zwiatrem1 Zaskakujące plakaty SLD ze zwierzętami 31.08.06, 22:46 Ropucha i jakis kasajacy waz to ich doskonale tozsamnosci!!! komuna juz nie wie w co sie ubrac zeby dojsc ponownie do glos Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Zaskakujące plakaty SLD ze zwierzętami 01.09.06, 02:55 zwiatrem1 napisała: > Ropucha i jakis kasajacy waz to ich doskonale tozsamnosci!!! komuna juz nie > wie w co sie ubrac zeby dojsc ponownie do glos Jak tak dalej pojdzie to wystarczy, ze bedzie w opozycji do PIS. Bo na kogo glosowac? Po tym jak PO zdradzilo swoich wyborcow, PIS+LPR+SO popisalo sie wszystkim najgorszym, PD zniklo z horyzontu - to kto zostal? I wlasnie w tym najgorszy blad koalicji - przygotowuje "silne" panstwo, ktore juz nie bedzie ich. Odpowiedz Link Zgłoś
janek_bystry To się nazywa Zoofilia 31.08.06, 23:06 ten pociąg SLD do zwierzątek Odpowiedz Link Zgłoś
kloszu Najlepsza byłaby czerwona świnia przy korycie 31.08.06, 23:12 Najlepsza byłaby czerwona świnia przy korycie. Przy okazji zaczerpneli by z klasyki Georga Orwella. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: kloszu 31.08.06, 23:37 kloszu napisał: > Najlepsza byłaby czerwona świnia przy korycie. Przy okazji zaczerpneli by z > klasyki Georga Orwella. :)))) Oczywiscie! Bo z SLD-owcow ciagle wychodza czerwone knury. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: kloszu 31.08.06, 23:40 Zagrali z wami w okręty. Trafiony - zatopiony. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Najlepsza byłaby czerwona świnia przy korycie 01.09.06, 02:50 kloszu napisał: > Najlepsza byłaby czerwona świnia przy korycie. Przy okazji zaczerpneli by z > klasyki Georga Orwella. :)))) Oni juz przerabiali Orwella. Teraz kolej na nowych mieszkancow farmy. Poki co to szarogesza sie (gesi to nie kaczki) calkiem niezle. Odpowiedz Link Zgłoś
grzybpsi Koryto przejęły kaczki... 01.09.06, 17:22 i jak pies ogrodnika, same nie przejedzą, ale drugiemu wara! Aż się udławią. Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_tlenu Re: To się nazywa Zoofilia 31.08.06, 23:39 janek_bystry napisał: > ten pociąg SLD do zwierzątek _____________________ Zoofilia, drogie dziecko, to dewiacja , polegajaca na kontaktach seksualnych ludzi ze zwierzętami...;) Czy na plakatach widzisz ludzi? jeśli tak, to masz na dodatek ze wzrokiem też nie najlepiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Poseł Cymański najwyraźniej przespał biologię 31.08.06, 23:41 w podstawówce, a w toruńskiej telewizji nie ma programów edukacyjnych, więc biedaczysko nie ma szans na nadrobienie zaległości. Odpowiedz Link Zgłoś
guma.donald jasne, nie to co HGW ta jest zdolna do wszystkiego 31.08.06, 23:43 nawet węża obciągnie rokitkowi-premierowi z krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
guma.donald Jasne, nie to co HGW ta jest zdolna do wszystkiego 31.08.06, 23:54 hmm, intelekt to ona ma ...pod spódnicą Odpowiedz Link Zgłoś
tymiankowo Zaskakujące plakaty SLD ze zwierzętami 31.08.06, 23:52 Panstwu SLD juz tez dziekujemy, tak jak i Kaczorom. Najbardziej wzruszyl mnie banner z rybka i nierealnymi obietnicami. Rzeczywiscie, to co obejrzelismy w przedostatnim rozdaniu to byl hard life. Tluczenie mlotkiem zdechlej rybki. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Zaskakujące plakaty SLD ze zwierzętami 31.08.06, 23:57 Dlaczego używasz liczby mnogiej? Odpowiedz Link Zgłoś
nicram82 Zaskakujące plakaty SLD ze zwierzętami 01.09.06, 00:08 Jestem czarnym elektoratem kaczek głosowałem na PO a teraz zagłosuje na SLD z prostej przyczyny jest u mnie w powiecie dużo silniejsze od PO W PiSdu z pisuarami ! a plakaciki są całkiem całkiem Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Zaskakujące plakaty SLD ze zwierzętami 01.09.06, 02:43 nicram82 napisał: > Jestem czarnym elektoratem kaczek głosowałem na PO a teraz zagłosuje na SLD z > prostej przyczyny jest u mnie w powiecie dużo silniejsze od PO > W PiSdu z pisuarami ! a plakaciki są całkiem całkiem Skad Ty taki normalny sie wziales? Tak juz nikt nie mysli ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
olias a żmije będą? 01.09.06, 00:12 taa, ta partia nigdy nie była państwotwórcza. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: a żmije będą? 01.09.06, 02:42 olias napisał: > taa, ta partia nigdy nie była państwotwórcza. Czy to znaczy, ze nie popiera PIS+LPR+SO? Odpowiedz Link Zgłoś
nowak30 Re: A gdzie świnia?=nie mieszczą się na całym papi 01.09.06, 00:28 uu1 napisała: > W Very Wielkiej Koalicji. ==============A gdzie świnia?= Te z SLD nie mieszczą się na całym papierze świata w SLD nie ma ludzi .Plakaty ze zwierzętami pokazują prawdziwe oblicza członków tej partii:-wściekły pies ,morderca dla przyjemności jakim jest kot (jest jednym z niewielu który zabija nie w celu zdobycia pożywienia), nadęty jak sowa ,uciekający po pomoc do ZSRR jak robi się niebezpiecznie -jak bocian do Ciepłych Krajów kiedy zimno.================= Odpowiedz Link Zgłoś
kedzier44 Re: Zaskakujące plakaty SLD ze zwierzętami 01.09.06, 00:19 smutne..jak oni moga porownywac sie z takimi madrymi i pieknymi zwierzetami !! mialbym dla nich inne np:wesz,pchla,moskit i inne medo-weszki ktore wypijaja krew Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Zaskakujące plakaty SLD ze zwierzętami 01.09.06, 00:22 Okazuje się pomysł jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
nowak30 w SLD nie ma ludzi 01.09.06, 00:20 w SLD nie ma ludzi .Plakaty ze zwierzętami pokazują prawdziwe oblicza członków tej partii:-wściekły pies ,morderca dla przyjemności jakim jest kot (jest jednym z niewielu który zabija nie w celu zdobycia pożywienia), nadęty jak sowa ,uciekający po pomoc do ZSRR jak robi się niebezpiecznie -jak bocian do Ciepłych Krajów kiedy zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa SLD chce rozliczać innych :-D 01.09.06, 00:27 Najpierw niech kłamcy i aferzyści z SLD rozliczą swoją kadencję. Jeszcze w zeszłym roku zwalali wszystko na AWS i jęczeli o poprzednikach a teraz juz chą rozliczać następców. Najpierw niech manipulator Napieralski rozliczy suię z "osiągnięć" 4 letnich rządów SLD i 10 letnich Kwasniewskiego? Pamiętam jak SLD powtarzało cały czas jak mantrę kadencja trwa 4 lata i demokracja polega na szanowaniu decyzji społeczeństwa. adas313 napisał: > "Powinni raczej użyć jakichś drapieżników," > > Poseł Cymański najwyraźniej nie wie, że koty, psy, sowy i bociany to WŁAŚNIE > drapieżniki. > > A jeśli chodzi o "wredne" zwierzęta to i tak nic nie przebije bullterriera... > Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jakiś konkret? 01.09.06, 00:36 Jarosław Kaczyński, 22 marca 2004, Czat gazeta.pl "Ja jestem przeciwnikiem mówienia o koalicjach przed wynikiem wyborów. Mamy dwa wyraźne zakazy, które dziś obowiązują w samorządach, a będą też obowiązywać w nowym parlamencie - SLD i Samoobrona. A dziś powinno się powiedzieć odwrotnie - Samoobrona i SLD Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorpl2005 Zaskakujące plakaty SLD ze zwierzętami 01.09.06, 00:27 Precz z czerwonymi kanaliami!!! Te skubance okradaly Polske przez 44 lata, dzieci wyjezdzaly na szkolenia za granice, a oni zyli dostatnio. Rozkradli panstwo po 1990, bo okazalo sie ze opozycja jest za slaba zeby zdekomunizowac Polske. Rzady w latach dwutysiecznych byly najwiekszym przekretem po przelomie. Afera za afera. Nie, dziekuje. Tylko nie czerwoni. Odpowiedz Link Zgłoś
nowak30 w SLD same zwierzęta-głównie świnie i tchórze 01.09.06, 00:32 obserwatorpl2005 napisał: > Precz z czerwonymi kanaliami!!! > Te skubance okradaly Polske przez 44 lata, dzieci wyjezdzaly na szkolenia za > granice, a oni zyli dostatnio. Rozkradli panstwo po 1990, bo okazalo sie ze > opozycja jest za slaba zeby zdekomunizowac Polske. Rzady w latach > dwutysiecznych byly najwiekszym przekretem po przelomie. Afera za afera. > Nie, dziekuje. Tylko nie czerwoni. ===================================== A gdzie świnia?=nie mieszczą się na całym papierze świata Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Zaskakujące plakaty SLD ze zwierzętami 01.09.06, 00:37 > Tylko nie czerwoni. A czarni mogą być? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Zaskakujące plakaty SLD ze zwierzętami 01.09.06, 10:47 uu1 napisała: > > Tylko nie czerwoni. > A czarni mogą być? Byle tylko nie brunatni! Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Zaskakujące plakaty SLD ze zwierzętami 01.09.06, 02:37 obserwatorpl2005 napisał: > Precz z czerwonymi kanaliami!!! Wiesz czego Ci zycze? Zebys nauczyl sie rozpoznawac czerwonych. A wtedy bij ich ile masz tylko sil. Za siebie i za mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rumik2 Re: Zaskakujące plakaty SLD ze zwierzętami 01.09.06, 00:29 Jeśli poseł Cymański nie wie tak podstawowych rzeczy to co on qrwa robi w sejmie ja sie pytam????????? Jeśli o innych rzeczach ma takie pojęcie jak o podstawach biologii to ja wymiękam. Jak słucham co Ci idioci z pisu bredzą w tej telewizji to nie wiem czy sie smiać czy płakać. Tak jak moj ojciec kiedyś mówił- będziecie się smiać baranim głosem :( Wszyscy rzadzacy bredzili, ale pis to jest po prostu ...No co tu dużo mówić, nie przypominam sobie zeby przez ostatnie 15 lat Europa z nas sie smiała. A teraz pęka ze śmiechu...To sie nie skończy dobrze, juz to widać. Odpowiedz Link Zgłoś
13sw Świetne plakaty! 01.09.06, 00:37 Wreszcie coś ciekawego będzie na billboardach. SLD zrozumiało, że już cały Naród przesyła sobie kawały o Kaczorach i że trzeba iść w ich ślady. To daleko lepsze niż oglądanie pseudoironicznych min "premiera z Krakowa" czy ciągłe słuchanie w mediach, że wizerunkiem prezydenta zajęli się właśnie wybitni spece od kampanii wyborczej, autorzy sukcesu PiS-u w wyborach panowie Adam "Łysogóra" Bielan i Michał Kamiński, znany z podarowania Pinochetowi ryngrafu z NMP. Odpowiedz Link Zgłoś
jww20 Zaskakujące plakaty... 01.09.06, 01:03 Bardzo profesjonalne, teraz jeszcze 6 milionów mieszkań, jakieś kwity na kolegów i gwiazdkowo-bzdecikowe dla tow. Szmaciaka. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Zaskakujące plakaty... 01.09.06, 10:48 jww20 napisał: > Bardzo profesjonalne, teraz jeszcze 6 milionów mieszkań, jakieś kwity na kolegó > w > i gwiazdkowo-bzdecikowe dla tow. Szmaciaka. Tak jest, teraz jest sporo tow. Szmaciaków w nowym wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrjakub11 Zaskakujące plakaty SLD ze zwierzętami 01.09.06, 01:09 Jakby na plakatach miał być pokazany wizerunek idioty to pan Cymański mógły sie obużać. Napewno twierdził by że nie godzi sie na to żeby jego wizerunek promował SLD Odpowiedz Link Zgłoś
cadyk_z_sedesu Brak wieprza i hien 01.09.06, 01:32 Czuję niedosyt a gdzie dzika świnia obrazująca magistra Kwaśniewskiego. Do pary powinien być też gruby wieprz - Kalisz. A gdzie hieny i szakale - jak można było pozostawić resztę towarzyszy bez alegorii? Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Brak wieprza i hien 01.09.06, 02:32 cadyk_z_sedesu napisał: > Czuję niedosyt a gdzie dzika świnia Widze, ze pomysl SLD Ci sie spodobal. Masz nawet pomysly, zeby to ciagnac... Odpowiedz Link Zgłoś
grzybpsi Re: Brak wieprza i hien 01.09.06, 17:29 Wieprze, hieny i szakale to przecież PiS, więc nie ta partia - nie te plakaty. Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza SUPER! 01.09.06, 18:27 grunt to pomysl i poczucie humoru.. jeszcze lewica powroci.. Odpowiedz Link Zgłoś
vaclavnewyork Zaskakujące plakaty SLD ze zwierzętami 01.09.06, 02:34 Przeciez dla tych szmaciakow odpowiednie sa tylko gady i plazy niech zostawia te piekne zwierzaki w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
insp Re: Zaskakujące plakaty SLD ze zwierzętami 01.09.06, 03:23 Do wizerunku SLD najlepiej pasowala by swinia. Odpowiedz Link Zgłoś
bawarczyk Zaskakujące plakaty SLD ze zwierzętami 01.09.06, 06:29 oczywiscie " bezstronna w swoich wypowiedziach i komentarzach" ze specjalnie dobranym tembr glosu Pania Olejnik bardzo to rozsmieszylo..Tego obrzydliwego babsztyla naprawde powinni wywalic na zielopna trawke..... Nie tak dawno oburzała sie ,ze internauci tak żle wyrazaja sie o niej Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Zaskakujące plakaty SLD ze zwierzętami 01.09.06, 06:57 I bardzo dobrze!!!! Tylko nie pękajcie. Na pohybel ptasiej grypie. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinnu Swietne plakaty, brawo SLD 01.09.06, 08:31 Ja tez uwazam, ze SLD jest lepsze od PiS. Tu chyba nie powinno byc watpliwosci. Jestem przeciwko PiS, a dla PiS nie ma (niestety) innej alternatywy niz SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
kodem_pl Re: Swietne plakaty, brawo SLD 01.09.06, 11:47 Napisz tylko w czym lepsze SLD od PiSiorow. Bo jakos nie widze tej wyzszosci... Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: Zaskakujące plakaty SLD ze zwierzętami 01.09.06, 08:57 "Protestuję przeciwko wykorzystaniu tak szlachetnych zwierząt jak sowy, psy, mrówki przez SLD. Powinni raczej użyć jakichś drapieżników, to o wiele bardziej by do nich pasowało - oświadczył poseł PiS." Buahahaha, Cymanski siadaj pala z bilogii. Normalnie trzeba to zapisac, az mnie skreca ze smiechu. A teraz serio. Plakaty naprawde oryginalne i pomyslowe, szkoda ze to tylko plakaty. SLD juz sie skompromitowalo jak dla mnie i tylko radykalne odmlodzienie kadr mogloby spowodowac zmiane mojej opini. Fakt, lepsze SLD niz PiS, bo przynajmniej kradli po cichu i nie robili nam takiej "siary" kretynskimi pomyslami. Szkoda, ze to takie mieczaki, ze z ich dumnych haselek o swieckim panstwie zrobila sie najbardziej klerykalna partia tamtej kadencji. Takie same choragiewki jak PO Odpowiedz Link Zgłoś