mastiff777 LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 20:15 Nie odbierać, musieli się jakoś dogadać. Ale w końcu potwierdza się, że komuna wybierała sobie "opozycjonistów",którzy byli jej ulubieńcami. Michnik pisał sobie w więzieniu ksiązki, a resztę tłukli pałami po plecach. Zresztą doskonale pamiętam, że KOR nigdy, naprawdę, nie chciał zmiany ustroju w Polsce a tylko "socjalizmu z ludzką twarzą",czyli dopuszczenia do władzy dzieci komuchów pochodzenia żydowskiego, których od koryta odgoniono w roku 68. Tego chcieli tacy ludzi jak Kuroń i Michnik i nawet im do głów nie przychodziło, że zmiany będą głębsze. Doskonale to pamiętam, żyłem wtedy i interesowałem się polityką. KOR był "opozycją na pokaz". Takie pozory ułatwiały m.in. zaciąganie komunistom pożyczek na Zachodzie. Pic i fotomontaż. A potem, jak się waliło - chłopcy się dogadali i zrobili "demokrację komuno-korowską", która przeewoluowała następnie w porozumienie SLD-UW, a ostatnio przepoczwarza się w porozumienie SLD-PD. Nic sięnie zmieniło. Giertych ma rację pod tym względem i to wszystko już widać (wreszcie!) gołym okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Re: LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 20:22 > KOR był "opozycją na pokaz". I Kuroń "na pokaz" siedział 9 lat. Oj głupcze, możeś i widział, ale niczego nie zrozumiał. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiazka2 Re: LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 20:51 To jesteś stary i głupi. Pamiętasz to co obejrzałeś w dzienniku telewizyjnym. Precz od Kuronia. Odpowiedz Link Zgłoś
ignus Re: LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 20:15 Nalecz powiedzial kiedys, ze zanim pan bog zesle na kogos nieszczescie, najpierw odbiera mu rozum. glupota powinna byc karana grzywna, bez znaczenia czy dotyczy to posla czy zwyklego obywatela. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 20:23 ...przeciez to jest belko...chciejstwo...napisz cos w ...koncu ignus napisał: > Nalecz powiedzial kiedys, ze zanim pan bog zesle na kogos nieszczescie, najpier > w > odbiera mu rozum. > glupota powinna byc karana grzywna, bez znaczenia czy dotyczy to posla czy > zwyklego obywatela. Odpowiedz Link Zgłoś
bultek Re: LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 20:24 I tacy kretyni rządzą tym krajem. Roman Giertych jeden z większych idiotów tej krainy. I ten krzywy uśmieszek półgłówka na jego twarzy. Do pięt durniu nie dorostasz J. Kuroniowi. Twój czas przeminie i wszyscy o tobie zapomną i o twoim kolaborującym tatusiu też... i dobrze. Boże, za co pokarałeś mnie rządami Kaczyńskich, Leppera i Giertycha... mamy pokutę, oj mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
wasniewski LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 20:20 Radzę Panu Girtychowi by zajął się własnymi przodkami, a zostawił w spokoju człowieka, który gdy oni brylowali siedział w więzieniu, a wraz z KOR-em bronił godności nas wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kwasenbrau Re: LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 20:55 i teraz dopiero zrozumiałem, jak Polska mogła stracić niepodległość na 300 lat... Po prostu ja wolę aby rządziła mną A. Merkel - jeśli ta ku.. Giertych nazywa siebie Polakiem, to ja nie chce nim być. Polacy potrafią zeszmacić, splugawić siebie nawzajem po mistrzowsku. Tak teraz jak i dawniej. Każdy, kto próbuje coś dla tego kraju zrobić zostanie przykładnie opluty i sponiewierany - jak nie przez komuchów , to przez katofaszystów. Spójrzmy na naszą historię gdzie oszołomy rozpieprzały państwo pod hasłami bardzo podobnymi do dzisiejszych kalumni rzucanych przez takich Giertychów, Maciorewiczów i innych. Nie zasługujemy na własne państwo. Dlatego wlaśnie kaczory są u władzy. Przed wyborami myślałem, że nic gorszego od bandy Millera nas nie spotka... no może bałem się Leppera u władzy. Polska walczy, myślałem i... ten koszmar teraz jest nie do wytrzymania. wygląda tak jakby kaczory się na mnie mściły za to, że mój dziadek walczył u Sosabowskiego, babcia w Powstaniu robiła aprowizację oddziałow Ochoty a ja, ze swoją rodziną i wychowaniem i poglądami jestem zrównywany z ubolami. Bo dziadek mój i inni jak np pewien strzelec z pułku Baszta mają o naszej obecnej wladzy jedno zdanie. Ja im ufam bo byli tam, gdzie taki G nigdy nie dotrze. Odpowiedz Link Zgłoś
jestem-z-ukladu Re: LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 21:39 ...święta prawda. Popieram. ----------------------------- to wszystko już było i niektórych nic nie nauczyło: www.youtube.com/watch?v=mbfKYvZ348A Odpowiedz Link Zgłoś
barbara25.10 LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 20:22 Panie Romanie, powinien Pan modlić się o zdrowie...........bo o rozum za późno Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Koalicjantom odebralo rozum 30.08.06, 20:23 Ci nasi przywodcy, to juz ludzie bez rozumu. Jak 40 milionowy Narod moze byc prowadzony przez ludzi bez rozumu.? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e przeciez to jest ...belkot 30.08.06, 20:24 ...argumenty , poprosze wrojoz napisał: > Ci nasi przywodcy, to juz ludzie bez rozumu. Jak 40 milionowy Narod moze byc > prowadzony przez ludzi bez rozumu.? Odpowiedz Link Zgłoś
bultek Re: przeciez to jest ...belkot 30.08.06, 20:30 Argumenty??? Że RG jest dupkiem, przecież on na każdym kroku to udowadnia. Alr\e ty chyba z wielbicieli... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: przeciez to jest ...belkot 30.08.06, 20:33 ...na jakim kroku...dupku...a poaztym ...jestes koltun...argumenty poprosze... bultek napisał: > Argumenty??? Że RG jest dupkiem, przecież on na każdym kroku to udowadnia. > Alr\e ty chyba z wielbicieli... Odpowiedz Link Zgłoś
1korektor argumenty są w wypowiedzi Romana. 30.08.06, 20:58 więcej argumentów inteligentny człowiek nie potrzebuje Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Koalicjantom nie odebrało rozumu , nie 30.08.06, 20:34 To co "sieroty lewackie" tak bulwersuje dawno można było przczytać u Łysiak w książce "Rzeczpospolita kłamców salon". Nie bijcie piany nadaremnie autorytety niestety sie sypią;L.Wałęsa, ksiądz Czajkowski, H. Grass, J. Kuroń,..... Kto następny? Odpowiedz Link Zgłoś
tibnor Kto następny ? 30.08.06, 20:42 To proste: nikt z tych, co "spiskowali" na kanapach u cioci. Z pewnością ktoś z tych, którzy podejmowali trudne decyzje. Więc już można zrobić listę: - nikt z LPR, Samoobrony, mało kto z PiSu - ktoś z pozostałych. Proste? Pan Borowski (tak, tak - postkomunista) powiedział kiedyś trafne słowa: "Pionierów poznaje się po strzałach w plecy" Odpowiedz Link Zgłoś
kuku33 LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 20:28 Opozycja centrolewicowa ma swojego duchowego przywódcę - jest nim Jacek Kuroń. Prawica udrzając w ikonę Kuronia podcina skrzydła nowej koalicji narzuca jej wygodny dla siebie styl gry zmuszając ją tylko do defensywy - jest to uprawniona w demokracji metoda. Z drugiej strony cementuje to centrolewicę Olejniczak, Borowski, Nałęcz, Onyszkiewicz w imię nowoczesnej i otwartej Polski mogą zdobyć młody elektorat, dla których Giertych i Lepper to obciach, a przeszłość ich nie interesuje problemem numer jeden jest stworzenie co najmniej 2 mln miejsc pracy niekt tego na razie nie potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Zezwierzęcenie posłów katolickich nie może dziwić, 30.08.06, 20:28 jak się przywoła z pamięci, choćby niewielką część przestepstw Koscioła Katolickiego, przeciwko ludzkosci, w całej jego historii. Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Re: Zezwierzęcenie posłów katolickich nie może dz 30.08.06, 20:35 Widzisz debilu - Giertych przegina w jedną, a ty w drugą stronę. W sumie to jesteście siebie warci. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Zezwierzęcenie posłów katolickich nie może dz 30.08.06, 20:41 Osobiscie dotknęło? Poseł katolik? Też się podisałes pod tym aktem odwagi? Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Re: Zezwierzęcenie posłów katolickich nie może dz 30.08.06, 21:04 piwi77 napisał: > Osobiscie dotknęło? Poseł katolik? Katolik i owszem. A moje opinie możesz sobie łatwo odszukać w archiwach forum. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Zezwierzęcenie posłów katolickich nie może dz 30.08.06, 21:15 Nie napisałem każdy poseł katolik. I nadal podtrzymuję wszystko z mojego postu. Nie moja wina, że nie przypadkiem wszystkie ohydy ostatnich miesięcy są tworem ludzi ostentacyjnie wierzących. Jeżeli katolików też to razi, to powinniście sami coś z tym zrobić, a nie podnosić krzyk w obronie jedynie słusznej wiary, która co rusz się kompromituje. Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Re: Zezwierzęcenie posłów katolickich nie może dz 30.08.06, 21:54 Nie uogólniaj. Chcesz dyskutowac ze mną - ok. Znajdź moje wpisy w archiwum i możemy pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Zezwierzęcenie posłów katolickich nie może dz 30.08.06, 22:30 Gdzie u mnie znalazłes uogólnienie? A owe nieszczęsne kreatury z LPR są katolikami i posłami jednocześnie. Nie wolno o wspomnieć? Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.borucki LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 20:30 wiem, ze prawdopodobnie ten post zostanie ocenzurowany, ale i tak musze to napisac: giertych, pieprz sie! mam tego dosyc szkoda, ze ten glupi narod wciaz bedzie glosowal na takich idiotow jak ci wszyscy pisowcy i elpeerowcy zal mi Pana Jacka, ktory musi na to wszystko z zzaswiatow patrzyc... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 20:37 ...tylko sobie uszu nie odmroz...koltunie...i to ma byc dyskusja...czlowieku skad ty sie wzieles...? rafal.borucki napisał: > wiem, ze prawdopodobnie ten post zostanie ocenzurowany, ale i tak musze to napi > sac: > > giertych, pieprz sie! > > mam tego dosyc > szkoda, ze ten glupi narod wciaz bedzie glosowal na takich idiotow jak ci > wszyscy pisowcy i elpeerowcy > zal mi Pana Jacka, ktory musi na to wszystko z zzaswiatow patrzyc... > > Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.borucki Re: LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 20:47 po pierwsze - nie "koltunie" - po drugie - nie zamierzam dyskutowac. wyrazilem opinie, wykrzyczalem sie, teraz mi lepiej. me-e napisał: > ...tylko sobie uszu nie odmroz...koltunie...i to ma byc dyskusja...czlowieku > skad ty sie wzieles...? > > > rafal.borucki napisał: > > > wiem, ze prawdopodobnie ten post zostanie ocenzurowany, ale i tak musze t > o > napi > > sac: > > > > giertych, pieprz sie! > > > > mam tego dosyc > > szkoda, ze ten glupi narod wciaz bedzie glosowal na takich idiotow jak ci > > wszyscy pisowcy i elpeerowcy > > zal mi Pana Jacka, ktory musi na to wszystko z zzaswiatow patrzyc... > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 20:33 Ty szmato, gdyby nie ta "lze -opozycja" gnilbys dzisiaj w pierdlu, takim samym jakim jest dzis Bialorus. I nie powoluj sie na miliony ludzi, ktore walczyly z komuna. Twoja rodzina to pezetperowcy w najgorszym wydaniu. Hieno zamknij pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda gdyby nie Kuron i jemu podobni wszystkie prawicowe 30.08.06, 20:33 kundle bylyby juz dawno powywieszane. Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Owszem, za jaką cenę :)) 30.08.06, 20:38 za cenę zrobienia wody w mózgu takim pachołkom jak Wam lewacy i próbie pozostałym uczciwym ludziom, za cenę ograbienia kraju i obywateli. Dziękuję za taki wkład! Odpowiedz Link Zgłoś
dalecooper Kradli, kradli i co? 30.08.06, 22:34 Biedna Polska, tak koszmarnie zubożona przez te ostatnie 16 lat! Tyle rozkradli, Panie, już nic nie zostało, nawet sznura, co by się powiesić... Zero, pustynia! Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head PD + eSeLDUPa - wreszcie "Żydy"i "Chamy" razem 30.08.06, 20:35 Aj waj, że też Tow. Kuroń tego nie doczekał. Spełnia się sen naszych pogrobowców żydokomuny. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: PD + eSeLDUPa - wreszcie "Żydy"i "Chamy" raze 30.08.06, 20:39 Póki co SL-DUP (a ściślej dwie ostatnie litery) jest na prostej drodze do obsadzenia resortu w "patriotycznym, polskim" rządzie. Zastanawiam się jak bardzo się jeszcze [autocenzura] Jarosław Kaczyński by utrzymać tę koalicję. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiazka2 Re: PD + eSeLDUPa - wreszcie "Żydy"i "Chamy" raze 30.08.06, 20:40 Tyś chamie pewnie poseł ligi niepolskich rodzin Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Re: PD + eSeLDUPa - wreszcie "Żydy"i "Chamy" raze 30.08.06, 20:50 talking_head napisał: > Aj waj, że też Tow. Kuroń tego nie doczekał. > Spełnia się sen naszych pogrobowców żydokomuny. Gadajaca dupa poszla do rydza. Chamem jestes i zostaniesz. A kysz. Odpowiedz Link Zgłoś
fatballas Re: LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 20:37 Giertych był agentem SB i sam o tym nie wie! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e ...))) 30.08.06, 20:39 ...nigy wiecej na forum ...a jak juz to tylko z butelka...))) fatballas napisał: > Giertych był agentem SB i sam o tym nie wie! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e precz...prezcz...precz... 30.08.06, 20:40 ...na szubienice...mee...lubic czasami sie znales w ...skansenie...))) fleshless napisał: > jak w tytule! > > Odpowiedz Link Zgłoś
leszek19541 LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 20:39 Zazwyczaj staram się tonować swoje wypowiedzi ale jak przeczytałem co ten faszystowski buc powidział to mało mnie krew nie zalała.Jak ten popapraniec ma czelność w ten sposób się wyrażać o Człowieku który swoje życie poświęcił walce o wolną i sprawiedliwą Polskę.O Polskę bez dyktatury zarówno czerwonej jak i czarnej(która obecnie jest w apogeum)Ale cóż się można spodziewać po takiej klerykalnej ciemnocie.Czyżby był to już znak do opuszczenia tego kraju przez ludzi normalnych?A może nadchodzi już czas zrezygnowania z lenistwa i czas zająć się walką z tymi rydzykowymi poparańcami,czas zacząć brać udział w wyborach i wysłać tych popaprańców w polityczny niebyt!! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e romek faszysta...? 30.08.06, 20:42 ...a co takiego zrobil ...kuron dla ...polski ?...i te kierownicze tony... motto...czy to prawda ,ze w polsce na ulicy to sami ...kierownicy leszek19541 napisał: > Zazwyczaj staram się tonować swoje wypowiedzi ale jak przeczytałem co ten > faszystowski buc powidział to mało mnie krew nie zalała.Jak ten popapraniec ma > > czelność w ten sposób się wyrażać o Człowieku który swoje życie poświęcił walce > > o wolną i sprawiedliwą Polskę.O Polskę bez dyktatury zarówno czerwonej jak i > czarnej(która obecnie jest w apogeum)Ale cóż się można spodziewać po takiej > klerykalnej ciemnocie.Czyżby był to już znak do opuszczenia tego kraju przez > ludzi normalnych?A może nadchodzi już czas zrezygnowania z lenistwa i czas > zająć się walką z tymi rydzykowymi poparańcami,czas zacząć brać udział w > wyborach i wysłać tych popaprańców w polityczny niebyt!! Odpowiedz Link Zgłoś
certified_dope Re: romek faszysta...? 30.08.06, 22:29 zgaduję, zgadula, że więcej niż niejeden fajfus w owczej skórze ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
asimek Kuroń całe życie poświęcił walce o wolną Polske? 30.08.06, 20:55 Trochę się zagolopowałeś albo kiepsko znasz jego biografię. Co jak co, ale czerwone harcerstwo z walką o wolną Polskę to niewiele miało wspólnego. Był tam wychowacą zrywającym dzieciom medaliki z szyj. To fakt,ocenę pozostawiam Tobie. Poza tym szkoda, że ludzie, których uważałem za bohaterów (kiedyś) nie powiedzieli mi przed wyborami 1989, że wcześniej gadali z ubecją. Skoro działali w dobrej wierze i dla dobra Polski to po co tajemnice? Musisz się otrząsnąć, przeżywasz wstrząs, który ja już mam za sobą. Zamiast pisać poezję na temat "Wielkiego Polaka" może po prostu odnieś się do "dokonań" okrągłego stołu. Zadaj sobie pytanie w czyim interesie naprawdę go zrobiono, ile mieli komuniści do stracenia (w ciągu następnych kilku lat kryzys gospodarczego), gdyby nie został ten stół utworzony, wreszcie ile zyskali (brak dekomunizacji, gruba kreska, dominacja w pierwszym polskim "biznesie" itp). Przestań powtarzać zaklęcia. Myśl. Ps. Nie głosowałem na Pis. Nie lubię Giertycha. Od 10 lat nie chodzę na żadne wybory wiedząc, że "dzięki" temu, iż 17 lat temu nie wyszliśmy z szamba to będziemy w nim tkwić przez następne pokolenia. Wobec tego moja opinia nie wynika z bieżących sympatii politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek0000 "Kuroń całe życie poświęcił "-ale kogoś poniosło. 30.08.06, 21:01 O jaką Polskę walczył ten targowiczanin? Polskę bez Polaków i Boga. Gdyby udało mu się wywalczyć to, o co walczył a czego nie krył, Polska w kilka dziesięcioleci stałaby się Izraelem strefy umiarkowanej. Odpowiedz Link Zgłoś
polak5 Surge Polonia! 30.08.06, 20:41 Być może po raz pierwszy od czasów II Rzeczypospolitej mamy dziś ministra oświaty - Polaka, który polską edukację stawia ponownie na nogi. Należę sam do pokolenia, które musiało tolerować sowiecką politgramotę pod grożbą wydalenia ze szkoły. Minister Giertych wychowanie młodzieży przywraca narodowi i w ten sposób potwierdza celowość wejścia LPR do rządu. Gratuluję ministrowi cywilnej odwagi nazywania rzeczy po imieniu. Jurek Owsiak (Róbta co chceta) i Jacek Kuroń niech pozostaną idolami SLD i PO, jeśli ich taka wola, ale w wolnej Polsce nie będą deprawatorami polskiej dziatwy i młodzieży. Cieszę się, że moje dzieci mają dziś szczęście chodzić do polskiej szkoły ministra Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
certified_dope Re: Surge Polonia! 30.08.06, 21:58 co ty pi.rdolisz misiu puszysty. Już jako dziecko "tolerowałeś sowiecką politgramotę" pod groźbą wyrzucenia ze szkoły? Komu ty chcesz takie farmazony wciskać? Owsiakowi to ty nawet laski niegodzien jesteś wąchać. Nie mówiąc już o Kuroniu. hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: certified dope 31.08.06, 00:58 Nacpalas sie jak trzeba! I pitolisz jak Pytia z Delf! Odpowiedz Link Zgłoś
althurin Re: Surge Polonia! 17.04.13, 01:52 Generalnie kojarzy mi się to z surge polonia, choć wolę markę Red is Bad. Czyli Czerwone jest złe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nie.lze.elita Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 20:41 prawda o Ubecji wycieka to dlatego tak szczeka! Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_b_40 LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 20:41 Dlaczego ten, sorry, ta obrzydliwa istota, przypadkowo będąca człowiekiem, mówi takie rzeczy??? Gdyby nie Kuroń, Michnik, Frasyniuk, Borusewicz..., i wielu innych, ta gnida nie mogłaby się pokazać w TV i mówić takie bzdury. Temu śmieciowi żyłoby się dobrze! Jego tatuś współpracował z Jaruzelskim. A może o to chodziło??? Dlaczego nie ma odrobiny przyzwoitości??? Szacunku dla pamięci Jacka Kuronia??? Wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nie.lze.elita Re: LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 20:42 jarek_b_40 napisał: >Dlaczego ten, sorry, ta obrzydliwa istota, przypadkowo będąca człowiekiem, mówi > takie rzeczy??? Gdyby nie Kuroń, Michnik, Frasyniuk, Borusewicz..., i wielu > innych, ta gnida nie mogłaby się pokazać w TV i mówić takie bzdury. Temu > śmieciowi żyłoby się dobrze! Jego tatuś współpracował z Jaruzelskim. A może o > to chodziło??? Dlaczego nie ma odrobiny przyzwoitości??? Szacunku dla pamięci > Jacka Kuronia??? Wstyd!!! szalom! towariszczu! Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Re: LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 20:44 nie.lze.elita napisała: > jarek_b_40 napisał: > >Dlaczego ten, sorry, ta obrzydliwa istota, przypadkowo będąca człowiekiem, > mówi > > takie rzeczy??? Gdyby nie Kuroń, Michnik, Frasyniuk, Borusewicz..., i wie > lu > > innych, ta gnida nie mogłaby się pokazać w TV i mówić takie bzdury. Temu > > śmieciowi żyłoby się dobrze! Jego tatuś współpracował z Jaruzelskim. A mo > że o > > to chodziło??? Dlaczego nie ma odrobiny przyzwoitości??? Szacunku dla pam > ięci > > Jacka Kuronia??? Wstyd!!! > > szalom! towariszczu! lze elita idz do budy. Naszczekales sie juz.Poliz dupe Lperowcom. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 20:44 ...tu poczulem sie jak w ...piekle ...gdzie nie trzba straznika...a co zrobil michnik ? i wielu innych ? jarek_b_40 napisał: > Dlaczego ten, sorry, ta obrzydliwa istota, przypadkowo będąca człowiekiem, mówi > > takie rzeczy??? Gdyby nie Kuroń, Michnik, Frasyniuk, Borusewicz..., i wielu > innych, ta gnida nie mogłaby się pokazać w TV i mówić takie bzdury. Temu > śmieciowi żyłoby się dobrze! Jego tatuś współpracował z Jaruzelskim. A może o > to chodziło??? Dlaczego nie ma odrobiny przyzwoitości??? Szacunku dla pamięci > Jacka Kuronia??? Wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 20:53 > ...tu poczulem sie jak w ...piekle ...gdzie nie trzba straznika...a co zrobil > michnik ? i wielu innych ? A Ty, co tak pytasz i pytasz. Kropka Ci się zacięła? Broń swojego wodza jeśli potrafisz lub Ci za to płacą. Giertych to moralne ścierwo, karierowicz i narodowiec w najgorszym tego słowa znaczeniu. A że idiota to udowodnił pchając się do resortu do którego nie mał żadnych kwalifikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 21:01 jarek_b_40 napisał: > Dlaczego ten, ...., mówi takie rzeczy??? > Gdyby nie Kuroń, Michnik, Frasyniuk, Borusewicz..., i wielu > innych, ta gnida nie mogłaby się pokazać w TV i mówić takie bzdury. Może dlatego, że niezależnie od Kuronia, ... itd, jednak mogłaby się pokazywać w TV i mówić NIE TAKIE bzdury. Pełno jest teraz fałszywych nawróconych. Odpowiedz Link Zgłoś
logophilos to ty szkodzisz Polsce, Giertych. twoje neurolo- 30.08.06, 20:43 giczne zaburzenia powinny być leczone w dobrym szpitalu. Nie dorastasz do pięt Kuroniowi. Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 temu draniowi jacek kuroń też by wybaczył 30.08.06, 20:45 podłość, nikczemność. giertych sięgną dna (czy kiedykolwiek był gdzie indziej to wątpliwe). porównanie jednej z najbardziej świetlanych postaci polskiej historii xx wieku ze zdrajcami polski jest tym z gatunku giertychowi najbliższych - rynsztokowych. jacek kuroń jest człowiekiem który walczył o to aby 10mln członków solidarności mogło żyć z 3,5mln członków pzpr, żeby wszyscy oni mogli mówić o sobie jako o polakach, żeby polska była ich wspólnym państwem, żeby nie było wojen polsko-polskich. teraz taką wojnę rozpoczyna giertych. to czego uniknęliśmy u schyłku prl rozpętano w 4rp. podli mali nikczemni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e ...a jacek ma cie w ...dupie 30.08.06, 20:49 ...ciebie...michnika...romka...i cala ta koltunerie... Odpowiedz Link Zgłoś
bultek Re: ...a jacek ma cie w ...dupie 30.08.06, 20:51 Me-e spadaj stąd faszysto!! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 20:58 ...zapal swieczke...sobie...trupie Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 Re: ...a jacek ma cie w ...dupie 30.08.06, 20:55 me-e napisał: > ...ciebie...michnika...romka...i cala ta koltunerie... widać od razu że jesteś pierwszej wody polakiem katolikiem patriotą. nie może inaczej być Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: ...a jacek ma cie w ...dupie 30.08.06, 21:01 ...ty wiesz co to patyiotyzm...zapewne co czuc i widac...nigdy nie kupie domu w ...polsce to pewne...bo jak patrze na ta koltunerie...ktorej sie wydaje ,ze cos czuje...to zygam an9991 napisał: > me-e napisał: > > > ...ciebie...michnika...romka...i cala ta koltunerie... > widać od razu że jesteś pierwszej wody polakiem katolikiem patriotą. nie może > inaczej być Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 Re: ...a jacek ma cie w ...dupie 30.08.06, 21:05 alez oczywiście. polak z usa czy kanady?? buahahahaha co, od 20 lat w stanach i nigdy nie wychyliłeś nosa poza greenpoint czy jackowo?? ten typ myślenia. ed moskal byłby dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
y444o Giertych, tobie sie calkowicie porabalo 30.08.06, 20:48 Chcialbys pewnie dalej tkwic w komunie i udawac meczennika. Nie miales, nie masz i nie besziesz mial jaj Kiedy jest posprzatane, to grasz bohatera Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 20:48 Komuszofaszystowska gnida i kłamca z tego Giertycha - jak komuszonazista tatuś. Odpowiedz Link Zgłoś
stdye Re: LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 20:54 sprawdzic mu GENY Odpowiedz Link Zgłoś
stdye LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 20:50 Rozmowy Okrągłego Stołu – rozmowy prowadzone przez przedstawicieli władz PRL i opozycji, w wyniku których rozpoczęła się transformacja ustrojowa. Rozmowy rozpoczęły się 6 lutego 1989, a zakończyły 5 kwietnia Strona opozycyjna Uczestnicy po stronie opozycyjnej to m.in.: * Piotr Baumgart * Zbigniew Bujak * Andrzej Celiński * Jan Dworak * Władysław Frasyniuk * Bronisław Geremek * Jarosław Kaczyński * Lech Kaczyński * Krzysztof Kozłowski * Wiktor Kulerski * Zofia Kuratowska * Jacek Kuroń * Bogdan Lis * Tadeusz Mazowiecki * Jacek Merkel * Adam Michnik * Jan Olszewski * Janusz Onyszkiewicz * Jan Rokita * Alojzy Pietrzyk * Janusz Sanocki * Jakub Siekielewski * Krystyna Starczewska * Andrzej Stelmachowski * Józef Ślisz * Jerzy Turowicz * Lech Wałęsa * Andrzej Wielowieyski * Stefan Zagrzebski wszyscy ZDRAJCY!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 Re: LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 21:11 Rozmowy Okrągłego Stołu – rozmowy prowadzone przez przedstawicieli władz PRL iopozycji, w wyniku których rozpoczęła się transformacja ustrojowa. Rozmowy rozpoczęły się 6 lutego 1989, a zakończyły 5 kwietnia Uczestnicy po stronie opozycyjnej to m.in.: * Piotr Baumgart * Zbigniew Bujak * Andrzej Celiński * Jan Dworak * Władysław Frasyniuk * Bronisław Geremek * Jarosław Kaczyński * Lech Kaczyński * Krzysztof Kozłowski * Wiktor Kulerski * Zofia Kuratowska * Jacek Kuroń * Bogdan Lis * Tadeusz Mazowiecki * Jacek Merkel * Adam Michnik * Jan Olszewski * Janusz Onyszkiewicz * Jan Rokita * Alojzy Pietrzyk * Janusz Sanocki * Jakub Siekielewski * Krystyna Starczewska * Andrzej Stelmachowski * Józef Ślisz * Jerzy Turowicz * Lech Wałęsa * Andrzej Wielowieyski * Stefan Zagrzebski BOHATEROWIE WOLNEJ POLSKI. JESTEŚMY DUMNI, ŻE ZNALEŹLI SIĘ LUDZIE ZDOLNI DO PRZEŁAMANIA HISTORYCZNYCH UPRZEDZEŃ. Odpowiedz Link Zgłoś
jestem-z-ukladu Re: LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 21:43 Olszewski i Kaczyńscy oczywiście też. ----------------------------- to wszystko już było i niektórych nic nie nauczyło: www.youtube.com/watch?v=mbfKYvZ348A Odpowiedz Link Zgłoś
slawo-pe1 LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 20:51 ja juz w tym ktaju nie wytrzymam. Qrde oni nie osmieszaja siebie bo juz bardziej zbłaznic sie nie moga oni osmieszaja Nas Polaków. QRWA SZMACIAZE gdzie jeszcze znajdziecie HIENY CMENTARNE nastepnego agenta???? Przyssaliscie sie do stołków i weszycie i weszycie. Wezcie sie za gospodarke "tanie panstwo" iles tam mieszkan i polityke zagraniczna bo na tym polu zdecydowanie dajecie Dupska. A rozluiczenie historii zostawcie kolejnym pokoleniom a mam wrazenie ze was małe pały z wielkimi łbami /tylko w wymiarach czaszki/ powyzsz kistoria was zapomni albo nastepne pokolenia z was sie bedą smiały. Jestesci SKANSENEM polityczno-uwsteczninym juz WIECIE parszywe gnoje?? przepraszam nie lubie w ten sposób sie wypowiadac ale szlag mnie trafia pozdrawiam:jeszcze normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Re: LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 20:55 slawo-pe1 napisał: > ja juz w tym ktaju nie wytrzymam. Qrde oni nie osmieszaja siebie bo juz > bardziej zbłaznic sie nie moga oni osmieszaja Nas Polaków. QRWA SZMACIAZE gdzie > > jeszcze znajdziecie HIENY CMENTARNE nastepnego agenta???? Przyssaliscie sie do > stołków i weszycie i weszycie. Wezcie sie za gospodarke "tanie panstwo" iles > tam mieszkan i polityke zagraniczna bo na tym polu zdecydowanie dajecie Dupska. > > A rozluiczenie historii zostawcie kolejnym pokoleniom a mam wrazenie ze was > małe pały z wielkimi łbami /tylko w wymiarach czaszki/ powyzsz kistoria was > zapomni albo nastepne pokolenia z was sie bedą smiały. Jestesci SKANSENEM > polityczno-uwsteczninym juz WIECIE parszywe gnoje?? przepraszam nie lubie w ten > > sposób sie wypowiadac ale szlag mnie trafia > > > pozdrawiam:jeszcze normalnych Przezyjemy. Glowa do gory.Komuna byla silniejsza i padla.Poradzimy sobie i z ta zgraja. Odpowiedz Link Zgłoś
alibabka8 Re: LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 20:55 www.polonica.net/Polacy_pochodzenia_zydowskiego.htm www.polonica.net/zydzi_chrzczeni.htm www.polonica.net/Zydzi_z_hitlerem.htm www.polonica.net/ListaZydow_zmienione-nazwiska.htm www.polonica.net/Lista_swiatowego_zydostwa.htm Odpowiedz Link Zgłoś
stdye Re: LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 20:57 lecz sie ku.. durniu Odpowiedz Link Zgłoś
yoss83 "Europa Gorbaczowa" : M.G. 30.08.06, 20:53 Jak można bez wyrzutów sumienia szargać imię takiego człowieka? Jak ludzie, których autorytetem jest osoba, która tuż przed '89 rokiem wołała o budowanie "Europy Gorbaczowa" może twierdzić, że działania Jacka Kuronia zaszkodziły Polsce? Mam tylko nadzieję, że dzisiejsza wypowiedź będzie golem strzelonym do własnej bramki dla tej neoendeckiej zbieraniny, która nigdy nie zasługiwała na choćby drobinę szacunku- przed wojną, a teraz szczególnie. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e widzialem lenina w niebie... 30.08.06, 20:53 ...trzymal sie za reke z...kuroniem - juz sie pogodzili - snuli nowe plany - jak opanowac ...planete Odpowiedz Link Zgłoś
certified_dope Re: widzialem lenina w niebie... 30.08.06, 22:34 widziałem fajfusa w okienku mój fajfus snułem się z nim aż zasnułem Odpowiedz Link Zgłoś