenia: 1. Chodzi o ropę. Świat nagle stał się małą wioską , ropy(energii) mało. 2. Rosjanie to zauważyli dawno lub Niemcy im podpowiedzieli. 3. Zeby zdobyć monopol na ropę Rosjanie umiękczyli sobie arabów. Sterują nimi jak chcą. Wystarczy paru imamów z kgb. 4. Rosjanie dogadali się z Niemcami i Francją dlatego była taka afera o Irak. Dla niepoznaki postanowili zbudować rure w morzu, gdzie nie widać jakie ilości energii są przesyłane. Wtedy dla całej reszty b. drogo a dla rozgrywających ulgowo. 5. A nam jak zwykle wydaje się że coś rozumiemy i próbujemy coś rozgrywać. 6. Nasze elity cienkie są. Obym się mylił. W dodatku kłócą się jak baby, a powinni z urzędu dogadywać się , stosować kryterium: ten co nie potrafi się dogadać to szpieg ;) Manipulacja na wszystkich poziomach: ten solidaruch ten pzpr, ten kler a tamten niewierzący, ten agent a tamten ćwierćagent. Zamieszanie trwa. Robią nas w bambuko jak arabów. P.S.: Cała ta wypowiedź to fantazja, proszę nie wyciągać daleko idących wniosków . ;)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerkat P.S.: ciekawostka jeszcze: 25.08.06, 21:17 Dlaczego arabowie zapomnieli o takiej Czeczenii? Przecież to kraj Islamski. To jakby dowód na to że araby są urobieni. ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dosc_tego No wiec komentuje...... 25.08.06, 21:36 > 1. Chodzi o ropę. Świat nagle stał się małą wioską , ropy(energii) mało. Faktem jest, iz ropy na swiecie jest malo co powoduje, ze glowne mocarstwa o najwiekszym stopniu jej zuzycia ( USA, Chiny, EU, Japonia ) zostaly zmuszone do walki o jej zasoby. USA dysponujac najwieksza sila militarna i najwiekszymi sposrod wymienionych wyzej panstw, wplywami na Bliskim Wschodzie, stara sie przejac kontrole nad tamtym regionem co w rezultacie da im panowanie nad dostawami ropy do EU, Chin i Indii. > 2. Rosjanie to zauważyli dawno lub Niemcy im podpowiedzieli. Raczej sami Rosjanie to zauwazyli, wbrew pozorom to jest madry narod. > 3. Zeby zdobyć monopol na ropę Rosjanie umiękczyli sobie arabów. Sterują nimi > jak chcą. Wystarczy paru imamów z kgb. Watpie zeby imamowie byli z KGB, a nawet jesli jacys byli to juz raczej zostali dawno zabici. Obecnie mamy do czynienia z czystej masci fanatykami, ktorzy jednak od czasu do czasu dogaduja sie z Moskwa. Arabowie ( czy szerzej muzulmanie ) nie sa zbyt inteligentni, wiec mozna nimi latwo sterowac. > 4. Rosjanie dogadali się z Niemcami i Francją dlatego była taka afera o Irak. > Dla niepoznaki postanowili zbudować rure w morzu, gdzie nie widać jakie ilości > energii są przesyłane. Wtedy dla całej reszty b. drogo a dla rozgrywających > ulgowo. > 5. A nam jak zwykle wydaje się że coś rozumiemy i próbujemy coś rozgrywać. Coz, przeciez kaczki nie slyna z intelektu....tak naprawde Polska to zabawka w rekach mocarstw tego swiata. > 6. Nasze elity cienkie są. Obym się mylił. W dodatku kłócą się jak baby, a > powinni z urzędu dogadywać się , stosować kryterium: ten co nie potrafi się > dogadać to szpieg ;) Manipulacja na wszystkich poziomach: ten solidaruch ten > pzpr, ten kler a tamten niewierzący, ten agent a tamten ćwierćagent. > Zamieszanie trwa. Robią nas w bambuko jak arabów. Az tak to bym nie przesadzal.....w porownaniu z Arabami to Polska jest ostoja normalnosci...... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerkat hehehe ano fakt Rosjanie nie głupie są 25.08.06, 21:41 Znamy ich dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 A ż za dobrze(nie dotyczy agentów Rusów na tym fo 25.08.06, 21:53 rum).Idzcie spać w was już noc. qwerkat napisał(a): > Znamy ich dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Izrael przygotowuje się do wojny z Iranem..... 25.08.06, 20:47 Oby Israel sam sobie walczył z Iranem...świat kocha pokój..żadnego wsparcia dla agresorów... Czego serdecznie miłującemu pokój państwu żydowskiemu życzę.... A Indie i Chiny to połowa ludności świata bez też posiadacze "A".. Tępi uzurpatorzy do światowego władztwa..jeszcze nie wiecie kto przejął wasze kapitały...zrobiliście o jeden krok za dużo z pazerności..sprzedaliście sznur na którym będziecie wisięć... Odpowiedz Link Zgłoś
eugeniuszz zigzaur,trzezwy1 i dosc-tego i im podobni chcą 25.08.06, 20:48 unicestwić islam.Jest problem.Ile trzebaby wybudować obozów zagłady lub koncentracyjnych.Jak ich wszystkich pozabijać.Bronią nuklearną?To może zginąć przypadkowo jakiś żydek a szkoda.A jeśli wymoruje się ich we własnych krajach.to co zrobić z tymi milionami w Europie i USA.Idzcie chłopaki weżcie od babci parę złotych z renty i kupcie po 2 piwa/na wasze głowy wystarczy/,może przyjdzie wam coś nowego do mózgownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Izrael przygotowuje się do wojny z Iranem 25.08.06, 21:01 A niech sobie żydowskie państwo Israel walczy z całym światem..mam to w duuuzym poważaniu..jak każdy ..antsemitnik.... O innych antysemitnikach nie słyszałem..... Odpowiedz Link Zgłoś
infomozg WASZE ulice NASZE kamienice. Mawiali nie tak... 25.08.06, 21:05 ...dawno Żydzi. Czy to mogło nie wzbudzić niechęci jakiejkolwiek nacji? Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: WASZE ulice NASZE kamienice. Mawiali nie tak. 25.08.06, 21:53 infomozg napisał: > ...dawno Żydzi. Czy to mogło nie wzbudzić niechęci jakiejkolwiek nacji? Wiesz, co w tym tak bardzo irytowało Polaków? Polacy widzieli własną głupotę i niezaradność, a Polakom zawsze trudno się do głupoty, niezaradności i lenistwa przyznać. Czytam wynurzenia antysemickich gnid na tym forum i widzę, że nawet 17 lat śmierci komunizmu niczego Polaków nie nauczyło. Zdolni są jedynie do wybrania komuszo-nazistowskich kurdupli i ich kolaborantów, do nienawiści i głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
findzia Re: WASZE ulice NASZE kamienice. Mawiali nie tak. 25.08.06, 22:34 A ty czego glupku podsycasz antysemityzm.Tylko glupiec robi sobie wrogow tam gdzie moglby ich nie miec.Z wrogami dookola ciezkie jest zycie Zyda.Idz wiec po rozum do glowy i zdobywaj przyjaciol tam gzdie tylko jest mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
dworianin Nie tak dawno ... żyje wielu ludzi, którzy to 25.08.06, 22:06 słyszeli na żywo Odpowiedz Link Zgłoś
koneser10 i nasze wladze pchaja tam 500 naszych zolnierzy? 25.08.06, 21:05 coz, pogratulowac wyobrazni naszym politykom - po wejsciu ONZ do Libanu Izrael z wielka checia otworzy nowy front - tym razem atakujac Iran...... Odpowiedz Link Zgłoś